17 Ιουν 2008

Ο Άγιος Ηρακλής ο Μεξικανός (feat. funEL)

17 Ιουν 2008 , 11:17 π.μ.
Μεγάλες, σπάνιες και πραγματικές Aλήθειες θα πούμε σήμερα αγαπητοί ζουγκλοθαμώνες.
Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου είναι τόσο ευαίσθητο και η σύνταξη του -προς αποφυγήν τυχούσων παρερμηνειών- απαιτούσε τέτοια προσοχή και λεπτότητα, που μια συνεργασία με τον θρυλικό +Γέροντα+, Καθοδηγητή και Ταγματάρχη funEL ήτο πέρα ως πέρα απαραίτητη, Του οποίου το πνεύμα και η ευλογία πάντα θα μας οδηγεί στις σκοτεινές τούτες εποχές.

Το αντικείμενο που θα εξετάσουμε σήμερα, είναι απλώς ένα μικρο κομμάτι της ατέλειωτης ιστορίας των ΕΛλήνων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παρακλάδι της απόκρυφης ιστορίας μας στην εποχή όπου οι πρόγονοί μας ΕΛ, με την ασύλληπτη υπερτεχνολογία τους, κυριαρχούσαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και όχι μόνο.
Αυτή η πραγματική μας Ιστορία έχει φυσικά διαστρεβλωθεί και παραποιηθεί από τη γνωστή μιαρή φυλή με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε σήμερα αυτά που επιβάλει η Νέα Τάξη, η οποία προ πολλού έχει βάλει ως στόχο να μας καταστρέψει αφελληνίζοντας μας, λόγω του σημαντικότατου ρόλου που παίζουμε ως χώρα και τις τεράστιες επιρροές που ασκούμε στα σημερινά παγκόσμια πολιτικά πράγματα.

Μόνο ένας θαρραλέος πανεπιστήμονας ερευνητής στεκόταν ως τώρα εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης (του οποίου κάποια βαλτά νεοταξίτικα λαμόγια είχαν κολλήσει το παρατσούκλι απατεώνας) και θέτοντας κάθε φορά σε κίνδυνο τη ζωή του, μέσα από τις πάντα τελευταίες εκπομπές του, χάριζε το φως της Γνώσης σε κάθε γωνιά της ΕΛλάδος.


Με τόλμη, αρετή, αλλά και την απαραίτητη σεμνότητα πάντα, αποκάλυπτε και συνεχίζει να αποκαλύπτει την Αλήθεια, στηρίζοντας την πάντα σε επιχειρήματα που αποτελούν την επιτομή της ατόφιας Λογικής.
Πρόκειται φυσικά για τον φωτισμένο από τον Αρχάγγελο Αυνανιήλ Προφήτη Ισαπόστολο Τηλεπλασιέ +Λιάκουρα+ (γνωστός και ως καντηλανάφτης +Ταπαίρνογλου+).

Η απόκρυφη ιστορία της πάλαι ποτέ κυριαρχίας των ΕΛ στον πλανήτη, έχει σε γενικές γραμμές ως εξής:

Οι, στα μιαρά -και εβραϊκής φυσικά προελεύσεως- Νεφελίμ, υπόδουλοι άνθρωποι (τους οποίους εξέτρεφαν και έβαζαν στις καταψύξεις για να τους τρώνε) με τη βοήθεια των ΕΛοχίμ επαναστάτησαν και κυνήγησαν τα Νεφελίμ σκορπώντας τα προς δυσμάς και ανατολάς. Αυτό όμως δεν έφτανε, έπρεπε να τα εξαφανίσουν τελείως από προσώπου Γης, διότι ήτο ρυπαρά γένη και επικίνδυνοι συνωμότες που όλο και κάτι σκοτεινό θα σκάρωναν πάλι.
Έτσι η Αρχαία ΕΛληνορθοδοξία έστειλε σε εκστρατεία τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Διόνυσο στην Ασία και τον Ηρακλή στην Αμερική.

O Μέγας Αλέξανδρος με εντολή απευθείας από τον τριαδικό Θεό, έκλεισε τα Νεφελίμ στην κουφάλα Γη, ταπώνοντας με τη Λευκή Πυραμίδα την τρύπα που βρίσκεται στην έρημο Τακλαμακάν στη Μογγολία.
[Σημείωσις: ο πλανητής Γη είναι κούφιος. Απόδειξις: αν η Γη δεν είναι κούφια, τότε πως έκλεισε ο Μεγαλέξανδρος μέσα τα Νεφελίμ;]
Ο Διόνυσος τα κυνήγησε σε Ιαπωνίες, Ινδονησίες και Φιλιππίνες και ο Ηρακλής στην αμερικανική ήπειρο.

Mετά από όλα αυτά, οι ορθόδοξοι ΕΛ κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη κάνοντας τα πάντα ελληνικά και γι αυτό σήμερα δικαιωματικά μας ανήκει όλος ο πλανήτης, τον οποίο θα κατακτήσουμε και πάλι το 2024 (αυτή είναι μια άλλη μεγάλη και ασφαλώς αληθινή ιστορία, την οποία ίσως πούμε κάποια άλλη φορά).

Εν ολίγοις, πράγματα αυτονόητα και πάνω απ' όλα λογικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν σχεδόν όλες οι σχετικές αποδείξεις.





Οι Αλήθειες που θα φέρουμε σήμερα στο φως, έχουν να κάνουν με τον πηγαιμό του Αγίου Ηρακλέος στην Αμερική και τον αρχαιοΕΛληνοαμερικανορθόδοξο υπερπολιτισμό που εκεί δημιούργησε, χτίζοντας πυραμίδες στο Περού και στο Μεξικό.
Παραθέτουμε τον +ιερό+ Χάρτη που σχεδίασε ο +Γέροντας+ funEL, μετά από τις σχετικές πληροφορίες που συνέλεξε μέσα από τον τεράστιο όγκο των πολύτιμων γνώσεων που εκπέμπει ο Προφήτης Ισαπόστολος +Λιάκουρας+.
O +ιερός+ αυτός Χάρτης δείχνει λεπτομερέστατα όλη την πορεία του Αγίου Ηρακλέος στην Αμερική.
Προσέξτε καλά τις χρωματισμένες περιοχές. Οπουδήποτε υπάρχει χρώμα, είναι ΕΛληνική ιδιοκτησία.

[Σημείωσις: Το σύμβολο της εφημερίδος Α1, ο έγκυρος ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης και η ιερά κάρα του Οσίου Λεωνίδα "300σάρη" του Χιλιανού προσετέθησαν αργότερα στον +ιερό+ Χάρτη μετά από νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, τα οποία και θα κοινωνήσετε στη συνέχεια.]

(κάντε κλικ στον +ιερό+ Χάρτη για να τον μεγεθύνετε, οι λεπτομέρειες είναι ατόφια γνώση)

Photobucket


Το ιστορικό αρχαιοΕΛληνορθόδοξο μνημείο που ακολουθεί, αποτελούσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ηρακλέος του Μεξικανού. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις, στις οποίες στηρίζονται οι προαναφερθείσες ιστορικές Αλήθειες.

(κλικ για μεγέθυνση)

Photobucket

περιγραφή funEL:
Εδώ το πρώτο αυθεντικό μνημείο των αυτοχθόνων Αμερικάνων ΕΛ απογόνων του Ηρακλέος με χαρακτηριστικά Ορθόδοξα σύμβολα. Η Νέα Τάξη και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ με τη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων προσπαθεί να σφετεριστεί τα μυστικά στις υπόγειες πόλεις που υπάρχουν κάτω από τα θεμέλια του ιερού ναού. Δεν υπολόγησαν όμως τον Προφήτη Πλασιέ, τον θεό, τον γέροντα +ευλόγησον+, και τον Σακκέτο - Πακέτο που με στοιχεία και ντοκουμέντα τους ξεμπρόστιασαν τους παλιοϊλλουμινάτι, που κακόχρονο νάχουνε...


________________________


Εκτος ομως απο τον Προφήτη Πλασιέ, τον θεό, τον γέροντα +ευλόγησον+, και τον Σακκέτο - Πακέτο, για καλή μας τύχη, την ιλλουμινιάρα Νεαρά Τάξη ξεμπροστιάζουν και άλλα λαμπρά ΕΛληνικά κεφάλια .

Ο Αρχάγγελος Αυνανιήλ, ακολουθώντας πιστά το σχέδιο του Θεού, έχει προικίσει επιλεγμένους ΈΛληνες διανοητές με το λιακούριο χάρισμα, ώστε να μπορούν και αυτοί να μας ανοίγουν τα μάτια μέσα στο νεοταξικό σκότος των ημερών μας.

Ενας εξ αυτών, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον έγκυρο ιστορικό και βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο οποίος μέσω του περιοδικού του "ΕΛληνική Αγωγή" χαρίζει ακούραστα εδώ και χρόνια το Φως της Γνώσης και της Αλήθειας.

Ο εκ του Αρχαγγέλου Αυνανιήλ ευλογημένος αυτός βουλευτής, το υπογράφει αυτό μάλιστα και στον πρόλογο του περιοδικού του:

Photobucket

Αν μη τι άλλο, πιστός και αυτός στο ιερό λιακούριο δόγμα της πραγματικής ιστορικής Αληθείας:

Ολόκληρο τον πρόλογο του βουλευτού Αδώνιδος Γεωργιάδου, μπορείτε να τον απολαύσετε πράττοντας ιερόν κλικ εις το κάτωθεν εικονίδιο:

Photobucket


Ας περάσουμε όμως τώρα και στην πράξη.
Ιδού αγαπητοί ζουγκλοθαμώνες ένα από τα εξώφυλλα της Ελληνικής Αγωγής:

Photobucket
(πράξτε ιερό κλικ στην εικόνα δια να απολαύσετε ολόκληρο το εξώφυλλο)

Από εδώ μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο για τον οποίο, εις τον πιο πάνω funELιο +ιερο+ Χάρτη με την πορεία του Αγίου Ηρακλέος του Μεξικανού, προσετέθη εις την περιοχή της ΕΛληνικής Χιλής η +ιερά+ κάρα του Οσίου Λεωνίδα "300σάρη" του Χιλιανού.

Σε αυτό το σημείο πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε, ότι σύντομα θα βρεθούν οι ιστορικές αποδείξεις μέσω συγκλονιστικών και ατράνταχτων, εννοείται, στοιχειών που θα αποδεικνύουν περίτρανα, ότι η μάχη των Θερμοπυλών δεν έγινε στη Φθιώτιδα της Στερεάς ΕΛλάδος, αλλά στη Χώρα της Φωτιάς (βαρβαριστί: Fire Land) σε κάποιο στενό κοντά στα σύνορα ανάμεσα στη Χιλή και στην Αργεντινή.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις ονομασίες. Το "θερμο" των Θερμοπυλών προήλθε από τη "Φωτιά" της Χώρας της Φωτιάς που βρίσκεται στο κάτω άκρο της αμερικανικής ηπείρου, όπως βλέπετε και στο χάρτη αριστερά.
Το αποκαλυπτικό αυτό ξεμπρόστιασμα της παραχαράκτρας Νεαράς Τάξης, θα το απολαύσετε μάλλον σε κάποιο από τα μελλοντικά τεύχη της ΕΛληνικής Αγωγής, όταν βρεθούν όλες οι απαραίτητες αποδείξεις (που θα βρεθούν 100% - το μόνο σίγουρο)
[Σημείωσις: εννοείται ότι, οτιδήποτε βλέπετε και σε αυτό το χάρτη είναι ΕΛληνικό]



Η ΕΛληνική Αγωγή του πεφωτισμένου Άδωνι, εκτός από τις ιστορικές Αλήθειες, καταπιάνεται και με επιστημονικές Αλήθειες. Οι οποίες είναι τόσο αυτονόητες, όσο είναι και οι ιστορικές που είδαμε προηγουμένως.
Ιδού το εξώφυλλο του πιο πρόσφατου τεύχους:

Photobucket

Οι αρχαίες ελληνικές συσκευές αντιβαρύτητας, έχει ξεκάθαρα αποδειχθεί, ότι ήταν αυτές που απογείωναν στην αρχαιότητα ότι πετούμενο αντικρίζει κανείς στη μυθολογία (θεοί, θεές, ημίθεοι, άρματα, τρίποδα, ανάκλιντρα, άλογα, βόδια, γίδια, κατοικίδια κ.ο.κ...). Η οποία μυθολογία δεν είναι μυθολογία, αλλά πραγματική ιστορία (έχει αποδειχθεί ποικιλοτρόπως αυτό).
Αυτές οι συσκευές αντιβαρύτητας είχαν την ικανότητα να εκμηδενίζουν το διάνυσμα της βαρύτητας του πλανήτη μας χωρίς να δρα κάποια άλλη αντίθετη δύναμη.

Μια τέτοια συσκευή, στην εποχή που ζούμε, δεν υπάρχει φυσικά, και ούτε είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει. Αυτό το μπορεί να το διαπιστώσει πανεύκολα οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχειώδη κλασική Φυσική.
Στην αρχαιότητα υπήρχε όμως, και από κει μπορουμε να πάρουμε μια ιδέα για το τι Υπερπολιτισμό και Υπερτεχνολογία είχαν αναπτύξει οι πρόγονοί μας ΈΛληνες.
Πλείστα ιστορικά ντοκουμέντα και αποδείξεις: ΕΔΩ

Το πιο διαδεδομένο ατομικό αντιβαρυτικό μοντελάκι στην Αρχαία ΕΛλαδα, ήταν το μοντέλο "Βρωμηθέας". Γρήγορο, πανάλαφρο, άνετο, ανοξείδωτο και με εύκολο μενού χρήσης.

Aρχαιοελληνορθόδοξη διαφήμιση:
"Βρωμηθέας. Για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη νεράιδα, το θεό, το ξωτικό."

(ιερό κλικ για μεγέθυνση)
Photobucket

Aρχαιοελληνορθόδοξη διαφήμιση:
"Θες να πεταχτείς ως τον Περαία; Τρέχα φόρεσε τον Βρωμηθέα."

Για άλλες αντιβαρυτικες εφαρμογές μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερέστατα στα λινκς που ακολουθούν.

Αυτά τα ολίγα και σοβαρά με την ΕΛληνική Αγωγή του πεφωτισμένου βουλευτού και ε-γκυ-ρό-τα-του, όπως είδαμε, ιστορικού Αδώνιδος Γεωργιάδου.
Και να φανταστείτε ότι είναι μόνο 2 τυχαία τεύχη που έτυχε να υποπέσουν της αντιλήψεώς μας. Φανταστείτε δηλαδή πόσες άλλες μεγάλες Αλήθειες έχουν γραφτεί σε όλα τα υπόλοιπα.

Με όλα αυτά δε μπορουμε πλέον παρά να αναγνωρίσουμε, και με το παραπάνω, το δικαίωμα στον Άδωνι να βγαίνει, ειδικά αυτός, και να αποκαλεί άλλους: "ψευτοπροοδευτικούς" "ανιστόρητους" και "θολοκουλτουριάρηδες".




Photobucket


Δε θα μπορούσε ποτέ λογικά σκεπτόμενος ανθρώπου νους, να χωρέσει ότι ο Αρχάγγελος Αυνανιήλ δε θα ευλογούσε και την εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ., την πάντα έγκυρη και έγκριτη "Άλφα Ένα".
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθ' ότι έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν ότι μόνο με την ειδική ευλογία θα μπορούσε να δημοσιεύει ότι δημοσιεύει.
Η νέα αφορμή που έδωσε, που αποτελεί άλλο ένα αποδεικτικό στοιχειό ότι η εφημερίδα αυτή τιμάει και με το παραπάνω την πολύτιμη ευλογία του Αρχαγγέλου, είναι ένα γεμάτο ανατριχιαστικές ιστορικές Αλήθειες άρθρο που δημοσίευσε στην προτελευταία της έκδοση, στις 7/6/08.

Η αλήθειες που εμπεριέχονται στο άρθρο αυτό δικαιώνουν, για άλλη μια φορά, και με το παραπάνω τα λεγόμενα του Προφήτη Πλασιέ +Λιάκουρα+ και τον αγώνα που δίνει σε καθημερινή βάση μοιράζοντας πολύτιμη Γνώση στον κοσμάκη.

Εδώ ένα απόσπασμα:

Photobucket


Ίσως να έγινε τώρα κατανοητό για ποιο λόγο προστέθηκε το σήμα της Άλφα Ένα στον +ιερό+ Χάρτη (τέρμα πάνω) που δείχνει την πορεία του Αγίου Ηρακλέος στην Αμερική.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε πράττοντας όπως πάντα ιερό κλικ στο εικονίδιο που ακολουθεί (καλό θα ήταν να έχετε δίπλα κάποιο δικό σας άνθρωπο όταν το διαβάζετε για να σας προσέχει).

Photobucket

Ο διανοητής που έγραψε το άρθρο αυτό, είναι ο αναγνωρισμένος διεθνολόγος Αντώνης Γρυπαίος.
Αν θυμάστε, είναι αυτός ακριβώς που μηνύθηκε (μαζί με την Α1) απο τη Νέα Τάξη για ένα άλλο άρθρο με παρομοίου είδους μεγάλες Αλήθειες, που ήθελε τους Εβραίους να δημιουργούν υπογείως όλο το σκηνικό με τις εντάσεις στα Βαλκάνια για να μπορέσουν να μετακομίσουν όλοι οι Ισραηλίτες από το Ισραήλ στα Σκόπια..

Ο μοναδικός λόγος για το οποίο υπάρχουν μερικές δικαιολογημένες ενστάσεις στο επιστημονικό άρθρο του κ. Γρυπαίου, είναι επειδή αναφέρει τους ΕΛ ως "ΕΛΛ".
Ασφαλώς η ονομασία "ΕΛ" προέρχεται από το "ΕΛλάς", αυτό δε σημαίνει όμως ότι επιτρέπεται να κολλάμε μαζί και το δεύτερο "λ".
Ίσως πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια, όμως καλό θα είναι να παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και να τηρούμε τους σχετικούς κανόνες δεοντολογίας για να μη γίνονται παρεξηγήσεις που οδηγούν συνήθως σε αλλοιώσεις της πραγματικότητας.


______________________________________


Για όλες τις παραπάνω αδιαμφισβήτητες Αλήθειες περί της πραγματικής μας Ιστορίας, που ανταποκρίνονται στην κοινή λογική και μονό, η Νεαρά Τάξη σε συνεργασία με το εβραιοσιωνιστικό λόμπι και τον Αντίχριστο, έχουν κάνει αυτού του είδους την προπαγάνδα ώστε να μην επικρατήσουν και γίνουν πιστευτές στην πλειοψηφία. Μόνο οι λεγόμενοι ψαγμένοι (που είναι ασφαλώς και ευλογημένοι) είναι σε θέση να τις κατέχουν και να τις διαδίδουν.

Έτσι, λόγω αυτής της προπαγάνδας, τη σήμερον ημέρα επικρατεί η άποψις, ότι μόνο οι ψυχικά διαταραγμένοι, οι παντελώς αμόρφωτοι, αφελείς & ημιμαθείς και οι ανιάτως φαντασιόπληκτοι θα μπορούσαν να πιστέψουν αυτού του είδους τις εξωφρενικές αρλούμπες.

Αυτοί δε, που εκμεταλλευόμενοι την όποια ιδιότητά τους (πχ βουλευτές, βιβλιοπώλες, επιστήμονες, αρθρογράφοι, εφημερίδες, περιοδικά κ.α.), εξιστορούν και παρουσιάζουν όλα αυτά ως πραγματικά γεγονότα, αποκαλούνται από τη θολοκουλτουριάρικη Νεοταξική Προπαγάνδα:
  • ψεύτες
  • απατεώνες,
  • παραπληροφορητές,
  • μπουρδολόγοι,
  • σαβουροπώλες,
  • παροχείς κουτόχορτου,
  • ψευτοϊστορικοί,
  • πωλητές μεγαλοϊδεατισμού και καλυμμένου φασισμού,
  • παραχαράκτες και διαστροφείς της Ιστορίας και των Επιστημών,
  • εκμεταλλευτές της άγνοιας και της ημιμάθειας αφελών και ανυποψίαστων,
  • καταχραστές της Ελευθερίας του Τύπου,
... και άλλα πολλά.


Πάρα ταύτα όμως, όσο συνεχίζει ο αήττητος Αρχάγγελος Αυνανιήλ να μας φυλάει, πάντα θα υπάρχουν εκλεκτοί διανοητές και ερευνητές, που με τη δύναμη της ευλογίας Του θα μας ανοίγουν τα μάτια και τους πνευματικούς ορίζοντες, με το Φως των πακέτων της πραγματικής Γνώσης που θα μας χαρίζουν.

Μεγάλη και μοναδική η Χάρη Του.


+ευλόγησον+







ΥΓ:
Πολλές ευχαριστίες στον κ. Πεα Κυανεα που έκανε τον κόπο να σκανν
άρει και να μας στείλει το εξώφυλλο και τον πρόλογο από το περιοδικό του Αδωνιδάδεος.
Του εστήθη ανδριάς επάνω δεξιά στη σελίδα, όπως και υπεσχέθημεν.



_____________________________

Παλιά σχόλια (48)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή