28 Μαρ 2014

Το σκετσάκι του Σαμαρά στη ΔΤ και τα πουλάκια που κελαηδάνε

28 Μαρ 2014 , 9:38 π.μ.
Η επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ -μουρούτηδες, μουρουτοειδή κ.λπ.- θα πρέπει στο μέλλον να προσπαθούν με λίγη περισσότερη φαντασία, γιατί το χθεσινό σκετς με τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά στο αποκλειστικό κανάλι της κυβέρνησης δεν ήταν και τόσο καλά σκηνοθετημένο. Και αυτό γιατί η προσυνεννόηση για το γύρισμα της σκηνής είναι εμφανέστατη ακόμα και στους χαχόλους τηλεθεατές.

Τον βλέπουμε να έρχεται από το Μαξίμου προς την κάμερα της ΔΤ που τον περιμένει λες και ξέρει ότι εκείνη την ώρα θα βγει από την πόρτα και, χωρίς καν να ερωτηθεί για κάτι από τον υποτιθέμενο δημοσιογράφο που κρατάει το μικρόφωνο, ξεκινάει με την απαγγελία του γνωστού ποιήματος.

Συμπρωταγωνιστές του φερόμενου ως πρωθυπουργού, τα πουλάκια που κελαηδάνε χαρούμενα για τις «επιτυχίες της κυβέρνησης» και τη «σωτηρία της χώρας», τα οποία ακούγονται θαρρείς και το γύρισμα έγινε στα παρθένα τροπικά δάση του Αμαζονίου και όχι στην Αθήνα.


Όσο για τη δήλωση αυτή καθαυτή, κάθε σχολιασμός είναι περιττός μιας και ουδείς νοήμων παίρνει στα σοβαρά δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και του περίγυρού του.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή