22 Απρ 2014

Προεκλογικό βίντεο-αυτοτρολάρισμα της Μαρίας Σπυράκη για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ

22 Απρ 2014 , 2:15 μ.μ.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, η ρεπόρτερ που είχε πληροφορήσει υπεύθυνα τον κόσμο ότι ο Σαμαράς μίλησε μέχρι και με το Θεό και τώρα μεταπήδησε από το κεντρικό δελτίο του MEGA στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ανέβασε στο κανάλι της, στο youtube, ένα προεκλογικό βίντεο για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

Βλέποντας το βίντεο νόμισα στην αρχή ότι κάποιος της κάνει πλάκα, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι είναι δικό της και το εννοεί όντως στα σοβαρά. Κι αυτό γιατί το προεκλογικό αυτό βίντεο, που στόχος του είναι να αναδείξει τον εαυτό της αλλά και τα κατορθώματα της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά, κατακλύζεται με αποσπάσματα από διάφορα δικά της ρεπορτάζ στο MEGA για τη Νέα Δημοκρατία και το Σαμαρά, τα οποία είχε κάνει υποτίθεται με την ιδιότητα της ανεξάρτητης δημοσιογράφου.

Κοντολογίς, διαφημίζοντας τις «αρετές» της Νέας Δημοκρατίας διά μέσου δικών της ρεπορτάζ, είναι σαν να ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτό που έκανε τόσα χρόνια στο δελτίο του MEGA δεν ήταν δημοσιογραφία, αλλά ένα συνεχές συνειδητό αβαντάρισμα στη ΝΔ και κατά προέκταση στην κυβέρνηση Σαμαρά. Ένα γραφείο τύπου της κυβέρνησης, δηλαδή, μασκαρεμένο ως «ανεξάρτητη δημοσιογραφία».

Όχι βέβαια ότι δεν το ξέραμε αύτο, φως-φανάρι ήταν, και για τη Μαρία Σπυράκη και για όλο το δημοσιογραφικό προσωπικό του MEGA, αλλά έχει μια αξία να υπογραμμιστεί κι αυτό και να μπει στο φάκελο «Διαπλοκή».

Δείτε το προεκλογικό βίντεο της Μαρίας Σπυράκη, το οποίο θα έπρεπε πιο σωστά να φέρει τον τίτλο «Ούτε τσίπα ούτε ντροπή»:

_______________________

Διαβάστε επίσης:
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή