18 Οκτ 2008

Ιστορίες Αγάπης κι Έρωτα με τον φον Πλεύρη

18 Οκτ 2008 , 10:59 μ.μ.
"Οταν τρως τα σκατά, σε πειράζουν οι κουβέντες που τα περιγράφουνε"

Τάδε έφη Ελευθέριος Ανευλαβής στο χτεσινό σουξέ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ορμώμενος σαν μαινόμενος ταύρος κατά του Αηδώνιδα Γεωργιάδη μετά την οργίλη αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου. Το βίντεο που παραθέτουμε εκτάκτως – ευχαριστούμε θερμά GiaNt – αποτελεί ιδανικό ορεκτικό για τις αποκαλύψεις που ακολουθούν.



Η αποκάλυψη που σας υποσχεθήκαμε πριν λίγο καιρό παρουσιάζεται σήμερα και μετά από την αναβολή που πήρε για τις 26 Νοεμβρίου η δίκη του Πλεύρη στο Εφετείο, ουσιαστικά περιμέναμε να είχε γίνει η δίκη για να σας τα παρουσιάσουμε όλα μαζεμένα και με ρεπορτάζ, αλλά δυστυχώς αυτή αργεί ακόμα. Αλλά η πατάτα που έχουμε στα χέρια μας ζεματάει πολύ και θέλουμε να την πετάξουμε. Χωρίς πολλά λόγια τώρα, αφού είσαστε και ανυπόμονοι, διαβάστε πρώτα το πιο ερωτικό κείμενο της ελληνικής δικαιοσύνης:








(δεξί κλικ στην εικόνα)



Γελάσαμε;

Μάλλον τα πράματα είναι πιο σοβαρά απ' όσο δείχνουν. Το παραπάνω κείμενο είναι το πιο ανώδυνο καθώς εξασφαλίσαμε κατ' αποκλειστικότητα την αλληλογραφία του Κωνσταντίνου Πλεύρη προς τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να αντιστρέψει την εις βάρος του πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και νομικά τερτίπια όσο και κυρίως κατά των λειτουργών της δικαιοσύνης που δεν συναινούν στις επιδιώξεις του, η προσεκτική ανάγνωση των επίσημων εγγράφων φανερώνει ότι επιχειρεί εξακολουθητικά ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της δικαιοσύνης. Η τρικυμία που ταράζει το μυαλό του νοσταλγού του Μεταξά και κάθε αντιδημοκρατικής παρέκκλισης, τον οδηγεί καθ' οδόν όχι μόνο προς την γραφικότητα αλλά και στην απαξίωση των θεσμών, πράγμα που μας κάνει να θυμηθούμε την ευνοϊκή μεταχείριση στην υπόθεση της δίκης κατά του βιβλίου της Σωτηροπούλου. Πενήντα εννέα σελίδες αστείρευτης αγάπης, έρωτα και ουμανισμού σας προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από το Jungle Report και θα τις αφήσουμε προς την κρίση σας στα σχόλια.

Δείτε όμως πρώτα ένα βίντεο από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του. Εδώ μιλάει για τα «καλά» της δημοκρατίας που του παρέχει το βήμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του.



Απολαύστε σε pdf τα αριστουργήματα της ελληνικής εθνικιστικής κι ερωτικής ανατριχίλας. Διαβάστε πρώτα όμως πιο κάτω, στις παρατηρήσεις, για τον νομικό ελιγμό που επιχειρεί ο Πλεύρης για να καταλάβετε τι επιδιώκει με τα έγγραφα αυτά.

1. Εγγράφοι Εξηγήσεις προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ή πως ο Πλεύρης χτυπιέται και οδύρεται για τον κακό αντιεισαγγελέα κο Σπυρίδωνα Μουζακίτη για μια περιττή τυπικότητα και ζητεί την καταδίκη του ανατρέποντας ουσιαστικά και την δική του καταδίκη. Πιάνεται από το γεγονός πως ο κακός ανθέλληνας Μουζακίτης δεν έκανε προανάκριση ως όφειλε, αλλά βρε Κωνσταντή, τη θέση της προανάκρισης έχει το ρατσιστικό σου πόνημα των 1.400 σελίδων, δύο και δέκα φορές θα του τα λες πάλι; Ακολουθούν τα συνημμένα που παρατίθενται πιο κάτω.

2. Συνημμένο: Επιστολή του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, αρχιμανδρίτη Κυρίλλου Μισιακούλη, όπου ο Πλεύρης αντλεί την επιβεβαίωση για το επίδικο βιβλίο του. Για το ύφος της επιστολής, τα σχόλια περιττεύουν, οι κακοί ανθέλληνες εβραιοσιωνιστές θα την βρουν εξαιρετικά διαφωτιστική.

3. Συνημμένο: Επιλεκτικά παραθέματα από το Ταλμούδ όπου καταδεικνύεται ο κακός ιουδαϊσμός. Δεν κατέστη δυνατό να ευρεθή η ελληνική μετάφραση του Ταλμούδ για να διασταυρωθούν τα αποσπάσματα, όποιος ανθέλληνας εβραιομασώνος και λακές του Soros έχει το ιερό αυτό βιβλίο, ας μας τα επιβεβαιώσει παραθέτοντας ταυτόχρονα και το κοινωνικοϊστορικό πλαίσιο.

4. Πόρισμα Πειθαρχικής Προκαταρκτικής Εξέτασης του Εισαγγελέα Εφετών κο Παναγιώτη Ματζούνη όπου απαλλάσσει πλήρως τον κακό και ανθέλληνα αντεισαγγελέα κο Μουζακίτη από την κατηγορία του πειθαρχικού παραπτώματος.

5. Αφού δεν του έκανε τη χάρη ο Εισαγγελέας κος Ματζούνης (φαίνεται ότι πιάσανε τα ανθελληνικά ματζούνια) αυτή τη φορά ο Πλεύρης στρέφεται προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κο Γεώργιο Σανιδά(!) και καταγγέλει με σφοδρότητα, σαν παιδάκι του δημοτικού, τα όσα μαρτυρούνται κατά το προηγούμενο πόρισμα.

6. Υποβολή Αίτησης Θεραπείας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κο Γεώργιο Σανιδά, όπου και πάλι τα βάζει με τον κακό αντιεισαγγελέα κο Σπυρίδωνα Μουζακίτη, τους κακούς εβραίους, τον κακό Παναγιώτη Δημητρά και όλους τους άλλους ανθελληνικούς δαίμονες.

  • Κάποιες πάρα πολύ σημαντικές παρατηρήσεις σχετικά με την αίτηση θεραπείας που διαφωτίζουν το νομικό ελιγμό του Πλεύρη.
Η Αίτηση Θεραπείας είναι μια μορφή ένστασης κατά διοικητικών αποφάσεων με την οποία ο πολίτης ζητάει την ανάκληση ή την τροποποίησή τους. Γι αυτό το λόγο με παραξένεψε αρχικά η χρήση αυτού του όρου και νομικοί κύκλοι, τους οποίους ρώτησα, μου επισήμαναν ότι δεν είναι ακριβής αν κι έχει τον ίδιο στόχο. Η αίτηση θεραπείας ασκείται ενώπιον του ίδιου οργάνου που εξέδωσε την προσβαλλόμενη απόφαση (όπως κάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν συμφωνούν με τις ποινές του ΕΣΡ, υποβάλλουν αιτήσεις θεραπείας πάλι στο ΕΣΡ για την επανεξέταση των ποινών) αλλά εδώ έχουμε τον τίτλο «αίτηση θεραπείας δι ιεραρχικής προσφυγής», που σημαίνει ότι η προσφυγή ασκείται στο ιεραχικά ανώτερο όργανο (Σανιδάς) κατά του κατώτερου οργάνου (Ματζούνης) κι όχι κατά του δικαστηρίου που τον καταδίκασε πρωτόδικα. Ουσιαστικά, όπως με ενημέρωσαν, η αίτηση θεραπείας είναι υπόμνημα δι ιεραρχικής προσφυγής αφού στέλνεται στον Εισαγγελέα του Α.Π. και ο σκοπός του πλευρίτικου ελιγμού είναι ο εξής: να ακυρώσει την εισαγγελική πρόταση του κακού ανθέλληνα αντιεισαγγελέα κο Σπυρίδωνα Μουζακίτη ακυρώνοντας ταυτόχρονα και την πρωτόδικη απόφαση στο Εφετείο χωρίς καν να διεξαχθεί κανονική δίκη στο Εφετείο! Νόμιμος, αλλά και στοιχειώδης νομικός ελιγμός που ασκούν όλοι οι πρωτάρηδες δικηγόροι. Έτσι, ο Πλεύρης επιδιώκει να μην ξαναδικαστεί με το κατηγορητήριο που του αποδίδεται, γίνεται πλέον σαφές ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να αθωωθεί αφού το παράπλευρο σκέλος λέει, για να σωθεί η τιμή και υπόληψη της δικαιοσύνης που στην περίπτωση της ξεδιάντροπης λογοκρισίας για το βιβλίο της Έρσης Σωτηροπούλου εκτέθηκε άσχημα με την «φιλοπλευρική» απόφαση του τότε δικαστή, και ευρισκόμενου σε σύνταξη σήμερα, κον αξιότιμο Δημήτρη Γαβαλά.

Και για το τέλος φτιάξαμε ένα δικό μας βίντεο που απαντά στην δημοκρατικότατη συνέντευξη στον Σάκη Άθενς.

Star Wars Plevris from SLY on Vimeo.





_____________________________

Παλιά σχόλια (168)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή