25 Νοε 2008

Αγίου Παντελεήμονος Πογκρόμ και τα τέκνα του Τζεπέτο

25 Νοε 2008 , 7:25 π.μ.
Το παρόν άρθρο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο έχει να κάνει με το μεσαιωνικό πογκρόμ κατά των μεταναστών που διοργανώθηκε στον Άγιο Παντελέημονα, και το δεύτερο με τα, γνωστά σε όλους για την ιδιαιτερότητά τους, τέκνα του Τζεπέτο.


1ο μέρος - Αγίου Παντελεήμονος Πογκρόμ

"Σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μεταναστών προχωρούν ανώνυμοι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα (στην Αχαρνών) με αφορμή υπαρκτά προβλήματα για τα οποία οι μετανάστες ούτε ευθύνονται ούτε τα δημιούργησαν.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών σήμερα στις 5 μ.μ. Καλέσματα για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση έχουν εκδώσει τόσο η επιτροπή Κυψέλης του ΛΑΟΣ (την οποία και ανακάλεσε στη συνέχεια) όσο και η Χρυσή Αυγή.

Το κείμενο που έχει μοιραστεί στους κατοίκους (το οποίο παρατίθεται αυτούσιο παρακάτω) κατηγορεί τους μετανάστες για ό,τι κακό συμβαίνει στην περιοχή, μέχρι και για το γεγονός ότι εκεί δεν κατοικούν «επώνυμοι» συμπολίτες μας. Μιλά ακόμα και για κτηνοβασίες στο εσωτερικό των διαμερισμάτων όπου ζουν μετανάστες και καταλήγει απειλώντας ότι ομάδες πολιτών είναι έτοιμες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να «καθαρίσουν» την περιοχή.

Οι μεταναστευτικές οργανώσεις και οι φορείς που κινητοποιούνται για τα δικαιώματα των μεταναστών, αν και παραδέχονται την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, κυρίως μεταξύ των μεταναστών, τονίζουν πως για την κατάσταση αυτή ευθύνεται η μεταναστευτική πολιτική της χώρας, η οποία δημιουργεί γκέτο. Ένα από αυτά τα γκέτο είναι πλέον και η συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αφέθηκε, όπως τονίζουν, στην υποβάθμιση πολύ πριν την έλευση των προσφύγων. (...) "
η συνέχεια εδώ: http://www.tvxs.gr/v569


Και ένα βίντεο, με ωραία εθνικοκοινωνιστικά συνθήματα, που βρήκαμε στο Ventetta:




Το κοινωνικό πρόβλημα στον Α. Παντελέημονα, όντως υφίσταται και είναι σε όλους γνωστό.
Είναι περιττό να ειπωθεί, ότι τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται εκεί είναι αποτέλεσμα της φτώχειας, της ανέχειας, της ανεργείας και φυσικά της ανύπαρκτης Πολιτείας.
Αυτού του είδους υποβαθμισμένες περιοχές, όπου ασφαλώς ανθεί η εγκληματικότητα, υπάρχουν πάρα πολλές στον κόσμο. Από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και τα γκέτο του Ρίο Ντε Τζανείρο εώς τις ξεπεσμένες περιοχές της Μόσχας και τα πεζοδρόμια του Γιοχάννεσμπουργκ.
Αυτά βέβαια δεν αποτελούν δικαιολογία για τα όσα συμβαίνουν στον Αγ. Παντελέημονα, απλά αναφέρονται μπας και κατανοηθεί, ότι είναι παντελώς ανόητο να αναζητείται το πρόβλημα στους μετανάστες, βγάζοντας πρωτογόνων εγκεφάλων συμπεράσματα με φόντο το "πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι".

Όσο και να μη θέλουν να το νιώσουν μερικοί, το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες, αλλά οι συνθήκες - και μόνο οι συνθήκες- που αναγκάζουν μια περιοχή, ή ακόμα και μια πόλη, ή ακόμα και ένα ολόκληρο κράτος να ξεπέσει σε αυτου του είδους την κατάντια.
Γιατί αν στον Αγ. Παντελέημονα, υπό αυτές τις συνθήκες, είτε Υπεράνθρωποι Άριοι, είτε Μικρασιάτες πρόσφυγες ευρίσκονταν στη θέση των μεταναστών, η κατάσταση θα ήταν απλά η ίδια και απαράλλαχτη.

Βέβαια, περιπτώσεις όπως τον Αγ. Παντελέημονα και συναφή, ποτέ δε χάνουν την ευκαιρία να τις επωφεληθούν για τους δικούς τους -προϊόντος αρρώστων εγκεφάλων- λόγους, οι διάφοροι υπέρμαχοι των παντώς είδους καθαροτήτων, όπως στη προκειμένη περίπτωση το ΛΑ.Ο.Σ. και η Χρυσή Αυγή. Και θα τους επωφεληθούν περνώντας σε γενικεύσεις, όπως το "ΈΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" που ακούσαμε στο βίντεο.
Για τους οποίους ΛΑ.Ο.Σ, Χρυσή Αυγή κλπ, άλλωτε ενσυνείδητα και άλλωτε υποσυνείδητα, τέτοια προβλήματα δεν είναι απλώς κοινωνικά, αλλά πρωτίστως καθαρά φυλετικά. Ο κορμός όλων αυτών των λόγων που επικαλούνται για να βγάλουν ως συμπέρασμα την απομάκρυνση των μεταναστών, δεν είναι άλλος παρά η ...απειλή της τάχα καθαρότητας της λεγόμενης ελληνικής φυλής. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα.

Γιατί αν, λέμε αν, συνέβαινε κάτι και επέστρεφαν ξαφνικά τα 10 εκατομμύρια ομογενών Ελλήνων στην Ελλάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες (ήτοι τα αυτά προβλήματα όπως και τώρα), θα ήταν πάρα πολύ απίθανο, σε παρόμοιες περιπτώσεις, να βλέπαμε τα ΛΑ.Ο.Σ. και τις Χρυσές Αυγές να φωνάζουνε στους δρόμους "ΕΞΩ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".
Τότε είναι που θα τους βλέπαμε και θα τους καμαρώναμε να ψάχνουν με αίσθημα υπευθυνότητας για φιλάνθρωπες λύσεις.
Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί με 20 εκατομμύρια Έλληνες θα είχαμε ...ισχυρότερο στρατό, μιας και η Τουρκία έχει 70 εκατομμύρια.
Ο σύνηθης τρόπος σκέψεως του εθνικιστικού εγκεφάλου γαρ.

________________

Περισσότερα για το θέμα της μετανάστευσης και της ξενοφοβίας μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε στο: "Οι Βρωμοέλληνες" - Όταν ο θύτης ήταν κάποτε θύμα.



UPDATE

Ορίστε οι "ανησυχούντες για το κοινωνικό πρόβλημα" στον Αγ. Παντελέημονα νέοι:





2ο μέρος - Τα τέκνα του Τζεπέτο

Αργά μάλλον θα κατάλαβαν (σίγουρα μετά από εντολή εκ των άνωθεν) οι φίλτατοι της Τ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κυψέλη ότι εκτίθενται δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και έσπευσαν να βγάλουν μια με υποκριτικά εξοργισμένο ύφος ανακοίνωση μιλώντας για προβοκάτσιες κλπ:

Photobucket


Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε σε πολλά μέρη στο διαδίκτυο. Συνήθως σε φασιστο-sites, όπως κάτι Hellenic Revenge, κάτι Greek Alert κλπ.

Οι μακρόχρονες εμπειρίες μας με τα υποκριτικά λαμόγια του χώρου του ΛΑ.Ο.Σ., όταν τα βλέπουμε να παρουσιάζονται ως θύματα και ως αδικημένοι, μας επιβάλλουν ενστικτωδώς να σκεφτούμε, ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβαίνει, είναι να λένε ψέματα.
Το αυτό συμβαίνει βεβαίως και με αυτή την γεμάτο ψεύδη ανακοίνωση.

Διότι, όπως βλέπουμε στο google-cache, στο ίδιο ακριβώς λινκ, δηλαδή στο ίδιο ακριβώς ποστ στο ιστολόγιό τους, είχε προ μερικών ημερών αναρτηθεί αυτό εδώ που αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο από όσα ψευδώς ισχυρίζονται στην "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ" τους:

Photobucket


Δηλαδή το:
"Η Δ.Ε. Κυψέλης του ΛΑ.Ο.Σ. καλεί τα μέλει και τους φίλους της στην Κυψέλη και στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα αλλά και κάθε Αθηναία και Αθηναίο να συμμετέχουν και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώανα των κατοίκων της συνοικίας του Αγ. Παντελεήμονα ..."

Μεταμορφώθηκε μετά σε:
"Καμιά απολύτως συμμετοχή δεν έχει η Δ.Ε. Κυψέλης του ΛΑ.Ο.Σ στην όλη διοργάνωση η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική ευθύνη. ..."

Στην απατεωνιά αυτή έλαβε μέρος (πως θα μπορούσε να μη λάβει άλλωστε) και το φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., το οποίο είχε δημοσιεύσει κανονικότατα την αρχική ανακοίνωση και στη συνέχεια, για να σβήσει τα ίχνη, στο ίδιο ακριβώς λινκ, αντικατέστησε την ανακοίνωση "ΔΕΥΤΕΡΑ 24/11 και ΩΡΑ 5 μ.μ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ" με το ποστ "Απόδραση Αλβανών κρατουμένων από το Α.Τ. Θηβών"

Εδώ το αρχικό:


και εδώ η απατεωνιά:

Photobucket
(κλικ για μεγέθυνση)

Πηγή: http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=12037&view=next



Όλα αυτά βοηθούν κάποιον να καταλάβει πιο εύκολα το τι ακριβώς παίζεται με τη διαρκή προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. να κρυφτεί και να καμουφλαριστεί, ώστε να μην βγει προς τα έξω το πραγματικό του πρόσωπο.


Παλαιότερα, όπως οι περισσότεροι θυμούνται, είχαν πάθει τα ίδια και χειρότερα με την υπόθεση περί του αποκλεισμού της φοιτητικής τους οργάνωσης από τις εκλογές, όπου είχαν υποπέσει ακόμα και σε πλαστογραφίες.
Φαίνεται πως δεν έβαλαν και ούτε πρόκειται ποτέ να βάλουν μυαλό, διότι προφανώς ισχύει αυτό που είχε πει ο Μπογιόπουλος τις προάλλες:
"Μια φορά ψεύτες, πάντα ψεύτες."
ή αλιώς:
"Μια φορά απατεώνες, πάντα απατεώνες."



ΥΓ:
Τα "μέλει", γράφονται: μέλη
και το "εκτοπίζοντε", γράφεται: εκτοπίζονται.
Ας δωρίσει ο Άδωνις στην Τ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κυψέλη ένα λεξικό από εκείνα που πουλάει στις εκπομπές του. Κρίμα είναι μια Τ.Ο. ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, στις ανακοινώσεις της, να κάνει ορθογραφικά λάθη επιπέδου Δημοτικού.

Φανατικοί Έλληνες κατά τ' άλλα..






_____________________________

Παλιά σχόλια (140)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή