27 Οκτ 2010

Οι χρυσαυγανακτισμένοι πολίτες του Αγίου Παντελέημονα και οι επιθέσεις στους συριζαίους

27 Οκτ 2010 , 8:56 π.μ.
Η είδηση της επιθέσεως στον Άγιο Παντελέημονα με αυγά και γιαούρτια, προ ολίγων ημερών, στον Αλαβάνο και στην Πορτάλιου του Σύριζα είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίχτηκε σε κανάλια, παράθυρα κ.ο.κ., οπότε δεν την επαναλαμβάνουμε. Για όσους δεν γνωρίζουν, πχ: κλικ (επίσης με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολύ υλικό).

Ως επί το πλείστον αυτό το γεγονός παρουσιάστηκε ως επίθεση "αγανακτισμένων πολιτών" του Αγίου Παντελέημονα, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια αυτό που εδώ και καιρό φωνάζουμε από αυτό το ιστολόγιο. Ότι δηλαδή η συγκεκριμένοι "αγανακτισμένοι πολίτες" δεν είναι παρά -κατά 99%- μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
Πράγμα που φυσικά, ωρυόμενα, δεν αποδέχεται ένα κομμάτι της μπλογκόσφαιρας, δηλαδή αυτό με τις πολύ ειδικές ανάγκες, που υπάγεται στον χώρο της ακροδεξιάς.

Αλλά ακόμα και στα σχόλια του παρόντος ιστολογίου, διάβασα προχθές κάτι ανάλογο, εν είδει ..αθώας απορίας: Γιατί οι γιαουρτωτές του Ψωμιάδη θεωρήθηκαν "αγανακτισμένοι πολίτες" ενώ οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου "φασίστες";
Η απάντηση πολύ απλά είναι: Διότι οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου είναι φασιστόμουτρα με τη βούλα. Το γιατί, θα το δούμε στη συνέχεια.

Πλάκα έχουν και τα δελτία των ειδήσεων, που ως συνήθως έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα. Στο δελτίο του Χατζηνικολάου οι δημοσιογραφάρες μιλούσαν για "ηλικιωμένους αγανακτισμένους κατοίκους". Τα ίδια ακούστηκαν και από τον Στραβελάκη στο MEGA, που μάλιστα παρακολούθησε και με τα ίδια του τα μάτια το μοντάζ του ρεπορτάζ:




Για να δούμε όμως τώρα μερικούς από τους ηλικιωμένους αγανακτισμένους πολίτες μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε σήμερα το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών.


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)

Βλέπουμε λοιπόν παντός είδους "ηλικιωμένων συνταξιούχων" χρυσαυγίτικων υπανθρωποειδών (που πράγματι θα άξιζαν μια σύνταξη, λόγω πνευματικής αναπηρίας).
Από καραφλούς μπουλούκους και βουλιμικούς κοκαλιάρηδες, μέχρι και αρίους στην έκδοση της αρβυλοφόρας μύγας. Όλοι φυσικά εγγεγραμμένοι στο κλαμπάκι της "προικισμένης αρίας φυλής".



(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)


Ο "ηλικιωμένος" άξιος συντάξεως χονδρός "άριος" με την φαλάκρα που χαζογελάει, λες και του καθαρίζουν χρυσά αυγά, δεν είναι άλλος από τον Ηλία Παναγιώταρο. Μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής (ω ναι, έχουν και τέτοιο οι αναλφάβητοι), ο οποίος για ένα φεγγάρι υπήρξε και υποψήφιος με το Λά.Ο.Σ..
Δια την εν λόγω μπουχέσα ανεφέρθημεν παλαιότερα και εδώ: http://jungle-report.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html




(κλικ για μεγέθυνση)

Η ξανθιά και άξια διπλής συντάξεως κυρία, με την περίσσια θηλυκότητα, που πετάει μια ντομάτα, είναι η Θέμις Σκορδέλη. Μια γραφική άκρως υστερική παρουσία της περιοχής, που ο ρατσισμός και ο μισανθρωπισμός της θα έκανε ακόμα και τον Λιάκο τον Παναγίωταρο να φαντάζει σαν Χιονάτη δίπλα της.
Την βλέπουμε στον ελεύθερο χρόνο της να λαμβάνει μέρος σε σοβαρές εκπομπές με σοβαρούς παρουσιαστές και να τριγυρνάει στις πλατείες προσπαθώντας να τρομάξει και να διώξει ανθρώπους που οπτικώς αποτελούν αδέλφια του αγαπημένου της αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.






Ας δούμε όμως και τι φυλλάδια έπεφταν παράλληλα με τα γιαούρτια από τους "ηλικιωμένους συνταξιούχους":



(κλικ για μεγέθυνση)

Μα φυσικά τα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, με υποψήφιο δήμαρχο τον έγχρωμο άριο Νίκο Μιχαλολιάκο. Που λίγο περισσότερο να του έκοβε, θα ήταν υπέρ της παραχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας και των εκλογικών δικαιωμάτων τουλάχιστον στους Πακιστανούς.
Διότι όπως και να το κάνουμε, ψηφαλάκια είναι κι αυτά..


(κλικ για μεγέθυνση)


Μια άλλη εξέχουσα, ευυπόληπτη και αξιοσέβαστη "ηλικιωμένη και συνταξιούχα" παρουσία στον Άγιο Παντελέημονα είναι και η παρακάτω.


(κλικ για μεγέθυνση)


Ο Δημήτριος Πιπίκιος. Ένας undercover χρυσαυγίτης, που είναι, λέει, πρόεδρος κάποιου συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών και τρέχα γύρευε. Το αστείο με τον συγκεκριμένο τύπο είναι, πως περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα σε κανάλια και στριμώχνεται μπροστά από όποια κάμερα βρει για να παραστήσει τον αγανακτισμένο κάτοικο του Αγίου Παντελέημονα, εξυμνώντας φυσικά παράλληλα τη Χρυσή Αυγή. Κάποιες κακιές γλώσσες λένε πως κατοικεί κάπου κοντά στην Ομόνοια, αλλά έχει τις ικανότητες να μεταμορφώνεται πάντα σε αγανακτισμένο κάτοικο όποιας περιοχής τον χρειαστούν.
Αν χρειαστείτε λοιπόν, για οποιαδήποτε περίσταση έναν αγανακτισμένο κάτοικο, ξέρετε σε ποιόν θα απευθυνθείτε.





Ακολουθεί απόσπασμα από κλαψοπροεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη τον Πιπίκιο:




Μια άλλη σοβαρή και αξιοσέβαστη παρουσιά εκείνη τη μέρα στον Αγ. Παντελέημονα, και δη άξιας 3πλής συντάξεως, ήταν η Χριστίνα Σιδέρη, η οποία αποτελεί νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνών και Τομεάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.


Δεν φαίνεται σε καμιά από τις φωτογραφίες, αλλά το αποκαλύπτει ο μαρτυριάρης ο συνιστολόγος της.
Η συγκεκριμένη, όπως και ο συνιστολόγος της, ανήκουν στο ναζιστικό φιλοχρυσαυγίτικο κομάτι της Νέας Δημοκρατίας.
(κατά βάθος, θα λέγαμε, είναι στην ουσία και οι δύο έρμαια της ναζιστικής υποστάθμης, ήτοι γνήσια χρυσαυγιτόπουλα, αλλά ο νεοδημοκρατικός τους κομματοσκυλισμός δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα μακριά απο τη νουδού)


(κλικ για μεγέθυνση)

Πηγή: http://www.blogger.com/profile/11879969429197970502

Παρευρίσκεται συχνά πυκνά σε "ακτιβισμούς" της Χρυσής Αυγής, σαν τον τελευταίο. Μια φορά μάλιστα συνελήφθη και από την αστυνομία περνώντας έναν άδικο και απάνθρωπο γολγοθά που έκανε άπαντες, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντα, να δακρύσουν ασύστολα και αστείρευτα.

Ένα μικρό ποτ-πουρί που ετοιμάσαμε, με διάφορες αξιόλογες θέσεις και απόψεις αυτής της επίσης "κατοίκου" του Αγίου Παντελέημονα, κάνει τα πολλά λόγια περιττά:
(συγχωρήστε τα τυχόντα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, πρόκειται περί εθνικίστριας)

, , ,

, ,

(κλικ για μεγεθύνσεις)

UPDATE:

Η Χριστίνα Σιδέρη αναφέρει στα σχόλιά μας τα εξής:



Πράγματα δηλαδή που αποδεικνύουν την αναξιοπιστία του συνιστολόγου της Hellas-Orthodoxy, ακόμα και για τα του οίκου του:






______________________________


Με αυτά και μ΄αυτά για τους "αγανακτισμένους κάτοικους" του Αγίου Παντελέημονα, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς και από ποιούς αληταράδες και ποιάς συγκεκριμένης πολιτικής συμμορίας προκαλούνται οι διάφορες ρατσιστικές επιθέσεις και τα πογκρόμ στην περιοχή, που έφτασαν και στο σημείο να επιτεθούν και να τραυματίσουν ακόμα και μέλος των Γιατρών του Κόσμου επειδή τύγχανε να είναι σκουρόχρωμος.

Μερικοί μόνο τίτλοι:


Δείτε: Πλατεία Αττικής - Ρεπορτάζ Νορβηγικού TV2

Διαβάστε επίσης:
1) Το πογκρόμ στην Ερμού και το "ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP"
2) Η συμμορία της Χρυσής Αυγής είναι παράνομη και όχι οι μετανάστες-πρόσφυγες
3) Οι ”αγανακτισμένοι” πολίτες της… φασιστικής συμμορίας δολοφονων Χρυσής Αυγής!!!
4) Τέρμα στα «Άβατα» των φασιστικών συμμοριών
5) Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» του Αγίου Παντελεήμονα
6) «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ -Ρατσισμός το Σαββατόβραδο
7) Σε δράση χτες οι "αγανακτισμενοϊ" πολίτες του Άγιου Παντελεήμονα
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή