7 Μαρ 2014

Ανάληψη ευθύνης από την εφημερίδα "Εποχή"

7 Μαρ 2014 , 11:30 π.μ.
Απολαυστική απάντηση έδωσε η καλή εφημερίδα "Εποχή" στις κατινιές της κυρίας Μισέλ και του αποκόμματός που εκπροσωπεί. Την αναδημοσιεύουμε, ώστε στο ήδη επιβαρυμένο μητρώο της εφημερίδας, να προστεθεί και η προβολή της από το όχι ιδιαίτερα αγαπητό στη σαμαρική παρεούλα ιστολόγιό μας:





Ευχαριστούμε την κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τη δωρεάν διαφήμιση. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο για τον κ. Μουρούτη, καθώς δεν πιστεύουμε όσα λένε οι Συριζαίοι ότι βρίσκεται πίσω από όλα.  Δεν έχει όμως όλα τα στοιχεία του κατηγορητηρίου. Ας σημειώσει λοιπόν:
Η εφημερίδα «Εποχή» στα εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας της, πέραν της φιλοξενίας άρθρων των Ν. Γιαννόπουλου και Κ. Φώλια, όπως μας κατηγορεί έχει να επιδείξει κι άλλα «παραπτώματα».
Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε «ψευδοσυνέντευξη» με τον «ψευδοπολιτικό» Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Απορούμε πως η οξυδερκής κυρία δεν το εντόπισε.
Έχουμε πάρει συνέντευξη από τον ιταλό συγγραφέα, «παλαίμαχο τρομοκράτη» Αντριάνο Σόφρι. Έχουμε επίσης φιλοξενήσει κείμενα του Τόνι Νέγκρι και της αμετανόητης κομμουνίστριας Ροσάνα Ροσάντα. Μέλη της συντακτικής μας ομάδας είναι πλειάδα καταδικασμένων επί χούντας με την κατηγορία για ανατροπή του καθεστώτος. Επίσης, σε αυτήν συμμετέχει ο Πάνος Λάμπρου κουμπάρος σε γάμους ομοφύλων. Επιπλέον, φιλοξενήσαμε στην εφημερίδα μας ομιλία του Παύλου Σιατίστης επικριτική για την Χρυσή Αυγή και δήλωση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου εναντίον της εκτροπής του Αχελώου, για την οποία, άκουσον – άκουσον, αρθρογράφησαν και πλείστοι όσοι συνεργάτες μας.
Ανακινήσαμε το ζήτημα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στη Θράκη. Ήμασταν η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε την είδηση για τα βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ σε αντιφασίστες διαδηλωτές. Δημοσιεύσαμε σειρά άρθρων ενάντια στον ενδοσωματικό έλεγχο της  κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη που  βρέθηκε νεκρή κατά τη διάρκεια μεταγωγής.
Πάντως για όλα αυτά ομολογούμε ότι δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει η γαλλική επανάσταση και η καταραμένη ελευθερία του τύπου. Υποσχόμαστε ότι κάθε Κυριακή στην «Εποχή» μπορείτε να βρίσκετε κι άλλα τέτοια φρικτά, ώσπου να καταργηθεί η κομμουνιστική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή