27 Μαΐ 2007

Βρωμιά και δυσωδία..

27 Μαΐ 2007 , 8:01 μ.μ.
...βασιλεύει στα μυαλά και στις ψυχές των φασιστοειδών τσιρακίων του Λιακόπουλου.

Προκειμένου να δημιουργήσουν στη μπογκόσφαιρα κλίμα υπέρ του γραφικού τους αφεντικού, έφτασαν στο σημείο να βυσσοδομούν ασυστόλως με το χαρακτηριστικό γλοιώδη τρόπο τους ακόμα και στο μπλογκ της αποθανούσας Αμαλίας Καλυβινού, όπου αυτή τη στιγμή επικρατεί πένθος και ο κόσμος εκφράζει τη λύπη και τη θλίψη του

Δεν αποκλείεται βέβαια την ενέργεια να την έκανε και ο ίδιος ο Λιακόπουλος. Οι ψεύτες και απατεώνες, ως γνωστόν, είναι ικανοί για όλα.

Ας ανοίξουν επιτέλους οι "απόγονοι των Ελ" κάποιο σοβαρό βιβλίο να διαβάσουν για τα ιερά και τα όσια των αρχαίων Έλληνων, δηλαδή τους τάχα προγόνους τους. Να διαβάσουν γι αυτούς που πασχίζουν τόσο ανεπιτυχώς να μοιάσουν.

Ας ανοίξουν κάποιο σοβαρό βιβλίο τα λιακότσιράκια να διαβάσουν πόσο τιμούσαν οι αρχαίοι τους νεκρούς, τι τίμες τους απέδιδαν και πόσο σεβόντουσαν τους πενθούντες, ακόμα και αν επρόκειτο για εχθρους.

Πλανούνται πλάνην οικτράν τα μίζερα λιακοτσιράκια αν νομίζουν ότι μοιάζουν έστω και στο έλαχιστο στους αρχαίους!

Εν αντιθέσει με αυτούς, τα λιακοτσιράκια αποτελούν ένα αξιολύπητο μπουλούκι από μίζερους, τιποτένιους και αμόρφωτους τραμπουκοβαρβάρους αισχίστης παρακμής.

Γι αυτό ας κάνουν πρώτα απ' όλα στον εαυτό τους τη χάρη και ας πάνε στον ιουδαιοχριστιανικό τους διάολο μπας και τους απαλλάξει αυτός από την κατάντια τους.





Σχετικά λινκς:
Προς απανταχού φασιστοειδή από τον cyrusgeo
Σκύλευση και θρασυδειλία από τη Ροδιά
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή