6 Φεβ 2016

Tη σημαία του γερμανικού Ράιχ σήκωσαν στην Ακρόπολη οι «Γερμανοί τουρίστες» της Χρυσής Αυγής

6 Φεβ 2016 , 9:46 μ.μ.
Τελικά οι «Γερμανοί τουρίστες» που εδάρησαν από αναρχικούς σε κεμπαμπτζίδικο στο Μοναστηράκι, είχαν, αν μη τι άλλο, εκτενέστατο πρόγραμμα στην Αθήνα, που δεν περιοριζόταν μόνο στη συμμετοχή τους στην επέτειο των Ιμίων ή, πιο σωστά, στην επέτειο της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ στην Καγκελαρία.

Οι «Γερμανοί τουρίστες» είναι μέλη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος «Der Dritte Weg» (Ο Τρίτος Δρόμος). Πρόκειται για ένα νεοσύστατο κόμμα, αδελφοποιημένο με τη Χρυσή Αυγή, που δημιουργήθηκε από αποχωρήσαντα μέλη του NPD και από απομεινάρια της απαγορευμένης στη Γερμανία ναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Süd».

Όπως γράφουν γεμάτοι περηφάνια στην ιστοσελίδα τους, μια ομάδα 40 ατόμων από δαύτους έφτασε την Πέμπτη (28/01) στην Αθήνα ύστερα από πρόσκληση της Χρυσής Αυγής και το απόγευμα κιόλας της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στη Μεσογείων -μπορούμε να φανταστούμε την εικόνα με τις αγκυλωτές χαιρετούρες κατά την άφιξή τους. Η μέρα τους όμως δεν έκλεισε και τόσο περήφανα, μιας και το βράδυ εφαρμόστηκε στο πετσί τους, από ομάδα αναρχικών, αυτό ακριβώς το «έξω οι ξένοι» που βιώνουν από αυτούς οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη Γερμανία.
Στην ιστοσελίδα τους όμως δεν το λένε ακριβώς έτσι, διότι θα επρόκειτο για ύψιστο διασυρμό να παραδεχθούν ότι τις άρπαξαν στην Ελλάδα. Γράφουν ότι οι αναρχικοί επιτέθηκαν σε άλλους Γερμανούς τουρίστες και ότι στη συμπλοκή τραυματίστηκε και ένας από αυτούς. Διαψεύδοντας έτσι την ίδια και λίγες γραμμές πιο πάνω επικεφαλίδα τους: «Αντίφα-επίθεση σε εθνικιστές»:


Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, οι Γερμανοί νεοναζί, αν και δαρμένοι, επισκέφθηκαν το γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο Διονύσου - Ραπεντόζης, στο οποίο βρίσκονται τάφοι των ορίτζιναλ Ναζί κατακτητών που εστάλησαν στον αγύριστο από τους μαχητές του ΕΑΜ κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Εκεί απέτισαν φόρο «τιμής» στους προγόνους τους, με παράτες, σημαίες στεφάνια και άλλα φαιδρά.




Η συγκίνηση προφανώς ξεχείλισε όταν ένας από τους Γερμανούς νεοναζί βρήκε στο νεκροταφείο και τον τάφο του προπάππου του:


Αυτό, για να μην λένε ότι υπερβάλλουμε όταν μιλάμε για απευθείας απογόνους των ναζί της Κατοχής.

Επίσης, σύμφωνα με όσα γράφουν στην ιστοσελίδα τους, επισκέφθηκαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το μουσείο της Ακρόπολης, όπου προφανώς ξαναθαύμασαν τους «προαιώνιους αγκυλωτούς σταυρούς» στην πτέρυγα με τα αγγεία, αλλά και την ίδια την Ακρόπολη, όπου δίπλα στη σημαία του κόμματός τους σήκωσαν και τη σημαία του γερμανικού Ράιχ (λίγο ξέμακρα, βέβαια, μην τους δει κανένα αναρχικό μάτι):






Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή