27 Μαρ 2014

Δριμεία επίθεση της εφημερίδας «Στόχος» στο JUNGLE-Report για τις άριες πορνοστάρ

27 Μαρ 2014 , 9:00 π.μ.
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση της χθεσινής βαρυσήμαντης, εκτεταμένης και μακροχρόνιας δημοσιογραφικής και επιστημονικής μας έρευνας, σχετικά με τις άριες πορνοστάρ που υποπέφτουν σε φυλετικά παραπτώματα.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα «Στόχος», ανεπίσημο κομματικό όργανο της Χρυσής Αυγής και γνωστή στους κακοπροαίρετους με την επωνυμία «Στόκος», εθίχθη βάναυσα από το δημοσίευμά μας και ένιωσε την αδήριτη εθνική ανάγκη να υπερασπιστεί την ελληνόψυχη πορνοστάρ, και φαν του Ηλία Κασιδιάρη, απαντώντας με πύρινο μεγαλογράμματο και παρ' ολίγον ορθογραφημένο άρθρο της:Εμείς με τη σειρά μας, νιώθοντας εξίσου τη σοβαρότητα της κατάστασης, για να ξεμπερδέψουμε χωρίς αστειάκια με τα ψέμματά μας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για όσα η ίδια η κ. Λιαγουροπούλου λέει σε συνέντευξή της στην εξίσου έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα «Εσπρέσσο», σχετικά με τη σχέση της (και την εγκυμοσύνη της) με τον βορειοαφρικανικής καταγωγής λαθροποδοσφαιριστή -ούτε φυσικά ευθυνόμαστε για το ότι είναι φαν του Ηλία Κασιδιάρη.
Το άλλο που οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, είναι ότι εμείς ουδέποτε «νομίζαμε ότι θα νομίζουν ότι κάναμε σάτυιρα» κ.λπ., όπως άλλωστε και ουδέποτε είπαμε ότι εμείς θα θέλαμε για να θέλουν ό,τι θα θέλαμε (για να γίνει το παιχνίδι).

Πολλοί θα αναρωτηθούν σίγουρα, γιατί τόση συμπάθεια μεταξύ των νεοναζί/εθνικιστών και των πορνοστάρ; Πως εξηγείται αυτό και από που προκύπτει;

Την απάντηση δίνει και πάλι η Επιστήμη και συγκεκριμένα η Βιολογία, σύμφωνα με την οποία εξηγείται άλλωστε και ο βασικός λόγος για τον οποίο η εφημερίδα «Στόχος» παράγει μονάχα τέτοιου είδους, αριστοτελικής λογικής και γλωσσικής καλαισθησίας, άρθρα:
Η βιολογική και πνευματική έλξη μεταξύ νεοναζί/εθνικιστών και πορνοστάρ προκύπτει από ένα ισχυρά συνεκτικό στοιχείο που αφθονεί στους οργανισμούς αμφοτέρων των ειδών. Πρόκειται για τη σιλικόνη. Στις πορνοστάρ συναντάται ως επί το πλείστον στην περιοχή του στήθους, ενώ στους νεοναζί/εθνικιστές βρίσκεται κυρίως στην ενδοκρανιακή κοιλότητα ως αντικατάστατο του εγκεφάλου.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή