16 Φεβ 2010

Η εκδίκηση των Nerds**

16 Φεβ 2010 , 8:08 π.μ.

Ο Κ. Αϊβαλιώτης και ο Κ.Κυδωνιάτης (από το http://unafatsa.blogspot.com)

Αξίζει άραγε να ανατρέξει κανείς στα βιογραφικά των βουλευτών; Μαθαίνουμε κάτι παραπάνω για τους "αντιπροσώπους του έθνους", κάτι που θα μας δώσει παραπάνω πληροφορίες; Την αλήθεια για τους βουλευτές μας;

Πρώτα πρώτα, για να αναζητήσουμε ένα βιογραφικό, πρέπει αυτό να αναφέρεται σε πρόσωπα που διεκδικούν αναγνώριση της αξίας τους, κατά τον τρόπο που οι ίδιοι προσδοκούν, προβάλλοντας μόνοι τους τον εαυτό τους, αναδεικνύοντας τις -κατά τους ίδιους- αρετές τους.

Οι βουλευτές του εξωτικού Λάος, προβάλλουν την "εθνικοφροσύνη" τους, το πατριωτικό τους φρόνημα, την προσκόλληση τους σε ιδέες και αξίες που πάνω απ'όλες στέκεται η έννοια του "έθνους" και η δομή της ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας (άντε και σε μερικές περιπτώσεις της Χριστιανικής, δογματικά ορθόδοξης θρησκείας). Αξίζει λοιπόν να σταθούμε στους εθνοπατέρες αυτούς, τους αδιάφθορους, τους πατριώτες, τους ΈΛληνες.

Πριν από λίγο καιρό, εντύπωση μεγάλη, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός, αλλά κυρίως για τον πρωταγωνιστή του που τόσο ανακόλουθος αποδείχτηκε στα μάτια των ορθόδοξων ψηφοφόρων του, προκάλεσε ο Κ. Αϊβαλιώτης και η αποφυγή στράτευσης που είχε επιτύχει.

Τελικά έγινε ό,τι γίνεται για τους υπερπατριώτες στον τόπο τούτο. Υπηρέτησε σαράντα πέντε (45) ολόκληρες ημέρες.

Βέβαια, υπήρχε σοβαρός λόγος που ο υπερπατριώταρος απέφυγε τη στράτευση από το 1997 μέχρι και το 2008. Το βεβαιώνει ο συγγραφέας Μιχάλης Πιτσιλίδης*, ο οποίος είχε την έγκυρη ιατρική πληροφορία πως, λόγω της βαριάς του ελληνοφρένειας, το στρατιωτικό περιβάλλον θα τον οδηγούσε να κάνει απόβαση στο Αϊβαλί με σαμπρέλα και από εκεί να πάρει την Πόλη. Μπροστά σε ένα επαπειλούμενο διπλωματικό επεισόδιο, τον άφησαν να αποφύγει τη στράτευση.

Ας δούμε, όμως, το βιογραφικό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λάος, που υπήρξε και μέλος κοινοβουλευτικών επιτροπών ως μέλλοντας φαντάρος.

Αντιγράφουμε από τα
και

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3/9/1968.
  • Εγγαμος με την τοπογράφο-μηχανικό ( Ε.Μ.Π.) Α Γ. και πατέρας ενός παιδιού ( ************).
  • Επάγγελμα: Οικονομολόγος.
  • Σπουδές: Aπόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών).
  • Kάτοχος Master’s στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική από την ΑΣΟΕΕ καθώς και Master’s στη Διεθνή Πολιτική από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (U.L.B.).
  • Ξένες γλώσσες: Aγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.
Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες Εξελέγη Βουλευτής Β΄Αθήνας με το ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007.
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. από τον Σεπτέμβριο του 2007.
Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες -Υπεύθυνος του Γραφείου του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βρυξέλλες.

-Στέλεχος της Γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας IND/DEM στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
-Μέλος της Γραμματείας του ευρωπαϊκού πολιτικού κόμματος A.D.I.E. (“Συμμαχία των Ανεξάρτητων Ευρωπαίων Δημοκρατών»)
-Επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του « Ελληνικού Κύκλου Συγχρόνων Μελετών» στις Βρυξέλλες.
-Ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών στις Βρυξέλλες ( ΤΗΛΕΑΣΤΥ, HIGH TV κ.α.) και κλαδικών εντύπων ( «Τροχοί και T.I.R.» , «TRANS WEEKLY» κ.α.).

Επιτροπές της Βουλής

1. Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος
2. Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής Θέση: Μέλος
3. Ειδική διαρκής επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων Θέση: Μέλος
4. Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής Θέση: Μέλος
5. Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας Θέση: Μέλος

Δυστυχώς, στην εμπειρία του την επαγγελματική, έχει παραλείψει μερικά "ψιλά γράμματα" που, αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος απλός έλληνας πολίτης, ίσως να μην είχαν σημασία παρα μόνο για όσους τον συναναστρέφονταν άμεσα, επαγγελματικά ή κοινωνικά. Ως βουλευτής, όμως, και ειδικά βουλευτής που αναγνωρίζει και κατακεραυνώνει άλλους για το ότι δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τις πράξεις τους, το πράγμα σηκώνει αρκετή αμφισβήτηση.

Τι παρέλειψε ο ευωχούμενος Κ. Αϊβαλιώτης;

Ας αντιπαρέλθουμε το ότι δεν δήλωσε (ως ελληνόψυχος πατριώτης που δηλώνει), πως υπηρέτησε μόνο 45 ημέρες, και αυτές με το ζόρι. Ο λαϊκιστής και κάτοχος PhD στον λαϊκισμό αρχηγός του, αν η υπόθεση δεν αφορούσε το κόμμα του, θα μιλούσε για το παιδί του Έλληνα απλού πολίτη που πάει και φυλάει τα σύνορα, που ανδρώνεται στα σκηνάκια, που σαν άλλος Μαραθωνομάχος θα κάνει τη θητεία του για να πέσει με πάθος στους εχθρούς της πατρίδας και άλλες πύρινες κουταμάρες. Εν προκειμένω, μόκο. Μόκο και ο Κ. Αϊβαλιώτης στο βιογραφικό του, μόκο γενικώς.

Ας έλθουμε σε μία άλλη περίπτωση, κάπως πιο ...ιντριγκαδόρικη, κάπως πιο ...βρώμικη.

Πράσσειν πατριωτικώς
Βάσει της απόφασης (πρωτόδικης) 2804/2005, ο Κ. Αϊβαλιώτης κυκλοφορεί και με ένα άλλο όνομα. Το άλλο όνομα του είναι Κ. Κυδωνιάτης. Γιατί όμως αποφάσισε ένα δικαστήριο επί της ταυτοπροσωπίας;

Στις 31/10/2003, τρεις ευρωβουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν αγωγές κατά των

-Αδράστεια εκδοτική ΑΕ (εκδότης της ΝΕΜΕCIS
-3 στελεχών του περιοδικού και...
-Κ. Αϊβαλιώτη (με δημοσιογραφικό ψευδώνυμο Κ. Κυδωνιάτης,)

ζητώντας να αποζημωθούν για συκοφαντικά και υβριστικά κείμενα του τελευταίου.

Η δίκη έγινε τον Δεκέμβριο του 2004 (2/12,) όπου ο εναγόμενος δεν εμφανίστηκε ούτε και έστειλε το δικηγόρο του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και επιδίκασε από 25.000 ευρώ σε καθέναν από τους ενάγοντες. Η ταυτοπροσωπία του Αϊβαλιώτη και του "Κυδωνιάτη" επιβεβαιώθηκε βάσει της απόφασης, η οποία έλαβε υπόψη της:

α. τη σαφή κατάθεση του μάρτυρα Χρ. Ζαχαράκη, ο οποίος δήλωσε πως πληροφορήθηκε το γεγονός, όπως και άλλοι Έλληνες ευρωβουλευτές, από συναδέλφους του εναγόμενου στους οποίους ήταν γνωστή η παράλληλη απασχόληση (σ.τ.Sky δούλευε ως βοηθός του Ι. Μαρίνου -ευρωβουλευτή της ΝΔ, και παλαιότερα του Κακλαμάνη της ΠΟΛ.ΑΝ., του Ξαρχάκου και από το 2004 του Καρατζαφύρερ ενώ έγραφε και στo NEMECIS την κρίσιμη περίοδο) αλλά και η χρήση του συγκεκριμένου ψευδωνύμου από τον εναγόμενο.

β. Τα έντυπα του CEDEFOP που τα υπογράφει ως Αϊβαλιώτης και δηλώνει πως δουλεύει σαν ανταποκριτής σε έντυπα που εκδίδονται στην Ελλάδα

γ. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Αϊβαλιώτης συνδεόταν άμεσα με τον τόπο καταγωγής του (Κυδωνιές = ΑΪβαλί)

δ. Το γεγονός πως αντίγραφα των υπό κρίση αγωγών, όπου ο εναγόμενος αναφέρεται ταυτόχρονα και με το πραγματικό του ονοματεπώνυμο, αλλά και με το δημοσιογραφικό του ψευδώνυμο, παραλήφθηκαν από το διευθυντή σύνταξης του περιοδικού (ΝΕΜΕCIS), μετά από δήλωσή του ότι ο εναγόμενος είναι συστεγαζόμενος συνεργάτης του, χωρίς να διατυπωθεί από πλευράς του κάποια αμφιβολία για την ταυτότητα του προσώπου στο οποίο απευθύνονταν τα δικόγραφα

Όλη η υπόθεση βέβαια είναι υπόθεση πολιτικής συκοφαντίας. Δεδομένου πως θύματα ήταν ευρωβουλευτές την εποχή που ο "Κυδωνιάτης" ήταν στις Βρυξέλλες -ως βοηθός ευρωβουλευτών- θα μπορούσε να βαφτιστεί η συκοφαντία, απλά ..ρουφιανιά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λάος ήξερε καλά τη χρήση και αυτού του εργαλείου "πολιτικής ανέλιξης".

πηγές
ΥΓ - Σημείωση: ο Κ. Αϊβαλιώτης κατέχει και τον (άτυπο μεν αλλά εκπεφρασμένο δια στόματος Καρατζαφύρερ) τίτλο του "πρωταθλητή στις επερωτήσεις", τουλάχιστον την πρώτη περίοδο. Σήμερα μάλλλον τον υποσκέλισε ο πνευματικός γίγας "Ροντούλης"

** Από τη στιγμή που πρωτοείδα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Λάος, θυμήθηκα τον τύπο του συμμαθητή που όλοι είχαμε, που τον πείραζαν τα τσογλάνια της τάξης και όλοι τον λυπόμασταν και προσπαθούσαμε να τον στηρίξουμε στην απομόνωση που τον οδηγούσαν. Ο τίτλος είναι δανεισμένος από αμερικανιά - teen movie με ήρωες μία ομάδα "ομοζυγωτών" του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λάος.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή