22 Απρ 2008

Η εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ., "Άλφα Ένα", δικάζεται για ρατσισμό και διασπορά ψευδών ειδήσεων (UPDATED)

22 Απρ 2008 , 9:23 μ.μ.
Όπως το λέει και ο τίτλος, η εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ., η Α1, θα σταθεί στις 11.06.2008, μετά από εισαγγελική δίωξη που της ασκήθηκε για ρατσισμό και για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώπιον της Δικαιοσύνης


Πέσαμε από τα σύννεφα!


Θα ήταν ποτέ δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο στην Α1 με τ' όνομα;


Η αντίδρασή μας, όταν το μάθαμε, ήταν περίπου έτσι:


Είναι λοιπόν δυνατόν, αυτή η σοβαρή, η έγκυρη και η έγκριτη εφημερίδα Α1, του αντιρατσιστικού πλέον κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., να μηνυθεί για ρατσισμό και διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Ανήκουστα πράγματα..


Το μάθαμε από ένα mail που μας εστάλη προ ημερών, το οποίο περιείχε τη σχετική δικογραφία.
Σίγουρα κάποιος σκοτεινός πράκτορας θα μας το έστειλε.
Ανθέλληνας φυσικά, μιας και καταπιάστηκε με την πανίερη εφημερίδα του εθνοσωτηρίου ΛΑ.Ο.Σ.

Όλες οι λεπτομέρειες στο έγγραφο που ακολουθεί:

Photobucket


Ολόκληρο το επίμαχο άρθρο της Α1, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://docs.google.com/Doc?id=dcj5p9fq_21gmm2rmfs

Πρόκειται για ένα ακατάσχετο μπουρδολόγημα ενός ...διεθνολόγου, που βρίθει από συνωμοσιολογίες και αναπόδεικτες και ψευδείς πληροφορίες, όπου στο τέλος για όλα τα δεινά του τόπου φταίνε και πάλι οι Εβραίοι, οι οποίοι προκάλεσαν και θα προκαλέσουν πολέμους στα Βαλκάνια για να μπορέσουν στο τέλος -άκουσον άκουσον- να έρθουν όλοι και να εγκατασταθούν στα Βαλκάνια, εάν κάτι δεν πάει καλά στη Μέση Ανατολή.

Δηλαδή πιθανότατα στο μέλλον να έχουμε σύνορα με Ισραήλ [...]

Φυσικά το κεντρικό μήνυμα που περνάει προς τα έξω αυτή η μπουρδολογία δεν είναι άλλο παρά η στοχοποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων εξαιτίας και μόνο της καταγωγής τους, με τον κλασικό πλεύριο τρόπο:
"Αυτοί τα κάνουν όλα, αυτοί τα υποκινούν όλα, αυτοί φταίνε για τους πολέμους, αυτοί φταίνε για τις σφαγές, αυτοί είναι οι κακοί, αυτοί είναι το μοναδικό πρόβλημα.
Απωθείστε τους, απομονώστε τους, εξοντώστε τους"*
Το αποτέλεσμα: Η δημιουργία κλίματος μίσους εναντίον τους, την αποκορύφωση του οποίου τη γεύτηκε με όλες του τις επιπτώσεις η Ευρώπη προ έξι δεκαετιών.



Εδώ μπορείτε να διασκεδάσετε με τις απολογίες του αρθρογράφου Α. Γρυπαίου και του διευθυντή εκδόσεως της Α1 Σ. Πηλού, όπου ο πρώτος εκλιπαρεί μετανιωμένος, επικαλούμενος πανάγαθους Θεούς και ρήσεις Ευαγγελίων, και ο δεύτερος αποποιείται τις ευθύνες του για τη δημοσιοποίηση αυτών που διευθύνει (κλικ):

Photobucket

Photobucket



_______________________________


Την καταγγελία, όπως είδαμε, την έκανε εκείνο το μιαρό και ανθελληνικό ΕΠΣΕ.
Αυτό που κάθισε τον εθνικό ήρωα Κώστα Πλεύρη στο σκαμνί για εκείνο το αριστουργηματικό πόνημα των 1400 σελίδων που έγραψε "Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια".

Ψάξαμε στη σελίδα του ΕΠΣΕ μήπως και βρούμε κάτι σχετικό σχετικά με την καταγγελία και την επικείμενη δίκη της Α1, αλλά εώς αυτή την ώρα δεν βρήκαμε απολύτως τίποτα. Πράγμα περίεργο, διότι ως τώρα συνήθως ενημέρωναν για τέτοιες υποθέσεις και πολύ έγκαιρα μάλιστα στα δελτία τύπου τους.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μας χαλάει η αποκλειστικότητα της είδησης..

Ίσως και να τους φάγαμε στη στροφή για την ενημέρωση και να μην πρόλαβαν ακόμα να το βγάλουν, διότι είναι απασχολημένοι καταστρώνοντας με τα διεθνή ανθελληνικά κέντρα διάφορα συνωμοτικά σχέδια καταστροφής της Ελλάδος.
Διότι η Ελλάς έχει ως γνωστόν τόση δύναμη και ισχύ που την καθιστά επίκεντρο του κόσμου και γι αυτό βάλθηκαν όλοι (Εβραίοι, Αμερικάνοι, κλπ) να την καταστρέψουν μιας και κινδυνεύουν άμεσα από αυτή.
Άλλωστε, τι άλλο εκτός από συνωμότες ανθέλληνες θα μπορούσαν να είναι όποιοι τολμούν να πουν κουβέντα εναντίων πχ του ζωντανού εθνικού θρύλου Κώστα Πλεύρη, ή εναντίον των εθνοσωτήρων του ΛΑ.Ο.Σ.;
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όσους είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά του ρατσισμού και του εθνικισμού. Έτσι παίρνει η μπάλα και το επίσης προδοτικό και ανθελληνικό JUNGLE-Report, όπως και πολλά άλλα μπλογκς που τολμούν να αντιμιλήσουν εις το "Εθνικώς Ορθόν Έντερον".

Με λίγα λόγια, ότι είναι κατά της πρόκλησης διακρίσεων και μίσους εναντίων άλλων ανθρώπων είναι προδοτικό και ανθελληνικό.
Διότι τα νεύρα και το μίσος, είναι για τους εθνικοπατριώτες το βασικότερο συστατικό της αγάπης τους προς την πατρίδα.
Αυτό τους ενώνει, αυτό τους συντηρεί.
Χωρίς αυτό, θα σβήσουν και θα εξαφανιστούν.

Ή όπως λέει και το ρητό: "'Ένα χαμόγελο θα σας εξαφανίσει"

_______________________________


Το άρθρο αυτό για το οποίο θα δικαστεί η Α1, δεν είναι ασφαλώς το μοναδικό στο είδος του που έχει δημοσιευτεί στην εν λόγω εφημερίδα.
Η εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ. έχει μακροχρόνια παράδοση στο άθλημα.

Στη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής της Andrea Gilbert, διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Photobucket



Ολόκληρη η δήλωση εδώ (κλικ):
Photobucket


Το αρρωστημένο μπουρδολόγημα του "αριστερού πατριώτη" Αλέξη Οικονόμου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://docs.google.com/Doc?id=dcj5p9fq_22ck89j5hs&hl=en

Ένα άλλο ωραίο παράδειγμα για το πως λειτουργεί η ρατσιστική προπαγάνδα του ΛΑ.Ο.Σ. και της εφημερίδας του:
Από τη μια ο Καρατζαφέρης, από το βήμα της Βουλής, αφήνει τα γνωστά εξυπναδίστικα ρατσιστικά υπονοούμενά του για Εβραίους και τάχα συνωμοσίες κατά τις Ελλάδος: http://docs.google.com/Doc?docid=dcj5p9fq_23g5sbzjhg&hl=en
Και από την άλλη, στην εφημερίδα του Α1, έρχεται ο ήδη καταδικασθέντας για ρατσισμό Θόδωρος Χατζηγώγος (πίσω από το ψευδώνυμο "Τέο Μακιαβέλλι") και στο δισέλιδό του αποκωδικοποιεί τα υπονοούμενα του Καρατζαφέρη γράφοντας τις εξής αρλούμπες (κλικ):

Photobucket
Πηγή: Δισέλιδο Α1 (06/04/08) 1, 2





Κλασικό παράδειγμα αρθρογράφου της εφημερίδας του ΛΑ.Ο.Σ.



Χαρακτηριστικό του αντισημιτικού ήθους και ποιόντος της Α1, είναι και ένα εξώφυλλο από την εποχή Σημίτη:

Photobucket


_______________________________


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παραπάνω δήλωση, μας προκάλεσε εκείνος ο αρθρογράφος ονόματι Καραχάλιος που δηλώνει μάλιστα εθνικοκοινωνιστής και οραματιστής του εθνικοκοινωνισμού.

Ο όρος "εθνικοκοινωνιστής" είναι προτιμότερος από τον όρο "εθνικοσοσιαλιστής", διότι στο άκουσμα "εθνικοσοσιαλιστής" κατευθείαν έρχεται στο νου ο όρος "ναζιστόμουτρο".
Ενώ το "εθνικοκοινωνιστής" μπερδεύει ολίγον τι (ιδιαίτερα όταν το ακούει ο αγράμματος).

=================================
κοινωνιστής = sozialist (γερμ.)
--> εθνικο-κοινωνιστής = εθνικο-σοσιαλιστής
= National-sozialist, προφέρ.: νατσιονάλ-ζοτσιαλίστ
συντομογρ.: Nazi, προφέρ.: νάτσι = ναζί
=================================


Επισκεπτόμενοι τα ιστολόγια τούτου του εθνικοκοινωνιστού [1, 2], διαπιστώσαμε ότι ο Καρα-χάλιας είναι όνομα και πράμα.

Μερικά μόνο από τα πάρα πολλά απολαυστικά αποσπάσματα:



Έχει με λίγα λόγια:





Φυσικά η ελληνική εθνικοκοινωνιστική κοινωνία που οραματίζεται ο Καραχάλιος, δεν είναι άλλη από αυτή της Ελλάδας του Μεταξά ή αυτή της Γερμανίας του Χίτλερ.

Ο εθνικοκοινωνιστής Καραχάλιος, δεν είναι απλά μόνο ένας αρθρογράφος της Α1. Έχει αρθρογραφήσει ως τώρα για σχεδόν όλες τις ελληνικές φασίζουσες φυλλάδες, όπως: Στόχος, Ελεύθερη Ώρα, Ελεύθερος Κόσμος.
Εκτός αυτού συνδέεται στενά με τον Καρατζαφέρη δια της κουμπαριάς και είναι από τα κεντρικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., καθώς υπήρξε:
  • πρόεδρος της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ.
  • μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.
  • υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στις προηγούμενες εκλογές
Το εύλογο ερώτημα που τίθεται με την περίπτωση Καραχάλιου, είναι:
Ποιός ο λόγος που απομακρύνθηκε ο Κώστας Πλεύρης από το ΛΑ.Ο.Σ., αφού το κόμμα συνεχίζει να έχει στελέχη σαν τον Καραχάλιο;
Ή αλλιώς:
Αφού το ΛΑ.Ο.Σ. έδιωξε τον Κώστα Πλεύρη για τις ακραίες του θέσεις (όπως λένε), τότε πως μπορεί και κρατάει τον Καραχάλιο;

Ο Κώστας Πλεύρης τώρα δικαιώνεται!
Απαιτούμε την επαναφορά του Κώστα Πλεύρη στο κόμμα.

_______________________________




Οι παλιές αντι-σημιτολογίες του ΛΑ.Ο.Σ., χάριν της τάχα αντιρατσιστικής του στροφής, για λόγους ψηφοθηρίας εννοείται, δεν εξαφανίστηκαν φυσικά. - ..ζει το ψάρι στη στεριά;
Απλά μεταράπηκαν σε αντι-νεοταξολογίες, σαν και αυτές που ακούσαμε, μαζί με τις υπόλοιπες συνωμοσιολογικές μπούρδες, από το στόμα του εθνικοκοινωνιστή Καραχάλιου.

Ο αγώνας κατά τις λεγόμενης "Νέας Τάξης" είναι άλλωστε το μεγαλύτερο λάβαρο του ΛΑ.Ο.Σ. όπου βρεθεί και όπου σταθεί.
Είτε πρόκειται για προεκλογικές περιόδους, είτε για ομιλίες του προέδρου του και των στελεχών του, είτε για άρθρα στην εφημερίδα του.
Η λεγόμενη "Νέα Τάξη" είναι πάντα ο Νο1 εχθρός, για το ΛΑ.Ο.Σ., και ο υπαίτιος για όλα τα δεινά του τόπου (οικονομία, μετανάστευση, μακεδονικό, κυπριακό κλπ..).

Και "Νέα Τάξη" δεν σημαίνει φυσικά τίποτα άλλο παρά:




...έτσι για να μην κοροϊδευόμαστε, όπως λέει κι ο πρόεδρος.

Οπότε, κάθε φορά που θα κάνει αναφορά στη Νεαρά Τάξη, θα ξέρουμε πολύ καλά τι ακριβώς εννοεί.

Και όλα αυτά ενόσω το Ισραήλ βρίσκεται τόσο μακριά. Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει όταν στο μέλλον έχουμε και κοινά σύνορα μαζί του, όπως μας λέει και η έγκυρη πάντα Α1 και οι λαοτιανοί. Οι οποίοι βάλθηκαν σώνει και καλά να ξεσπιτώσουν και να μετακομίσουν τους Εβραίους από το Ισραήλ στα Σκόπια (!!).

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι πολύ πιο πιθανό είναι να μπορέσει να κρύψει ο Καρατζαφέρης όλο του τον όγκο πίσω από μια οδοντογλυφίδα, παρά να κρύψει το κόμμα του, το κανάλι του και την εφημερίδα του πίσω από αντιρατσιστικές μακέτες με τα γνωστά του τερτίπια και τεχνάσματα.

Τα πιο χαρακτηριστικά, είναι η περίφημη αντιρατσιστική διακήρυξη του κόμματος (προεκλογικά) που έπρεπε να υπογράψουν όλα τα μέλη (υπογράφοντάς την έγιναν κατευθείαν όλοι άνθρωποι) και ασφαλώς η προ μερικών μηνών κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των Εβραίων του ολοκαυτώματος.

Photobucket


Κόμμα, η κορυφή του οποίου επανδρώνεται με νοσταλγούς της χούντας, με φιλομεταξικούς, με αντισημίτες, με φιλοπλευρικούς, με τέως ΕΠΕΝίτες, με ...εθνικοκοινωνιστές.
Όποιος πίστεψε πραγματικά ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να βγει κοινωνικά ανεκτικό και αντιρατσιστικό, τότε είναι το λιγότερο ηλίθιος έως και επικίνδυνος λόγω ανύπαρκτης αντίληψης αλλά και ανιάτου βλακείας.





_______________________________



* Διαβάστε στο ιστολόγιο του Ροΐδη το εξαίρετο χρονικό της ιστορίας του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, από τον πάντα εξαιρετικό Αναγνώστη Λασκαράτο:






==========================
UPDATE (06/05/08, 00:15)
==========================


Το παραπάνω συνωμοσιολογικό θέατρο του παραλόγου, με τη Μακεδονία να μετατρέπεται σε νέο Ισραήλ με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ασπάζεται και ο διανοητής του ΛΑ.Ο.Σ., ο "πολύς" Χρήστος Γουδής.
Εδώ ένα απόσπασμα από συνέντευξή του στην εφημερίδα "Η Ημέρα":



Από αυτό το χορό ουδέποτε θα μπορούσε να λείψει βέβαια ο μαιτρ στην τέχνη της βλακείας, ο ..βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος.
Κατά τον οποίο, όπως γράφει (και πάλι) ο Χατζηγώγος στον 'Ελεύθερο Κόσμο':
"Σχεδόν κάθε απόγευμα από την εκπομπή του στο Τηλεάστυ, ο θαρραλέος Βελόπουλος μας προειδοποιεί ότι η δεύτερη Ιερουσαλήμ (δηλαδή η Θεσσαλονίκη) έχει ήδη επιλεγεί από το Διεθνή Σιωνισμό ως ο τόπος εγκαταστάσεως τον Εβραίων που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το Ισραήλ λόγω της Αραβικής πλημμυρίδας"
Photobucket



Όλο το άρθρο, εδώ:
Photobucket


Σε ένα πράγμα πάντως σίγουρα συμφωνούμε με τον Χατζηγώγο, και αυτό είναι το "θαρραλέος Βελόπουλος".
Διότι, αν μη τι άλλο, χρειάζεται θάρρος, καρδιά και τόλμη για να βγαίνεις στον αέρα και να λες τέτοιες εξωφρενικές αρλούμπες και δη όταν είσαι παράλληλα και βουλευτής.
Αναμενόμενο όμως από τον Βελόπουλο. Αμέτρητα τέτοια δείγματα θάρρους, μας έχει δείξει και στο παρελθόν:





Τέλος, κλείνουμε αυτό το update με μια αναφορά στην επικείμενη δίκη της Α1 από το "ΠΟΝΤΙΚΙ":

Photobucket




ΣΧΟΛΙΑ(116)



Gravatar Δεν λέω τίποτα...απλά έχουν να κλάψουν εθνικοκοινωνιστικές μανούλες.Από τα πιο κορυφαία σας ποστς.

Τί μου έμεινε από την ανάγνωση:

-Η Νέα Τάξη (Εβραίοι).
-Η νέα Χαναάν στα Βαλκάνια.
- Η πλούσια σε χρυσό και πετρέλαιο Μακεδονία...(και ουράνιο αμα λάχει)
- Η ελεεινή και μυξιάρικη απολογία του Γρυπαίου :"Εαν πιστεύουν στον Πανάγαθο Θεό, αιτούμαι της κατανόησης αυτών και παρακαλώ θερμώς όπως δεχτούν τη συγνώμη μου, με την υπόσχεση ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί."
- Εθνικοκοινωνισμός = "Νέα Ελλάδα καθαρόαιμη (?) και εθνικοφυλετικά συνεκτική (?), που να στηρίζεται στην Αριστοκρατία του Πατριωτισμού (?) και του ήθους (?)." Πολλά ερωτηματικά...αλλά δεν είναι ναζισμός, είναι εθνικοκοινωνισμός.Εθνικοκοινωνήθηκες σήμερα στην εκκλησία? κτλ κτλ

Μαλάκα πρόβατε άκουσέ με λίγο!
Όταν ψηφίζεις ΛΑΟΣ, στηρίζεις ΛΑΟΣ και το παρουσιάζεις αγαθό και λάϊτ ΤΟΤΕ χωρίς δικαιολογίες στηρίζεις τον Φασισμό, το εθνικιστικό μίσος και σου αξίζει ο τίτλος του Γερμανοτσολιά.Έτσι απλά.The rest is burdology.

Το παίζουν και ελληνάρες στα πλαίσια του ελληνοορθόδοξου μοτίβου που προώθησαν ποιοί άλλοι...οι Συνταγματάρχες της Χούντας.Εκκλησιά και αρχαιοελλάδα τουρλού τουρλού να κάνει μπεε ο φασίστας.


Gravatar Βρισκόμαστε ενώπιον μιας ιστορικής στιγμής (για ακόμα μια φορά) όπου το ΛΑΟΣ (και οχι ο ΛΑΟΣ) φαίνεται ότι δεν είναι τόσο αντιρατσιστικό κόμμα όσο διατείνεται ότι είναι. Κύριοι, μόνο συστατικό της σκέψης σας δεν είναι ο πατριωτισμός. Γιατί κάποιος μπορεί να είναι πατριώτης χωρίς να μισεί τον αλλοεθνή και χωρίς να πιστεύει ότι όλοι επιβουλεύονται τα "εθνικά του εδάφη", χωρίς να θεωρεί την Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους. Κύριοι δεν είστε πατριώτες. Είστε μισαλλοδοξοι σκοταδιστές που το μυαλό σας έχει κολλήσει στην εξόντωση του διπλανού και όχι στην πρόοδο σας. Δυστυχώς δε θα γίνετε καλύτεροι εξοντώνοντας το διπλανό σας, και μόνοι σας να τρέχατε, πάλι δεύτεροι θα ερχόσαστε


Gravatar Οκ, κανεις δεν αμφισβητει για το "λαος" κα Α1.

Ομως δεν ειναι σωστη η διωξη του τυπου, ασχετα απο το αν λεει τις χειροτερες κουταμαρες. Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει, οσο λαθος και αν εχει.

Πεθανε νωρις ο ντ' αρτανιαν οταν ελεγε: διαφωνουμε με οτι λες, αλλα θα υπερασπισουμε το δικαιωμα σου να το λες.

Αν θελουμε να ειμαστε σοβαροι σαν κοινωνια, πρεπει να μας απασχολει το οτι βρησκουν προσφορο εδαφος οι βλακιες του λαος -και οχι μονο.Δειχνει την οπισθοδρομηση της κοινωνιας.

Η διωξη της Α1 δεν λυνει το προβλημα, αντιμετωπιζει το προβλημα, και οσο επιχαιρουμε για αυτο, "νομιμοποιουμε" το ρολο των αστικων δεσμων, και κανουμε την πολιτικη παραδοχη οτι μπορουν να μας φυλαξουν απο το φασισμο.

Ο αντι-φασισμος δεν εχει αναγκη απο δικαστηρια, εχει αναγκη απο ενεργους ανθρωπους.


Gravatar Popo 2 vdomades elipsa kai egine ti popis...plevrides logokrinoun trikadoroi xrisavgitizoun...nomizo oti itan keros epitelous i dikaiosini na asxolithi ligo kai me to idio to laos kai ta organa tou (vlepe alfa1..entometaksi ti kseneroto onoma einai auto...den mporousan ena ellinikos aetos esto ena iperifani ellada...)well anyway pistevo oti i teleftea dimosiefsi einai kai i poio dinati pou exw diavasi edw kai kairo sto blog sas...sinexiste tin kaliteri doulia na pesoun epitelous oi provies...ntaks stin arxi eixe plaka i oli idiosigkrasia tous(emiazan san na ixan erthi apo kapoion allo planiti) omos mporo na po pos siga siga siniditopoio tin sovarotita tou thematos...
ps.opos panta akolouthi link internetikis propagandas
http:// encyclopediadramatica.com..._Elders_of_Zion
http://encyclopediadramatica.com/Racist


Gravatar Αγαπητέ μίστερ Μαξ, ο Βολταίρος το είπε, ο Βολταίρος.

Να πω κάτι σε όλους τους προλαλήσαντες. Το θέμα δεν είναι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, αλλά το πόσο έχει αυξηθεί όλο αυτό το τσουνάμι της παπαρολογίας, του φασισμού/ναζισμού και της συνωμοσιολογίας. Κάντε μια βόλτα στην μπλογκόσφαιρα και μετρήστε πόσα είναι τα μπλογκ του μίσους. Θα κουραστήτε στο μέτρημα. Απεναντίας, μετρήστε τα συνεπή μπλογκ που κρατάνε μια ευθεία γραμμή απέναντι στον φασισμό. Ένα (το δικό μας!), δύο, τρία; Παραπάνω δεν υπάρχουν. Πρόσφατα έσπασε την πένα της και η penguin_witch, μετά τον funel.

Κάντε μια αντιστοιχία τώρα στα ΜΜΕ, έντυπα και τηλεοπτικά. Πρώτη μούρη είναι σε όλα οι "εθνικοκοινωνιστές" του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά για ποιό λόγο; Ο βασικός είναι ο οικονομικός, με τόσο νταβαντούρι που κάνουν φέρνουν τρελά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και αναγνωσιμότητας.

Είναι μια δύσκολη εποχή στην ενημέρωση που μοιάζει στην εποχή της μεσοπολεμικής Γερμανίας, τότε που όλοι υποτιμούσαν την ανερχόμενη δύναμη του ναζιστικού τέρατος. Αυτό το παιχνίδι επαναλαμβάνουν τώρα οι "εθνικοκοινωνιστές".

Θέλετε περισσότερα; Αν αυτοί μιλάνε για φωτιά και τσεκούρι, η απέναντι πλευρά οφείλει να αντιταχθεί με το Λόγο και τη Δικαιοσύνη.


Gravatar Και που είστε Professor Upham, για να σας εξηγήσω τη σημειολογία της Α1 σας ενημερώνω ότι επί χούντας υπήρχε ένα στρατιωτικό γραφείο, νομίζω στον Πειραιά, με την επωνυμία "Α2". Αποστολή του: ο χαφιεδισμός.

Αυτό τα λέει όλα νομίζω.


Gravatar Πολύ καλό το νέο τεύχος του Nationalism Geographic με τίτλο "we love Jews" :P

Άγριο ξεβράκωμα πάντως. Θυμάμαι από παλιά ότι όταν έγραφε ο Γεωργιάδης το 2001 στην Ελληνική Αγωγή άφηνε κάτι χυδαία υπονοούμενα "για ένα γνωστό έθνος κάπου στη Μέση Ανατολή που εχθρεύεται και συνομωτεί εις βάρος της Ελλάδος".


Gravatar Βρε για κοίτα πως πονάει μερικούς όταν κακολογούν το περιούσιο λαό Ισραήλ?
Πολύ εύκολα ξεσκεπαστήκατε!


Gravatar ναι βρε παιδιά, σε λίγο θα το κάνετε συναγωγή εδω μέσα. στο τσακ ειστε


Gravatar Shalom.


Gravatar Μα τι απρόσεχτοι που είμεθα...
Αφού ξεσκεπαστήκαμε, ποιός ο λόγος να κρυβόμεθα;
Θα γράφω στη μητρική μου τότες..

. רתאב םיגצומה םינובשחמהו עדימה תוכיא תא אדוול תנמ לע הידיבש לכ התשע לקש תצובק
קזנ לכ לע תיארחא הניא הרבחה.עוציבל הצלמה תניחבב םניא רתאבש םינובשחמהו עדימה
. והשלכ ישילש דצל וא רתאב שמתשמל םרגיש
. דבלב שמתשמה לע איה רתאב םיגצומה םינובשחמהו עדימב שומישה לע תוירחאה
. דבלב ךכל םיכמסומה הילהנמו הידבוע י"ע תורישי ןתינה ץועיל תיארחא לקש תצובק


Gravatar Πάντως ξέρει να διαλέγει κουμπάρους ο Καρατζαφέρης! Σχεδόν όσο καλά ξέρει να αποκηρύσσει το ρατσισμό (χο χο χο...)

Κουμπαριά με τον Καραχάλιο, τον "εθνικοκοινωνιστή", κουμπαριά και με τον Λιακόπουλο, τον φυσικό-νεφελιμοσφάκτη( ).

Αμάν ρε Καρατζαφέρη, έτσι όπως το πας δεν θα σε πιστεύουν μετά όταν δηλώνεις αντιρατσιστής και μηνύεις όσους σε χαρακτηρίζουν ακροδεξιό!

Πάντως, σοβαρά τώρα: Όσοι νιώθετε αγάπη για την πατρίδα και είστε υποστηρικτές του ΛΑΟΣ, να ξέρετε ότι το ΛΑΟΣ αποτελείται από ακροδεξιούς πατριδοκάπηλους, ψεύτες και καιροσκόπους, που σας παραπλανούν. Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για την Ελλάδα, αντισταθείτε σε όσους εκμεταλλεύονται το πατριωτικό σας αίσθημα για να πάρουν τη ψήφο σας.


Gravatar Σίγουρα οι δικαστικές διώξεις μοιάζουν με φίμωτρα (ή και είναι) αλλά η δίωξη εδώ δεν γίνεται κατά του δικαιώματος έκφρασης. Δεν διώκεται η προπαγάνδα. Διώκεται η οπισθοδρόμηση και η προσπάθεια καλλιέργειας μίσους στην κοινωνία.
Διώκεται το ψέμα και τα ανυπόστατα συμπεράσματα.
Διώκεται η κατάχρηση του μέσου και όχι το ίδιο το μέσο.

Πράγματι, πατριώτης είναι αυτός που σαν τη βουκέντρα κεντρίζει την πατρίδα του για να κάνει ένα βήμα μπροστά. Αυτός που θέλει την πατρίδα του ανοικτή και με καλές σχέσεις με όλα τα άλλα κράτη, όπου γης. Δεν είναι αυτός που τη θέλει απομονωμένη, βαλμένη σαν μπιμπελό πάνω στο σκρίνιο για να τη θαυμάζει. Γιατί ποτέ κανένα μπιμπελό χωρίς ουσία δεν άξιζε το γενικό θαυμασμό.

Δεν είναι τυχαίο πως τόσο οι φονταμενταλιστές Εβραίοι, όσο και οι φονταμενταλιστές Ελληναράδες θεωρούν εαυτούς ως περιούσιο λαό. Όμως οι περιούσιοι λαοί έχουν πια εξαφανιστεί γιατί πολύ απλά ήταν ένα ψέμα.

Στο Ισραήλ΄έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που λαχταρούσαν και αυτοί την απαλλαγή της κοινωνίας τους από τους εθνικιστές.

Ένας από αυτούς που ζούσαν με τον ίδιο πόθο, ήταν και ο Yitzhak Rabin τον οποίο η μισαλλοδοξία των εθνικιστών σκότωσε. Το τι ακολούθησε το ξέρουμε όλοι. Αυτό γίνεται όταν οι φαντασιόπληκτοι και άνοες πατριδοκάπηλοι προπαγανδίζουν. Ας σταματήσει εδώ.

Είναι εύκολο να αποδίδεις όλα τα κακά της μοίρας σου σε φανταστικούς εχθρούς.
Είναι πολύ δύσκολο να ενδοσκοπείς (και όχι να ομφαλοσκοπείς) και να αντικρύζεις τις δικές σου ευθύνες.

Οι πατριδοκάπηλοι και αχρείοι εθνοκοινωνιστές(!!!) λόγω αδυναμίας στοχασμού, διάλεξαν το δεύτερο. Τον εύκολο δρόμο αλλά και τόσο επικίνδυνο. Το δρόμο του μίσους.

Εδώ καλεί


Gravatar Εδώ καλείται η δημοκρατική εξουσία της Δικαιοσύνης να δείξει το λάθος, κολάζοντας το μίσος που αποπειρώνται να καλλιεργήσουν κάποιοι άφρονες.

Επειδή οι κοινωνίες του μίσους ποτέ δεν επιβίωσαν.


Gravatar Εδώ καλείται η δημοκρατική εξουσία της Δικαιοσύνης, να καταδείξει το λάθος, κολάζοντας το μίσος.

Επειδή οικοινωνίες του μίσους ποτέ δεν επιβίωσαν

ΥΓ. Πάντως το γεγονός, το μοναδικό στην Ιστορία ήταν, η αποπομπή της Ελλάδας από τις επιτροπές του πρωτοκόλλου του Κιότο για μη συμμόρφωση προς τους όρους (που συνυπογράψαμε).
http://burnland.blogspot.com/2008/04/ earthday.html
Τέτοια πατρίδα θέλουμε;


Gravatar ************************
************************

___________________
(Θλον; Τέμνει κιόλας; )

Edited By Siteowner


Gravatar αν θέλετε να διαβάστε περσισσότερα για τη δίκη Πλέυρη και τη σταση ορισνμένων εισαγγελέων και δικαστών διαβάστε http://cohen.gr/trial/


Gravatar Σας ευχαριστούμε κ. Κοέν αλλά έχουμε επίσης υπόψη και αυτό το επίκαιρο άρθρο σας:
http://www.cohen.gr/hpg93.htm


Gravatar to άρθρο είναι του Δρ. χριστινίδη. Εγώ απλώς το φιλοξενώ. Μη κάνω και "κλόπη-write"


Gravatar Σωστά.


Gravatar Μα καλά, καμία αντίδραση; Τους έφαγε η γάτα τη γλώσσα εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ. - ΝΕ.Ο.Σ; Μα καμία αντίδραση!!!


Gravatar Γαμώ τη τρέλα μου ρε ΝΕΟΣίτες, τζάμπα πήγα και πήρα 3 σακούλια pop-corn και μπύρες; Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να ακυρώσω τις πίτσες. Μήνυση στη νεολαία ΛΑΟΣ, για να πάρω αποζημίωση για όσα πλήρωσα!!!

Πάντως μάλλον ούτε αυτοί θεωρούν παράξενο που έχουν στις τάξεις τους άτομα σαν τον Καραχάλιο (...εθνικο...κοινωνιστές!). Τί έγινε ρε παιδιά, αυτός δεν έκανε επίκαιρες και χρήσιμες ερωτήσεις στη Βουλή (πχ παιδιά Indigo), για να τον δικαιολογήσετε; Σε ποιόν βουλευτή του ΛΑΟΣ να απευθυνθώ για να κάνει μια ερώτηση στη Βουλή για την Κούφια Γη και για έναν εξωγήινο που με απήγαγε;



Gravatar Συναγωνιστά Sly, διακοπές πήγαν τα παιδιά. Πάσχα (των ΕΛ-λήνων) και έρχονται όλα εκείνα τα ιερά και τελετουργικά (μαγειρίτσες, αρνιά, κοντοσούβλια, κοκορέτσια κλπ).

Τηρούν και τη μεγαλοβδομασιάτικη νηστεία ακριβέστατα (όπως τα ορθόδοξα ήθη επιβάλουν), οπότε προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσές δυνάμεις.


Gravatar Λάθος κύριε Sky, μπείτε στο νηπιαγωγείο του ΝΕ.Ο.Σ. συνεχίζουν να πυροβολάνε κανονικά αλλά απαξιώνουν να ασχοληθούν με τόσο ποταπά και μίζερα θέματα σαν κι αυτά που αποκαλύψαμε σήμερα.

Μα κύριε Φραπεδάουα, μήνυση; Φανείτε ανώτερος άνθρωπος... την κατανόησή σας για τα λιμασμένα καυλιάρικα με τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο. Εχτές γιόρταζαν την επέτειο τους, μην ξενερώσουν σήμερα που κουτσοσέρνονται μετά από το χτεσινό εθνικοκοινωνιστικό τους hangover.


Gravatar Ααααα που είσαι Sky, οι φράουλες φέτος βάφουν χώμα και χείλη κόκκινα, έτσι;


Gravatar Frap παιδι μου, έπρεπε να το προβλέψεις σαν Frap-In-digo που είσαι. Παρόλα αυτά μπορείς να στείλεις το λογαριασμό της πιτσας στα κεντρικά του ΛΑΟΣ.


Gravatar Οι αποδείξεις σας θα πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι, με 4 ακλόνητα αντεπιχειρήματα:

α) ο Τσίπρας είναι κωλόπαιδο.
β) το ΚΚΕ τα ίδια κάνει.
γ) ο Στάλιν ήταν φασίστας.
δ) Οι αναρχικοί σπάνε βιτρίνες.

Επίσης, θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά οι σκέψεις του Sly: http://www.haloscan.com/comments...39297009/ #24755.
Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται. Εάν το κέντρο (μεσαία τάξη) συρρικνώνεται, σε ποιο από τα δύο άκρα θα ρίξουν βάρος τα ΜΜΕ (οέο);

Τέλος, ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω ποιος είμαι:
ΝΑ.ΣΟΣ (ΝΑσιονάλ-ΣΟΣιαλίστ)

Έτσι, για να μην κοροϊδευόμαστε!


Gravatar ΝΑ.ΣΟΣ (ΝΑσιονάλ-ΣΟΣιαλίστ)

ΚΑΡΑΛΟΛ!!!
Φίδι στον κόρφο μας!


Gravatar @Να.Σος: +Απάντησον+



Τα τέσσερα επιχειρήματα του νεο-ναζιάρη Νάσου είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα τα posts του εβραιοσιωνιστικού αυτού ιστοτόπου (Shaloooommmmm...). Αλλά είναι και η απάντηση στα εξής:

1) Γιατί οι μισές Heineken βγαίνουν "άψητες" από τα ζυθοποιεία;
2) Γιατί η παρμεζάνα είναι τόσο ακριβή;
3) Πότε θα έρθουν οι AC/DC στην Ελλάδα; Οι Rush;
4) Γιατί μαμά;
5) Who framed Roger Rabbit?
6) Έχεις γάλα;

Νά.Σο, με την παράθεση των ακλόνητων επιχειρημάτων, που για πρώτη φορά παρουσιάζονται συγκεντρωμένα και ταξινομημένα (και δεν θα τα βρείτε στα καταστήματα), γλίτωσες από κουραστικό σχολιασμό τους κλασικούς 4-5 που τα λένε συνήθως, ως απάντηση σε κάθε post του jungle-report.

Αν δεν βγει (πάλι) -κιχ- από κανέναν τους, δεν θα είναι επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν για το post (που δείχνει ότι το ΛΑΟΣ μαζεύει ακροδεξιούς γραφικούς καιροσκόπους), αλλά θα είναι επειδή ο Να.Σος τα είπε όλα.

Νάσο, μας κορόιδεψες! Και σε είχα περάσει για παλιο-σιωνιστή, σαν εμάς! Παρόλα αυτά, την ευλογία μου στον καφέ σου. Και στους καφέδες όλων σας.

+Φραπέδισον+


Gravatar @petroula: Έστειλα τον λογαριασμό της πίτσας στα γραφεία του ΛΑΟΣ, με σημείωση που έλεγε:

"K. Λαοπρόεδρε, δεν στείλατε άτομα της νεολαίας σας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να γίνουν ρόμπα αντί για εσάς. Η ψυχική οδύνη είναι, δυστυχώς, μη-αποζημιώσιμη. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, σαν ηθική αποζημίωση, είναι να πληρώσετε την πίτσα που παρήγγειλα για ψυχαγωγηθώ με τα γραφόμενά τους."

Ο Καρατζαφέρης μου έστειλε πίσω την απόδειξη με την εξής σημείωση: "Μήπως νομίζεις ότι ο Τσίπρας θα σου την πλήρωνε;"



Gravatar @BioLogos
" Εθνικοκοινωνήθηκες σήμερα στην εκκλησία?"

Αυτό είναι η μεταλαβιά μετά της υποκρούσεως του ύμνου των συνταγματαρχών;

@ petroula
"Γιατί κάποιος μπορεί να είναι πατριώτης χωρίς να μισεί τον αλλοεθνή και χωρίς να πιστεύει ότι όλοι επιβουλεύονται τα "εθνικά του εδάφη", χωρίς να θεωρεί την Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους."
Μα τι είναι αυτά που λέτε fräulein Stein;
Αν δε φτάσουμε πάλι μέχρι τις Ινδίες ή μέχρι την Καλιφόρνια (κατά +Λιακό+), τότε τι σκατά πατριώτες θα είμαστε..;

@ μιστερ μαξ
"Ο αντι-φασισμος δεν εχει αναγκη απο δικαστηρια, εχει αναγκη απο ενεργους ανθρωπους."
κ. Μαξ έχετε δίκιο, αλλά μιλάτε πολύ απλουστευτικά και ρομαντικά.
Υπάρχουν αυτοί οι ενεργοί άνθρωποι που θα δημιουργήσουν αυτό το αγνό κοινωνικό ρεύμα;
Αν ναι, τότε και το έγκλημα δεν έχει ανάγκη από δικαστήρια.

@ Professor Upham
Που εχάθην κ. Προφέσσορα;
Είχαμε άγρια πάρτυ όσο λείπατε.

"omos mporo na po pos siga siga siniditopoio tin sovarotita tou thematos"
Έχουμε μια μασκαρεμένη Μαύρη Συμμορία μέσα στη Βουλή κ. Προφέσσορα.
Για κακή τους τύχη όμως συνεχώς τους γλιστράει η μασκούλα, ή ξεβάφεται το μακιγιάζ τους, και αποκαλύπτονται..
Μακιγιάζ ις νοτ φορ έβερ..

@ SLY
"Θέλετε περισσότερα; Αν αυτοί μιλάνε για φωτιά και τσεκούρι, η απέναντι πλευρά οφείλει να αντιταχθεί με το Λόγο και τη Δικαιοσύνη."
Ότι και να κάνει η Δικαιοσύνη αγαπητέ συνεργάτα, αν αυτοί μιλάνε για "Φωτιά και τσεκούρι" εμείς θα απαντάμε με "πίσσα και πούπουλα"..


Gravatar @ ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ
"Θυμάμαι από παλιά ότι όταν έγραφε ο Γεωργιάδης το 2001 στην Ελληνική Αγωγή άφηνε κάτι χυδαία υπονοούμενα "για ένα γνωστό έθνος κάπου στη Μέση Ανατολή που εχθρεύεται και συνομωτεί εις βάρος της Ελλάδος""
Αν το έχετε ακόμα αυτό το τεύχος κ. Πέα και μας το σκανάρετε.
Θα σας στήσουμε αδριάντα* μέσα στη ζούγκλα.

*με σκέτο "δου" όπως το γράφει κι ο υιός.


@Anonymous |23.04.08 - 1:48 am|
Κι εσείς ξεσκεπαστήκατε κ. Ανώνυμε.
Μας γράφετε από την Αλβανία. Τι δουλειά έχετε στην Αλβανία; Ε;
Μήπως πήγατε εκεί για να μεταφέρετε παράνομα Αλβανούς στην Ελλάδα, για να φτιάξουν εδώ μειονότητα και να μας πάρουν την Ήπειρο και τη Μακεδονία; Ε;
Ξεσκεπαστήκατε κ. Ανώνυμε, είσθε προδότης και ανθέλλην.

@ FrapDigo
"Πάντως ξέρει να διαλέγει κουμπάρους ο Καρατζαφέρης"
Και νονούς, και νονούς κ. Φραπεδίνγκο!
Ο νονός του Καρατζαφυρέρεως είναι ο Graf Dracula de Mitsotak...

@ Sky
"Διώκεται η κατάχρηση του μέσου και όχι το ίδιο το μέσο."
Έτσι ακριβώς.


@ Νάσος
ΝΑ.ΣΟΣ (ΝΑσιονάλ-ΣΟΣιαλίστ)

Πάντως στη αποδόμηση των επιχειρημάτων μας ξεχάσατε να αναφέρετε και Μάο, Πολ Ποτ και φυσικά τα γκούλαγκ.
Αυτά άκουγα συνεχώς στο λαοτιανό φόρουμ από τον όχλο..


Gravatar @FrapDigo
"K. Λαοπρόεδρε, δεν στείλατε άτομα της νεολαίας σας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να γίνουν ρόμπα αντί για εσάς. Η ψυχική οδύνη είναι, δυστυχώς, μη-αποζημιώσιμη. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, σαν ηθική αποζημίωση, είναι να πληρώσετε την πίτσα που παρήγγειλα για ψυχαγωγηθώ με τα γραφόμενά τους."

Ο Καρατζαφέρης μου έστειλε πίσω την απόδειξη με την εξής σημείωση: "Μήπως νομίζεις ότι ο Τσίπρας θα σου την πλήρωνε;"



κ. Φραπεδίνγκο θα μας πεθάνετε και θα το έχετε τύψεις.


Gravatar Γιατί να έχω τύψεις; Ο Αλαβάνος θα είχε τύψεις;


Gravatar Non stop!!!

Υ.Γ. Αφού αποκαλύφθηκα, μπορώ να δείξω το πρόσωπό μου!


Gravatar πλακα έχει να μην υπάρχει αντίλογος, αλλά πιο πολύ πλάκα έχει να υπάρχει...
Που είναι ο emperor; αλλά να μου πεις γιατι να είναι εδω; είναι εδώ η παπαρήγα;


Gravatar @ Sly,

ακριβως, αυτο ειναι που θελω να πω! ολος ο κοσμος ξερει το σωστο, αλλα εσυ δεν "εκοψες" το λαθος που εγραψα...

@sly, spy, a lie-
εαν θελουμε η κοινωνια να νικησει τον φασισμο, πρεπει να βασιστει στα δικια της ποδια και οχι να κρυφτει πισω απο τις "ασπιδες" ή φτερουγες της αστικης δικαιοσυνης. Γιατι μην ξεχναμε οτι το αστικο συστημα ειναι μια μηχανη αναπαραγωγης της κοινωνικης αδικιας, και απο αυτο δεν μπορει να ξεφυγει κανενα δικαστηριο. Η ελπιδα οτι θα μας σωσουν οι δικαστες ειναι αυτη που κανει τα χερια μας ατροφικα.

Γιατι ποιος θα μας προστατεψει απο τους προστατες μας;

μιστερ μαξ


Gravatar Μα γιατί βάζετε ΌΛΟΥΣ τους χουντικούς στο ίδιο τσουβάλι με τους αντισημίτες;

Ξεχνάτε αγαπητοί μου ότι η χούντα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ (δε μιλώ για το έτος ιδρύσεως...αλλά για το έτος αναγνωρίσεως);


Gravatar @ petroula
Αντίλογος;
Έχετε δει εδώ ποτέ ουσιώδη αντίλογο Fräulein Stein;
Εκτός από αυτά εννοείται... : http://www.haloscan.com/comments...39297009/ #25587
Αλλά ειδικά σε αυτό το άρθρο μην κάνετε όνειρα.. Ούτε λαοτιανή γάτα δε θα πατήσει απ' ότι φαίνεται..

@μιστερ μαξ
κ. Μαξ δεν αντιλέγω σε τίποτα από αυτά που λέτε.
Τα βρίσκω όλα πολύ όμορφα και σωστά και μπορούμε να το φιλοσοφήσουμε κι άλλο αν θέλετε.

Αν το δούμε όμως ρεαλιστικά, με τις τωρινές καταστάσεις και συνθήκες, θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο είναι τώρα πραγματοποιήσιμο;
Εδώ κοιτάζει ο καθένας πως και πως να βρει την ευκαιρία για να βγάλει το μάτι του αλλουνού κ. Μαξ.
Θεωρείτε ότι αυτή η κοινωνία έχει την απαιτούμενη ωριμότητα για να εφαρμοστεί επάνω της η Αναρχία;


@ ΚΙΣ - 1967
κ. ΚΙΣ, αν έγινε όντως αυτό, τότε μόνο και μόνο επειδή η Χούντα ήταν αμερικανο-υποκινούμενη, δηλαδή εβραιοκινούμενη (βάσει πάντα τη λογική του συνωμοσιολογικού εγκεφάλου των ακροδεξιών θηλαστικών)


Gravatar "η χούντα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ (δε μιλώ για το έτος ιδρύσεως...αλλά για το έτος αναγνωρίσεως);"

Επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται τέτοιου είδους κουβέντες σαν ρητορικά σχήματα, έκανα μια αναζήτηση, όσο μπορούσα αυτή την ώρα. Και βρήκα ότι ακόμα και ένα φανατικά αντισημιτικό μπλογκ σαν το antipliroforisi.blogspot.com λέει τα εξής μεταξύ άλλων:

"Οι Εβραίοι μέσω του ΚΙΣ προσπαθούσαν απο το 1969 να αναγνωριστούν ως ΝΠΔΔ και ο τότε πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ιωσήφ Λόβιγγερ μιλούσε με το Γεώργιο Παπαδόπουλο για να πετύχει το σκοπό αυτό.Και το πέτυχαν 10 χρόνια αργότερα (δηλαδή, το 1979!) με το νομοθετικό διάταγμα 182 που αναγνωρίζει την Εβραϊκή Κοινότητα Αθηνών ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου."
http://antipliroforisi.blogspot....og- post_15.html

Από κει και πέρα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι περισσότερο.


Gravatar @Spy
Για τους αφελείς νεοναζολαοτιανούς, που υποστηρίζουν πως διώκεται το μέσο τους (η φυλλάδα τους) σε αντίθεση με την ευδιάκριτη διαφοροποίηση της ίδιας της καταμήνυσης, έχω να πω πως η φράση του McLuhan πως το μέσο είναι το μήνυμα, ταιριάζει μόνο στη διαφήμιση (ή τη δυσφήμιση) και μόνο σ'αυτές.

Συνεπώς συνιστά έμμεση παραδοχή του τύπου προπαγάνδας που κάνουν (και που προφανώς απευθύνεται σε ηλίθιους).

@Sly
κύριε Sly, έστω και με καθυστέρηση (λόγω αγρίου πηξίματος) θα ήθελα να προσθέσω πως:

1. Το νέος (γεροντο-) φόρουμ μου προκαλεί στομαχικές διαταραχές και ο γιατρός μου είπε να το αποφεύγω.

2. Οι φράουλες έβαψαν τα χέρια των εργατών κόκκινα με τους χυμούς τους και τις συνειδήσεις μαύρες. Τα χείλη απλά φαίνεται να τα ξεσφράγισαν και αυτά μίλησαν επιτέλους.

@Νάσος
Heil Νa(SOS από τα γέλια)


Gravatar και αφήνουμε το μέσο και τα μηνύματα του (την προπαγάνδα του).

Όταν πρόεδρος κόμματος εκλεγμένου στη βουλή προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού και μέσα από το δικαίωμα του να εκφράζεται απαξιώνει τη δημοκρατία που του το παρέχει, πως θα περιμέναμε να εκδηλωθούν τα κοινωνικά ανακλαστικά; Θα επιδοκιμάσει η κοινωνία(μέσω της αδιαφορίας της) ή θα αποδοκιμάσει;
http://prezatv.blogspot.com/2008/04/blog- post_21.html
http://cool-stuff.gr/?p=397


Gravatar @ spy

κατασκοπε, η κοινωνια ανεξαρτητα απο το αν ειναι ωριμη, εχει υποχρεωση να στηριζεται στις δικες της δυναμεις. Μονο ετσι θα "ωριμασει."

Και για να απλωθουμε λιγο περισσοτερο, η ανθρωποτητα παντα ητανε ετοιμη για αυτοδιαχειρηση, απο τον καιρο των φαραω. Δλδ νομιζεις οτι οι "ηγετες" της, τα καταφερανε καλα;

Ο μονος λογος που δεν το βλεπω να γινεται ειναι γιατι οι εξουσιαστες καταπιεζουν με οπλα την κοινωνια.


Gravatar Προς τον ΚΙΣ-1967: Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, κοινώς συνεχίστε να διαδίτε αστικούς μύθους για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Η πραγματική άποψη της χούντας περί εβραίων δια στόματος στρατηγού-ποδηλάτη Στυλιανού Παττακού (συνέντευξη στον Ελ. Κόσμο 20/04/2008 ):
Στρατηγέ, ο κ. Σπύρος Ζουρνατζής υποστηρίζει ότι τον Νοέμβριο του 1973 πέσατε επειδή αρνηθήκατε να βοηθήσετε τους Εβραίους, που έχαναν στον πόλεμο του Γιόμ Κιππούρ. Τι γνώμη έχετε για τους Εβραίους, 41 χρόνισα μετά την 21η Απριλίου;
Χα,χα,χα. Διαβάστε λίγο Παλαιά Διαθήκη να δείτε περί τίνος πρόκειται: Αιμομιξίες, κτηνοβασίες, πώλησις του μικρότερου αδελφού από τον πρωτότοκο με αντίτιμο χρήματα, ένα σωρό αδικίες, εκδικήσεις…. Ντροπή… σκέτο μπορντέλο

Εσείς έχετε την αίσθηση ότι η 21η Απριλίου ανετράπη εξαιτίας των Εβραίων;
Για να το λέει ο κ. Ζουρνατζής, κάτι θα ξέρει. Είναι τίμιος άνθρωπος, δεν λέει ψέμματα. Η 21η Απριλίου δεν έιχε σχέσεις με το Ισραήλ. Διπλωματικώς το αναγνώρισε το Ισραήλ η Μεταπολίτευσις. Την εποχή που οι Παπαδόπουλος - Μαρκεζίνης είπαν όχι στους Αμερικανούς που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό έδαφος για να βοηθήσουν το Ισραήλ στον Πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ, εγώ ήμουν απλός πολίτης και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ακούω πολλά, όπως ακούτε κι εσείς.

Και αφιερωμένο στον -δεν είμαι χουντικός- Γιώργος Καρατζαφύρερ το παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης.:

Επί του παρόντος, ας ψηφίζει Καρατζαφέρη και λοιπούς καλούς νέους πολίτας, οι οποίοι φαίνεται από την πρώτη ημέρα ότι πάνε καλά.

[ το νέος πολίτας πάει μάλλον στο Θανασάκη και τον Αδώνιδα]


Gravatar Σερβιτόρε, ευχαριστώ και για τη δεύτερη επιβεβαίωση.


Gravatar ...Ρε παιδιά...

Με αυτό το post, μπαίνω στο Jungle-Report και νομίζω ότι ακούω από τα ηχεία τζιτζίκια.. Ούτε ερωτήσεις τύπου "γιατί ο Αλαβάνος δεν φοράει γραβάτα;", "Γιατί ο Τσίπρας δεν οδηγάει BMW;", "Γιατί ο Ψαριανός φοράει μαύρα;", ούτε καν μια προσπάθεια αλλαγής θέματος!

Προτείνω να κάνετε τα posts σας λιγότερο ξεβρακωτικά. Αν φτάσουν στο σημείο οι Λαοτιανοί να μην σχολιάζουν τίποτα, για να κουκουλώσουν το θέμα, ...θα χάσω τη δουλειά μου!

ΥΓ: Πώς να νιώθουν όλα αυτά τα καλόπαιδα του post που ούτε ένας του κόμματός τους τους υποστηρίζει (ούτε καν στο forum τους); Αααχχ, άκαρδο πράγμα η... πολιτική! (?!)



Gravatar Ξεκινάμε λοιπόν και ας γίνει κουβεντούλα...

" Η Α1, θα σταθεί στις 11.06.2008, μετά από εισαγγελική δίωξη που της ασκήθηκε για ρατσισμό και για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώπιον της Δικαιοσύνης".
Από πότε μια προσωπική ανάλυση (άρα γνώμη) μπορεί να χαρακτηριστεί ψευδής από την στιγμή που αναφέρεται σε μελλούμενα και δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για τα περί του αντιθέτου; Θα πει κάποιος ότι υπάρχει η μεταμέλεια του Γρυπαίου, παρόλα αυτά δεν στοιχειοθετείται τέτοιας μορφής κατηγορία εις βάρος της εφημερίδας! Θα φανεί στο δικαστήριο, αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση για ψευδείς ειδήσεις (αλήθεια, ποια ήταν η ΕΙΔΗΣΗ και πως αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο.

Δεύτερον, είναι συνηθέστατο να φιλοξενούνται γνώμες σε μια εφημερίδα, που δεν συνάδουν απαραιτήτως με την γραμμή της. Για παράδειγμα, στο Extra 3 είναι μέτοχος ο Λεβέντης και προϊστάμενος του πολιτικού τμήματος ο Γιομπατζολιάς (υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), όμως είχε εκπομπή ο Πλεύρης!!! Έγιναν οι παραπάνω ρατσιστές και το κανάλι τους; Για ποιο λόγο δεν καλείται επομένως κάθε εβδομάδα η Χρυσή Αυγή από τους δικαστές για τα -πράγματι- ρατσιστικά τους κείμενα; Μήπως (λέω τώρα εγώ...) ήταν κομματάκι αυστηρές οι εισαγγελικές αρχές;

Τρίτον, αποφασίστε. Κρυβόμαστε ή όχι από τις πραγματικές μας απόψεις και την πραγματική μας πολιτική; Αφού θέλουμε πονηρά και ύπουλα να περάσουμε ένα άλλο ύφος προς τα έξω, ποιος ο λόγος να δίνουμε τέτοια πατήματα;

Ξεκίνημα στην κουβέντα κάνω. Καλή Ανάσταση σε όλους (πιστεύοντες και μη).


Gravatar Παρενθετικά, τo comment μου απλά εκφράζει απορίες για την εισαγγελική "ευαισθησία" και δεν τα βάζει με εσάς. Η μόνη μου ένσταση με το jungle έχει να κάνει με το ότι άλλες φορές βγάζουμε φόρα παρτίδα το ρατσιστικό μας πρόσωπο και όποτε λέμε κάτι διαφορετικό, αυτόματα σημαίνει ότι κρυβόμαστε! Αυτό βέβαια είναι ζήτημα αντίληψης και μόνο.

Αναφορικά με το ότι κρυβόμαστε και δεν σχολιάζουμε το post, είναι ανούσιο να μπούμε στην οποιαδήποτε αντιπαράθεση από την στιγμή που μιλάμε για δικαστήρια. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς ή εσείς το οτιδήποτε. Όταν βγει απόφαση, να μας την δημοσιοποιήσεις και αυτήν και βλέπουμε.


Gravatar *********

(Πιπέρι)

Edited By Siteowner


Gravatar @μιστερ μαξ
κ. Μαξ, αν γίνει αυτό έτσι όπως το φαντάζεστε, πιστεύετε ότι (αφού πρώτα επικρατήσει το χάος) δεν θα επικρατήσουν και πάλι οι ισχυροί;

@Kafros7
κ. Κάφρε, τα περί της νομικής πλευράς του ζητήματος είναι όλα αναρτημένα στο ποστ και εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Όπως είδατε όμως, το ποστ δεν σχολιάζει καν τη δίωξη που έγινε στην Α1, αλλά χρησιμοποιώντας την ως εφαλτήριο και παραθέτοντας διάφορα άρθρα και δηλώσεις ανέλυσε τη γενική νοοτροπία που επικρατεί στο κόμμα.
Της οποίας ο πυρήνας είναι ο καθαρός ρατσισμός/αντισημιτισμός.

"Η μόνη μου ένσταση με το jungle έχει να κάνει με το ότι άλλες φορές βγάζουμε φόρα παρτίδα το ρατσιστικό μας πρόσωπο και όποτε λέμε κάτι διαφορετικό, αυτόματα σημαίνει ότι κρυβόμαστε! Αυτό βέβαια είναι ζήτημα αντίληψης και μόνο."
Ακριβώς. Είναι ζήτημα αντίληψης και μόνο.

Gravatar http://lupus002.blogspot.com/200.../2008/04/ 1.html


Gravatar Ο νόμος που διέπει την λειτουργία των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων είναι ο κύριος του 1920 και ο οποίος δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά εκτότε. Οπότε ο χαρακτήρας των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων έχει μείνει ουσιαστικά απαράλλακτος από το 1920 και είναι αυτός του ΝΠΔΔ όπως διάφορα εκκλησιαστικά ιδρύματα. Το ΚΙΣ, το οποίο είναι μόνο ένα συντονιστικό όργανο, είναι άλλη ιστορία και ακριβώς επειδή δεν υπήρχε η πρόβλεψη αναγνωρίστηκε ως ΝΠΔΔ αρκετά αργότερα το 1979.

Η σχέση της Εβραϊκής Κοινότητας προς την Χούντα ήταν περίπου αυτή και της υπολοίπου χώρας, ανοχή. Προφανέστατα βέβαια η Χούντα δεν συμπαθούσε τους εβραίους και οι εβραίοι δεν συμπαθούσαν ένα καθεστώς με ακραία εθνικιστικά χαρακτηριστικά, το οποίο στην Ελλάδα συνδυάζεται ταυτόχρονα με τον αντισημιτισμό.


Gravatar Για τις αναγνωρίσεις ή μη των ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ, υπάρχουν πλείστα όσα παραδείγματα στην μεταπολιτευτική Ελλάδα με ουρές και στην προπολεμική ακόμη.

Προς ΚΙΣ1967
Μα γιατί βάζετε ΌΛΟΥΣ τους χουντικούς στο ίδιο τσουβάλι με τους αντισημίτες;

Ξεχνάτε αγαπητοί μου ότι η χούντα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ (δε μιλώ για το έτος ιδρύσεως...αλλά για το έτος αναγνωρίσεως);
ΚΙΣ - 1967 | 24.04.08 - 12:27 am | #


Εννοείτε πως η χούντα είχε προοδευτικές απόψεις για τον αυτοπροσδιορισμό και το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι, αντίθετα με τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, που ήταν αρνητικές στη περίπτωση της Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού και εκείνη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης;

Προφανώς η αναγνώριση της Χούντας, αφορούσε στην ιδιότητα της θρησκευτικής μειονότητας και σε τίποτα άλλο. Αυτό δε σημαίνει τίποτα όμως. Οι εθνοτικοί προσδιορισμοί είναι οι απαγορευμένοι στην Ελλάδα.


Gravatar @abravanel
κ. Αμπραβανέλ διαβάζοντας τη μπουρδοφυλλάδα του Ρεσάλτο, έμαθα ότι εντέλει είσθε και σεις πράκτορας.
Τι κάνετε συνάδελφε;

Το άλλο ωραίο που είδα στο συνωμοσιολογικό μπλογκ του Lupus, είναι η εμμονή στη μπουρδοπρακτορολογία.
Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε εκείνες τις σαχλαμάρες που είχαμε σατιρίσει εδώ και στο τέλος του άρθρου, εμμέσως πλην σαφώς, με τις αφοπλιστικές δηλώσεις του Πάνγκα στο Ρεσάλτο, δείχνει το πόσο γελοίες ήταν αυτές οι ρεσαλταρισμένες πρακτολογικές συνωμοσιολογίες.
Όμως ο Lupus παρέθεσε μόνο ένα κομμάτι του άρθρου του Πρώτου Θέματος (χωρίς το τέλος εννοείται), διότι η συνωμοσιολογική βλακεία πρέπει για χάρη του εντυπωσιασμού να κρατηθεί ψηλά.
Εδώ ολόκληρο το άρθρο (μαζί με το τέλος): http://i100.photobucket.com/ albu...desResaltou.jpg

Τελικά κάτι ρεσάλτα και κάτι προσκείμενα σε αυτά μπλογκς, αν αυτά ήταν τηλεοπτικές εκπομπές, σίγουρα θα εξέπεμπαν στη "σοβαρή" μεσημεριανή ζώνη.

Μεσημεριανή μπλογκόσφαιρα..


Gravatar @Spy: " Μεσημεριανή μπλογκόσφαιρα.."



Μεσημεριανή όμως, ή μεταμεσονύκτια (οι πύλες του ανεξήγητου);

Ή μήπως είναι σαν κάτι εκπομπές μαγειρικής, με παρλαπίπες παρουσιαστές που καίνε το φαγητό, και τρέχουν μετά να σβήσουν τη φωτιά σαν αδέσποτα κατσίκια;

Η απάντηση μάλλον θα έρθει όταν έρθουν κι αυτοί να σχολιάσουν αυτό που λέτε, monsieur Spy.



Gravatar Τουλάχιστον να΄χα και την ΑστονΜαρτιν όπως ο James...

Εσάς η Πρεσβεία, (μια είναι η Πρεσβεία!), σας παρέχει τίποτα; Γιατί σε μας ως εβραίοι όλο τσιγκουνιές είναι.

Καμμία φορά αναρωτιέμαι αν και στην πραγματική τους ζωή είναι έτσι;
" Την κλήση για τη παράνομη στάθμευση την έκοψαν γιατί με κυνηγούν κτλ κτλ"


Gravatar Ααα δεν ξέρω σε τι λογιώ τσιγκούνηδες Εβραίους χρηματοδότες πέσατε εσείς κ. Αμπραβανέλ...

Εμάς ο κ. Σόρος μας φέρεται με το γάντι.
Ανοιχτοχέρης και τζέντλεμαν.
Με τις προκαταβολές του, με τα δωράκια του, με τις αυξησούλες του..
Είναι το αφεντικό που θα έκανε τον κάθε απλό πράκτορα ευτυχισμένο.

Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας συστήσω έτσι και πάθω πως ψάχνει για άνεργους πράκτορες.


Gravatar Diavazontas ta fovera keimena tou Lupus karfothike eis ton egkefaliko mou lovo mian apokalipsis...kata ta legomena tou....opoios mila gia antiratsismo kai sigkekrimena katadikazontas tous sinagonistes(sic) pou antistekonte stin sionistiki apili einai praktores(an kai akoma den exw katastalaksi se pia organosi anikoun poio pithano mosad alla isos kai tin sionismeni CIA)...

Einai auti i epipedi logiki i tin opoia feroun poloi akrodeksoi eis tin mplogosferan kai oxi mono vlepontas mono aspro kai mavro...auto to opoio apoteli akoma poio astio pano sto thema einai to gegonos oti oi perisoteroi anti na epistisoun tin prosoxi tous kai tin kritiki tou sta egglimata polemou ta opoia diapratii kivernisi(to tonizo auto) tou israil(pistevo pos oi perisoteroi tha simfonisoume pano se auto) stin Gaza, epitithonte me tin klasiki genikevmeni taktiki pou toso kala o xitler egkathidrise xtipontas tous me propaganda pou tha mporouse na xaraktiristi toulaxiston pedariodis(edw kontevoume na pistepsoume diavazontas ta legomena tous oti oi evreoi ftene gia kathe kakotopia stin opoia exei ipopesi i xora mas ta teleftea 400 xronia...to mono pou den exw akousi akoma einai oti autos pou anikse tin kerkoporta ito evreos kai di praktor tis mosad...
Me ta pola gia na min makrigoro to oti kapoios katadikazei ton ratsismo enantia se ena lao ite einai oi evreoi ite einai pakistanoi(alos enas agapitos laos tou kiriou plevri) den simenei oti kai tous epikroti...oi sinagonistes (sic) oxi mono einai ratsistes alla kai vlimata(5 xilioston) mias kai den siniditopoioun ta pragmatika provlimata ta opoia exei prokalesi i kivernisi tou israil drontas os o gamao kai derno tis mesis anatolis kai prokalontas ena favlo kiklo aimatos(popo ti egrapsa pali o theos...singrafefs san ton plevri eprepe na gino)

an o xitler zouse simera tha ito pistevo poli efxaristimenos apo tin akrodeksia is tin xora mas kai ton polemo tis enantia eis tin sionistikin apili...
ps.mpori kapoios kalos anthropos na mou eksigiso pos na valo avatar?


Gravatar κ. Προφέσσορα συμφωνώ απολυτότατα.
Η ηγεσία του Ισραήλ έχει διαπράξει φρικιαστικά εγκλήματα για τα οποία θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί οι αλητήριοι υπεύθυνοι.

Αλλά γι αυτό εδώ:

"to mono pou den exw akousi akoma einai oti autos pou anikse tin kerkoporta ito evreos"

..ήρθε η μεγάλη στιγμή..
Καθίστε αναπαυτικά, ανάφτε τσιγάρο (αν καπνίζετε) και απολάυστε (στο λεπτό "08:22"):
http://youtube.com/watch?v=Oq5mj9Mr9NE


Gravatar Δεν είναι μόνο η ακροδεξιά δυστυχώς. Πάντως να προσθέσω οτι ο 1ος ΠΠ οφείλεται, και αυτός, στους εβραίους. Οσο για το Βυζάντιο...

Εχοντας περιέλθει η Βυζαντινή Αυτοκρατορία στο έσχατο αυτό σημείο καταπτώσεως, ήταν πλέον εύκολη λεία για τα νύχια του σιωνισμού. ...
Καταλήγοντας θα θυμίσουμε ότι, η «ξεχασμένη» πύλη στα τείχη, η Κερκοπόρτα, βρισκόταν στην εβραϊκή συνοικία της Kωνσταντινουπόλεως.
...
Καθ’ όλη την κρίσιμη περίοδο της πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως, ολόκληρος ο ανεφοδιασμός του Μωάμεθ διεξήχθη από εβραίους εμπόρους, εγκατεστημένους στη Θεσσαλονίκη και την Ανδριανούπολη. Ο κατασκευαστής της «μπομπάρδας», του κανονιού με το οποίο οι Τούρκοι προξένησαν ρήγματα στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως, ήταν ο ουγγροεβραίος Ουρβανός.
...
Το χρονικό του εβραίου Φραντζή, περιέχει σημαντικές λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατούσε στην Πόλη, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας. Εβραίοι από κοινού με εξομώτες, γύριζαν απ’ άκρου εις άκρον της Κωνσταντινουπόλεως και επιχειρούσαν να κάμψουν το ηθικό των υπερασπιστών της, ισχυριζόμενοι ότι «ήταν θέλημα Θεού η Πόλις να τουρκέψει».
...
Αμέσως μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, οι εβραίοι θα εκδηλώσουν τις αληθινές προθέσεις τους εναντίον του γένους μας, συμμετέχοντας στις βιαιοπραγίες και στις λεηλασίες των κατακτητών.


Gravatar @Spy
....oxi re gamoto...kai auto akoma to kanane autoi oi evreoi...dld den ksero ti na po pia...perimena na to akouso apo kana liako...oxi kai apo ton karatzafirer...ti na po ta logia einai perita...an auto den einai ratsistiki propaganda tha pao sto israil na gino orthodoksos evreos me ta curly kotsidakia mou, to cool mauro kapelo mou kai tis thanatifores kinisis mou tis super polemikis texnis jewjitsu...


Gravatar @Professor Upham: "jewjitsu"!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!

Οι Εβραίοι είναι κρυμμένοι παντού, αγαπητοί μου. Παρήγγειλα ένα cheesecake προχθες, και καθώς γυρνούσε πλάτη ο σερβιτόρος, πρόσεξα ότι εξείχε πάνω από το σβέρκο του, ένα μπουκλωτό κοτσιδάκι, άτεχνα κρυμμένο. Και όλα εξηγήθηκαν μετά: το cheesecake είχε επάνω φρούτα.

Είναι παντού - ελέγχουν τα πάντα (...όχι τα αρκουδάκια).



Gravatar http://thumbsnap.com/v/ETlDeoOG.jpg


Gravatar Agapite mou Frap einai gnosto oti oi Evreoi exoun tin mistikin dinami tou Jewjitsu(mazi me to jewtube den kano plaka iparxi kai jewtube gouglarete to...)pos nomizete oti auta ta mithika plasmata vazoun se kindino tin elada edw kai 30000000 xronia...meta apo tis dilosis tou megalou igetou mas karatzafirer peri kerkoporta kai evreon eimai sigouros oti olo kai kapoios evreos tha eftege gia kapoio peristatiko akoma kai eis tin neolithikin epoxi...(isos gia tin eksafanisi tou elin anthropou tou neantertal) i an theloume na pistepsoume ton agapito tilevivliopoli liakoura pou opos exei dilosi (pano stin foveri theoria ton EL) o xristos ito ellin kai o theos(opoios irthe me alo diastimoplio ito evreos....xese psila kai agnanteve...

They will win...
ps.abravanel eiste kai esis /b/rother apo ta 4chans?


Gravatar Την πρώτη δράση αυτής της μυστικής κυβερνήσεως βλέπουμε κατά την επανάσταση του 150 μ.Χ. σε Κυρηναϊκή και Κύπρο και από εκεί σε Αίγυπτο με τάση διαδόσεως και στην Συρία, αλλά ανεκόπη χάρη στις κοινές προσπάθειες των Ελλήνων και Ρωμαίων οι οποίοι την κατέπνιξαν στην Αίγυπτο.

Ο Ρενάν αναφέρει μερικές από τις βαρβαρότητες των "έν φρενίτιδα εβραίων" "ώστε έτρωγαν ωμά τα κρέατα των φονευμένων από αυτούς, τα δε έντερα των τα χρησιμοποιούσαν για ζώνη". Οι σφαγέντες από τους εβραίους επαναστάτες στην Κυρηναϊκή ανήρχοντο σε 240.000, στην Κύπρο σε 100.000 Έλληνες...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 614 μ.Χ. με κοινή δράση εβραίων και Περσών, κατελήφθησαν τα Ιεροσόλυμα και εσφάγησαν από τους εβραίους 90.000 'Έλληνες. Την εποχή εκείνη οι ραββίνοι, σε καθημερινή βάση επαναλάμβαναν στις συνομιλίες τους τον ακόλουθο στίχο: «Οι απόγονοι του Ιακώβ θα κυριαρχήσουν και θα καταρρίψουν τα λείψανα της Πόλεως...»

'Εχει προηγηθεί κατά τρεις περίπου αιώνες η άνανδρη δολοφονία του Αυτοκράτορος Ιουλιανού, το 363 μ.Χ., από εβραίο εκχριστιανισμένο στρατιώτη, σύμφωνα με όσα εξιστορεί ο Λιβάνιος στον «Επιτάφιο».

Ενδεικτική των δολίων μέσων των οποίων οι εβραίοι μετέρχονταν, προκειμένου να προξενήσουν ανθελληνικά κτυπήματα, είναι και η μέθοδος την οποία χρησιμοποίησαν, προκειμένου να εξωθήσουν τους άραβες στην καταστροφή της περίφημης βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, στην οποία ήταν συγκεντρωμένο το απάνθισμα της αρχαίας Ελληνικής σοφίας. Στις 21 Δεκεμβρίου του 640 μ.Χ. οι εβραίοι έπεισαν τον άραβα στρατηγό που κατέλαβε την Αλεξάνδρεια, να πυρπολήσει τη βιβλιοθήκη, επικαλούμενοι το επιχείρημα, ότι τα βιβλία που φυλάσσονται εντός αυτής αντ�


Gravatar Είχε προηγηθεί η λεηλασία της βιβλιοθήκης από το εβραϊκό στοιχείο, αποκομίζοντας μοναδικούς θησαυρούς τους οποίους οι σιωνιστές κατέχουν και αξιοποιούν ακόμη και σήμερα.

υγ. Prof.Upham σας ευχαριστώ που διαλύσατε και τα τελευταίες αμφιβολίες για το ποιον μου - να μια ακόμη αποκάλυψη για το ρεσαλτο. Κλικ για να πληροφορηθούν και οι υπόλοιποι που θεωρεί ο προφ οτι συχνάζω.
http://thumbsnap.com/v/SVMJHUgS.jpg


Gravatar Και για τον Πελοποννησιακό πόλεμο ευθύνονται οι Εβραίοι κ. Αμπραβανέλ. Το λέει και ο Καρατζαφέρης εδώ http://youtube.com/watch?v=Oq5mj9Mr9NE

Εκτός αυτού, είχα διαβάσει σε σάιτ εθνικοφρενών (ή ρεσαλταρισμένων) ότι ο Εφιάλτης ήταν εβραϊκής καταγωγής.



Άλλο ένα παράδειγμα λαοτιανού, ο "πολύς" Χρήστος Γουδής (υποψήφιος επικρατείας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. στην προεκλογική περίοδο):

"Προσωπικά, θα συνεχίζω ν’ αντιστέκομαι σ’ αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν σε «σαλάτα» τα Βαλκάνια. Που επεξεργάζονται σχέδια και μεθοδεύουν αυτονομία της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, για εξυπηρέτηση εβραϊκών συμφερόντων."
http://www.imeranews.gr/detail.p...il.php? id=32179

Εδώ άλλο ένα λινκ για αυτή τη "διάνοια" από το σάιτ του Βορίδη: http://www.metopo.gr/article.php?id=2891

******

Ξύπνησαν και οι ρατσιστο-μπαρμπούτσαλοι του 'Ελεύθερου (υπο)Κόσμου' (αυτοί έχουν ήδη καταδικαστεί για ρατσισμό) για την επικείμενη δίκη της Α1.
Το κάρο με τις μπούρδες, εδώ: http://elkosmos.gr/site/index.ph...d=1316& Itemid=1

Gravatar @Spy
Συναγωνιστά, ο Χ. Γούδης, έχει γράψει και το "ποιητικό δοκίμιο" το οποίο φέρει τον τίτλο "Η κουλτούρα της Δεξιάς", το οποίο προσπαθεί (μάταια) να πείσει τον αφελή αναγνώστη πως η "Δεξιά" έχει κουλτούρα και ιδεολογική βάση.

Από το κέιμενο, προκύπτει πως μιλάει για μία "Δεξιά", την οποία ποτέ δεν έτυχε να γνωρίσουμε στην Ελλάδα. Μιλάει για την ευρωπαϊκή Δεξιά, προσέχοντας όμως, να μην την ταυτίσει με το ιδεολογικό ρεύμα του νεοφιλελευθερισμού. Ακολούθως ισχυρίζεται πως και η Δεξιά στην Ελλάδα αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής Δεξιάς. Δεν το λέει ευθέως αλλά, επαναλαμβάνει στερεότυπα πως "η Δεξιά στην Ελλάδα αποφεύγει τη "μιζέρια" της Αριστεράς και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο, ως φορέα των πολιτισμικών εννοιών του "έθνους", της "πατρίας" κλπ -όπως ισχυρίζεται πως τον αντιμετωπίζει και η ευρωπαϊκή δεξιά, δηλαδή.

Συν τοις άλλοις, περιλαμβάνει και ποιήματα του στο κείμενο, κάνοντας το δοκίμιο "ποητικό". Βέβαια, η "Σουρική" ρήση περί του "ποιητή εκ του προχείρου..." έρχεται να του κολλήσει "γάντι".

Στην Ελλάδα, η Δεξιά δεν είναι τίποτα άλλο από "Ηνωμένες Φατρίες". Στην αφρικανική χώρα της Ευρώπης, η δεξιά ήταν πάντα ο πόλος γέννησης του παρακράτους, του φατριασμού, των κοινωνικών ανισοτήτων, των αντιλαϊκών πολιτικών, του μίσους, της απομόνωσης.
Ενα sui generis μόρφωμα, το οποίο εκφράζει το πολιτικό kitsch. Ειδικά όταν αποπειράται να πείσει πως έχει ιδεολογικές βάσεις.

Ο ορισμός του kitsch, άλλωστε περιλαμβάνει και ότι ψευδώς κραυγάζει "είμαι κάτι άλλο".


Gravatar ti tha pi dexia, aristera, kedro;
proion dixasmou ine!
mia ine i dimokratia


Gravatar @sky
den tha mporousa na simfoniso perisotero gia tin katastasi tis deksias stin ellada...
@greek
i nea dimokratia mipos?


Gravatar @Professor Upham
oxi vevea. mallon oudis. pados o pio katharos san anthropos apo autous ine o levedis.


Gravatar Agapite greek distixos prepei katefthino to vlema sas sto gegonos oti gia na iparxi dimokratia kai gia na litourgisi tha prepei na iparxi polignomia...I deksia i aristera kai to kentro (enies proerxomenes apo tin Assemblee Nationale pou anedikse i galiki epanastasi) kouvalane piso tous oikonomikokoinonikopolitikes(lol leksi sidirodromos opos stin germania) megales theories ton opoion poles anaptisonte edw kai ekatontades xronia (me tin idia tin idea tis dimokratia edw kai merikes xiliades)...den mporite na ta aporiptete etsi to politiko sistima...


Gravatar @greek
Η λογική της ισοπέδωσης στο όνομα μίας "μονολιθικής, αόριστης και σκοτεινής" δημοκρατίας, όπως την εννοείς, οδήγησε τους πολίτες της Ευρώπης να υφίστανται το δεξιό συντηρητικό λόγο, ως πολιτική θέση. Ενα λόγο που θέλει τους πολίτες αδρανείς και συναινούντες στα τσιτάτα των διαφόρων -ανεγκέφαλων θα έλεγα- αρχηγίσκων της. Παραδείγματα; η Ιταλία του Berlusconi, η Ελλάδα με το εξωτικό κόμμα των 10 βουλευτών, η Γαλλία του Sarkozy, η Αγγλία με τους μεταλλαγμένους εργατικούς, η Γερμανία της Angela με τη μεταρρυθμιστική ασφαλιστική και μεταναστευτική πολιτική, η Πολωνία με τα ανεκδιήγητα αδέρφια -που μόνο ταβέρνα θα μπορούσαν να διευθύνουν. Πλείστα όσα τα σχετικά παραδείγματα.

@Professor Upham

έχουμε ασχοληθεί με τον ορισμό των εννοιών στα παρακάτω posts (τα οποία συστήνω και στον greek να διαβάσει προκειμένου να αποκομίσει μία πολυδιάστατη άποψη) στα οποία βέβαια διαφαίνεται και ο διαχωρισμός της μονολιθικότητας από τη σύγχρονη πολιτική "θέση".

http://jungle-report.blogspot.com/2008/01/blog- post.html
http://jungle-report.blogspot.com/2007/07/blog- post_24.html


Gravatar ta dio link den doulevoun.

enas dialogos metaxi aristokrati kai dimokrati:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙ.

ΔΗΜ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ; ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.;

ΑΡΙΣΤ: ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΗ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΩΣ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΙ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑ ΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΦΥΣΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΦΥΣΙ ΦΥΕΙ-ΦΥΤΕΥΕΙ-ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. «ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΛΙΓΟΙ ΔΕ ΑΓΑΘΟΙ» ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΒΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΗ Η ΦΥΣΙ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤ�


Gravatar ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΔΗΜ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥΝΗ. ΔΕΝ ΤΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΕΙ. ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ», ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΗΣ» 'Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΥ»ΟΡΘΟΥ». ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΠΙΛΟΤΟΣ 'Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΪΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ; Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ


Gravatar ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Π.Χ. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΘΗ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ). Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΙΣΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΖΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙ


Gravatar ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΗ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΗΝ ΑΡΧΑΪΚΗ (ΟΧΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΔΗΓΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΨΕ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕ


Gravatar ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΑΡΙΣΤ: ΑΛΛΟ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΟΥ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΗ Η ΦΥΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ (ΛΑΘΗ). ΚΥΤΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ 'Η ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΗ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ»: ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ 99% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ. ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΪΚΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΤΕΧΝΗ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΞΑΝ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΗ Η ΣΗΜΑ


Gravatar ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΗ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΙΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ). ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΟΦΩΝ» ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΡΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ, Η ΘΗΒΑΪΚΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» 'Η «ΕΦΟΡΩΝ» ΔΙΩΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΕ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π.. ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


Gravatar Σχετικά με τον αντισημιτισμό και το ΛΑΟΣ, ο Βελόπουλος μόλις είπε στη γραφική εκπομπή 5-6 ότι δεν κρύβονται πίσω από τα Σκόπια οι Αμερικάνοι, αλλά τα γνωστά κέντρα που θέλουν να φτιάξουν τη "Δεύτερη Ιερουσαλήμ".


Gravatar Ρε γκρήκ -αφού έλληνας προφανώς δεν είσαι- αυτή την κοπυπάστα νουγκατίνα την έχεις διαβάσει ή απλώς την έκοψες και μας την έχωσες στα μούτρα;
Η "αφύσικη" Δημοκρατία των Αθηνών, με όλα τα μειονεκτήματά της και τους αποκλεισμούς της, μας έδωσε τις νίκες στο Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα, την αρχαία τραγωδία -ένα επίτευγμα πρακτικά ανεπανάληπτο, καθώς ο μόνος που έκανε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Σαίξπηρ, κι αυτό σαν εξαίρεση- την Ακρόπολη των Αθηνών, τα αγάλματα του Φειδία, την υποδειγματική ιστοριογραφία του θουκυδίδη, ακόμα και την ελευθερία λόγου στους ορκισμένους εχθρούς και προδότες της, τον αισχρό Ξενοφώντα, τον κόλακα των απανταχού τυράννων Πλάτωνα και τον αυλόδουλο Αριστοτέλη.
Τι μας έδωσε η αριστοκρατική Σπάρτη αλήθεια; Την περίλαμπρη ήττα στις Θερμοπύλες; (όσους 300 και να γράφουν οι φασίστες φρανκμιλλέρηδες, όση χρυσόσκονη και να ρίχνει η στρατόγκαβλη παραϊστορία που διδασκόμαστε, η ουσία ήταν ότι οι σπαρτιάτες ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ) Τον Καιάδα; Την κρυπτεία -τη σφαγή των καλύτερων ειλώτων για να τρομοκρατούνται οι υπόλοιποι και να μην ξεσηκώνονται ενάντια στους αφεντάδες τους; Τον Πελοποννησιακό πόλεμο, τη συμμαχία με την Περσία και τις τυρρανίδες και εξευτελισμούς που επεφύλαξαν σε όλους τους ηττημένους; Τα εκτρωματικά σπαρτιατικά αγάλματα -ιδίως όταν τα συγκρίνουμε με τα αθηναϊκά αριστουργήματα;
Επειδή ήταν αρχαίοι και πρόγονοι δεν σημαίνει πως ότι είπαν ήταν θέσφατο. Τιμάμε τους προγόνους μας, μιμούμενοι τα θετικά τους (Αθηναϊκή Δημοκρατία) και μαθαίνοντας απο τα λάθη τους (τον ολέθριο σκοταδισμό αριστοκρατίας, τυρρανίας και στρατοκρατίας, τους αποκλεισμούς των μη αιματολογικώς καθαρών που υπονόμευσαν την ενότητα


Gravatar (*συνέχεια*)
της). Δεν γινόμαστε έλληνες με κοπυπάστες νουγκατίνες και κεφαλαία/.


Gravatar ellinara mou esi!!
as psifizoun ta prezonia ta ksekola ta poustrakia kai oli i ali tholokoultoura gia mia kaliteri kinonia.


Gravatar Γειά σου ρε Greek με τα ωραία σου! Δε μου λες, έχεις καμία σχέση με τον Greek Souvlaki που είχα συναντήσει κάπου στην ακριτική Ισπανία;

Εκείνον τον χάρηκα, εσύ όμως μου φαίνεσαι αχώνευτος. Ειδικά όταν δεν κάνεις copy/paste κείμενα σε CAPS LOCK, και αναγκαζόμαστε οι καημένοι να διαβάζουμε τις ολόδικές σου σκέψεις.



Gravatar salta kai gamisou re


Gravatar Καλέ! Με βρίζουνε!



Gravatar Κοίτα να δεις σύμπτωση φίλε μου! Τις ίδιες (μα ολόιδιες; ) "σκέψεις" του greek κάνει και ο Κωτσοπλεύρης στο βιβλίο του "ο Διωγμός των Αρίστων". Και (εντελώς συμπτωματικά) ο greek χρησιμοποιεί την ίδια καθαρεύουσα που αγαπά και ο Πλεύρης (π.χ. ΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ, ΑΝΘΕΞΑΝ κλπ), μα και ρήματα με κατάληξη -η (αντί του -ει) στις υποτακτικές εγκλίσεις.

Βέβαια το κλόπυ-πέιστ έγινε από άλλο βιβλίο, όπου προφανώς ο γεροναζί επαναλαμβάνει τις ίδιες πίπες.

Ας του πει όμως κάποιος ότι ο θεός του απεχθάνεται και απειλεί με κρέμασμα όσους χρησιμοποιούν κακές λεξούλες και greeklish.


Gravatar Βρε Greek! Δεν ντρέπεσαι βρε; Ακούς ρε Greek τί λέει ο Νάσος; Κωτσοπλευρικός είσαι ρε Greek? Επηρεασμένος από το άρλεκιν "Ο Διωγμός των Αρίστων" του ξεμωραμένου;

Ρε Greek, δεν μας είπες από την αρχή ότι είσαι οπαδός του γερο-ναζί Πλεύρη να γελάσουμε και εμείς οι έρμοι! Από τα copy/paste σου σε περάσαμε για απλό troll!

Λοιπόν, πάρτε το χαμπάρι, Πλευράκια! Θα φάτε τέτοιο κλώτσο στον ροδινό σας ποπό (πωπωωώ...), που θα ξεφύγετε από το βαρυτικό πεδίο της Γης.

Και μετά θα γράψουμε βιβλίο εμείς: "Ο Διωγμός των Αχρήστων"




Gravatar xaxaxaxaxaxa o plevris berdevi kai diestravloni oli tin ousia tou thematos kai den ksero an to kani en agnia i eskemena giati douleve kai stin KYP .epidi meno germania gnorizo kapia pragmata
dokumeda kai stixia iparxoun para polla prin kai meta ton b`pagosmio giato pos skarothikan ola kai pos exoun mexri simera
sas paratheto ena link alla ine sta germanika: http://bfed.de/
http://www.bfed.net/


Gravatar bre naso to kimeno den exi kamia ma kamia sxesi me ton plevri kai oute diko tou ine
o dikos mou o theos me afini na ta kano ola ama laxi kai partouzes
to vrisimo to klironomisa apo ton ellina didaxada aristogani


Gravatar Greek, αν διαβάζεις Αριστοφάνη για να μάθεις να βρίζεις, έχεις μείνει πίσω. Η Έρση Σωτηροπούλου έχει βραβευτεί για τη δουλειά της, τρόμαξε ακόμα και τον Πλεύρη με τις κακές της λεξούλες.

Σου παραθέτω ένα link, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρουμε. Ο Χίτλερ ήταν φιλάνθρωπος, και ο πραγματικός εχθρός των Εβραίων ήταν ο Τσόρτσιλ. Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε για να μαζέψει ο Χίτλερ όλους τους Εβραίους και να τους κάνει το τραπέζι κάθε μέρα. Επίσης, η Γη είναι κούφια, καθένας μας έχει τον φύλακα άγγελό του και έρχονται καλύτερες ημέρες. Α, και του χρόνου το Μάη θα έρθουν στην Ελλάδα οι Pink Floyd.


Gravatar exis dikio me ton aristofani menis sto skotadi.

ti exis na pis gia auto to arthro;
http://www.antibaro.gr/society/ r...manos_agwgh.php


Gravatar Πω πωωω! Παιδιά, αυτό το κείμενο πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε. Είναι από εκείνα που μπλέκουν την Ρεπούση με τους Εβραίους και λένε ότι "μπαίνει η Σιωνιστική προπαγάνδα στο σχολείο με τη μορφή της διδασκαλίας του ολοκαυτώματος", ότι η διδασκαλία του ολοκαυτώματος δημιουργεί ενοχικά αισθήματα στους μαθητές, και ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πάλι οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης έχουν βάλει στο μάτι την Ελ-λάδα! It's a page turner! Και προέρχεται από την εφημερίδα "Το Παρόν" και...κρατηθείτε...αυτό που όλοι περιμέναμε: διατίθεται και σε πολυτονική έκδοση!

Ανώνυμε Greek εκ Γερμανίας (έτσι λες τουλάχιστον), εύγε! Αυτό το κείμενο ήταν άκρως διασκεδαστικό.

Μπορεί ο τυπάς να μου είπε να "σαλτάρω να γαμηθώ" πριν, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι είναι ωραίος.



Gravatar @ greek

bre naso to kimeno den exi kamia ma kamia sxesi me ton plevri kai oute diko tou ine

Κι όμως έχει μεγάλη μα μεγάλη σχέση, αν μπεις στον κόπο και διαβάσεις τις πρώτες σελίδες από το "Διωγμό των Α(χ)ρίστων".

Αφού λοιπόν το κείμενο δεν είναι του Πλεύρη, αν έχεις την καλοσύνη δώσε μας την παραπομπή από κει που το πήρες. Γιατί δεν πιστεύω να ισχυριστείς ότι είναι δικό σου!

Για τα άλλα με καλύπτει ο Frapdigo.


Gravatar to kimeno to ixa apothikeusi xoris to link,sorry. tou plevri pados den ine. sto kato kato re file esi tha ise sigoura tsakali kai afou kseris pos grafi o plevris tha ton exis meletisi kiolas giauto sinexise ligo ti meleti peri autou kai an vris oti to kimeno ine diko tou to ksanasizitame.

@FrapDigo
e pare ena akoma gia na skasis kai na pladaksis apo ta gelia mexri kai to stomaxi tha ponesi

http://www.resaltomag.gr/forum/v...opic.php? t=2213


Gravatar @Greek: Μπα, το Ρεσάλτο το βαριέμαι, ειδικά από τότε που μπήκε ένας τους εδώ και έγραφε για Ινδούς ελέφαντες. Ευχαριστώ πάντως, η καλή πρόθεση μετράει!

Μη στεναχωριέσαι για το στομάχι, οι κοιλιακοί έχουν γίνει πέτρα με κάποιους που μπαίνουν και γράφουν εδώ μέσα. Είστε οι personal trainers μου!


Gravatar ok tha se kratao se forma!
kali analisi ekane o tipos me stixia:
http://gr.altermedia.info/?p=940


Gravatar ston arithmo 5 o plevris kai me 200.000 xiliarika to 82 san ektatos.
isos auta pou lei gia evreous na ine mia apostoli..

http://www.bildercache.de/anzeig...-031116- 270.jpg


Gravatar Που το βρήκατε κ. Γκρίκ αυτό το έγγραφο;


Gravatar @ greek

χαχαχαχαχαχαχαχα, λαυράκι!!

Για χατίρι σου έκατσα και το έψαξα.

Γκρικ σε παρεξήγησα και ήδη έχω τύψεις!!! Πράγματι η "πηγή" σου δεν είναι ο Πλεύρης. Αν και η "πηγή" σου δε μας λέει τη δική της πηγή .

Μιλάμε για περιπτωσάρα: Ίδε ο ΕΛ-ληνας:

http://daemon.e-e-e.gr/files/arc.../archive- 3.html

Πρόκειται για ένα σεξουαλικά στερημένο ρατσιστόμουτρο, που τα βάζει με όλους, ακόμα και με τους χρυσαυγίτες (που τους θεωρεί ... μασώνους! ).

Θα σε συμβούλευα πάντως να βασιστείς στον Πλεύρη, είναι πιο ... αξιόπιστος και τα λέει καλλίτερα


Gravatar Το έγγραφο κύριε Σπάι υπάρχει εδώ:

http://athens.indymedia.org/loca...s/ ertzfzlyr.jpg


Gravatar to kimeno apo do to ixa pari: http://pa-sy-a.gr/
den sou evgale ta gousta pou itheles re;
sta grigora apo tin selida http://daemon.e-e-e.gr/files/arc.../archive- 1.html ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΟΙΗΣΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ den exi kai adiko

den mou les apo volo kseris kala;
gnirizis gia tin aget;


Gravatar diavases kai auto peri masonias;
http://daemon.e-e-e.gr/files/arc.../archive- 0.html Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙ!!!!!!!!!!!!

kai edo: http://www.sporeas.com/masonoi.html


Gravatar "to kimeno apo do to ixa pari: http://pa-sy-a.gr/\"

" ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"



Τώρα εξηγούνται τα "άρθρα" του "daemon" με το δαιμονισμένο μπινελίκι στις φεμινίστριες!

"den sou evgale ta gousta pou itheles re; "

Α μην το λες, έριξα το ίδιο γέλιο που ρίχνω και με τον Pleuris®. Και στο ξαναλέω: τις ΙΔΙΕΣ (μα ΙΔΙΕΣ!) αρλούμπες για "αρίστους" λέει κι ο Πλεύρης.

Κύριε Σπάι, νέοι πελάτες γυρεύουν στη ζούγκλα το "Ίδρυμα Ειδικών Αναγκών"


Gravatar Ωχ έλεος! Κι εγώ γκουγκλάρισα το κείμενο που κοπιπέισταρε ο greek, είδα εκείνη τη μαλακία με την ταπετσαρία σβαστιγκών, γέλασα και το 'κλεισα.

Ρε συ Greek, το πρώτο που έστειλες ήταν αρκετά αστείο (εκείνο από το "Παρόν"). Μετά ο έρμος σου είπα ότι έχεις πλάκα και το πήρες πάνω σου, και άρχισες να linkάρεις ότι έχεις. Ντάξει, είπαμε, τα 'χουμε διαβάσει κι εμείς αυτά τα σιωνιστορατσιστοσυμωνοσιακά, γελάσαμε, αλλά μετά από ένα σημείο, το πολύ το αγριογούρουνο το βαριέται και ο Οβελίξ, έτσι;

Παρακαλείται ο Πλεύρης να αλλάξει αντικείμενο γιατί δεν γελάμε πια, βαρεθήκαμε. Να ασχοληθεί με τα αθλητικά, να κάνει εκπομπή με τον Τσουκαλά. Εκεί να δεις χρήμα! Άντε Πλεύρη, για σένα δουλεύουμε όλοι.


Gravatar "Α μην το λες, έριξα το ίδιο γέλιο που ρίχνω και με τον Pleuris"

i mipos pano stis alaksokolies me ton sexoualika sterimeno den evgales gousta kai apagoiteftikes;

@FrapDigo

an bariese na diavasis totes den ise se thesi na krinis. ala malon tha ise anotero plasma tin gnosi kai tin alithia tha tin exis emfiti ek genithis. tin svastika tin ixa di kai se kati arxea an den kano lathos. diladi an hitler ixe epileksi ton meandro tha imastan pali hitleriki opos lene kai kapioi pateres tis eklisies gia tous arxeous oti itan xristiani pro xristou xaxaxaxa
an ise tekno tou periousiou laou totes to idio tha prepi na xipnisis kai esi giati sas xrisimopioune


Gravatar @greek: "an ise tekno tou periousiou laou totes to idio tha prepi na xipnisis kai esi giati sas xrisimopioune"

Είμαι τέκνο του φραπέ, αγαπητέ Greek. Τέκνο του φραπέ (όχι βέβαια με τη μορφή που χρησιμοποιείται σήμερα από τους κλασικούς νεοέλληνες, αλλά ας μην το αναλύσουμε). Ούτε για Χίτλερ μίλησα ούτε για τίποτα.

Μη νομίζεις ότι δεν διάβασα αυτά που έστειλες, "τραβάτε με κι ας κλαίω" είμαι κι εγώ. Απλά είπα ότι είναι βαρετά.

Πριν πεις σε εμένα να ξυπνήσω, έλεγξε μήπως εσύ έχεις πέσει θύμα συνωμοσιολογιών. Στα λέω από πρώτο χέρι.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει έτοιμα τα "επιχειρήματα" :

1) " Έτσι φαίνεται, έτσι πρέπει να είναι."

2) "Γιατί, το αποκλείεις;"

3) " Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι;"

Και τέλος, η ρεζέρβα: Αν κάποιος (που να έχει την ανάλογη υπομονή) μου δείξει ότι αυτά που λέω είναι λάθος: "Είσαι κι εσύ δικός τους/Έχεις φάει κι εσύ πλύση εγκεφάλου από τα παραμύθια τους."

Αόρατοι εχθροί παντού. Αποδιοπομπαίοι τράγοι για κάθε μας πρόβλημα. Την καλημέρα μου.

ΥΓ: Όσο βρίζεις εμένα και τον Νάσο, δεν με αφήνεις να σε πάρω στα σοβαρά, αλλά κυρίως δείχνεις την ποιότητα των απόψεών σου.


Gravatar ego vrizo alla kita apo tin arxi to ifos ton minimaton sas.
filarako mesa apo prosopiki ereuna eton kai kapia pragmata pou ida me ta matia mou arkoun gia na min me ksegelane.thima sinimosiologion xaxaaxaxa kala egine. gia to xriso skotonoun ton kosmaki kai idika tous afrikanous. ma molis xthes kai dipla sto spiti sou bomvardizan tin jugoslavia i les na to ida kai auto sto oniro mou; stin pedia giati idroni to auti tous soni kai kala na mathoume to evraiko paramithaki pou to lene vivlos kai tautoxrona oti elliniko to krivoune; rikse mia matia na dis ti den mas lene http://www.avgerinos.no/NewFiles...er% 20gresk.html .gia pes ma ti enois apo proto xeri an gnorizis kati fotise mas sto kato kato oli agona kanoume kai o kathenas ksexorista vazi kai ena litharaki.exis tipota stixia dokumeda;
ena teleuteo... giati psachnoune tin tria kai apo tin alli theloun na mas pisoun oti i iroes axxileas kai odisseas ine paramitha;
gia xara


Gravatar @greek: "ego vrizo alla kita apo tin arxi to ifos ton minimaton sas."

Μα εσύ δεν είσαι ανώτερος πολιτισμένος Έλληνας; Γιατί πέφτεις στο δικό μας σιωνιστικοάπλυτο επίπεδο;

Για την Γιουγκοσλαβία δεν το είδες στο όνειρό σου, δίκιο έχεις, πραγματικά έγινε. Οι συνομωσίες όμως, προφανώς και βγα΄νουν από το μυαλό κάποιου.

Και τώρα, θα ήθελα την προσοχή σας, αγαπητοί Ζουγκλιάρηδες.

Σύμφωνα με το link που δίνει ο greek, πιο πάνω, η Αμερική ανακαλύφθηκε και αποικήθηκε απο Έλληνες, πολύ πριν ο Κολόμβος να γίνει καν σπερματοζωάριο. Μάλιστα, κοντά στο Los Angeles, υπάρχουν Ελληνικές αρχαίες πόλεις: ο Άτλας και ο Όλυμπος. Στην Νέα Ορλεάνη (RIP) υπάρχει η "Δάφνη" (ή μήπως το Δαφνί; ), ενώ δίπλα στο Toronto του Καναδά η "Ithaka". Η Γή του Πυρός, στο νότο, ονομάζεται κανονικά "Thetis".

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ! Τηλεφωνήστε τώρα αγαπητοί φίλοι, γιατί έχει μείνει μόνο ένα βιβλίο, το οποίο χρονολογείται από το 600 π.Χ. αλλα σας το προσφέρουμε με 4 ευρώ! Κανονικά κοστίζει δισεκατομμύρια!

Λοιπόν Greek, με αυτό το Link έγραψες. Ξεπέρασες ακόμα και το πρώτο που έδωσες. Είσαι ωραίος.


Gravatar pane ston agio domeniko prota na akousis kai na milisis me tous dopious, na mathis akoma enan mitho pou legete kai mathenete kai meta ta xanaleme.etsi apo periergia polinisia ti leksi ine;
exoun mialo i zougliarides kai krinoun moni tous gi`auto min anisixis! siglonistiko katevase to: http://www.siteupload.de/ p702467...5964945pdf.html
tha exi fai sabourdisma auti i ereuna apo tin repousi kai olo to epitelio


Gravatar Ok, θα πάω στον Άγιο Δομίνικο και θα σου πώ. Θέλεις να σου φέρω τίποτα;

Και δε μου λες, τί να περιμένω, ακριβώς; Να μιλάνε ελληνικά και να τρώνε τζατζίκι με μια ελιά πάνω; Ή να μου αναφέρουν θρύλους για τον Έλ-ληνα, με το ανοιχτό πουκάμισο, τη χρυσή ταυτότητα στο χέρι και τα τσίπουρα που τους εξελλήνισε πρo αμνημονεύτων ετών;

Η Πολυνησία είναι λέξη άκρως ευχάριστη και εύηχη. Η Βιολογία (Biology) τί είναι; Η Φυσική (Physics); Η Γεωλογία (Geology);

Κοπιπεϊστάρω από το λήμμα "Polynesia" της Wikipedia: "The term "Polynesia", meaning many islands, was first used by Charles de Brosses in 1756, and originally applied to all the islands of the Pacific. Jules Dumont d'Urville in an 1831 lecture to the Geographical Society of Paris proposed a restriction on its use."

Αν δεν ξέρεις αγγλικά μη φοβάσαι, δεν είναι αγγλικά, ελληνικά είναι κατά βάθος. Επίσης, πετάω στον αέρα μια σαϊτα που γράφει επάνω: "Ειδικά κατά την Αναγέννηση, που βασίστηκε στα αρχαιοελληνικά ιδεώδη, υπήρχε μια μανία με τις ελληνικές λέξεις."

Αρκετά μακριά αυτό από το να πούμε ότι οι Πολυνήσιοι είναι Έλληνες ή ότι η Πολυνησία ανακαλύφθηκε από Έλληνες.

Aloha, θα πάω πρώτα στη Χαβάη να μιλήσω με τα συμπατριωτάκια εκεί.


Gravatar @frapdigo

Αααχ Δομίνικος..μαυρο ρούμι,merengue,black booties..


Gravatar Eγω που είμαι εθνικιστης και σας πάω με τα χίλια εχω πρόβλημα γιατρέ; Χώστε χώστε μπας και ξυπνήσουνε.


Gravatar Ποιούς πας; Ποιός είναι ο γιατρός; Ποιός να χώσει; Αναπάντητα ερωτήματα παντού...


Gravatar ne exis provlima


Gravatar ...Την ίδια ημέρα όμως , εκδικαζόταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η υπόθεση της εφημερίδας Α1, η οποία βρισκόταν κατηγορούμενη για "αντισημιτισμό",πάλι μετά από μηνυτήρια αναφορά του γνωστού αντιρατσιστή κυρίου (σ.σ του Δημητρά εννοεί του Παρατηρητηρίου που ξέχασε να βγάλει δελτίο τύπου για την κατατρόπωση του στις 07.01.2009 αλλά θυμήθηκε να βγάλει την επόμενη για ξένα περιβόλια).Η "Α1" αθωώθηκε πανηγυρικά,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την υπεράσπιση της είχε αναλάβει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης....

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Κυριακή 11.01.2009,σελίδα 2

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή