24 Μαΐ 2014

Άλλη μια μουρούτικη αλητεία

24 Μαΐ 2014 , 11:39 π.μ.
Ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου του Σαμαρά, ανέβασε χθες στο twitter του την εξής φωτογραφία (αλλά με το πρόσωπο του εικονιζόμενου ακάλυπτο):


Με λίγα λόγια, ο Μουρούτης θέλει πει ότι οι συριζαίοι πήγαν σε έναν επαίτη -που πολύ πιθανόν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση λόγω της πολιτικής Σαμαρά- του κόλλησαν ένα αυτοκόλλητο του Σύριζα, του έβαλαν και μια σημαία του κόμματος και τον τράβηξαν φωτογραφία.

Οι συριζαίοι εκμεταλλεύτηκαν δηλαδή τον επαίτη, όπως λέει ο Μουρούτης, για να πούν τι; Ότι ο Σύριζα έχει υποστηρικτές. Έχουν δηλαδή τόσο μεγάλη ανάγκη οι συριζαίοι να δείξουν ότι έχουν ψηφοφόρους, που εκμεταλλεύονται γι αυτό ακόμα και τους επαίτες.

Ασφαλώς και ακούγονται πάρα πολύ «λογικά» όλα αυτά, αλλά μένει μια ερώτηση ανοιχτή: Που τη βρήκε, αλήθεια, αυτή τη φωτογραφία ο Μουρούτης; Την τράβηξαν άραγε οι Συριζαίοι και την έστειλαν μόνο σ' αυτόν; Γιατί η αναζήτηση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η μία και μοναδική πηγή προέλευσης αυτής της φωτογραφίας είναι η ίδια η αφεντιά του. Και αν όντως την τράβηξαν οι συριζαίοι και την έστειλαν μόνο στο Μουρούτη, γιατί του την έστειλαν; Για να του δείξουν ότι έχουν ψηφοφόρους;

Δεν πρόκειται φυσικά να βγει κανένα νόημα όσες σκέψεις και να κάνει κανείς. Η απάντηση για όλα αυτά είναι το ίδιο το ποιόν του Μουρούτη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που, πανθομολογουμένως, δεν φημίζεται ούτε για το ήθος ούτε για την αξιοπιστία του. Είναι άλλωστε ο ιδρυτής της φημισμένης γαλάζιας μονταζιέρας που, αποδεδειγμένα και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, παραποιεί, διαστρεβλώνει και πλαστογραφει ό,τι μπορεί και ό,τι προλάβει με απώτερο σκοπό να συκοφαντήσει τον κάθε πολιτικό, και όχι μόνο, αντίπαλο. Μέχρι και ο Σίμος Κεδίκογλου είχε τσακωθεί μαζί του γιατί τον είχε εκθέσει στο πανελλήνιο όταν του πλάσαρε εκείνο το μονταρισμένο βίντεο που είχε κατασκευάσει για να συκοφαντήσει το βουλευτή του Σύριζα Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Ο Κεδίκογλου εκείνες τις μέρες ούτε ήθελε να τον δει στα μάτια του, όταν είχε αποδειχθεί η πλαστότητα του βίντεο. Γιατί, γι αυτή τη μεγάλη και πλαστή «αποκάλυψη», είχε κάνει δηλώσεις σχεδόν σε όλα τα κανάλια, πράγμα που αργότερα τον είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση .

Η άλλη ιστορία, που είναι και η πιο χαρακτηριστική για το πως λειτουργεί η συκοφαντική μανία του Γιώργου Μουρούτη, ήταν όταν μια μέρα είχε έρθει στα σχόλια του Unfollow στο facebook. Εκεί έγραψε ένα σχόλιο, το φωτογράφισε (screen cap) και μετά το έσβησε. Λίγο αργότερα δημοσίευσε τη φωτογραφία με το σβησμένο του σχόλιο στο facebook του, για να κατηγορήσει το Unfollow ότι του έσβησε το σχόλιο. Βέβαια, το ερώτημα για το αν φωτογραφίζει πάντα τα σχόλιά του όταν τα δημοσιεύει, για να τα έχει μετά στη διάθεσή του, μένει ακόμα αναπάντητο.

(κλικ για μεγέθυνση)

Κοντολογίς, η απάντηση γι αυτή τη νέα μουρούτικη αλητεία, αλλά και για όλες τις επόμενες αθλιότητες που θα πηγάσουν από αυτόν στο μέλλον, είναι μία και απλή: Δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις, είναι απλά ο Γιώργος Μουρούτης.



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή