1 Σεπ 2007

ΛΑ.Ο.Σ χέρι-χέρι με την Έφη

1 Σεπ 2007 , 8:05 μ.μ.
Το JUNGLE-Report στηρίζει την Έφη Σαρρή.


Πρόκειται σαφώς για μια αοιδό ανεκτίμητης καλλιτεχνικής αξίας και απαράμιλλης ομορφιάς η οποία συνδυάζει το καλλίγραμμο σώμα και την εκθαμβωτική εμφάνιση με την ανεπανάληπτη φωνή, απερίγραπτων δυνατοτήτων, ιδιαίτερης ερμηνευτικής δεινότητας και κυρίως υψηλής αισθητικής αξίας.
Συνδυάζει άψογα το αρχαίο ελληνικό κάλλος, την λακωνική λιτότητα, τα χριστιανικά ήθη, με το ιδεώδες του νεοέλληνα και απλού λαϊκού ανθρώπου.

Γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια, στα χνάρια της Πόλυς Πάνου, της Βίκυς Μοσχολιού και της Μαρινέλλας, άξια συνεχιστής της λαϊκής μας μουσικής παράδοσης!

Άλλωστε έχει τραγουδήσει τους ανυπέρβλητους ποιητές Νίκο Καρβέλα και Φοίβο, την ανερχόμενη ποιήτρια Αννίτα Πάνια και τον φέρελπι ποιητή Φώτη Σεργουλόπουλο.
Αποτελεί δε ένα φαινόμενο της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας, έναν κολοσσό της ελληνικής μουσικής παραγωγής,
η οποία ουδέποτε ενέδωσε στο εύκολο, εύπεπτο και επιφανειακού στίχου τραγούδι-σουξέ,
η οποία με τα τραγούδια της αντιμάχεται την υποκουλτούρα και την συνεχώς διογκούμενη πολιτιστική παρακμή,
η οποία κοσμεί το ελληνικό τραγούδι με πλείστα όσα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας!
(ευχαριστούμε Λοξία, από το ΝΕΟΣ-Φόρουμ)





Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσουμε και με την άποψη του -των αξιοζήλευτων αντιληπτικών ικανοτήτων- Θεόφραστου από το ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ:
"Κρίμα που δεν την ακούσατε να μιλάει με τον Καψιώτη στο Τηλεάστυ...
Όλοι θα αναιρούσατε την λανθασμένη εικόνα που έχετε γι' αυτήν.
ΜΠΟΡΕΙ να εκφέρει πολιτικό λόγο."

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα πολιτική φωνή απαραίτητη για τον βασανισμένο μας τόπο. Με πλήρη γνώση επί των μειζόνων πολιτικών θεμάτων της Ελλάδος.

Εξαιρετικής ευφυίας, αφού κατόρθωσε να αντιληφθεί την ευφυΐα του Προέδρου της ακούγοντας τον να της λέει μόνο δύο πραγματάκια τη μέρα που τον γνώρισε (για πάρα πολύ λίγο). Πείστηκε αμέσως με αυτά τα 2 πραγματάκια και εντάχθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ.

Εξαιρετική επίσης και έξυπνη η επιλογή του Προέδρου, που τη μέρα που τη γνώρισε (για πάρα πολύ λίγο), αντιλήφθηκε τις πολιτικές αρετές και την αναγκαιότητα της παρουσίας της στην ελληνική πολιτική σκηνή εντάσσοντας τη αμέσως στα ψηφοδέλτιά του.

Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός, ότι ο Πρόεδρος δεν ενδέχεται -βάσει του μοντέλου χριστιανικής ηθικής του ΛΑ.Ο.Σ.- να τη διασύρει και να την κατηγορήσει στην ποιοτικότατη εκπομπή του για τις όποιες γυμνές φωτογραφίσεις της, όπως δηλαδή έκανε στην περίπτωση της Άντζελας Γκερέκου. Και αυτό γιατί το μέγεθος των πολιτικών της αρετών και της ποιότητάς της, εκμηδενίζει όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.



Κλείνοντας, το JUNGLE-Report προτείνει στον κ. Καρατζαφέρη και άλλα μεγάλα ονόματα για τα ψηφοδέλτιά του, αντίστοιχα αυτού της αοιδού Έφης Σαρρή και ασφαλώς αντίστοιχα της ποιότητος του κόμματός του γενικά:




Εμπρός όλοι χέρι-χέρι με το ΛΑ.Ο.Σ., για περισσότερο γέλιο και κέφι στη Βουλή!
(το εισιτήριο για νεαρούς κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν)




UPDATE (02/09/07, ώρα 2:40)

Εδώ ένα ηχητικό ντοκουμέντο για το πως μπορούν να ενταχθούν διάφορα ταλέντα της ποιότητος στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.. Στην προκειμένη περίπτωση το παρολίγον υποψήφιο με το ΛΑ.Ο.Σ. ταλέντο ατύχησε, καθότι δεν υπήρχαν άλλες κενές θέσεις.






ΥΓ(1)
Μείνετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσει βόμβα για το ΛΑ.Ο.Σ.


ΥΓ(2)
Το τελευταίο ηχητικό απόσπασμα στο βίντεοκλιπ, όπως και αυτό του UPDATE, είναι από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Θύμιου Καλαμούκη στον ΣΚΑΪ "Ελληνοφρένεια".
(Θύμιο & Αποστόλη κερνάμε μπύρα)

ΥΓ(3)
Καλό μήνα και καλό χειμώνα σε όλους!



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή