10 Οκτ 2007

Το ΛΑ.Ο.Σ. στην εκπομπή "ΦΑΚΕΛΟΙ"

10 Οκτ 2007 , 5:28 μ.μ.
Η χθεσινή εκπομπή "Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ..

Αντιγράψαμε το απόσπασμα και το παραθέτουμε στο JUNGLE-Report προς σχολιασμό.

Από το site των "Φακέλων":

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γιώργου Καρατζαφέρη μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή των Ελλήνων με τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ο Τάσος Τέλλογλου ερευνά και παρουσιάζει τους λόγους της επιτυχίας του κόμματος, ενώ παρακολουθεί μαζί με τους πρωταγωνιστές της νίκης την εκλογική βραδιά.
Η κάμερα των «ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ» συναντά πρόσωπα που βρέθηκαν παλαιότερα υποψήφιοι με τον ΛΑ.ΟΣ αλλά «κόπηκαν» ξαφνικά από τις λίστες στις τελευταίες εκλογές.
Ακόμη, ο Τάσος Τέλλογλου ακολουθεί τους υποψηφίους του κόμματος και ανακαλύπτει πως το κόμμα του Καρατζαφέρη κέρδισε με το σύνθημα «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς».
Τέλος, «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» συναντούν έναν επιχειρηματία, πρώην υποστηρικτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξηγεί μπροστά στην κάμερα τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τον ΛΑ.ΟΣ στις τελευταίες εκλογές.





Η σημαντικότερη δυσκολία να προσεγγίσει κανείς του ανθρώπους του ΛΑ.Ο.Σ. προεκλογικά ήταν ο ελεγχος του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ό,τι γινόταν και λεγόταν. Ο Καρατζαφέρης μας αρνήθηκε κάθε συνέντευξη προεκλογικά και ο εκπρόσωπός του Άδωνις Γεωργιάδης μας την υποσχέθηκε μετεκλογικά αλλά τότε πια δεν τη θέλαμε εμείς. Mας έλεγαν πιο πολλά για την προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. να «πάει προς το κέντρο», ενώ όπως διαπιστώσαμε δεν «μετακινήθηκε» ποτέ πραγματικά. Κώστας και Θανάσης Πλεύρης, πατέρας και γιος μας κάλεσαν στο σπίτι τους ανήμερα των εκλογών, λίγες μέρες μετά τη 2η δικάσιμο στο εφετείο της Αθήνας για το αντισημιτικό (δεν ήταν το πρώτο) βιβλίο του Κώστα Πλεύρη. Ο γιος Πλεύρης πήρε αποστάσεις από την πατρική κληρονομιά αλλά χωρίς το συγκεκριμένο επώνυμο δεν θα έβγαινε βουλευτής.



Παρατηρήσεις και απορίες του JUNGLE-Report

Περί χαμαιλεοντισμού, λαϊκισμού, θεατρινισμού και φτηνοκολπαδορισμού Καρατζαφέρη και ΛΑ.Ο.Σ. που παρουσιάζονται στην εκπομπή, τα έχουμε πει και αναλύσει πλειστάκις σε προηγούμενα άρθρα...

Ο πρέσβης Γεωργίου άλλωστε παραδέχεται εμμέσως ότι το ΛΑ.Ο.Σ. έπαιξε θέατρο και κρυφτούλι συνάμα.

Χαρακτηριστική είναι και η εμφάνιση του υποψηφίου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. σε εκδήλωση του γνωστού χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου.

Χαρακτηριστικό είναι και το είδος των "αριστερών" του ΛΑ.Ο.Σ, όπως η ξανθιά συνοδός του Καρατζαφέρη, η οποία, τουλάχιστον ιδεολογικώς, δείχνει να έχει τη μπάλα χαμένη σε άλλα απόμακρα σύμπαντα.


Περί πατερούλη Πλεύρη:

Παραδέχεται και ο ίδιος ότι είναι αντιδημοκράτης, ρατσιστής, αντισημίτης κτλ..
Όλα ωραία ως εδώ, με γειά του και χαρά του και να τον χαίρονται αυτοι που τον είχανε στο κόμμα τους, οι φίλοι του, οι θαυμαστές του και οι παπαγάλοι του στα διάφορα φόρα.

ΑΛΛΆ, το να δηλώνει κάποιος αντιδημοκράτης, δηλαδή να απεχθάνεται τη Δημοκρατία, και από την άλλη να παραπονιέται ότι δεν τον θέλουν σε κάποιο κόμμα στα ψηφοδέλτια ώστε να έχει τη δυνατότητα να εκλεγεί βάσει δημοκρατικών διαδικασιών, δηλαδή να υποστεί κάτι το οποίο απεχθάνεται, αυτό συνιστά κατεξοχήν παράδειγμα μαζοχισμού.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον πατερούλη Πλεύρη. Κάπου έχει μπερδευτεί. Μπορεί να φταίνε και τα γεράματα.



Περί Θανούλη Πλεύρη:

"Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να βάλουμε όρια στις πολιτικές τοποθετήσεις και στις ιδεολογίες"
(για το βιβλίο του πατερούλη του "Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια")



Σωστότατος ο Θανούλης! Μπρρράβο στο Θανούλη!

ΑΛΛΆ, από πότε θεωρούνται αυτά εδώ πολιτικές τοποθετήσεις ή ιδεολογία;

Όσο είναι η δολοφονία σπορ και ο βιασμός σεξ, άλλο τόσο είναι και ο εκτρωματικός λόγος του πατερούλη του -τουλάχιστον στο βιβλίο του "Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια"- πολιτικές τοποθετήσεις ή έστω απόψεις.

Αν γράψει κάποιος ένα βιβλίο, στο οποίο εξηγούνται και αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να βιάζονται ανήλικα και υπάρχουν και παροτρύνσεις για αυτό, θα έχουμε να κάνουμε με πολιτικές τοποθετήσεις ή έστω απόψεις;

Αν γράψει κάποιος ένα βιβλίο, στο οποίο εξηγούνται και αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξοντωθούν οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. και υπάρχουν και παροτρύνσεις για αυτό, θα έχουμε πάλι να κάνουμε με πολιτικές τοποθετήσεις ή έστω απόψεις;

Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα σχετικά νομικά άρθρα, τα οποία αν μη τι άλλο πρέπει να γνωρίζει ο Θανούλης που είναι και δικηγόρος.


"εκεί πέρα που εγώ αποστασιοποιούμαι (σ.σ. απο τον πατέρα του εννοεί), είναι ότι πιστεύω ότι το εθνικό καλό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη Δημοκρατία"

Μάλιστα...
Δηλαδή με λίγα λόγια, η μόνη διαφορά μεταξύ Θανούλη και πατερούλη, είναι ότι ο πρώτος πιστεύει ότι το εθνικό καλό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη Δημοκρατία, ενώ ο δεύτερος πιστεύει, ότι το εθνικό καλό ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη Δημοκρατία.

Είναι αυτό που λέμε: Είναι και οι δυό τους υπέροχοι...

Από αυτά εδώ όμως, που τρέχει να υπερασπιστεί με τον πατερούλη του και τον Άδωνι Γεωργιάδη στα δικαστήρια, δε μας έχει πει ποτέ ότι αποστασιοποιείται ο Θανούλης.


Κλείνω με 2 υπέροχα συνθήματα που ακούστηκαν στο ρεπορτάζ από οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ, οι οποίοι είναι φυσικά όλων των πολιτικών αποχρώσεων (sic):


"Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" (χολέρα = μετανάστες)

"Λαός, στρατός, εθνικισμός"





ΥΓ:
Ναι, αυτοί μπήκαν στη Βουλή...




Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή