12 Ιαν 2011

Οι χρυσαυγανακτισμένοι του Αγίου Παντελεήμονα χέρι-χέρι με τον Κολομπανί

12 Ιαν 2011 , 1:05 μ.μ.
Για το Σάββατο, 15/01/2011, έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στις 2:00 μμ, και Συναυλία στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στις 4:00 μμ (το JUNGLE-Report θα είναι παρόν).
Περισσότερες λεπτομέρειες στην αφίσα που ακολουθεί:


Την ίδια ακριβώς μέρα, οι χρυσαυγανακτισμένοι κάτοικοι του Α. Παντελέημονα, έκριναν σκόπιμο να διοργανώσουν στην πλατεία, στις 12 το μεσημέρι, την ..κοπή της βασιλόπιτας. Ή πιο σωστά "την κοπή της φασιστόπιτας" αν κρίνουμε από τους ιδίους και τους σκοπούς τους.

Μοίρασαν δε, με ομαδικά spam-mails, τα χαμερπούς επιπέδου δελτία τύπου τους. Όσοι επιθυμείτε να προσβάλλετε την αισθητική σας με τις αρρωστημένες φασίζουσες υστερίες της Σκορδέλη μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ: https://docs.google.com/document/pub?id=1Shbk5...



Αυτά τα spam-δελτία τύπου όμως συνοδευόταν και με ένα PDF, όπου αναγράφεται η συμφωνία μεταξύ τριών υποτιθέμενων κοινοτήτων μεταναστών, που συνάμα είναι λέει και "Peace Commity" (sic).
Διαβάστε το PDF που μοίρασαν οι χρυσαυγανακτισμένοι: 



Όπως διαβάζουμε λοιπόν, σε γενικές γραμμές, όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι πρόεδροι και εκπρόσωποι συμφώνησαν να μη συμμετέχουν στις αντιρατσιστικές εκδηλώσεις γιατί, λένε, συνεργάζονται άψογα με τους χρυσαυγανακτισμένους (που τους κυνηγάνε με τα παλούκια και επιχειρούν να τους κάψουν ζωντανούς μέσα στα τζαμιά) και γιατί είναι αντίθετοι στην "εκμετάλλευση των κοινοτήτων των μεταναστών για ιδία οφέλη".

Όλα αυτά βέβαια χωρίς καμιά περαιτέρω διευκρίνηση.

Φυσικά, μεταξύ άλλων, αναρωτιέται κανείς που διάλο κολλάει η υποτιθέμενη εκμετάλλευση των μεταναστών με τη διαμαρτυρία κατά των κακοποιήσεων τους από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής που λυμαίνεται την περιοχή;  Αλλά εδώ δεν χωράνε λογικές σκέψεις, γιατί η όλη υπόθεση, όπως θα δούμε παρακάτω, είναι τόσο βρώμικη, όσο και το εσωτερικό του κρανίου ενός κοινού χρυσαυγίτη.

Σε αυτό πάντως που συμφωνούμε απόλυτα με την ανακοίνωση της "Peace Commity", είναι ότι συνεργάζονται άψογα με τους χρυσαυγανακτισμένους τους Αγίου Παντελεήμονα.
Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να μη συνεργάζονται άψογα με χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή όταν οι δύο υπογράφοντες "πρόεδροι" τις ανακοίνωσης ανήκουν στα λαμόγια της καρατζαφερικής ΜΚΟ "Ένωση Μεταναστών Ελλάδος" του Κολομπανί;

{Λεπτομέρειες για τον βρώμικο ρόλο της "Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος", διαβάστε εδώ.}

Πρόκειται για τον δήθεν πρόεδρο των Πακιστανών SAYED JAMIL MOHAMMED και τον επίσης δήθεν πρόεδρο των Μπαγκλαντεσιανών ZINE AL ABIDINE (στην ανακοίνωση τον γράφουν "Zainul Abedine"), οι οποίοι παράλληλα εκτελούν χρέη αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα, αντίστοιχα, στην ψευδεπίγραφη "Ένωση Μεταναστών Ελλάδος".


Είναι τόσο γνήσιοι οι τίτλοι αυτών των κυρίων, όσο γνήσιες είναι και οι ιστοσελίδες των τάχα συνεργαζόμενων συλλόγων που παρουσιάζονται στο site της "Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος", στην κατηγορία "Σύλλογοι - Ενώσεις".
Αν πάτε στα λινκς του "Κοινότητες μέλη της Ένωσης" και τα κλικάρετε, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται ως επί το πλείστον για fake σελίδες συλλόγων μεταναστών με νεκρά λινκς και χωρίς καμιά άλλη πληροφορία, που φτιάχτηκαν στα γρήγορα μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Δείτε για παράδειγμα τον δήθεν σύλλογο των Μαροκινών, μέλος φυσικά της "Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος": http://www.bladi.gr/ , ή τον τάχα Πολιτιστικό Σύλλογο των Πακιστανών, του SAYED JAMIL MOHAMMED: http://www.pepe.org.gr/


Ο "Muhammad Zahir Momend", που υπογράφει ως "πρόεδρος των Άφγανων", πολύ πιθανόν να ανήκει και αυτός στην απάτη της "Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος", μιας και ο αυθεντικός πρόεδρος του συλλόγου των Αφγανών είναι ο MUHAMMADI YONOUS.
(εδώ και το site του αυθεντικού συλλόγου των Αφγανών: http://my.afghan.gr/ )

Όσο για τη διεύθυνση και το τηλέφωνο που αναγράφονται στη βάση της πλαστής ανακοίνωσης, αυτά ανήκουν σε έναν Πακιστανό ηχολήπτη από την Αργυρούπολη, ονόματι  "Κaiser Shehzadea", που ούτε καν αναφέρεται στο κείμενο.

_________________________________________


Μιας και αναφερθήκαμε όμως στα λαμόγια της δήθεν "Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος", ας πούμε ακόμα μερικά λογάκια και για τον πρόεδρό της, τον "ελληνογάλλο" Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί, τέως αρθρογράφο στην εφημερίδα του Καρατζαφέρη "Α1" και τέως (?) υπάλληλο του ως πρόεδρος στην "Επιτροπή Αντιρατσισμού και Μετανάστευσης" του Λά.Ο.Σ".

Για αυτόν τον κύριο Κολομπανί ανακαλύψαμε κάτι παράξενο αλλά και ύποπτο συνάμα.

Το πραγματικό του όνομα δεν είναι Jean-Daniel Colombani, αλλά Jean-Daniel Nachit.

Έτσι τουλάχιστον λεγόταν πριν από έξι χρόνια, όταν είχε την εταιρία "Foreign Media Agency", η οποία εξέδιδε εφημερίδες σε διάφορες γλώσσες. Προτού δηλαδή αρχίσει τις προβοκατόρικες μπίζνες με τις καρατζαφερικές ψεύτικες ΜΚΟ.



(κλικ για μεγέθυνση)

 Τώρα γιατί άλλαξε το όνομά του και το έκανε "Colombani", πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς. Ίσως να ήθελε έτσι να μοιάσει στον γνωστό δημοσιογράφο της Le Monde, Jeane-Marie Colombani, αλλά πιθανότερο είναι να υπάρχουν άλλοι λόγοι.

Άγνωσται αι βουλαί Του Κυρίου (και του Καρατζαφέρη).

Πάντως θα επανέλθουμε σίγουρα στο θέμα όταν μάθουμε περισσότερα.

_________________________________________


Αυτά τα ολίγα για τα "αυθεντικά" κείμενα των δήθεν προέδρων των μεταναστών που μοιράζουν τα φασιστοειδή του Άη Παντελή, αλλά και για να φανταστείτε πόσο πολύ γελάμε με διάφορες αξιολύπητες ακροδεξιές περιπτώσεις σαν και αυτήν εδώ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_6696.html , που ζητωκραυγάζουν για την δήθεν χυλόπιτα που έριξαν οι μετανάστες στους "ανθέλληνες θολοκουλτουριάρηδες αντιρατσιστές".

Οι μετανάστες θα είναι παρόντες με την Ένωση Μεταναστών Εργατών.

Σάββατο, 15/01/2011.
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στις 2:00 μμ.
Συναυλία στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στις 4:00 μμ

Να είστε όλοι εκεί.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή