3 Σεπ 2007

ΛΑ.Ο.Σ & Γεώργιος Καρατζαφέρης ο Δασοκτόνος.

3 Σεπ 2007 , 11:57 π.μ.



Ο κος Καρατζαφέρης έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως είναι στην κυριολεξία ικανός να εκμεταλλευθεί οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμα και την πλέον οδυνηρή και κρίσιμη προκειμένου να αποκομίσει οφέλη για την μακροημέρευση της «πολιτικής» του καριέρας και του μαγαζιού του.

Ο κος Καρατζαφέρης, κάποτε έστελνε στο πυρ το εξώτερο τους ομοφυλόφιλους, τώρα παριστάνει τον ανοιχτό και μιλά για το αναφαίρετο δικαίωμα επιλογής συντρόφου.

Ο κος Καρατζαφέρης, κάποτε καλλιεργούσε εντέχνως το τυφλό μίσος και τη βία κατά πάντων αλλοδαπών μεταναστών, τώρα κάνει διακηρύξεις κατά του ρατσισμού.

Ο κος Καρατζαφέρης , αυτός που αναφερόταν μέχρι πριν από λίγο στον Εμφύλιο με τα λέξη «συμμοριτοπόλεμος» «συμμορίτες» «εγκληματίες» κλπ , ο άνθρωπος που την ίδια τη στιγμή της κηδείας του Χ.Φλωράκη ρύπαινε μέσα από το βρώμικο στόμα του με τις πλέον χυδαίες εκφράσεις τον νεκρό ιστορικό ηγέτη του ΚΚΕ.

Ο κύριος Καρατζαφέρης που με λίγα λόγια αλλάζει μία ζωή θέσεις σαν πουκάμισα χρησιμοποιώντας πάντα τους κατάλληλους συναισθηματικούς εκβιασμούς στο κοινό του για να επιπλεύσει εκ νέου. Ενδεχομένως και να επιπλεύσει μιας και οι φελλοί ως γνωστόν επιπλέουν πάντα.

Ο κος Καρατζαφέρης, είναι μαύρος. Κατάμαυρος, πιο πολύ και από τους κορμούς των καμένων δέντρων.

Ο κος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Το πρόγραμμα του οποίου θα έπρεπε να διαβάσει ο κάθε ένας για να κατανοήσει το αμέτρητο χαοτικό βάθος του ψεύδους και της βδελυρής υποκρισίας που εκπροσωπεί το «κόμμα» του.

Γιατί;

Μα γιατί, απλά, το «κόμμα» του που αυτοαποκαλείται «καινούργιο» «μοναδικό» «πρωτότυπο» «σύγχρονο» με «θέσεις που κανείς άλλος δεν έχει» κλπ , έρχεται με ένα κατεβατό που ονομάζει πρόγραμμα και το οποίο δεν αποτελεί τίποτα μα τίποτα παραπάνω από μία αδιανόητη γενικολογία χωρίς δια ταύτα, μία γενικολογία αρπαγμέννη και κατακλεμμένη από θέσεις όλων των υπόλοιπων κομμάτων.

Το πιο…δημιουργικό copy&paste που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, δημιουργία αυτού, του πάλαι ποτέ αποτυχημένου μικροδιαφημιστή της Καλλιθέας, που ξεκίνησε κάποτε πάμπτωχος (πράγματι) και που τώρα δεν ξέρει κυριολεκτικά τι έχει και δεν έχει.

Πως αλήθεια αυτή η τεράστια περιουσία ουδέποτε εξήγησε βεβαίως, παρά μόνο με κάτι ιστορίες που θυμίζουν ελληνικό μελόδραμα του 1960, τύπου Νίκου Ξανθόπουλου «δούλεψα σκληρά εγώ στη ζωή μου κλπ».

Πράγματα γελοία , τα οποία σε οποιονδήποτε γνωρίζει έστω και ελάχιστα γεγονότα και συνθήκες προκαλούν μόνο οργή ,θυμηδία αλλά και έκπληξη για το απροσμέτρητο μέγεθος του ψεύδους.

Ο κος Καρατζαφέρης και ο ΛΑΟΣ.

Ο κος Καρατζαφέρης με τη μάνικα στις πυρκαγιές….

Η επιτομή του εμετικού ψεύδους και του πολιτικού θεάτρου σε επίπεδο χυδαίας επιθεώρησης.

Ο κος Καρατζαφέρης, είναι ο επισήμως και δηλωμένα ΔΑΣΟΚΤΌΝΟΣ «πολιτικός» του τόπου.

Και, ορισμένες, ελάχιστες παράγραφοι από το αυτοαποκαλούμενο ως πρόγραμμα του ΛΑΟΣ του αποδεικνύουν βροντερά:


Ενότητα 10.2 του «προγράμματος του ΛΑΟΣ υπάρχει κεφάλαιο με τίτλο «Για τα Δάση».

,Διαβάστε, το μεταφέρω κατά λέξη

«Πιστεύουμε ότι τα λίγα εναπομείναντα δάση μας αποτελούν έναν εθνικό θησαυρό που θα πρέπει καταρχήν να οριοθετηθεί, με βάση τα πραγματικά σημερινά δεδομένα και στη συνέχεια να προστατευτεί με αυστηρά μέτρα (...) Θεωρούμε ότι ως δασικές περιοχές πρέπει να χαρακτηρίζονται μόνον οι εκτάσεις των δρυμών (...) Θεωρούμε, ακόμα, ότι οι εκτάσεις που χαρακτηρίζονται σήμερα ως δασικές χωρίς να είναι δρυμοί θα πρέπει να αποχαρακτηριστούν και να παραδοθούν για συγκεκριμένη γεωργική, αστική ή περιαστική χρήση (...)»



Μας ζητάει δηλαδή ο κος Καρατζαφέρης να δεχόμαστε τις καταπατήσεις τους εμπρησμούς τα αυθαίρετα που προκύπτουν στα καμένα και την «ηθική» των πάσης φύσεως αδίστακτων developers ως δεδομένα και τετελεσμένα.

Ζητάει, τον ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ των δασών και τον χαρακτηρισμό τους ως περιοχές για δόμηση και εκμετάλλευση.

Ενότητα 10.3. «Για τις προστατευόμενες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους», γράφουν πως πρέπει «να αναδειχτούν ως τόποι προώθησης εναλλακτικών μοντέλων ανάπτυξης. Θεωρούμε,ακόμα, ότι στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να υπαχθούν οι ορεινοί όγκοικαι το περιαστικό περιβάλλον γύρω από τις μεγάλες πόλεις, να καθαριστούν, να αναδασωθούν και να αναπλαστούν κατάλληλα έτσι ώστε να αποκατασταθεί, κατά το δυνατόν, το φυσικό τοπίο και να δημιουργηθούν χώροι αναψυχής σε αυτές».

Όπως γνωρίζουμε όλοι, περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» φυλάσσονται ως κόρες οφθαλμού (ή έτσι πρέπει) γιατί η οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση συνιστά καταστροφή και ανατροπή της φυσικής ισορροπίας.

Ωστόσο, ο καθ΄όλα αδίστακτος κος Καρατζαφέρης, δεν έχει ούτε εδώ πρόβλημα. Ζητά «ανάπλαση» και δημιουργία χώρων αναψυχής (παρέμβαση) αντί να ζητά προστασία , διαφύλαξη και σκληρή οικολογική πολιτική.

Επιπλέον!

Ο (και) άσχετος Καρατζαφέρης είπε προχθές το εξής απίθανα γραφικό, ως πρόταση:

«Διπλασιάζουμε τα canadair αν συμφωνήσουμε με την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όταν έχουμε χειμώνα να τους στέλνουμε τα δικά μας και το καλοκαίρι (που εκεί θα είναι χειμώνας) να μας στέλνουν τα δικά τους».

Μιλάμε για την…απίστευτη ελαφρότητα της ανοησίας και των λόγων που λέγονται απλά για λέγονται και να κάνουν εντύπωση σε ανόητους και αφελείς. Γιατί;

Γιατί :

α. Τα CL-215 και CL 217 που έχουμε εμείς, το χειμώνα συντηρούνται και επισκευάζονται.

β. Στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία, έχουν φωτιές όλο το χρόνο. Το ίδιο και στη Ν. Αφρική, λόγω γεωγραφικής εξάπλωσης περί τον τροπικό

γ. Με τους πιλότους τι θα γίνει;

δ. Τι συμφωνία θα είναι αυτή, που το κόστος συντήρησης από τη χρήση της μίας χώρας θα το πληρώνει η άλλη;

ε. Οι αυστραλοί χρησιμοποιούν κυρίως DC-3 και DC-6 (παλιές ντακότες) αφού και χώρο έχουν και αεροδρόμια και ωκεανό. Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε τα CL και τα PZL λόγω μικρότερου μεγέθους και ικανότητας ελιγμού.


Και αφού έκανε αυτές τις βαρυσήμαντες δηλώσεις συμπλήρωσε επαινώντας κατά το ήθος του τον εαυτό του λέγοντας: «αυτά τα σκέφτονται μόνο οι άνθρωποι της πιάτσας».
(ψηφίστε με γιατί εγώ είμαι μάγκας….)

Όσο για τη πρόληψη (δασοπροστασία), είπε το αμίμητο : «βάλτε το στρατό όλο το καλοκαίρι σε σκηνές μέσα στα δάση. Στρατιώτες είναι

Αν βέβαια έλεγε κάποιος άλλος αυτή την «πρόταση» ο κος Καρατζαφέρης θα έλεγε:

«Ο στρατός είναι για να φυλάει τα σύνορα από τους Τούρκους. Ιδού κύριοι, που φτάσαμε. Πληρώνει ο Έλληνας φόρο και στρατιωτικές δαπάνες, για να φυλάει ο στρατός τις πρασινάδες τα δεντράκια και τους λαγούς»

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης το πρόγραμμά του και οι …θέσεις του.

Οι οποίες είναι σαθρές, ανυπόστατες και αδόκιμες. Και, επιπλέον δείχνουν πόσο βαθιά νυχτωμένος είναι από τα εξαιρετικής σημασίας Ευρωπαϊκά προγράμματα προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος, προγράμματα τα οποία σκοπίμως και εντέχνως παρακάμπτει –όπως ακριβώς και η Νέα Δημοκρατία.
α. Για το περίφημο Αρθρο 24. βεβαίως δεν λέει απολύτως τίποτα. Για έναν απλό λόγο. Η προσεκτική ανάγνωση των παραγράφων του «προγράμματος» του ΛΑΟΣ ουσιαστικά φωτογραφίζει την αναθεώρηση του Άρθρου 24 και την χειροκροτεί.

β. Ν. 3208/2003 (ο δασοκτόνος) από τα συμφραζόμενα όχι μόνο διαφαίνεται πως μένει εν ισχύ, αλλά επεκτείνεται επιπλέον πανηγυρικά.

γ. Δεν κάνει απολύτως καμία αναφορά σε ειδικές περιοχές, εκτός δρυμών και μνημείων της φύσης.λ.χ. λεκάνες απορροής, κοίτες κλπ

δ. Αυτό που στον ΛΑΟΣ ονομάζουν «πρόγραμμα», αποκαλύπτει την άγνοια και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα δάση, αφού παρακάμπτει διεθνείς συνθήκες όπως οι Interreg - ΝΑTURA 2000, αγνοεί και παραμερίζει αποφάσεις και δράσεις της UNNEP πρόγραμμα Plant for planet.

Συνθήκες που απλά ενώ η χώρα μας τις έχει υπογράψει παραμένουν ανενεργές, ενώ αν είχαν ενεργοποιηθεί στον κατάλληλο χρόνο το σύνολο των καταστροφών θα είχε προληφθεί.


Τον διέπει ακριβώς η ίδια λογική με τους κυβερνώντες που ανερυθρίαστα, χωρίς αιδώ, αμέσως μετά την τραγωδία της Πάρνηθας εκχώρησαν μερικές επιπλέον δεκάδες στρέμματα στο Καζίνο και τους μετόχους του.

Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση όμως.

Ο κος Καρατζαφέρης είναι μαύρος κατάμαυρος δεξιός, τέκνο της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας, ανήκει ψυχή τε και σώματι στις λογικές της εκμετάλλευσης, της καταλήστευσης, του υφέρποντος εκφασισμού της κοινωνίας για τον οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη,

Μετά από όλα όσα έγιναν κάθε είδους δεξιά πολιτική πρέπει να καταψηφισθεί.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το μέλλον του τόπου, πιο μεγάλος και από τις πυρκαγιές θα είναι η πιθανότητα συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το πολιτικό μόρφωμα «ΛΑ.Ο.Σ».

Καρατζαφέρηδες, Πλεύρηδες, Γεωργιάδηδες, Γιακουμάτοι, Ανδρεουλάκοι, Ψωμιάδηδες , και τα άλλα καλά παιδιά θα στήσουν κυριολεκτικά τον χορό των βρικολάκων πάνω στο κατακαμένο σώμα της Ελλάδας πυρπολώντας όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Μαύρο στη δεξιά, μαύρο στον ΛΑΟΣ του Γεωργίου Καρατζαφέρη του Δασοκτόνου , μαύρο στη Νέα Δημοκρατία –Πυροκρατία που κυριολεκτικά διάλυσε τα πάντα.

ΥΓ. Το «πρόγραμμα του ΛΑΟΣ» είναι εδώ:
http://www.laos.gr/laos.pdf

Διαβάστε το. Θα βρείτε μέσα ολάκερα αυτούσια κομμάτια από τις θέσεις του ΚΚΕ, του Συνασπισμού, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Το ίδιο τους το «πρόγραμμα» αποτελεί την πλέον κραυγαλέα απόδειξη πως Ο ΛΑΟΣ αποτελεί ένα πολιτικό παράσιτο του συστήματος, που δεν έχει απολύτως τίποτα να προτείνει.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή