21 Μαρ 2007

Ωρίων Express™

21 Μαρ 2007 , 4:17 μ.μ.
Εκεί λοιπόν που μετά οδύνης (λόγω πισινού) καθόμασταν μαζί με μερικούς πράκτορες (2 της Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π., 4 της Mossad και έναν της Θεοσοφικής Μασονίας) μέσα σε μια μασονική κινέζικη μυστική Στοά και μετά δυσκολίας (λόγω μπουκώματος) συζητούσαμε σχεδιάζοντας τη μελλοντική κινεζική εκστρατεία κατά της Ευρώπης και της Λευκής Φυλής, όπως και για το πως θα μπορούσαμε να υποδυθούμε καλύτερα τον Ωρίωνα Δημητρακόπουλο, μας έρχεται στα ξαφνικά από συνεργάτη μας (κρυφό και μπουκωμένο κινεζοεβραιοκινούμενο πράκτορα στο ΥΠ. Εθνικής Άμυνας) ένα διαγαλαξιακό κωδικοποιημένο και καταξεκωλιασμένο SMS:

"Σύντροφοι συναγερμός STOP Ο Ωρίων μας ανακάλυψε STOP Κάψτε τη Στοά, εξαφανιστείτε και πάψτε να τον υποδύεστε STOP Κάντε γρήγορα γιατί οι "Ε" από στιγμή σε στιγμή καταφτάνουν STOP Ωρίων-μαϊμούδες είναι αδύνατον να υπάρξουν STOP Περισσότερες πληροφορίες εδω: http://sector13.e-e-e.gr/ STOP "








Υ.Γ.:
Τελικά αυτός είναι ο καλικάντζαρος με τον οποίο μας απείλησε κάποιο Τάγμα;
(
Σύμπτωση κι αυτό;; Eεεεεε;;;)





#####################################





ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ 22/03/07 01:44



Βάσει των παραπάνω το "JUNGLE-Report" ανακαλεί το αρχικό σχόλιο, το οποίο ασφαλώς οφείλετο εις παρεξήγησιν.

Ασφαλώς (και κακώς) δεν παρατηρήθησαν οι ημερομηνίες, συνήθως δεν παρατηρούνται, διότι ο καθείς επικεντρώνεται αμέσως εις το κυρίως κείμενο (πόσω μάλλον δε, όταν εις αυτό αναφέρεται η ίδια η ιστοσελίς του), ειδάλλως βέβαια δεν θα γινόταν το αρχικό σχόλιο.
Οπότε η λανθασμένη εκτίμηση δεν ήτο και τόσο ακατανόητη. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν χρεωνόμεθα το μεγαλύτερο ποσοστό του σφάλματος.

Όμως και o "ΤΟΜΕΥΣ 13" συνέβαλε, σαφώς μη ηθελημένα, στη δημιουργία αυτής της παρεξηγήσεως. Και αυτό διοτι ο τρόπος με τον οποίο επαρουσιάσθη η επιγραφή "JUNGLE-Report" με το αμέσως από κάτω δίχως επικεφαλίδα κείμενο, αφήνετο να εννοηθεί, ότι η επιγραφή "JUNGLE-Report" επρόκειτο για επικεφαλίδα του εν λόγω κειμένου.
Μια απλή σύγκρισις των 2 παραπάνω κειμένων του "ΤΟΜΕΩΣ 13", αρκεί δια να αποδειχτεί πόσο εύκολα μπορεί κανείς να υποπέσει εις λανθασμένην εκτίμησιν.
Δια ταύτα, προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων, με άλλους αυτή τη φορά πρωταγωνιστάς, το "JUNGLE-Report" προτείνει φιλικά εις τον "ΤΟΜΕΑΝ 13", την τοποθέτηση διαχωριστικών γραμμών μεταξύ των δημοσιευμάτων του.

Παρά ταύτα, το αρχικό σχόλιο του "JUNGLE-Report", όπως μπορεί να διαπιστώσει και ο καθείς, ουδεμιά πρόθεση επιθέσεως είχε κατά του "ΤΟΜΕΩΣ 13", αλλά αντιμετώπισε το όλο ζήτημα με καθαρά χιουμοριστική διάθεση.

Επίσης, το "JUNGLE-Report" ευχαριστεί θερμώς τον "ΤΟΜΕΑΝ 13" δια την αναφοράν της ιστοσελίδος του εις τον ιστοχώρον του και του εύχεται καλή, δυνατή κι ελληνική συνέχεια, με τελική επικράτηση κατά των εβραιοκινούμενων ανθρωπόμορφων κινεζικών σαυρών! ;)

Ειρήνη ημίν και υμίν, αμήν λέγω υμίν και ημίν!
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή