16 Μαρ 2014

«Ιούδες» εθνικιστές εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται

16 Μαρ 2014 , 4:42 μ.μ.

Ένα-ένα αποχωρούν από το σαπιοκάραβο της "χρυσής αβγής" τα ποντίκια που μέχρι σήμερα ταξίδευαν στα κελλάρια του, όπως συμβαίνει σε κάθε πλεούμενο που βυθίζεται. 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνοχή της ναζιστικής οργάνωσης ξεκίνησε μετά τη δολοφονία Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. το Σεπτέμβρη του 2013, τη σύλληψη της ηγεσίας της και τη στοιχειοθέτηση της εγκληματικής δράσης της. 

Τα πράγματα για τα εναπομείναντα εκτός Κορυδαλλού στελέχη σκούρυναν, όταν οι ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση εξάρθρωσης της Χ.Α. ζήτησαν την άρση της ασυλίας και των υπόλοιπων βο(υ)λευτών της χαρακτηρισμένης πλέον ως εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά τις αποσκιρτήσεις μελών και οπαδών, αλλά και τη διαφαινόμενη αποστασιοποίηση του προφυλακισμένου Στ.Μπούκουρα, αυτή τη φορά σειρά είχε ο βουλευτής Λάρισας της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Ο Αλεξόπουλος, ένας από τους λιγότερο προβεβλημένους βουλευτές της Χ.Α., έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής με την οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του, αλλά και, ακόμα πιο αξιοπρόσεκτο, παίρνει σαφείς αποστάσεις από τη δράση του μορφώματος.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική και κατέληξε να χαρακτηρίζεται από δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα και μετανιώνω που έστω και άθελά μου συνδέθηκα πολιτικά με αυτές.

Αστεία η ετεροχρονισμένη προσπάθεια καταδίκης μιας εγκληματικής δράσης που ο ίδιος υπηρέτησε με συνέπεια για 18 ολόκληρα χρόνια (αν πιστέψουμε τον ισχυρισμό της οργάνωσής του ότι την υπηρετεί από το 1996). Ακόμα πιο αστεία όμως η παραληρηματική απάντηση της Χ.Α., που δεν κρύβει τον πανικό της για τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια ανεξαρτητοποίηση στην ήδη κλονισμένη συνοχή της: 


Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.   
Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας.   
 Τον καλούμε να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.   
Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας.

"Συκοφάντης", "προδότης" και "Ιούδας" λοιπόν ο μέχρι χτες λέοντας του εθνικισμού, μπροστάρης των.. ανίκητων φαλαγγών της "χρυσής αυγής του ελληνισμού". Όλα αυτά πήγαν περίπατο και ο τέως μαχητής της εθνικοσοσιαλιστικής ιδέας μετετράπη σε Ιούδα. Αγνοούμε βέβαια αν η επίκληση των καινοδιαθηκικών μύθων περί προδοσίας του Ιούδα και ανάστασης του Κυρίου υπονοεί ότι ο Μιχαλολιάκος είναι η ενσάρκωση του σταυρωθέντος και αναστάντος Ιησού ή αν πριν την προδοσία προηγήθηκε ασπασμός. 

Αυτό που σίγουρα μας θύμισε το κατακεραύνωμα του Ιούδα της Χ.Α., είναι η αντίδραση του πολιτικού της πατέρα Αδόλφου Χίτλερ, κατά τις στερνές του μέρες στο κρησφύγετο της καγκελαρίας, όταν μάθαινε ότι τον προδίδουν ένα προς ένα τα άλλοτε πιστά του υποχείρια.

Στο παρακάτω απόσπασμα, που προέρχεται από τη γερμανική ταινία Η Πτώση, έχει αποτυπωθεί με τη μέγιστη ιστορική ακρίβεια η σκηνή όπου ο δικτάτορας πληροφορείται την προδοσία του Γκαίρινγκ, λίγες μόλις μέρες μετά την "πισώπλατη μαχαιριά" από τον αρχηγό των SS, Χάινριχ Χίμλερ.

Τι δράματα περνούν κι αυτοί οι ναζιστές...

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή