5 Ιουν 2008

Ο Θανούλης, ο Κωστάκης ... και οι φλώροι.

5 Ιουν 2008 , 10:36 μ.μ.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μία εμμονή των βουλευτών του ΛΑΟΣ να συκοφαντούν τους εαυτούς τους.

Ο Καρατζαφέρης, από τη μία χαρακτηρίζει «τιγκλόν» όποιον λέει κατά λάθος τα Σκόπια «Μακεδονία», και από την άλλη τραγουδάνε σε ρυθμούς «τιγκλόν» τόσο ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ Γεωργίου, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος.

Ο Βελόπουλος, από τη μία χλευάζει τον Λιακόπουλο για τις μυθοπλασίες του που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, ενώ ο ίδιος προβάλλεται ως σεμνός διάδοχος, διαφωτίζοντας τους συνέλληνες για την ύπαρξη προϊστορικών γιγάντων (4 μ. περικαλώ). Στην αποκάλυψη της αλήθειας να συμπεριληφθεί και η ανεύρεση της φιλοσοφικής λίθου (= ελληνικό αλφαβητάρι), η οποία μετατρέπει τα 15 Ευρώ σε χιλιάδες.

Ο Α. Γεωργιάδης, από τη μία πέφτει θύμα των χλευασμών του Βελόπουλου, θέτοντας επερώτηση στη Βουλή για τα παιδιά Indigo, και βάζοντας σε προβληματισμό τους βουλευτές για το αν η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω. Κι από την άλλη, παραδέχεται με τον ιδιαίτερο τρόπο του ότι είναι ψευτάκος, όταν αρνείται πεισματικά ότι διαφήμισε από την εκπομπή του το βιβλίο του Κ. Πλεύρη «οι Εβραίοι, Όλη η Αλήθεια», ενώ τον βλέπουμε όχι μόνο να το διαφημίζει εκστασιασμένος, αλλά και να ομολογεί ότι είναι το αγαπημένο του.

Από αυτόν τον εμφύλιο και το αυτομαστίγωμα μεταξύ γιγάντων, προφανώς και δε θα παραδεχόταν να απέχει ο «καταδρομεύς» του ΛΑΟΣ, ο βουλευτής Θ. Πλεύρης. Αν και δεν τα βάζει ευθέως με «δικούς του», παραβλέπει επιδεικτικά τη σοφή ρήση ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί». Απολαύστε:








Ένα ηθικό δίδαγμα που μαθαίνουμε στα γρήγορα είναι:

Εάν είσαι φαντάρος, και ειδικά εάν υπηρετείς στις ειδικές δυνάμεις, τότε, σε περίπτωση που σε σταματήσει η αστυνομία και σε ρωτήσει «πειράζει να σε ξεβρακώσουμε;», η μόνη σωστή και αντρίκεια απάντηση είναι «όχι, γιατ’είμαι λοκατζής!». Κάθε άποψη περί κατάχρησης εξουσίας και καταπάτησης της αξιοπρέπειας καταδικάζεται ως φλώρικη, και συνοδεύεται με μαρμελάδα.

Επιπλέον, όσοι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας είδαν το Μεγάλο Πεύκο μόνο με κιάλια, πρέπον είναι να κάνουν μόκο σε όσους το είδαν με γυμνούς οφθαλμούς.

Αυτό σημαίνει: Όταν χαρακτηρίζουν τον κ. Καρατζαφέρη και τους συν αυτώ «ακροδεξιούς», δίκαιο είναι να δέχονται μηνύσεις, καθώς θίγουν την ευγένεια, τη δημοκρατικότητα και την αξιοπρέπειά τους. Και πάνω απ’ όλα διότι οι ίδιοι οι βουλεπταί του ΛΑΟΣ ουδέποτε συκοφάντησαν άτομο ή λαό.

Εάν όμως ο βουλεπτής του ΛΑΟΣ έχει κάνει και κομάντο, και απευθύνεται σε κάποιον που δεν έκανε κομάντο, τότε έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει δημοσίως το συνομιλητή του ότι «κλαίγεται σα γυναικούλα» (2:00-2:06), και τα παιδιά του «φλωράκια» (2:08, 3:00).

Το πρόβλημα βέβαια, όπως επισημάναμε, είναι άλλο. Με βάση τα λεγόμενα του Θ. Πλεύρη, μήπως (μήπως λέω) η μπάλα παίρνει και τον (επίσης βουλευτή του ΛΑΟΣ) Κ. Αϊβαλιώτη;

Η ιστορία είναι βεβαίως γνωστή. Με απόφαση του στρατολογικού γραφείου, ο κ. Αϊβαλιώτης κρίθηκε ανυπότακτος από το 1997. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας (30/9/2007),




Ο βουλευτής του Γ. Καρατζαφέρη πέτυχε συνεχείς αναβολές στράτευσης κάνοντας κατάχρηση του νόμου που τις επιτρέπει σε υπαλλήλους διεθνών οργανισμών. Πώς;
Επικαλούμενος «εργασιακή σχέση» με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά τα «κρίσιμα» για τη στράτευσή του χρόνια της δεκαετίας του '90 (σήμερα είναι 39 ετών). Κατά τους επικριτές του, την υπαλληλική σχέση την απέκτησε πολύ αργότερα από τα χρόνια που θα εκαλείτο στο στρατό όταν, ως συνεργάτης του Γ. Καρατζαφέρη στην Ευρωβουλή, έγινε οργανικό μέλος της ευρωομάδας στην οποία ανήκει το ΛΑΟΣ.
Προηγουμένως υπήρξε απλός συνεργάτης ευρωβουλευτών (των Ν. Κακλαμάνη και Γ. Μαρίνου), αμειβόμενος από το ειδικό κονδύλι «γραμματειακής υποστήριξης» που δίνεται στους ευρωβουλευτές για να στελεχώνουν τα γραφεία τους. Ο ίδιος απαντά
στην «Κ.Ε.» ότι ήταν υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και ότι μ' αυτή την ιδιότητα συνεργαζόταν με τους ευρωβουλευτές.




Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η συνέχεια, στο ίδιο άρθρο της ελευθεροτυπίας:



Ερωτηματικά προκαλεί η προσπάθειά του, το 2005, να διορισθεί ώς μόνιμος υπάλληλος στο διοικητικό τμήμα του «Αττικού Νοσοκομείου». «Πέρασε» στις
εξετάσεις του ΑΣΕΠ και υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκόμιζε πιστοποιητικό σχετικά με την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Το πιστοποιητικό δεν έφτασε ποτέ. Ετσι, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αρχικά, και η διοίκηση του «Αττικού» στη συνέχεια, αποφάσισαν την απόλυσή του: «Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, απολύεται από την Υπηρεσία ο Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης του Ιωάννη, καθόσον κρίθηκε ακατάλληλος προς μονιμοποίηση», αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ αρ.385, με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2006.



Τελικά, αποφάσισε να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, και με μεγαλοψυχία παρήγγειλε:

«Δεν θέλω καμία διάκριση. Θα υπηρετήσω όπως όλοι» (Το Βήμα, 11/05/2008). Για να μη λέμε όμως μισές αλήθειες, συμπληρώνουμε την πρόταση: «Θα υπηρετήσω όπως όλοι» για 45 μέρες, μετά λελέ και τρελελέ γκάβακες!

Ας βρούμε λοιπόν, με τη μέθοδο των μαθηματικών, τη γνώμη που έχει ο Θ. Πλεύρης για τον Κ. Αϊβαλιώτη:

Εάν χ άνθρωπος
α) υπηρετεί 365 μέρες
β) υπηρετεί σε παραμεθόριο
γ) διαμαρτύρεται ή έστω κλαίγεται για τις συνθήκες στράτευσης
δ) έχει γονείς που επίσης διαμαρτύρονται ή κλαίγονται για τις συνθήκες στράτευσης

τότε είναι μαμόθρεφτο/φλώρος.

Εάν χ άνθρωπος

α) αποφεύγει συστηματικά τη στράτευση
β) προσκομίζει πλαστά δικαιολογητικά ότι δήθεν εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις
γ) κηρύσσεται ανυπότακτος
δ) υπηρετεί μόνο 45 μέρες

τότε τι είναι;

Μια και το ρίξαμε στα μαθηματικά, ας δούμε και κάτι άλλο:

Σε μία εκπομπή της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα τη στράτευση στα 18, ο καλεσμένος Ν. Αργυρίου έκανε μεταξύ άλλων και την παρακάτω παρατήρηση:


«Μόνο αυτοί υποστηρίζουν τη στράτευση στα 18, ενώ υπάρχει βουλευτής που έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και τώρα κάνει θητεία 45 ημερών. Είναι ο Κ. Αϊβαλιώτης. Δηλαδή, ένα κόμμα που πρωτοστατεί με πανοπλίες και σάριζες στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό, τελικά έχει βουλευτή που είναι απλά ανυπότακτος».


Ο Κ. Αϊβαλιώτης αντέδρασε:


"Οι οπαδοί μου με ενημέρωσαν ότι σε εκπομπή σας γίνεται επίθεση στο άτομό μου και έχουν ενημερώσει και τον πρόεδρο, Γ. Καρατζαφέρη. Ο δικηγόρος μου θα πάρει αντίγραφο της κασέτας για μηνύσεις και αγωγές..."


Εξίσωση:

Εάν χ άνθρωπος πει για τον Κ. Αϊβαλιώτη αλήθειες, ο Κ. Αϊβαλιώτης του κάνει μήνυση. Εάν ο Κ. Πλεύρης τον πει «φλώρο», ο Κ. Αϊβαλιώτης τι πρέπει να κάνει;

Εφόσον λοιπόν ο Θ. Πλεύρης θέλει να παραμείνει συνεπής με τον εαυτό του, φοβάμαι πως θα πρέπει στην καλύτερη να αποκαλέσει το συνάδελφό του «φλώρο», και εφόσον ο Κ. Αϊβαλιώτης θέλει να παραμείνει συνεπής με τον εαυτό του, θα πρέπει στην καλύτερη να τον μηνύσει. Μάλλον όμως ακολουθούν το χρυσό λαοτιανό κανόνα «δεν προσβάλλουμε ποτέ τους δικούς μας, ακόμα κι αν κάνουν χειρότερα από αυτούς που προσβάλλουμε, και φυσικά μηνύουμε όλον τον κόσμο, εκτός από μας».




ΣΧΟΛΙΑ(107)



Gravatar O Πλεύρης έκανε κάτι έξυπνο...Δεν σχολίασε το συμβάν και προσπάθησε (σαν πονηρός δικηγόρος) να επιτεθεί ψυχολογικά στον πατέρα και να ρίξει (?) την αξία του γιου του ως πατριώτη, αξιόμαχου ελληναρά...

Και ο λόγος?Αν δεν έκανε αυτό το πανυγήρι, που δείχνει την αξία του,θα έπρεπε να απολογηθεί για το αστυνομοκρατούμενο κράτος.

Και αν το έκανε αυτό θα φανέρωνε τις "δημοκρατικές" διαθέσεις του και το πόσο λυπάται που έχουμε ακόμα Σύνταγμα.

Ο υιός Πλεύρης ένα όνειρο έχει.Να δει λοκατζήδες, λοβοτομημένους και μπάτσους να δέρνουν κόσμο και να στέλνουν τους θολοκουλτουριαραίους σε ξερονήσια για διακοπές.
Αλλά ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι.


Gravatar Μαχητικά εξεκινήσατε κ. Sry και καλώς πράξατε.
Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαρακτηριστείτε φλώρος από κάποιον "άντρακλα" σαν τον Θανούλη, που βλέποντάς τον, σου 'ρχεται στο νου η υπολοχαγός Νατάσα (οπτικώς μόνο, γιατί φωνητικώς η υπολοχαγός Νατάσσα πάει πιο πολύ στον Άδωνι).


Gravatar Βλέπω ότι η ζουγκλοομάδα ακολουθεί την εβραϊκή εντολή "αυξάνεσθε και πληθύνεσθαι", αποδεικνύοντας ποιοι κρύβονται από πίσω.

Καλώς ήρθες Sry στο μαγικό κόσμο της ζούγκλας, και καλά και πολλά ποστ!

Συγχαρητήρια και για το θεσπέσιο παρθενικό ποστ.

Επίτρεψέ μου μόνο μια μικρή παρατήρηση: αν και δε χωνεύω τον Πλεύρη, στην προκείμενη μιλάει νομίζω κυρίως για τύπους λουφαδόρους στο στρατό, που όσοι πήγαμε τους γνωρίζουμε και τους αντιπαθούμε, και, μεταξύ μας, φλώρους τους λέμε.

Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί τέτοια εμφάνιση και χαρακτηρισμούς από βουλευτή.

Κατα τ'άλλα ταυτίζομαι με τις απόψεις σου.

Και πάλι συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια.


Gravatar Κ. Βιολόγε έχετε απόλυτο δίκιο. Συνηθισμένες "δημοκρατικές" τακτικές.

Κ. συναγωνιστά, το γονίδιο "sry" αποκλείει το γονίδιο "florous".

Κ. Νάσο μερσί. Όσο για την παρατήρησή σας, αν προσέξετε θα δείτε ότι δεν μιλάει μόνο γι' αυτούς, αλλά και για όσους έχουν το "θράσος" να διαμαρτύρονται για άσχημες συνθήκες.

Στο στιλ "όποιος δεν έκανε ό,τι κι εγώ στο στρατό, είναι φλώρος". Δημοκρατικότατη άποψη και συνεπέστατη με "εκπρόσωπο του (φλώρου) λαού".


Gravatar Συμφωνώ και προσυπογράφω. Και για τις αλληλοανεραίσεις των Λαοτιανών και για τα υπόλοιπα!

[ Σημείωση: ο τραμπούκος που φωνάζει στον πατέρα ότι πρέπει να ντρέπεται (!) για το γιο του, λες και μιλάει στο δρόμο, δεν είναι κανένα μπουμπούκι ης Χ.Α. αλλά εκλεγμένος βουλευτής.]

Η στρατοκρατορική λογική της άκρας δεξιάς επί το έργον: είμαι "άντρα", πήγα στο μεγάλο πέυκο, σκάσε, βούλωστο!
Πάνε οι μετριοπάθειες, πάνε τα μασκαρέματα πάνε όλα... Η παλιά, "καλή" ακροδεξιά μας ξανάρθε... Ποιος στη χάρη μας!

Νάσο, θα διαφωνήσω! Η όλη εικόνα που μου άφησε το video είναι ότι αφού ο γιος του κυρίου αντέδρασε στην αστυνομική αυθαιρεσία, είναι φλώρος. Αν έχεις πάει ειδικές δυνάμεις, τις δέχεσαι τις αστυνομικές αυθαιρεσίες.
Άσε που από οτι φάνηκε το θέμα του Μεγαλου Πεύκου/Μικρού Βελανιδιού κλπ ήταν μάλλον άσχετο με το όλο θέμα.

Στρατοκρατορία και Αστυνομοκρατία! Όξω οι φλώροι!


Gravatar Νάσο δε μιλάει για αντιπαθείς λουφαδόρους.Ασφαλώς έχει την στρατόκαβλη τσίχλα κολλημένη στον εγκέφαλο, αλλά κυρίως κάνει πρόστυχη επίδειξη της τηλεοπτικής και βουλευτικής του ισχύος.
Για την ταμπακιέρα κουβέντα, μόνο γαβγίσματα για να μειώσει τις εντυπώσεις της καταγγελίας.
Σίχαμα.

( Εύγε Sry, άξιος ο θολοκουλτούρ μισθός σου!)


Gravatar Τώρα ο κ. "Φτιάχτε ΑΔΡΙΑΝΤΑ(εκ της Αδριανής Σκλεναρικόβης ) του Αλέξαντρα στο Κλεινόν Άστυ" πρέπει να πει τα ίδια στρατοκαυλωτικά στον κ. Αιβαλιώτη, εάν θέλει να είναι σωστός καραβανόπληκτος.

Ο δε κ. Αϊβαλιώτης; Ότι και να πει κανείς είναι λίγο γι αυτόν τον Τιτάνα του πατριωτισμού και της ευθύτητας. Η γεμάτη δυσκολίες ερζάτς θητεία του, καθώς και το περιστατικό με τον συντάκτη του ραδιοσταθμού της εκκλησίας βοά.

Εύγε SRY, ω Εβραιοκίνητε, Σοροϋποταγμένε, Θολοκουλτουριαριστή!


Gravatar Θάνος και Άδωνις οι αρχιάντρακλες που όταν βλέπεις τον σωματότυπο του 1.70 και 65 κιλά και το πρόσωπο που δεν διαφέρει από δεκαπεντάχρονο σκέφτεσαι ότι είναι το άκρως αντίθετο του φλώρου.


Gravatar Κύριε Sry καλώς ήλθατε! Ξεκαρδιστικότατον το πόστιον!

Φήμες αναφέρουν ότι το μπουμπούκι του μπαμπακο-Πλεύρη κοιμάται με αρκουδάκι, και λιαν πολλάς φοράς, ο μπαμπάς του σηκώνεται τη νύχτα για να του βγάλει τον αντίχειρα από το στόμα.

Προτείνω νέο παρατσούκλι για τον υιό-Πλεύρη: "ο Τζουτζούκος".

@Να.Σος.: Ώστε κ.Νάσο λέγατε φλώρους όσους λουφάρανε στο στρατό ε; Είστε εσείς ένας... Κρύβατε την θολοκουλτουριά σας παίζοντάς το στρατόκαβλος ε; Μήπως επίνατε και Τζώννυ Ρέντ Λέιμπελ, για αποφυγή πάσας υποψίας;

Προτείνω πάντως να ακολουθήσουμε την συμβουλή της σοφής Ελληνοφρένειας, όσο αφορά το video τούτο: Μην παρεξηγείτε τον Θανασάκη, σκεφτείτε ποιόν έχει πατέρα.


Gravatar Εάν όμως ο βουλεπτής του ΛΑΟΣ έχει κάνει και κομάντο...
και
υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκόμιζε πιστοποιητικό...
και
προσκομίζει πλαστά δικαιολογητικά ότι δήθεν εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

αποσπασματικά και ανάμεσα στις γραμμές, μήπως βλέπετε λεκέδες στο "ηθικό μητρώο" του κου. βουλεΠτού; Ακούσατε τίποτα για καμία άρση βουλευτικής ασυλίας και δίωξη αυτού;

Το σύστημα ξέρει και θέλει να προστατεύει αυτούς που πριν τις εκλογές φοράνε ένα γάντι του μποξ και διατείνονται πως το πολεμούν. Είναι τα πιο χρήσιμα γραναζάκια του στο μηχανισμό της αναπαραγωγής του.

Καλώς άρχισες το κέντημα σου Sry. Σταυροβελονιά crosset.


Gravatar Απίστευτο βίντεο.

Όταν ρώτησαν τον Καρατζαφύρερ για το ότι έχει το γιο του Πλεύρη στο κόμμα απάντησε ότι "οικογενειακές ευθύνες δε ζήτησε ούτε ο Χίτλερ". ( http://www.youtube.com/watch?v=Y...h? v=Y48TC8LAS60 ). Όντως έτσι είναι... Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι η συγγένεια. Ο Θανούλης έχει δηλώσει ο ίδιος ότι το μόνο στο οποίο διαφωνεί με τον πατέρα του είναι ότι... "το καλό το έθνους" μπορεί να επιτευχθεί και κοινοβουλευτικά... Στο βίντεο αυτό καθ' όσον φαίνεται είναι γνήσιος γιος του πατέρας του...


Gravatar Πραγματικά η εμφάνιση του Πλεύρη ήταν εξοργιστική, ΑΓΕΝΗΣ και ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ. Ο άνθρωπος είναι γελοίος.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι τα σημερινά αγόρια είναι "μαμάκηδες" (σε αντίθεση με τα κορίτσια!)

Ούτε υπήρχε λόγος ο πατέρας αυτός να εκθέσει έτσι δημόσια τον γιό του. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.

Αυτή η πρακτική είναι που δημιουργεί τους Εισαγγελάτους.

Οταν η σκουπιδοτηλεόραση αντικαθιστά τη Δικαιοσύνη και ο κάθε πικραμένος τρέχει να βρεί λύση στα κανάλια, τότε τα πράγματα είναι άσχημα..


Gravatar @skinious
Η σκουπιδοτηλεόραση και οι εισαγγελάτοι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τέκνα της ίδιας λαϊκιστικής μήτρας που γεννάει το δίδυμο φαινόμενο του λάος και των θεραπόντων του.

Ο λαϊκισμός είναι ο εχθρός και τα φαινόμενα "του πατέρα που εκθέτει τον γιο του τρέχοντας να βρει το δίκιο του στους εισαγγελάτους" οφείλεται ακριβώς σε αυτό. Όταν η δικαιοσύνη αλληθωρίζει στα φαινόμενα αστυνομικής βίας και επιπλέον έχει και υποστηρικτές, πως περιμένεις να αντιληφθεί το περί δικαίου αίσθημα, ο πατέρας αυτός;

Φαινόμενα αμάθειας και κοινωνικής αναλγησίας - αναισθησίας, είναι αυτά που καυτηριάζονται εδώ και αν το βλέπεις πιο καλά, η εθνικοφροσύνη, η στρατοκρατική αντίληψη και η "πατριδολατρεία" των ενεχομένων, ήταν πάντα ο μανδύας που κάλυπτε την πνευματική και συναισθηματική γύμνια τους.


Gravatar Πωπω, γεμίσαμε άντρακλες πολλά βαρείς τελευταία. Ωπα ρε αρσενικό Πλεύρη, κατούρα και λίγο...


Gravatar Πολύ καλό το "έμπα" του Sry!!


Καλή συνέχεια!


Υ.Γ. Αφιέρωση το macho man


Gravatar πότε θα τελειώσει τέλος πάντων αυτή η κατάσταση;
Από την Καθημερινή της 6/6
Ξυλοδαρμός από αστυνομικούς
Θύμα τους ένας συλληφθείς Ρουμάνος, τον οποίο εγκατέλειψαν σε κωματώδη κατάσταση

Του Γιαννη Σουλιωτη

Στο προσκήνιο επανήλθε χθες το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτό της απρόκλητης βίας και αυθαιρεσίας, με αφορμή τον πρωτοφανής αγριότητας ξυλοδαρμό ψυχικά διαταραγμένου Ρουμάνου στην Κόρινθο....
και η συνέχεια


Gravatar gia to thema ayto
http://www.neos-forum.com/viewto....php?f=2& t=9680


Gravatar κ. george έτσι μάλλον έχει η λογική.
Είμαι άντρα και το κέφι μου τα κάνω,
και θα βρίσω (ως βουλευτής) δυο πολίτες παραπάνω.

κ.incontinentia εκεί νομίζω κι εγώ πρέπει να εστιάσουμε, στο βουλεφτοκαταδρομικό νταηλίκι. Με όλα τα ευτράπελα που συνεπάγεται.

κ. pølsemannen μην προσβάλλετε τους αΔρειωμένους, θα σας κάνουν μήνυση
Όσο για τη φωλέα τους, είναι αποπατημένη μέχρι εκεί που δεν πάει.

κ. Πέα, ο κάθε αΔρειωμένος ορίζει ως φλώρο το αντίθετο του εαυτού του.

κ. πορτιέρη μας, θα υποστείτε κι εσείς την οργή και τη μήνυση των πατριωτών Κρατάτε γερα!

κ. Sty, στα περί ήθους ακούω τα κομάντα: "Ηθικόν; α-κμαι-ότατον". Διότι "υπάρχει το σύστημα", που έλεγε κι η παλιά διαφήμιση


Gravatar @Sky
Μη βιάζεστε κ. Sky.
Πρέπει πρώτα να μάθουμε αν ήταν λοκατζής ο Ρουμάνος.
Γιατί αν ήταν, τότε δεν έχει δικαίωμα να μιλάει.


Gravatar κ. προβοκατόρ, αν το ΜΟΝΟ στο οποίο διαφωνεί ο υιός από τον πατέρα είναι ο κοινοβουλευτισμός, πολλά ευτράπελα θα βγουν. π.χ. "μπόλεμος; μπόλεμος!", αλλά με τους βουλευτές μπροστάρηδες

κ. Skinious, η απάντηση του κ. Sky είναι νομίζω επαρκέστατη.

κ. Donkey οφείλεται στο ότι πήξαμε στο γονίδιο sry

κ. Zaphod, σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως.


Gravatar sry eisai floros kai giotas


Gravatar Για το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του Άδωνη Γεωργιάδη τσιμουδιά! Γαργάρα το κάνατε ΤΟ θέμα αυτό1 Ε βέβαια, ό,τι δεν μας συμφέρει το πνίγει το σκοτάδι....


Gravatar @Johny
Το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του Αδωνι (-δα) είναι πια κάτι καθημερινό. Βλέπεις την είδηση την είδαμε και τη διαβάσαμε, απλά έχει καταντήσει τόσο μα τόσο βαρετό.

Πέρα από την πλάκα όμως, για σκέψου. Γιατί δε γίνονται πια επιθέσεις στη "Νέα Θέση" ας πούμε και επιτίθενται στον Γεωργιάδη; Να σου προτείνω μία απλοϊκή απάντηση;

Η Νέα Θέση, έχει περάσει πια στη σφαίρα του γραφικού, ενώ ο Άδωνις κέρδισε αυτό που πάλευε επί έτη με τις διακηρύξεις του, τα λόγια και τις πράξεις του.

Κατάφερε να γίνει το σύμβολο του αντιδραστικού συστήματος. Το σύμβολο της καταστολής και ότι πιο φασιστικού έχει παραγάγει ο τόπος τα τελευταία 15 χρόνια. Για σκέψου, αυτός που με το γάντι του αρχηγού του "πολεμάει το σύστημα".

Όταν θα πάψει να είναι τέτοιο σύμβολο, ίσως και να αποκατασταθεί η εικόνα του στη λαϊκή συνείδηση. Τότε, θα σταματήσουν και τα "μπάχαλα" να σπάνε τη βαρεμάρα τους, σπάζοντας τις βιτρίνες και καίγοντας τις προθήκες του μαγαζιού του.

Τέλος τουλάχιστον εγώ, δε βάζω στην ίδια μοίρα το κάψιμο του χαρτοπωλείου του Άδωνι (-δα) με τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.


Gravatar κ. Ανώνυμε εάν διαβάσω στην παραπομπή σας κάποιον ενδιαφέροντα αντίλογο, ευχαρίστως να τον σχολιάσω.

Προσπαθώ κ. Ναζί, προσπαθώ να φτάσω τον κ. Αϊβαλιώτη, μα δεν τον φτάνω με τίποτα.

κ. JOHNY δεν αναφέρθηκα ούτε στο κάψιμο του βιβλιοπωλείου, αλλά ούτε π.χ. και στον αδίκως ευθικτούλη κ. Βελόπουλο , διότι απλά είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Το ότι θεωρώ απολύτως καταδικαστέες τέτοιες πράξεις (κάψιμο βιβλιοπωλείων) το θεωρώ τόσο αυτονόητο, που δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.


Gravatar @ Σράει

Εξαιρετική ανάρτησις, στρατόκαυλη και ραδιο-ΦΟ-νική.

( Το Λάος ναούμε είναι κόμμα στρατόκαυλον και παίρνει κεφάλια φλώρων καταδρομέων και εκκλησιαστικών ραδιοφωνικών παραγωγών).



@ Ναζι

Πολύ νάζι έχετε κύριε ναζίδα και σας αφιερώνω επί τούτου το δύστυχον δίστιχον του καλού βαρυγιωτά:

" Γιώτα! Γιώτα! / Ζωή και κότα!"

@ JOHNY

Αξιότιμε κύριε Ιωάννη,

Η πυρπόλησις του "χαρτοπωλείου" του Αδώνιδος (φαντάζομαι μπορείτε να εκτιμήσετε την λεπτή ειρωνεία του συνθολοκουλτούρα Σκάει) είναι πράξις καταδικαστέα και φυσικά εκτός του θέματος της παρούσης αναρτήσεως όπως επισήμανε και ο αρχιραβίνος Σράει από παν'


Gravatar Και αυτο το τσογλανακι ειναι βουλευτης! Που αυτο σημαινει οτι συναποφασιζει για την μοιρα μας εννοειται. Ξεφτιλα και μονο ξεφτιλα αυτη η κωλοχωρα.
Τυχερο ειχε παντως που ειχε λαθος ατομο απεναντι του στην εκπομπη. Αν ηταν κανενας αλλος θα ετρωγε το μπινελικι της ζωης του ο ακροδεξιος τσογλανος.


Gravatar χαιρετε λοιπόν και καλή αρχή κ. Sry! Καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο!
Εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ φλώρισσα μιας και που σαν γυναίκα δε μπορώ να καταταγώ... Με τις φιλενάδες μου λοιπόν, πέραν της κόντρας για το που έχουμε καταταγει, αν ειναι ιν το στρατόπεδό μας κλπ δε μας μένει τίποτα άλλο να κάνουμε κόντρα παρά ποια φτιάχνει το καλύτερο παστίτσιο...


Gravatar Εν θολοκουλτούρα συναγωνιστή κ. Sty, η μακεδονική σάρισα και το γάντι μποξ του ΛΑΟΣ οδεύει σταθερά στη φλωροκάθαρση.

κ. Πατρικο, μπινελίκια πρέπει να ρίχνουν μόνο τα κομάντα, ως γνωστόν βεβαίως βεβαίως.

κ. Πετρούλα, ευχαριστώ. Δυστυχώς, ούτε το παστίτσιο σας φαίνεται να πείθει τον κ. Αϊβαλιώτη να υπηρετήσει λίγες μέρες παραπάνω.


Gravatar http://athens.indymedia.org/ fron...ticle_id=875887


Λοιπόν τι έχετε να πείτε?
Νομίζω πριν λίγο καιρό είχατε κάνει ένα θεματάκι με κάτι παιδιά θέλανε λέει να 'ρίξουνε' κάτι αντιφρονούντα blogs, δε θυμάμαι κι ακριβώς..........

http://jungle-report.blogspot.co...t- reloaded.html

http://jungle-report.blogspot.co...alert- blog.html


Gravatar Πως γίνεται απ την άλλη οι συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών να έχει άλλη άποψη του τι είναι "άντρας" αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.Ίσως γι αυτό δεν γνωρίζω και κανέναν στρατόκαυλο και θρησκόληπτο που να τα πηγαίνει καλά με το άλλο φύλο.
Όσοι νομίζουν ότι είναι και πολύ άντρες ναούμ και φροντίζουν να το διατυμπανίζουν συνέχεια δεν είναι άντρακλες,κάγκουρες είναι και η επιστήμη της ψυχολογίας έχει να πει πολλά πάνω στο θέμα αν ενδιαφέρονται.

sry στέλνω θολοαγωνιστικό καλωσόρισμα!


Gravatar xmmmmmmmmm aporw pws o pateras tou paidiou den sikothike panw na rixei ston gialakia me thn gravata ena wreo mpouketo den kitaei thn mourh tou pou einai san anapodo gamwto krinei kiolas........


Gravatar (Σχόλιο από το δάσος)

Είναι αστείο που μερικοί σκληροπυρηνικοί ανώνυμοι έχουν μπερδέψει τις βούρτσες με τις τσατσάρες και συνεχίζουν να μπερδεύουν το Τζάνγκλ Ρηπόρτ με το ίντυ κτλ κτλ...

Καταντάει από γραφικό εως φουλ βαρετό.


Gravatar Εγώ βρίσκω την υποκρισία Αλαβάνου πολύ πιο "ισχυρή"! Στις 23 Μαΐου 2002 ο κύριος αυτός ψήφισε υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ στην Ε.Ε. Επίσης και ο Γιωργάκης μέχρι και το 2004 φαμφάριζε υπέρ των ιδιωτικών ΑΕΙ.
Και για να επιστρέψουμε στη σήμερα:
Για 11η φορά(!!!!!!!!!!!!!) το βιβλιοπωλείο Γεωργιάδη έγινε στάχτη καθώς και το ιστορικό βιβλιοπωλείο Πελασγός. Φαντάζομαι ότι εάν η Χρυσή Αυγή ήταν στη θέση των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (το "ΔΙΚΤΥΟ" που τους υποστηρίζει αποτελεί πλέον Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και ένα μήνα) και έκαιγαν έστω και μία φορά ένα "προοδευτικό" βιβλιοπωλείο, ο Αλαβάνος και όλο του το "σόι" καθώς και οι "καθωσπρέπει προοδευτικοί" του ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν γκρεμίσει το σύμπαν και φυσικά όλη η Χ.Α. θα ήταν σε μισή ώρα το πολύ στη φυλακή. Αντίθετα κουκουλωτός ακροαριστερός αναρχοναζί δεν του ακουμπάμε ούτε τρίχα ούτε καν λεκτικά βλέπω....


Gravatar "Για 11η φορά..."

Έχει πολύ καλή ασφάλεια φαίνεται για να χτίζεται γρήγορα από την αρχή. Ήδη κυκλοφορεί η υπόθεση ότι είναι ασφαλιστική απάτη.
_______________________
Και δεν πρόκειται να λογοδοτήσουμε για τις μαλακίες που γράφονται στο indymedia, το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν έχουμε καμία σχέση με δαύτους και επιπλέον τους έχουμε καταδικάσει πολλές φορές για λογοκρισία.

Τέρμα τα παραμύθια με το Indymedia, βρείτε αλλού αφελείς για να πουλάτε ψευτομαγκιές.


Gravatar Ακόμα και στο indymedia, αν διαβάσει κανείς τώρα τα σχόλια, θα δει ότι οι περισσότεροι απορρίπτουν την πρόταση ως φασιστική...
Όσο για το ότι όλη η Χ.Α. θα ήταν σε μισή ώρα στη φυλακή, φαντάζομαι ότι αναφέρεται ως ανέκδοτο...
Γιατί ούτε στις 2/2 πήγε κανένας, όυτε όταν πυροβόλησαν από το μπαλκόνι των γραφείων πήγε κανένας μέσα, όυτε σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις...
Μ'αρέσει επίσης η ομολογία "αν η Χ.Α. ήταν στη θέση των κουκουλοφόρων"... Άρα, δεν θα υπήρχε περίπτωση να ήταν ακραίοι ανεγκέφαλοι ή προβοκάτορες...
Καρφώνεστε....
Όσο για τον βουλευτή, τα είπατε όλα παραπάνω. Α, οι ηθικές αξίες του Λ.Α.Ο.Σ. λένε ότι επειδή είμαστε βουλευτές και (κάποτε) κομάντο, βρίζουμε και μιλάμε στον ενικό στον πολίτη?
Φαντάζομαι μου επιτρέπετε να σας λινκάρω...
Καλό ποδαρικό, sry!


Gravatar sorry, ξέχασα να τικάρω το notify...


Gravatar @ IMAGINOS

Ιστορικό βιβλιοπωλείο ο Πελασγός; Το ιστορικό από που προκύπτει, αγοράσε από εκεί το πιστεύω του Γ. Παπαδόπουλου ο έφηβος Άδωνις ή ο Πλεύρης Jr., μην τρελαθούμε, ενά βιβλιοπωλείο που πουλάει ακροδεξιά και φασιστική φιλολογία και που στα πλαίσια της δημοκρατίας η λειτουργία του επιτρέπεται. Όσο για το κάψιμο βιβλιοπωλείων να σου ενθυμήσω ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και ώς τα μέσα της δεκαετίας του 1980 η ακροδεξιά εκαίγε αριστερά βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (τα δεύτερα εν ώρα λειτουργείας) ο μεν πνευματικό σας πατέρας Μιχαλολιάκος είχε πιαστεί με εκρηκτικά εκείνη την περιόδο αλλά ως πληροφοριοδότης της ΕΥΠ την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, άλλοι κατέληξαν φυλακή αλλά πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι, ένας από αυτούς καβαλά το άλογο του και πετάει βέλη.


Gravatar @SLY
Όχι όχι, το ανώνυμο εξυπνολαοτιανούλικο από πάνω, για άλλο πράγμα καίγεται.
Επειδή κάναμε θέμα το forum του κόμματός του, κάνοντάς τους διαδικτυακώς ρεζίλι, όταν μαζεύτηκαν "κάτι παιδιά" να ρίξουν "ανθελληνικά" blogs. Τώρα θέλει ο φουκαράς να κάνουμε το ίδιο και με το indymedia

Ας του θυμίσω τι ακριβώς είχαμε κάνει θέμα, γιατί όπως βλέπετε δυσκολεύεται από μόνος του να θυμηθεί καλά.

Είχαμε κάνει λοιπόν θέμα την προσπάθεια του επίσημου φόρουμ μιας νεολαίας κοινοβουλευτικού κόμματος να φιμώσει όποιο blog δεν της καθόταν καλά.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από την Α. Λάμπρου (oneiroplastria), υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ. στις δημ. εκλογές και ακολουθήθηκε κατά πόδας από το Α. Τρίκαρδο (Ellanios), τότε Υπεύθυνο Τύπου και ΜΜΕ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ.

Θυμήθηκε τώρα ο λαοτιανός Ανώνυμος;

Άντε, επειδή είμαι πονόψυχος θα του δώσω κι αυτό εδώ μπας και θυμηθεί καλύτερα: http://209.85.135.104/search? q=c...a5580a5291c7390

Και αυτό, το συγκρίνει σε βαρύτητα με αυτό του indymedia για να το κάνουμε θέμα.
Να πάρουμε δηλαδή όλα τα forum κατά πόδας, και όπου βλέπουμε φασιστική κίνηση να ανεβάζουμε ποστ για το καθένα..
Λαοτιανή λογική, το μεγαλείο σου.


Gravatar Τζάμπα χαλάς την πένα σου SPY, αυτά τα ξέρουν απλά μας περνάνε για χαζούς.


Gravatar Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε.



Το φύλο είναι η «φύση» του κάθε ατόμου, μια «φύση» που δεν την «επιλέγει» το άτομο. Οι σχέσεις των φύλων, όταν δεν επιδρούν παράγοντες που να τις αλλοιώνουν είναι απλές και καθαρές, είναι αυτό που καθορίζει η «φύση».


Με το πέρασμα από την πρωτόγονη εποχή στην εποχή των «κοινωνιών» δημιουργήθηκαν και οι «όροι» που άρχισαν να επιδρούν καταλυτικά και στις φυσικές σχέσεις των ανθρώπων. Μπήκαμε πλέον σε περιόδους κοινωνικών εξαρτήσεων, ανταγωνισμού των ανθρώπων, εξουσιαστικών σχέσεων. Αυτά προκάλεσαν και απόσπαση του ανθρώπου από τη «φύση» του, ποικίλες παρεκκλίσεις στην ερωτική και σεξουαλική ζωή.


Η ομοφυλοφιλία, όπως και άλλες σεξουαλικές «επιλογές» (είναι πάρα πολλές) αναπτύχθηκε ως συνέπεια αυτών των κοινωνικών εξουσιαστικών σχέσεων. Ένα βιβλίο που ερμηνεύει όλη αυτή την ιστορική πορεία είναι του Ένγκελς: «Η καταγωγή της οικογένειας, της ιδιοκτησίας και του κράτους».


Οι παρεκκλίσεις, συνεπώς από τη «φύση» αποτελούν κοινωνικό προϊόν και όχι ζήτημα «ελεύθερης επιλογής».


Τα φαινόμενα αυτά αναπτύχθηκαν ασφαλώς και στην αρχαιότητα, όπως και στη φεουδαρχία: κοινωνίες ταξικές και ανταγωνιστικές ήταν κι αυτές. Ο καπιταλισμός που ανήγαγε το άτομο σε θεότητα και προωθεί τη ζούγκλα, «όλοι εναντίον όλων», τα γιγάντωσε.


Και τα φαινόμενα αυτά της αλλοτρίωσής μας από τη φύση μας (σωματική και ψυχική), «άνθιζαν» επιδημικά σε εποχές παρακμής των εκάστοτε κοινωνιών: Αρχαιότητα, φεουδαρχία. Η παρακμή των καθεστώτων πολλαπλασιάζει την έγκληση ηθών, το αχαλίνωτη έκρηξη της καταπίεσης των ενστίκτων κ.λπ.


Σήμερα, που ζούμε στο απόγειο της �


Gravatar παρακμής και της σήψης του καπιταλιστικού καθεστώτος, δεν έρχονται απλώς στην επιφάνεια σαν χείμαρρος, αλλά το ίδιο το καθεστώς της πλανητικής τάξης πραγμάτων επιχειρεί να τα επιβάλλει σαν πολιτικό, «προοδευτικό» αίτημα και να τα κατοχυρώσει νομικά. Δηλαδή να κατοχυρώσει την κοινωνική παρακμή και τη διάλυση των πάντων.


Δεν αντιδρούμε, συνεπώς από ηθικό πουριτανισμό. Αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΑ.


Πιστεύουμε ότι αυτά τα ζητήματα είναι «ιδιωτικά». Δεν αρνούμαστε σε κανέναν το δικαίωμα των σεξουαλικών του ιδιαιτεροτήτων.


Αρνούμαστε, όμως, στο πλανητικό κράτος και τις παραφυάδες του, να κατοχυρώσουν νομικά και πολιτικά τις κοινωνικές και ψυχολογικές «διαστροφές» του συστήματός τους και τις «προσωπικές» σεξουαλικές συμπεριφορές.


Εξάλλου, τα ζητήματα αυτά ούτε η κοινωνία τα έχει θέσει, ούτε τα λαϊκά κινήματα. Τα θέτουν μόνο τα «έμμισθα γκέτο» των ιμπεριαλιστικών, νεοταξικών μηχανισμών: Τα πολιτικά φερέφωνα του κεφαλαίου…


Πηγή:resaltomag


Gravatar Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Ρε τον πούστη τον καπιταλισμό!!Ήξερα ότι φταίει για πολλά αλλά για την ομοφυλοφιλία δεν είχα ξανακούσει!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
Απίστευτοι!!Εκτός βέβαια από επιστημονικά άκυροι.

@sly

" απλά μας περνάνε για χαζούς."

Αγαπητέ sly εδώ θα διαφωνήσω.Ξέρουν πολύ καλά ότι είστε πιο έξυπνοι γι αυτό και ενδόμυχα σκέφτονται ότι μπορεί να κάνουν και λάθος.


Gravatar Πόσο να καταπιεστούν και να μη δείξουν τί πραγματικά είναι; Εντάξει, κρατήθηκαν όσο μπορούσαν πριν εκλεγούν, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να εκφραστείς. Το κακό είναι ότι υπάρχουν αρκετοί κοιμισμένοι που θα τούς ξαναψηφίσουν και σε αυτούς στηρίζονται. Θα μπορούσε κάποιος με λίγο ανοιχτά μάτια να τούς πάρει στα σοβαρά; Το μεγαλύτερο κατόρθωμα τού βουλευτίνου ήταν η θητεία του. Γι'αυτό είναι ακροδεξιός, για να μπορεί να οικειοποιηθεί τα επιτεύγματα άλλων και να καλύψει τη δική του ανυπαρξία. Αυτή η τάση για οικειοποίηση, αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των ακροδεξιών, πατριδολάγνων, περήφανων απογόνων. Α, ναι. Χρησιμοποιεί και τις δυνατές φωνές. Τρομάξαμε.

Ο κακόμοιρος ο πατέρας, κατέφυγε στην τηλεόραση διότι αυτήν γνωρίζει, αυτή τον ενημερώνει, αυτή ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω του και σε πολύ κόσμο. Λογικό είναι, αντί να καταγγείλει την αστυνομία στην αστυνομία, ζήτησε άλλον σύμμαχο, για πιο άμεσα αποτελέσματα, αν αυτά υπάρξουν. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρχε στην κουβέντα βουλευτής από το συγκεκριμένο λεφούσι και όχι από κάποιο κόμμα (άλλα λεφούσια, τα οποία όμως δεν προσφέρουν τόσο υλικό για γέλιο). Μήπως ήταν έτσι κι αλλιώς καλεσμένος και απλά χώθηκε για να επιβάλλει την άποψή του;


Gravatar @ george, incontinentia, FrapDigo

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα . Όποτε προσπαθώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αποτυγχάνω οικτρά γμτ!

@ IMAGINOS

Όταν έγραφα το πρώτο μου σχόλιο πάνω, σκεφτόμουν να προσθέσω "ελπίζω ο κύριος IMAGINOS να μη φέρει σαν απάντηση τον Αλαβάνο", αλλά το άφησα γιατί το θεώρησα άδικο και κακεντρεχές.

Έλεος!!!

Όσο για το "κουκουλωτός ακροαριστερός αναρχοναζί δεν του ακουμπάμε ούτε τρίχα ούτε καν λεκτικά βλέπω", δείχνει ότι γράφεις χωρίς να διαβάζεις τα πιο πάνω σχόλια.


Gravatar Παντως η περιπτωση του λαοτιανου ανωνυμου πιο πανω ειναι το κλασσικοτερο παραδειγμα επαληθευσης του ρητου "πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος"

Πλακα εχουν και οι ομοφοβικοι του ρεσαλτου και αυτος ο σαχλαμαρας που επικολλησε τις ομοφοβικες βλακιες.
" Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε." Απο εδω μονο φαινεται ποσο μαλακοπιτουρες ειναι.


Gravatar χαχαχαχαχχαχαχα, τώρα είδα το σχόλιο για τον πούστη τον καπιταλισμό!!!!! Γεια σου ρεσάλτο με τα ωραία σου

Πριν καιρό είδα σε ντοκυμαντέρ δύο τίγρεις λεσβίες! Η εικόνα προφανώς θα οφείλεται σε οφθαλμαπάτη της καπιταλιστικής κάμερας. Όσο για τις γκέι γάτες και σκύλους, θα φταίνε οι καπιταλιστικά παραγόμενες ζωοτροφές

Χώρια τα καπιταλο-γκέι γιδοπρόβατα, που βάζουν σε σκοτούρες τους παραγωγούς, επειδή μειώνεται η παραγωγή


Gravatar @imaginos

Τώρα είδα τα σχόλια σου παραπάνω και απορώ σε ποιο κράτος ζεις.Η Ελλάδα είναι ένα δεξιό,βαθιά συντηρητικό και θρησκόληπτο κράτος κι εσύ νιώθεις ότι ζεις σε αριστεροκρατούμενη κοινωνία;

Αυτές τις παπάρες για τα χρυσά αυγά φαντάζομαι δεν τις πιστεύεις αλλά σ αρέσει να προβοκάρεις έτσι;

Επίσης φαντάζομαι δεν γνωρίζεις για την τακτική των μπάτσων να φορτώνουν τους αναρχικούς στις κλούβες να τους πηγαίνουν έξω απ την Αθήνα,δε θυμάμαι που,στη Θεσσαλονίκη πάντως τους πάνε συνήθως στον Δεντροπόταμο,να τους δέρνουν και να τους γυρίζουν πάλι πίσω και να τους αφήνουν.Έτσι είναι όποιος προλάβει δέρνει.Δεν τους μαζεύουν όμως αν και θα μπορούσαν.
Τους άλλους τους χειρότερους προγλωσσικούς τους χρυσαυγίτες ποιος τους ενοχλεί;


Gravatar Καλά, τι να πω..

Φαίνεται ότι καλά λεγαν στη Ελληνοφρένεια, πρεπει να απαγορεύεται η τεκνοποιια στους φασίστες...


Gravatar Νόμιζα ότι με το να κλείσω την τηλεόραση θα απέφευγα τις γελοιότητες, να όμως που τις έφερε η ζούγκλα σας στην οθόνη του υπολογιστή μου.
Ο Θ. Πλεύρης προσπαθεί να χτίσει ένα λαϊκό αντρουά στιλ που δεν συνάδει με τη γραβατούλα και το εν γένει στιλάκι του. Ακόμα περισσότερο, η αρχή του αρχηγού Καρατζαφέρη να προτιμά τους αυτοδημιούργητους και να αποφεύγει τα "τζάκια" δεν βλέπω πώς εφαρμόζεται στην περίπτωση του υιού Πλεύρη. Αν δεν είχε αυτό το όνομα θα έμπαινε σε ψηφοδέλτιο;


Gravatar Λοιπόν, απλά τα πράγματα.

Δεδομένο/γεγονός: Τα λόγια και η γλώσσα του σώματος του Θάνου Πλεύρη στο video.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, βγάλτε ό,τι συμπέρασμα θέλετε για το ποιόν του βουλευτή του ΛΑΟΣ και κατ'επέκταση για το ίδιο το ΛΑΟΣ (δεν άκουσα κάτι εναντίον όσων λέει ο Θ.Πλεύρης από το ΛΑΟΣ, οπότε είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι οι απόψεις του εκφράζουν και το κόμμα).

Έλεγχος του συμπεράσματος: Τί ειπώθηκε για το θέμα στο forum της νεολαίας ΛΑΟΣ. Αν και δεν είπαν ιδιαίτερα πολλά, ο τίτλος τα λέει όλα.


Αυτά. Όλα τα άλλα περί Αλαβάνου, Indymedia και Ρεσάλτο και βιβλιοπωλείου Αδωνιδόνιδος (!) δείχνουν απλά ότι αυτοί που τα γράφουν τα βρήκαν σκούρα και δεν έχουν κάτι να πουν.

Α και πού είστε. Μια και το θέμα δεν έχει και πολλά προς ανάπτυξη (το βίντεο τα λέει όλα), ας πούμε κάτι για τον Αδώνιδα. Μην κλαίτε αυτόν, να κλαίτε την ασφαλιστική του εταιρεία (αλήθεια, πόσο να τον χρεώνει, όταν είχε 10 εμπρησμούς και τώρα 11; Άντε καλά, κλάψτε και τον Άδωνη )


Gravatar kapoioi einai gennimenoi gia na ginoun lokatzides kai kapoioi alloi den einai. Den simainei pos einai floroi. Ama diladi kataskebazeis pirablous alla den boreis na trexeis eisai ligotero simantikos gia ton Strato? Ohi pos eimai iper tis stratefsis.
O Plebris junior anti san andras ferthike san ebithis.
erotisi proti: ti einai to Megalo Pefko?
erotisi defteri: i astinomia ehei to dikaioma na kanei somatiko eleho se politi? an nai, kanonika ehei kai to dikaiom na elexei kai ena fantaro. Ohi , den simfono me tetoious eleghous alla sebomai tous nomous tis horas, mehri na allaxoun toulahiston.
oreo to post Sry


Gravatar Πολύ καλό το ντεμπούτο του sry.

Το τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή τακτικής του ΛΑΟΣ. Από τα light συνθηματάκια του τύπου "όλους εμάς ενώνει η Ελλάς" που σε συνδυασμό με έναν κίβδηλο "αντιαμερικανικό" - "αντικαθεστωτικό" λαϊκίστικο λεξιλόγιο και κάποιες "αμφιλεγόμενες" επικοινωνιακές κινήσεις (αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Καρατζαφύρερ είχε συναντηθεί και με τους εκπροσώπους της ομοφυλοφιλικής-λεσβιακής κοινότητας ενώ είχε μιλήσει θετικά και για το περιεχόμενο των προκηρύξεων της 17Ν) που έδιναν στον ΛΑΟΣ ένα έστω και φαινομενικά μετριοπαθές λαϊκοδεξιό προφίλ με «κόκκινες αποχρώσεις» (στα μάτια των εύπιστων τουλάχιστον) η ακροδεξιά σφηκοφωλιά περνά τώρα σε μια νέα φάση προπαγανδίζοντας ανοιχτά τόσο από το βήμα της βουλής τόσο και από τα πορτοπαράθυρα των τηλεοπτικών διαύλων μιλιταριστικές και ρατσιστικές απόψεις που όλο και περισσότερο θυμίζουν Χίτλερ, Μουσολίνι , Μεταξά και Παπαδόπουλο, επιδίδεται σε ένα αντικομουνιστικό παραλήρημα , εμφανίζεται ως η υπερασπίστρια δύναμη της "τιμής" της "δεξιάς παράταξης" ενώ ταυτόχρονα δεν παραλείπει να "υιοθετηθεί" και νεοφιλελεύθερες θέσεις (υπέρ ιδιωτικοποιήσεων , ιδιωτικών πανεπιστημίων και άλλα τέτοια ωραία...).

Υ.Γ: Ψιλοάσχετο: Όσοι παρακολουθούν τα έντυπα και τα ιστολόγια τους θα έχουν υπ’ όψιν τους και την πάγια κριτική που κάνει στην ομογάλακτη ΔΑΠ που "δεν κάνει τίποτα για να απαλλάξει τα ελληνικά πανεπιστήμια από τους αριστερούς φοιτητές και πανεπιστημιακούς" που σημειωτέον στο λεξιλόγιο τόσο των νεοφασιστών τόσο και των "μεταρρυθμιστών" αποτελούν καθεστώς (sic), αυτό για όσους δεν έχουν επιφυλάξεις για την «είσοδο» των «παλληκαράδω�


Gravatar (συνέχεια από το προηγούμενο) ... του Φ.Ο.Σ. στα πανεπιστήμια


Gravatar Imaginos περιμένω την 12η φορά που θα γίνει στάχτη το βιβλιοπωλείο του όχι τίποτα άλλο αλλά συμπαθώ τόσο πολύ τον Άδωνη που θέλω να τον κάνουν πλούσιο οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Γιαυτό και εγώ πίνω σαμπάνιο μαζί με τον Άδωνη για να γιορτάσουμε το γεγονός.


Gravatar Gortynios: Ναι, είμαστε αντιαμερικανοί από το ξεκίνημα του κόμματος εδώ και οκτώ χρόνια. Από πότε ήταν αυτό χαρακτηριστικό μόνο της Αριστεράς;

Ναι, συναντήθηκε ο Καρατζαφέρης με εκπροσώπους της ομοφυλοφιλικής-λεσβιακής κοινότητας για να ακούσει τα αιτήματά τους και καλά έκανε, δίχως αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε και ο πρώτος υποστηρικτής τους. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Είναι κοινοβουλευτικό κόμμα και τέτοιοι-τέτοιες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και φυσικά σε κάθε κοινωνία.

Αυτό με τη 17Ν καλό θα είναι κάποια στιγμή να το κατανοήσετε, για να μην πετάτε μπαρούφες και ανακρίβειες. Δεν είναι ούτε υπέρ της 17Ν, ούτε των πράξεών της. Απλά, στην θεωρία πολλά από τα λεγόμενα των προκηρύξεων είχαν βάση και θα έπρεπε να εξεταστούν ποια είναι αυτά τα στοιχεία εκείνα που τους ώθησαν στο έγκλημα. Για ποιο λόγο δηλαδή ένας καθηγητής πανεπιστημίου θέλησε να βάψει τα χέρια του με αίμα ή γιατί ένας πλούσιος Σαουδάραβας (βλέπε Μπιν Λάντεν) προτιμάει να μένει σε σπηλιά και να σκοτώνει Αμερικανούς από το να χαίρεται τα πλούτη του. Πρόληψη λέγεται αυτό και κατανόηση των λόγων που τους ωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας...

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι επίσης εδώ και χρόνια (διαφωνώ προσωπικά με το άρθρο 16) η άποψη του ΛΑ.Ο.Σ. Ποια λόγια των στελεχών του κόμματος θυμίζουν Χίτλερ και Μουσολίνι; Αν θέλεις, βρες μου ομιλίες τους και βάλε μου τις δίπλα-δίπλα για να τις συγκρίνω με Χίτλερ-Μουσολίνι και να συμφωνήσω, αν έχεις δίκιο.

Τέλος, ΝΑΙ είμαστε αντικομμουνιστές και φυσικά και δεν απολογούμαστε γι' αυτό!

"Imaginos περιμένω την 12η φορά που θα γίνει στάχτη το βιβλιοπωλείο του όχι τίποτα άλλο αλλά συμπαθώ τόσο πολύ τον Άδωνη που θέλω να τον κάνουν �


Gravatar Συνέχεια...

"Imaginos περιμένω την 12η φορά που θα γίνει στάχτη το βιβλιοπωλείο του όχι τίποτα άλλο αλλά συμπαθώ τόσο πολύ τον Άδωνη που θέλω να τον κάνουν πλούσιο οι ασφαλιστικές εταιρείες".
Το τελευταίο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, είναι αυτό Μαλακοζουράκης και οφείλεις σαν νοήμων άνθρωπος να μείνεις στην ενέργεια και μόνο. Χάρηκες ή όχι; Θέλω μια ειλικρινή απάντηση.

Υ.Γ. Κύριε Sry, καλό ξεκίνημα και καλά Post.


Gravatar Να πω και γω δυο λογάκια για το κάψιμο του βιβλιοπωλείου.
Μια τέτοια πράξη είναι ασφαλώς καταδικαστέα. Αυτό είναι αυτονόητο. Και ούτε ιδεολογική κάλυψη υπάρχει γι αυτό,εκτός και αν πρόκειται για νεοναζιστές. Γιατί μόνο η ναζιστική "φιλοσοφία" επιτρέπει καψίματα και σε καμία περίπτωση η αναρχική.

Πάρα ταύτα, αυτοί που το κάνουν είναι μάλλον τόσο ανεγκέφαλοι που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι έτσι κοντεύουν να κάνουν ήρωα έναν πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών, ο οποίος ως τώρα αυτά τα καψίματα τα έχει εκμεταλλευτεί πολιτικά μέχρις αηδίας.
Δεν τους ενοχλεί άραγε καθόλου να βλέπουν αυτόν τον σαλτιμπάγκο με το ύφος του "δικαιωμένου";

Τουλάχιστον ας έκλεβαν τα βιβλία και να τα μοίραζαν στους φτωχούς φασίστες..


Gravatar @Kafros7:"Ναι, είμαστε αντιαμερικανοί από το ξεκίνημα του κόμματος εδώ και οκτώ χρόνια. Από πότε ήταν αυτό χαρακτηριστικό μόνο της Αριστεράς;"

κ.Κάφρε7, ο αντιαμερικανισμός (και ο οποιοσδήποτε αντι-εθνοκάτι), δεν είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς, ούτε της δεξιάς. Είναι χαρακτηριστικό των ανόητων, που αρέσκονται, τόσο σε γενικεύσεις, όσο και στην λογική του αποδιοπομπαίου τράγου. Δεν έχει να ζηλέψει καθόλου σε ανοησία τον αντισημιτισμό.

"Τέλος, ΝΑΙ είμαστε αντικομμουνιστές και φυσικά και δεν απολογούμαστε γι' αυτό!"

Σας ζήτησε ποτέ κανείς να απολογηθείτε για τον αντικομμουνισμό σας; Αν είναι να απολογηθείτε για κάτι εκεί στο ΛΑΟΣ έχετε τόσα και τόσα και...τόσα... και ο κατάλογος είναι ατέλειωτος...

Γιατί δεν αρχίζετε από αυτά;


Gravatar @καφρος7

Και εγώ είμαι αντιφασίστας και δεν απολογούμαι για αυτό. Όσο για την 17Ν δεν είπα εγώ ότι ο Καρατζαφέρης ήταν ύπερ της δράσης της, αυτό θα ήταν προσβολή (για την 17Ν όχι για τον Καρατζαφέρη). Τα υπόλοιπα αύριο, αφου τα θες τόσο πολυ...


Gravatar άλλο αντιαμερικανισμός με την έννοια της εναντίωσης στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό (και τον αμερικανικό τρόπο ζωής θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος) και άλλο αντισημιτισμός. Μη λέμε και ότι θέμε. Και ο Καρατζαφέρης δεν είναι αντιαμερικάνος με καμία Παναγία ...


Gravatar Frapdigo, το αντιαμερικάνος πηγαίνει στους πολιτικούς της και μόνο. Μιλάς με κάποιον που έχει όνειρο ζωής ακόμα και να το ζήσει εκεί, αλλά οι πολιτικοί τους είναι για εμετούς. Επομένως, δεν τα βάζουμε με τον απλό πολίτη...

Για τα άλλα οσονούπω, διότι έχει Euro.


Gravatar Προς ενημέρωση:
Από δω και στο εξής, τα άσχετα λινκς από τους "τυχαίους" ανώνυμους θα σβήνονται.
Ας πάνε εκεί που λινκάρουν να συζητήσουν αν πραγματικά ενδιαφέρονται.


Gravatar @Anonymous | 07.06.08 - 9:30 pm |

Ε και; Όποιοι προσπαθούν να ρίξουν το site του Στόχου (aka Στόκος), είναι το ίδιο ανόητοι με αυτούς που τον διαβάζουν.

@Kafros7: "Frapdigo, το αντιαμερικάνος πηγαίνει στους πολιτικούς της και μόνο."

Φυσικά και ξέρω ότι ο λεγόμενος "αντιαμερικανισμός" σας πηγαίνει προς τους πολιτικούς. Και φυσικά και για τους πολιτικούς ισχύει το ίδιο:

O αντιαμερικανισμός (και ο οποιοσδήποτε αντι-εθνοκάτι), δεν είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς, ούτε της δεξιάς. Είναι χαρακτηριστικό των ανόητων, που αρέσκονται, τόσο σε γενικεύσεις, όσο και στην λογική του αποδιοπομπαίου τράγου. Δεν έχει να ζηλέψει καθόλου σε ανοησία τον αντισημιτισμό.

Στο ΛΑΟΣ προφανώς δηλώνετε ότι είστε ενάντια στον οικονομικό (κλπ κλπ...) ιμπεριαλισμό της Αμερικής, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι την ίδια στιγμή είστε για την Ελλάδα το ακριβώς ανάλογο του πιο ακραίου και βλακώδους μέρους των ρεπουμπλικάνων (φαντάσου βλακεία δηλαδή!).

( Στολές μακεδονομάχων, συλλαλητήρια, εξυπνακίστικα σχόλια "απειλές πολέμου" προς ΠΓΔΜ από Καρατζαφέρη, πατριδοκαπηλεία, σύνδεση πολιτικής με θρησκεία...μην τα θυμίζω όλα τώρα, υπάρχουν τα πάντα στο blog αυτό)


Gravatar @frapdigo

+έγραψον+


Gravatar Κάποιοι σαν τον tropikoss να μάθουν να διαβάζουν. Είδα το απόσπασμα από το ΡΕΣΑΛΤΟ που ποσταρε κάποιος. Που λέει ότι για την ομοφυλοφιλία φταίει ο καπιταλισμός? Για βγάλτε τις παρωπίδες.. Για το γάμο μιλάει..Αλλά έπρεπε να έχουμε καμμιά σοβαρή αριστερή κυβέρνηση να σας έβλεπα, θολοί.
Εκτός αν δεν το ξέρετε οπότε, μπορείτε να παίξετε στο quizz μου:
http://skinious.blogspot.com/200...08/05/ quiz.html


Gravatar @Skinious

κ. Σκίνιους, όταν καταπιάνεται κανείς με ένα θέμα, οφείλει πρωτίστως να ενημερώνεται και δη σωστά. Η σωστή ενημέρωση για οτιδήποτε, προέρχεται ασφαλώς πάντα από τους σχετικούς επιστημονικούς κλάδους, οι οποίοι συνεχώς ερευνούν, ενημερώνονται και διατυπώνουν τις θεωρίες, βάσει των οποίων προχωράει η Ανθρωπότητα από τότε που αυτή εμφανίστηκε στον πλανήτη.

Εσείς σαν αριστερός που είστε (όπως και το Ρεσάλτο υποτίθεται), δηλαδή μη συντηρητικός, οφείλατε να κάνετε τα παραπάνω και όχι να πορεύεστε συνοδεία παρελθοντικών άναρθρων κραυγών από τα μελανά βάθη του μεσαιωνικού Βυζαντίου.

Τα λέω αυτά, διότι διάβασα το "κουίζ" σας, και σας βλέπω και να ταυτίζεστε με το άρθρο του Ρεσάλτο, τα οποία (κουίζ & άρθρο) έχουν τόσο ιδέα για το αντικείμενο όσο ιδέα έχει και ο Νίκος Κατέλης για την Κβαντομηχανική.

Προ ολίγου έβλεπα τη Ζούγκλα του Μάκη και για καλή σας τύχη πάνω στο θέμα αναφέρθηκε ένας επιστήμονας.
Επειδή βλέπω ότι το θέμα σας ενδιαφέρει και σίγουρα θέλετε να ενημερωθείτε και να λύσετε τυχόν απορίες σας, ούτως ώστε να γίνετε πιο εύστοχος στις μελλοντικές σας τοποθετήσεις, έκοψα μόνο για σας το σχετικό απόσπασμα και σας το ανέβασα εδώ: http://www.dailymotion.com/JoRgO...7/video/ 9579408

Δείτε το και βρείτε μόνος σας τα σημεία στα οποία το κουίζ σας, αλλά και το άρθρο του Ρεσάλτο, είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας.


Gravatar Περί αντιαμερικανισμού θα συμφωνήσω με τον Gortynios και θα διαφωνήσω με τον FrapDigo. Δεν είναι γενίκευση ούτε απλοποίηση να θεωρείς ότι οι ΗΠΑ ασκούν ιμπεριαλιστική πολιτική και ότι η πολιτική αυτή είναι πρόβλημα για όλους τους λαούς του κόσμου.

Ο αντιαμερικανισμός είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς και μπράβο της, γιατί όταν ένα μέρος της τον απεμπόλησε με λογική "μη-γενίκευσης", "μη-απλοποίησης" κατήντησε να παίρνει ίσες αποστάσεις στον πόλεμο της Σερβίας ('99)... Για την ακρίβεια χαρακτηριστικό της αριστεράς είναι ο αντι-ιμπεριαλισμός, πράγμα που δεν είναι φυσικά το ίδιο και παρακάτω θα εξηγήσω γιατί.

Η δεξιά φυσικά δεν είχε δεν έχει και ούτε θα έχει ποτέ σχέση με τον αντιαμερικανισμό όπως τον περιέγραψα παραπάνω. Μα θα πει κανείς ότι μέρος της, ιδιαίτερα η ακροδεξιά, τον επικαλείται συχνά, καταγγέλει την αμερικάνικη πολιτική κτλ. Μόνο που αν προσέξει κανείς για ποιο λόγο την καταγγέλουν θα δει ότι στην πραγματικότητα δεν καταγγέλουν π.χ. τις ΗΠΑ για ανάμειξη και επιβολή στις υποθέσεις τρίτων κρατών, αλλά για το ότι αυτή η ανάμειξη δε γίνεται προς όφελος της Ελλάδας! Αν δηλαδή οι ΗΠΑ παρενέβαιναν στην περιοχή για να επιβάλλουν μια λύση για το ζήτημα της ονομασίας η οποία ευνοούσε την Ελλάδα δε θα διαμαρτύρονταν φυσικά. Αυτό έκαναν για όλες τις δεκαετίες όπου η Ελλάδα ήταν ευνοούμενη ως το μαντρόσκυλο της Δύσης απέναντι στο ανατολικό μπλοκ. Το '89 περίμεναν αυτή τους η υποτέλεια να ανταμειφθεί, μόνο που η δύση βρήκε εξίσου πρόθυμους "συνεργάτες" στα καθεστώτα που αναδείχτηκαν εκεί μετά τη διάλυση του ανατολικού μπλοκ... Αυτό κάνουν και τώρα, και το ΛΑΟΣ είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα επειδή δεν κρατάει κανένα πρό


Gravatar Αυτό κάνουν και τώρα, και το ΛΑΟΣ είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα επειδή δεν κρατάει κανένα πρόσχημα, όταν είναι πρόθυμοι να υποταχθούν σε οποιοδήποτε άλλο ιμπεριαλιστικό κράτος, αρκεί αυτό να ευνοεί για τους δικούς του λόγους τα κοντόφθαλμα συμφέροντα της Ελλάδας (π.χ. Γαλλία, Ρωσία). Τα οποία όμως μακροπρόθεσμα μόνο συμφέροντα δεν είναι για τον ελληνικό λαό γιατί με τις αντιθέσεις μεταξύ των μεγάλων δεν μπορείς να παίζεις έτσι εύκολα και να τη βγάλεις καθαρή...

Η δεξιά ούτε ήταν ούτε θα είναι ποτέ αντιιμπεριαλιστική γιατί το χέρι που σε ταΐζει δε το δαγκώνεις.

Ένα εξαιρετικό άρθρο επί του ζητήματος: http://kolasmenoi.blogspot.com/2...pikanimo- o.html

(ουφ)


Gravatar Είσαι άψογος. Εμείς οι φλώροι τι να μιλάμε. Μάλιστα λόγω ηλικίας ο κύριος έπρεπε να υπηρετήσει 1,5 χρόνο και όχι το σημερινό 1 έτος (αλλά ας όψεται η αναδρομική ισχύς του νόμου περί στράτευσης). Εξάλλου, εργαζόμενο ήταν το παιδί, για΄τι σε ενοχλεί;


Gravatar Έπρεπε όλο το νήμα συζήτησης να ασχολείται με το κάψιμο του βιβλιοπωλείου; Νομίζω πως όλοι εδώ μέσα είμαστε αντίθετοι με την πρακτική αυτοί των χούλιγκανς που καταστρέφουν βιβλιοπωλεία, αλλά ο τρόπος που εκμεταλλεύονται το γεγονός οι φανατικοί της ακροδεξιάς είναι γελοίος: τρέχουν από μπλογκ σε μπλογκ και απαιτούν "δηλώσεις" συμπαράστασης για το βιβλιοπωλείο. Δε γίνεται συζήτηση έτσι. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Πάρτε θέση για την προσβλητική συμπεριφορά του εκλεγμένου σας αντιπροσώπου και μην αλλάζετε συζήτηση επειδή δε σας συμφέρει.


Gravatar kala re ida to video kai epatha plaka!! poli aderfi autos o pleuris. sta lok sigoura tha ton ixane na mazevi sapounia!!xaxaxa sta lok autos o pisogledis;; alla gia na dextoune tetia lougra sigoura ton ixane gia ksexarmaniazma xaxaxaxa


Gravatar @skinious

Πουλιά στον αέρα..

Πέρα απ το χιούμορ που μπορεί να κάνω εγώ αναλογίσου αν το θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι πολιτικό ή επιστημονικό.Εγώ γελάω μ αυτούς που διαλέγουν την πρώτη περίπτωση γιατί είναι τελέιως αυθαίρετοι και επιστημονικώς άκυροι.

Μαθήματα αντίληψης και κατανόησης αλλού.


Gravatar @Skinious: "Που λέει ότι για την ομοφυλοφιλία φταίει ο καπιταλισμός?"

κ. Σκίνιους, το απόσπασμα αναφέρει το εξής, καταλήγοντας για την ομοφυλία:

"Εξάλλου, τα ζητήματα αυτά ούτε η κοινωνία τα έχει θέσει, ούτε τα λαϊκά κινήματα. Τα θέτουν μόνο τα «έμμισθα γκέτο» των ιμπεριαλιστικών, νεοταξικών μηχανισμών: Τα πολιτικά φερέφωνα του κεφαλαίου."

@προβοκάτωρ: Νομίζω ότι παρεξήγησες αυτό που εννοούσα, γιατί ουσιαστικά λέμε το ίδιο πράγμα.

"Για την ακρίβεια χαρακτηριστικό της αριστεράς είναι ο αντι-ιμπεριαλισμός, πράγμα που δεν είναι φυσικά το ίδιο και (...)"

Με αυτό, ας πούμε, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά άλλο ο αντι-ιμπεριαλισμός (και γενικότερα το να είσαι υπέρ της ειρήνης), και άλλο ο αντι-εθνο-ο,τιδήποτε.

Το πρώτο το θεωρώ σαν την πλέον ανθρωπιστική στάση, και το δεύτερο ως την πλέον κοντόφλθαλμη, ακριβώς για τους λόγους που λες στο σχόλιό σου.

Και έχω να συμπληρώσω το εξής: όταν ένα κόμμα σαν το ΛΑΟΣ (που όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρει), δηλώνει αντιαμερικανικό, ουσιαστικά το κάνει επειδή πολύ απλά λυπάται που δεν είναι αυτό (ή η χώρα του), στη θέση μιας παγκόσμιας υπερδύναμης. Γι'αυτό η στάση του ΛΑΟΣ είναι η πλέον υποκριτική.


Gravatar Αδερφέ frapdigo απορώ γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις το κείμενο απ το ρεσάλτο.Απ τη στιγμή που δεν αντιλαμβάνεται κάποιος από μόνος τόσο αυθαίρετα,αντιφατικά και επιστημονικώς αστεία συμπεράσματα αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις κάτι.
Την 3η φορά που το διάβασα,γιατί λέω ρε μπας και είμαι εγώ ο χαζός,πραγματικά νευρίασα.Δεν υπάρχει ούτε ένα συμπέρασμα που να είναι προιόν μιας ευθείας γραμμής λογικών επαγωγών και γενικά λογικών σκέψεων.


Gravatar @tropikosss:

Κοίτα, είδα ανακρίβειες (...ok, ok, ας αφήσουμε τις αβρότητες, πάμε ξανά: )

Κοίτα, είδα μαλακίες και σχολίασα. Όταν έμπλεξα με τον σχολιασμό της ανθρώπινης βλακείας δεν έτρεφα αυταπάτες: Αυτά που θα σχολίαζα γνώριζα πως θα ήταν μακριά από ο,τιδήποτε έχει σχέση με νοημοσύνη.

Το θέμα είναι πως κάθε φορά που κάποιος έρχεται να πείσει ότι το άσπρο είναι μαύρο, δεν γίνεται να αγνοείται, γιατί έτσι ακριβώς θα λειτουργήσει η προπαγάνδα του.

Γιγαντιαία υπομονή χρειάζεται, και φυσικά το να μπορείς να γελάς (πάνω από όλα).

Να, για παράδειγμα, δες πώς μεταφράζονται όλα τα παραπάνω για έναν ρεσαλταρισμένο/λαοτιανό/γενικά λοβοτομημένο:

@κάθε λοβοτομημένο: Πληρώνομαι από τον Σόρος.-


Gravatar κ. SPY, το πομφολυγώδες ύφος σου (επέτρεψέ μου τον ενικό μιας και πρέπει να ..σέβεστε την ηλικία μου), ουδόλως με πτοεί και με αναγκάζει να απαντήσω αναλόγως. Τις ρήσεις και τις ιδεολογίες των μεγάλων στοχαστών φαίνεται ότι τις χρησιμοποιείτε αναλόγως με την περίσταση και όποτε σας συμφέρει. Γι αυτό και ειδικά δι εσας, εφηυρέθη ο όρος "θολοκουλτουριάρηδες".
Ο κειμενογράφος του Ρεσάλτο επιμένω ότι εννοεί τον ΓΑΜΟ και όχι την ομοφυλοφιλία.
tropikosss, επομένως ΤΙΘΕΤΑΙ θεμα ΣΑΦΩΣ κατανόησης του τι διαβάζεις και πως το ερμηνεύεις. Εις οτι δε αφορά την επιστημονικότητα, μήπως είσαι γιατρός και δεν το ξέρω, οπότε να το συζητήσουμε επιστημονικά? Σαφώς Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟ, ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και δη του καπιταλισμού. Κι ενα παιδί του δημοτικού μπορεί να το καταλάβει αυτό. Εις δε τους ιδiοκτήτας του ιστολογίου, προτείνω ολιγότερη έπαρση και ειρωνία διότι εκτίθενται.

ΚΑΙ ΜΙΑΣ αγαπητέ τηλεορασόπληκτε SPY, προσπαθείς να ενημερωθείς επιστημονικά από τον Τριανταφυλόπουλο, να σε ενημερώσω ότι ο εν λόγω ψυχίατρος που τόσο κόπο έκανες να τον ανεβάσεις στο διαδίκτυο (αποκλειστικά δι εμέ, οποία τιμή!), επέτρεψέ μου να σου πώ ότι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ, είναι δε ανύπαρκτος στον επιστημονικό χώρο μη έχων ουδέν επιστημονικό paper να επιδείξει στο curiculum του. Πραγματικά έκανε όλους και όλες στο studio να τρελλαθούν στο γέλιο ιδίως όταν ισχυρίστηκε ότι οι ομο που ντρέπονται "καταφεύγουν" στο ράσο και γίνονται αρχιμανδρίτες!!!!! Απιστεύτου επιστημονικού μεγέθους πομφόλυγα!
Περαστικά σας και ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.


Gravatar @tropikosss: Να, αυτό που λέγαμε, κατά φωνή.

@Skinious: κ.Σκίνιους (σεβόμεθα την ηλικίαν σας, όπως προτείνατε), ο Τροπικός, με χαλαρή γραφή, έκανε λόγο για ομοφυλοφιλία. Προφανώς εννοούσε ό,τι και το απόσπασμα από το Ρεσάλτο.

Το να πιστεύετε, κ.Σκίνιους, ότι πίσω από τον αγώνα των ομοφυλόφιλων για νομική ισότητα (όσο αφορά το γάμο και τα υπόλοιπα που προκύπτουν από αυτόν) με τους ετεροφυλόφιλους, κρύβεται ο καπιταλισμός και η "Νέα Τάξη", είναι τουλάχιστον αστείο.

Το απόσπασμα που παρατέθηκε από το Ρεσάλτο, βέβαια, πιστό στο προπαγανδιστικό και κουτοπόνηρο ύφος του περιοδικού αυτού, ξεκινάει με τα εξής πάνσοφα -και υπερτεκμηριωμένα- λόγια:

"Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε."

Οπότε, κ.Σκίνιους, με βάση το παραπάνω:

1) Μην βάζετε ούτε εσείς το χέρι στη φωτιά ότι το Ρεσάλτο τελικά δεν το πήγαινε το θέμα γενικά στην ομοφυλοφιλία, με την γνωστή του διαστρεβλωτική μέθοδο.

2) Μην πολυχρησιμοποιείτε φράσεις τύπου "Κι ενα παιδί του δημοτικού μπορεί να το καταλάβει αυτό" όταν υπερασπίζεστε το Ρεσάλτο.


Gravatar Είναι τυχαίο που σε post για τον Θανασάκη τον Πλεύρη και τα καμώματά του, η συζήτηση πήγε σε ζητήματα ομοφυλόφιλων;

Χμμμμ...

Θανασάκη, get out of the closet! Ανακοίνωσέ το στον μπαμπά! Είναι καλύτερα να είσαι ειλικρινής και υπερήφανος για τον εαυτό σου!

( Τουλάχιστον να είσαι και υπερήφανος για κάτι ρε Θανασάκη, πέρα από τους κάλους...)



Gravatar @Skinious
κ. Σκίνιους, καταρχάς δι εμέ δεν υπάρχουν ηλικίες. Διότι η βλακεία παραμένει βλακεία, ακόμα και αν αυτή έχει ρυτίδες.

Όσον αφορά το θέμα δε θα κάτσω να αντιπαρατεθώ με σας για τα αυτονόητα, ιδίως όταν παρατηρώ παντελή ανυπαρξία αντίληψης.
Άλλοι πηγαίνουν στο γιατρό όταν έχουν πονοκέφαλο και άλλοι στον παπά για εξομολόγηση.
Άλλοι ακούνε επιστημονικές απόψεις και διαβάζουν επιστημονικά έντυπα, και άλλοι καταφεύγουν στο Ρεσάλτο και στον Καζαμία.
Μεγάλος είστε όπως λέτε, κρίνετε μόνος σας και υιοθετήστε ότι τραβάει η καρδούλα σας.


@Υπόλοιπους
Κρατήστε δυνάμεις..


Gravatar "Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε."

Απόδειξη.

" Με το πέρασμα από την πρωτόγονη εποχή στην εποχή των «κοινωνιών» δημιουργήθηκαν και οι «όροι» που άρχισαν να επιδρούν καταλυτικά και στις φυσικές σχέσεις των ανθρώπων."

Και οι πρωτόγονοι "κοινωνίες" είχαν,όπως έχουν σήμερα κι οι χιμπατζήδες.

" Μπήκαμε πλέον σε περιόδους κοινωνικών εξαρτήσεων, ανταγωνισμού των ανθρώπων, εξουσιαστικών σχέσεων."

Ανάφερέ μου πότε στην ιστορία του "ανθρώπου" σ οποιοδήποτε στάδιο της εξέλιξής του δεν υπήρχε εξάρτηση,ανταγωνισμός και εξουσιαστικές σχέσεις.

" Αυτά προκάλεσαν και απόσπαση του ανθρώπου από τη «φύση» του, ποικίλες παρεκκλίσεις στην ερωτική και σεξουαλική ζωή."

Από που συνάγεται αυτό λογικά;Απ τα παραπάνω;Με τι είδος συλλογιστικής;Είναι γνωστό είδος;

Κι επειδή βαριέμαι απίστευτα να τα σχολιάσω όλα,μια τελευταία απορία έχω..απ τη στιγμή που η επιστήμη της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής αποφαίνεται ήδη και εδώ και αρκετά χρόνια ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό,βασιζόμενος που ο κάθε τυχάρπαστος ηθικολόγος της κακιάς ώρας την ανομάζει διαστροφή;


Gravatar @SPY
Εσύ βλέπεις Κατέλη, δεν βλέπω εγώ. Επιστημονική άποψη είναι αυτά που είπε ο αστείος "ψυχίατρος" ???
Οταν δεν έχεις επιχειρήματα μη καταφεύγεις στο βρισίδι.


Gravatar @skinious

Εγώ πάντως δεν τον άκουσα να πει τίποτα αστείο ή γελοίο.Πολύ σοβαρό τον άκουσα τον άνθρωπο.Τον μόνο που είδα να καραγκιοζάρει ήταν ένας ηθοποιός με μουστάκι που το έπαιζε και πολύ μάγκας ναούμ κι ένας άλλος που προτιμούσε το παιδί του στην κάσα παρά ομοφυλόφιλο χωρίς να σκέφτεται ότι το παιδί του είναι αρμόδιο για ν αποφασίσει.Αλλά κάτι τέτοια επιχειρήματα θυμικού χρησιμοποιούν οι κομπλεξικοί.

Κι οι του στούντιου έβαλαν τα γέλια γιατί πράγματι ήταν ωραίο αυτό που είπε με τους αρχιμανδρίτες,όχι γιατί είπε γελοιότητες όπως κατάλαβες εσύ.


Gravatar @skinious:

κ.Skinious, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Τροπικός. Δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία, φαίνονται όλα στο βίντεο.

Αλήθεια, εσείς με ποιό ακριβώς από τα λεγόμενα του ψυχιάτρου έχετε πρόβλημα;

"Οταν δεν έχεις επιχειρήματα μη καταφεύγεις στο βρισίδι."

Ούτε στο βρισίδι, ούτε στην αρλούμπα, κ. Skinious.


Gravatar @Skinious
κ. Σκίνιους, ζητάτε από μένα επιχειρήματα; Για ποιό πράγμα;
Δεν σας είδα να αντιπαρατεθείτε πουθενά ούτως ώστε να απαντήσω.
Ήρθατε εδώ σαν καταξιωμένος και έμπειρος ψυχίατρος που είστε και βγάλατε τον γιατρό σκάρτο χωρίς να πάρετε θέση σε τίποτα από όλα αυτά που είπε.

Μα σε τίποτα.

Αντ' αυτού, λόγω της ασχετοσύνης σας και μόνο, μας λούσατε μόνο με ανούσια γαβγίσματα και αφορισμούς.

Ωριμάστε και συζητάμε. Όσο φέρεστε σαν 12χρονο θα σας φέρονται όλοι αναλόγως.


Gravatar Το πιο διασκεδαστικό τελικά τμήμα, στη συζήτηση (στο νήμα των σχολίων που θα έλεγε και ο τουκι8εμπλομ) ήταν η παράθεση του Ρε(-σάλτου) που προσπαθεί καταϊδρωμένο να αποδείξει (!!!) πως η ομοφυλοφιλία (και ο επαγόμενος νομιμοποιητικός γάμος) είναι "προϊοντα" του καπιταλισμού.

Αναρρωτιέμαι αν έχουν ακούσει ποτέ εκεί στη χώρα του περιοδικού και των φίλων του, το όνομα του Freud. Αν το έχουν απλά ακούσει και έχουν μία ιδέα περί της έννοιας της libido και τα σεξουαλικά αρχέτυπα (όχι στερεότυπα, αυτά είναι χριστιανικές επινοήσεις) τότε μάλλον ύποπτη είναι η απόπειρα τους.

Το πιο γελοίο είναι πως κάποιος προσπάθησε να το παρουσιάσει ως "σοβαρή ανάλυση". Η κατ' επίφαση σοβαρότητα του κειμένου, είναι ο άλλος ορισμός του kitsch, τουλάχιστον στον πολιτικό λόγο. Αλλά μας έχει συνηθίσει πια το σαλταρισμένο περιοδικό στις νοητικές και νοηματικές ακροβασίες.

Όπως θα έλεγε και ο Ροϊδης (ο ιστολόγος) "με 5 ευρώ, τα αδύνατα δυνατά" και όπως είπε ο λογοτέχνης Ροϊδης, δια στόματος Αργύρη Ζώμα: "Ανάθεμα εις τους λαοπλάνους"


Gravatar O FREUD αγαπητέ είναι υπό αναθεώρηση και αμφισβήτηση παγκοσμίως πλην της Γαλλίας και της Αργεντινής. Σταματείστε να κάνετε τους ξύπνιους. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
( Σας προτείνω για διάβασμα τη ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ. Ετσι, για αρχή.)

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ: Το άρθρο θεωρεί ΟΧΙ την ομοφυλοφιλία, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟ καπιταλιστικό προϊόν. Τι διάλο? Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή είστε τόσο άσχετοι και εμπαθείς?

Αν θέλετε πάντως να σας πω την γνώμη μου για την ομοφυλοφιλία (και όχι για το γάμο που είναι ξεκάθαρα ειπωμένη)


Gravatar @Skinious: "ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ: Το άρθρο θεωρεί ΟΧΙ την ομοφυλοφιλία, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟ καπιταλιστικό προϊόν. Τι διάλο? Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή είστε τόσο άσχετοι και εμπαθείς?"

Επιμένετε όσο θέλετε, κ.Σκίνιους, μια συνήθεια είναι όλα. Το άρθρο είναι κλασικό δείγμα γραφής του Ρεσάλτο. Είπαμε, ξεκινά με τα εξής λόγια: "Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε."

Έπειτα, εκτελεί έναν ρεσαλταρισμένο κύκλο σκέψης, και καταλήγει να μιλά για τον γάμο, τον οποίο χαρακτηρίζει προϊόν του "κεφαλαίου". Γνωστή τακτική του μπουρδοπεριοδικού αυτού.

Όλα αυτά όμως, σας τα ξαναείπα στις 08.06.08 - 10:38 pm, δεν τα είχατε δεί;

Αλήθεια, κ.Σκίνιους, τα ερωτήματα που σας έθεσε ο κ.Τροπικός (08.06.08 - 11:22 pm) τα είδατε; Γιατί δεν είδα να απαντάτε, το μόνο που είδα ήταν οι γενικόλογες εξυπνάδες σας.

Τέλος, κ.Σκίνιους, κάνετε λόγο για τον Φρόυντ. Σαφώς και ο Φρόυντ είναι ξεπερασμένος, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Άλλο εννοούσε ο κ.Sky, όμως, διαβάστε πιο προσεκτικά. Άλλο να είναι ξεπερασμένες οι θεωρίες του Φρόυντ για την επιστήμη της ψυχολογίας, και άλλο να αναφερόμαστε σε αυτό που λέει ο Sky.

"Σταματείστε να κάνετε τους ξύπνιους. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ"

κ. Σκίνιους, να σας θυμίσω ότι δεν έχετε δώσει ούτε ένα συγκεκριμένο επιχείρημα, ή το γνωρίζετε κι εσείς ο ίδιος; Μόνο αναπάντητα ερωτήματα έχετε αφήσει.

Οπότε, σαν απάντηση στην φράση σας, ταιριάζει μόνο το εξής:


Gravatar Πολύ σωστή η επισήμανση σας γιά τις μπούρδες του κουραδόμαγκα κ.Θ.Πλεύρη. Ακριβώς. Εφόσον μιλά γιά "φλωράκια" πρέπει να συμπεριλάβει και τον ανυπότακτο συνάδελφο του ο οποίος όταν τον κάλεσε η πατρίδα "έκανε τον Κινέζο" ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες. Αντί να κάθονται να βρίζουν και να καταγγέλουν τους άλλους, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και θα δουν την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.


Gravatar Μα το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα το διάσημο στο εξωτερικο μνημίδιο "But what are your thoughts on yaoi?" και όχι απο κανέναν άλλο, από τους ρεσαλταρισμένους...


Gravatar Επιστροφή από τριήμερο και βλέπω έγινε της μουρλής Τι να πρωτοσχολιάσω;

κ. Τροπικέ, καλώς σας βρήκα.

κ. Ανώνυμε (06.06.08 - 7:41 pm ) είναι επειδή δεν έκανε κομάντο στο Μ.Πεύκο.

κ. Βιολόγε, δείτε το κι από την εύθυμη πλευρά.

κ. Ιμάτζινε, φοβάμαι πως είστε εκτός θέματος.

κ. Sly έτσι είναι: "δεν πρόκειται να λογοδοτήσουμε για τις μαλακίες που γράφονται στο indymedia"

κ. antidrasiandsex δεν έχω τα κονδύλια για πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες (σπαγκοραμμένος Σορος). Ευχαριστώ για τις ευχές.


Gravatar Ακολουθούν στιγμές χαλάρωσης και γέλιου από το έγκυρο άρθρο του ρεσάλτο, βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε:

κ. Mario Bear, είναι τραγικό, αλλά και κάποιες φορές αναγκαίο να θεωρεί κάποιος τα ΜΜΕ ως το μόνο διέξοδο να βρει το δικιο του. Ο ρόλος των ΜΜΕ βέβαια σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Το τι δουλειά είχε ο Πλεύρης εκεί δεν γνωρίζω. Συνηθίζουν πάντως οι "δημοσιογράφοι" να φωνάζουν για διάλογο φωνακλάδες.

κ.κ. Τροπικέ και Νάσο, μας ξεκουφάνατε με τα γέλια σας. Δικαιολογημένοι όμως.

κ. Γιωργο Χ δεν χρειάζονται απαγορεύσεις, παιδεία χρειάζεται.

κ. τουκιθεμπλόμ καλό είναι να υπάρχουν κάπου μαζεμένες οι γελοιότητες, για να μην μπορεί κανείς να ξαναγράψει την ιστορία (του) όπως τον βολεύει. Βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

κ. Φραπεδίγκο, αγαπητέ κι ακούραστε πορτιέρη, θα πληρωθείτε υπερωρίες, + βαρέα και ανθυγειινά.


Gravatar Δς offshore, το Μ. Πεύκο είναι τόπος κατασκευής ανδρών με πιστοποιητικό γνησιότητας, και εγγύηση για μια ζωή. Όξω από κει βρίσκεται το βασίλειο των φλώρων.
Η αστυνομία έχει δικαίωμα σωματικού ελέγχου σε ειδικές περιπτώσεις, αν δεν απατώμαι. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα σε στρατεύσιμο. Στην περίπτωση αυτή οφείλει να καλέσει την αρμόδια στρατολογικήυπηρεσία.

κ. Γορτύνιε, για την "μεταστροφή" του Καρατζαφέρη δείτε εδώ: http://www.iospress.gr/ mikro2006...kro20060715.htm
Για την "επιστροφή στις ρίζες" περιμένουμε να δούμε και τη συνέχεια. Αυτα βέβαια είναι καθαρά επικοινωνιακές τακτικές. Η ουσία των όσων πρεσβεύει το κόμμα του δε δείχνει να έχει αλλάξει.

κ. Μαλακοζουράρη, το κακό είναι ότι τέτοιες πρακτικές τον κάνουν ήρωα κατά λάθος.

κ. Κάφρε, τα ζητήματα που θέτετε είναι εκτός θέματος, κι απ' όσο είδα δεν απευθύνονται σε μένα, οπότε τα αφήνω ασχολίαστα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

κ. Δείμε του πολίτη, έχετε δίκιο. Τι να λέμε κι εμείς οι φλώροι!


Gravatar κ. Zorba The Greek έτσι είναι. Στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον είναι ένα κόμμα-μια ψυχή, κάνουν αυτά που βρίζουν, και βρίζουν αυτά που κάνουν.

κ.Ευδύπτη τ'ειν'πάλ'τούτο;

Ουφ, τέλος. Ώρα για ουίσκι. Σχόλια για το τελευταίο ανθελληνικό βίδεο του jungle και το ποστ του Νάσου μάλλον από αύριο.

Αντουταλέρ-αλερετούρ!


Gravatar Κύριε Sry, ο Γορτύνιος σχολίασε κάτι και απάντησα επί του συγκεκριμένου και έγινε μια κουβεντούλα. Αν είναι τα σχόλιά μου άσχετα, συνέβη διότι απευθυνόμουν σε ένα άσχετο με το post σχόλιο του Γορτύνιου. Δεν είχα πρόθεση να γράψω κάτι για το συγκεκριμένο post. Να είστε καλά, να γράψετε και άλλα και εδώ είμαστε να μιλήσουμε όλοι μαζί.

Κύριε Frapdigo, θα τα πούμε σε άλλο post (διαφωνώντας μάλλον), διότι τώρα είμαι σε διακοπές στην γενέτειρά μου την Χίο και δεν βρίσκομαι σε mood (θα με βρίσει ο Άδωνις!) για άλλους ιντερνετικούς τσακωμούς και διαφωνίες. Να είστε όλοι καλά...


Gravatar @Kafros7: "Κύριε Frapdigo, θα τα πούμε σε άλλο post (διαφωνώντας μάλλον)"

κ.Κάφρε7, διαφωνήσαμε σε κάτι σε αυτό το post? Μη μου πεις ότι θέλεις να υπερασπιστείς το ρεσάλτο στο πλευρό του skinious!

Από την άλλη, ειλικρινά ελπίζω να μην θέλεις να υπερασπιστείς τον Θανασάκη Πλεύρη στο video...


Gravatar Κανένα πρόβλημα κ Κάφρε, το σχόλιό μου προς εσάς άλλωστε δεν ήταν επίπληξη, αλλά ξεκαθάρισμα θέσης.

Καλές διακοπές εκεί στη Χίο, κι αν βρεθείτε στα Μαύρα Βόλια ρίχτε καμιά βούτα και για μας. Εδώ στην Αττική, η θολούρα εκτός από την κουλτούρα μας κυρίευσε και τις θάλασσες.


Gravatar Ενδιαφέρον βίντεο, όπως και ενδιαφέρουσα ήταν η ανταλλαγή των σχολίων που από μόνης της κάθε φορά αξιζει. Αν και καθυστερημένα, καλή συνέχεια στον sry.


Gravatar Παρατήρηση άσχετη και ανεπίκαιρη!

Λέει ο κ. Αϊβαλιώτης:
"Οι οπαδοί μου με ενημέρωσαν ότι σε εκπομπή σας γίνεται επίθεση στο άτομό μου "

Ώπα.. ώπα.. ώπα! Ποιοι "οπαδοί" σου βρε Αϊβαλιώτη;; Ο Μαρτάκης είσαι ή ο Χαριστέας;

Πες οι "ψηφοφόροι μου", πες οι "φίλοι μου" αν θες να φανείς πιο προσιτός, πες οι "συναγωνιστές μου" επί το ακροδεξιότερον, έστω! Αλλά οπαδοί;


Gravatar Συμφωνώ απόλυτα με την κατακλείδα του video: «Αυτοί είναι καλό να βγαίνουν στην τηλεόραση και να τα λέν αυτά τα πράγματα»

Σούπερ ποστ και πάλι, μπράβο!


Gravatar Διαφωνήσαμε στο θέμα του αντιαμερικανισμού και μου τα έχωσες πάλι! Όσο για τον Skinious, διαφωνώ κυρίως για την άποψη του περί του συγκεκριμένου ψυχολόγου (είχα δει την εκπομπή στον Μάκη), καθώς εμένα με είχε καλύψει η ανάλυσή του. Έχω άποψη για τους ομοφυλόφιλους και γενικά είναι πιο προοδευτική από του κόμματός μου. Ίσως και γιατί βρίσκεται στον ευρύτερο οικογενειακό μου κύκλο τέτοιος άνθρωπος και γνωρίζω αρκετά καλά το ζήτημα. Με το ρεσάλτο και τα γραφόμενά του δεν ασχολούμαι και ούτε θα το κάνω ποτέ μου. Για τον Πλεύρη, θα δω το βιντεάκι και θα απαντήσω. Είδα αποσπασματικά κάτι στον Θέμο, αλλά δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

Sry, διάλεξες μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χίου! Ελπίζω να σου έκανε καλή εντύπωση το νησί μου, όταν και αν το επισκέφτηκες. Σε λίγες ημέρες θα βλέπουμε μαζί (λέμε τώρα...) με θλίψη την θολούρα στις Αττικές παραλίες (ο Θεός να τις κάνει)!


Gravatar @kafros7: Στις 11.06.08 - 4:04 pm είπες "Για τον Πλεύρη, θα δω το βιντεάκι και θα απαντήσω. Είδα αποσπασματικά κάτι στον Θέμο, αλλά δεν μπορώ να εκφράσω άποψη."

Το είδες ή ακόμα; Μπορείς τώρα να εκφράσεις άποψη; Πώς σου φάνηκε ο βουλευτής σας, Κάφρε7;


Gravatar Το ξέχασα ρε Frapdigo και το είδα σήμερα το βιντεάκι. Μην με κάνεις και ντα! Ο βουλευτής μου είπε κάτι που εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο ως προς το κατέβασμα του παντελονιού και πιθανότατα και εγώ θα κατήγγειλα το γεγονός, αν ήμουν γονιός. Τον βρήκα σκληρό επομένως. Ok;

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν αρρώστια και τρέλα με την Ελλάδα, όπως είναι ο Θανάσης Πλεύρης. Εγώ δεν είμαι έτσι, διότι είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος, απλά προτιμώ έναν φανατισμένο Πλεύρη, από έναν Συνασπιστή που αν μπορούσε, θα καταργούσε τον στρατό.


Gravatar @kafros7: "Μην με κάνεις και ντα!"

Ντα ποτέ. Το ξύλο είναι βαρετό. Γιατί όμως να σε κάνω ντα; Η συζήτηση είχε ξεστρατίσει όταν έγραψες, έτσι, θέλοντας να μάθω την άποψή σου για τον βουλευτή σας, σε ρώτησα. Μου είπες ότι θα μου πείς όταν δείς το videο, και απλά στο υπενθύμισα.

"Η αλήθεια είναι ότι θέλω να υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν αρρώστια και τρέλα με την Ελλάδα, όπως είναι ο Θανάσης Πλεύρης."

Κάφρε, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Θ.Πλεύρης υποστηρίζει πως το να μη θέλεις να σου κατεβάζουν το παντελόνι υποδηλώνει απειθαρχία κτλ.

Περισσότερη ουσία βρίσκεται στον τρόπο ομιλίας του βουλευτή σας. Τόσο σε όσα λέει, όσο και στον τρόπο που τα λέει. Άλλα τόσα υποδηλώνει και η γλώσσα του σώματος.

Κάφρε, προσωπικά την πονάω πάρα πολύ την Ελλάδα, και κάνω ό,τι μπορώ για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Δεν θεωρώ τον Πλεύρη τρελαμένο με την Ελλάδα, τον θεωρώ απλά τρελαμένο με όσα του έχει μπολιάσει ο πατέρας του: "στρατιωτική πειθαρχία", υπεροχή του Έθνους κλπ. Αν είχε γεννηθεί σε άλλη χώρα, θα ήταν πολύ απλά το ίδιο, απλά θα μιλούσε άλλη γλώσσα.

Δεν είναι υγιής αγάπη για την πατρίδα αυτό που βγάζει προς τα έξω ο Πλεύρης. Προσωπικά με ντροπιάζει σαν Έλληνα (παρόλο που πληρώνομαι από τον Soros κλπ).


Gravatar Frapdigo, δεν το είπα σοβαρά για το "ντα" και έκανα πλακίτσα, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν παρεξηγήθηκες.

Δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για την πατρίδα, ούτε και υπονόησα ότι τα παίρνεις από τον οποιονδήποτε Soros. Όποιος το λέει, είναι απλά ανόητος και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί.

Απλά, αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά ορισμένα πράγματα, εσύ ως Αριστερός και εγώ ως μη Αριστερός, αν και θα μου άρεσε να σταματούσαν αυτές οι ταμπέλες.

Καλώς ή κακώς, την χώρα θα την πάνε μπροστά ή πίσω οι πολιτικοί που ΕΜΕΙΣ στέλνουμε στην Βουλή. Εσένα δεν σου αρέσει κανένας από το ΛΑ.Ο.Σ, άρα καλά κάνεις και δεν τους ψηφίζεις. Υπάρχει κανείς που να ανταποκρίνεται στα δικά σου κριτήρια και την δική σου λογική, που να μορεί να ασκήσει πολιτική με βάση όλα εκείνα που εκφράζεις μέσω αυτού του blog; Εγώ ψηφίζω, κρίνοντας και συγκρίνοντας τους πολιτικούς όλων των κομμάτων και σε καμία των περιπτώσεων δεν πιστεύω ότι ο Πλεύρης και οι άλλοι εννέα του κόμματος μου είναι χειρότεροι από τους υπόλοιπους 290.

"Δεν θεωρώ τον Πλεύρη τρελαμένο με την Ελλάδα, τον θεωρώ απλά τρελαμένο με όσα του έχει μπολιάσει ο πατέρας του: "στρατιωτική πειθαρχία", υπεροχή του Έθνους κλπ. Αν είχε γεννηθεί σε άλλη χώρα, θα ήταν πολύ απλά το ίδιο, απλά θα μιλούσε άλλη γλώσσα".
Πιθανότατα να έλεγε άλλα, αν ήταν διαφορετικής εθνότητας. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των πολιτών του κόσμου, αν είχαν γεννηθεί αλλού. Δεν είμαι υπέρ της αντικειμενικότητας, όταν έχει να κάνει με την πατρίδα μου, αλλά της υποκειμενικότητας. θέλω η χώρα μου να προοδεύει και να γίνονται όλα όσα την συμφέρουν, κάτι που εσύ ως Αριστερός δεν το ασπάζεσαι και μιλάς από τελείως άλλη βάση.

Εσύ Frapdigo, αυτά που λες ως Έλληνας, θα τ�


Gravatar Συνέχεια...

τα έλεγες και αν ήσουν Γερμανός, Ισπανός, Ούγγρος, Μογγόλος. Ενδιαφέρεσαι για το αντικειμενικά σωστό και σαφώς και απόψεις σαν του Πλεύρη είναι για σένα ακραίες και ασφαλώς καταδικαστέες. Εμένα, στο πλαίσιο της πολιτικής, με ενδιαφέρει μόνο η χώρα μου και τίποτα άλλο, ακόμα και αν δεν έχει πάντα δίκιο.


Gravatar @kafros7:

"δεν το είπα σοβαρά για το "ντα" και έκανα πλακίτσα, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν παρεξηγήθηκες."

Πλάκα έκανα ντε.

"Απλά, αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά ορισμένα πράγματα, εσύ ως Αριστερός και εγώ ως μη Αριστερός"

Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι Αριστερός και, ακόμα περισσότερο, δεν ξέρω τί εννοείς εσύ με αυτό. Η Αριστερά και η Δεξιά μπορούν να έχουν πολλά νοήματα, ξεχωριστά από τους "αυστηρούς" ορισμούς τους. Πάντως είναι ωραίο να εκφράζεσαι χωρίς να σε στενεύει καμία ιδεολογία.

"Πιθανότατα να έλεγε άλλα, αν ήταν διαφορετικής εθνότητας. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των πολιτών του κόσμου, αν είχαν γεννηθεί αλλού."

Βλέπεις λοιπόν πόσο άκυρος είναι ο εθνικισμός; Όσο άκυρη είναι και η θρησκοληψία (και η θρησκεία, αλλά ας μην το πάμε εκεί).

"θέλω η χώρα μου να προοδεύει και να γίνονται όλα όσα την συμφέρουν, κάτι που εσύ ως Αριστερός δεν το ασπάζεσαι και μιλάς από τελείως άλλη βάση."

Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Πάντως, εγώ θέλω να γίνονται όλα όσα αποσκοπούν στο να ζούν όμορφα όλοι οι άνθρωποι.


Gravatar "Εμένα, στο πλαίσιο της πολιτικής, με ενδιαφέρει μόνο η χώρα μου και τίποτα άλλο, ακόμα και αν δεν έχει πάντα δίκιο."

Πιστεύω πως για το καλό της χώρας, πρέπει να "την διορθώνουμε", και όχι να την χαϊδεύουμε, όταν δεν έχει δίκιο.

Όπως και σε ένα φίλο: αν του λες ότι έχει πάντα δίκιο, απλά του χαϊδεύεις τα αυτιά, δεν τον βοηθάς να βελτιωθεί. Αν αυτός όλη μέρα σου λέει για το πόσο ανώτερος είναι από τους άλλους, κι εσύ απλά συμφωνείς μαζί του, τότε απλά τον σπρώχνεις όλο και βαθύτερα στο βούρκο.

Και συνήθως, στους ανθρώπους, όπως και στις χώρες, αυτές οι φαινομενικές κρίσεις ανωτερότητας είναι τα πλασματικά συμπτώματα μιας βαθύτερης και πραγματικής κατωτερότητας.

Τέλος πάντων, διακρίνω στα λόγια σου μια τάση που θυμίζει το κλασικό-αγαπημένο "αληθές είναι το εθνικό", πράγμα που θυμίζει χάιδεμα αυτιών. Δεν πάει έτσι μπροστά η χώρα, παρά μόνο μέσα στο μυαλό μας.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή