26 Μαρ 2014

Ο Κασιδιάρης απειλεί να στείλει Μιχαλολιάκο, Παναγιώταρο και Φαήλο στα γυμναστήρια

26 Μαρ 2014 , 1:02 π.μ.

Στην ομιλία του για την ανακοίνωση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε και την εξής βαρυσήμαντη ανακοίνωση:
«Λίγα λόγια θα πω για τη νεολαία και την άθληση γιατί μέσα στο σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδας, της οικονομικής, είναι και η καταστροφή του εμψύχου δυναμικού της Ελλάδος, της νεολαίας, και μας κατήντησαν την πιο παχύσαρκη νεολαία στην Ευρώπη. Μέσω του Δήμου Αθηναίων θα δώσουμε μία μάχη, ώστε η νεολαία της πόλεως να επιστρέψει στα γυμναστήρια, να επιστρέψει στις παλαίστρες σύμφωνα με την αρχαία ελληνική έννοια του όρου. Να αθληθούν και πάλι. Να είμαστε πολίτες-οπλίτες, κάνοντας πράξη το νους υγιής εν σώματι υγιεί».
 Πηγή (video 3/3, λεπτό 7:00)
Αυτό ενόχλησε πολύ τον κ. Μιχαλολιάκο και προειδοποίησε μέσα από το κελί του τον κ. Κασιδιάρη ότι είναι η δεύτερη φορά που τον προσβάλλει με αυτό τον τρόπο -η πρώτη φορά ήταν πριν από ακριβώς 1 χρόνο.
Γιατί τα σοφά λόγια του Ηλία Κασιδιάρη δεν είχαν ως αποδέκτη μόνο την παχύσαρκη νεολαία, άλλα και όλους τους υπέρβαρους εν δυνάμει «πολίτες-οπλίτες». Από αυτούς δεν εξαιρούνται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που θα είναι άλλωστε και ο νέος Μεγαλέξανδρος που θα οδηγήσει στην πρώτη γραμμή τις ελληνικές στρατιές στην Ανατολή, ο Ηλίας Παναγιώταρος, για τον οποίο θα πρέπει να χτιστεί μεγαλύτερη πηγάδα, και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που ειλικρινά πιστεύει ότι είναι κομάντο-αλεξιπτωτιστής, χωρίς να λαμβάνει καθόλου υπόψιν ότι τα αλεξίπτωτα του ελληνικού στρατού έχουν συγκεκριμένο όριο βάρους και ότι για να είναι κομάντο απαιτείται τουλάχιστον το χάρισμα της κίνησης του ενός ποδός προτού βρωμίσει το άλλο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προφανώς έτρεξε αυτές τις μέρες και είδε τη νέα ιστορική φαρσοκωμωδία, με τους Τρακόσιους, τον Θεμίστοκλες και τον Λιουνάιντας, που παίζει αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους και, όπως όλα τα παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που στο πολιτικό του όραμα προστέθηκε και η ιδέα οι μελλοντικοί υποτακτικοί του να κυκλοφορούν με χολλυγουντιανούς κοιλιακούς.

Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα, συμφωνώ με το σύνθημα «Όχι φυλακές για τους εθνικιστές».
Ψυχιατρικές κλινικές για τους εθνικιστές.ΥΓ:  Στον τάφο του στριφογυρνάει εδώ και δυο μέρες ο Hermann Göring.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή