23 Απρ 2009

Γιάννης ο Παπαγιάννης, ο έντιμος

23 Απρ 2009 , 2:46 μ.μ.
Image Hosted by ImageShack.us


Όλοι γνωρίζουμε τον Γιάννη τον Παπαγιάννη.

Δημοσιογράφος ηθικός, έγκριτος, έγκυρος, έντιμος, σοβαρότατος, αδέκαστος (προπαντός αυτό) και πολλά-πολλά άλλα που είναι φυσικά γνωστότατα σε όλους μας, μιάς και είναι ξακουστός για όλα αυτά και με το παραπάνω.

Που πάντα έβγαζε όλες τις βρωμιές που ήξερε για τους άλλους στη φόρα (είτε αυτοί ήταν πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι) χωρίς να περιμένει πρώτα να τσακωθεί με αυτούς (ειδικά αυτό).
Και που όταν τα ξαναέβρισκε μαζί τους, ουδέποτε αναιρούσε αυτά που τους απέδιδε, πχ με διαγραφές άρθρων του από το blog του (εγγυημένα πράγματα).

Γιατί, όπως ακριβώς κι ο Γιάννης ο Πρετεντέρης, ο Γιάννης ο Παπαγιάννης είναι αγωνιστής της Δημοσιογραφίας, μαχητής για την Ενημέρωση και η λέξη "ΔΙΑΦΘΟΡΑ" είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του (ειδικότατα αυτό).



Image Hosted by ImageShack.us


Έτσι λοιπόν μαχόμενος για άλλη μια φορά, και όχι βέβαια επειδή τυγχάνει να είναι στα μαχαίρια με τον Μάκη (άααααλλος κλπ...), ανήσυχος πάντα για την επικράτηση της Τιμιότητας, της Ηθικής και της Δεοντολογίας (ακριβώς αυτά), κατήγγειλε ο Γιάννης ο Παπαγιάννης, σε άρθρο του στο blog του, αυτά που ακολουθούν:



Διαβάζοντας λοιπόν το παραπάνω άρθρο, επειδή θέλουμε να μοιάσουμε στον Γιάννη τον Παπαγιάννη (και ποιός δε θα ήθελε να του μοιάσει), σκεφθήκαμε -για προπόνηση- να το πάρουμε και να το παραφράσουμε για να γίνουμε έτσι κι εμείς κάποτε Γιάννηδες Παπαγιάννηδες.

Πάμε όλοι μαζί:


ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ C(L)OPYRIGHT...

Δεν το συζητάμε.
Μιλάμε για κανονικό κλέφτη.
Ο λήσταρχος του διαδικτύου
παίρνει διδακτορικό στην κλοπή.
Ότι κυκλοφορεί ως αποκλειστικό
το αρπάζει και το εμφανίζει ως
δικό του φωτομοντάζ!
Πήρε το φωτομοντάζ που δημοσίευε
το JUNGLE-Report στο άρθρο του
"...μα δεν την αφήνει η χαρά της." και το οποίο
υπογράφει ο SPY, για τους χαμαιλεοντισμούς
του Καρατζαφέρη, και όχι μόνο το ανήρτησε
χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην πηγή του, αλλά έβαλε και την υπογραφή του από πάνω παρουσιάζοντάς το σαν δική του δημιουργία!
Γιάννη, με... Ultrex λούστηκες;







____________________________


Απαίτηση να αναφέρεται η πηγή των εικαστικών του JUNGLE-Report, δεν υπάρχει.
Άλλωστε μερικά έχουν διαδοθεί τόσο πολύ στο διαδίκτυο που είναι πλέον πολύ δύσκολο να βρεθεί η αρχική πηγή.
Αλλά να παρουσιάζει κάποιος -και ειδικά κάποιος από τους πλεόν φαύλους- τον κόπο και τις ιδέες άλλων ως δικά του, ε αυτό πάει πολύ.
Βέβαια, πέραν του Παπαγιάννη, γενικότερα, δε θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από τη στιγμή που μπήκε όοοολη αυτή η δημοσιογραφική μούργα, ένθεν κακείθεν (όπως τη βλέπαμε και τη σιχαινόμασταν στα ΜΜΕ με τη πασίγνωστη σαπίλα της), στην ελληνική μπλογκόσφαιρα και ανέβασε τον πήχη της φτήνιας, του ξεπεσμού και της γελοιότητας στα ύψη.
Λεχρίτες..





_____________________________

Παλιά σχόλια (46)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή