15 Δεκ 2010

Πως να πουλάτε χάντρες σε ΕΛ-ιθαγενείς

15 Δεκ 2010 , 12:09 π.μ.

Τις προάλλες, στο ποστ για τα Χοιρινά Μπέικον, αναφέρθηκα σε μια περίπτωση που ο τηλεπλασιέ και τηλευαγγελιστής των Κου Κλουξ Κλανιάρηδων Εθνικιστών Άδωνης Γεωργιάδης πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά δεν είχα το σχετικό βίντεο. Το βρήκε όμως ένας φίλος μας από το YouTube, ο Herbert von Manavis, ο οποίος έκατσε κι έφτιαξε το δικό του βίντεο για να επιβεβαιώσει αυτά που έγραφα.


Σημειώστε αυτό που τόνιζα τότε:

Τις προάλλες τον παρακολουθούσα στην απογευματινή εκπομπή του, με όλο το καμάρι του πέντε κρίκους ένα τάληρο πουλούσε στο όποιο κοινό του. Διαφήμιζε μια συλλογή με ρεπροντιξιόν αρχαίων νομισμάτων, επάργυρα τόνιζε σε κάθε περίπτωση για να είναι τάχα εντάξει με το νόμο, από 1000€ (ολογράφως χίλια ευρώ) στη μοναδική προσφορά των 300€ (ολογράφως τριακόσια ευρώ). Επειδή ο Θύμιος τα έχει τετρακόσια, από που κι ως που ξεστοκάρει ο πονηρός έμπορος επάργυρα μπιχλιμπίδια που τα βρίσκεις και με πέντε ευρώ στο Μοναστηράκι; [...] Δεν θα δεχτώ όμως προσωπικά το γεγονός πως η γνώση της αξίας του καθαρού ασημιού στην διεθνή αγορά βρίσκεται σε κόντρα με το υπερτιμημένο κοστολόγιο του πλασιέ.

Η επιβεβαίωση έρχεται με το βίντεο του Herbert von Manavis. Βρήκε το βίντεο που αναφερόμουν στα μπιχλιμπίδια του Μοναστηρακίου και αποδεικνύει πολλά για την εμπορική νοοτροπία πλασιέδων τρίτης κατηγορίας. Όπως έγραφε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης για την γαλλική βιομηχανία εμπορικού γοήτρου, η πολυτέλεια και το πρεστίζ δεν χτίζεται με την ποιότητα των υλικών αλλά με το όνομα χρησιμοποιώντας συχνά ευτελή υλικά υπερκοστολογώντας τα με τη διαφήμιση και τα δημοσιογραφικά κονέ τύπου ELLE. Κάτι παρόμοιο προσπαθεί να επιδιώξει ο τηλεπλασιέ τρίτης κατηγορίας χωρίς όμως να έχει την έγκριση των αυστηρών γαλλικών προδιαγραφών εμπορικής εξαπάτησης, η δική του εξαπάτηση συνίσταται στην αναζήτηση κορόιδων μέσω εκπομπών τηλεκατίνων τύπου Τατιάνας και του δικού του καναλιού, θα δείτε τώρα πως και γιατί στο παρακάτω βίντεο του von Manavis έχει στηθεί η επιχείρηση ψεύτοπατριωτικών φο-μπιζού που περνιούνται για αρχαιοελληνικά διαμάντια.



Πόσο κάνει το ασήμι σε μικρόμετρα; Ε ρε τον Μπουμπούκο...
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή