16 Ιουν 2014

Λύματα

16 Ιουν 2014 , 8:56 μ.μ.Ο δεινός διαπραγματευτής που η κακή μοίρα και ο φόβος των αιωνίως υποτελών, τον έφεραν στη θέση του πρωθυπουργού και προέδρου της φαιδρότερης κυβέρνησης που πέρασε από τον καμμένο τόπο μας, ο yesman της κομισιόν, της ΕΚΤ, της Πειραιώς, της Deutsche Bank και υποπόδιο του Scheuble, ο κουτσαβάκης Σαμαράς, υπέστη τον εκβιασμό του βιβλιοπώλου Αδ-όνειδος, όπως αποκαλύπτεται από το κουτί της Πανδώρας.

Το άρθρο αφορά το παρασκήνιο της αποπομπής του μπουμπούκου -που άλλη που___α- τύχη τον έβαλε στον ρόλο του υπουργού υγείας, στον θίασο Σαμαρά.

Ο θιασάρχης λοιπόν, κατά το αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ, υπέκυψε στην πίεση του ανθρώπου (λέμε τώρα) συνώνυμου της κτηνωδίας και της παράνοιας. Και απέδωσε στον απολυμένο κωμικό του, νέο ρόλο. Εκείνο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα στο ρεπορτάζ του koutipandoras.gr παρά μόνο να ρωτήσουμε τους φίλους μας και αυτοί με τη σειρά τους, τους δικούς τους φίλους. Ο τύπος που υποκύπτει στο πείσμα ενός αλαλάζοντα βιβλιοπώλη - τηλεπερσόνας, θα πάει να διαπραγματευτεί για το χρέος της χώρας; Είναι ικανός; Πότε πρέπει να φύγει αυτό το γελοίο κουτσαβάκι από τη μέση, πριν μας πάρει όλους, μαζί με τη χώρα στο κούτσουρο του δημίου; Έχουμε χρόνο για να τον στείλουμε πριν μας στείλει;

Και τέλος, αν είχαμε πρόσβαση στον Σαμαρά, θα τον ρωτούσα: Πριν πάει να διαπραγματευτεί τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις των αφεντικών του, ρώτησε τον Άδωνι τι γνώμη έχει και αν συμφωνεί με τις οδηγίες Scheuble και Merkel;

Καλό θα ήταν να τον ρωτήσει γιατί όπως ακούγεται, ο Στουρνάρας πάντα ρωτούσε τον Άδωνι. Και κατέληξε στο τιμόνι της Τράπεζας της Ελλάδας.

Ο Σαμαράς, που θα καταλήξει (ελπίζω πριν την όποια διαπραγμάτευση);
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή