9 Απρ 2009

Ο Μπουμπούκος είναι πλουτοκράτης διαπλεκόμενος! Σιγά το νέο

9 Απρ 2009 , 2:12 π.μ.
Αυτές τις μέρες έχει ξεσπάσει μια άγρια κόντρα μεταξύ ενημερωτικών μπλογκ με εκατέρωθεν αποκαλύψεις για λερωμένα ποινικά μητρώα και κρατικές αργομισθίες των ιδιοκτητών τους. Λερώθηκε όμως χοντρά από τη λάσπη στον ανεμιστήρα ο Adonis-Σπύρος Μπουμπούκος-Γεωργιάδης όταν αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτό το χορό των κίτρινων τεράτων και τα όσα βγαίνουν στη φόρα για το οικογενειακό του περιβάλλον έφεραν εκνευρισμό τόσο στην ηγεσία της παιδικής χαράς του ΛΑ.Ο.Σ. όσο και στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ. 

Δεν θα σας περιγράψω αναλυτικά το μπερδεμένο κουβάρι στα ενημερωτικά μπλογκ, χώρια που όσο ανεβάζουν ποστ άλλο τόσο τα κατεβάζουν, μόνο ότι σε αυτό συμμετέχουν το Τρωκτικό με Π, που λέγεται ότι ανήκει στον Σωκράτη Γκιόλια σύμφωνα με τον πρώην συνεργάτη του και νυν θανάσιμο εχθρό Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το Pressmme που ανήκει στον Γιάννη Παπαγιάννη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος απέλυσε τον Παπαγιάννη από την εφημερίδα του, διάφορα περιφερειακά ενημερωτικά μπλογκ και φυσικά ο Μάκης. Σαν σήριαλ της πάλαι ποτέ Δυναστείας το απίστευτα μπερδεμένο σκηνικό.

Που κολλάει ο Adonis-Σπύρος Μπουμπούκος-Γεωργιάδης; Έκανε το λάθος που έχει κάνει παλιότερα ο ερωτιδεύς λαγός του εθνικισμού, ο ιός Πλεύρης. Να πάρει φωτοτυπημένα κρατικά έγγραφα από ενημερωτικό μπλογκ, συγκεκριμένα το Τρωκτικό με Π, όπου σε αυτά καταγγέλεται ο Γ. Παπαγιάννης του Pressme για αργομισθία σε κρατική θέση, και να τα φέρει στη Βουλή υπό μορφή ερώτησης!

Κι εδώ αρχίζει το τζέρτζελο. Ο Παπαγιάννης δεν κάθεται να γυρίσει το άλλο μάγουλο και βγάζει στη φόρα σκάνδαλο που εμπλέκει κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε διορισμούς μελών της οικογενείας του Μπουμπούκου σε νευραλγικές θέσεις στο... Εθνικό Κτηματολόγιο! Τι μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η πεθερά του Adonis-Σπύρου, Αγγελική Πουλάκου, προσελήφθη ως ιδιαιτέρα του προέδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε.! Η γυναίκα του αδελφού της συζύγου του Adonis-Σπύρου, και κόρη του υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου προσελήφθη στο Κτηματολόγιο Α.Ε.! Προσέλαβαν και τον αδελφό της Μπουμπούκας! Ο παρουσιάστης χρηματιστηρίου στο Τηλε-Άστυ, Νίκος Γεωργαντάς, προσελήφθη επίσης! Το ρεπορτάζ του Παπαγιάννη μιλάει για συνολικά δέκα άτομα από το περιβάλλον του Μπουμπούκου-Γεωργιάδη και του ΛΑ.Ο.Σ. που προσελήφθησαν χωρίς προκήρυξη (δηλαδή, με αδιαφανείς διαδικασίες) στο Κτηματολόγιο Α.Ε.! Εθνικό Μπουμπουκολόγιο!

Τα μαθαίνουν αυτά ο Καρατζαφύρερ και ο Σουφλιάς και ποιος τους είδε και δεν φοβήθηκε. Τάχα, λες και δεν μπορούσαν να γνωρίζουν αλλιώς.Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ο Adonis-Σπύρος Μπουμπούκος-Γεωργιάδης κάνει παζάρια με στελέχη της ΝΔ για διορισμούς στο Δημόσιο σε νευραλγικές θέσεις χωρίς προκηρύξεις και χωρίς να γνωρίζει(;) το κόμμα του. Γιατί, η απλή λογική λέει πως δεν διορίζεις άτομα του στενού σου περιβάλλοντος χωρίς ανταλλάγματα. 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο είναι πιθανό να είναι υποκριτική η οργή του Καρατζαφύρερ, αλλά με τα συχνά φλερτ του ΛΑ.Ο.Σ. στην ΝΔ ισχυροποιούνται οι υποψίες για υπόγειες συμφωνίες και συναλλαγές μεταξύ των δύο κομμάτων. 

Ο Καρατζαφέρης προέρχεται από τα σπλάχνα της μητσοτακικής ΝΔ, ο Μπουμπούκος-Γεωργιάδης, που δεν ξεχνά να μας τονίζει μέσα από τις εκπομπές του ότι ήταν παλιός ψηφοφόρος της ΝΔ, χτίζει στενούς δεσμούς με τον σκληρό πυρήνα της ΝΔ, άρα όλα αυτά μας οδηγούν στην υπόθεση πως αν το ΛΑΟΣ αποτύχει σε βάθος χρόνου να εδραιωθεί ως σταθερός πολιτικός σχηματισμός, οι πόρτες της ΝΔ θα είναι αργότερα ανοιχτές γι αυτούς.

Αλλά το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση είναι πως αν σκεφτείτε πως υπάρχει παραπληροφόρηση, αναλογιστείτε πως δεν έχει διαψευστεί ακόμα τίποτα από το περιβάλλον του Adonis-Σπύρου.

Τα παράδοξα αρχίζουν πως  όταν ανεβάζουν ποστ οι κίτρινοι τερατολόγοι, μετά τα κατεβάζουν. Δεν είναι περίεργο όταν τα ενημερωτικά μπλογκ σφάζονται αναμεταξύ τους και ανεβοκατεβάζουν τα ποστ ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζουν κάτω από το τραπέζι της ακροδεξιάς κίτρινης συνδιαλλαγής, έτσι που γίνανε κολλητάρια με την φασιστική πελατεία τους. 

Κρατάμε τα printscreen και θα τα βγάλουμε δημόσια όταν ξεπεράσουν το όριο της κοροϊδίας. Και ήδη αρχίζουν να σβήνουν ποστ, προφανώς επειδή τα παζάρια δίνουν και παίρνουν. Τα βλέπουμε και τα φωτογραφίζουμε, να είναι καλά τα rss feed που δεν σβήνονται με τίποτα. Πρωκτικά, Παπαγιάνηδες και Μάκηδες, θέλετε εντατικά μαθήματα από το ίντερνετ, τα rss feed και τις δυνατότητες του Google που κρατάει αρχείο δημοσιεύσεων, αμέσως μόλις σηκωθεί έστω για ένα λεπτό η δημοσίευσή σας, είστε κοινό κι απαράγραπτο κτήμα των χρηστών.

Γι αυτούς το λόγους δεν θα σας βάλω κανένα λινκ προς το παρόν. Είναι τόσο πολλές οι δημοσιεύσεις όσες και οι ακυρώσεις τους. Περιμένω ένα όριο, που οι χτεσινές ανακατωσούρες θα υποκριθούν αύριο  την ησυχία ενός ολλανδικού λιβαδιού, πως δεν τρέχει τίποτα. 

Τα είδαμε όλα και τα τυπώσαμε.

Έκανε την ανοησία ο Adonis-Σπύρος Μπουμπούκος-Γεωργιάδης να επαναλάβει το λάθος του ιού Πλεύρη. Και ήδη την πατάει πολύ άσχημα, όχι πως δεν του άξιζε που έχωσε το σόι του σε δημόσιες υπηρεσίες όταν οι ψηφοφόροι του οργίζονται από την εθνικιστική τους πείνα.

Εκεί είναι το κλειδί του εθνικισμού. Κρατάς τους ψηφοφόρους πεινασμένους και φτωχούς για να κουμαντάρεις την οργή τους αλλά ο ίδιος χέστηκες για τα κορόιδα και βολεύεις το σόι σου.

Κι αλλά επειδή οι δεσμοί αίματος είναι συχνά περίπλοκοι κι αξεδιάλυτοι σε τέτοιου είδους πολιτικές υποθέσεις, αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο στην πλουτοκρατική παιδική χαρά του ΛΑ.Ο.Σ., με τους ανέργους, φτωχούς και εξαθλιωμένους ψηφοφόρους του να τρίβουν τα μάτια τους μπροστά στο διαπλεκόμενο παιχνίδι πολιτικών και δημοσιογράφων, που σκοπό έχουν να τα αρπάζουν όσο μπορούν και προλάβουν από το απλόχερο κράτος της διαπλοκής.







_____________________________

Παλιά σχόλια (33)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή