29 Μαρ 2014

Αβγοπαιδιές - Οι χρυσαυγίτες μορφώνονται

29 Μαρ 2014 , 10:40 π.μ.
(Σκίτσο του Πάνου Ζάχαρη από το "Ποντίκι")

Αν νομίζατε ότι η εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής περιορίζεται σε μαθήματα τεχνικών μαχαιρώματος και επιθέσεων σε σπίτια αλλοθρήσκων και αντιφρονούντων, ήσαστε γελασμένοι.

Για την πνευματική (...) ολοκλήρωση ενός χρυσαυγίτη, απαιτούνται και μερικές βασικές γνώσεις γύρω από την πολιτική ιστορία, ώστε το εσωτερικό των ξυρισμένων τους κρανίων να διαθέτει κάτι παραπάνω από γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες και "ανθαίλυνες αιρχώμασται".

Το τι ακριβώς διδάσκονται οι μυούμενοι νεοναζί στις κρυφές τους συνάξεις, το μαθαίνουμε επιβεβαιώνουμε μέρα με τη μέρα από το υλικό που έρχεται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, καθώς ολοκληρώνεται η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο ένα από το βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ημίγυμνοι χρυσαυγίτες γύρω από τη φωτιά εντρυφούν στη ναζιστική κατήχηση κάποιου λίγο πιο διαβασμένου ομοϊδεάτη τους. Και ενώ άλλες παρέες προτιμούν σε αντίστοιχες φάσεις να ψήνουν λουκάνικα, φλερτάροντας και άδοντας μετά κιθάρας το "Να μ' αγαπάς", οι απεικονιζόμενοι ούγκανοι ακούνε εκστασιασμένοι τα παρακάτω:


Με τους εθνάρχες τους στην πρώτη γραμμή των συμπλοκών ανακατέλαβαν την εθνική τους κυριαρχία. Ήταν οι Πορτογάλοι με τον Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ήταν ο Φρανσίσκο Φράνκο με τους Ισπανούς φαλαγγίτες, ήταν ο Μουσολίνι με τους "μελανοχίτωνες" στην Ιταλία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ με το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα των Γερμανών που κατάφεραν να επισκευάσουν την πληγωμένη από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και να δώσουν στους Γερμανούς αληθινή εθνική ελευθερία. Οι εθνικοσοσιαλιστές έδωσαν στο Γερμανικό λαό ζωή και υπερηφάνεια. Έκαναν ένα κατεστραμμένο κράτος, μια νέα Γερμανική αυτοκρατορία.

Και οι Έλληνες όμως δεν έμειναν πίσω σε αυτή την πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων, αναδείξανε την επανάσταση της 4ης Αυγούστου με αρχηγό και εθνάρχη τον Ιωάννη Μεταξά. Ήταν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ξαναέχτισαν το ελληνικό κράτος πέτρα-πέτρα με μόνα υλικά τα εθνικά ιδεώδη, με μόνα εργαλεία το σφυρί και το ξίφος υπό το βλέμμα του διπλού πέλεκυ και του σταυρού.

Στη συνέχεια του βίντεο, ένας άλλος "διανοούμενος" της συμμορίας λέει τα εξής:

Διάλεξα το πιο ματωμένο κομμάτι της ιστορίας, το πιο, μάλλον εντός εισαγωγικών, ματωμένο αν θέλετε κομμάτι της ιστορίας αυτής της ιδεολογίας.

Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σημαντικό κάποιος και πόσo μάλλον ένας εθνικιστής να γνωρίζει μερικές πτυχές από την Ευρωπαϊκή ιστορία χωρίς να παρασύρεται από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία υπάγεται με τη σειρά της στο σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο. Επίσης ένας αληθινός εθνικιστής έχει καθήκον να κοιτά στα μάτια το παρελθόν χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του ημιμαθούς περίγυρου.
(Μάλλον οι δύο κορυφαίοι της οργάνωσης, Μιχαλολιάκος και Παππάς, που κότεψαν κατά τις απολογίες τους, αποκηρύσσοντας τον εθνικοσοσιαλισμό και τον Χίτλερ, παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας και σίγουρα δεν ανήκουν στην κατηγορία των "αληθινών εθνικιστών")





Μετά την κατήχηση πάνω στις βασικές αξίες του ναζισμού-φασισμού, σειρά έχει η εκπαίδευση των χρυσαυγιτών στο μάθημα της κομμουνιστοφαγίας. Ένας κλάδος στον οποίο έχουν διαπρέψει πρωτοκλασάτα στελέχη του ακροδεξιού περιβάλλοντος Σαμαρά, χωρίς ωστόσο να τους καταλογίζεται, από τους όψιμους μιντιακούς πολέμιους της Χρυσής Αυγής, η ολοφάνερη στενή ιδεολογική συγγένεια με τους ναζιστές.

Ας παρακολουθήσουμε όμως τη βαρυσήμαντη ιστορική ανάλυση που μας κάνει το ιδεολογικό παιδί του Μπαλτάκου για τον κατοχικό εμφύλιο:





Εμείς απλά θα σχολιάσουμε ότι στην κορυφή των πιο βαρέων και ανθυγιεινών θέσεων εργασίας, πιο πάνω ακόμη και από τις θέσεις των μεταλλεργατών και των ανθρακωρύχων, μόλις προστέθηκε μια εργασία, τόσο βάναυση και απάνθρωπη, που ούτε καν την είχαμε διανοηθεί: οδηγός πούλμαν που πάει εκδρομή τους χρυσαυγίτες

Απλά τραγικό...
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή