13 Απρ 2008

Σχολή συγγραφής δελτίων τύπου: ο Χαρούμενος ΛΑ.Ο.Σ.

13 Απρ 2008 , 10:15 μ.μ.
Λέγεται ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Στην περίπτωση όμως του ΛΑ.Ο.Σ η πολιτική είναι η τέχνη της συγκάλυψης, της ψευτιάς και της πλαστογραφίας. Μάλιστα, αν θεωρήσουμε ότι η νεολαία ενός κόμματος είναι το αύριο του, τότε το νηπιαγωγείο εθνικιστικών πλευρίτιδων «ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ.» και η θρησκευτική σέχτα θολοφοιτητοδεξιών «το Φ.Ο.Σ το Σκοτεινόν» απεικονίζουν την εξέλιξη του αυριανού ΛΑ.Ο.Σ.

Μια θολοδεξιά που δεν μπορεί να προστατέψει με επάρκεια και τα δικά της παιδιά. Γιατί όλες αυτές οι πανωλεθρίες στην περίπτωση του Αλέξιου Τρίκαρδου δεν προέρχονται από το εκλεκτό τους μέλος, που είπε να κάνει μια «αθώα» βόλτα στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, αλλά από χονδροειδέστατα λάθη στη συγκάλυψη των πολιτικών τους ευθυνών.

Αν αυτοί είναι οι αυριανοί πολιτικοί τρομάζουμε περισσότερο παρά από τους σημερινούς εκπροσώπους του κόμματός τους στη Βουλή. Αναρωτιέται κανείς, αν στη δεκαετία του '80 καθάριζες με ένα τσεκούρι και σήμερα βολεύεσαι σε ένα κοινοβουλευτικό έδρανο, τότε οι σημερινοί νεολαίοι, που έχουν ψωμοτύρι το ψεύδος και τη θρασυδειλία, θα πείθουν άραγε την επαύριο ως έντιμοι πολιτικοί;

Το τραγικό γι αυτούς είναι ότι η τεχνολογία τους έχει ξεπεράσει και δεν το έχουν αντιληφθεί. Κι έτσι, το κωμικό θέαμα απανωτών δηλώσεων, ανακοινώσεων και δελτίων τύπου, που αλληλοσυγκρούονται και αλληλοαναιρούνται με πάταγο, αποδεικνύει πόσο ευκαιριακή είναι η σημερινή πολιτική παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. καθώς το χαρούμενο τσίρκο του neos-forum έχει καταντήσει κολυμπήθρα του Σιλωάμ για ακροδεξιά στοιχεία.

Για να χαλαρώσουμε λίγο τη σοβαρή κριτική μας, μαζέψαμε ορισμένα ενδεικτικά δελτία του ΛΑ.Ο.Σ από την ιστοσελίδα του, τα οποία βγάζουν αστείρευτο γέλιο με τις αδεξιότητές τους, και υποκλέψαμε τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ έγραφε το επίμαχο δελτίο που «αθώωνε» το εκλεκτό τους μέλος «παραιτώντας» τον. Απολαύστε:



Δελτίο Νο 1 – Ο Καρατζαführer πάει σκουπίδια



Το διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Αθηνών - Πειραιώς « Ο ΕΡΜΗΣ» επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του δήλωσαν ότι οι αφανείς ήρωες της ανακύκλωσης θα είναι πάντα δίπλα του.


Τρομακτικό; Τρομακτικό. Αλλά πιο τρομακτική η απάντηση του αρχηγίσκου του 3,80%:

«...Από την άλλη πλευρά έχουν και προσωπικά θέματα, όπως ότι δεν υπάρχει ένας Ιμάμης για την τέλεση μιας κηδείας, θέματα τα οποία έχω θέσει στο Κοινοβούλιο και νομίζω κάποια στιγμή η πολιτεία πρέπει να τα αντιμετωπίσει»


Τι συμπέρασμα βγάζετε από όλο αυτό το παραλήρημα υποκρισίας και αναισθησίας; Ότι οι ρακοσυλλέκτες είναι μουσουλμάνοι και δεν έχουν κανέναν να τους «διαβάσει». Σαν να εύχεται να πάνε μια ώρα αρχύτερα στον τάφο. Αλλά έγνοια του Καρατζαführer, οι ρακοσυλλέκτες πήγαν να μαζέψουν αυτόν για ανακύκλωση. Εκεί, εκεί στη χωματερή της ακροδεξιάς.

Δελτίο Νο 2 – Ο Ροντούλης και οι ανάπηροι πολέμου. Πόλεμος; Πόλεμος!



Γιατί άραγε αυτή η εμμονή με τη λέξη «πόλεμος»; Η ερώτηση του Αστέριου Ροντούλη προς τον ΥΠΕΧΩΔΕ είναι ένα αναχρονιστικό δείγμα μιας στρατόκαυλης αντίληψης που ζει ακόμα στην περίοδο πριν την Μεταπολίτευση. Ας έχουν την εξαίρεση από την πληρωμή των διοδίων οι ανάπηροι πολέμου, αλλά πόσοι είναι σήμερα οι υπέργηροι πλέον «ανάπηροι πολέμου» που οδηγούν στην Εθνική Οδό με 30 χλμ την ώρα; Αν ένας ανάπηρος πολέμου ήταν 20 χρονών το 1940, σήμερα είναι 88 χρονών για να θεωρηθεί ικανός να οδηγήσει αυτοκίνητο στην Εθνική... Αλλά βέβαια, το ΛΑ.Ο.Σ δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το αιμοβόρικο κλέος της ιδεολογίας του. Πόλεμος; Πόλεμος! Ντου παντού!

Δελτίο Νο 3 – Ο Καρατζαführer αντιρατσιστής για πολλοστή φορά κι ενάντια στη χαλύβδινη θέληση της νεολαίας του



Δεν είχαμε πει οτι ο Καρατζαführer είναι αντιρατσιστής; Δεν χάνει τώρα την ευκαιρία να διατρανώσει ότι άλλαξε, έχει πίστη στον ανθρωπισμό, σεβασμό στη διαφορετικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Αλλά η επίλεκτη ομάδα των νεαρών ψηφοφόρων του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων «ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ» έχει διαφορετική άποψη, που κουραζόμαστε πλέον να σας βάζουμε συνέχεια λινκ. Αυτή τη φορά οι απεχθέστατοι μιαροί, λεροί, βρωμεροί αθίγγανοι, που δεν έχουν καθαρό, αγνό, παρθένο ελληνικό αίμα, χτύπησαν τις ευαίσθητες χορδές του ΛΑ.Ο.Σ και τώρα συντάσσονται υπό την αιγίδα της κοινωνικής προστασίας και της καταπολέμησης του ρατσισμού. Αν οι «ψηφοφόροι» του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν φίλους στη Χρυσή Αυγή και τρέχουν στις συνάξεις της, ποιος να πάρει στα σοβαρά το αντιρατσιστικό δελτίο;

Δελτίο Νο 4 – Ο Καρατζαführer ξαναγράφει την ιστορία (πάλι...)



Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με το φίλο Υπουργό από το Ιράκ. Πρέπει να θυμίσω ότι όταν υπήρχε η Βαβυλωνία, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, δεν υπήρχαν ούτε Βρυξέλλες ούτε Ουάσιγκτον, υπήρχε μόνο Αθήνα.


Μια φράση κατάλληλη για κάθε περίσταση. Αν ο υπουργός ήταν Ιταλός, θα έλεγε ο Καρατζαführer «Πρέπει να θυμίσω ότι όταν υπήρχε η Ρώμη, ένα από τα κέντρα του κόσμου, δεν υπήρχαν ούτε Βρυξέλλες ούτε Ουάσιγκτον, υπήρχε μόνο Αθήνα.» Αν ήταν Αιγύπτιος, «Πρέπει να θυμίσω ότι όταν υπήρχε η Αίγυπτος, ένας από τους πρώτους πολιτισμούς, δεν υπήρχαν ούτε Βρυξέλλες ούτε Ουάσιγκτον, υπήρχε μόνο Αθήνα.» Αν ήταν όμως Χαβανέζος: «Πρέπει να θυμίσω ότι όταν υπήρχε η Χαβάη, μία από τις αποικίες της Σπάρτης, δεν υπήρχαν ούτε Βρυξέλλες ούτε Ουάσιγκτον, υπήρχε μόνο Αθήνα.» Αλλά ακόμα κι αν ο υπουργός ήταν Νεάτερνταλ, πάλι πρώτη θα βγει η Αθήνα ανάμεσα στους Ούγκα-Ούγκα.

Δελτίο Νο 5 – Οι προνοητικοί Φιλανδοί και το χαρούμενο φανταράκι Αϊβαλιώτης



Φαίνεται ότι μια εθνικιστική μύγα τσίμπησε τον φυγόστρατο κ. Αϊβαλιώτη κι έθεσε μία από τις πιο γελοίες ερωτήσεις που έχουν γίνει ποτέ προς την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Εγκαλεί τους Φιλανδούς που ζουν στην Ελλάδα επειδή κατάρτισαν ένα «σχέδιο διαφυγής» σε περίπτωση σοβαρής κρίσης. Όμως, αυτά τα Evacuation Plan συνηθίζονται στο εξωτερικό (στους κουτόφραγκους δηλαδή) και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στη διαχείριση επικίνδυνων καταστάσεων. Στη διαφυγή από κλειστούς χώρους μέχρι τα σχέδια τύπου «Ξενοκράτης» αυτά ακολουθούν την ίδια βασική αρχή: να γλυτώσουν ανθρώπινες ζωές με την ελάχιστη δυνατή απώλεια. Τι πιο φυσικό η προνοητική Φιλανδία να καταρτίσει ένα τέτοιο σχέδιο όταν εμείς οι καραελληναράδες, οι εγωίσταροι της Ευρώπης, απαιτήσαμε διεξόδους διαφυγής από την τελευταία φορά που ξέσπασε εμφύλιος σε μια αφρικανική χώρα; Γιατί εδώ θα πούμε πως μια αφρικανική χώρα έχει το δικαίωμα να καταγγείλει κι εμάς που καταρτίζουμε τα δικά μας Evacuation Plan, έτσι χαρούμενο φανταράκι; Αλλιώς, να κάνετε ερώτηση και για το γεγονός ότι η Αμερικανική Πρεσβεία έχει Fire Plan, πράμα απαράδεκτο κατά την παραπάνω λογική.

Όμως, ένα κλειδί γι αυτή την όψιμη αντιπάθεια προς ένα από τους πιο καλλιεργημένους λαούς της Ευρώπης μπορεί να αναζητηθεί στη φυλετική τους καταγωγή: οι «καθαροί» Φιλανδοί – κι όχι οι Λάπωνες και οι Εκσιμώοι, που η απώτερη καταγωγή τους είναι από την Ασία – είναι απόγονοι ενός παρακλαδιού των Τατάρων Μογγόλων (κι από τότε γίνονται οι Φίννες, Finnish --> Finlandia, η χώρα των Φίννων), πράμα που τους κάνει πρώτα ξαδέρφια με τους Τούρκους και αυτό έχει αποτυπωθεί και στις συγγενείς εντέλει γλώσσες τους.

Δελτίο Νο 6 – Κύριε Μπαρόζο, τι είναι σεξ;

Ακολουθήστε το λινκ στα δελτία τύπου από το μενού του ΛΑ.Ο.Σ με τον τίτλο:
Απόλυτη ανάγκη επαρκούς σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στη θεσμοθετημένη εκπαίδευση - οδηγεί σε αυτό το λινκ:
http://www.laos.gr/Press/press110408_3.htm
Τα σχόλια από μας περιττεύουν.

.
ΥΓ: Οι αποκαλύψεις του JUNGLE-Report δεν σταματάνε ποτέ. Σε επόμενο ποστ μέσα στη βδομάδα θα ρίξουμε μία από τις μεγαλύτερες βόμβες στην ιστορία του μπλογκ μας. Σας προετοιμάζουμε από τώρα...

Μέχρι τότε, καλή διασκέδαση.






ΣΧΟΛΙΑ(79)



Gravatar Οπως παντα απολαυστικες οι αναρτησεις που αφορουν την υποκρισια του ΛΑΟΣ και την προχειροτητα του. Ανυπομονω για την επομενη.


Gravatar εξαιρετικό βίνδεον! τα θερμά μου συγχαρητήρια!


Gravatar Αγαπητέ sly

"«το Φ.Ο.Σ το Σκοτεινόν»"

Ευστοχότατο;!

" θα πείθουν άραγε την επαύριο ως έντιμοι πολιτικοί;"

Θα το θέσω εμμέσως(!)..ο Τσιτουρίδης ήταν πρόεδρος φοιτητών Νομικής Θεσ/νίκης διορισμένος απ τη χούντα,ο Βουλγαράκης ο "Ροπαλοφόρος" με τ όνομα ήταν δεύτερος τη τάξει με τον Μειμαράκη αρχηγό στις ομάδες κρούσης των τραμπούκων του Καραμανλή αμέσως της χούντας ως ελάχιστα παραδείγματα..τι έγιναν μετα; Υπουργοί! .....Όχι "την επαύριο"..και "την μεθεπαύριο" μη σου πω!..

"Αν ήταν όμως Χαβανέζος"

Θα μουν Yπουργός!! ;p


Gravatar Το βίδεον τούτο ήτο +ιερότατον+. Ο γέλωτας ήτο ασυγκράτητος. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι υποπτεύομαι ότι δεν αποτελεί γνήσια υποκλοπή του PCίου του προέδρου της ΝΕΟΣ, αλλά απλυτοσιωνιστικό κατασκεύασμα δικό σας. Και αυτό λόγω της εξόφθαλμης έλλειψης ορθογραφικών λαθών που χαρακτηρίζει τη γνήσια γραφή όσων γνωρίζουν από λεξαρίθμους. Εξαίσιο, παρόλα αυτά.

Τα δελτία τύπου του ΛΑΟΣ δεν χρειάζονται διακωμώδηση, αυτή που εμπεριέχουν είναι αρκετή. Η μαεστρία του Sly όμως για άλλη μια φορά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων του ΛΑΟΣ. Για τα δελτία τύπου:

1)Ρομά: Ο Καρατζαφέρης έχει γνωρίσει ποτέ τη νεολαία του; Τα παιδιά από το neos-forum? Θέλει να του στείλουμε κανένα link?

2)Πόλεμος; Πόλεμος!: Είναι γνωστή η ενασχόληση του ΛΑΟΣ με τα δήθεν χαμένα δικαιώματα των στρατιωτικών. Από οπαδούς του μάλιστα λαμβάνεται και σαν κοινωνική ενασχόληση. Φυσικά, αφού χωρίς την συνεχόμενη (γκούχ γκούχ πλασματική) εξωτερική απειλή, καμία ολοκληρωτική και μισαλλόδοξη ιδεολογία δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.


Gravatar 3) Για τη Βαβυλωνία: Χαιρετίζω την ασυγκράτητη παρόρμηση του κ. Καρατζαφέρη να ενημερώνει όσους συναντά για κάθε αξιοπερίεργο πράγμα που διαβάζει στην Έγκριτη Εγκυκλοπαίδεια "Τομή Junior". Παρακαλείται μόνο να προσέχει τί μανιτάρια βάζει στο ραγού του πριν τη διαβάσει, για να μην καραφλιάζουν οι άνθρωποι που τον ακούν.

4) Σχέδιο Διαφυγής:Κανονικά θα έπρεπε αυτό το σχέδιο να μοιράζεται σε κάθε άμοιρο που έρχεται στην Ελλάδα, μόλις περνά τα σύνορα. Και με μεγάλα γράμματα να γράφει: "SERIOUSLY STUPID POLITICIANS, SADLY DISORIENTED YOUTH. TRACHEROUS CHURCH-DWELLERS AHEAD! BAD BEER!!!" . Μάλλον ο κύριος Αϊβαλιώτης νιώθει μελαγχολία μακριά από το στρατόπεδο.

Τα υπόλοιπα δελτία δεν τα αγγίζω καν. Έτοιμο το σεντόνι! Τις καλημέρες μου.


Gravatar "Treacherous"...εδώ και πολλά χρόνια η λέξη είναι "treacherous".


Gravatar Αγαπητέ frapdigo..

" Παρακαλείται μόνο να προσέχει τί μανιτάρια βάζει στο ραγού "

Amanita muscaria!

""SERIOUSLY STUPID POLITICIANS, SADLY DISORIENTED YOUTH. TRACHEROUS CHURCH-DWELLERS AHEAD! BAD BEER!!!""

Έσπειρες!


Gravatar Συγνώμη sly αλλά θα με μαλώσει ο Βιολόγος!!..

http://209.9.238.4:6008


Gravatar @tropikosss:Amanita muscaria εεΕΕεεεΕ;

Εσύ σαμποτάρεις τον ΛΑ.Ο.πρόεδρο ρε; Εσύ του δίνεις τα μανιτάρια; Ντροπή ρε! (Ππσσσττ!Τροπικέ, αύριο θέλω μισό κιλό από τα άλλα που καλλιεργείς στον πίσω ακάλυπτο!Τα Psilocybe cubensis! :P )


Gravatar @frapdigo

Θα απαντούσα κατάλληλα αλλά θα μας μαλώσει ο sly και καλά θα μας έκανε βέβαια μετά από τέτοιο ποστ αλλά τουλάχιστον υπάρχει το ελαφρυντικό ότι σοβαρός αντίλογος δεν πρόκειται να υπάρξει!Και τι να πούνε εξάλλου εκτός απ τα γνωστά εκτός θέματος παρεκβασιακά(δε θα βγάζεις μόνο εσύ λέξεις!).


Gravatar Nομίζω το βραβείο παίρνει η ερώτηση του "φυγόστρατου" για τους Φιλανδούς!


Gravatar Αι εθνικαί δυνάμεις [sic] ανακάλυψαν τον νέον εθνικόν εχθρόν: τους Φινλανδούς (και ουχί Φιλανδούς)!

Το πιο ωραίο δεν είναι αυτό, αλλά η συνάντηση με τον ιρακινό "υπουργό". Γιατί σε εισαγωγικά; Γιατί πρόκειται για κυβέρνηση δοσιλογική, σε μια χώρα που τελεί υπό ξένη, αμερικάνικη κατοχή. Άντε τώρα Καρατζαφύρερ να "βοηθήσεις" το Ιράκ (στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" βεβαίως βεβαίως) αγκαζέ με τους κουίσλινγκς. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του που λένε...

Φιλιά.


Gravatar Τελικά δεν εξηγείται αλλιώς...
Εκτός από ψεύτες, απατεώνες και πλαστογράφοι, είναι εντέλει και μπουνταλάδες: http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=70427#70427

Το γκαιμπελίστικο αυτό παραλήρημα, στο οποίο μας ταυτίζει με το ΕΑΑΚ, ήταν άλλη μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις κατηγορίες που τους προσάπτουμε.

Τι σχέση έχουν αυτά που τους αποδίδουμε εμείς (JUNGLE) με την κόντρα που έχουν αυτοί με το ΕΑΑΚ;

Όποιος βρει, στα όλα όσα γράψαμε ως τώρα, ότι ασπαστήκαμε έστω και μια θέση του ΕΑΑΚ, κερδίζει μια κονκάρδα της ΝΕ.Ο.Σ. με τη φάτσα του προέδρου τους.
Όλα όσα γράψαμε προήλθαν μόνο από δική μας έρευνα και ουδεμία σχέση έχουν με τις θέσεις της ΕΑΑΚ, τις οποίες ούτε καν γνωρίζουμε.

Εδώ είμαι ξεκάθαρος:
"Ουδέποτε υπονόησα οτι ο Τρίκαρδος είναι χρυσαυγίτης. Αυτό που υποστηρίζω (και ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλα τι λέω), είναι οτι ο Τρίκαρδος είχε πάει στην συγκέντρωση των χρυσαυγιτών και μάλιστα όχι 2 ώρες μετά τα επεισόδια. Αλλά από την αρχή.
Και αυτό το ξέρετε και εσείς κ. Αντέα όπως και πάρα πολλοί άλλοι συναγωνιστές σας.
Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε και πολλοί από τη νεολαία το ξέρουν.
Δεν υποστήριξα ούτε ότι μαχαίρωσε, ούτε ότι βιαιοπράγησε, απλά μόνο ότι πήγε στη συγκέντρωση. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο."

http://www.haloscan.com/comments...77791593/ #15886


Gravatar Και για εδώ:
http://www.haloscan.com/comments...77791593/ #14252
Περιμένουμε ακόμα την έγκρισή τους να δημοσιεύσουμε το υλικό που έχουμε, δείχνοντας ποιός είναι ο Τρίκαρδος και που και με ποιούς βρίσκεται και αν είναι στην αρχή της συγκέντρωσης ή μετά τα επεισόδια.

Ανυπομονούμε να τους βγάλουμε για άλλη μια φορά ψεύτες.
Εώς ότου μας δώσουν την άδεια δημοσίευσης του υλικού: http://i100.photobucket.com/ albu...niaTwnAetwn.jpg


Ιωάννη δώσε καλύτερα πάλι πίσω την καρέκλα στον Παναή... τουλάχιστον εκείνος είναι σοβαρός...


Gravatar Κυριοι Sly, Spy, Dry, Why?, Βαι Βαι (μαναμ'),

Εγω γνωριζω την ερχομενη εκπληξη. Ενημερωνω τους λοιπους αναγνωστες οτι προκειται περι εκπληξης - εκλειψης! Θα σκοτεινιασει ο ουρανος, θα αρχισει να βρεχει βατραχια, θα επελθουν λοιμοι, λιμοι, θα κοπουν λαιμοι, σεισμοι, καταποντισμοι, το ολον στερεωμα (βοηθουσης κ' της μετατοπισης του αξονος της γης ενεκα των γενναιων προσπαθειων του Πολσεμανου κ' των λοιπον καζανακιτων) θα μετακινηθει κ' θα ερθουν τα πανω - κατω.

Προβλεπω δε οτι θεια μορφη, εχουσα τη μορφη του Μεγα-Αλεκου του Μεγαλοπρεπους, θα επελθει στην γη κραδαινοντας κεραυνους κ' θα τιμωρησει τους επιορκους αρνησιπατριδες.

( Πω πω συγγνωμη αλλα δεν κρατιεμαι! Ποσταρε το, το μαμημενο, δε μπορω, δε μπορω να περιμενω!)


Gravatar Το " Πόλεμος; Πόλεμος!" εξελίσσεται σε αυτό που πραγματικά είναι: μια πολυ μεγάλη ατάκα! Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε ταινία χαλαρά... Τι "Μολών λαβέ", "Ελάτε να τα πάρετε" και τρίχες... Η φωνή του φον Πλεύρη μόνο να λέει "Πόλεμος; Πόλεμος!"

Όσο για τα δελτία... απλά είναι αστείρευτη η φαντασία τους...! Και εις άλλα με υγεία!


Gravatar ΜΠόλεμος; ΜΠόλεμος!

Επιτέλους να αποκτήσουμε φρεσκοανάπηρους ΜΠολέμου για να πληρώνουν φθηνότερα διόδια!

ΜΠόλεμος; ΜΠόλεμος!

( Ο καλπάζον ελέφας στην αρχή του βίδεου ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Μήπως είναι συμβολικόν του καλπασμού του ΛΑΟΣ προς την ΜΠόλιν


Gravatar Συναρπαστικό το βίντεο!
Προτείνω να δημοσιευθεί και το φωτογραφικό υλικό με τον Τρίκαρδο να γίνουν περισσότερο ξεφτιλες οι απατεώνες!


Gravatar Ωραια Spy! Για να μη κρυβομαστε και για να ειμαι ειλικρινης συμφωνω οτι η ΝΕΟΣ ειπε ολα αυτα τα ψεματα. Εγω λεω οτι τα ειπε απο αναγκη επειδη αδικηθηκαν, εσυ λες οτι τα ειπαν επειδη ειναι απατεωνες. Αυτο δεν εχει και πολυ σημασια.
Για το που χαθηκαν ομως (ταχα) τα καταστατικα απο το ΕΑΑΚ εκει δε λες τιποτα. Γιατι αραγε?


Gravatar @Anonymous |14.04.08 - 2:16 pm|

Spy μιλήσει τώρα τελευταία φορά για να καταλάβουν και βλαμμένοι.

1) Spy είδε ψέματα σε δελτίο και σε πρόεδρο ΝΕ.Ο.Σ. και έγραψε ποστ για ψέματα.

2) Spy δεν ξέρει τι λέει καταστατικό.

3) Spy λέει, ότι αν αποκλείστηκε Φ.Ο.Σ. επειδή εφαρμόστηκε καταστατικό, τοτέ ορθώς αποκλείστηκε.

4) Spy λέει, ότι αν αποκλείστηκε Φ.Ο.Σ. με το έτσι θέλω, τότε Φ.Ο.Σ. αδικήθηκε. Αλλά αυτό: Πρόβλημα Φ.Ο.Σ. με φοιτητικό σύλλογο, όχι πρόβλημα Φ.Ο.Σ. με JUNGLE.
Πρόβλημα Φ.Ο.Σ. με JUNGLE: ΜΟΝΟ για ψέματα Φ.Ο.Σ. & NE.O.Σ.


5) Αν καταστατικό χάθηκε τότε σχολή και φοιτητικό σύλλογο για τα μπάζα γιατί έπρεπε έχουν αντίγραφα.

6) Αν Φ.Ο.Σ. κατέβηκε στα τυφλά στις εκλογές, χωρίς έχει καταστατικό ή χωρίς ξέρει τι λέει καταστατικό, τότε Φ.Ο.Σ. για τα μπάζα.

7) Spy λέει, ότι όλο και κάτι θα ήξερε Φ.Ο.Σ. για το καταστατικό, αλλιώς δε θα απέκλειε Τρίκαρδο από ψηφοδέλτιο.

8 ) Αυτά λέει Spy, και από δω και στο εξής: Spy θα παίρνει θέση μόνο για όσα έχει γράψει στο άρθρο του και όλα τα υπόλοιπα θα τα γράφει στα τέτοια του, διότι του έχουν ζαλιστεί ανυπόφορα από τις άσχετες με τα λεγόμενά του παρεμβάσεις

Spy μίλησε.


Gravatar Λοιπον, το καταστατικο του φοιτητικου συλλογου της Νομικης εχει χαθει εδω και χρονια οχι απο τα ΕΑΑΚ αλλα γενικως.
Ο αποκλεισμος ομως της ΦΟΣ εγινε με βαση τον κανονισμο της ΕΦΕΕ.

Μετα απο ολα αυτα τα ψεματα και τις απατεωνιες σας ΦΟΣιτες να ξερετε πως στη Νομικη τουλαχιστον δεν προκειται να κατεβειτε ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ. Και ο λογος που θα αποκλειστειτε την επομενη φορα δεν θα ειναι τοσο Τρικαρδος και οτι ειστε φυτωριο ακροδεξιων-φασιστικων στοιχειων αλλα η απατεωνια σας απεναντι στον συλλογο!
Ολα αυτα δεν θα ξεχαστουν δυστυχως για σας ουτε του χρονου ουτε ποτε!


Gravatar κ. Αριστερέ αν έχετε αυτόν τον σχετικό κανονισμό της ΕΦΕΕ, κάντε μας τη χάρη και ανεβάστε μόνο αυτό το άρθρο που σχετίζεται με τον αποκλεισμό της Φ.Ο.Σ..
Να το έχουμε κι αυτό εδώ για να παραπέμπουμε με λινκ γιατί έχω βαρεθεί.


Gravatar Το βίντεο είναι πολύ καλό τώρα το είδα.

( Που πήγαν οι αντιδράσεις;!Έχει ηχώ εδώ μέσα ή μου φαίνεται;!)


Gravatar Αυτό το βίδεο είναι καλύτερο χαχαχα Χαρισμένο σε όλους τους αντίχριστους ου να μου χαθείτε
http://www.youtube.com/watch? v=5...feature=related


Gravatar Και gotho μεταλάς και ελληνορθόδοξος..
Πόσο τυχερός αισθάνομαι!


Gravatar Eπιστρέφοντας πριν λίγο από τα θολοκουλτουριάρικα εργαστήρια παρασκευής διαγονιδιακών μασονοσιωνιστών τσολιάδων, έβαλα τα ρούχα της δουλειάς (πυτζάμες) και πάτησα στα σχόλια της Ζούγκλας, σίγουρος ότι ο τροπικοςς θα είχε ανεβάσει το κατάλληλο ηχητικό για ταξίδια στη λεβεντογέννα Λατινική Αμερική.
Με περίμενε όμως μία έκπληξη.Αντί να δω στο όραμά μου σάλσα χορεύτριες και χοντρά ρομπούστο να γεμίζουν το στόμα αρώματα μαζί με το τσίμπημα του λάρυγγα από το ρούμι το όνειρο διέκοψε ο Πρίγκηπας της Ζαμούντα κουβαλώντας στους ώμους του ένα Γκέτομπλάστερ και γελώντας στα μούτρα μου.

Ευχαριστώ τροπικέ.

Ως προς το ποστ τώρα!

Σε σχόλια ενός άλλου μπλογκ διάβασα κάτι ωραίο που ίσως και να κολλάει (το επικολλώ γιατί τέτοιες γνώσεις δεν έχω)
Ο Samuel Johnson (ένας από τους πο γνωστούς άγγλους συγγραφείς του 18ου) έλεγε ότι "patriotism is the last refuge of the scoundrel".
Και από ότι φαίνεται, όταν ένα λαμόγιο μπολιάζεται με τις αρχές του καιροσκοπισμού, τότε προκύπτει το Λαος και το παραπληγικό του "έργο" και "προτάσεις" για να χαίρονται οι λοβοτομημένοι και οι νοσταλγοί.


Gravatar @Biologos

Χεχεχ!Μην συνηθίζουμε κιόλας!Είναι πολύ καλός σταθμός,κυρίως παίζει soukous και makossa,αλλά ρίχνει και το αντίστοιχο σκυλάδικο του Καμερούν και του Κονγκό!

@sly

Συγνώμη για το άσχετο αλλά δεν κουνιέται φύλλο!Άσε που είναι και μουσική μόρφωση και αντιρατσιστική κίνηση συγχρόνως!


Gravatar Πάντα ανοιχτός σε νέα ακούσματα τροπικεε...θα το εξετάσω αντικειμενικά και αμερόληπτα και μετά θα το στείλω.


Gravatar Μάλλον το σχόλιο του Spy στα ελληνο-ινδιάνικα πέτυχε το στόχο του. Παλιο-Spy, με τα σχόλιά σου δεν αφήνεις τα σχόλια στο post του Sly να φτάσουν τα 300! Τί θέλεις και τα λες κατανοητά;


Gravatar @προβοκάτωρ
Μη ξεχνάτε και τα εγκώμια που έπλεκε πρόσφατα στον Φιντέλ κ. Προβοκάτορα.
Όπως και να κάτσει η φάση πρέπει να αξιοποιηθεί.
Το παν: Η δημιουργία εντυπώσεων.

@ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ
Με αυτή την ερώτηση κ. Δεμασάμε άρχισαν ήδη να υφαίνονται συνωμοσιολογίες από τους γνωστούς επαγγελματίες μπουνταλάδες: http://hellenicrevenge.blogspot....- post_3806.html

@Καταδοτης
Κάπου σας ξέρω εσάς κ. Καταδότα.. Σπίουνος μου φαίνεσθε και σεις και δη της παλαιάς σχολής.
Συνυπήρξαμε ποτέ εις κάνα σιωνιστικό εκπαιδευτήριο;

@sty
Αξιότιμε Συνεργάτα, ο φον Κάρατζαφ στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή, έκανε λόγο για το μπέναλντι του Μπάτζιο.

@george
κ. Γεώργιε, πάλι μου δώσατε ιδέα για ιερόν βίδεον.


Gravatar Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη είδηση με τους κακούς Φιλανδούς κυκλοφόρησε αφού βγήκε το ποστ μας, με μια εξαίρεση ενός ασήμαντου φιλολαοτιανού μπλογκ που την ανέβασε αυθημερόν. Όλα τα στοιχεία από το SYNC:
http://tinyurl.com/6b24nz
Φαίνεται πως μπλογκ σαν το macedonia-greece και το troktiko διαβάζουν εμάς για να βγάλουν τον δικό τους άρτο...

Μια ερώτηση προς τους μαθητές του παρθεναγωγείου Μαλαματένιων Ωών "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ.": τι απέγινε το εκλεκτό σας μέλος; Έχει να γράψει στο φορουμάκι σας από τις 6 του μηνός και σήμερα έχουμε 15. Το κάνατε γερή χαψιά;


Gravatar Άσχετο με το post αλλά επειδή με άφησε ενεό βραδυάτικα και μετά βίας βρήκα το κουράγιο να πάρω τα κατάλληλα αντιεμετικά μου, ήταν η χθεσινή είδηση περί της ανάσυρσης δικαστή από το μαυσωλείο της ακροδεξιάς. Μιλάω βέβαια για τον δικαστή της υπόθεσης "Ζιγκ ζαγκ στις νερατζιές" με μηνυτή το μωρό γέροντα - "συγγραφέα" του μίσους, Κ. Πλεύρη.

Τμήματα της απόφασης του κου. Γαβαλά (προέδρου);
«Η παιδική λογοτεχνία αναφέρεται στις αγνές παιδικές ψυχές, που ο θεάνθρωπος Χριστός τις ανέδειξε σε πρότυπο για τους ενήλικες με τη θεϊκή ρήση του “εάν δεν γίνετε σαν τα παιδιά βασιλεία Θεού δεν θα κληρονομήσετε”. Στις σχολικές βιβλιοθήκες δεν πρέπει να υπάρχουν απλώς λογοτεχνικά βιβλία, αλλά παιδαγωγικά βιβλία, που να συντελούν στην ηθική και πνευματική αγωγή των παιδιών».

«Η απαγόρευση ενός ασέμνου βιβλίου δεν αποτελεί πράξη λογοκρισίας, όπως δεν είναι λογοκρισία η οποιαδήποτε απαγόρευση στα παιδιά να διαβάζουν βιβλία που τα ωθούν σε άσχημες συνήθειες και κακές πράξεις, όπως ναρκωτικά, κλοπές, πορνεία κ.λπ.».

«Τα σχολικά βιβλία πρέπει να εμπνέουν στα παιδιά την ηθική αγνότητα, την αγάπη για τη θρησκεία και την πατρίδα, απαλλαγμένα όμως από πολιτικές και κομματικές ιδεολογίες και προκαταλήψεις, αφού άλλωστε η θρησκεία αφορά όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και η αγάπη για την πατρίδα δεν κάνει πολιτικές διακρίσεις»


Η διαβρωτική "γοητεία" της ακροδεξιάς λειτουργεί σαν τη σκουριά, στον κοινωνικό ιστό. Μόνο που όταν επηρεάζει τη δικαστική εξουσία, επιβεβαιώνει πως η δημοκρατία μας είναι ανάπηρη, όπως αυτή που μας τονίζει ο Μ. Κατσαρός, πως μας τάξανε.

Χωρίς περισσότερα λόγια, μπορείτε να επισκεφθείτ�


Gravatar (2/2) Χωρίς περισσότερα λόγια, μπορείτε να επισκεφθείτε την Ελευθεροτυπία στο http://www.enet.gr/online/ online...748240,25541392
ή τον Ροίδη στο http://roides.wordpress.com/2008...15/plev15apr08/

Και πριν βιαστούν κάποιοι μικρόνοες να αντιπαραβάλλουν την περίπτωση με την άλλη του πονήματος του Πλεύρη που καταδικάστηκε, γιατί απλά με αυτό τον τρόπο θα καταδείξουν την έλλειψη εγκεφάλου που τους διακρίνει. Άλλο πράγμα η λογοτεχνία και τα ήθη και άλλο το κήρυγμα μίσους.


Gravatar "Σε επόμενο ποστ μέσα στη βδομάδα θα ρίξουμε μία από τις μεγαλύτερες βόμβες στην ιστορία του μπλογκ μας"

Μια μικρά διόρθωσις μονάχα...
Μέσα εις την Μεγάλην Εβδομάδαν θα είναι κ. Sly η αποκάλυψις. (τι γλέντια θα έχουμε πάλι...)
Προ αυτού θα ακολουθήσουν ακόμα κάνα δυό..


Gravatar Προς τους μαθητές του παρθεναγωγείου Μαλαματένιων Ωών "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ.":

Εμείς αποφύγαμε να τον ονοματίσουμε με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί, μόνο ρίξαμε το δίχτυ να δούμε αν θα πιάσουμε καμιά ψαριά.

Τελικά είχαμε άμεσο αποτέλεσμα, το "εκλεκτό μέλος" απάντησε με χαριτωμένο θράσος μέσω του φόρουμ επιβεβαιώνοντας τις αρχικές υποψίες μας για την ιντερνετική ταυτότητά του.

Συνεχίστε έτσι, να αυτοκαρφώνεστε. Μας δίνετε μπόλικο υλικό για τη συνέχεια.


.-


Gravatar @Spy
Όσες βόμβες και αν ρίξουμε, ο βλάκας είναι ανίκητος
http://neos-forum.com/templates/Getaway/images/ post_old.gif


Gravatar Συναγωνιστά SKY, το ιερόν λίνκιο δεν ανοίγει.


Gravatar Συμπαλεύοντα Sly, το ξαναβάζω http://neos-forum.com/viewtopic....p? p=67063#67063


Gravatar Αυτόν τον χυδαίο χαρακτηρισμό τον έχουν βγάλει πρώτοι κάτι δηθενατζήδες που ντροπιάζουν την Αριστερά και χάρηκαν οι συνεργάτες τους στη Δεξιά (τύπου ΛΑ.Ο.Σ, Αντίβαρο, Ρεσάλτο κλπ).

Έχουμε χρόνο μέχρι την Εβδομάδα των Παθών που θα βγει η καινούρια βόμβα - ξέρεις - ποια και θα ασχοληθούμε τώρα με αυτό το ζήτημα, περισσότερα στην ενδοεπικοινωνία μας.

Των Παθών τους τον τάραχο έχουν να πάθουν.

ΥΓ μην βάζεις τις αγκύλες SKY, δεν χρειάζονται. Πέρνα σκέτα τα λινκ με απαραίτητ προϋπόθεση να ακολουθεί το "http://".

Προς όλους, αν είναι πολύ μεγάλα τα λινκ που θέλετε να βάζετε στα σχόλια, χρησιμοποιείτε το http://tinyurl.com/


Gravatar Synagwnisth Sly, de xreiazetai to tinyurl.
Oso megala kai na einai ta links, to holoscan ta syntomeyei automata.
Bazete ta opws einai ta links, xwris fobo kai pa8os.

[Bre ton Trikardo. San ton gymnosaliagka sth broxh bghke ]

(sorry gia ta greeklish, eimai se siwnistiko pc pou den uposthrizei ellhnikoures...)


Gravatar Προτείνω το tinyurl επειδή σε μια-δυο περιπτώσεις το Haloscan δεν τα πήρε κι αφετέρου πιάνουν πολύ μεγάλο χώρο. Το συνιστώ για παραπομπές από wordpress που έχουν αλφαριθμητικούς χαρακτήρες, σε κάποιες περιπτώσεις δεν τα είχε πάρει το Haloscan.

Καλή συνέχεια στη Συναγωγή σου.


Gravatar @Καταδοτης
Κάπου σας ξέρω εσάς κ. Καταδότα.. Σπίουνος μου φαίνεσθε και σεις και δη της παλαιάς σχολής.
Συνυπήρξαμε ποτέ εις κάνα σιωνιστικό εκπαιδευτήριο;

-" Σ'εχω δει απο καπου σε ξερω..." - Μεταξυ ρουφιανων ρουφιανιες;

Αντε ανεβασε το ντεεεεεεε. Εγω ο κακομοιρης ειμαι απλως εργατης, αυτουναυτου τα κομπιουτερια κ' τα βιντεα κ' τα φλας, μπαμ, σβινκ κ' λοιπα μπλιμπλικια δεν τα κατεχω ο ερμος.

Επι τη ευκαιρια, αυτος ο 3καρδος σε κατι απο Λεοντοκαρδο μου φερνει. Τι να πει κανεις.


Gravatar ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ;

Τι να πω, βγαινω απο την κουκουλα μου.

Παντως ηδη καποιος αρχισε να σουξουμουξου μανταλακια (οπως ελεγε ο Χαρρυ, "Βασικα, ναι μεν, οχι πως, αλλα, ξερετε, ...) , θα στειλω ρουφιανογραμμα δια της γνωστης οδου.


Gravatar Την άλλη βδομάδα αγαπητέ Καταδότα, μίσθαρνο του Soros, γιατί θα είναι των Παθών!


Gravatar Η εντύπωσή μου είναι ή όσο παρακολουθώ το παιδικό forum τους μου φαίνεται ότι ασχολούνται λιγότερο(λίγο) με συνομωσιολογίες;


Gravatar Δεν είναι εντύπωσή σου αλλά πλέον γεγονός. Ο Αντεύς έχασε το κοινό του και σχεδόν κανείς δεν σχολιάζει μετά από τέτοια νίλα που έπαθαν.

Ας πρόσεχαν τα τρικαρδισμένα.

Αίμα, τιμή, Χρυσό Ρεζίλι.


Gravatar Α, μόλις έχουμε νεότερα. Ο ΓΕ.Ρ.Ο.Σ. με το πλευρίτικο άβαταρ και τις πίτσες μπλε δεν κρατήθηκε, τον καρφώνει δυνατά κι ελληνικά τον Τρίκαρδο. Να βγάλουμε το nickname του τρίκαρδου μπουμπουκιού στη φόρα ή θα μας κατηγορήσουν πάλι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων;

( Αφού μόνοι τους καρφώνονται οι χρυσαυγίτες...)


Gravatar πω πω εγω ο γερος ο κακος και κρονις μαυρος φασιστας πρεπει τωρα δλδ να κρυφτω μετα απο τις φοβερες αποκαλυψεις της ζουγκλας??αχαχαχα ρε παιδιακια προκαλειτε το γελιο και μονο..σας εχω ξαναρωτησει ομως και περιμενω ειλικρινη απαντηση ..σπαι εισαι δημοσιογραφος??δεν χρειαζεται να το ρωταω συνεχεια..γιατι ενα πουλακι που δεν εχει καμια σχεση με τον στοχο ,την ακροδεξια και την χ.α. μου ειπε πως εισαι..


Gravatar Μαμμμμαααααααααααααά
http://www.youtube.com/watch?v=F...h? v=F9cqKafnUrk


Gravatar οσο για το φοβερο ρεπορταξ και τις τρομερες αποκαλυψεις δεν χρειαζεται σχολιασμο αλλα μονο καλο μας κανει γιατι ως γνωστον το γελιο κανει καλο..εσεις ολοι που μας λετε ολους μας απατεωνες ,πλαστογραφους και χουντικους νεοναζι σας κατανοω γιατι εχετε τοσο κομπλεξ..γιατι το μυαλο ειναι τοσο μικρο οσο και το μυαλο ενος στελομυλαου νεοναζι της χρυσης αυγης..


Gravatar επισης ολοι εσεις που μας βριζετε ολους με τον χειροτερο τροπο χωρις ουτε να μας ξερετε προσωπικα ουτε το τι πιστευουμε για τον ναζισμο και διαχωριζετε τον κοσμο στος κακους υποτιθεμενους φασιστες του λαος και τους καλους δημοκρατες των αλλων κομματων τωρα βλεπω γινεστε και χαφιεδες τακτικες δλδ των χ.α. που τοσο μισητε εφαρμοζετε..συνχαρητηρια..βλεπω επισης να καητηγορειτε και τον πλευρη για το βιβλιο που απεσυρθη..εγω πολιτικα απεχθανομαι τον πλευρη αλλα εχετε μπει στον κοπο περα απο το τυφλο μισος που τεφετε για εμας τους κακους οπως λετε να διαβασετε το εν λογω βιβλιο?φυσικα οχι..αφου ειναι εναντιον του ο πλευρης αρα ειναι καλο και αγιο βιβλιο..οποιοι υποστηριζουν στο οποιοδηποτε θεμα τον πλευρη ειναι ναζι..ωραιες λογικες απο κολλημενα μυαλα..


Gravatar @Emperor: Που 'σαι 'σύ βρε; Πού χάθηκες; Μαύρα μάτια κάναμε! Γουστάρεις τρελίτσες; Τις πουλάς ή αγοράζεις κιόλας;

"σας εχω ξαναρωτησει ομως και περιμενω ειλικρινη απαντηση ..σπαι εισαι δημοσιογραφος??"

Spy, κι εγώ σε έχω ρωτήσει, αλλά δεν μου απάντησες: Στο κοκκινιστό πόσο κρεμμύδι βάζεις;

"γιατι ενα πουλακι που δεν εχει καμια σχεση με τον στοχο ,την ακροδεξια και την χ.α. μου ειπε πως εισαι"

Μπα; Κάνετε παρέα και με άτομα εκτός ΛΑΟΣ κ. Emperor?

"γιατι το μυαλο ειναι τοσο μικρο οσο και το μυαλο ενος στελομυλαου νεοναζι της χρυσης αυγης.."

Τί θα πεί στελομυλάος; "Ο Στέλιος που δεν είναι ΛΑΟΣ;" Emperor, ο Spy παραπάνω έγραψε ένα σχόλιο ειδικά για κάτι ΦΟΣτήρες σαν εσένα (14.04.08 - 2:46 pm)... δεν νομίζω ότι το εμπέδωσες, παρόλο που είναι στην κατάλληλη διάλεκτο.

Τίποτα άλλο εκτός από ψευτο-δουλέματα επιπέδου γυμνασίου έχεις να πείς; Είναι ανάγκη να προσπαθείς και εδώ να κάνεις τους δικούς από το forum ΝΕΟΣ να σε πάρουν στα σοβαρά;

Κατά τ'άλλα, πώς πάει ο δικαστικός σου αγώνας ενάντια στον Καρατζαφέρη, τον φιλο-FYROMιανό;



Gravatar frapdigo σου μιλω σοβαρα σε θεωρω σοβαρο συνομιλητη και δεν χρειαζεται να το γυρνας στο αστειο και να χαλας την συζητηση οκ?και γω μπορω να το παω στο χαλαρο αν θελω..το να υποβαθμιζεις τον αλλο δεν νομιζω οτι ειναι σωστο γιατι εγω δεν το εκανα και ουτε προκεται να το κανω στο μελλον..οσο για την σοβαροτητα καλυτερα να μην μιλησουμε για ολους γιατι οταν σας απαντουσα στα ερωτηματα σας μου λεγατε για σεντονια της ακροδεξιας?θελετε διαλογο σοβαρο χωρις κολληματα η αυτο που θελετε τελικα ειναι να υποβαθμιζετε τον συνομιλητη σας σε οποιο πολιτικο χωρο και αν ανηκει?σας θεωρω σοβαρους συνομιλητες και γιαυτο ηρθα για να γινει διαλογος..θα μου ηταν ευκολο να μιλαω μονο με τους δικους μου και να λεμε αυτα που θελουμε..


Gravatar αλλα δεν το κανω γιατι πιστευω οτι σοβαρη συζητηση μπορει να γινει και με ατομα που με βριζουν χωρις να με γνωριζουν..που τσουβαλιαζουν τους παντες και εχουν μια α πριορι αρνητικη εικονα για πολλους απο εμας οτι ειμαστε υμνητες του χιτλερ και της χουντας..οταν φυγει αυτο το κολλημα θα σταματησουμε να θεωρουμε τον αλλο γραφικο και να τον κοροιδευουμε..


Gravatar

Που είστε βρε κ. Εμπέρορα;;
Μαύρα μάτια κάναμε.
Μη μας κάνετε πάλι κάνα χουνέρι και λείψετε τόσο πολύ γιατί είστε πλέον η ψυχή του JUNGLE-Report!

Μόνο δημοσιογράφος; Με προσβάλλετε.
Μεγαλοδημοσιογράφος περικάλω και από τους γνωστούς μάλιστα.
Σήμερα το βράδυ είμαι σε κάποιο δελτίο καλεσμένος (δε λέω σε ποιό, για να ψάξετε λίγο). Θα αφήσω με την πρώτη ευκαιρία και ένα υπονοούμενο για σας, να δούμε αν το καταλάβετε.
Καλό ζάπινγκ.

@FrapDigo
κ. Φραπεδίνγκο δε φτιάχνω κοκκινιστά εγώ. Τις γυναίκες τι τις έχουμε; {--σπόντα για να πλακώσουν τα φεμίνια :P

@Imaginos
κ. Ιμάτζινε τώρα είμαι σίγουρος ότι έχετε πουλήσει την ψυχή σας στο διάολο.
Μόνο 7 +γεροντάδες+ μπορούν τώρα να σας ξορκίσουν, διαβάζοντάς σας τα σαβουροπακέτα του Ισαπόστόλου Λιάκουρα.


Gravatar @Emperor: Στις 15.04.08 - 5:54 pm ο Emperor είπε:

1) " το να υποβαθμιζεις τον αλλο δεν νομιζω οτι ειναι σωστο γιατι εγω δεν το εκανα και ουτε προκεται να το κανω στο μελλον.."

2) " σας θεωρω σοβαρους συνομιλητες και γιαυτο ηρθα για να γινει διαλογος.."


---

Στις 15.04.08 - 5:25 pm και 5:29 pm είχε πει: "αχαχαχα ρε παιδιακια προκαλειτε το γελιο και μονο..", και "σας κατανοω γιατι εχετε τοσο κομπλεξ..γιατι το μυαλο ειναι τοσο μικρο οσο και το μυαλο ενος στελομυλαου νεοναζι της χρυσης αυγης.."

---

What's wrong with this picture? Επίσης, να ξέρεις ότι εγώ δεν σε υποβαθμίζω, μόνος σου υποβαθμίζεις τον εαυτό σου. Εγώ απλά βάζω το περιτύλιγμα.

Θα συζητήσω μαζί σου όταν πεις κάτι σοβαρό. Προτείνω δημοκρατική (Περικλίδικη :P) ψηφοφορία: Κρίνετε ότι τα ερωτήματα που θέτει ο κ. Emperor χρίζουν α)σοβαρής απάντησης ή β)περιτυλίγματος;

Όσο για το παράπονό σου ότι σας βρίζουμε (με τον "χειρότερο τρόπο" κιόλας, α πα πα! :lol, αποκαλώντας το ΛΑΟΣ ακροδεξιό κόμμα, θέλεις να συνεχίσουμε το παιχνιδάκι με τα links κι εδώ, να το κάνουμε Post Ανοχής;

Να σημειώσω ότι θεωρώ ότι υπάρχει μια εξαιρετικά μικρή μειοψηφία υποστηρικτών του ΛΑΟΣ που δεν έχει θέση με τους υπόλοιπους απατεώνες, καιροσκόπους ακροδεξιούς. Emperor, αν θέλεις...σου δίνω και link!


Gravatar @emperor

Σου απαντάω εγώ..ναι είναι δημοσιογράφος.Άντε πες τώρα αυτό που θες,γιατί μου θυμίζει τα ανέκδοτα που το κόβεις πριν το τέλος και περιμένεις απ τον άλλο να πει την κατάλληλη ατάκα για να πεις το αστείο.Άντε πες το!

Επίσης δεν νομίζω να σε αποκάλεσε κανένας φασίστα,έχεις κολλήσει.Είναι άλλο να σου λέει κάποιος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Λαοτιανών έχουν φασίζουσες νοοτροπίες κι άλλο αυτό που νομίζεις εσύ.

Όσο για τα "παιδάκια"..απ τη στιγμή που συμμετέχεις στο forum του ΝΕΟΣ και δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η ενήλικη αντιμετώπιση της πραγματικότητας δεν λέω τίποτα άλλο.

@frapdigo

Εξαρτάται απ το κρέας κι απ το αν η σάλτσα είναι από φρέσκιες ντομάτες ή πασάτα ή κον κασέ.Επίσης εξαρτάται απ το συνδυασμό μπαχαρικών που θα χρησιμοποιήσεις!Άλλη απορία;!


Gravatar @imaginos

Dimu Borgir;! Άκουγα στο λύκειο μέχρι που άρχισε να μου τη δίνει το τζάμπα σκοτάδι και το τζάμπα μίσος.Ο Ήλιος είναι πολύ ανώτερος.


Gravatar @tropikosss: Άντε επιτέλους ένας μη-φαλλοκράτης, που μαγειρεύει! Όχι σαν τον Spy, τον παλιο-ανατολίτη τον άντρα! Tropike, όμως, με απογοητεύεις. Από εσένα περίμενα να πείς ένα μόνο: Όλα εξαρτώνται, αρχίζουν και τελειώνουν, ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙΣ!Tropike, έχεις μαλθακέψει τελευταία. Πάω να πάρω 2-3 κιβώτια Paulaner να σου φέρω, γιατί κάτι μου λέει ότι έπεσες πάλι στα λικέρ.


@Emperor: ο Spy, εκτός από μεγαλοδημοσιογράφος, έχει και στριφτό μουστάκι μισό μέτρο.

Στην ερώτησή σου, Emperor, απαντάω με ένα κουίζ: Ποιός άλλος δημοσιογράφος (έτσι δηλώνει τουλάχιστον, όποτε βρίσκει ευκαιρία), πολύ πρόσφατα υπέπεσε σε ένα σφάλμα για το οποίο παλαιότερα απαιτούσε παραδειγματική τιμωρία; Τα έσοδα του νικητή θα διατεθούν σε πρωτότυπο χαϊδευτήρα γενιών, που θα δωρηθεί στο forum ΝΕ.Ο.Σ. (όπου ΝΕ = ΓΕΡ).


Gravatar οκ την απαντηση μου την πηρα απο τον τροπικο..απο εδω και περα γραψτε οσα αποκαλυπτικα ρεπορταζ θελετε..εχετε το ακαταλογιστο πλεον..λεω επισης παιδακια αυτα που με βριζουν και με χαρακτιζουν φασιστα εμενα και το κομμα μου..το ξαναλω μηπως το καταλαβετε..οσο υποβαθμιζετε τον αλλο και τον χαρακτηριζετε αστειο και προσπαθειτε να γελασετε μαζι του κακο στην ολη συζητηση κανετε..γιατι δεχεστε εξ αρχης οτι ειμαστε αστειοι αρα δεν μας καταδεχεστε για συζητηση εσεις οι ανωτεροι..σας αφηνω να με θεωρειτε οτι θελετε..αλλα τις αστειοτητες περι ναζιστων και φασιστων να διευκρινιζετε για ποιον τις λετε..εγω αναφερομαι σε συγκεκριμενα ατομα που χαρακτηριζουν οχι σε ολους σας..θα ηταν θετικο να εχετε και σεις την ιδια συμπεριφορα λοιπον..οσο για την μικρη μειοψηφια που δεν ειναι ναζι ασε να ξερω εγω καλυτερα που ειμαι μεσα στο κομμα και ξερω ποιοι ειναι η πλειοψηφια και η μειοψηφια


Gravatar επισης ειναι τοσο γηρασμενο το κομμα που η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που μας ψηφισαν στις εκλογες ειναι ατομα ηλικιας 30-45 ετων και ανωτατης μορφωσης..αντι να λετε οτι ναναι ψαξτε το..και μην μου πειτε οτι αοριστολογω..η αγαπημενη σας ελευθεροτυπια το εγραψε την βδομαδα μετα τις εκλογες...τελος καλο θα ηταν αντι να επιτιθεστε συνεχεια στο φορουμ μας κοιταξτε και την δικη σας συμπεριφορα που ειναι απαξιωτικη στην αντιθετη αποψη..περιμενω μια σοβαρη απαντηση και ειλικρινη πο τον σπαι που τον συμπαθω και το ξερει αλλα μαλλον στην ερωτηση θα μεινω οπως παντα..


Gravatar @Emperor:"οσο για την μικρη μειοψηφια που δεν ειναι ναζι ασε να ξερω εγω καλυτερα που ειμαι μεσα στο κομμα και ξερω ποιοι ειναι η πλειοψηφια και η μειοψηφια"

Εμ δε μας τα λέτε αυτά! Και γιατί αυτήν την πλειοψηφία την κρύβετε και δεν τη φωνάζετε να γράψει στο forum ΝΕΟΣ; Γιατί αφήνετε την "ακραία μειοψηφία του ΛΑΟΣ" να αποτελεί πλειοψηφία στο forum σας; (Πρόσεξε όμως, σε τυχόν αντίλογό σου θα απαντήσω με links )

Αυτό που σου είπε ο Τροπικός, σου το έχουν πει όλοι εδώ μέσα. Κανείς δεν αποκάλεσε εσένα φασίστα ή κάτι ανάλογο. Το κόμμα σου όμως το αποκαλώ ακροδεξιό και καιροσκοπικό. Βασισμένο σε πράγματα γραμμένα σε εφημερίδες, τις οποίες εσύ απλά χαρακτήρισες "έρμαιες συμφερόντων", που συκοφαντούν το κόμμα σου. Αντί, φυσικά, να πεις κάτι για τις πληροφορίες που σου παρέθετα. Πες "κύμινο" και σου δίνω όσα links ακόμα θέλεις. Θα βαριέσαι να βγάζεις συκοφάντες (από τη φαντασία σου), αλλά εγώ θα συνεχίζω (duracel).

Όσο αφορά τις βρισιές, Emperor, ας πούμε κάτι για το βιβλίο που απαγορεύτηκε από τις σχολικές βιβλιοθήκες. Έχεις μήπως καμιά ιδέα για το ποιός αποκάλεσε την κ. Σωτηροπούλου ως "άλλη μια αγάμητη αριστερή", μέσα στο forum της ΝΕΟΣ; Επίσης, μπορείς να μου πεις και γιατί "απέκρυψε" τα μεσαία γράμματα της βρισιάς; Μήπως αυτός ο "άγνωστος" δεν διάβαζε "άσεμνα βιβλία" μικρός, και έμαθε να αποκρύπτει τις μισές κακές λεξούλες που λέει;

Ξέχασες να ρίξεις απάντηση στο κουίζ. Τί, μόνο εσύ θα ρωτάς πράγματα άσχετα με τη συζήτηση;


Gravatar @tropikosss
κ. Τροπικέ μαρτυρήσατε το επάγγελμά μου. Είσθε προδότης, χαφιές και αντι-ανθέλλην.
Θα ήθελα να υποβάλετε και εσείς την παραίτησή σας για να την κάνω δεκτή όταν έρθουν οι ΕΛ.

@emperor
Δώστε τους να καταλάβουν κ. Εμπέρορ. Βαράτε τους αλύπητα τους ψωροκουλτουριάρηδες, τους ψεύτας, συκοφάντας τε και υβριστάς.
Χώστε τους τα άνευ ελέους, κι εγώ μαζί σας είμαι.


Gravatar @emperor

Μην επιβεβαιώνεις το χώρο σου που φημίζεται για την έλλειψη χιούμορ.Χιούμορ κάνουμε αγαπητέ δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης ούτε είναι δείγμα απαξίωσης του συνομιλητή.Αν είχατε λίγο περισσότερο χιούμορ όλα θα ήταν διαφορετικά.

Χαμόγελα χρειάζονται!

http://youtube.com/watch?v=0ahRMB-n27k

@spy

Υποβάλω γραπτή παραίτηση ενωπίον μαρτύρων και ρητώς με το παρών έγγραφο.

Μετά τιμής

Tropikosss Puertoricos


Gravatar Τώρα τελείωσε το δελτίο ειδήσεων το αφεντικό, έρχεται σε λίγο να σε κυνηγήσει με τη μαγκούρα.


Gravatar κ. Τροπικέ, ωραία τα θολοκουλτουριάρικα που βάζετε, όμως να μη σκεφτόμαστε μονάχα την πάρτη μας..

Βάλτε και κάνα ελληνικό παραδοσιακό για να σκάσει και το χειλάκι της εθνικοπατριωταριάς που μας διαβάζει..:

http://youtube.com/watch?v=MV-NcBOVafc


Gravatar Α, που είσαι Emperoraki, αυτά να τα βάζετε στο φόρουμ σας όχι να τα κάνετε τουμπεκί:

http://www.laos.gr/Press/ press14...ess140408_5.htm
Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Συμφωνείς εσύ με αυτό: «Δικαστής, διατάσσει απόσυρση βιβλίου από τις σχολικές βιβλιοθήκες της Ε. Σωτηροπούλου �Ζιγκ Ζαγκ στις νερατζιές� μετά από προσφυγή του κ. Πλεύρη Κων/νου» Το ξέρεις το θέμα;
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Όχι δεν το ξέρω, το ακούω τώρα, νομίζω ότι ο εισαγγελέας μπορεί να αποσύρει άσεμνα έντυπα από τα περίπτερα, από σχολικές αίθουσες δεν νομίζω ότι είναι μέσα στη δικαιοδοσία του, είναι δικαιοδοσία του Υπουργείου Παιδείας. Δεν ξέρω το βιβλίο. Αν είχε δει ο εισαγγελέας κάτι άσεμνο έπρεπε να κάνει μια επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, στο παιδαγωγικό ινστιτούτο κλπ και αλίμονο αν κάθε εισαγγελέας�ή όπως ο άλλος που έκρινε άσεμνο ένα πίνακα του Πικάσο. ’λλο αυτό και άλλο αυτός που ασχημονούσε σε ένα καρπούζι και τον πήγαν για δημοσία αιδώ.


Gravatar -Aλίμονο κύριε Καμπουράκη. Αυτά τα πράγματα τα κάνουν μόνο κάτι φασίστες καρπαζοεισπράκτορες.
- Ναι ο κύριος Πλεύρης ζήτησε να απαγορευτεί το βιβλίο κύριε Καρατζαφέρη.
- Κύριε Καμπουράκη δεν τον ξέρω αυτόν τον κύριο, μα τί αστεία πράγματα είναι αυτά (ήρεμη φωνή, τα χέρια σταυρωμένα μπροστά του και το κεφάλι ελαφρώς χαμηλωμένο προς τα μπρος)?
- Τον Κώστα Πλεύρη δεν ξέρετε?
- Μπα πρώτη φορά τον ακούω...τί είναι αυτός?

Τέτοια συνομιλία κατέγραψε ο Σπάει το πρωί που ήταν καλεσμένος στου Καμπουράκη...Έμπερορ, μπορεί να είναι και ο ίδιος ο Καμπουράκης για ψάξτο με τα πουλάκια σου.

@Τροπικόςς
Με το τραγούδι από τας Καραβαϊκές με φτιάξατε κύριε γιατί μόλις επέστρεψα από την ανθελληνική μου εργασία και επειδή δηλώνετε ότι σας αρέσει ο ήλιος σας αφιερώνω το παρακάτω...

http://www.youtube.com/watch?v=A...h? v=AbNGYqLXvXk


Gravatar Μία παρατήρηση μόνον για τα μέλη της Φ.Ο.Σ. Νομικής, που καταγγέλλουν και ψάχνουν το καταστατικό του συλλόγου φοιτητών:

Οι σύλλογοι φοιτητών (σε όλες τις σχολές ολόκληρης της χώρας) είναι σωματεία αναγνωρισμένα από το Πρωτοδικείο. Αυτό σημαίνει ότι τα αυθεντικά καταστατικά τους βρίσκονται στο αρχείο του οικείου Πρωτοδικείου και είναι προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Τα παραπάνω προκύπτουν από το άρθρο 81 του Αστικού Κώδικα και τα διδάσκεται ο φοιτητής της Νομικής στο μάθημα των Γενικών Αρχών Αστικού Δικαίου κατά το 1ο (ολογράφως πρώτο) εξάμηνο φοίτησης.

Άρα, δύο τινά συμβαίνουν εν προκειμένω: είτε τα μέλη της Φ.Ο.Σ. είναι κακοί φοιτητές είτε τους συμφέρει το (αληθές ή ψευδές, δεν γνωρίζω) γεγονός της εξαφάνισης του καταστατικού από τα γραφεία του συλλόγου.

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο φοιτητή ή παράταξη που τυχόν επικαλούνται αυτή την εξαφάνιση ως ανεπανόρθωτο γεγονός.


Gravatar @tropikosss

Εγώ τροπικέ άκουγα στο λύκειο Bob Marley μέχρι που άρχισε να μου τη δίνει o τζάμπα ήλιος και η τζάμπα αγάπη. Το σκοτάδι και το μίσος είναι πολύ ανώτερα τελικά στα 40 μου. Το έψαξα πολύ και ανακάλυψα ότι τελικά πρέπει να προσγειωθώ σε αυτό τον πλανήτη που μόνο σκοτάδι και μίσος είναι. Δεν έχεσα στο πηγάδι για να είμαι έξω από το "χορό".
Εξ ου και οι Dimmu Borgir που σε προσγειώνουν και στην πραγματικότητα αυτού του αισχρού κόσμου από κάθε άποψη. Ο ήλιος που αναζητάς είναι αντικατοπτρισμός του σκότους και μόνο, μη ψάχνεις άδικα, έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

http://www.youtube.com/watch?v=f...h? v=fDc4XahUJTQ

Τι με έπιασε βραδιάτικα?


@SPY

Αυτά να τα βλέπετε εσείς κύριε SPY που νομίζετε ότι όλοι οι Λαοτιανοί είναι και θεούσες λόγω αμορφωσιάς. Από το πολύ διάβασμα και την παραμόρφωση κατάντησα σατανιστής και ψηφίζω και ΛΑΟΣ. Γιαυτό αφήστε και εσείς λίγο το διάβασμα και την παραμόρφωση γιατί στο τέλος τα ίδια θα πάθετε, θα ψηφίσετε ΛΑΟΣ δηλαδή.


Gravatar @spy

Τι clipara ήταν αυτή με τον Παπαδόπουλο;!Ιδίως με τη λαική βερσιόν βάλαμε τα γέλια μ ενα φίλο μου.Ελληνάρες ελληνάρες αλλά τα αφρικάνικα congas έδιναν κι έπαιρναν στο background(ήταν και στη μόδα στα 60s).

@biologos
Η μέρα σήμερα είχε steel drums από Trinidad!
ELOY; Μ αρέσουν αυτοί,ωραία μουσική,ωραίες ψυχεδέλειες!


@imaginos

Άντε καλά ρε imagine,αφού εκεί σ οδήγησε η σοφία των 40 δεν μπορώ να πω τίποτα.
Παρεμπιπτόντως μη νομίζεις ότι κάνεις και τίποτα περίεργο,οι μισοί Λαοτιανοί είναι μεταλάδες κι οι άλλοι μισοί σκυλάδες.Μέχρι εκεί φτάνει η κουλτούρα του χώρου.Αα κάποιοι ακούνε και.."ξένα" που λένε κι οι θειάδες.

( Αυτά είναι πολιτικά σχόλια!)


Gravatar @tropikosss

Πλάκα-πλάκα, αυτά είναι πολιτικότατα σχόλια!


Gravatar @tropikosss
Οχι ρε φίλε δε με οδήγησε στους Dimmu Borgir η σοφία των 40 ετών, εκεί με οδήγησε αυτό που έγραψες παραπάνω για ήλιους και αγάπες σκοτάδια και μίση.

Αν προσπαθείς να βρεις την αγάπη και τον ήλιο μέσα από τη μουσική αποκλειστικά τότε και εγώ προσπαθώ να βρω το μίσος και το σκοτάδι μέσα από τη μουσική επίσης. Μα ήταν πολιτικό σχόλιο αυτός ο συλλογισμός και ειδικά οτι οι Λαοτιανοί οι μισοί είναι μεταλάδες και οι άλλοι μισοί σκυλάδες? Έχεις κάνει δημοσκόπηση και το ξέρεις αυτό?
Δηλαδή οι αριστεροί που είναι ΟΛΟΙ σκυλάδες αλλά συνωστίζονται και στο μέγαρο μουσικής προτού συνεχίσουν στα σκυλάδικα είναι καλύτεροι? Και είναι αυτά πολιτικά σχόλια, παπάρια σχόλια είναι...
Και στην τελική υπάρχουν πολλοί αριστεροί που έχουν περισσότερους από 40.000 δίσκους που εγώ έχω μαζέψει με μεράκι 25 χρόνια τώρα? Η μήπως την ποιότητα την κάνει ο Θεοδωράκης και ο Τσαϊκόφσκι μόνο?
Σε κάθε περίπτωση δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε σκυλάδικο ούτε στο μέγαρο μουσικής και ούτε πρόκειται. Προτιμώ να τη βγάζω σε μια μικρή λαϊκή ταβερνούλα με παλιό καλό ρεμπέτικο και σε μικρά, πολύ μικρά "οικογενειακά" μπαράκια με παλιά καλή rock. Αυτό είναι ποιότητα για μένα και εάν δεν είναι ποιότητα αυτό να σου πω την αλήθεια την έχω χεσμένη την ποιότητα των άλλων...


Gravatar @imaginos

" Αν προσπαθείς να βρεις την αγάπη και τον ήλιο μέσα από τη μουσική αποκλειστικά.. "

Αυτό κατάλαβες εσύ απ αυτά που είπα;

" Μα ήταν πολιτικό σχόλιο αυτός ο συλλογισμός"

Ειρωνικά μίλησα.

Και ναι έχω κάνει πολύ μεγάλη έρευνα για την πολιτική κουλτούρα σε συνδυασμό με τη μουσική.Αυτό που λες για τους αριστερούς φυσικά ξέρεις ότι δεν ισχύει αλλά κάτι έπρεπε να πεις και για αυτούς,μη χαλάμε και το πρωτόκολλο.
Δεν μ ενδιαφέρει αν πας ή όχι σε σκυλάδικα ή στο μέγαρο και σε κάθε περίπτωση δεν κρίνεσαι μόνο από αυτό , κι ούτε ήταν αυτό που έγραψα,αλλάαπό ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων.
Φυσικά δε πρόκειται να στο κάνω πιο λιανά,η αντιληπτική σου ανικανόνητα με αφήνει αδιάφορο.


Gravatar Ο ΛΑΟΣ δεν εγκαλεί τους Φιλανδούς αλλά την Ελληνική κυβέρνηση που κοιμίζει το λαό παρουσιάζοντας το Σχέδιο διαφυγής που Έλληνας πολίτης παντρεμένος με Φιλανδή εδώ και δεκαετίες πρώτη φορά έλαβε.Το Σχέδιο διαφυγής βρίσκεται στο http://theoprovlitos.blogspot.com και η ανάλυση της συγκυρίας με πολεμικές προεκτάσεις για Ελλάδα και Αλβανία για διαφορετικούς λόγους στο http://macedonia-greece.blogspot...- post_2303.html


Gravatar Γεια σου ρε ανώνυμε!Πουλιά στον αέρα!


Gravatar @tropikosss

Και εγώ χεσμένη την έχω τη δική σου αντιληπτική ικανότητα και τους συνδυασμούς παραγόντων που κάνεις, μη νομίζεις... Μετά φταίμε εμείς που σας λέμε θολοκουλτουριάρηδες…


Gravatar Δεν σας παρεξηγούμε, Ιμάτζινε. Κάτι πρέπει να πείτε κι εσείς.


Gravatar @imaginos

Άντε καλά μωρέ όπως νομίζεις

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή