17 Μαρ 2014

Νοσταλγός της Χούντας ο ΟΝΝΕΔίτης που προσκάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη στο Λονδίνο

17 Μαρ 2014 , 2:10 π.μ.
Τελικά, όποιον οννεδίτη κι αν σηκώσεις έναν φοίνικα θα βρεις.

Ο πρόεδρος του «Hellenic Society of Imperial College» και υπεύθυνος Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας, Μιχάλης Ντιναλέξης -αυτός δηλαδή που προσκάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη στο Λονδίνο για να σημειώσει με την ομιλία του άλλη μια επιτυχία στην πολιτική του σταδιοδρομία- λαμβάνοντας υπόψιν τις «μουσικές» του προτιμήσεις, φαίνεται ότι νοσταλγεί κάποιες από τις ιδιαίτερες πολιτικές καταστάσεις που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στον κ. Ντιναλέξη αρέσει πολύ ο ύμνος της Χούντας των Συνταγματαρχών: «Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή, το μέλλον χτίζει η νιότη..».

Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει το κανάλι του στο youtube, όσον αφορά τα «μου αρέσει» του:


(μπορεί ο καθένας να δει ιδίοις όμμασι τη μουσική προτίμηση του κ. Ντιναλέξη στο κανάλι του και σε περίπτωση που το εξαφανίσει, έχουμε αποθηκεύσει τη σελίδα στο freezepage)

Επίσης, όπως αποκαλύπτει το infowar, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη συμβολή της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας. Σε άρθρο του που φέρει τον τίτλο «H ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς είναι κοντά», μεταξύ άλλων γράφει τα εξής:



Με λίγα λόγια, παραβλέποντας ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα, δολοφονίες κλπ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Χρυσή Αυγή κάνει τη δουλειά μας χωρίς εμείς να λερωνόμαστε.

Όσο για το αν απάλλαξε η Χρυσή Αυγή την αυτοαποκαλούμενη «κεντροδεξιά» από την κατηγορία του φασισμού, η απάντηση είναι ότι το προσπαθεί η φουκαριάρα, αλλά κι αυτοί οι «κεντροδεξιοί» δεν βοηθούν λίγο.

Εκεί που πάνε να συγκρατηθούν λίγο, έτσι κι ακούσουν χουντικό άσμα, αμέσως «like».

Τελείως αδιόρθωτοι πια...



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή