31 Δεκ 2009

Απάντηση στα χλαμύδια με τις χλαμύδες του κρυπτοναζισμού

31 Δεκ 2009 , 3:50 μ.μ.
Δωδεκαθεϊστική ενδυματολογική άποψη

Όταν οι ναζιστές μιλούν για τον καιρό τότε κάτι ετοιμάζουν

[γιατί] στο μυαλό του ναζί μόνο ναζισμός υπάρχει

(πολύ πετυχημένο σχόλιο ενός φίλου ανώνυμου σχολιαστή στο Jungle Report)


Μια ανακοίνωση


Ξεκινάω το ποστ με μια δήλωση του JustAnotherGoneOff που του ζήτησα για το Jungle Report:


Κατηγορούμαι πως συμμετέχω στην ομάδα του Jungle Report και ειδικότερα πως είμαι ο συντάκτης του ποστ για τον νεοναζιστή βομβιστή Αριστοτέλη Καλέντζη. Διαβεβαιώνω τους καλοθελητές πληροφοριοδότες πως αυτή η μομφή περιποιεί μεγάλη τιμή για μένα και δεν βλέπω τίποτε το αρνητικό στο να μου αποδίδεται αυτή η απροσδόκητη απονομή τίτλου ευγενείας. Εξάλλου, το να διαψεύσω την κατηγορία πιθανόν θα μου προσέθετε επιπλέον το ανεπιθύμητο χαρακτηρισμό του ψεύτη, μιας και παρουσιάζονται οι συκοφάντες τόσο σίγουροι και έτοιμοι να υποστηρίξουν, μέχρι τελικής πτώσεως, αυτό το δημιούργημα του δικού τους εργαστηρίου χάλκευσης συκοφαντιών και εκβιασμών. Καλύτερα λοιπόν συντάκτης του Jungle Report παρά συντάκτης του Jungle Report και ψεύτης. Και στην τελική, ζηλεύω που δεν έχει την δική μου υπογραφή το ποστ για τον Αριστοτέλη Καλέντζη, όπως και όλα τα άλλα ποστ του Jungle Report.


Να σας ευχαριστήσω θερμά που τονώσατε την περηφάνια μου, νιώθω λίγο σαν να μου αποδίδεται η συγγραφή της Ελληνικής Νομαρχίας, τόσο καλά με κάνατε να νιώσω. Είμαι περήφανος που γνωρίζω προσωπικά ορισμένα από τα εκλεκτά μέλη της συντροφιάς του Jungle Report - και με τιμούν με την πολύχρονη φιλία τους - και χαίρομαι που ο τόσο αποτελεσματικός αγώνας τους εναντίον του εθνικισμού, και των εμετικών νεοναζιστικών παραγώγων του, έχει θολώσει τόσο πολύ το μυαλό των καλοθελητών φτάνοντας στο σημείο που η συνωμοσιολογική τους παράνοια να είναι η επιβράβευση της αλήθειας.


Επισημαίνω δε πως, εάν εντοπίσω μια οιαδήποτε αρνητική επίδραση στην προσωπική μου ζωή εξαιτίας των όσων διημείφθησαν σε διάφορους διαδικτυακούς βόθρους δηλαδή, ξανατονίζω, εάν θα αποτελέσει λόγος να επηρεαστεί ο ιδιωτικός μου βίος από την εκστρατεία λάσπης και στοχοποιήσεων, τα αντίμετρα θα είναι τόσο σκληρά όσο και θα καθοριστούν μέσα από αυστηρά αιτιολογημένα νομικά πλαίσια. Ο νοών νοείτω κι όπως θέλετε πορευτείτε στη συνέχεια. Έχω μεγάλη υπομονή, εσείς;


Η έρευνα και ο Ηετίων στο ρόλο του επιθεωρητή Κλουζό


Για να τα πάρουμε τώρα όλα με τη σειρά τους. Έγινα αποδέκτης πολλών μηνυμάτων, κάποια οργισμένα αλλά πολλά άλλα με φιλοδώρησαν με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που όμως δεν θα τις χρησιμοποιήσω επειδή περισσότερο συνεισφέρουν στην κατανόηση όλου αυτού του γκεμπελικού μηχανισμού λάσπης και συκοφαντίας που ανακινήθηκε εναντίον του Jungle Report και ορισμένων μπλόγκερ.


Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που ανακύπτει από τα 850+ σχόλια του προηγούμενου ποστ για τον Καλέντζη είναι ο βαθμός της ευθιξίας αυτών που υμνούν τον Καλέντζη. Από τη μία εντοπίζουμε την παρουσία του Καλέντζη σε εκδηλώσεις δωδεκαθεϊστών και από την άλλη διαψεύδονται οι σχέσεις των δωδεκαθεϊστών με τον Καλέντζη με εγκωμιασμό του «ηρωικού» χαρακτήρα του! Το εκτενές αλά Μάρθα Βούρτση σχόλιο του Ηετίωνα αποτελεί μνημείο πανικού και ανοησίας καθώς φαίνεται τελικά πως αυτός είναι ο υπαίτιος όλης αυτής της παρεξήγησης (αν μπορεί να ειπωθεί παρεξήγηση αυτό το αστείο γαϊτανάκι ετεροχρονισμένων δηλώσεων αποστάσεων και απόσεισης ευθυνών) και όχι το Jungle Report.


Το γεγονός είναι ένα, βάλτε αναζήτηση τον Καλέντζη στο Google και θα βγει κάπου στα λίγα δεκάδες αποτελέσματα το φόρουμ του Θέασις. Δεν το βάλαμε εμείς, δεν μας το είπε κανείς, εσείς το κάνατε κι έτσι το βρήκαμε εύκολα. Ήμουν σαφής στην αρχή της παραγράφου: Η έρευνα στο ελληνικό internet έδειξε πως ο Αριστοτέλης Καλέντζης, τουλάχιστον στα φανερά, κινείται σήμερα και στους κύκλους των δωδεκαθεϊστών συμμετέχοντας σε ιεροπραξίες και εκδηλώσεις. Δεν είπα ότι είναι μέλος του ΥΣΕΕ, εσείς το γράψατε αυτό παρερμηνεύοντας εσκεμμένα το λόγο μου. Και κάποιοι δικοί σας «ομοϊδεάτες» σάς κάρφωσαν κανονικά όταν αποδείχτηκε πως ο Καλέντζης συνομιλεί με εσάς ως ίσο προς ίσο σε διάφορα φόρουμ ως Εφιπποτοξότης. Το είδαμε πόσο αποδεκτός είναι στους κύκλους σας, μην το αρνείστε τώρα διότι μπορούσατε τότε να δείξετε την πόρτα της εξόδου στον νεοναζί τρομοκράτη. Και ξέρατε από τότε πολύ καλά ποιος ήταν.



Τώρα, όσον αφορά τη συνέχεια της παραγράφου, γράφω: Η ιδιαίτερη ονομαστική αναφορά σε ευχαριστίες από την Νεολαία του ΥΣΕΕ στα Θερμοπύλεια 2009 δείχνει πως είναι αποδεκτός στους χώρους αυτούς, εκτός του ΥΣΕΕ φαίνεται πως τον γνωρίζουν και τον αποδέχονται και οι συνδιοργανωτές Ελληνική Εταιρεία Αρχαιοφίλων, ο Τοξόλυρος, το άγημα Κορύβαντες, η ομάδα Πυθέας (παράρτημα του metafysiko.gr) αλλά και ο Μιχάλης Καλόπουλος, η Μαρία Τζάνη, ο Βλάσης Ρασσιάς κ.α.


Τελικά, το σημαντικό λάθος που έκανα εδώ ήταν όταν θεώρησα πως ο Ηετίων είναι μέλος του ΝΥΣΕΕ οπότε και θεώρησα πως το ΝΥΣΕΕ δια μέσου του Ηετίωνα ευχαριστούσε τον Καλέντζη. Ή όχι;


Η αποδοχή που αναφέρω πιο πάνω έχει το νόημα πως στο ίδιο τόπικ του Θέασις παρουσιάζονται δύο διαφορετικές μεν ενέργειες αλλά κάτω από τον ίδιο τίτλο που προσδιορίζει ιδεολογικά και γεωγραφικά εκδηλώσεις συγχρωτιζόμενων ομάδων και προσώπων που συναντιούνται στον ίδιο χώρο. Είναι αστείο από μια άποψη να επικαλείστε άγνοια για τη συγκεκριμένη αναφορά όταν καμαρώνεστε στις φωτογραφίες και διαφημίζετε τις εκδηλώσεις στις ιστοσελίδες σας. Ούτε κανείς από εσάς αρνήθηκε πως γνωρίζει ποιος είναι ο Καλέντζης. Όλοι ξέρατε ποιος είναι αλλά προσποιείστε τους ανήξερους αλλιώς θα είχαν ζητηθεί εξαρχής εξηγήσεις από τον Ηετίωνα.


Και το αβίαστο συμπέρασμα που βγαίνει από έναν εξωτερικό παρατηρητή είναι πως δεν σας χαλάει καθόλου να κάνετε παρέα με νεοναζιστές τρομοκράτες. Σας χαλάει όμως να σας πιάνουν στα πράσα.


Έτσι, απαντώ τώρα προς τον Ηετίωνα. Καλή η προσπάθεια να συκοφαντήσεις μπλόγκερς αλλά δεν αρνείσαι τελικά το πως εξέθεσες τις ομάδες που συμμετείχαν στα Θερμοπύλεια – μαθαίνω ότι εσύ έφερες τον Καλέντζη εκεί. Οπότε δεν φταίμε εμείς, όπως δεν φταίνε οι μπλόγκερς που συκοφάντησες για να αποκρύψεις τις ευθύνες σου. Ο υπερβάλλοντας ζήλος σε ξεσκέπασε κι εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να λογοδοτήσει. Κι επιπλέον, θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή: να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Πήττα και τον JustAnotherGoneOff και να αποσύρεις τα όσα συκοφαντικά έγραψες εναντίον τους. Αυτό που έκανες ήταν αχαρακτήριστο και θα σε συνοδεύει πλέον η στάμπα του συκοφάντη.


Οι ακαταλόγιστοι χλαμυδοβαρεμένοι τύπου Πρανδέκας


Λένε κάποιοι πως κάνω παραπληροφόρηση μόνο που στην πραγματικότητα αυτή εκπορεύεται και καθοδηγείται από κλειστά φόρουμ και ενδοπαραταξιακές έριδες, γιατί αλλιώς τι πληροφόρηση να είχα για τη διάσπαση ΥΣΕΕ – ΛΑΒΡΥΣ παραδείγματος χάρη; Η καθαρή έρευνα που έκανα, δηλαδή αυτή που έγινε μέσω του Google και τις εσωτερικές αναζητήσεις των ιστοσελίδων, έβγαλε ό,τι βρίσκεται στην κορυφή του παγόβουνου, τα υπόλοιπα εσείς τα βγάλατε στη φόρα με τα αλληλοκαρφώματα και τη χαρά της Βασίλως (aka Ηετίων) στα Θερμοπύλεια. Υπάρχει κι αυτή η χαριτωμένη ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη τιμή η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" απεδέχθη την πρόσκληση για να παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς της στην ετήσια πολιτιστική διοργάνωση "ΟΛΥΜΠΙΕΙΑ 2008" την οποία διοργανώνει στις 19-20 Απριλίου 2008 το "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΝ" με την υποστήριξη του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ και της φιλοσοφικής επιθεωρήσεως "ΔΙΙΠΕΤΕΣ".» !!!


Τι συμπεράσματα θέλετε να βγάλουμε εμείς απ' όλα αυτά; Ότι ξεχειλίζετε από δημοκρατική ευφροσύνη και ειλικρινή ουμανισμό με πρότυπο τη μητέρα Τερέζα;


Βιαστήκατε πολύ να κατηγορήσετε το Jungle Report, η ορμή όλης αυτής της εκστρατείας λάσπης καταδεικνύει με σαφήνεια και σιγουριά πως τελικά προστατεύετε τον Καλέντζη όσο καλύπτετε και τα νώτα σας. Η ευθύνη σας λοιπόν είναι συλλογική. Ειλικρινά δεν περίμενα πως από μια μικρή παράγραφο δύο προτάσεων θα έβγαζα λαβράκι οκτακοσίων και βάλε σχολίων. Μετατρέψατε τη συζήτηση σε έριδες μεταξύ δωδεκαθεϊστικών ομάδων και αποδείξατε πόσο γυμνοί είσαστε απέναντι στην αλήθεια: ότι δεν είστε και τόσο δημοκράτες. Πώς το είπε ο Πρανδέκας, ως αυτόκλητος(;) εκπρόσωπος του ΥΣΕΕ και κεντρικό μέλος του θνησιγενούς κόμματος ΕΑΡ: Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά μας έχετε πρήξει τ' αρχίδια επικαλούμενοι κάθε τρεις και μία τη φοβερή σας προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες κι άλλες παρόμοιες πομφόλυγες. Αλήθεια, τα πιστεύουν σοβαρά αυτά το ΥΣΕΕ και οι άλλες ομάδες δωδεκαθεϊστών;


Και μένω με την εξής απορία, γιατί όλοι αποκαλούν τον Πρανδέκα κυπατζή; Ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζει το Jungle Report; :-)


Για τον Βλάση Ρασσιά


...έχω μόνο κάποια ερωτήματα:


1. Είστε ιδρυτικό στέλεχος του ΥΣΕΕ;

2. Είστε ο εκδότης της φιλοσοφικής επιθεώρησης ΔΙΙΠΕΤΕΣ;


Αν οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι ΝΑΙ, τότε πώς συνδυάζονται αυτά τα τρία δεδομένα:


1. «Με ιδιαίτερη τιμή η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" απεδέχθη την πρόσκληση για να παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς της στην ετήσια πολιτιστική διοργάνωση "ΟΛΥΜΠΙΕΙΑ 2008" την οποία διοργανώνει στις 19-20 Απριλίου 2008 το "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΝ" με την υποστήριξη του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ και της φιλοσοφικής επιθεωρήσεως "ΔΙΙΠΕΤΕΣ".» link


2. Από ένα link σε κάποιο αντιφασιστικό blog όπου έκπληκτος είδα τον Αριστοτέλη Καλέντζη να συνδέεται αυθαίρετα (και δεν εξετάζω εδώ εάν είναι κανονική προβοκάτσια) με το ΝΥΣΕΕ, το ΥΣΕΕ, αλλά και εμένα προσωπικά, οδηγήθηκα εδώ και διάβασα το κείμενο το χρήστη Ηετίωνα που τον χαιρετίζει ως... παράγοντα στα "Θερμοπύλεια 2009". Που βρισκόταν αυτή η... "καθ' όλα σεμνή παρουσία"; Ανάμεσα στους θεατές; Αν ναι, τότε γιατί αναφέρεται δίπλα στο όνομά μου με τρόπο που να υποννοεί ότι τόσο εγώ ως άτομο όσο και το ΥΣΕΕ ως σύλλογος γνωρίζαμε και αποδεχόμασταν την παρουσία του; Θα ήθελα μερικές πειστικές εξηγήσεις. link



3. Οι εμφανίσεις σας στις εκπομπές του Άδωνη Γεωργιάδη. 1 & 2


Θα φιλοξενήσουμε ευπρόσδεκτα τις απαντήσεις σας στο μπλογκ μας, που στηρίζεται πλέον από τις εισφορές των αγιορειτών μοναχών. Πάει ο Σόρος, μας τελείωσε. SPY, στις επόμενες παραγωγές βίντεο, θα βάζουμε σαν Producer τον ηγούμενο Εφραίμ και Executive Producer τον Απόστολο Βαβύλη. Για σεναριογράφο θα προσλάβουμε τον Μάκη.


Προς λοιπούς


Να εξηγηθούμε μερικά πράματα για "παρασκήνια" που παίχτηκαν κατά την απουσία μου. Πρώτον, όταν έχετε πρόβλημα με ένα ποστ μου, θα στέλνετε μέηλ απευθείας σε μένα. Όχι σε τρίτους. Αυτό προς τύπους με τους βαρύγδουπους τίτλους "υπεύθυνος επικοινωνίας" και πίτσες μπλε. Δεύτερο, όταν θέλετε να συκοφαντήσετε κάντε το ευφάνταστα. Δεν είστε η Espresso αλλιώς γίνεστε ο περίγελος και ξεμπροστιάζετε ακούσια τα "αφεντικά" σας με τις ατσαλοσύνες σας. Τρίτο, κανείς μα κανείς από εσάς δεν αρνήθηκε ότι έχει νταραβέρια με τον Αριστοτέλη Καλέντζη παραδεχόμενοι τελικά πως φιλοξενείται ανώδυνα στα φόρουμ σας. Συμβουλή μου είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας κι όχι να στρέφετε τα βέλη εναντίον του Jungle Report. Το είπα πιο πάνω, το αβίαστο συμπέρασμα που βγαίνει από έναν εξωτερικό παρατηρητή είναι πως δεν σας χαλάει καθόλου να κάνετε παρέα με νεοναζιστές τρομοκράτες. Σας χαλάει όμως να σας πιάνουν στα πράσα.


Για τους «καθαρισμούς» και άλλες χαριτωμένες εκδηλώσεις


Αλήθεια, εσείς όλοι οι αρχαιογκαγκά, αντί να "καθαρίζετε" χώρους πολεμικών επιχειρήσεων γιατί δεν σκάβετε ένα αυλάκι με το αλέτρι προς τιμή της Δήμητρας και της Περσεφόνης αφού θέλετε να λέγεστε δωδεκαθεϊστές; Φοβάστε μην σας κακοχαρακτηρίσουν αν κάνετε μια αγριούτσικη βραδιά σπονδής, μια ζουμερή οινοκατάνυξη, προς τιμή του Διόνυσου; Αντί να καθαρίζετε «μόνο» πολεμικά πεδία γιατί δεν καθαρίζετε και τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί στην αρχαία Αγορά στο Θησείο, και κυρίως στον Άρειο Πάγο, με τα κουτάκια από μπύρες και τις σύριγγες που βρίσκονται από την πίσω πλευρά σε κοινή θέα στους τουρίστες; Μήπως επειδή εκεί δεν έπεσε επί τας κανένας μαντράχαλος επιφανής με δερμάτινο βρακί; Κι αν πραγματικά αρέσκεστε να λέτε ότι επιτελείτε «κοινωφελές έργο» γιατί δεν κάνετε κάτι αληθινά κοινωνικά χρήσιμο, πχ να καθαρίσετε τον Άγιο Παντελεήμονα; (από τα σκουπίδια, όχι από τους αλλοδαπούς - αν με εννοείτε καλώς). Όλοι εσείς έχετε ένα κοινό χαρακτηριστικό: οτιδήποτε αποκτά θετικό πρόσημο στην αρχαιολατρική ιδεολογία σας, προσανατολίζεται συχνά στο μιλιταρισμό υποσκελίζοντας την πνευματική ανωτερότητα του ελληνισμού (ουάου!). Ουγκ ουγκ και Ληονάιντας ντυμένος για σαδομαζό όργια. Δηλαδή πάτε στον ολοκληρωτισμό. Δηλαδή στο φασισμό. Και ορισμένες φορές, στον κρυμμένο νεοναζισμό. Τα οποία όλα αυτά δεν αποκηρύσσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα προς όφελος αυτού που αληθινά ήταν ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός: Πολιτισμός. Γιατί δεν οργανώνονται, σαν τα Θερμοπύλεια ένα πράμα, τα Ομηρήδεια, οι Σαπφιάδες, τα Ευριπίδεια, τα Διογένεια... Α όχι, του δωδεκαθεούσου ο τράχηλος, κουλτούρα δεν σηκώνει. Μόνο δόρυ και ξίφος. Αυτός είναι ο δωδεκαθεϊσμός σας, ένα πολεμοχαρές σύμφυρμα από ψευδεπίγραφες αμεσοδημοκρατικές αερολογίες και τελετές που ουδεμία σχέση έχουν με τις κληρονομιές των αρχαίων. Τουλάχιστον, ένας αδυσώπητος αθηναίος τύραννος, ο Πεισίστρατος, παρέδωσε μια μοναδική λογοτεχνική παρακαταθήκη στο ανθρώπινο γένος, τα Ομηρικά Έπη. Εσείς τι παράγετε; Ξεκατίνιασμα και χαφιεδισμό, στα όρια του γερμανοτσολιαδισμού όπως αποδείξατε περίτρανα στα φόρουμ σας και στα σχόλια του προηγούμενου ποστ μου.


Συμπεράσματα


Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά τι σημαίνει δωδεκαθεϊσμός, διαβάστε αυτό το νήμα συζητήσεων σε ένα εμφανέστατα απαξιωμένο και ξεπεσμένο φόρουμ, για λόγους που θα καταλάβετε αν διαβάσετε το λινκ. Με κάποιους πρωταγωνιστές, τους χλαμυδοβαρεμένους που εισέβαλαν στο προηγούμενο ποστ μου.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι περισσότερο για να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο χώρο στο Jungle Report. Γραφικότητες, πισώπλατα μαχαιρώματα και ατελείωτο κουτσομπολιό. Ιδανικά συστατικά για να γεμίσουν την καλύτερη εκπομπή που θα μπορούσε να κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος.


Κι ένα τελευταίο



Η Χρυσή Αυγή ζητάει εθελοντές για να καθαρίσουν το χώρο γύρω από την Παλιά Βουλή γιατί τον Φεβρουάριο κάνει την καθιερωμένη ετήσια πορεία για τα Ίμια. Ενισχύστε την προσπάθεια!





Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή