7 Απρ 2008

Η Χρυσή Αυγή και οι Ανθέλληνες

7 Απρ 2008 , 10:44 π.μ.
Photobucket


Από το site της Χρυσής Αυγής:


Εν ολίγοις, οι γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής, ήτοι οι υμνητές και θαυμαστές του Χίτλερ και των ναζί γενικότερα, αποκαλούν άλλους "ανθέλληνες".

Αυτό μόνο..


_______________________________________________


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




ΣΧΟΛΙΑ(17)



Gravatar Α, ρε κουφάλες ανθέλληνες, δε σας έφτανε που ο Φύρερ:

1. Ανεγνώρισεν την αντίστασιν του Ελληνικού στρατού.

2. Έδωσε την Θράκην στους Βούλγαρους.

3. Τίμησε με την πολεμικήν σημαίαν του Ράιχεως την Ακρόπολιν.

4. Εκκαθάρισεν την νύμφην του Θερμαϊκού από τους μιαρούς Εβραίους εμπόρους που έπιναν αίμα χριστιανόπουλων on the rocks.

5. Έκανε τον Ελληνικό λαό στυλάκι με πρόγραμμα δίαιτας - σοκ.

6. Εξετελέσε πλείστα κομμουνιστικά μιάσματα.

Άντε από κει πέρα ανθέλληνες.

Φωτιά και τσεκούρι.

Ελλάς ή σιγαρέττα. (Νισάφι πια με την τέφρα)


Gravatar @ Σπάι

Επίτρεψέ μου να επεκτείνω το σύντομο άθρο σου, φτιάχνοντας ένα φανταστικό σενάριο. Έστω οι ΕΛ-ληνάρες-ναζί με φύρερ τον φον Πλεύρη παίρνουν την εξουσία. Θέλουν λοιπόν να τιμωρήσουν όλους τους ανθέλληνες, όχι μόνο τους ζωντανούς, μα και αυτούς που πέθαναν. Ζητούν λοιπόν από το Λιακό να φτιάξει ένα αντιβαρυτικό ελιξίριο, που θα φέρει πίσω στη ζωή όσους ανθέλληνες πρέπει να τιμωρήσουν. Κι αφού το κάνει, εκδίδονται οι καταδικαστικές αποφάσεις.

Έτσι (μεταξύ πολλών άλλων) έχουμε και λέμε:

Σόλων, Εφιάλτης (όχι ο προδότης, αλλά ο Αθηναίος), Περικλής: καταδικάζονται εις ισόβιον κάθειρξην διά τη δημιουργίαν πολιτεύματος ερχόμενον εις απόλυτον αντίθεσην έναντι του ιδεατού μεταξικού πολιτεύματος της 4ης Αυγούστου.

Ηρόδοτος: Καταδικάζεται εις θάνατον δια το ανθελληνικό Β’ βιβλίο των Ιστοριών του, το οποίο είναι κατάφορο μεροληπτικών θαυμασμών προς τους βαρβάρους Αιγυπτίους, βρίθει ειρωνιών έναντι των Ελλήνων, καθώς είναι και πλήρες συκοφαντιών, πως τάχα ο ελληνικός πολιτισμός οφείλει πολλά στον Αιγυπτιακό (π.χ. § 45, 50-3, 58 κ.ά.).

Σπαρτιάται: Καταδικάζονται δις εις θάνατον ως μιαροί προδόται του έθνους. Πρώτον, διότι παρέδωσαν άνευ όρων τας ελληνικάς πόλεις της Μικρασίας εις τον βάρβαρον Πέρση βασιλέα (Ειρήνη του Αντιαλκίδα), και δεύτερον, διότι ηρνήθησαν να ακολουθήσουν τον Μέγα Αλέξανδρον εις την μεγαλειώδη εκστρατείαν αυτού.

Μέγας Αλέξανδρος: Καταδικάζεται εις θάνατον δια την προδοτικήν πολιτική νόθευσης του καθαρού ελληνικού αίματος μετά του βαρβαρικού, εφαρμόζοντας μιαρούς γάμους τόσο στους ΕΛ στρατιώτας του, όσο και στον ίδιο μετά της κόρης τού βαρβάρου οχτρού Δαρείου.


Gravatar Και δυο τρεις καταδίκες ανθελλήνων ακόμα:

Ρήγας Φεραίος: Καταδικάζεται τετράκις και πεντάκις εις θάνατον ο αχρείος ανθέλλην, ένεκα των προδοτικών ιδεών του περί συνύπαρξης των ΕΛ-λήνων μετά αλλοφύλων υπανθρώπων.

Κων/νος Καβάφης: Καταδικάζεται εις ισόβια καταναγκαστικά έργα οδοποιίας, σύμφωνα με το άρθρο 6 του νόμου περί ομοφυλοφίλων (βλ. Κ. Πλεύρης, οι Κίναιδοι, σελ. 23).


Τέλος, καταδικάζονται ως οι υπ’αριθμόν ένα εχθροί των ΕΛ-λήνων οι Πλάτων και Αριστοτέλης, διότι εις όλα τα έργα των υπεραμύνονται του Ορθού Λόγου, και κατά προέκτασιν καταδικάζουσι ανερυθριάστως την μαλακίαν που μας δέρνει.


Gravatar Ζιγκ Χάιλ Ανθελληνεν Καμαράτεν

Ελλάς ή Μπιάφρα


Gravatar Η Χρυσή Αυγή και οι Ναζί δεν είναι μόνοι, υπάρχει και το «αντίπαλον δέος» απλά αυτό ξέρει να κρύβεται και τελεί υπό προστασία σαν την καρέτα-καρέτα ένα πράγμα…

http://hygropyr.blogspot.com/200...og- post_07.html

http://books.agiasofia.gr/book.p.../ the_crime.html


Gravatar Ιμάτζινε, θύμησέ μου λίγο, εσύ σε κάθε post σου που κράζεις τους "ανθέλληνες αριστερούς προδότες", τους "Συριζαίους υποκριτές προδότες" (πολλή προδοσία μαζεύτηκε...), τους "Αναρχικούς που κάνουν τα γνωστά μπάχαλα", στο Υγρό Πυρ, τονίζεις μετά ότι αυτοί δεν είναι οι μόνοι, αναφέροντας τα "αντίπαλα δέη" τους, ή μόνο όπου κριτικάρονται ακροδεξιές ομάδες το κάνεις αυτό;


Gravatar @Imaginos

Πρώτον, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο σχολιασμό!
Δεύτερον, δε σου χα πει παλιότερα να πετάξεις το "Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά"? Πλάκα κάνω...

Σοβαρά τώρα, να παραθέτεις τι έγινε στον Εμφύλιο και στο Μακεδονικό πριν 50-60 (και παραπάνω) χρόνια, προσπαθώντας να βρεις αντίπαλο δέος εξ αριστερών στα "παλικάρια" της Χ.Α. μου φαίνεται εντελώς άτοπο.

Άσε που μου φαίνεται άτοπη η ιδέα του "αντίπαλου δέους". Αυτά τα παραδείγματα που αναφέρεις, δεν αναιρούν τίποτα από τη δράση και τη γελοία φρασεολογία της Χ.Α.

( Για την ποιότητα του βιβλίου που επικαλείσαι, τα έχω ξαναπεί και θα ξεφύγουμε και από το θέμα.)


Gravatar Gia atoma san ton imagino ntrepomai pou eimai ellinas


Gravatar @FrapDigo
Όπως έχει πει και ο φίλος μου ο SPY παλαιότερα, η Ζούγκλα έχει επιλέξει να μάχεται το φασισμό και την ακροδεξιά, συνεπώς η θεματολογία της ασχολείται με αυτό το χώρο. Το ΥΓΡΟ ΠΥΡ από τη μεριά του έχει επιλέξει να μάχεται την αριστερά και γενικά την αριστερή υποκρισία καθώς και την προστασία της και περιορίζεται θεματολογικά με τη σειρά της σε αυτό το χώρο αν και όχι μόνο κάποιες λίγες φορές αφού έχει υπάρξει και δριμεία κριτική κατά του χώρου που υποστηρίζει. Που είναι το κακό λοιπόν και γιατί πειράζει ο αντίλογος κάποιους? Ακροδεξιά - δεξιά και αριστερά - ακροαριστερά, δε διαφέρουν ως προς τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει καθόλου. Σε κάθε περίπτωση τα όσα παραθέτω στα λίνκς που έδωσα παραπάνω είτε αρέσουν είτε όχι, είναι ντοκουμέντα και αποτελούν το αντίπαλον δέος του ίδιου σκηνικού. Επαναλαμβάνω, που είναι το κακό?

@george
Αγαπητέ έδωσα μία απάντηση στο φίλο frapdigo. Να προσθέσω μόνο τα εξής. Η αριστερά και ειδικά το ΚΚΕ (το ΖΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα αριστερής παθολογίας σε συνειδησιακή κρίση, με λίγα λόγια εκφράζει μία αναγεννησιακή καπιταλιστική αριστερά όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργα.. ), το ΚΚΕ λοιπόν είναι το μόνο κόμμα που σέβεται τις απόψεις του και μένει σταθερό σε αυτές. Αυτό είναι το κακό όμως και γι αυτό δεν έχει σημασία τι πίστευε 60 χρόνια πριν. Τα ίδια πιστεύει και σήμερα.

@Anonymous
Ντρέπεσαι που είσαι έλληνας? Ίσως και να μην είσαι Έλληνας και ντρέπεσαι και άδικα. Ψάξε το καλύτερα λοιπόν για να είσαι σίγουρος. Αλλά σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι υπάρχει και θα υπάρχει παντού και πάντοτε και η άλλη άποψη που δε θα χαϊδεύει πάντα τα αυτιά μας. Όταν το καταλάβεις αυτό θα καταλάβεις επίσης ότι δε χρειάζεται να ε�


Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ...είσαι Έλληνας η Ταϊβανέζος για να ντρέπεσαι και κάτι η για κάποιους…

Καλό βράδυ σε όλους.


Gravatar Ακόμα με αυτούς ασχολείσαι; Εδώ ο Λιακό έχει στο Alter διαφήμιση για τα βιβλία του κι εσύ, αγαπητέ, ελέγχεις τους εθνικάρες;


Gravatar @sty
Αμ που συνεχώς μιλούσε με καλά λόγια για τους Έλληνες ο Φύρερ;
Αυτό που το βάζετε κ. Στάη;

@Νάσος
Τι ταινιάρα φτιάξατε πάλι κυρ Νάσο;
Βάλτε όμως στο σενάριο και τον μιαρό Εβραίο Ζιλ Ντασέν, που ως Εβραίος σίγουρα συνωμοτούσε συνέχεια για το κακό της Ελλάδος.

@urfurslaag
Έτσι έτσι, Kamerad Urfurschlachten.
Ρίχτε όμως και μερικά νούμερα από πίσω για να φαίνεται ότι είστε μες στα πράγματα: 18/88/28/38/48/108

@IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε είστε εκτός θέματος.
Τι σχέση έχουν σε αυτό το ποστ το τι έκαναν οι κομμουνιστές στον εμφύλιο;
Εδώ μιλάμε γι αυτούς που έχουν ψωμοτύρι το "ανθέλληνες".

Το ΛΑ.Ο.Σ. θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στο θέμα, μιας και αυτό έχει ως ψωμοτύρι το "ανθέλληνες" ενώ φιλοξενούσε χρυσαυγίτες στα ψηφοδέλτιά του, αλλά και φιλοξενεί στις τάξεις του και στην κοινοβουλευτική του ομάδα φιλοαπριλιανούς, φιλομεταξικούς κλπ..


@Anonymous
κ. Ανώνυμε, και εσείς είστε εκτός θέμεατος.
Και αν θέλετε, να λείπουν οι προσβολές.
Να μην αρχίσουμε να σβήνουμε σχόλια πάλι..

@FrapDigo
κ. Φραπεδίνγκο, ας κάνει ότι θέλει ο κ. Ιμάτζινος στο βλογ του με τα πόστ του.
Το θέμα είναι εδώ να μη γίνονται άσχετες με τα δικά μας θέματα παρεμβάσεις (σύριζες, ξύριξες, σφύριζες) και από κει που μιλάμε για τα βουνά καταλήγουμε να μιλάμε για τις παραμάνες.


Gravatar αν εχει κανεις το βιβλιο Τυφεκιοφορος του Εχθρου του Μαριου Χακκα (εγω δυστυχώς το εχασα) εχει ενα καταπληκτικό διηγημα για τον "Ελληνα" Χιτλερ που τα λεει όλα.


Gravatar @SPY
Μα γιατί είμαι εκτός θέματος? Νομίζω οτι όταν εξετάζουμε ένα θέμα πρέπει να το εξετάζουμε και από τις δύο όψεις γιατί πάντα υπάρχουν δύο όψεις. Δηλαδή από τη μία έχουμε τη Χρυσή Αυγή που μιλάει για ανθέλληνες αλλά και η άλλη προσέγγιση στο ζήτημα, αυτή της αριστεράς δηλαδή μιλάει για ελληνάρες. Οι μεν πρώτοι γελοιοποιούνται γιατί αποκαλούν ανθέλληνες τους πολιτικούς αντιπάλους τους τη στιγμή που υμνούν τους ναζί οι οποίοι έσφαζαν τους έλληνες κάποτε, ενώ οι δε επίσης γελοιοποιούνται γιατί αποκαλούν ελληνάρες τους δικούς τους πολιτικούς αντιπάλους ενώ έσφαζαν επίσης τους έλληνες. Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι σε κάθε περίπτωση οι έλληνες σφάζονταν και στις δύο περιπτώσεις απλά εσείς κατακρίνετε τους μεν, εγώ κατακρίνω τους δε. Αρα είμαστε όλοι εντός θέματος εξετάζοντας το θέμα σφαιρικά και βλέποντας οτι καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα τελικά, που αυτό είναι δυστυχώς οτι σφάζονταν οι έλληνες πάντοτε.

Αυτό σημαίνει σφαιρική προσέγγιση του θέματος, κάτι σαν τη θεωρεία της σχετικότητας δηλαδή. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..


Gravatar @sxolio.gr
Ενδιαφέρον ακούγεται.
Εγώ δυστυχώς δεν το έχω.

@IMAGINOS

Οι μεν πρώτοι γελοιοποιούνται γιατί αποκαλούν ανθέλληνες τους πολιτικούς αντιπάλους τους τη στιγμή που υμνούν τους ναζί οι οποίοι έσφαζαν τους έλληνες κάποτε, ενώ οι δε επίσης γελοιοποιούνται γιατί αποκαλούν ελληνάρες τους δικούς τους πολιτικούς αντιπάλους ενώ έσφαζαν επίσης τους έλληνες.

κ. Ιμάτζινε, στα μπόλντ σας έχασα..
Τι σχέση έχει ο χαρακτηρισμός "Ελληνάρας" με αυτό που λέτε; Αυτούς που έσφαζαν Έλληνες τους αποκαλούν "Ελληνάρες";

Αλλά και πάλι δε κολλάει πουθενά με το θέμα.

Gravatar Εν ολίγοις, οι γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής, ήτοι οι υμνητές και θαυμαστές του Χίτλερ και των ναζί γενικότερα, αποκαλούν άλλους "ανθέλληνες".

Κύριε Ιμάτζινε, Τί δεν καταλαβαίνετε?Δεν θέλω μακροσκελείς αναλύσεις, ούτε σεντονάρες.Απαντήστε μου με μία πρόταση τί δεν καταλαβαίνετε.Αν το έχετε καταλάβει τότε τζάμπα γράφω κι εγώ τώρα σχόλιο κι εσείς.
Την καληνύχτα μου.


Gravatar @Imaginos:

Με κάλυψαν απόλυτα οι Βιολόγος και Spy. Ρωτάς "Που είναι το κακό λοιπόν και γιατί πειράζει ο αντίλογος κάποιους?". Κανέναν δεν πειράζει ο αντίλογος...το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βλέπω πουθενά αντίλογο.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή