29 Μαρ 2010

Γιώργος Καρατζαφέρης: Εγώ είμαι το Έθνος, και σημαία μου το γουρουνίσιο δέρμα Αλβανών.

29 Μαρ 2010 , 2:40 μ.μ.
«Εμπρός ώ της ευάνδρου Σπάρτης
τέκνα πατέρων πολιτών,
διά της αριστεράς χειρός την ασπίδαν προβάλετε,
διά δέ της δεξιάς με τόλμη το
δόρυ υψώσατε,
μη φειδόμενοι τις ζωές
γιατί αυτό δεν είναι πατροπαράδοτον
στην Σπάρτη !»
(Πηγή)

(θολοκουλτουριάρικος σπαρτιατικός παιάνας, από τον οποίο απουσιάζει κάθε αναφορά στη γουρουνίσια φύση των οχτρών, καθώς και η ρετσέτα κατασκευής ενδυμάτων και υποδημάτων με το δέρμα εξ αυτών, με αποτέλεσμα να εκμηδενίζει την μαχητικότητά τους και να τους μεταμορφώσει στο γνωστό φλωρο-λαό, όπως όλοι άλλωστε γνωρίζουμε από την ιστορία)



Τον καιρό που έβλεπα τον Καρατζαφέρη να κάνει όλα αυτά τα μασκαριλίκια με την τάχα προσήλωσή του στα δημοκρατικά ιδεώδη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την απέχθειά του απέναντι στο ρατσισμό και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις για το Δούρειο Ίππο του, σκεφτόμουν ότι τη μέρα που θα ξαναπετάξει με ανακούφιση αυτή τη μάσκα στον κάλαθο των αχρήστων, θα γνωρίζουμε όλοι ότι ο ξύλινος Αστραχάν του μπήκε εντός των τειχών.

Δε λέω ότι μια τέτοια μέρα έχει φτάσει, υπάρχουν όμως σημάδια ότι είναι πολύ κοντά. Ο Έλληνας ηγέτης με το «ελληνικότατο» επίθετο, ανάλογα με τις δηλώσεις του, αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη για το πόσο η ελληνική κοινωνία έχει κατρακυλήσει στην ακροδεξιά, ώστε να ανέχεται δηλώσεις οι οποίες κάποτε θα οδηγούσαν σε ντοματοπόλεμο.

Ας ξαναπολαύσουμε το γνωστό βίντεο της παρέλασης:



Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα με αυτά τα συνθήματα, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ να αγνοήσω τι λένε οι υπέρμαχοι των παρελάσεων, ότι αυτές έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν, ο μικρός Νικολάκης που παραβρέθηκε εκεί, έμαθε ότι ο φίλος και συμμαθητής του Leka δεν είναι εκείνο το καλό παιδί, με το οποίο ανέμελα έπαιζαν lego και playmobil. Όοοοχι, χάρη στα κομάντα μας έμαθε ότι είναι ένα μικρό αδυσώπητο γουρούνι, που κουβαλάει δέρμα με μεγάλη αξία χρήσης.

Χρειαζόμασταν βέβαια την ακτινοβολία ενός φύρερ για να μάθουμε ότι τα συνθήματα αυτά δεν έχουν απλώς παιδαγωγική αξία, αλλά είναι η σημαία του Έθνους μας:

«Αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της πατρίδας, διώκονται γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης αναφερόμενος στα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Αντίθετα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γ. Καρατζαφέρη, "εκείνοι που παρήλασαν με συνθήματα ξένα προς την ημέρα, είναι οι τιμητές".

Για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι "έχει χάσει το μέτρο" ενώ τον κάλεσε, "για όσο διάστημα παραμένει στο υπουργείο, να επιδείξει την δέουσα αυτοσυγκράτηση".»


Ξυπνήστε Έλληνες! Η ελληνική σημαία σημαίνει:

"Τους βλέπετε αυτούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς"

"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ"



Ερώτηση: τελικά ποιος είναι αυτός που προσβάλλει με το χειρότερο τρόπο τα εθνικά μας σύμβολα;

Η πλάκα είναι ότι η δήλωση αυτή αποτέλεσε κι ένα άτυπο «πράσινο φως» για μερικά φουκαριάρικα από το νέος-φόρουμ.




Τα έρμα, τόσο καιρό καταπιέζονταν από τις σαφείς διαταγές του Ηγέτη τους να αποφεύγουν ρατσιστικές κορώνες μπας και ξεγελάσουν κανά αφελή ψηφοφόρο παραπάνω, και τώρα βρήκαν μια καλή ευκαιρία να ανακουφίσουν λίγο τον πόνο τους. Αρκετά βασανίστηκαν να παριστάνουν τους δημοκράτες, λίγη κατανόηση πια.

Αντιγράφουμε αντιρατσιστική με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό δήλωση αγαπητού στελέχους της νεολαίας τους:

Μπράβο στον Πρόεδρο.
ο Υπουργός Προ.Πο τίνει να γίνει ένα απο τα μεγαλύτερα νεοταξίτικα σκουλήκια.
το λέω και εγω "κυριε" Προ.Πο.
"Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι αλβανε"

Φυσικά δε μου φταίνε σε τίποτα τα συμπαθή και χρήσιμα τετράποδα...
(πηγές: 1 , 2 , 3 )

[Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Όμοιος εκεί να σώσει την όποια αξιοπρέπεια (λέμε τώρα) του φόρουμ, και να τους πει δυο αυτονόητα πράγματα. Αν μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε, θα δείτε "αγαπητές" κολοτούμπες να δίνουν και να παίρνουν. Περιττό να αναφέρω ότι οι σελίδες είναι αποθηκευμένες, για ευνόητους λόγους.]


Και πού’στε αγαπητά αμνοερίφια, την επομένη φορά που κάποιος τολμήσει να σας αποκαλέσει «σιχαμερά ρατσιστόμουτρα», μην παραλείψετε να του κάνετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γιατί εσείς έχετε και «αντιρατσιστική επιτροπή» άμα λάχει, αμ πώς!

Αλήθεια βρε παιδιά, αυτή η επιτροπή πώς τα πάει, καλά; Έχει έργο; Κυνηγάει τους ρατσιστές με τον ίδιο ζήλο που οι ΟΥΚάδες φτιάχνουν τα ρούχα τους;

Άντε να σας θυμίσω κι ένα παλιό (αλλά καλό) ανέκδοτο του φύρερ σας:



Διακόπτουμε όμως τώρα το πρόγραμμά μας, διότι έχουμε μια βαρυσήμαντη πατριωτική καταγγελία από το μέτωπο:

«Και τι θέλατε ρε να τραγουδάνε, το περνά-περνά η μέλισσα; Ρε άμα γίνει πόλεμος, αυτοί θα τρέξουν να μας σώσουνε, ενώ εσείς θα λακίσετε».

Μάλιστα. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι αν απαγορέψεις σε ένα στρατό να πετάει ρατσιστικές κορώνες, το μόνο που του απομένει είναι το περνά-περνά η μέλισσα. Ή ρατσιστής, ή φλούφλης. Διαλιέχτε!

Η πιθανότητα διαπαιδαγώγησης ενός μάχιμου στρατού βασισμένη στον αμυντικό πόλεμο, ο οποίος θα εκπαιδεύεται να μη χαρίζει κάστανο σε όποιον επιβουλεύεται την εδαφική μας ακεραιότητα, με παράλληλη «υπακοή στο Σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους», αποκλείεται μάλλον ως «εξωπραγματική».

Και φυσικά γελάμε με το χαρακτηρισμό ως «δειλού» και τα συναφή όσων κατέκριναν αυτά που είδαμε στην τελευταία παρέλαση. Θέλουν δηλαδή να μας πουν οι ποιητές, ότι η ρατσιστική ιδεολογία είναι η μόνη που μπορεί να τονώσει το πατριωτικό μας φρόνημα και να μας κάνει μάχιμους σε ώρα ανάγκης. Είναι αδύνατο να είσαι το ίδιο μάχιμος χωρίς να στιγματίσεις έναν ολόκληρο λαό. Αμέ!

Κι έρχομαι τώρα στο άλλο σκέλος του άρθρου. Αλήθεια, πόσοι έχουν παρατηρήσει ένα αγαπημένο ρητορικό σχήμα του Καρατζαφέρη, το οποίο επαναλαμβάνεται συνέχεια; Πάρτε για γεύση ένα ενδεικτικό ποτ-πουρί:





Να προσθέσουμε και μία ακόμα δήλωσή του:

«Σήμερα ζούμε σε μια χώρα που εκτός από Έλληνες ζουν και πάρα πολλοί άλλοι: Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί κλπ. Και ακούω την μεγάλη μπαρούφα της Αριστεράς ότι έχουμε Πολυπολιτισμικότητα. Τι μπαρούφα δηλαδή, μπαρουφάρα. Τι πολιτιμό μου φέρνουν όλοι αυτοί και τι βάζω εγώ; Εγώ βάζω φιλοσοφία, βάζω αυτό, βάζω κείνο. Εσείς τι μου βάζετε;»


Τι διαπιστώνουμε; Κάτι που κανείς απ’ όσο ξέρω δεν έχει σχολιάσει μέχρι σήμερα, κακώς κατά τη γνώμη μου: Ότι ο πρόεδρας, πολλές φορές που αναφέρεται στην Ελλάδα και το Έθνος, μιλάει σε πρώτο ενικό!

Όποιος θεωρεί αυτή τη διαπίστωση ανούσια, θα ήθελα να του επισημάνω κάποια πράγματα. Ένας πρόεδρος κόμματος, (υποτίθεται ότι) εκπροσωπεί μία ομάδα ανθρώπων, και σε καμία περίπτωση το σύνολο των πολιτών. Το να ταυτίζει κάποιος μία ολόκληρη χώρα (και την ιστορία της μαζί) με το άτομό του, σημαίνει το εξής απλό και τερατώδες:

Ότι όποιος διαχωρίζει τη θέση του από τον Καρατζαφύρερ, διαχωρίζει τη θέση του από την Ελλάδα. Όποιος είναι εχθρός του, είναι εχθρός του Έθνους. Όποιος έκανε κάτι καλό για την Ελλάδα, είναι σαν να το έκανε ο ίδιος ο φύρερ. Βρε ποια καθεστώτα μου θυμίζει!

Τα προσωποκεντρικά κόμματα είναι δυστυχώς θεσμός στην Ελλάδα, και εκδηλώσεις «λατρευτικού χαρακτήρα» προς τον εκάστοτε «σωτήρα μας» έχουμε απολαύσει και σε άλλους χώρους. Δε θυμάμαι όμως κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό να έχει τέτοιο θράσος, ώστε να μιλάει για τη χώρα του και την ιστορία της σε πρώτο ενικό. Αν μη τι άλλο, μαρτυρά πάρα πολλά για το πώς αντιλαμβάνεται ο Καρατζαφέρης την έννοια της δημοκρατίας.

Ελλάδα λοιπόν σημαίνει Καρατζαφέρης, και ελληνική σημαία σημαίνει «Τους βλέπετε αυτούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς». Αν διαφωνείτε, είστε ανθέλληνες. Είναι αυτονόητο άλλωστε.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή