7 Δεκ 2008

Φασιστομπαρούφες περί της δολοφονίας του 15χρονου

7 Δεκ 2008 , 8:45 π.μ.
Photobucket

Προς απανταχού στρατόκαυλους, ευχόμενους για παρέμβαση στρατού, αστυνομοκρατολάγνους, προ στολών αυνανιζόμενους, φαντασιακά ή φυσικά ερωτοτροπούντες με μπάτσους, υμνητές αυταρχικών / ολοκληρωτικών καθεστώτων, άλλα του είδους φασιστοειδή και γενικώς όλους τους ελεεινούς μπαζόβλακες που μιλούν για αυτοάμυνα του αστυνομικού που εκτέλεσε τον 15χρονο.

Επειδή διάβασα πολλά αθωωτικά σχόλια αυτού του τύπου σε διάφορα σάιτς και φόρα και μου ήρθε εμετός, όχι για τα σχόλια καθεαυτού, αλλά επειδή τα εννοούν στα σοβαρά..


Ακούστε άνθρωποι της ανιάτου κλινικής μπούρδας:

Όταν ένα περιπολικό με πλήρωμα 2 αστυνομικούς δέχεται επίθεση από 30 άτομα και διαφεύγει, αν οι αστυνομικοί θέλουν να επέμβουν για να διαλύσουν ή να συλλάβουν τους ταραξίες, τότε φωνάζουν ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ! Γιατί ΜΟΝΟ 2 αστυνομικοί είναι αδύνατον να τα βγάλουν εις πέρας με 30 άτομα!

Το μόνο πράγμα που σκόπευε να κάνει το περιπολικό γυρνώντας πάλι πίσω ΧΩΡΙΣ ενισχύσεις, ήταν να αποδείξει πόσο χολλυγουντιανοί νταήδες είναι το πλήρωμα του και πόσο Dirty Harry την είχε δεί ο κοπρόμυαλος που πυροβόλησε.






ΥΓ:
Θα σας πρότεινα (στους προαναφερθέντες απευθύνομαι) να βάζατε την εντός κρανίου φτώχεια σας λίγο να σκεφτεί, αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων σας και μόνο, κάτι τέτοιο θα ήταν φυσικά ανέφικτο.




_____________________________

Παλιά σχόλια (33)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή