27 Απρ 2014

Ινδός, 179 ετών ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο! Απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Μ. Μουράσης;

27 Απρ 2014 , 1:17 μ.μ.

Αν ποτέ θεσμοθετηθεί Πούλιτζερ σαχλαμάρας, πολλά Ελληνικά ειδησεογραφικά σάιτ όπως πχ το Πρώτο Θέμα κλπ, σίγουρα θα έχουν πολλές ελπίδες να το κερδίσουν.
Αυτή την φορά ανακάλυψαν 179χρονο Ινδό, γεννημένο δηλαδή το 1835...

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του συνεργάτη μας Βράχμα Πούτρα στο Βαρανάσι, ο κύριος Mûrasi έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 145, τρέφεται αποκλειστικά με πατάτες τηγανιτές από τα ΜακΝτόναλντς, και σχεδιάζει να έρθει στην Ελλάδα το 2018 για να εργαστεί στην Μανωλάδα.

Φυσικά και η είδηση είναι μούφα, προέρχεται από ένα σάιτ που λέγεται WorldNewsDailyReport.com. το οποίο είναι προφανέστατα  σατιρικό.
Στο ίδιο σάιτ διαβάζουμε εκπληκτικά ρεπορτάζ για τις ...δελφινοδρομίες στο Μπαχρέιν, ή ότι ο ΟΗΕ ανακήρυξε την Κίνα ως την ...καλύτερη χώρα του κόσμου για το 2014...

Κάτι τέτοια διαβάζουν οι νεοέλληνες που δεν έχουν πλέον πρόσβαση στο σύστημα υγείας και νομίζουν πως θα γίνουν Χαϊλάντερ, χωρίς γιατρούς και φάρμακα...
 Και κάπως έτσι γεννιούνται διάφορες αηδίες που μας βασανίζουν για χρόνια αργότερα, πχ για τα Ελληνικά που παραλίγο να γίνουν η επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ, ή για τις ανύπαρκτες δηλώσεις Κίσινγκερ που έβγαλε από την κοιλιά της η Κανέλλη.

Και άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας...  



  
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή