26 Ιουν 2008

+Προφήτης+: Αποκαλύψεις μέσω εξορκισμών

26 Ιουν 2008 , 3:44 μ.μ.
Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε και σήμερα για άλλη μια φορά, αγαπητοί ζουγκλοθαμώνες.

Ο λόγος και πάλι για τον Φάρο της Διανόησης και της Λογικής, τον ανεπανάληπτα από τον Αρχάγγελο Αυνανιήλ τρισευλογημένο Ισαπόστολο Προφήτη Πλασιέ +Λιάκουρα+, που αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον βιβλικό Προφήτη Μαλαχία.

Ως ελάχιστο ηθικό χρέος, θεωρήσαμε, ότι πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην πρόσφατη σειρά +ιερών+ βιδέων που ανέβασε ο +Προφήτης+ στο YouTube, με θέμα τους εξορκισμούς των λαμογιών, που κυβερνούν στα κρυφά τον πλανήτη αποσκοπώντας στη διάλυσή του, και όλες τις Αλήθειες που εκμαιεύτηκαν από αυτά, οι οποίες συνταράζουν τον κόσμο και ξεβρακώνουν και πάλι την εβραιοσιωνιστική Νεαρά Τάξη απαντώντας ευθέως σε πολλά σκοπίμως άγνωστα ερωτήματα.

Αλήθειες, οι οποίες φυσικά δικαιώνουν για άλλη μια φορά -ως ήταν και αναμενόμενο- τον +Προφήτη+ Πλασιέ για όσα αυτονόητα, επιστημονικά και απείρως λογικά έχει υποστηρίξει στο παρελθόν από την εκπληκτικά αποκαλυπτική του εκπομπή και τα πάνσοφα βιβλία του, που ποτέ δεν σταμάτησαν να κλονίζουν τα θεμέλια της Λεύκης Πυραμίδας στην έρημο Τακλαμακάν, όπου ως είναι γνωστό κατοικοεδρεύει η μιαρή Λευκή Αδελφότητα των Νεφελίμ που μας κυβερνά εν κρυπτώ υπό του πέπλου ατελείωτων συνωμοσιών -τις οποίες συνωμοσίες, μονάχα οι εκ του Αρχαγγέλου Αυνανιήλ ευλογημένοι έχουν τη Θεία Χάρη να διακρίνουν.

Με τη βοήθεια ενός +Γέροντα+ Παστίτσιου λοιπόν, μέσω των εξορκισμών που αυτός τελούσε, σε διάφορα λαμόγια της Νεαράς Τάξης, βγήκαν οι αδιαμφισβήτητες Αλήθειες στο φως.
Τα από τη Λευκή Αδελφότητα βαλτά λαμόγια αναγκάστηκαν κάτω από τη δύναμη των +ιερών+ κειμένων από τα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χειρόγραφα να ομολογήσουν όλα τους τα μυστικά σχέδια στο +Γέροντα+ Παστίτσιο, με αποτέλεσμα ο +Προφήτης+ Πλασιέ να δικαιωθεί. Η δικαίωση είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα και ο ίδιος ο +Προφήτης+ να τα έλεγε στη θέση των διαμονισμένων λαμόγιων, σίγουρα δεν θα τα έλεγε καλύτερα.

Σε αυτό εδώ το +ιερό+ βίδεο για παράδειγμα, αποδεικνύεται περίτρανα, μακριά από σκοταδισμούς και μισαλλοδοξίες, ότι όλη η σύγχρονη τεχνολογία είναι προϊόν του Σατανά (του Αρχαίου Εχθρού), το όνομα του οποίου: Σαμαέλ (κατοικεί στην κουφάλα Γη μαζί με τα Νεφελίμ).
Αυτός μας έδωσε πχ το διαβολεμένο ηλεκτρισμό, την πυρηνική ενέργεια, τα κομπιούτερ και ότι άλλη άγνωστη στον άνθρωπο των σπηλαίων τεχνολογία μπορείτε να φανταστείτε.
Έτσι, μαζί με τον +Προφήτη+ Πλασιέ, δικαιώνεται και ένας τεράστιος αριθμός γιαγιάδων και +ιερέων+ των περασμένων αιώνων που είχαν την απαραίτητη μόρφωση και σοφία για να συμπεράνουν κάτι τέτοιο.
Θα ακούσετε, ότι ακόμα και αυτοί που ανεβάζουν παραμορφωμένες φωτογραφίες (από photoshop κλπ) είναι όργανα του του Αντιχρίστου του Νεφελιμαφέντη.

Photobucket
Αντιχριστιανική απελευθέρωση χριστιανικών ΕΛεκτρονίων από τους Νεφελίμ, μέσω της τοποθέτησης ενός ατόμου Φωσφόρου σε κρυσταλλικό πλέγμα Πυριτίου. Άλλη μια δικαίωση του +Προφήτη+ Τηλεπλασιέ.


Σε ένα άλλο +ιερό+ βίδεο, γίνεται μια τέτοια έκρηξη επιστημονικής ορθότητας, που θα τη ζήλευαν ακόμα και οι νομπελίστες Φυσικοί, Βιολόγοι και όποιοι άλλοι επιστήμονες σχετίζονται με το αντικείμενο.
Αποδεικνύεται αγαπητοί ζουγκλοθαμώνες, ότι το Γήρας, είναι κι αυτό δημιούργημα του Αρχαίου εβραιοσιωνιστικού Εχθρού. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα ανθΕΛληνικά λαμόγια τώρα θα ήμασταν όλοι αθάνατοι και θα ζούσαμε μαζί με τα n-σέγγονά μας σε ένα πλανήτη που δε θα έπεφτε καρφίτσα στο έδαφος.

Οι ελεύθερες αρνητικές ρίζες (άτομα ή μόρια) που προκαλούν το γήρας (οξείδωση) στον οργανισμό, γίνονται αρνητικές λόγω των επιπρόσθετων ηλεκτρονίων (αρνητικό φορτίο) που "κλέβουν".
Τα ηλεκτρόνια αυτά, δεν τα αποσπούν από τα γειτονικά άτομα των διαφόρων μορίων όπως λέει η Αντίχριστη Φυσική που μαθαίνουμε στα εβραιοσιωνιστικά πανεπιστήμια, αλλά κλέβουν αυτά ακριβώς τα ηλεκτρόνια που έχουν την εξουσία να δημιουργούν οι Νεφελίμ (αλλού δεν βρίσκουν).

Γενικές κρυφές γνώσεις από τα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χειρόγραφα των ΕΛ (είναι αυτά που περιέχουν και το know-how για τις αρχαίες αντιβαρυτικές συσκευές):
  1. Απαιτείται μεγάλη εξουσία για να παράξει κανείς ελεύθερα ηλεκτρόνια.
  2. Τα ελεύθερα ηλεκτρόνια (που παράγουν οι Νεφελίμ), όπως είναι γνωστό, λογικό και αυτονόητο, πετάνε ελεύθερα στην ατμόσφαιρα, στον οργανισμό μας (όπου κλέβονται από τις ελεύθερες ρίζες) και γενικά παντού (στο τσακ τη γλιτώνουμε πάντα την ηλεκτροπληξία).
  3. Τα ελεύθερα ηλεκτρόνια έχουν τεράστια σχέση με τις ελεύθερες ρίζες.
Τρίζουν συθέμελα οι κολώνες της νεοταξίτικης Φυσικής που μας μαθαίνουν στα πανεπιστήμια αγαπητοί ζουγκλοθαμώνες.
Η σωστή Φυσική των αρχαιοΕΛληνορθόδοξων χειρόγραφων με την ΕΛ-Υπερτεχνολογία είναι εδώ.
Αν μη τι άλλο, αξιοζήλευτοι οι μαθητές του +Προφήτη+ Πλασιέ, όταν αυτός δίδασκε ως κορυφαίος φυσικός σε φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης (προτού πάει στη ΝΑΣΑ).

Για όσους αμφιβάλουν, εδώ το λέει και ο ίδιος με όλη τη σεμνότητα και τη μετριοπάθεια που τον διέκρινε πάντα:






Θυμηθείτε πως τον κορόιδευαν οι Αντίχριστοι όταν αποδείκνυε την ύπαρξη της κουφάλας στο εσωτερικό της Γης, τώρα να δούμε που θα τρέξουν να κρυφτούν με τα συνταρακτικά στοιχεία που απεκάλυψε ο +Γέροντας+ Παστίτσιος μέσω του εξορκισμού.
Ναι, η κούφια Γη είναι γεγονός! Τρίζουν ΚΑΙ τα θεμέλια της Αντίχριστης Γεωλογίας.
Τα Τάρταρα υπάρχουν και σε αυτά ζουν τα ανθρωποφάγα Νεφελίμ που περιμένουν την ώρα και τη στιγμή να βγουν επάνω για να γίνει μακελειό.
  • Γι αυτό ακριβώς το λόγο συνωμοτούν όλα τα λαμόγια στην επιφάνεια, τα οποία λαμόγια βρίσκονται πίσω από όλων των κρατών τις κυβερνήσεις (εκτός της ορθόδοξης Ρωσίας του Πούτιν εννοείται που μαζί με το Άγιο Όρος κρατάει Θερμοπύλες).
  • Γι αυτόν ακριβώς το λόγο υπερθερμαίνουν τον πλανήτη. Θέλουν, όταν βγούν τα Νεφελίμ στην επιφάνεια, να αισθάνονται οικεία στην υψηλή θερμοκρασία. Τα γράφει όλα αυτά στα +πανίερα+ πακέτα του ο +Προφήτης+, αλλά ποιός τον ακούει.. Μόνο να γελάνε ξέρουν τα πουλημένα τσιράκια.

Τη νέα αυτή δικαίωση του +Προφήτη+ Πλασιέ έχετε την τιμή να τη βιώσετε σε αυτό το +ιερό+ βίδεο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι λόγια στον αέρα! Ο ίδιος ο Δαίμονος το ομολογεί.


Αυτές, όπως και άλλες πολλές παρόμοιες αποδείξεις και δικαιώσεις, για την ισχύ των όσων αναφέρονται στα απόκρυφα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα κείμενα, θα δείτε και στα υπόλοιπα +ιερά+ βίδεα του Καντηλανάφτη +Προφήτου+.

Εμείς εδώ με τη σειρά μας, θα αποκαλύψουμε τι ακριβώς παίχτηκε στα παρασκήνια, με αποκλειστικές σκηνές που τραβήχτηκαν την ώρα του εξορκισμού.
Ο +Προφήτης+ δεν τα έδειξε αυτά μάλλον εξαιτίας του ΕΣΡ, διότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές.
Έτσι έχουμε την τιμή να ρίξουμε κι άλλο άπλετο φως, παρέα με αυτό του +Προφήτου+ Ταπαίρνογλου, φανερώνοντάς σας την Αλήθεια περί της δυνάμεως του αρχαιοΕΛληνορθόδοξου εξορκισμού, διότι αυτή πρέπει να λάμπει πάντα (όπως πχ στα πακέτα του +Προφήτη+).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτού δείτε το +ιερό+ βίδεο που ακολουθεί, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξετε το μυαλό σας και να δείτε τουλάχιστον ένα από τα νέα +ιερά+ βίδεα του +Προφήτου+ Πλασιέ (τα λινκ των οποίων παραθέσαμε πιο πάνω) για να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται.






ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+σκοτάδισον+ γέρονταααα
funEL






_____________________________

Παλιά σχόλια (44)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή