8 Μαΐ 2008

Gate32 - Albanian Antifa και προβοκατόρικα κουραφέξαλα

8 Μαΐ 2008 , 9:16 μ.μ.
Gate32 - Albanian Antifa Hooligan [...]

Αυτή τη γελοιότητα την έχει πάρει πάμπολλες φορές το μάτι μας στο διαδίκτυο. Έχει εξαπλωθεί τόσο που βρίσκει κανείς σχεδόν σε κάθε εθνικιστικό χώρο, διάφορους ελληνάρες να ωρύονται με πρόσχημα το Gate32 και να στέλνουν στο πυρ το εξώτερον τους Αλβανούς.

Αυτός που βρίσκεται από πίσω, παρουσιάζεται παντού ως δήθεν ομάδα "αναρχικών Αλβανών" και με ανθελληνικές εμπρηστικές δηλώσεις και βίντεος κάνει το παν για να προκαλέσει μίσος εναντίων του, το οποίο προκαλούμενο μίσος ασφαλώς δεν περιορίζεται μόνο σε αυτόν, αλλά εξαπλώνεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με Αλβανούς και Αλβανία, όπως και σε αναρχικούς.
Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος αυτού του καραγκιόζη.

Φυσικά δεν πρόκειται ούτε για Αλβανό, ούτε για αναρχικό.

Προτού προχωρήσουμε όμως σε λεπτομέρειες, για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, καλό θα ήταν να σφίξετε το στομάχι και να ρίξετε μια ματιά στο χυδαίο του blog:
[Το blog τους φυσικά το αποθηκεύσαμε γιατί είναι πολύ πιθανό να προβούν σε αλλαγές μετά από αυτή τη δημοσίευση (είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια)]



Πέραν των χυδαίων ύβρεων, των προσβολών και της σαχλότητας -αυτών δηλαδή που παρατηρεί με την πρώτη ματιά κάποιος ανυποψίαστος- υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το τι ακριβώς είναι αυτός ο σαλτιμπάγκος και σε τι αποσκοπεί.

Το ότι ΔΕΝ είναι Αλβανός, αυτό δεν διαπιστώνεται μόνο από τα άπταιστα ελληνικά του, αλλά και από το γεγονός ότι αν και φανατικός Αλβανός -όπως παρουσιάζεται- ουδέποτε έχει γράψει κάτι αλβανικό.
Και δε μιλάμε μόνο για το blog του, αλλά και για την εντονότατη παρουσία του στο youtube, όπως και στο myspace, αλλά και σε όλα τα φόρουμ στα οποία έχει γραφτεί ως τώρα για να κάνει την προβοκάτσια του διαφημίζοντας το "έργο" του.

Όπου "Gate32", όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε ούτε ίχνος αλβανικού κειμένου, ούτε καν ένα σύνθημα στα αλβανικά. Τίποτα.
Ενώ το αυτονόητο είναι, ότι αν ήταν όντως αυτού του είδους ο φανατικός Αλβανός που παριστάνει, σίγουρα θα έγραφε που και που και κάτι στα αλβανικά, και όλο και θα συμμετείχε σε καμιά αλβανική συζήτηση με άλλους φανατικούς Αλβανούς.
Όπως συμβαίνει με τέτοιους πχ εδώ ή εδώ. Αλλά.. τίποτα.

Παριστάνει τον χίπ-χόπερ..
Γράφει χυδαία ανθελληνικά στιχάκια γεμάτο μίσος και ύβρεις, όσο πιο προκλητικά γίνεται, και με τη συνοδεία του κατάλληλου instrumental sound (που βρίσκεται πανεύκολα στο νετ ή φτάχνει με ένα απλό software), ραππάρει κατ' αυτόν τον τρόπο που μέχρι και ο Κατέλης θα έπεφτε κάτω από τα γέλια.
Από την άθλια ποιότητα του ήχου της μουσικής, όπως και από το μικρόφωνο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται ούτε καν για χόμπι.
Είναι απλά το εργαλείο για την προβοκάτσια που θα προκαλέσει πολύ περισσότερο μίσος εναντίον των Αλβανών και των αναρχικών απ' ότι θα προκαλούσε ένα σκέτο υβριστικό κείμενο.

Και αφού "φιλοτεχνήσει" το "έργο" του τρέχει από φόρουμ σε φόρουμ για να το διαφημίσει, με σκοπό να ανάψει τα αίματα και να δημιουργήσει αντιπάθεια και μίσος.
Δυο τυχαία παραδείγματα:


(σ.σ.: το "είμαι οικονομικός μετάναστης δεύτερης γενιάς Αλβανός" το ανέφερε φυσικά για να προλάβει να δικαιολογήσει τα πολύ καλά ελληνικά του)




Το ότι ΔΕΝ είναι αναρχικός ούτε κατά διάνοια, το διαπιστώνει πολύ απλά κανείς από τις από τις εθνικιστικές κορώνες του υπέρ της Αλβανίας.

Ένας αναρχικός ουδέποτε υπερηφανεύεται και δη με φανατισμό για την εθνικότητά του, όπως και ουδέποτε απειλεί άλλους εξαιτίας και μόνο της εθνικότητάς τους. Αυτά είναι κουσούρια εθνικιστών και ρατσιστών.
Κουσούρια που ξεχειλίζουν σε αυτό το "video clip" που γύρισε μαζί με μερικούς άλλους βαρύβλακες:




Όποιος αντέξει και δει προσεκτικά αυτή την προβοκατόρικη αηδία μέχρι το τέλος, διαπιστώνει ότι όλες οι απειλές που εκτοξεύονται από τους δήθεν Αλβανούς κατά των Ελλήνων, είναι ακριβώς αυτά τα γελοία επιχειρήματα και μυθεύματα που αναπαράγονται από την ελληνική ξενοφοβική ακροδεξιά για να δαιμονοποιήσουν τους Αλβανούς και τους μετανάστες γενικότερα.

Photobucket

Δηλαδή με αυτό το video clip επιχειρείται να επιβεβαιωθεί η ελληνική ακροδεξιά μυθολογία που αναπαράγεται στα γνωστά ξενοφοβικά λημέρια και κατατόπια:
  • Ότι οι Αλβανοί είναι αιμοβόροι και βάρβαροι,
  • ότι μας κλέβουν, μας σκοτώνουν και μας βιάζουν (βλέπε βίντεο στο λεπτό 07:34),
  • ότι θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα ("η χώρα μας ανηκει"),
  • ότι μετά το Κόσοβο σειρά έχει η Ελλάδα,
  • μέχρι και εκείνος ο αστείος αστικός μύθος ότι ο Οδυσσέας Τσενάι θα ηγηθεί του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα.
Photobucket

Το κάψιμο της σημαίας και της αγίας γραφής είναι φυσικά το bonus για να εξοργιστούν ακόμα περισσότερο οι Έλληνες εναντίον των Αλβανών.
Φυσικά έπρεπε να γίνει αναφορά και στη Μακεδονία, την οποία χαρακτηρίζουν σλαβική. Πράγμα ανήκουστο για φανατικό Αλβανό, μιάς και ξέρουμε πόσο πολύ συμπαθούν τους Σλάβους. Σιγά μη τους δώσουν και τη Μακεδονία.
Αλλά είπαμε.. στόχος είναι να εξοργιστούν οι Έλληνες και να μισήσουν τους Αλβανούς. Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν και τόσο πολύ ρόλο.
Βέβαια, το πόσο νοήμων μπορεί να θεωρηθεί κάποιος Έλληνας που εξοργίζεται με τέτοιες σαχλαμάρες, αυτό πάλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..

Οι προβοκάτορες αυτοί όμως κάπου το παράκαναν με τους ανθελληνικούς τους στίχους και μάλλον από υπερβάλλοντα ζήλο, σε ορισμένα σημεία ξεφεύγουν από τις προσβολές εναντίον των Ελλήνων και προσβάλλουν τους ίδιους τους εαυτούς -σαν Αλβανοί που υποτίθεται ότι είναι- λέγοντας ότι ο βιασμός είναι στη φύση του Αλβανού και ότι αυτό είναι το albanian way (...)
Κάτι τέτοιο δε θα το έλεγε ούτε ο πιο φανατικός Αλβανός εθνικιστής, διότι αποτελεί τεράστια ύβρη για ολόκληρο τον αλβανικό λαό.
Αυτό το παραστράτημα των προβοκατόρων, αφήνει ξεκάθαρα να διαφανεί εναντίων ποιών ακριβώς ενεργούν.


Ήρθε και στο JUNGLE-Report βέβαια αυτό το Gate32, ψάχνοντας δήθεν για συμπαράσταση και παρηγοριά για την "αδικία" που βίωσε στο ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ, γνωρίζοντας πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα δύο σάιτς (δεν ήρθε τυχαία εδώ).
Το κουτοπόνηρο σκεπτικό δεν ήταν άλλο από το να μας κάνουν κατά κάποιο τρόπο σύμμαχο ενάντια στο ΝΕ.Ο.Σ. ώστε έτσι να στιγματιστούμε ότι στηρίζουμε Αλβανούς ανθέλληνες. Ιδού ένα απόσπασμα από το εν λόγω σχόλιο με το δήθεν αγανακτισμένο ύφος και τις εμπρηστικές δηλώσεις:

Photobucket
Ολόκληρο το σχόλιο εδώ

Έκανε όμως ένα πολύ τραγικό λάθος στο ξεκίνημα:

Photobucket

Ποτέ ένας αναρχικός δεν κάνει λόγω για "συναγωνιστή". Στην αργκό του αναρχικού υπάρχει μόνο ο "σύντροφος". Το "συναγωνιστής" είναι αποκλειστικότητα του εθνικιστικού χώρου και της ακροδεξιάς.
Φαίνεται τον κ. Gate32 τον έφαγε η συνήθεια..


Η προβοκάτσια όμως του Gate32 δεν περιορίζεται μόνο στους Αλβανούς. Συμπεριλαμβάνονται όπως είπαμε και οι αναρχικοί και η αντίφα.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η ονομασία που επέλεξαν "Albanian Antifa", όπως και το σύμβολο των αναρχικών με το οποίο κοσμούν το blog και τα video τους.

Photobucket

Έτσι γίνονται οι αιώνιοι εχθροί των εθνικιστών -οι "άπλυτοι"- αυτομάτως εχθροί των Έλληνων, μιάς και υπάρχει συσχετισμός με ανθέλληνες Αλβανούς.

Καθόλου τυχαία δεν είναι και η επιλογή των links που "προτείνουν" στο blog τους:

Μερικά γνωστά αντιφασιστικά και αναρχικά blogs: Αντιφασιστική Δράση, ANTIFA, destroyfascism, Youth against Racism

Ένα αντιμιλιταριστικό: antimilitarism.gr

Τους γνωστούς στο youtube Giantakos & lianokladi (Urfus), που έχουν κάνει εφιάλτη τη ζωή των εθνικιστών.

Τον διαρκώς ασκούντα κριτική στην εκκλησία Ροΐδη.

Το πολύ καλό προοδευτικό Don't kiss the frog.

Φυσικά οι αφεντιές μας, που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμαστε και με banner.

Και ασφαλώς το Indymedia και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, που αποτελούν αυτή τη στιγμή τη No1 πηγή έμπνευσης στα εθνικιστικά charts για παντός είδους φαντασιακού σεναρίου ελληναράδικης συνωμοσιολογίας.


Με λίγα λόγια, τα links περιέχουν τους πιο γνωστούς μπαμπούλες για τον συντηρητικό εθνικιστικό χώρο.
Το κουτοπόνηρο σκεπτικό για αυτές τις επιλογές συνδέσμων παραμένει το ίδιο:
"Κοιτάξτε ποιούς προτείνουν οι ανθέλληνες Αλβανοί. Τους αναρχικούς, τους αντίφα, τους κατά της εκκλησίας, τους προοδευτικούς, τους αντιρατσιστές, κλπ. Άρα για να προτείνουν αυτούς, πάει να πει ότι αυτοί τους εξυπηρετούν. Άρα και αυτοί εχθροί.."

Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση για να σκεφτεί κάποιος έτσι, είναι να κατέχει τον εγκέφαλο του μπουνταλά. Δηλαδή αυτόν ακριβώς τον εγκέφαλο που απαιτείται για να φάει κάποιος την εμφανέστατη προβοκάτσια των δήθεν Αλβανών και δήθεν αναρχικών του Gate32.

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι παρά τον έντονο αλβαναραδισμό τους, που προβάλουν τόσο έντονα υπερβαίνοντας κάθε υπερβολή, στη λίστα τους δεν υπάρχει ούτε ίχνος από αλβανικό λινκ.

___________________________________________


Αυτό πάντως που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση αλλά και θλίψη με αυτή την ιστορία, είναι το πόσο χαμηλού επιπέδου και ασύλληπτης φτήνιας θλιβερά ανθρωπάρια υπάρχουν στην κοινωνία, που με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, με πολύ κόπο και κάνοντας ότι περνάει από το χέρι τους, κατασκευάζουν με δόλο τεράστια σενάρια μόνο και μόνο για να ενοχοποιήσουν και να προκαλέσουν μίσος και βία σε άλλους, επειδή είναι άλλοι.

Θύματα μιας παιδείας που απέτυχε στο να διδάξει πως σκέφτονται, δημιουργώντας αυτοφυλακισμένους στη βία και στη λατρεία του μίσους.




ΣΧΟΛΙΑ(225)



Gravatar Λοιπόν τα συγκεκριμένα "καλόπαιδα" ξεκίνησαν απο το ποιοτικότατο forum του Hiphop.gr, ως μια παρέα ρατσιστών που στρέφονταν εναντίον του Αντιρεβιζιονιστή. Ο Αντί είναι μετανάστης απο την Αλβανία, κάνει μουσική hip hop ( http://www.myspace.com/antirev ) και είναι αναρχικός (αναρχικός, δηλαδή καμία σχέση με ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων). Αργότερα δημιούργησαν το ANTI_FANS για να συκοφαντήσουν τον αντιρεβιζιονιστή ( http://www.myspace.com/gate32 ). Να συμπληρώσω πως ήμουν μάρτυρας όταν ο Αντιρεβιζιονιστής τους έβριζε στο IRC σε ένα κανάλι που είχαν δημιουργήσει #Anti_FANS πράγμα που αποδεικνύει πως ο Αντιρεβιζιονιστής όχι μόνο δεν έχει καμία ιδεολογική ομοιότητα με αυτούς, αλλα τους κατακρίνει.

Έπειτα εξελίχθηκαν σε ένα μηχανισμό προβοκάτσιας για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον Αλβανών και Αναρχικών. Είχαν μάλιστα δημιουργήσει ένα βίντεο με κάποιον που παρίστανε των Αλβανό, προσπαθώντας να μιλήσει σπαστά ελληνικά, και αναφερόταν σε προβοκάτορες του indymedia που υποθάλπτουν φασίστες! Το βίντεο κατέβηκε για άγνωστο λόγο (προφανώς το διέγραψαν γιατί η προβοκάτσια τους έκανε μπάμ).

Πάρτε και ένα άλλο δείγμα οπου κάνει μπαμ η ηλιθιότητα των προβοκατόρων. Στο http://www.kryphoscholio.com/ pol...olywatch16.html μεταξύ άλλων αναφέρει VIVA LA VICTORIA ANTI! HAIL ANTI! OUR PRIDE IS OUR LOYALTY TO ANTI! (ANTI είναι ο αντιρεβιζιονιστής)

Εκτός απο την ηλιθιότητα τους απόδειξη αποτελεί το οτι ενώ τον Απρίλιο του 2007, με αποκαλούσαν σε μήνυμα που μου έστειλαν μέσω του Myspace, προβοκάτορα του indymedia και χίλιες δυο άλλες βλακίες, θέτοντας με αντίπαλό τους, και αυτή τι στιγμή στο blog τους φιλοξενούν σύνδεσμο για το Blog μου (giantakos.blogspot.com), προφανώς θέλοντας να με θέσουν μέτοχο στις ιδέες τους.

Φυσικά ένα κάρο φασιστοειδών έσπευσε να παρουσιάσ�


Gravatar Φυσικά ένα κάρο φασιστοειδών έσπευσε να παρουσιάσει την "κακιά συμμορία ρατσιστών και ταυτόχρονα αναρχικών".. Στην αρχή είχε γέλιο.. Πλέον η προβοκάτσια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και πολύ καλά έκαναν οι ζουγκλάδες και ανέδειξαν το θέμα. Φυσικά το κράτος γνωρίζει μόνο πως να μαντρώνει αντι-λιάκουρες.. Γιατί να προχωρήσει σε έρευνα και ανεύρεση νομικής φόρμουλας για να σταματήσουν φαινόμενα προβοκάτσιας; Μια χαρά στρέφεται ο κόσμος εναντίον Αλβανών και αναρχικών.. Τα πιτσιρίκια τους κάνουν το καλύτερο δωράκι.

Αυτά έχω να πω προς το παρόν.


Gravatar den eihe i diabolos douleia kai ....... ta paidia tou. Spitia den ehoun aftoi oi anthropoi na pane? Na tous gnorisoume kamia kopelitsa bas kai arhisoun na asholountai me kati epoikodomitiko anti na paristanoun tous anarhikous. Kathe fora pou baino s'afto to blog meno afoni.


Gravatar To poio theiko einai pragmatika i lista me ta links...otan to pezeis ethniko anarxas(kati to opoio den iparxi veveos)kai vgazeis apo mesa sou ratsismo tou kerata pos ginete na dinis os simio anaforas TON OURFOUS, ton Roidi kai tin antifa.. hahahahahahahah tha pethano apo ta gelia einai pragmatika to kerasaki stin tourta...poli endiaferon thema...


Gravatar Υπερβολές βρε παιδιά... Υπερβολές! Απλά εντελώς τυχαία υπάρχει αυτού του είδους ο Αλβανός αναρχικός που έχει εθνικιστικές ιδέες και -εντελώς τυχαία λέμε- ταιριάζει τζιτζι στην εικόνα του κακού Αλβανού που θέλουν να περάσουν κάποιοι φασίστες.

Αν μπορούσε, είμαι σίγουρος πως ο Γκέμπελς θα χαμογελούσε στα πνευματικά του τέκνα.

Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν μερικοί για να πείσουν για τις άρρωστες ιδεολογίες τους; Get a life λέμε......


Gravatar Spy,
για μια ακόμα φορά δικαιολόγησες το ψευδώνυμό σου: κατάσκοπος με τα ούλα του!

Καταρχήν να πω ότι έριξα πολύ γέλιο με τους μασκαράδες, αν και ντρέπομαι να γελώ με άτομα νοητικής υστέρησης.

Έπειτα, μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες:
Έχει εξαπλωθεί τόσο που βρίσκει κανείς σχεδόν σε κάθε εθνικιστικό χώρο

Σοβαρά μιλάς; Πρώτη φορά το βλέπω. Πόσος κόσμος έχαψε αυτή τη βλακεία;

Όπως καταλαβαίνεις βέβαια, το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα χαζά, αλλά ο κόσμος που τους πιστεύει. Ειναι πολλοί;


Gravatar **************

**************

( όξω κατοικίδιο από την παράγκα)


Edited By Siteowner


Gravatar Καλώς τον Γιώργο.Δεν σας έχει κάνει εντύπωση ότι όποτε σχολιάζω πετάγεται προηγουμένως ο Γιώργος και βρίζει τον Σπάει?

Ε λοιπόν...έχω ένα μυστικό.Εγώ είμαι ο Γιώργος.

Πέρα από την πλάκα.Μην ασχοληθεί άλλος με το τρολ μας από πάνω γιατί πρέπει να είναι ISO certified για να το κάνει.

Όσο για το ποστ.
Κινούμαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τους αγαπητούς Προφ. Ούφαμ και Νάσο.Δύσκολα κάποιος θα χάψει τον "αναρχισμό" και τον "αντιφασιστικό" αγώνα ενός χρυσαυγίτη/νεοσίτη/γουατέβα λοβοτομημένου, που μόλις έμαθε να γράφει ελληνικά με το thesaurus αποφάσισε να κάνει μπλόγκ.
Βέβαια γεννάται το ερώτημα.Είναι τέτοια μπλογκ επικίνδυνα?Μια πρώτη απάντηση θα ήταν αρνητική, αλλά όταν χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένο τρόπο από τους ψευτοσοσιαλιστές εθνικιστές,τότε μπορεί κάποιοι να τσιμπήσουν...ας ελπίσουμε να μην είναι πολλοί οι πτωχοί τω πνεύματι.


Gravatar *******************

( όξω κατοικίδιο από την παράγκα)


Edited By Siteowner


Gravatar ****************

****************

( όξω κατοικίδιο από την παράγκα)


Edited By Siteowner


Gravatar ********************


Edited By Siteowner


Gravatar Moναξιές απόψε και ζήτησες παρεούλα μίστερ?


Gravatar *******************


Edited By Siteowner


Gravatar **************


Edited By Siteowner


Gravatar Ουαου, δηλαδη, και το δικο μου το μπλογκι το μετρησε ο τυπος σαν εναν απο τους αξιομνημονευτους "εχθρους"?? Με κολακευει... Να το παρω πανω μου?

( Παντως, το "συναγωνιστες" δεν το χαριζω στην ακροδεξια. Τον ορο τον χρησιμοποιουσαμε περσι με τα φοιτητικα.)


Gravatar Λάβατε την απάντηση που θέλατε φασιστάκια. Τα υπόλοιπα στο blog της Gate 32.


Gravatar Φίλε sky,
Τον τύπο δεν τον ξέρω, πολύ καλά κάνεις και ξεσκεπάζεις το φαινόμενο, αλλά μη μου πεις ότι εκπλήσσεσαι... Βλέπουν τις τάσεις, βλέπουν την πραγματικότητα και αντιδρούν αναλόγως. Η Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοιου είδους φαινόμενα. Ξέρουν πολύ καλά που ψαρεύουν, δες τους κάποτε "δήθεν" αριστερούς η ακόμα χειρότερα, τους...διάφορους "εναλλακτικούς" που γοητεύουν την ημιμάθεια τύπου "Άρδην" που οδήγησαν και ενίσχυσαν(ηθελημένα ή αθέλητα) το φαινόμενο "Αντίβαρο". Αυτά τα δύο παραδείγματα φτάνουν για να καταλάβουμε πόσο μέσω μιας κοινωνίας με τεράστια οικονομικά προβλήματα χωρίς ελπίδα σε κάποιο μέλλον...και άλλα πολλά.

Πολύ καλό το άρθρο σου, όπως πάντα.


Gravatar @GiaNt
κ. Τζάιαντ οι πληροφορίες σας είναι χρυσός.
Όχι μόνο επειδή μας επιβεβαιώνουν, αλλά και επειδή συμπληρώνουν το ντοσιέ αυτών των "καλόπαιδων".

@offshore
Δεσποινίς Οφφσόρ, για πόσο πιθανό το έχετε να γνωρίσουν καμιά κοπελίτσα με αυτό τον απαράμιλλο ερωτισμό που εμπνέουν;

@Professor Upham
κ. Προφέσσορα τα λινκς τα εέβαλαν πολύ απλά για να μας δυσφημίσουν.
Είχε γραφτεί στο ΝΕ.Ο.Σ. φόρουμ, ως hool32 και κοιτάξτε τι λινκς είχε στην υπογραφή του: http://64.233.183.104/search?q=c...clnk&cd=2& gl=de

@jim_hellas
κ. Τζίμη, μακάρι αυτό το "πέσιμο στα χαμηλά" να είχε κάποιο πάτο. Αλλά είναι εμφανές πως δεν έχει.
Οι συγκεκριμένοι από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν πέφτουν, πέφτουν, ..πέφτουν ....και πέεεεφτουν...

@Νάσος
κ. Νάσο, αυτοί οι καραγκιόζηδες έχουν διαδοθεί στο διαδίκτυο σαν ιός. Τρέχουν από φόρουμ σε φόρουμ και διαφημίζονται. Βλάκες που τους πιστεύουν.. πολλοί..
Δείτε πχ εδώ τα αιώνια θύματα : http://www.neos-forum.com/viewto...&t=9085& start=0


Gravatar @BioLogos
"ας ελπίσουμε να μην είναι πολλοί οι πτωχοί τω πνεύματι."
Μιλιούνια κ. Βιολόγα!
Μάρτυς μου ο γκούγκλος..

@plagal
Όντως κ. Πλάγκαλ, αυτό συζητούσαμε χθές με ένα φίλο, το να είσαι μπαμπούλας για τους εθνικοπυροβολημένους είναι άκρως κολακευτικό και τιμητικό. Εκτός αυτού υποδηλώνει ότι κάνεις και καλή δουλειά..

@gate32
Αααπ! Τι έγινε μέγα Αναρχιστά και Αλβανιστά; Υπάρχετε ακόμα;
Θα σας μαλώσω όμως γιατί βγάλατε το λινκ μας από τη λίστα σας.
Και που 'στε.. κάντε και καμιά μεταφρασούλα στα αλβανικά αυτά που γράφετε. Να μπορούν να σας διαβάζουν και οι συμπατριώτες σας που δεν έμαθαν ακόμα ελληνικά.

Και μιάς που βλέπω πως είστε και πατρινός, με αυτό το ποστ οφείλω να σας ειδοποιήσω πως το καρναβάλι της Πάτρας τελείωσε. Οι μάσκες έπεσαν

@ροΐδης
Διόλου δεν εξεπλάγην κ. Ροΐδη. Όπως γράφετε και παρακάτω, κλασσικό το φαινόμενο..


Gravatar @Ροίδης
Αξιότιμε φίλε Εμ. Ροίδη,
από το ύφος και τη θεματολογία του σχολίου σου αντιλαμβάνομαι πως αναφερόσουν στο προηγούμενο ποστ (Ρεσάλτο και Μαρξ). Μπερδεύτηκα λιγάκι με το "ξεσκεπάζεις τον τύπο" αφού και στο παρόν ποστ του Spy ξεσκεπάζεται ένα κλασικό παράδειγμα βλάκα που ξεχειλίζει από μίσος (όπως κάθε βλάκας που σκέφτεται με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος του, εκτός από το κεφάλι).

Θα είδες βέβαια πως οι εμμονές σου, αποτελούν προτεινόμενο link στον ιστοχώρο αυτών των ημιμαθών ηλιθίων που αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος. Την ίδια "τιμή" επιφύλαξαν και για εμάς και για άλλα blogs και άλλους δικτυακούς χώρους.

@Spy
Λόγω του ότι είχα 2 μέρες να επισκεφτώ το δίκτυο (έχουμε και δουλειές) η επιστροφή μου, συνοδεύτηκε από γέλιο και απορία συνάμα, για το πόσο απύθμενη τελικά είναι η ανθρώπινη ανοησία. Θαυμάσιο ποστ και εξαιρετική έρευνα. Άξιος ο τίτλος του Υπουργού Μυστικών Υπηρεσιών.

@gate32
Όσο και να θέλετε να μεταδώσετε τη νοητική σας παράλυση στην κοινωνία, πρέπει να μάθετε πως αυτή είναι υγιής (ακόμη) και τα αποστήματα της (όπως εσείς) έχει μάθει να τα απομονώνει μέχρι να εξαφανιστούν.

Όσο για την "απάντηση" που θεωρείτε πως "λάβαμε" νομίζω πως δε μιλάμε την ίδια γλώσσα για να λαμβάνουμε "απαντήσεις" από εξανδραποδισμένους.


Gravatar Το'χει πάρει το μάτι μου κι εμένα... Εντάξει, μπάμ έκανε ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο πολύ καλά κάνατε και το αναδείξατε. Η φημολογούμενη "συνεργασία" αλβανών εθνικιστών και αναρχικών δε σταματάει μόνο σε αυτό, είναι κλασική καραμέλα της ελληνικής ακροδεξιάς, που όταν πρόκειται για κάτι τέτοια, έχει φαντασία που δεν έχει ούτε ο Spielberg. Παράδειγμα τα επισόδεια με τη Χρυσή Αυγή το Φλεβάρη και παλιότερα, οι καταστροφές σε εκείνο το υπό κατάληψη σχολείο. Όσο για το πώς έγινε πιστευτό το "Gate32", οι ακροδεξιοί πιστεύουν ό,τι θέλουν να πιστέψουν. Εδώ θεωρούν σοβαρά τα βιβλία του Φελλόπουλου, το Gate32 μας κάνει εντύπωση;


Gravatar Γενικά μιλώντας, από την οποιαδήποτε αρλούμπα ή κακοστημένη προβοκάτσια πείθονται μόνο αυτοί που θέλουν να πεισθούν (Προφανώς οι καλοστημένες προβοκάτσιες δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές από τους πολλούς).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πειθόμενοι είναι Νεοσίτες, Λαοτιανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κάποια μπαμπουλοειδή στερεότυπα για τους Αλβανούς και του ξένους στην Ελλάδα γενικότερα.

Αξιοπρόσεκτο επίσης είναι το γεγονός ότι με τόση Αρβανιτιά που υπάρχει στην Ελλάδα και με όλους τους Αρβανίτες ήρωες του '21, οι Αλβανοί και οι Έλληνες είναι πολύ κοντύτερα σαν λαοί από όσο θα ήθελαν διάφοροι Ελληναράδες και Αλβαναράδες.

Πιθανόν τώρα αγαπητέ Σπάει να αρχίσουν να ψάχνουν να βάλουν Αλβανικά λινκς και να αρχίσουν μαθήματα Αλβανικής άνευ διδασκάλου για να κάμνουν ρεαλιστικότερον το μπαζομπλόγκ τους...


Gravatar μήπως και το παρακάτω το έκανε Έλληνας;

http://himarablog.blogspot.com/2.../blog- post.html

διαβάστε την είδηση και κόψτε τη μαλακία... ΈΛΕΟΣ!! για κάτι άρρωστους σαν εσάς Φασίστες υπάρχουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και όλοι οι άλλοι που θέλουν να πηδήξουν την Ελλάδα είναι καλοί και αθώοι...

για τράβα στο youtube να δεις τι λένε για τους έλληνες οι αλβανοί...

δες το λογαρισμό του χρήστη crusmetal: http://uk.youtube.com/user/crusmetal κι έλα να μου αποδείξει πως είναι μεταμφεσμένος κατατζαφερικός...

καλά κάνετε και κριτικάρετε το ΛΑΟΣ και τα γελεία που λέει, αλλά μην πάτε να βγάλετε ΛΑΔΙ τα καθήκια!!


Gravatar Επιτέλους περίμενα αυτό το άρθρο.

Βέβαια μη μου λες τώρα SPY ιστορίες για αγρίους. Δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο ποτέ, ακροδεξιός και για προβοκάτσια η ότι άλλο θέλεις ακόμα, να κάψει ποτέ την Ελληνική σημαία και να βγάζει και τέτοιου είδους "τραγούδια" σαν αυτά που έβγαλαν οι 32 γάτες που το παίζουν και αλβανοί μετανάστες και β' γενιάς τρομάρα τους... Τα γεγονότα φωνάζουν από μακριά και από τα κεραμίδια και κάνουν νιάααουυυ. Αναρχικοί αντιεξουσιαστές (sic) κομπλεξικοί είναι που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να σκορπίσουν ταραχή. Η πρώτη φορά είναι? Εδώ έχουν γεμίσει κυριολεκτικά όλη την Αθήνα οι αναρχοτέτοιοι με συνθήματα κατά των ελλήνων και υπέρ των αλβανών (θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω) και το κάνουν αυτό γιατί απλά θέλουν να τη σπάνε και να τρομοκρατούν τους έλληνες επειδή ως γνωστόν οι έλληνες δε συμπαθούν ιδιαίτερα όπως ξέρετε τους αλβανούς ειδικά, για τους γνωστούς λόγους περί εγκληματικότητας, τσαμουριάς και μεγάλης Αλβανίας. Εγώ αυτό πιστεύω μετά βεβαιότητας 1000%.


Gravatar @ Κον Κωσταδίνον

Ουδείς πάει να βγάλει λάδι οποιονδήποτε.

Προφανώς όπως υπάρχουν Ελληναράδες, υπάρχουν και Αλβαναράδες, Βουλγαράδες, Τουρκαράδες, Μακεδοναράδες, Σερβαράδες (Τι; Είναι ορθόδοξα αδέλφια μας; Καλά ξαναπείτε το αυτό όταν λένε για "Σόλουν" και τους τρέχουν τα σάλια).

Άλλο το ορίτζιναλ εθνίκι και άλλο ο προβοκάτωρ σε στυλ "concern troll".

Μην μπλέκετε τα μήλα με τα πορτοκάλια.


Gravatar @Imaginos
Prota ap' ola poios ipe oti einai me ton karatzafirer...(popo eseis oi laotianoi kai to sindromo katadioksis sas). Oso gia to peri anarxismou...kamia sxesi me ton anarxismo den exei i ideologia tous agapite mou...oles oi sxoles tou anarxismou(simiosi den eimai anarxikos)exoun ena vasiko kino stixio...den vlepoun ton anthropo os politi kapias xoras alla os meros mias kinonikis taksis(vlepe astiki, ergatiki ktl) einai pragmatika gelio na pistepsi kaneis oti prokite gia anarxes(kai plz min mou arxisis me tis klasikes theories peri anarxikou parakratismou dioti autes kai an akironoun tin theoria)...apopsis mou einai oti prokite peri oufo o opoios prospathi me apla astio tropo na kanei zimia stin ikona ton alvanon metanaston stin ellada...episis na sou efistiso tin prosoxi sou sto proto post kai oli tin istoria me ton alvano rapper Antirevizionisti...
Panta fillika...


Gravatar @ IMAGINOS



Ζήτω το ευγενές άθλημα της ιστιοπλοΐας.


Gravatar @ όσους αμφιβάλλουν (κυρίως imaginos)
Παιδιά λίγο πολύ με γνωρίζετε. Σας λέω πως παρακολουθώ την μαλακία που τους δέρνει απο την ώρα που ξεκίνησαν. Δεν νομίζω ουδέποτε μέσα απο το blog μου να δημοσίευσα ψεύδη. Σε ότι αφορά τα συνθήματα "Αναρχικών". Έχουν θεαθεί φίλε μου μέχρι και "Τούρκος καλός μόνο νεκρός" με υπογραφεί το σύμβολο του αναρχισμού (Αλφάδι). Δεν μπορείς να κρίνεις ένα κίνημα απο την πράξη ενός. Μπορείς να κρίνεις ομάδες απο της συλλογικές τους πράξεις. Ένας αναρχικός δεν διαχωρίζει ανθρώπους βάση της εθνικότητας τους.

@Κώστας
Έλληνες και ξένοι, φασίστες κρεμασμένοι! Καμία ανοχή σε κανένα φασίστα!

@Spy Με διέγραψαν κι εμένα αι προβοκάτοραι. Τι τραβάμε εμείς οι πράκτορες των εβραίων


Gravatar Ενώ γενικά συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης θα πω πως στον εμφύλιο η λέξη "συαγωνιστής" φοριότανε από τους αριστεροί....όποιος έχει διαβάσει βιβλία παλιών αντιστασιακών θα το έχει πετύχει. Για το πως φωνάζονται μεταξύ τους οι νεολέοι του λαος δεν έχω ιδέα...


Παραπέρα θα πω πως όποιος βγαίνει σε video κιόλας και ομολογεί πως προέρχεται από ράτσα βιαστών και βαρβάρων έχει σίγουρα κάλο - είτε είναι μέλος της ράτσας αυτής (που χλωμό το βλέπω....ποιος βγαίνει στην πλατεία και φωνάζει "είμαι μαλάκας" είτε είναι κουτοπόνηρος (πολύ σωστός χαρακτηρισμός) προβοκάτορας. Λογικά μιλάμε για τρολλ με πτυχίο βοϊδοσχολής

love&kisses
zaphod

Υ.Γ. Στα λινκ δεν με έχει εμένα; Αν υποψιαστώ.....


Gravatar http://gate32.wordpress.com/


Gravatar Για τον Έλληνα Βορειοηπειρώτη που έσφαξε ο Αλβανός στη Χειμάρρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;;;;;;

Ποιά είδηση είναι πιο σημαντική; Μια βλακώδης ανώριμη προβοκάτσια ενός 15χρονου (αν είναι προβοκάτσια); Ή η δολοφονία ενός αγωνιζόμενου Έλληνα και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στη Βόρειο Ηπειρο;

Τι λέτε φιλαράκια και συνοδηπόροι των κυρίων Δημητρά, Νακρατζά, Βοσκόπουλου και σία;

Κατά τα άλλα στο Νationalistic Geographic μου βάζετε το (πατριωτικό & αριστερό) Ρεσάλτο κι ΠΟΤΕ τους φασίστες που απειλούν την ΕΛΛΑΔΑ!

Έχετε χάσει το μέτρο κύριο, γιατί όταν πολεμάτε την άκρα δεξιά στην Έλλαδα (εγώ λέω δικαιολογημένα) ξεχνάτε και προσπαθείτε να βγάλετε λάδι τους εξίσσου φασίστες κουκολοφόρου και τους Εθνικιστές γείτονές μας!

Στην Ελλάδα η ακροδεξιά με τι βία φτάνει το 4%, ενώ στις γειτονικές χώρες ο Εθνικισμός βγάζει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!

Ορίστε τα νούμερα:

Ελλάδα ΛΑΟΣ 3.8%
Αλβανία Albanian National Front (και σύμμαχοι): 37.1% (πως είπατε)
ΠΓΔΜ ("Μακεδονία" κατά εσάς) VMRO 1+2 (και σύμμαχοι): 50+%
Τουρκία: 100% (εκεί με εξαίρεση τους Κούρδου όλοι εθνικιστές είναι)...

Κατά τα άλλα φωνάζετε για του Έλληνες και μόνο!

Έχουμε φτάσει στο σημείο σα χώρα να μη διεκδικούμε ΤΙΠΟΤΑ απο κανέναν (και καλά κάνουμε) και έχουμε απένάντί μας τους Αλβανούς να διεκδικούν Τσαμουριές, τους Σκοπιανούς τη Θεσσαλονίκη και του Τούρκους να έχουν υπο κατοχή τη μισή Κύπρο, και να απαιτούν τη Θράκη και το Αιγαίο... Κατά το πρόβλημα είναι η μειοψηφία του 4% που φωνάζει στην Ελλάδα και ο Άνθιμος...

Κάντε κανα ρεπορτάζ και για τους γείτονες φασίστες να σας παραδεχτώ! Κάντε αν σας βαστάει!!


Gravatar http://gate32.wordpress.com/
praktores ine kai proetimazoun klima enoplon alvanon praktoron enadion ellinon


Gravatar Εκτός ότι δεν χρειάζεται και πολύ IQ για να καταλάβει (όχι imagine,όχι αυτό που κατάλαβες εσύ) κανείς το γελοίο προβοκατόρικο σκοπό τους δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι αυτός χιπ-χόπερ,είναι τελείως απαίσιος και άσχετος,τελείως αστείος!


Gravatar @κώστας

Δε σ αρέσει η προβοκάτσια του 15χρονου αλλά σκέφτεσαι εξίσου παιδικά.Θα κάνουν κι αυτοί τον κύκλο τους όπως τον έκανε κι η Ελλάδα μερικά χρόνια πριν και θα σταματήσουν να γαυγίζουν κι αυτοί.Κυρίως προιόν κι αποτέλεσμα των ελληνικών κινήσεων είναι η ύπαρξη των περισσοτέρων εθνικιστών γύρω γύρω.Κι αν δεν το καταλαβαίνεις στο κάνω και πιο λιανά.


Gravatar @sty
Μιλάμε για θεόβλακες κ. Συνεργάτα
Μα ούτε ένα αλβανικό κιχ...;

@κώστας
κ. Κώστα, άλλα αντ' άλλων.. ή αν θέλετε, ότι βρέξει κι ότι κατεβάσει.
Για τους συγκεκριμένους μιλάμε και όχι γενικά.
Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν εθνικοφασιστόμουτρα και στους Αλβανούς και σε όλους τους λαούς.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.
Αν δεν υπήρχαν παντού, τώρα θα ήμασταν σίγουρα πιο ευτυχισμένοι.

@IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, οι συγκεκριμένοι είναι δικά σας παιδιά (εννοώ του εθνικιστικού χώρου). Κρα-κρα κάνει το πράμα. Δείτε και τα 2 πρώτα σχόλια του κ. Τζάιαντ που ξέρει την υπόθεση από τότε που ξεκίνησε.

Οι προβοκάτορες ασφαλώς και θα κάψουν και σημαίες και θα τις κατουρήσουν και τα πάντα θα κάνουν. Γι αυτό λέγονται προβοκάτορες.
Ο προβοκάτορας κάνει ζημιά στο δικό του το στρατόπεδο για να ενοχοποιήσει άλλους.

Α.. και αυτά τα καλόπαιδα δε διέσυραν μόνο τους Αλβανούς, αλλά και το JUNGLE-Report.
Κοιτάξτε τα προτεινόμενα λινκς που είχαν όταν πήγαν να εξαγριώσουν τους νεοτιανούς: http://64.233.183.104/search?q=c...clnk&cd=2& gl=de
Αν είναι αναρχικοί (που δεν είναι καμιά Παναγία), ποιός ο λόγος να διασύρουν και το JUNGLE;
Εκτός αυτού, αν ήταν αναρχικοί, δεν θα παρουσιαζόταν ως αναρχικοί, γιατί δεν θα ήθελαν να κάνουν ζημιά στον αναρχισμό.
Παριστάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν να βλάψουν. Απλές σκέψεις κοινής λογικής..

@GiaNt
Μα τι κακό πράγμα είναι αυτό κ. Τζάιντ να μας βγάλουν από τα λινκς τους..
Και το lianokladi έβγαλαν: http://lianokladi01.blogspot.com.../05/ gate32.html

@zaphod
Έτσι ακριβώς κ. Ζάφοντ.
Λόβ εντ κίσσις τού..

@greek
Ναι κ. Γκρικ, γι αυτούς μιλάμε..


Gravatar @Κώστας |09.05.08 - 2:55 pm|
κ. Vetdino, τι απέγινε με σας; Σας είχαμε για πιο μετριοπαθή και πιο λογικό. Αυτές οι εθνικιστικές αρλούμπες μόνο στο στΟκΟ γράφονται. Σας πείραξε ο πολύς ο Πλεύρης μάλλον..

Και κάτι τέτοιες συκοφαντίστικες εξυπναδούλες: " ΠΓΔΜ ("Μακεδονία" κατά εσάς)"
.. κρατήστε τις καλύτερα για τον εαυτό σας, ή πηγαίντε τες στο gate32 να τους συμπαρασταθείτε. Μπορεί να σας κάνουν και μέλος, μιάς και το κατέχετε το άθλημα.
Εδώ αυτά κομμένα.


Gravatar @greek

"praktores ine kai proetimazoun klima enoplon alvanon praktoron enadion ellinon"

Απόδειξέ το αυτό για να περάσει κι η ώρα μου


Gravatar Είναι εντελώς τελειωμένος ο Gate32. Αλλά ξέρετε κάτι; Στο τέλος, τόσο γαμιάς και βαρύμαγκας που το παίζει, θα βρεθούν μερικοί (και αδιαφορώ για το τι τι και ποιοι θα είναι) και θα τον στείλουν να δει τα ραδίκια ανάποδα.


Gravatar @Imaginos: "Εδώ έχουν γεμίσει κυριολεκτικά όλη την Αθήνα οι αναρχοτέτοιοι με συνθήματα κατά των ελλήνων και υπέρ των αλβανών (θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω) και το κάνουν αυτό γιατί απλά θέλουν να τη σπάνε και να τρομοκρατούν τους έλληνες"

Ρε Ιμάτζινε θα καραφλιάσω τελείως! Κατ'αρχήν μη μου πείς ότι δεν ξέρεις την βασική ιδεολογία της αναρχίας!! Ποιά έθνη, ποιές φυλές; Προφανώς οι φωτογραφίες που αναφέρεσαι ή θα δείχνουν κάτι άλλο που εσύ παρερμηνεύεις, ή θα είναι από κάφρους στύλ gate 32.

Κατά δεύτερο λόγο, όλα, μα όλα, υπάρχουν στο παραπάνω post. Πόσο πιο αναλυτικά και ξεκάθαρα να το πεί κανείς; Αν θέλεις να πεισθείς διάβασε το post που ανέβασαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι gate 32, προσωπικά πέθανα στο γέλιο και έφυγε κάθε ίχνος υποψίας που είχα ότι μπορεί να μην είναι προβοκάτορες.

Δείξε μου αναρχικό που να διανοηθεί να φορέσει μπουφάν με μια εθνική σημαία στην πλάτη, όπως φαίνεται στο blog τους, και θα σου πώ: "Να κάποιος που δεν είναι αναρχικός." Για να μην κάνουμε ούτε λόγο για βία, βρισιές κατά εθνών (??), οικογενειών και όλα τα άλλα.

Έλεος! Φανερά προβοκάτορες, όσοι έχουν απορίες ας διαβάσουν το post!


Gravatar Δυο πολύ ενδιαφέροντα Screenshot απο το δημοκρατικό φόρουμ της νεολαίας του ΛΑΟΣ που δεν καπηλεύεται τίποτα:
http://www.fileden.com/files/200...60763/ NEOS1.jpg
http://www.fileden.com/files/200...60763/ NEOS2.jpg


Gravatar Μερικοί-μερικοί είναι να τούς λυπάσαι. Τι troll είναι αυτό...


Gravatar Τα παιδάκια του παρθεναγωγείου μαλαματένιων ωών "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." νομίζουν ότι ξελασπώνουν με το να σβήνουν ολοκληρωτικά το τόπικ του ούγκα ούγκα αντί να το στείλουν στην ειδική κατηγορία "Ανενεργά Θέματα". "Συναγωνιστές" σου λέει ο άλλος...
Χε χε...


Gravatar Παιδιά πρώτα πρώτα να πω εδώ οτι όταν αναφέρομαι σε αναρχικούς και αντιεξουσιαστές εννοώ τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε και τα καίνε. Φυσικά χρησιμοποιώ τον όρο σύμφωνα με την ελληνική πρακτική. Νομίζω οτι καταλαβαίνετε καλά πως αυτού του είδους ο "αναρχισμός" δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό αναρχισμό και τη θεωρία του την οποία και σέβομαι απόλυτα και πάμπολες φορές ενστερνίζομαι κιόλας. Γνωρίζω πολύ καλά τη θεωρία του αναρχισμού και την έχω μελετήσει ενδελεχώς. Απλά χρησιμοποιώ τις λέξεις αναρχικός και αντιεξουσιαστής για να μη χρησιμοποιώ λέξεις υβριστικές που ταιριάζουν απόλυτα στα κουκουλωμένα χαπακωμένα τσογλανάκια αυτά που ιδέα δεν έχουν περί αναρχισμού.

Αλλά έλεος ρε παιδιά. Δε μπορεί πίσω από όλα να βρίσκονται ακροδεξιοί και φασίστες. Ηρεμίστε και δείτε τα πράγματα ευρύτερα. Εξάλλου "αναρχικοί" και αλβανοί πάνε χέρι χέρι σε όλα τα επεισόδια που προκαλεί ο χώρος αυτός και μη μου πείτε οτι δεν τα ξέρετε αυτά.

Και φυσικά επαναλαμβάνω ότι ούτε για προβοκάτσια ούτε για να πετύχουν το οτιδήποτε, ακροδεξιοί δε θα έκαιγαν ποτέ ελληνική σημαία ούτε θα έγραφαν τέτοιου είδους τραγούδια κατά των ελλήνων. Αυτό το υπογράφω. Εξάλλου φαίνεται καθαρά από τη φρασεολογία των 32 γατακίων ότι είναι "αναρχικοί" κουκουλωτοί γνωστοί-άγνωστοι. Μόνο αυτοί στις 10 λέξεις που χρησιμοποιούν, οι 15 είναι φασισμός και φασίστες. Το σίγουρο λοιπόν είναι ένα και μοναδικό.


Gravatar Ψάχνοντας λίγο πριν να βρω τι σημαίνει η λέξη "κλοσάρ" ,που ομολογώ δεν ήξερα τι σημαίνει,για ν αφήσω ένα σχόλιο στου Ροίδη έπεσα κατά τύχη πάνω σ ένα ποστ που το αφιερώνω σε όλους τους κομπλεξικούς μισάνθρωπους..

http://teopap21.blogspot.com/200...og- post_10.html


Gravatar συνέχεια... Πρόκειται για έλληνες "αναρχικούς" που έχουν στους κόλπους τους και αλβανούς εθνικιστές και συνεργάζονται γιατί απλά ένας είναι ο εχθρός και των δύο, οι έλληνες και η Ελλάδα.


Gravatar @imaginos

http://www.skepdic.gr/Entries/ Ep...eveispothoi.htm


Gravatar loipon to paidaki ayto einai ethnikistis

einai melos sto forum toy hiphop.gr opoy exei faei ban 100ades fores kai sinexeia kanei kainoyrgioys logariasmoys

olo ayto ksekinise se fasi koroidias pros ton antirevizionisti kai ekselixthike se gate 32

apo kei kai pera einai gnostos mas os ontotita kai iparxoyn kai ta stoixeia toy

entaksei i malakia paratravikse
i provokatsia exei kai ta oria tis


Gravatar Άν με μόνο το video οι αντιδράσεις είναι τόσο μεγάλες, να δούμε τι θα λέτε (φασίστες και προοδευτικοί Έλληνες) όταν διαπιστωθεί ότι ο Έλληνας που θάψαμε είναι πραγματικός φασίστας...

Όσο για εσάς του jungle report μας απογοητεύσατε πολύ με τη ρατσιστική στάση σας, παρόλο που σας συμπαθούσαμε πολύ για τα έξυπνα ποστ σας, γι αυτό και βάλαμε το λίνκ.

Είναι φανερό ότι είστε ρατσιστές ως προς την εθνικότητα των αναρχικών που συμπαθείτε. Άν είναι Έλληνες τότε όλα καλά, αν είναι Αλβανοί τότε είναι φασίστες.

Επίσης μας αποδείξατε ότι είστε δογματικά άτομα γιατί μας κρίνατε με βαση διάφορα δόγματα για το πως ακριβώς πρέπει να είναι ή πως αποκλείεται να είναι ένας αναρχικός.

Κατα τη γνώμη μας αναρχικός είναι αυτός που κάνει αναρχικές ενέργειες σαν κι αυτές που κάναμε και που σχεδιάζουμε ως ένοπλοι επαναστάτες των δρόμων που είματε. Δεν πήγαμε ποτέ πανεπιστήμιο για να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες και το savoir vivre του "καθσσπρέπει αναρχικού". Aυτόν τον αναρχισμό τον χαρίζουμε σε εσάς και εμείς θα κρατήσουμε αυτά που αισθανόμαστε ως γνήσια και αληθινά.

Όσο για το περιβόητο δήθεν επιχείρημα "γιατί δε μιλάτε αλβανικά" ποτέ δεν αρνηθήκαμε την ύπαρξη συντρόφων εργατών ελλήνων που δεν ξέρουν αλβανικά στις τάξεις μας. Υπάρχουν άλλοι που ξέρουμε καλύτερα ελληνικά απο αλβανικά καθώς είμαστε μικροί σε ηλικία και γεννημένοι, μεγαλωμένοι εδώ. Μπορούμε να κανονίσουμε να μιλήσετε αλβανικά με τον καθοδηγητή μας πάντως που είναι μεγάλος στην ηλικία.

Αφού θέλετε λοιπόν να είστε εχθροί μας ας είναι. Ένας επιπλέον εχθρός δεν έχει σημασία όταν έτσι κι αλλιώς είσαι εναντίον όλων.


Gravatar Ρε Imaginos, αφού έχεις το ιστορικό αυτού του αρρώστου απο τον Giant και έχεις και τα λινκς που το επιβεβαιώνουν. Όλα στα πόδια σου είναι. 1+1=2. Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να στο πει και ο ίδιος ο gate23.
Από κει και πέρα τι ψάχνεις να βρεις; Βγάλε αυτή τη ρημάδα την παρωπίδα επιτέλους.
Το "είναι αναρχικοί" και το "θα ήθελα πολύ να είναι αναρχικοί" έχουν πολύ μεγάλη διαφορά.
Αφού και ο ίδιος βλέπεις ότι δεν είναι, τι το παλεύεις; Κρίμα είναι.


Gravatar Μην σβηστεί το σχόλιο του gate32 knight!!Είναι πολύ διασκεδαστικός πραγματικά!!


Gravatar @funEL knight

" Το "είναι αναρχικοί" και το "θα ήθελα πολύ να είναι αναρχικοί" "

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ!

@jungle

Όχι ότι θα σβηνόταν τέτοιο διαμάντι αλλά από κεκτημένη ταχύτητα μετά την ανάγνωση νεοτιανών forum πέταξα αυτή τη μαλακία!


Gravatar @tropikosss
Μα τι λέτε κ. Τροπικέ που θα σβηστεί αυτό το σχόλιο;; Ως κόρη οφθαλμού θα το φυλάμε.
Αυτό είναι το πολυτιμότερο σχόλιο μέχρις στιγμής, που μας επιβεβαιώνει για άλλη μιά φορά.
Εδώ έχουμε απόπειρα επαλήθευσης της κλασσικής ακροδεξιάς συνωμοσιολογίας

" Καθοδηγητής μεγάλης ηλικίας κλπ". Το μεγάλο κεφάλι δηλαδή που καθοδηγεί αναρχικούς και Αλβανούς και που ποιός ξέρει τι είδους ανθελληνικά σκοτεινά σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί..

( κ. Ιμάτζινε ελπίζω τώρα να πειστήκατε)

@gate32
κ. Γκέιτ, ένα πράγμα μόνο: Είσθε βαρύβλαξ.


Gravatar Imaginos θεωρείς πως όσα λέω αποτελούν σκευωρίες δηλαδή;

Επιβεβαίωσε και ο kiko, ήταν μάρτυρας όταν ξεκίνησαν τα τσογλανάκια.


Gravatar "Είναι φανερό ότι είστε ρατσιστές ως προς την εθνικότητα των αναρχικών που συμπαθείτε."

Κανένα νόημα,εντελείως!!Όσο και να προσπαθήσεις τέτοια μαλακιάρα δε γράφεις!!Μου φτιαξε το κέφι ο άτιμος κι έλεγα να ξεκουραστώ σήμερα για μπύρες θα πάω!!


Gravatar @Gate 32
Oi ellines ergates pou evriskonte is tin organosi sas agapite 32 den tha fane viasmous opos oi ipolipoi? I mipos epidi einai ergates kai kati ligo pou exete diavasi peri anarxismou anaferontousan eis tin ergatikin taksi...I PRAGMATIKI ANARXIA DEN KOITAEI ETHNIKOTITES...TAKSIKOS POLEMOS LEGETE AN TON EXETE AKOUSI
ps.caps locks is cruse control of the internet....


Gravatar O τύπος πάντως προσπαθεί σκληρά
Ο παλιμπαιδισμός φταίει. Μάλλον όταν ήταν μικρός τα άλλα τα παιδάκια τον μπούχτισαν στις φάρσες και τώρα που ανακάλυψε την ανωνυμία του ιντερνετ, τρέχει να βγάλει τα απωθημένα του.


Gravatar A, και προτείνω στους λοιπούς ντεμέκ-αναρχικούς να διαβάσουν λίγο Μπακούνιν. Έτσι, για να ακούγονται τουλάχιστον κάπως λιγότερο άσχετοι.


Gravatar Αφήνω αυτό και φεύγω..

http://www.youtube.com/watch?v=D...h? v=Dk6sDsxsegk

gate32 knight αν βγεις έξω ό,τι πιείς κερασμένα!!..


Gravatar @32 γατούλες με τις ροζ μυτούλες
Αν με μόνο το video οι αντιδράσεις είναι τόσο μεγάλες, να δούμε τι θα λέτε (φασίστες και προοδευτικοί Αλβανοί) όταν διαπιστωθεί ότι ο Έλληνας που θάψατε ήταν Αλβανός και από λάθος τον θάψατε...

Όσο για εσάς του jungle report μας σας συγχαίρω για την στάση σας απέναντι στις 32 γατούλες με τις ροζ μυτούλες, γι αυτό και σας είχα ανέκαθεν στα λίνκς μου.

Είναι φανερό ότι είστε γατούλες εσείς οι 32 και αυτό φαίνεται που νιαουρίζετε με νάζι όταν τραγουδάτε τα υπέροχα στερημένα καψουροτράγοδα σας. Άν είστε αδερφές τότε όλα καλά, αν είστε πρεζάκηδες ακόμα καλύτερα, αλλά χεστήκαμε κιόλας.

Επίσης μος αποδείξατε ότι είστε ηλίθια άτομα γιατί είστε και φαίνεστε από τις πράξεις σας και μόνο και μία φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις. Εσείς και 10άδες φωτογραφίες προσφέρατε και videos. Μην αγχώνεστε δε χρειάζονται τόσα μέσα για να μας πείσετε.
Κατά τη γνώμη μας αναρχικός είναι αυτός που ΔΕΝ κάνει μαλακίες σαν κι αυτές που κάνετε και που σχεδιάζετε να κάνετε σαν μικρά παιζάκια που είσαστε. Δεν πήγατε ποτέ πανεπιστήμιο γιατί απλά είστε στούρνοι και λακαμάδες γι αυτό και δεν έχετε ιδέα το τι είναι αναρχισμός. Aυτόν τον αναρχισμό που εσείς αντιλαμβάνεστε λοιπόν, σας τον χαρίζουμε γιατί ταιριάζει γάντι στη μαλακία που σας δέρνει.

Όσο για το περιβόητο επιχείρημα "γιατί δε μιλάτε αλβανικά" αυτό συμβαίνει γιατί απλά δεν έχετε καμία σχέση με αλβανούς αλλά είστε κοινοί προβοκάτορες και μάλιστα αποτυχημένοι οικτρά και από τη μύτη πιάνεστε και εύκολα. Μπορείτε να κανονίσετε να μιλήσετε αλβανικά, κινέζικα, σουαχίλι και όποια γλώσσα θέλετε με τον καθοδηγητή σας μήπως και μάθετε και καμιά ξένη γλώσσα, δεν κάνει κακό η μόρφωση.

Υ�


Gravatar Αφήνω αυτό και φεύγω...

http://www.youtube.com/watch?v=k...h? v=k3UaoJSowvY


Gravatar "να δούμε τι θα λέτε (φασίστες και προοδευτικοί Έλληνες) όταν διαπιστωθεί ότι ο Έλληνας που θάψαμε είναι πραγματικός φασίστας..."

Αυτό διαπιστώνεται μόνο αν γίνουν τα εξής:

Σε νύχτα με πανσέληνο,
χήρα γριά-μπαμπόγρια στον τάφο γονατίζει.
Με το ζερβό το χέρι της,
τρία σερνικοβότανα πάνω στον τάφο βάζει.
Και 7 φορές ψιθυριστά τα λόγια αυτά ψελλίζει:

" για βρεξ' Απρίλη μ' γλήουρα
να βγουν τα καλαμπούκια".


Τρεις μέρες σαν περάσουνε
και νύχτες άλλες τόσες,
μοναχογιός αμούστακος τον τάφο θυμιατίζει,
πάνω απ' τα σερνικοβότανα φορώντας άσπρα ρούχα.

Κόρη παρθένα πριν το γάμο της,
σε μέρα με μελτέμια,
τρώει τα σερνικοβότανα
κι η χήρα την χτενίζει.

Σα βγει το πρώτο της παιδί
αρσενικό με στήση,
τότες αυτός που θάφτηκε
δεν ήτανε φασίστας.


Gravatar κ. Ιματζίνε πολύ καλή η μουσική επιλογή.
Και μιάς και έχει κλάμπινγκ σε λίγο, αφήνω κι εγώ ένα (επίσης από Martin Solveig): http://youtube.com/watch?v=dtAvzi-qD3g


Gravatar XAXAXAXAXAXA!!! Το σχόλιο του gate 32 ήταν όλα τα λεφτά! Πόσα φρούτα έχει πια αυτός ο μπαξές!

@gate 32:
"Επίσης μας αποδείξατε ότι είστε δογματικά άτομα γιατί μας κρίνατε με βαση διάφορα δόγματα για το πως ακριβώς πρέπει να είναι ή πως αποκλείεται να είναι ένας αναρχικός.

Κατα τη γνώμη μας αναρχικός είναι αυτός που κάνει αναρχικές ενέργειες σαν κι αυτές που κάναμε και που σχεδιάζουμε ως ένοπλοι επαναστάτες των δρόμων που είματε."


Θα σου απαντήσω λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι αυτά που λες τα πιστεύεις, δηλαδή ότι δεν είσαι απλός προβοκάτορας (που κατά τη γνώμη μου είσαι).

Ο αναρχικός δεν αποδέχεται ούτε χρησιμοποιεί για οποιονδήποτε σκοπό εθνικά σύμβολα.

Ο αναρχικός δεν κάνει λόγο για κράτη που ανήκουν σε άλλα κράτη. Ο αναρχικός χρησιμοποιεί βία μόνο αν αναγκαστεί για να προστατευτεί (βέβαια, αυτό χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση).

Ο αναρχικός δεν δέχεται καθοδήγηση από κανέναν: οι αναρχικοί αποφασίζουν και δρούν κοινά (και δε μιλάω για πράξεις βίας φυσικά).

Κάνεις λόγο για συμπάθεια σε "Έλληνες αναρχικούς" και άλλα χαζά. Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι στη σφαίρα της αναρχίας δεν υπάρχει Έλληνας, Ταϊλανδός ή Βραζιλιάνος αναρχικός, παρά μόνο αναρχικός. Και μόνο ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει ότι δεν έχετε καμία σχέση με την αναρχία.

Όλα αυτά δεν είναι savoir vivre, είναι απλή λογική του πώς σκέφτεσαι αν είσαι αναρχικός.

Αυτά και άλλα πολλά. Το blog σας θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Gate 32: Τί δεν είναι η αναρχία. Παρακαλούμε μισήστε τους Αλβανούς, ο ελληνικός εθνικισμός το χρειάζεται."


Gravatar Simera exei psytrance party stin sxoli mou...protou apoxoriso kai egw sas afino pistevo me ena tragoudi pou ekfrazi kathe fisiologiko anthropo o opoios erxete se epafi me neosites, 32 piles, pedia idigo....
http://youtube.com/watch?v=Z6hL6fkJ1_k

+acidkaiemfialomenoneroevlogison+


Gravatar Κύριε Προφέσσορα Infected Mushroom;!Αμαρτωλό μου παιδί γρήγορα για εξομολόγηση και 2 τουλάχιστον αγρυπνίες!!

http://www.monipetraki.gr/agrypnies.html

Και σε τελείως άλλο vibe..

http://youtube.com/watch?v=BSDVExnZP2U


Gravatar Υπάρχουν πούστιδες παντού είναι πολλοί, δεν είναι μόνο οι μπάτσοι

http://www.youtube.com/watch?v=n...h? v=njgRrqOMpAE


Gravatar κ. Τζάιαντ.. +ηρέμησον+
Μη το κάνουμε και τοίχο στα Εξάρχεια..


Gravatar "να δούμε τι θα λέτε (φασίστες και προοδευτικοί Έλληνες) όταν διαπιστωθεί ότι ο Έλληνας που θάψαμε είναι πραγματικός φασίστας..."

Αυτό διαπιστώνεται μόνο αν γίνουν τα εξής: (@SPY εγώ ξέρω άλλο τρόπο)

Σε νύχτα με πανσέληνο,
χήρα γριά εξαρχειώτισσα τον μπάφο ετοιμάζει.
Με το ζερβό το χέρι της,
τρία στριφτά πάνω στο κομοδίνο βάζει.
Και 7 φορές ψιθυριστά τα λόγια αυτά αλαλάζει:

" για βρεξ' Απρίλη μ' γλήουρα
να βγουν τα κανναβούρια".

Τρεις μέρες σαν περάσουνε
και νύχτες άλλες τόσες,
νταής μουστακαλής τον μπάφο πλησιάζει
δίπλα στο κομοδίνο φορώντας μαύρα ρούχα.

Κόρη ξεπεταγμένη πριν το γάμο της,
απ’ το νταή δοκιμασμένη,
ρουφάει το μπάφο γλήουρα
κι η χήρα ατενίζει.

Σα βγει η πρώτη τζούρα στρογγυλή
από της κόρ’ς το στόμα,
τότες ήταν αλβανός αναρχικός
αυτός που κατά λάθος θάφτηκε,
μέσα στο μαύρο χώμα.


Gravatar

Είσθε διαστρεβλωτής. Να φτιάξετε δικό σας ποίημα.


Gravatar Συναγωνιστές, μην απαντάτε στους ηλίθιους φασίστες προβοκάτορες πέφτοντας στο επίπεδό τους. Όσες απαντήσεις ήταν να δωθούν δώθηκαν μέσα από το blog μας, δε χρειάζεται να τους δίνετε αξία, είναι και ρουφιάνοι όπως ο κάθε τυπικός φασίστας.


Gravatar

Για να τους στήσεις στη γωνία και να τους πετάς στραγάλια είναι οι φουκαράδες..


Gravatar


Gravatar Εγώ θα πρότεινα κάτι καλύτερο. Να μαζέψουμε Αλβανούς και Έλληνες φασίστες και να τους κλείσουμε μέσα σε ένα δωμάτιο.


Gravatar άσχετο, να ρωτήσω κάτι;
άμα βάλω haloscan στο blog μου τα σχόλια θα συνεχίσουν να έρχονται στο μέηλ μου?

Μανωλακάκης, το κατοικίδιο.

Edited By Siteowner


Gravatar "Εγώ θα πρότεινα κάτι καλύτερο. Να μαζέψουμε Αλβανούς και Έλληνες φασίστες και να τους κλείσουμε μέσα σε ένα δωμάτιο."

Giant, μπορούμε να βάλουμε στο ιδιο δωμάτιο και σκοπιανούς φασίστες;
Έτσι, για να ηρεμίσουν τα Βαλκάνια.


Gravatar Σκέφτηκα να προσθέσω και Σέρβους, Τούρκους και Σκοπιανούς. Όμως οι Αλβανοί θα τα κάνουν πλακάκια με τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς και οι Έλληνες με τους Σέρβους


Gravatar Bασικά να πάρουμε τους εθνικιστές λοβοτομημένους από όλα τα κράτη, να τους δώσουμε σπαθιά,τσεκούρια,ΟΥΖΙ, πυρηνικά και βιολογικά όπλα, να τους ρίξουμε σε ένα λάκκο και εμείς να αράξουμε στον καναπέ με καμιά μπύρα μέχρι να εξαϋλώσουν ο ένας τον άλλον.


Gravatar Tha mporousa na fantasto auti tin apistefti maxi mesa sto mikro domatio aneta os komati tou tv Burp...Thers only one way to find out.... FIGHTTTTTT

akolouthi epimorfotiki iliko gia to ti einai to tv burp

http://www.youtube.com/watch?v=Q...h? v=Q9sjT5yzd5U
http://www.youtube.com/watch?v=b...h? v=bxVLQ1jLU5g
http://www.youtube.com/watch?v=B...h? v=BxG4EOz3n_0


Gravatar @ Μανωλακάκης, το κατοικίδιο
Σε ποιό μπλογκ θα μπει το Haloscan; Στο Tolaros;
Στα κατοικίδια δεν έρχονται μέηλ. Αλλά σβουριχτές ουρανοκατέβατες σφαλιάρες, μπορεί να έρθουν.

@BioLogos
Βγάλτε όμως κ. Βιολόγα τα πυρηνικά και τα βιολογικά.
Οι εκτός του λάκου δε φταίμε σε τίποτα.


Gravatar @spy

*****************
*****************

Μανωλακάκης το κατοικίδιο

Edited By Siteowner


Gravatar Γιατί αυτός ο γιώργος βρίζει τόσο κοριτσίστικα;


Gravatar @tropikosss
Είναι επειδή το κατοικίδιο μας, παρότι άνοιξη, συνεχίζει να μένει αζευγάρωτο.

http://youtube.com/watch?v=hrQFCEXS15A
http://youtube.com/watch?v=VSuzGhFoUgk


Gravatar fenete fanera oti einai fasistes . apo to parelthon me teties energeies prospathoun na dixasoun tous laous . to ligotero ili8ios tha einai aytos p tha pistepsei aytes tis paparies . to tragelafiko einai oti prototipisan me to ethnikistiko anarxiliki!!!! pisteyw oti oi fasistes tha kanoun ton kropotkin na sikwthei apo ton tafo tou !!!


Gravatar Τελικά οι φασίστες ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας. Ψάχνοντας λίγο στις αναδημοσιεύσεις της συγκεκριμένης ανάλυσης της "gate 32", διαπιστώνω μια πωρωμένη εθελοτυφλία. Θέλουν να είναι Αλβανοί. Θέλουν οι Αλβανοί να μας μισούν όπως αυτοί.. Θέλουν οι Αλβανοί να μας απειλούν..


Gravatar @Giant: Μα φυσικά! Σκέψου μόνο πόσος κόσμος θα γλίτωνε από την ηλιθιότητα αν ήταν πιο γνωστό το paintball...


Gravatar **********
**********
**********
**********

( Αποτελέσματα της έλλειψης στοργής, αγάπης και ζευγαρώματος)

Edited By Siteowner


Gravatar @γιώργος

Έτσι μπράβο,καλή η προσπάθεια.


Gravatar **
******
**
**

( Παρακαλείται το κατοικίδιο να κάνει τον εμετό του αλλού)

Edited By Siteowner


Gravatar o frapdigo de kserei tavli


Gravatar i malon kseri taula,apla den exei elpides apenanti se ena gnisio ellina :D


Gravatar Κι άλλος προβοκάτορας.




Gravatar simera simiwsa mia megali niki tou elinismou apentanti ston ebreomasonismo :D :D :D


Gravatar sly/spy/sky/sty/shy/smy/sry/sny/svy/scy erxete i seiras....

(ok telos me to troliasma )


Gravatar O Beredimas παίζει τάβλι όπως γράφει. Άκου "τάβλα"!

Έχει όμως άριστη γευσιγνωσία.


Gravatar Παρακολουθώντας τα σχόλια του συγκεκριμένου ποστ, διαπίστωσα -και αν θέλετε μου αλλάζετε γνώμη- πως το Internet βρήκε το αντίατοιχο του λούμπεν των αρχών του 20ου αιώνα. Γιατί δεν μπορέι να είναι τίποτα άλλο η σύναξη 2-3 μικρόνοων εφήβων που κάνουν πλάκα αγνοώντας το πως επιδρά η ενέργεια τους αυτή σε ακραία στοιχεία.

Αγνοούν το ότι τροφοδοτούν μίση και δικαιολογούν σκέψεις και ενέργειες που είναι φρικώδεις.

Ο χώρος του δικτύου είναι ανοικτός σε όλες τις απόψεις (ίσως και η ίδια η κοινωνία στο σύνολο της θα έπρεπε να είναι) αλλά το τίμημα είναι να καταντάει τελικά σκουπιδότοπος. Χαρακτηριστική είναι η σύγχυση των αναρχικών με τους αναρχοαυτόνομους και με τους χαβαλέδες. Συγχέονται πρεζάκια με μπάχαλα και ελευθεριάζοντες αναρχικούς.

Στο όνομα της απόρριψης των δογμάτων, το εγκεφαλικό τους χάος νομιμοποιείται. Και προδίδεται τόσο η ηλικία τους όσο και ο στόχος τους από το ότι νομιμοποιούν και "εκλογικεύουν" την αρλουμπολογία τους με πρόσχημα (και διόλου έρεισμα) την ηλικία τους και το ότι ο "καθοδηγητής τους" δεν τους έχει διδάξει ακόμα όσα θα ήθελε.

Νομίζω πως αρκετή οσμή από τη χωματερή του Internet πλημμύρισε την ατμόσφαιρα. Spy, Shy, Sly και Sty βοηθήστε να ρίξουμε καινούργιο post γιατί ο "Αχόρταγος" απεργεί και δεν έρχεται να μαζέψει το βόθρο.


Gravatar Ένα πουλάκι είπε, ότι ο κος Sly είναι να ετοιμάσει κάτι :PP


Gravatar επί του θέματος...εγώ πιστεύω όπως είπε και ο sky ότι δεν είναι ούτε εθνίκια ούτε τπτ..εγώ τα κόβω για 15 χρονα που απλά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν κα έχουν σκαρώσει αυτή τη μαλακία για να περνάει η ώρα τους


Gravatar beredimas είναι η πιο ρεαλιστική άποψη λαοτζή που ακούσαμε ως τώρα :Ρ

Anyway, άποψη μου είναι να μη δίνετε βάση σε ένα blog ή ένα channel που μόλις ξεκίνησαν.. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο blog παρακολουθείστε το, διασταυρώστε πληροφορίες και μετά εμπιστευτείτε ΜΗ διασταυρωμένες πληροφορίες που δημοσιεύει..


Gravatar @Beredimas
No no..
Για 15χρονα παραείναι καλά πληροφορημένα για το ιστορικό των προηγούμενων άρθρων του JUNGLE-Report.
Είναι τακτικοί αναγνώστες μας.
Άλλωστε τα γραπτά τους (η σύνταξη) δεν θυμίζουν 15χρονο.
Έχουν βάλει στόχο να συκοφαντήσουν Αλβανούς, αναρχικούς και όλα τα sites (αυμπεριλαβανομένου και του JUNGLE) που "προτείνουν" όταν κάνουν την προπαγάνδα τους.

Ακροδεξιά ρατσιστόμουτρα είναι που έπαιξαν και έχασαν επειδή έκαναν το λάθος να περάσουν τους υπόλοιπους για βλάκες.

Σκοπός του ποστ αυτού, ήταν να υπάρχει ένα λινκ που να τους ξεσκεπάζει.
Ήδη κάνει το γύρo του στο ελληνικό διαδίκτυο, και αν υπήρχαν πριν 10 ηλίθιοι που τους έπαιρναν στα σοβαρά, τώρα δεν τους παίρνει κανένας.


Gravatar Επίσης 15 χρονα με αυτοκίνητο λίγο δύσκολο..


Gravatar Βρε μανία ότι είναι ακροδεξιά τα 32 γατάκια. Και μόνο από τον γραπτό λόγο τους καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι πρόκειται για τα γνωστά-άγνωστα αναρχοναζί του λεγομένου αντιεξουσιαστικού χώρου. Ρωτήστε και τους ίδιους να το επιβεβαιώσουν Οι ακροδεξιοί και να προσπαθήσουν όσο θέλουν για να ξεγελάσουν, δε γράφουν σε αυτό το στύλ.

Κοροϊδεύετε τους ακροδεξιούς ότι παντού και πάντα βλέπουν τον Σόρος και τους Εβραίους πίσω από το κάθε τι αλλά και σεις δε πάτε πίσω. Οι ακροδεξιοί παντού και πίσω απ'όλα...

Αν έχουν παπάρια οι τύποι αυτοί της Gate32 να βγούνε και να πούνε πια είναι η πραγματική τους ταυτότητα τώρα με στοιχεία. Εάν είναι ακροδεξιοί θα ψηφίσω Τσίπρα στις επόμενες εκλογές και θα φύγω μετανάστης στη Βόρεια Κορέα.


Gravatar @Imaginos: "Οι ακροδεξιοί παντού και πίσω απ'όλα..."

Όχι και πίσω από όλα, κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Πίσω από το gate 32 πάντως ναι. Θα ήταν πάντως ενδιαφέρουσα η παράθεση μερικών links ανθρώπων που βλέπουν τον Soros και διάφορους άλλους πίσω από κάθε κριτική.

"Οι ακροδεξιοί και να προσπαθήσουν όσο θέλουν για να ξεγελάσουν, δε γράφουν σε αυτό το στύλ. "

Μα αυτό λέμε. Αυτά που γράφουν δεν έχουν ουδεμία σχέση με αναρχία. Και γι'αυτό ακριβώς δεν ξεγέλασαν κανέναν!

Παραφράζοντας αυτό που λες, σου απαντάω: Και μόνο από το γραπτό τους λόγο καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι πρόκειται για τους γνωστούς-άγνωστους ακροδεξιούς, του λεγόμενου "πατριωτικού" χώρου. Σκοπός τους ήταν, μαζί με τους λεγόμενους "Αλβανούς αναρχικούς", να πάρει η μπάλα και κάθε blog που κριτικάρει την ακροδεξιά, γι'αυτό και έβαλαν τα links.

"Αν έχουν παπάρια οι τύποι αυτοί της Gate32 να βγούνε και να πούνε πια είναι η πραγματική τους ταυτότητα τώρα με στοιχεία. "

Αν είχαν @@ δεν θα έκαναν τις γελοιότητες με τις προβοκάτσιες και όλες τις ανοησίες εξαρχής. Μη ζητάς πράγματα για τα οποία ξέρεις την απάντηση.

Πρόσεχε πάντως ποιό χαρτί θα βάλεις στο φάκελο!


Gravatar @frapdigo

" Μα αυτό λέμε. Αυτά που γράφουν δεν έχουν ουδεμία σχέση με αναρχία. Και γι'αυτό ακριβώς δεν ξεγέλασαν κανέναν!"

Αν πας και διαβάσεις το INDYMEDIA ακριβώς τα ίδια με τη GATE32 και στο ίδιο στύλ γράφουν οι "αναρχικοί" εκεί, εκτός αν και το INDYMEDIA κρύβει ακροδεξιούς από πίσω του. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε διαφοροποίηση. Καμία διαφορά δεν υπάρχει.

Σε ότι αφορά την αναρχία και τον αναρχισμό, να μην επαναλαμβανόμαστε. Έχω ξεκαθαρίσει τα πράγματα και όταν αναφέρομαι σε αναρχία αναρχικούς κλπ στην Ελλάδα αναφέρομαι στα κουκουλωτά αυτά τετράποδα που καίνε και καταστρέφουν. Το ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αναρχία αυτό το έχω πει πολλές φορές. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αναρχία με την ορθή έννοια αυτής, αριστερίστικος τραμπουκισμός, ναζισμός και εξτρεμισμός υπάρχει. Οι πραγματικοί και ιδεολόγοι αναρχικοί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.


Gravatar Ναι imaginos. Όσα είπα πως γνωρίζω πιο πάνω, απο το μυαλό μου τα έβγαλα..


Gravatar Για ποιό λόγο να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση;
Αφού οι απαντήσεις για τους συγκεκριμένους βρίσκονται εδώ: http://www.haloscan.com/comments...92412460/ #38399
και εδώ: http://www.haloscan.com/comments...92412460/ #39273

Επίσης, αναρχικούς που να θέλουν να κάνουν ζημιά στον αναρχισμό, στους μετανάστες (Αλβανούς) και σε αντιρατσιστικά sites, πρώτη μου φορά βλέπω...


Gravatar Ιμάτζινε, μπορεί το Ιντυμίντια να μη μου αρέσει και να μη συμφωνώ σε πάρα πολλά μαζί τους, αλλά το να λες ότι γράφουν τα ίδια (και μάλιστα "ακριβώς τα ίδια"!!) με τους gate 32 είναι πραγματικά αστείο.

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα για τί πράγμα μιλάς και γιατί το λες αυτό.

Εκτός αυτού, αν κάθε φορά που λες "αναρχικός" το εννοείς όπως θέλεις, θα έπρεπε κάθε φορά να το ξεκαθαρίζεις κιόλας, για να μη γίνονται παρεξηγήσεις. Αν ο καθένας μας χρησιμοποιεί τις λέξεις όπως τις εννοεί ο ίδιος, καήκαμε.

Αλλά αυτά είναι μια άλλη κουβέντα, και αρκούμαι να σου πώ ότι διαφωνώ με κάθε λέξη της τελευταίας σου παραγράφου.

Θα μείνω σε αυτό που είπε ο Spy: Για ποιό λόγο να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση;


Gravatar Ρε δε θελει μυαλο.
Αυτοι οι παπαρηδες παριστανουν οτι ακριβως δε γουσταρουν. Τους αλβανους και τους αναρχικους
Αν ηταν αναρχικοι και θελανε να κανουν προβοκατσια δε θα λεγανε οτι ειναι αναρχικοι. Θα λεγαν οτι ειναι ακροδεξιοι.
@IMAGINOS Λες οτι γραφουν οπως αυτοι απο το indymedia. Μα φυσικα θα γραψουν οπως αυτοι. Αφου αυτους μιμουνται. Για φασιστες και λοιπα θα γραψουν.
Τι περιμενες δηλαδη να λενε? Για φυλετικη καθαροτητα και τα κακα τις μεταναστευσης?

Και ενα ερωτημα.
Αντε καλα πες οτι ειναι αναρχικοι. Τους αλβανους γιατι τους παριστανουν, μπορει να μου πει κανεις?


Gravatar Ρε παιδιά εδώ η Χρυσή Αυγή ψάχνει με λύσσα να τους βρει αυτούς τους 32GATE, (έχω πει και άλλη φορά ότι έχω ένα παιδικό φίλο που είναι στέλεχος της ΧΑ). Βράζουν μέσα εκεί και θέλουν να τους πιουν το αίμα ζεστό και με το καλαμάκι και εσείς τώρα μου λέτε ιστορίες και δολοπλοκίες..


Gravatar Στο τέλος θα μου πείτε ότι και οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων που τα καίνε κάθε τόσο είναι ακροδεξιοί προβοκάτορες που παριστανουν οτι ακριβως δε γουσταρουν....


Gravatar @IMAGINOS: "Ρε παιδιά εδώ η Χρυσή Αυγή ψάχνει με λύσσα να τους βρει αυτούς τους 32GATE"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Σοβαρά μιλάς;

Χρυσαυγίτης: Σε βρήκα ρε, βγάλε την κουκούλα να δω τη φατσούλ......Ρε μαλάκα εσύ είσαι;


Gravatar Οι αναρχικοι να δεις πως τους ψαχνουν!!
Οι χρυσαυγιτες αν τους βρουν δε θα τους κανουν τιποτα γιατι θα αποδειχθουν ομοιδεατες τους. Αν τους βρουν ομως οι αναρχικοι, θα τους μπουκωσουν με μολοτωφ και θα καινε επι μερες σε κανενα καδο στα Ανω Λιοσια.


Gravatar Εντάξει βρε Imaginos. Αναρχικοί είναι.
Αφού τη βρίσκεις τόσο πολύ με το να δυσφημείς τη νοημοσύνη σου, γιατί να σου χαλάσουμε χατήρι;
Είναι και αναρχικοί και άλβανοι.
Έχει κανείς καμιά αντίρρηση;


Gravatar Να πούμε πως είναι και ομοφυλόφιλοι για να δώσουμε ένα άλλοθι ΚΑΙ στους ομόφοβους;


Gravatar Ρε Giant, είναι ηλίου φαεινότερο ότι είναι και ομοφυλόφιλοι! Δες πώς ντύνονται! Το δερμάτινο λουρί στο λαιμό τους λείπει μόνο.

Επίσης διαφαίνονται στοιχεία οικολογικής συνείδησης στο video... κάτι μου λέει λοιπόν ότι είναι και ακραίοι της Greenpeace.

Για τέλος, όμως, άφησα το χειρότερο. Προσέξτε "συμπτώσεις": Είναι σε ένα αυτοκίνητο και ο ένας πετάγεται αφηνιασμένος και αρχίζει στις φάπες κάποιον...που μιλάει σε καρτοτηλέφωνο, αποκαλώντας τον φασίστα!

... οι gate 32 είναι πράκτορες της Nokia!


Gravatar Πράκτορες της Vodafone θα έλεγα αγαπητέ. Ίσως και πράκτορες της εταιρίας που θέλει να αγοράσει τον ΟΤΕ!


Gravatar Ναι ρε γαμώτο... θα είχε λίγο περισσότερη πλάκα έτσι. Ιμάτζινε, κρίμα που οι gate 32 είναι απλά ακροδεξιοί προβοκάτορες!



Gravatar Είστε όλοι άσχετοι,οι gate32 είναι εξωγήινοι προβοκάτορες φίλοι του Λιακόπουλου και λοιπών αστείων


Gravatar Μήπως για να μην υποτιμώ τη νοημοσύνη μου επίσης θα πρέπει να παραδεχτώ ότι και οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων που τα καίνε κάθε τόσο είναι ακροδεξιοί προβοκάτορες που παριστάνουν ότι ακριβώς δε γουστάρουν?

Μήπως εσείς υποτιμάτε τη δική σας νοημοσύνη ρε παιδιά?


Gravatar Σαν να άλλαξες θέμα;


Gravatar Eίναι Βριλ και ευθύνονται για τον αεροψεκασμό πάνω από το σπίτι του Αετού και το μαστούρωμα (Mind control) του κατοικιδίου του.

Τροπικόςς ..ρίξε τη μουζίκα μιας και έρχεται η τΡίτη και 13.

Κίσσες.


Gravatar Κύριε Βιολόγε η επιθυμίας σας διαταγή μου!!..

http://youtube.com/watch? v=YXppv...feature=related

http://youtube.com/watch?v=qVUBNQaPpWw

http://youtube.com/watch?v=1IbtnubOVI4

Ιμάτζινε μην αλλάζεις θέμα δεν είναι δικαστήριο εδώ.Αφού οι άλλοι μιλάνε με στοιχεία συγκεκριμένα κάνε κι εσύ το ίδιο κι ας τα γενικόλογα.


Gravatar @IMAGINOS: "Μήπως για να μην υποτιμώ τη νοημοσύνη μου επίσης θα πρέπει να παραδεχτώ ότι και οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων που τα καίνε κάθε τόσο είναι ακροδεξιοί προβοκάτορες που παριστάνουν ότι ακριβώς δε γουστάρουν?"

Όχι Ιμάτζινε, γιατί αν παρίσταναν αυτό ακριβώς που δεν γουστάρουν, θα πήγαιναν να πλακώσουν κανέναν άσχετο αλλοδαπό.

Ούτε δήλωσαν ότι είναι κάτι που δεν είναι, ούτε τίποτα. Μην αλλάζεις συζήτηση. Οι gate 32 φαίνεται ξεκάθαρα τί είναι, απορώ που το συζητάμε ακόμα, όταν όλα φαίνονται στο post!


Gravatar Den simfono me tin anarxia alla agapite imagine...

An kapoios varaei kapoion apla epidi einai ellinas i alvanos, i kai Vril opos ipe kai o agapitos viologos apo pano...anarxikos den einai...ratsista tou kerata tha ton ellega...gia na leme tin skafi skafi kai ta sika sika...toulaxiston oi anarxikoi kaine trapezes(ipothete pos etsi ta vazoun me to kapitalistiko systima...) kai vivliopolia "symvola" tis akrodeksias...apo tin alli oi agapitoi fasistes varane aloethnis epidi tolmisan na erthoun stin xora mas gia mia kaliteri zoi...akoma kai an pistevo pos i via einai lathos se kathe ekfansi tis mporo na do ti diafora ton dio... opos mporo na do kai oti oi 32 den einai anarxikoi oute anteksousiastes alla ratsistes tou kerata...pou thelo na katalikso...koitaxte ti kaiei o kathenas kai vgalte simperasmata...
oi anarxes kaine trapezes vivliopolia
oi akrodeksia kaiei anarxostekia kai alodapous...nomizo oti se auto den mporis na diafonisis...


Gravatar @ Imaginos
Μα το είπαμε ρε Imaginos.
Είναι αναρχικοί αλβανοί εθνικιστές.
Ότι πούνε, αυτό είναι. Λογικά πράγματα...


Gravatar Δεν έκαψαν ένα οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. Ένα κάρο βιβλιοπωλεία υπάρχουν με φασιστικά βιβλία. Το βιβλιοπωλείο ενός συγκεκριμένου "ανθρώπου" έκαψαν καμιά 10αριά φορές. Πάντως μόνο η φάτσα του "ανθρώπου" αυτού, όταν βγαίνει και κλαίγεται στα κανάλια μετά, αξίζει για να καίγεται το βιβλιοπωλείο του κάθε μέρα :Ρ Να βλέπουμε να γελάμε κι εμείς οι επαρχιώται.


Gravatar @GiaNt
k. GiaNt diafwnw kai dh polu agriws..
Polloi oi logoi, kai o kyrioteros epeidh autes einai praktikes gia tis opoies fhmizontai ta fasistoeidh.

Afhste kai pou me ta kapsimata autos o arxikaragkiozaros egine bouleuths.

Sorry gia ta barbarika greeklish, alla briskomai kai pali se siwnistiko pc pou den uposthrizei ELlhnika


Gravatar @ Imaginos

Άλλο έψαχνα, και κοίτα που έπεσα σήμερα:
http://www.neos-forum.com/viewto...&st=0&sk=t& sd=a

Άντε και να δεχτώ ότι τότε ήταν αρχή, και δεν "έκανε νιάου" ότι πρόκειται για "αντιεξουσιαστές κομπλεξικούς".

Δε μου λέτε, από πού βγάλατε το συμπέρασμα για τους γονείς των Αλβανών, ότι "μέχρι πρότινος οι πατεράδες και οι μανάδες τους προτού να έλθουν στην Ελλάδα, ήταν πάνω στα δέντρα και έτρωγαν βελανίδια, αποφάσισαν να έλθουν στη χώρα μας για να γίνουν άνθρωποι τρομάρα τους";

Τους ξέρετε προσωπικά; Από πότε το "αναγκάστηκα" = "αποφάσισα", και το "παλεύω να ζήσω" = "έγινα άνθρωπος τρομάρα μου";

Διότι αναφέρεστε στους άγνωστους γονείς, κι όχι βέβαια στους "Αλβανούς" Gate 32.

Η μήπως ξεχνάτε ότι και οι (γνήσιοι ΕΛ) γονείς μας, ήταν κάποτε τα ίδια και χειρότερα από αυτούς που "ήταν πάνω στα δέντρα";


Gravatar Όσο για το αστείο επιχείρημα "οι εθνικιστές δεν καίνε τη σημαία τους", είναι τόσο βέβαιο, όσο βέβαιο είναι ότι το Ράιχσταγκ κάηκε το 1933 από εβραιοκομμουνιστάς.

Το πόσο βέβαια σέβεστε τα εθνικά σύμβολα, φαίνεται από τη μονταρισμένη σημαία στο ποστ που παραπέμπω.

Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να προσβάλλουμε ξένα εθνικά σύμβολα, οι "βάρβαροι" όμως όχι.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια.


Gravatar Μια χαρά θα ήταν να ήταν Αλβανοί, γιατί τότε θα μπορούσατε να δικαιολογήσετε το ρατσιστικό τυφλό μίσος σας.

Τώρα που δεν έκατσε, ας περιοριστούμε στους αναρχικούς, μπας και σώσουμε τίποτα.


Gravatar Ζήλεψαν τη "δόξα" του Μανιαδάκη και του ψεύτικου ΚΚΕ, υποθέτω. Αρρωστημένα όσα λένε όσο και η προβοκατόρικη προσπάθειά τους, αλλά οι Έλληνες ακροδεξιοί μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια. Ακόμα και "προδοτικά" σύμφωνα επινοούσαν για να σπιλώσουν το ΚΚΕ τον καιρό του εμφυλίου.
Συγχαρητήρια και πάλι στο Jungle Report.


Gravatar @Spy βασικά αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι "Οι αναρχικοί δεν έκαψαν ένα βιβλιοπωλείο".. Οι αναρχικοί έκαψαν ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.


Gravatar Ιμάτζινε, ας μου επιτρέψει ο Νάσος να σου πω ακριβώς αυτά που σου είπε στα τρία παραπάνω σχόλια.

Δεν μπορούμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας σοβαρούς και λογικούς ανθρώπους και να γράφουμε τέτοια πράγματα, όπως αυτά που φαίνονται στο link, Ιμάτζινε.

Με τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές χάνουμε ακόμα και αν έχουμε δίκιο. Πόσο μάλλον όταν εσύ ο ίδιος έχεις επιδείξει μεγάλη ευθιξία σχετικά με την προσβολή εθνικών συμβόλων.

Ένα πράγμα μόνο: Αυτά που μας πειράζουν και τα κοροϊδεύουμε, δεν τα κάνουμε.

@Giant: Όσο και να αντιπαθώ τον Γεωργιάδη, και να τον θεωρώ απατεώνα και γελοίο, το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του δεν νομίζεις ότι τον φέρνει σε θέση να φαίνεται ότι έχει και δίκιο; Του δίνει δικαίωμα να λέει ότι τον "πολεμούν για τις ιδέες του", και να βγαίνει στον Τέρενς και να λέει "κοιτάξτε τί βιβλία έκαψαν", και να δείχνει την Ιλιάδα!

Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης της καιροσκοπικής ακροδεξιάς. Η δαιμονοποιήση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, ψυχραιμία και λογική χρειάζεται. Σιγά το δύσκολο πια, λες και είναι κανένα σοβαρό κόμμα.


Gravatar @ Giant

Ε, αφού είναι του Γεωργιάδη, το κάψιμο επιτρέπεται.

Ρε είστε σοβαροί;;;;

Ωραίος τρόπος για να πείσετε ότι ο Γεωργιάδης λέει βλακείες.

Και ο σωστός δρόμος για μια δίκαιη κοινωνία, με σεβασμό στο διαφορετικό.


Gravatar Μη μου πρήζετε τους όρχεις τώρα με κηρύγματα. Τα όσα έγραψα τότε στο link, ήταν λίγο μετά από τα όσα είχα δει και ακούσει στο myspace των 32 γατακίων. Μήπως θα έπρεπε και να τους ευχαριστήσω και να τους φιλήσω και σταυρωτά?
Όλα τα πράγματα έχουν και τις στιγμές τους. Και φυσικά και περί αλβανών και περί αναρχικών πρόκειται οι τύποι αυτοί για να μη ξεχνιόμαστε άσχετα εάν εσείς πίσω απ’ όλα βλέπετε φασίστες και ακροδεξιούς.
Αλλά αυτά δεν αλλάζουν και τα συναισθήματα που έχω για τους αλβανούς. Ποτέ δεν τους συμπάθησα και έχω λόγους. Μπορεί εσάς να μην σας έχουν αδειάσει το σπίτι 3 φορές οι Αλβανοί ούτε να έχουν στείλει τον πατέρα σας στην εντατική επί ένα μήνα με ανοιγμένο κεφάλι και λιώμα σπονδυλική στήλη για να τον ληστέψουν καταμεσής του δρόμου, σε μένα όμως αυτά έχουν συμβεί και δεν είμαι υποχρεωμένος να συμπαθώ όποιους εσείς συμπαθάτε. Συμπαθώ όποιον θέλω εγώ και μόνο.


Gravatar IMAGINOS θα διαφωνήσω με τη ναζιστική περιγραφή σου στο φόρουμ της πολιτικής πανούκλας.
Με βάση την ίδια ναζιστική λογική, οι Έλληνες εμφανισιακά ομοιάζουν περισσότερο με τους πιθήκους.
Κοντοπόδαροι, μελαχρινοί και μαλλιαροί γαρ: Συχνότατο κρούσμα στον ελληνικό λαό.

Τουναντίον οι Αλβανοί είναι πιο ανοιχτόχρωμοι (δέρμα, μαλλιά) και με καλύτερες αναλογίες ύψους ποδιών-ύψους σώματος.

Πάντως κακό πράγμα να είναι κανείς ρατσιστής και να ψάχνει για φυλετική ανωτερότητα και να μη του βγαίνει.


Gravatar Παρακαλείσθε όλοι να μην αναλώνεστε.

Θα ακολουθήσει ποστ με θέμα τους μετανάστες και τον ρατσισμό στην Ελλάδα, όπου σίγουρα θα γίνει άγριος σκοτωμός εις τα σχόλια.

Κρατήστε δυνάμεις.


Gravatar @Imaginos: "Αλλά αυτά δεν αλλάζουν και τα συναισθήματα που έχω για τους αλβανούς."

Όντως, όταν ο ρατσισμός έχει εμφυτευτεί, πολύ δύσκολα ξεριζώνεται. Συνέχισε όμως την προσπάθεια.

Ούτε να τους φιλήσεις χρειαζόταν, ούτε τίποτα από όσα λες. Απλά να σκεφτείς ώριμα και λογικά και να βγάλεις τα εύλογα συμπεράσματα που φαίνονται στο post. Όχι να βάλεις σημαίες στο photoshop και να αρχίσεις να παριστάνεις τον κακό δίδυμο αδερφό του Δαρβίνου.

Όσο για ανοιγμένα σπίτια κλπ... μην μιλάς αν δεν ξέρεις. Κινδυνεύεις να κάνεις λάθος. Γιατί μπορεί να μας έχει συμβεί κάτι ανάλογο (ή και πολύ ανάλογο...) αλλά να προσπαθήσαμε να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. Αλλά είπαμε: Ο ρατσισμός και η προκατάληψη όσο πιο εύκολα ριζώνονται, τόσο πιο δύσκολα ξεριζώνται.

@Funel Knight: " Πάντως κακό πράγμα να είναι κανείς ρατσιστής και να ψάχνει για φυλετική ανωτερότητα και να μη του βγαίνει."

Άσε, ναι... Πολύ κακό πράγμα.


Gravatar @ Imaginos

Είπες πιο πριν στους gate 32: "Όσο για το περιβόητο επιχείρημα "γιατί δε μιλάτε αλβανικά" αυτό συμβαίνει γιατί απλά δεν έχετε καμία σχέση με αλβανούς αλλά είστε κοινοί προβοκάτορες και μάλιστα αποτυχημένοι οικτρά και από τη μύτη πιάνεστε και εύκολα".

Λες τώρα για τους gate32: "Και φυσικά και περί αλβανών και περί αναρχικών πρόκειται οι τύποι αυτοί για να μη ξεχνιόμαστε άσχετα εάν εσείς πίσω απ’ όλα βλέπετε φασίστες και ακροδεξιούς".

Πάσο.


Gravatar Bγάζει μάτι από τα άθλια συνθήματα που γράφει ότι είναι Έλληνας εθνίκι ο τύπος.

Στην ουσία φωνάζει όσα τρομοκρατούν περισσότερο τον κόσμο.

Ίσως πάλι να γουστάρει να φαντασιώνεται άτομα της οικογένειάς του με Αλβανούς.


Gravatar Αλήθεια αγαπάτε όλους τους γείτονες σας? Δε μπορεί, κάποιος θα σας κάθεται στο λαιμό. Επίσης συμπαθείτε όλους τους ανθρώπους που συναντάτε? Μη μου πείτε ναι γιατί ψέμα θα είναι. Εγώ δε συμπαθώ τους αλβανούς και έγραψα τους λόγους και θα τους ξαναγράψω παρακάτω.

@funEL knight

Και μόνο αγαπητέ που έχεις διακρίνει ότι οι Αλβανοί είναι πιο ανοιχτόχρωμοι (δέρμα, μαλλιά) και με καλύτερες αναλογίες ύψους ποδιών-ύψους σώματος και ότι πολλοί έλληνες είναι «αρκουδιάρηδες» και μόνο που κάνεις αυτή την αναφορά σημαίνει ότι έχεις κρίνει και εσύ ρατσιστικά τους δύο λαούς. Μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αλλά σου βγαίνει ενδόμυχα. Το ρατσιστικό μάτι υπάρχει σε όλους και ανήκει στην ανθρώπινη φύση.

@FrapDigo

Νομίζω ότι κανείς δε θα συμπαθούσε αυτούς που τον έκλεψαν και πήγαν να σκοτώσουν τον πατέρα του. Δε μιλάμε για προκατάληψη μιλάμε για πραγματικά περιστατικά τα οποία αν δεν τα ζήσεις δεν μπορείς να έχεις και γνώμη. Και ναι ήταν Αλβανοί στις 3 περιπτώσεις και στη μία Αλβανοί με Ρουμάνους. Οι υποθέσεις εξιχνιάστικαν και συνελήφθησαν οι τύποι. Δε μιλώ στον αέρα.

@Νάσος

Οι τύποι που βγάζουν τα φιρμάνια της Gate 32 είναι Έλληνες. Στους κόλπους τους όμως συνεργάζονται με Αλβανούς. Αυτό εννοούσα. Αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι δηλαδή οι Έλληνες αναρχικοί περιστοιχίζονται και από Αλβανούς Εθνικιστές και συνεργάζονται μεταξύ τους στον κοινό στόχο που είναι η Ελλάδα. Εξάλλου Ιός και ανθελληνική εθνικιστική σελίδα Bulgarmak αποτελείται από τα ίδια άτομα. Φαίνεται στα γραπτά και των δύο. Προηγούνται κείμενα της Bulgarmak και μετά τα βλέπουμε να φαντάζουν και στα κείμενα του Ιού. Έλληνες αναρχικοί και διεθνιστές χέρι χέρι με τους ακροδεξιούς Αλβανού�


Gravatar συνέχεια..

Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους Τούρκους. Πρώτη φορά είναι? Στόχος? Ο κοινός εχθρός που μισούν όλοι τους. Η Ελλάδα και η Ελληνική Ακροδεξιά. Απορώ γιατί σας κάνουν αυτά εντύπωση και γιατί δεν τα διακρίνετε? Υπήρχε ποτέ περίπτωση εξάλλου να συνεργαστούν πχ ακροδεξιοί με ακροδεξιούς γειτονικών χωρών? Το έχετε δει ποτέ αυτό να συμβαίνει? Γκρίζοι Λύκοι και Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση ποτέ να φιληθούν σταυρωτά? Έλληνες όμως αναρχικοί που θα δούνε γκρίζους λύκους να καίνε ελληνικές σημαίες, θα πάνε μαζί τους να τις κάψουν μαζί. Στο Indymedia η οπουδήποτε αλλού έχετε δει ποτέ να αναφέρεται λέξη για τους Γκρίζους Λύκους? Έχετε δει ποτέ να αναφέρετε λέξη για Μεγάλες Αλβανίες και αλβανικό εθνικισμό? Για τους Μαλακεδόνες επίσης και τον εθνικισμό τους? Μην εθελοτυφλείτε λοιπόν ούτε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας αγαπητοί φίλοι.


Gravatar @ Imaginos

Είπες τώρα: "είναι Έλληνες. Στους κόλπους τους όμως συνεργάζονται με Αλβανούς. Αυτό εννοούσα".

Πριν όμως είπες: "απλά δεν έχετε ΚΑΜΙΑ σχέση με αλβανούς".

Άρα μάλλον δεν εννοούσες αυτό.

Το σχόλιο του funEL βασίζεται στη λογική του ρατσισμού (=παρωδία), όχι στη δική του.

Τη ρατσιστική "λογική" σου, τη διαβάζω ως εξής (ελπίζω να ανέχεσαι το χιούμορ):

Νομίζω ότι κανείς δε θα συμπαθούσε αυτούς που τον έκλεψαν και πήγαν να σκοτώσουν τον πατέρα του. Δε μιλάμε για προκατάληψη μιλάμε για πραγματικά περιστατικά τα οποία αν δεν τα ζήσεις δεν μπορείς να έχεις και γνώμη. Και ναι ήταν ΒΑΖΕΛΟΙ στις 3 περιπτώσεις και στη μία ΒΑΖΕΛΟΙ με ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Οι υποθέσεις εξιχνιάστικαν και συνελήφθησαν οι τύποι. Δε μιλώ στον αέρα.
=

ΚΑΘΕ βάζελος είναι καθίκι.

Εκτός κι αν η τάση για κλεφτιά βρεθεί στο DNA του αλβανικού αίματος


Gravatar Όχι, τα συγκεκριμένα άτομα που αναφέρεις κανείς δεν τα συμπαθί. Για πιο λόγο όμως να διοχετεύσω αυτό το μίσος και σε ένα νεογέννητο π.χ. Αλβανάκι, επειδή κατάγεται από την ίδια χώρα με τους κλέφτες;

Ή μηπως δεν είναι αυτή η λογική σου;

Τα άλλα για τον Ιό και τη Bulgarmak, αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου λινκ.


Gravatar @ Imaginos
Δε φτάνει που γράφεις τη μια το ένα πράγμα και την άλλη το εντελώς αντίθετο και αυτοαναιρείσαι παταγωδώς, τώρα άρχισες να διαβάζεις και ότι σου καπνίσει για να βγάλεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα που σε βολεύουν.
Για πες μου τώρα Imaginos, αυτό που έγραψα στο τελευταίο comment μου: Με βάση την ίδια ναζιστική λογική, οι Έλληνες εμφανισιακά ομοιάζουν περισσότερο με τους πιθήκους.
Εσύ πως το καταλαβαίνεις;
Τη δική σου πρωτόγονη (α)λογική χρησιμοποίησα (προς θεού όχι τη δική μου) και το έγραψα αυτό και με αποκάλεσες ρατσιστή. Άρα εμμέσως παραδέχτηκες ότι είσαι ρατσιστής.
Το άλλο ωραίο είναι ότι είδα μια ελαφρά σύγχυση εξαιτίας του comment μου. Έπεσες μήπως θύμα ρατσισμού και δε σου άρεσε;


( τα υπόλοιπα κωμικά που λες στους άλλους ανήκουν στο θέατρο του παραλόγου και της ασυναρτησίας και κατεδαφίζονται με τη λογική ενός βρέφους)


Gravatar Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Εγώ δε γύρισα ποτέ να καταλογίσω ασυναρτησίες και λογικές βρέφους σε κανέναν επειδή έχει άλλη άποψη από τη δική μου. Επίσης δεν περιμένω να βρω ανταπόκριση σε αυτά που πιστεύω και λέω γιατί ο χώρος δεν το επιτρέπει. Αλλού θα ήταν διαφορετικά. Βέβαια δε με πειράζει γιατί είναι επιλογή μου να γράφω εδώ γιατί μου αρέσει να συζητώ χωρίς να ευλογώ να γένια μου με ομοϊδεάτες αλλά βέβαια δεν μπορώ να απαντώ και σε όλους γιατί όλοι αναφέρεστε σε μένα μεν και λογικό αλλά θα έπρεπε να κάθομαι από το πρωί ως το βράδυ και να απαντώ.

Καλύτερα θα ήταν όμως να βλέπετε και λίγο την καμπούρα σας γιατί λεχθέντα όπως "καλά κάνουν που καίνε τα βιβλιοπωλεία" του Γεωργιάδη επειδή δεν τον γουστάρουμε και είναι γελοίος, αυτά μόνο φασίστες και ναζιστές θα τα έλεγαν. Φυσικά φασισμός και ναζισμός δεν είναι "προνόμιο" κανενός πολιτικού χώρου παρά μόνο αυτών που τον εκφράζουν στην πράξη η τον αποδέχονται από οπουδήποτε και αν αυτός προέρχεται και εκφράζεται στην πράξη γιατί οι πράξεις μετράνε και όχι οι ταμπέλες.. Οπότε κοιτάτε και την καμπούρα σας γιατί όπως βλέπετε δε συμπαθείτε ούτε αγαπάτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας και επιβεβαιώνομαι στα όσα έγραψα παραπάνω. Εσείς δεν συμπαθείτε το Γεωργιάδη και τους ακροδεξιούς Έλληνες, εγώ δε συμπαθώ τους κουκουλωτούς και τους Αλβανούς εθνικιστές. Πάτσι είμαστε.


Gravatar @ Imaginos

Όχι φίλε μου, το ότι όλες οι απόψεις έχουν δικαίωμα ύπαρξης, δε σημαίνει ότι έχουν και την ίδια αξία. Δε νομίζω ότι ο funel καταλόγισε ασυναρτησίες στον αέρα, το Α-ΠΕ-ΔΕΙ-ΞΕ(νομίζω λέω).

Την καμπούρα μας σε παρακαλώ να μας τη δείξεις, γιατί δεν τη βλέπουμε. Ο Giant είπε την άποψή του. Ποιος άλλος τον υποστήριξε (κι έβγαλε καμπούρα); Άσε που το "πάτσι" σημαίνει παραδοχή μιας... άλλης καμπούρας.

Και για να αλαφρύνω το κλίμα: οι διαξιφισμοί αντίθετων απόψεων είναι υπέροχοι και διδακτικοί, αρκεί να κρατείται ένα επίπεδο διαλόγου. Ελπίζω να συμμερίζεσαι τη γνώμη μου.

Round 2. Fight!


Gravatar Μα γιατί συνεχίζεται την κουβέντα με τον Imagino όλες οι απορίες έχουν λυθεί στα πρώτα 10 μηνύματα.Ο άνθρωπος θέλει να πιστεύει, πιστεύει και τον συμφέρει να πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται αναρχικοί αλβανοί.Αλλιώς πως θα υποστηρίξει τον ρατσισμό του προς τους Αλβανούς και πώς θα συκοφαντήσει τους αναρχικούς!

Αντί να κουβεντιάσουμε για την προβοκατόρική ενέργεια του εν λόγω blog έχουμε αναφερθεί μέχρι και στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη και το τι κάνουν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια.Και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τι σκάτά σχέση έχουν οι αναρχικοί με εθνικιστές αλβανούς και εξωγήινους.

Imagine αν θες να μιλήσουμε για αναρχία πες εδώ στα παιδιά να φτιάξουν ένα ποστ με τίτλο αναρχία και να ανταλάξουμε απόψεις χωρίς να είμαστε εκτός θέματος όπως γίνεται αυτή τη στιγμή.Και αυτά τα κουτοπόνηρα εγώ σέβομαι τους αναρχικούς αλλά όχι αυτούς τους κουκουλοφόρους τους πρεζάκηδες που τα σπάνε μην τα λες.Για τόσο μπιπ μας έχεις πια?Δεν χωνεύεις τους αναρχικούς με γεια σου και χαρά σου αλλά πες μου ειλικρινά πως σκατά γίνεται ένας αναρχικός να πει την φράση "θα σας σφάξω έλληνες" ή ότι άλλο ειπώθηκε τελος πάντων.Καταρίπτει αυτομάτως όσα πιστεύει.


Gravatar Egw se ena kateliksa vlepontas tin stixomithia imaginou-zougliaridon...oloi oi gitones mas sinomotoun enantion mas...to nou sas..."synagonistes"
ps.episis einai korifeo pos 10 atoma prospathoun na tou eksigisoun oti o ethnikismos *di sto thema mas o alvanikos" den sinadi (malon psiloaneri kai tin idiotita) me tin antieksousiastiki/anarxiki/anarxokoumounistiki/ midenistiki ideologia pou diatimpanevonte oti exoun oi 32...gia ali mia fora epiveveonete to gnosto rito...stin elada ise oti dilosis...


Gravatar Opos kapoioi dilonoun trotskistes kai opos kapoioi aloi dilonoun antiratsistes....o noon noito...


Gravatar "Αλήθεια αγαπάτε όλους τους γείτονες σας? Δε μπορεί, κάποιος θα σας κάθεται στο λαιμό. Επίσης συμπαθείτε όλους τους ανθρώπους που συναντάτε? Μη μου πείτε ναι γιατί ψέμα θα είναι."

Προσωπικά, κ. Ιμάτζινε, δεν συμπαθώ και δεν αγαπώ κανέναν -ούτε αλλοδαπό, ούτε Έλληνα- αν δεν τον έχω γνωρίσει πρώτα.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν τους σέβομαι όλους σαν ανθρώπους.
Φυσικά ουδέποτε θα κρίνω κάποιον από την καταγωγή του, αλλά από το χαρακτήρα του και το έργο του.
Αν ήταν να κρίνω από την καταγωγή και από άσχημες εμπειρίες, τότε θα έπρεπε τώρα να είμαι ρατσιστής κατά των Ελλήνων, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες.

Ο δίκαιος και αντικειμενικός κριτής κρίνει πάντα ατομικά και ποτέ συλλογικά.

Δείτε το και από νομικής πλευράς για παράδειγμα, μιάς και ανήκετε στο χώρο. Αν ένας Αλβανός σκότωνε και δικαζόταν, θα ήταν ποτέ δυνατόν ο δικαστής, μαζί με τον δολοφόνο, να καταδικάσει για φόνο ολόκληρο τον αλβανικό πληθυσμό;


Gravatar xaxaxaxaxa exoun gamato rap pantws an kai kathisterimenoi


Gravatar vasika h mousikh auth to still
melodias to epsaxna gia kana mhna
pou skata to vrikan ta zwa?eleos...


Gravatar @Νάσος
Νάσο είναι ρατσιστικό και εγωιστικό επίσης να λες ότι όλοι έχουν μεν άποψη και γνώμη αλλά δεν έχει αυτή η άποψη την ίδια αξία. Ποιος δηλαδή κρίνει τις απόψεις σε επίπεδο αξίας ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Όπως είπε τη γνώμη του ο Giant αυτό ακριβώς έκανα και εγώ. Δε γουστάρει το Γεωργιάδη και του αρέσει να του καίνε τα βιβλιοπωλεία. Και εγώ δε γουστάρω τους αναρχικούς που καίνε αυτά τα βιβλιοπωλεία. Πειράζει?
Επίπεδο διαλόγου νομίζω ότι κρατώ. Εκτός αν θεωρούν κάποιοι ότι η διαφορετικότητα της άποψης ρίχνουν το επίπεδο διαλόγου…
@Anonymous
Θα υποδείξεις εσύ φίλε ποιοι θα κάνουν διάλογο μαζί μου? Ποιος είσαι εσύ?
Το αν εγώ υποστηρίζω τον ρατσισμό μου άλλο τόσο μπορείς και εσύ να υποστηρίζεις τον ανθελληνισμό σου. Χαρακτηρισμούς όμως εγώ δεν έκανα.
Το τι λένε τα 10 πρώτα ποστς είναι απλά γνώμες, δεν είναι αποδείξεις. Το ίδιο κάνω και εγώ. Τη γνώμη μου εκφράζω.
Ψυχογράφημα δε θέλω από τρίτους. Να μιλήσουμε όποτε και όσο θέλεις για τον αναρχισμό. Ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα από τους περισσότερους για το χώρο. Το ότι σέβομαι τον αναρχισμό αυτό είναι δεδομένο. Μάλλον οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αναρχικοί και αντιεξουσιαστές στην ελλάδα δεν έχουν ιδέα του τι είναι ο αναρχισμός και δεν τον σέβονται.
Δε χωνεύω αυτούς τους αναρχικούς που περιγράφω και μόνο και οι οποίοι καταστρέφουν περιουσίες άλλων, όχι όσους γνωρίζουν τι είναι αναρχισμός που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που πράττουν οι κουκουλωτοί.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ «αναρχικό» να λέει θα σε σφάξω ελληναρά? Δεν έχεις δει ποτέ «αναρχικό» να εκφράζει μίσος κατά εθνικών συμβόλων επίσης όπως η σημαία? Ποιον νομίζεις ότι προσπαθείς να κοροϊδέψεις, εμένα η τον εαυτ�


Gravatar @Professor Upham
Νομίζω ότι έχω απαντήσει, να μην επαναλαμβανόμαστε. Επίσης ξεχνάς ότι η Ελλάδα δε συνορεύει με την Σουηδία τη Φινλανδία και τη Νορβηγία. Οι γείτονες της Ελλάδας δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιους λαούς και χώρες που ανέφερα. Εάν δεν μπορείς να αντιληφτείς τις διαφορές λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε αυτό.
@SPY
Δε διαφωνώ. Και εγώ κρίνω ανάλογα με τα έργα και το χαρακτήρα τους άλλους. Όπως είπες είμαι στο χώρο το νομικό. Εχω βαρεθεί να βλέπω συγκεκριμένες εθνότητες μεταναστών να απασχολούν τη δικαιοσύνη και να συνωστίζουν τις φυλακές. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου μία εθνότητα μεταναστών συγκεκριμένη δεν γεμίζει τις φυλακές δε διαρκές και διαχρονικό επίπεδο. ¨όταν συμβαίνει αυτό τότε κάτι συμβαίνει επίσης και με αυτή την εθνότητα η οποία από μόνη και με τις πράξεις της κερδίζει την αντιπάθεια των υπολοίπων πολιτών. Ρώτα πχ Πακιστανούς, Κούρδους και Αφρικανούς μετανάστες στην Ελλάδα να σου πούνε και εκείνοι τη γνώμη τους για τους Αλβανούς. Θα εκπλαγείς.


Gravatar @Professor Upham
Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις για τους λαούς που αναφέρω παραπάνω, συγκρίνοντας τους με τους δικούς μας γείτονες, δεν αναφέρομαι σε ποιοτικά ή άλλα χαρακτηριστικά. Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε επίπεδο εθνικισμού και διεκδικήσεων εδαφικών, ιστορίας, αλυτρωτισμού και συνεννόησης. Πότε μπορέσαμε να συνεννοηθούμε πχ με τους Τούρκους? Η Σουηδία δε διεκδικεί εδάφη της Φινλανδίας ούτε της Νορβηγίας και το αντίθετο. Υπάρχει κανείς δικός μας γείτονας που να κάθεται στα αυγά του και να μη διεκδικεί συνεχώς από μας? Μαλακεδονίες, Μεγάλες Αλβανίες και Τσαμουριές, Δυτικές Θράκες σου λένε τίποτα? Είναι το ίδιο πράγμα λοιπόν το να έχεις γείτονες Αλβανούς Μαλακεδόνες και Τούρκους και το ίδιο να έχεις γείτονες Σουηδούς Φιλανδούς και Νορβηγούς?


Gravatar Γι αυτό κ. Ιμάτζινε, μιας και έτσι "αποδεικνύεται" αυτή η αλβανική εθνότητα εγκληματική, σας προσκαλώ στο νέο πόστ όπου γίνεται λόγος για μια άλλη ακόμα πιο εγκληματική αλλά και βρωμερή εθνότητα.


Gravatar @Imaginos

Βρε Imaginos, χωρίς επιθετική διάθεση, τα πιστεύεις όλα αυτά που λες;

" οι Έλληνες αναρχικοί περιστοιχίζονται και από Αλβανούς Εθνικιστές και συνεργάζονται μεταξύ τους στον κοινό στόχο που είναι η Ελλάδα."

Χμμμ Ένα στοιχείο; Ένα, έστω;

" Εξάλλου Ιός και ανθελληνική εθνικιστική σελίδα Bulgarmak αποτελείται από τα ίδια άτομα"

Το ονόματα της ομάδας του Ιού είναι γνωστά. Το όνομα του τύπου πίσω από το Bulgarmak επίσης γνωστό. Πέραν του γεγονότος ότι ο bulgarmak ΕΚΛΕΨΕ την έρευνα του Ιού, έχεις κανένα άλλο στοιχείο;

Αυτό που έχεις, Imagine, (όλοι εναντίον μας κλπ κλπ κλπ) λέγετε με απλά λόγια μανία καταδίωξης


Gravatar Εγώ πιστεύω πως όλα αυτά τα εξωφρενικά τα λέει μόνο από εγωισμό και για την κόντρα και ασφαλώς δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.
Όμως όπως και να 'χει, διασύρεται με αυτές τις παγκοσμίως ομολογούμενες παραλογίες.


Gravatar @Νάσος
Κάτω απο τα σχόλια μου λέει "GiaNt". Αυτό σημαίνει πως η άποψη αυτή δεν εκφράζει απαραίτητα όλους τους προηγούμενους που postαραν. Αν ο Γεωργιάδης ήταν Αλβανός και ήθελε αυτονομία στην Τσαμουριά, πολύ πιθανόν σε αυτή την περίπτωση να συμφωνούσατε με το κάψιμο της περιουσίας του, όλοι εσείς οι ξαφνικοδημοκράτες ΛΑΟτζίδες..


Gravatar @Imaginos

Προσωπικά δεν αγαπάω όλους τους γείτονες μου, ούτε στην Ελλάδα! Αγαπάω τους όμορφα ψυχικά ανθρώπους!


Gravatar @imaginos

Στο τέλος θα σου φέρουμε τους ίδιους να σου πουν οτι δεν είναι Αλβανοί εθνικιστές, και θα υποστήρίζεις ακόμη πως είναι :Ρ

Θα οδηγηθείς εις ψυχιατρικήν κλινική φωνάζοντας "ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" :P


Gravatar @Imaginos: "Νάσο είναι ρατσιστικό και εγωιστικό επίσης να λες ότι όλοι έχουν μεν άποψη και γνώμη αλλά δεν έχει αυτή η άποψη την ίδια αξία. "

...E? Άκου δύο απόψεις:

1) " Πιστεύω ότι οι gate 32 είναι εθνικιστές προβοκάτορες. Το δικαιολογώ με αυτά που λέει το post."

2) " Πιστεύω πως οι gate 32 είναι αλβανοί σε συνεργασία με αναρχικούς, επειδή έτσιμου κάθεται καλά, το υποπτεύομαι."

Αυτό θα πει διαφορετική αξία απόψεων.

Επιπλέον, καταλήγεις να λες "Εκτός αν θεωρούν κάποιοι ότι η διαφορετικότητα της άποψης ρίχνουν το επίπεδο διαλόγου…". Πραγματικά, εκτός από διαφωνία είδες κάτι άλλο; Για θυμίσου πώς αντιμετώπισαν οι δικοί σου στο φόρουμ της ΝΕΟΣ τους Spy και Sly, και σύγκρινέ το με εδώ. Και με τον Giant διαφωνήσαμε, αλλά δεν παραπονέθηκε, μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά (εσύ βέβαια δεν είχες πρόβλημα να υπονοήσεις στις 13.05.08 - 11:06 pm ότι όλοι μας θέλουμε το κάψιμο της περιουσίας του Αδώνιδα).

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι το άσπρο είναι μαύρο, όταν όλες οι αποδείξεις είναι στο post! Μήπως πέρασες το Jungle report για σάκο προπόνησης δικηγορικών ελιγμών; :P

Για όλα τα υπόλοιπα με κάλυψαν οι προηγούμενοι.


Gravatar @Imaginos:

" Νάσο είναι ρατσιστικό και εγωιστικό επίσης να λες ότι όλοι έχουν μεν άποψη και γνώμη αλλά δεν έχει αυτή η άποψη την ίδια αξία. "

Συμφωνώ με Frapdigo παραπάνω, μόνο να προσθέσω:

Με βάση τη λογική σου δλδ, αν ισχυριστώ π.χ. ότι το να μιλάς πολιτισμένα και το να βρίζεις μάνες δεν έχει την ίδια αξία, τότε είμαι ρατσιστής κι εγωιστής. Γιατί διαχωρίζω ρατσιστικά δύο διαφορετικές γνώμες.

Αλήθεια, τα πιστεύεις αυτά που λες;;;;

[ όχι, δεν είπα ότι έβρισες ποτέ μάνες, απλά εφαρμόζω στην πράξη την εξωφρενική θέση σου ότι κάθε γνώμη έχει ίδια αξία].

Τα λινκ με Ιό και Bulgarmac ακόμα τα περιμένω. Ή μήπως επειδή το λες εσύ έτσι είναι, μιας και κάθε γνώμη έχει την ίδια αξία;


Gravatar @ Giant

Αρ γιου τόκιν του μι;


Με κάποιον άλλο με μπέρδεψες. Θα φταίει η μύτη μου


Gravatar Μεημπη. Σοζ αν μπερδεύτηκα. Δε την παλεύω να κάνω πάλι Scroll up :/


Gravatar Επειδή το gate32 έχει link και προς το δικό μου blog, θα γράψω δύο κουβέντες.

Αν ο καραγκιόζης που έχει φτιάξει αυτές τις αηδίες είναι είτε αναρχικός είτε Αλβανός, εγώ θα πάω να γίνω παπάς και θα βγαίνω με ζαρτιέρες στη Συγγρού.

Το ταραγμένο του μυαλό εφηύρε την πρωτοτυπία του συνδιασμού υπερεθνικιστή (μεγάλες Αλβανίες κτλ κουραφέξαλα) αναρχικού, προκειμένου να προκαλέσει μίσος. Δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη γίνεται;

Το παλικαράκι είναι ένα τελειωμένο φασιστάκι που προσπαθεί να προκαλέσει και να γίνει γνωστό. Είναι σαφές ότι προβοκάρει για να προκαλέσει μίσος και μίσος έχουν μόνο οι φασίστες. Επίσης είναι σαφές ότι αυτοστοχοποιείται με τα δύο πλέον μισητά στους φασίστες: Αλβανούς και Αναρχικούς. Τέλος οι προβοκάτσιες είναι το φόρτε των φασιστών.

1+1+1=3. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια!

Επειδή τα πράγματα έχουν έτσι πέραν πάσης αμφιβολίας, και επειδή το blogroll του gate32 ουσιαστικά υποδεικνύει τα blogs που μισούν αυτοί οι καμένοι, θεωρώ τιμητικό για το blog μου το ότι βρίσκεται στη λίστα τους.

Κατά τα άλλα δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ούτε λεπτό παραπάνω. Και τόσο που ασχολήθηκα, το έκανα, επειδή με το keyboard δεν σπαταλάω ούτε σάλιο, ούτε μαλάνι.


Gravatar ...αλλά ότι και να λέμε,υπάρχουν Αλβανοί και φυσικά και Έλληνες "προοδευτικοί" που...ασπάζονται τις "ιδέες" τους και τους έχουν στη λίστα ΦΙΛΩΝ τους στο Myspace!


Μπορεί οι GATE32 να είναι μια παρέα προβοκατόρων,αλλά το ότι υπάρχουν Έλληνες μαζόχες που τους συμπαθούν,αποτελεί ένα γεγονός!



Θα 'θελα πάντως ένα σχολιασμό απο τους συντελεστές του Jungle Report επί αυτού.


Gravatar @ Κακά τα ψέματα.

Εγώ κάνω αποδοχή σε όλες τις αιτήσεις φιλίας. Αν δεν είχα προσέξει πως πρόκειται για τους συγκεκριμένους βλάκες πολύ πιθανό να βρισκόμουν κι εγώ στη λίστα φίλων τους.


Gravatar @κακά τα ψέματα: "Μπορεί οι GATE32 να είναι μια παρέα προβοκατόρων,αλλά το ότι υπάρχουν Έλληνες μαζόχες που τους συμπαθούν,αποτελεί ένα γεγονός!"

Συμπαθούν τί ακριβώς; Τις βρισιές γηπέδου/επιπέδου γυμνασίου ή τις απειλές δολοφονίας/βιασμών κλπ;

Όσοι τους συμπαθούν αυτούς και αυτά που λένε στο blog τους, δεν είναι ούτε Έλληνες, ούτε Αλβανοί ούτε Ζουλού. Είναι απλά ηλίθιοι και χρήζουν επαγγελματικής βοήθειας (και στοργής-προδέρμ).

Αν και πιστεύω πως οι μόνοι που θα μπορούσαν να τους συμπαθούν είναι οι όμοιοί τους: προβοκάτορες εθνικιστές.


Gravatar Πωπω! Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω όλα τα σχόλια!
Πολύ καλό το ποστ ζουγκλόπαιδα! Μάθαμε και τους G32- που προσωπικά τους αγνοούσα. (Τρελλά σούργελα τα άτομα).

Επίσης, χαρά στην υπομονή σας να συζητάτε τόσες μέρες με τον Κο Φαντασιακό. Αφού ο άνθρωπος δεν ήθελε να πειστεί με τίποτα! Αναρχικοί Αλβανοί Εθνικιστές και τέλος.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?


Gravatar Λάθος !
Εμένα του Έλληνα πολίτη κανένα μίσος δεν μου προκαλούν οι Αλβανοί! Αλβανοί είναι, αλβανισμό πουλάνε. Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς! Και αγαπάνε την πατρίδα τυς, ακόμη και οι μεγαλύτεροι χουλιγκάνοι από αυτούς, ακόμη και τα ζώα και οι εγκληματίες (που μυθοποιούνται από Αλβανούς και «Έλληνες» «καλλιτέχνες» μετά!)
Εσείς, ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, προκαλείτε ΣΙΧΑΜΑΡΑ και ΑΗΔΙΑ σ' εμένα τον Έλληνα δημοκράτη που αγαπώ την πατρίδα μου, διότι εσείς μισήτε την Ελλάδα, αν και γεννηθήκατε Έλληνες! Και αντίθετα από τους Αλβανούς είστε και ύπουλοι και παριστάνετε και τους δημοκράτες!

Άκου μίσος! Λες και έχει καμμιά αξία να ασχοληθούμε με δέκα καθυστερημένα αλβανά χουλιγκάνια, όταν τρέφουμε το ίδιο το αυγό του φιδιού, πεμπτοφαλαγγίτε, πράκτορες και προδότες σαν εσάς τους Δημητράδες τους Ιούς και τους Νακρατζο Βοσκοπουλο Στοΐδη κλπ!

Προσωπικά βέβαια δεν πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι είναι Αλβανοί. Κατά πάσαν πιθανότητα είναι αναρχο- αριστεριστές των Εξαρχείων, πιθανόν καθοδηγούμενοι από την Ασφάλεια (Εξάρχεια και Ασφάλεια είναι συγκοινωνούντα δοχεία ως γνωστόν), με σκοπό να φτιαχτεί κάποια προβοκάτσια και στο τέλος να βγουν όλοι να κατηγορήσουν τους «εθνικιστές» (το γνωστο ρατσιστο φασιστικό κυνήγι μαγισσών στο οποίο έχετε εσείς αφιερώσει την ύπαρξή σας). Αν είστε και μπλεγμένοι με τη υπόθεση των «Αλβανών» δεν γνωρίζω, αλλά δεν θα με εξέπληττε καθόλου. Οι ασφαλίτες και οι αναρχο αριστεριστές σύντροφοί τους δεν είναι πάντως πρώτη φορά που σκαρώνουν τέτοιες προβοκάτσιες.


Gravatar κ. Έλληνα πολίτη να γράφετε συχνά σε μας.
Ταλέντα σαν το δικό σας πρέπει να αναδεικνύονται και όχι να περνάνε στο ντούκου και να χάνονται άδικα.
Άλλωστε για ταλέντα σαν το δικό σας έχει φτιαχτεί αυτό το μπλογκ.


Gravatar κ. Έλληνα Πολίτη, μην ακούτε τον Spy. Αντί να σχολιάζετε εδώ, να φτιάξετε ένα δικό σας blog όπου να γράφετε πολλά κείμενα σαν το παραπάνω, να μπαίνουμε να σας διαβάζουμε και να σας χαιρόμαστε.

Και αν έχετε την καλοσύνη, θα τα ήθελα στη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κυρ-Πλεύρης ("μεγάλα σουβλάκεα σε λόγχας ακονισμένας έφαγον και έπειτα βγήκον να κηρύξον τον ελληνισμόν")

Είναι κρίμα τέτοια διαμάντια γελοιότητας, κ. Έλληνα Πολίτη, να χάνονται στα σχόλια του jungle-report.

ΥΓ: Με την πολίτικη σαλάτα έχετε συγγένεια ή απλή συνωνυμία;


Gravatar @FrapDigo
κ. Φραπεδίνγκο, διαφωνώ!
Τον κ. Έλληνα πολίτη τον θέλω οπωσδήποτε εδώ στα σχόλια.
Δεν βλέπετε πως αυτό το αστέρι, αυτό το σπάνιο ταλέντο, μπορεί μέχρι και να μας 10πλασιάσει την επισκεψιμότητα;


Gravatar @Ελλην (sic) πολίτης
σείς, ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, προκαλείτε ΣΙΧΑΜΑΡΑ και ΑΗΔΙΑ σ' εμένα τον Έλληνα δημοκράτη που αγαπώ την πατρίδα μου, διότι εσείς μισήτε την Ελλάδα, αν και γεννηθήκατε Έλληνες! Και αντίθετα από τους Αλβανούς είστε και ύπουλοι και παριστάνετε και τους δημοκράτες!

Άκου μίσος! Λες και έχει καμμιά αξία να ασχοληθούμε με δέκα καθυστερημένα αλβανά χουλιγκάνια, όταν τρέφουμε το ίδιο το αυγό του φιδιού, πεμπτοφαλαγγίτε, πράκτορες και προδότες σαν εσάς τους Δημητράδες τους Ιούς και τους Νακρατζο Βοσκοπουλο Στοΐδη κλπ!


κύριε έλληνα πολίτη, αυτός που αγαπά την πατρίδα του, φροντίζει πάνω απ'όλα για το καλό της, για την αναβάθμιση της δημοκρατίας της. Στο κέντρο του αγώνα του βάζει τον άνθρωπο και μόνο αυτόν.

Φαντασιακές έννοιες που χαϊδεύουν τα αυτιά αυτών που βιώνουν "τη δυστυχία του να είσαι έλληνας" και τους κάνουν να ονειρεύονται ως "περιούσιος λαός" μόνο στον γκρεμό οδηγούν.

Ο ανθέλληνας (κατά τη δική σας απόδοση εννοιών) Διογένης, καθιέρωσε τον κυνισμό ως πολιτική διαδικασία αφού συνδιαλεγόταν με πολίτες και τους κατέκρινε, ακόμα και αυτούς που ζούσαν στην άμεση δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας ακόμα και μετά τον Αντισθένη. Θα σας έλεγε λοιπόν πως ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. Πλήρης παθών (ήτοι εμπαθής) όπως είστε, μάλλον αποτελεί άγνωστη λέξη για εσάς, ευτή η τελευταία Έτσι θα συμπλήρωνε πως ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ


Gravatar @Spy, Sly, FrapDigo και όλοι οι μετέχοντες του σχολιασμού
Αφού το ξέρετε ωρε:
Πίσω από τα 32 παλληκάρια είναι ο ΜΑΝΟΛΑΚΗΣ (το pet μας)


Gravatar pote dn 8a me stamatieis ellhna to eleos mou min ziteisis elhna thn kwlozwh sou 8a sthn parw ellhna gia ayto fwnazeme gate32


Gravatar @gate32: LOL! Άνοιξε το χρονοντούλαπο!

Τί έγινε ωρέ παλικάρια, ακούτε γύρω-γύρω για προβοκάτορες και νομίζετε ότι σας φωνάζουν;

Αντιγράφω, για τους αμύητους, τα λόγια του αγαπητού "anything but nd" (καλά, όχι και εντελώς "anything"! :P ):

"Αν ο καραγκιόζης (Gate 32) που έχει φτιάξει αυτές τις αηδίες είναι είτε αναρχικός είτε Αλβανός, εγώ θα πάω να γίνω παπάς και θα βγαίνω με ζαρτιέρες στη Συγγρού. "

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τα σχόλια παραπάνω.

Άιντε τώρα, πίσω στην τρώγλη σας, μικρά προβοκατοράκια.


Gravatar Γιατί ειστε τόσο Μαλάκες όλοι σας? Το Gate32 είναι φασιστική οργάνωση Αλβανών που είδε πόσο πολύ τους στηρίζουν εδώ οι Μαλάκες του Jungle-report και αποφάσισαν να πάνε χερι χέρι. Όλες οι φασιστικές οργανώσεις το γειτονικών χωρών ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ θα είναι φιλαράκια πες τους αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς της Ελλάδας γιατί έχουν κοινό συμφέρον. Οι μεν να πάρουν εδάφη και οι δε να προετοιμάσουν τους Έλληνες ώστε να δώσουν εδάφη. Φυσικά και είναι φίλοι μεταξυ τους, μην ακούτε τι λένε. Το όλο θέμα γίνεται για να μην αντιδράτε όταν σας λένε ότι θα βιάσουν τις αδερφές και τις μάνες σας, γιατί ξέρουν πως αποκλείεται να βιάσουν τις δικές τους αφού τους έχουν βάλει στο σπίτι τους. Αν δεν πρέπει όμως να αντιδρούμε σ'εαυτο, τότε μήπως να μην αντιδράτε και εσείς όταν ένας πολιτικός σας βρίζει λέγοντας πως είστε εγκληματίες δολοφόνοι, ξένος παράγοντας (την αλήθεια δηλαδη)? GATE32 - ROUFIANOIREPORT - SYRIZA = Friends for ever !!!!!!!!


Gravatar Πείτε τα, αγαπητή Jorgia, πείτε τα...

Μα γιατί είναι τόσο μαλάκες όλοι τους; Τστστστσςςς..

Θα συμπληρώσω: GATE32 - ROUFIANOIREPORT - SYRIZA - NAOMI CAMPBELL - = Friends for ever !!!!!!!!

Φιλαράκι από τα παλιά η Naomi. Της είχαμε σταθεί όταν είχε χωρίσει με έναν μπασίστα. Και έχει το πιο δυνατό ρέψιμο που έχεις ακούσει ποτέ σου.


Gravatar Πείτε πείτε τα κυρά Jorgia!


Gravatar Τα λέω ρουφιάνε μου, τα λέω !!!!


Gravatar Έτσι έτσι, λέγε μας βρωμόλογα!


Gravatar Ααα.. εντέλει είναι και βιτσίοζα η κυρά..


Gravatar Όταν μπλέκεσαι με τις ζούγκλες σε τρώνε οι… φασίστες!


Gravatar ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

link disabled


Edited By Siteowner


Gravatar Τι έγινε ωρέ παιδιά?
Ώστε τα ταξίδια στο χρόνο είναι εφικτά τελικά!
Μίστερ Φράπ. θα μπορούσα να πάω παρακαλώ στο 1967?
Θέλω να αποτρέψω μια σεξουαλική πράξη με ολέθρια αποτελέσματα για εμένα
Παρακαλώ ανοίξτε μου μια ‘πύλη’


Gravatar Ντίνο, η πύλη είναι έτοιμη. Όταν επιστρέψεις περιμένω να σε δω με T - Shirt "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band"

Gate32, ακόμα υπάρχετε εσείς βρε; Δεν βαρεθήκατε να παριστάνετε τόσο τους Αλβανούς όσο και τους αναρχικούς; Τέλος πάντων, όπως τη βρίσκει κανείς, έχουμε και έλλειψη από προβοκάτορες τελευταία...


Gravatar Beam Me Up Scotty


Gravatar ΝΑΙ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ


Gravatar "ΝΑΙ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ"



Gravatar ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΡΕ ΒΛΗΜΑ

(.......)

*******

Edited By Siteowner


Gravatar @gate32: Μικρά συμπαθητικά γατάκια, τα υπόλοιπά σας σχόλια έμειναν άθικτα γιατί το γέλιο που προκάλεσαν κράτησε παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο, συνεπώς κρίθηκαν χρήσιμα.

Με χαριτωμένες βρισιές σταμάτησα να γελάω μετά το δημοτικό. Μείνετε στο παλιό σας ρεπερτόριο.


Gravatar ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ
ΜΑΧΑΙΡΙ.


Gravatar

Άντε, έτσι μπράβο! Γιατί για μια στιγμή φοβήθηκα πως χάσατε το χιούμορ σας!

Εκτός από το λαιμό θα τα πάρετε και λίγο γύρω από τα αυτιά; Βαθμιαία, να σβήνουν, ε;

Ο μπαρμπέρης μου λείπει διακοπές και πού να ψάχνω τώρα αξιόπιστο κουρέα...

ΥΓ: Προτιμώ βραζιλιάνικο μαχαίρι, tramontina κατά προτίμηση. Αφήνουν καλύτερες άκρες στην τρίχα, πιο στρογγυλεμένες.


Gravatar ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΜΟΥ
ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

79.166.208.23

Header:
ID=64662, QR=Response, Opcode=QUERY, RCODE=NO ERROR
Authoritative Answer=No, Truncation=No
Recursion Desired=Yes, Recursion Available=Yes
QDCOUNT=1, ANCOUNT=1, NSCOUNT=3, ARCOUNT=3
Question:
Name=23.208.166.79.IN-ADDR.ARPA, QTYPE=ALL, QCLASS=1
Answer Section:
Name=23.208.166.79.IN-ADDR.ARPA
Type=PTR, Class=1, TTL=86368, RDLENGTH=28
PTR=ppp079166208023.dsl.hol.gr


Edited By Siteowner


Gravatar SORRY ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;


Gravatar άντε και γαΜΠΙΠ ρε, που θες να σου μιλάνε και καλύτερα!


Gravatar @bloopers: Ελάτε βρε παιδιά, μα γιατί; Γουάι, ρωτώ; Εγώ τα παιδιά από το gate32 τα συμπαθώ πάρα πολύ, κάνουμε ωραίο τρελοκομείο παρέα!

Σκέφτομαι να τους πάρω δώρο τρομπέτα!

Είναι που είναι Λούηδες, και από το τρομπάρισμα έχουν γίνει και αρμστρονγκ, οπότε...φανταστείτε τις δυνατότητες!

GATE32 ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ Η ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΩ; Ε; ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ; ΓΥΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΙ, ΤΟ ΜΗ-ΠΕΡΗΦΑΝΟ! ΕΛΑ; ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;


Gravatar ********
******** ( Αν εμείς είμαστε Αλβανοί, το ΛΑΟΣ δεν είναι απατεώνες ακροδεξιοί)
********



Edited By Siteowner


Gravatar @gate32: Βρε αθώα γλυκά γατάκια, δεν σας είπα να μη βρίζετε; Αφού κατά βάθος είστε καλά παιδιά, από σπίτι, και όταν βρίζετε κοκκινίζετε και γλωσσεύετε την μπέρδα σας, και γράφετε πράγματα σαν τα παραπάνω!


Gravatar **************************

Είμαι τόσο Αλβανός και αναρχικός όσο έξυπνα και είναι τα λόγια που έχω πει ως τώρα, δηλαδή πολύ!



Edited By Siteowner


Gravatar Δύστυχα παιδιά...δεν είπαμε βρε; Όχι κακές λεξούλες! Να τί παθαίνετε, μπερδεύεστε και λέτε άλλα αντί άλλων!

Ξέρει κανείς από πού μπορούμε να παραγγείλουμε κάποιους καλύτερους προβοκάτορες, για ένα πάρτυ που ετοιμάζουμε; Αυτοί οι gate32 είναι ελαττωματικοί...


Gravatar ******************
******************
******************

____________________

Ρε ουστ! Χρυσαυγίτικα προβοκατόρικα σκουλίκια..


Edited By Siteowner


Gravatar Ρε σκατόγατο, γιατί λερώνεις εδώ μέσα;
Να πας στην άμμο σου.

ξου ρε!


Gravatar νιαου νιαου νιαρ νιαρ

Edited By Siteowner


Gravatar Έλα μαλάκες ξεκολλάτε, μας πήρανε χαμπάρι εδώ, καιρό τώρα..
Ελάτε από το γραφείο ετοιμάζουμε καινούργιο πρότζεκτ
Εσείς θα είστε λεσβίες που θέλουν να παντρευτούν στο Άγιο Όρος και εμείς οι αγανακτισμένοι πολίτες, εντάξει ?
Ναι ξέρω , πάλι τις ίδιες και τις ίδιες προβοκατόρικες μαλακίες τόσα χρόνια πια.
Ε, μην ξεχνάτε ότι είμαστε ακροδεξιοί φασίστες, τόσο μας ‘κόβει’ το μυαλό μας, τέτοιες μαλακίες κάνουμε…


Gravatar Έλα ρε αφεντικό, πάλι εμείς θα κάνουμε τους μαλάκες?
Το κερατό μου γαμώ!!!
Τόσο καιρό κάνω τον Αλβανό, τώρα την λεσβία!!!
Πόσο να αντέξει το χρυσαυγήτικο μυαλό μου…
Χάθηκε ο κόσμος να μας στείλεις να κάνουμε ότι κάναμε παλιά?
Ξέρεις καμιά διαδήλωση, καμιά φοιτητική συνέλευση, κανένα μαχαίρωμα ,κ.λπ. …
Αμάν πια!
Τέλος πάντων, ερχόμαστε.


Gravatar Ήρθε το τέλος σας Έλληνες!!!!!
Το Άγιο Όρος θα καταληφθεί από τον Λεσβιακό Απελευθερωτικό Στρατό.
Σύντομα ο πρώτος γκέι γάμος στην μονή Βατοπεδίου, μετά θα ακολουθήσει η Μητρόπολη Αθηνών και ο πρώτος γκέι γάμος εκεί, που θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Μετά όλη η χώρα θα πλημμυρίσει από γκέι και λεσβίες από όλο τον κόσμο και σιγά σιγά θα μετατρέψουμε την Ελλάδα σας, σε Σόδομα και Γόμορρα.
Η ομοφυλοφιλία θα γίνει υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες και θα διδάσκετε στα σχολεία.
Θάνατος στους στρέιτ Έλληνες!
Θάνατος στους παπάδες!
Το τέλος πλησιάζει πτωχέ Έλληνα πολίτη, ΕΚΤΟΣ αν οι σούπερ ήρωες της Χρυσής Αυγής αντιδράσουν και σώσουν τον Ελληνισμό για άλλη μια φορά!
Είναι οι μόνοι που μπορούν να μας σταματήσουν, γιατί βασικά είναι οι μόνοι που μπενάβουν καλιαρντά , οι υπόλοιποι είστε άχρηστοι, ζωντόβολα, γαϊδούρια, πουλημένοι στους εβραίους..
Εμπρός λοιπόν, πάμε να κατακτήσουμε το Άγιο Όρος, και να το μετονομάσουμε σε ‘το βουνό με τις τρελές’

Λεσβιακός Απελευθερωτικός Στρατός [πρώην gate32 ]


Gravatar ΑΧΑ!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!!!!!!!
Σας τα έλεγα εγώ ότι με τους θολοκουλτουριάρηδες που γέμισε η ΕΛΛΑΣ θα γινόταν αυτό αργά η γρήγορα..
Η λύση είναι μια βρε κακομοίρηδες αριστεροί παραστρατημένοι αδελφοί μου.
Τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια, τα οποία μόνο στο ΛΑΟΣ υπάρχουν ακόμα.
Ελάτε μαζί μας να σώσουμε την πατρίδα μας από την μεταναστευτική λαίλαπα ομοφυλοφίλων λαθρομεταναστών που απειλούν να μας εξαφανίσουν.
Ελάτε παραστρατημένα αδέλφια μας, να σώσουμε την αγαπημένη μας Ελλάς!
Όσοι δεν έρθετε, να πάτε στο διάολο γαϊδούρια, ανθέλληνες, προδότες, παλιοαδερφές, άι παγαίνετε από δω κακομοίρηδες.
@sky
Άι παγενε από δω …


Gravatar Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι συμφωνώ απόλυτα με τη δημιουργία του Λεσβιακού Απελευθερωτικού Στρατού.

Βασικά σχεδόν κλαίω από συγκίνηση.

Α! Και κάτι ακόμα!

@Μιχαλολιάκος: Τί λέει man; Αύριο που θα τα πούμε στο solarium, θα σου φέρω εκείνο το CDάκι που σου έλεγα με αφρικάνικες μουσικές κι έτσι, θα πάθεις πλάκα σε λέω! Άντε, ηλιοκαμένο αγόρι, θα κάψεις καρδιές πάλι φέτος στις παραλίες!

Α, και πού 'σαι! Κέρνα τους δικούς σου, που παίζουν τους gate32, μια περιποίηση φαλάκρας από μένα, γιατί ακόμα γελάω με την πάρτη τους!


Gravatar Καλά, που ήμουν την ώρα που περνάγατε τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές;

Epic, σας λέω, epic!


Gravatar Μου την έκαναν τα ζωντόβολα!!!
Έκαναν τόσο καιρό τους ..αναρχικούς-Αλβανούς που τους έπεσε βαρύ μάλλον ο Λεσβιακός Απελευθερωτικός στρατός ..
Δεν υπάρχουν πιστοί ακροδεξιοί την σήμερον. Άντε να εκπαιδεύσω καινούργιους ..
Εσείς πώς τα πάτε αγαπητέ?
Μαθαίνω ότι ο Σόρος πληρώνει καλά. Διακοπές σε τροπικούς παραδείσους..
Καμιά μεταγραφούλα παίζει? Να στείλω κάνα βιογραφικό ρε συ γιατί ο φασισμός τελικά δεν αποδίδει . Άσε που τα ωράρια είναι χάλια..
Για να μην σου πω τώρα που μαύρισα λιγουλάκι με κοιτάνε με στραβό μάτι.
Ρατσιστές παιδί μου


Gravatar ***********
***********

Είμαι ελληνικό φασιστόμουτρο και θέλω να φαίνομαι Αλβανός αλλά με παίρνουν χαμπάρι.
__________________




Edited By Siteowner


Gravatar Μην τους σβήνετε ρε παιδιά, προσπαθώ να τους μαζέψω!
Τάκη, Σάκη, Μάκη, γιού χου!
Ελάτε από το γραφείο βρε άχρηστοι , έχουμε αλλάξει ρόλο, δεν είμαστε πια οι κακοί Αλβανοί, αλλά ο Λεσβιακός Επαναστατικός Στρατός.
Δεν πουλάει πια ο Αλβανικός κίνδυνος και το αλλάξαμε σε κάτι πιο εξτραβαγκάντ.
Τέλος πάντων, ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες του JR για την παλαιομοδίτικη προβοκάτσια, αλλά είμαστε σε περίοδο προσαρμογής.
Σύντομα κοντά σας με ολοκαίνουργιες προβοκάτσιες!


Gravatar Έλα Τάσομ που ισε κι σε ψάχνουμ βρε θρεφτάρ τοσο καιρό
Κάτ τς λεσβίες σε ζηταγαν μπρε να πάτ λέει στο βουνό με τς τρελές
Τι νε τουτο Τάσομ?


Gravatar ΝΙΑΟΥ! ΝΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΟΥ!!!

Edited By Siteowner


Gravatar Ιμε μαυρούκο πουλάω CD
Εγκό μισώ ολο το Έλληνας .
Αράπη ο ένας , αράπη ο άλλος.ε, αη στο ντιάολο πια!!!
Θάνατος στο Έλληνες
Ολι οι μαυρούκοι μαζί σκοτοσουμε Ελληνας
Η ελλάντα θα γινει μαύρος .


Gravatar ****
****
****

Πιστέψτε με σας λέω
δεν είμαι προβοκάτορας
είμαι τόσο Αλβανός
όσο ένας αλιγάτορας







Edited By Siteowner


Gravatar Ωπ, χαριτωμένη ύπαρξη, τί βλέπω; Κρυφά ταλέντα; Κατά βάθος είσαι ευαίσθητη ψυχή και το ξέρεις!

Δεν αφήνεις το προβοκατοριλίκι, να ασχοληθείς με την ποίηση; Χαραμίζεσαι, αδερφέ...



Gravatar ***
***
***

Εγώ σε όλους λέω
πως είμ' Αναρχικός
και όλοι μου απαντάνε
πως είμ' απλά χαζός



Edited By Siteowner


Gravatar !!!

Μένω άφωνος! Ένα τέτοιο ταλέντο τόσο καιρό ανάμεσά μας! Είδες, λίγη ενθάρρυνση ήθελες και άνθισες σαν παπαρ-ούνα!



Gravatar Μίλησα με οικογκένεια μου στο Νιγηρία
Έρχονται όλοι Ελλάντα να σκοτώσουμε Έλληνος.
Θα βιάσουμε γυναίκες σας (χμμ όχι όλες, είναι κάποιες που δεν βλέπονται ..) ώστε οι μελλοντικές γενιές Ελληνος να είναι όλοι μαύροι.
Νομίζω ότι το λέει και μια προφητεία του γέροντα Παϊσιου από το άγιο όρος ,
( ... ο Πούτιν θα εισβάλει στην Ταϊλάνδη και οι Έλληνος θα γίνουν μαύροι... )
Και μετά να δω ποιόν θα κοροϊδεύετε ρε μελαχρινά μουλάρια.
Οι Έλληνος θα είναι μαύροι στο μέλλον , αλλά μην στεναχωριέστε ..έχει και τα καλά του να είναι κανείς μαύρος.
Θα μεγαλώσει η τσουτσού σας και οι γυναίκες σας θα δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους…
Ε Κ Τ Ο Σ αν μας σταματήσει η Χρυσή Αυγή, οι ηρωικοί αυτοί σούπερ Ελληνος
Με τις γυαλιστερές καράφλες και τα τατουάζ είναι οι μόνοι που μπορούν να μας σταματήσουν και σαν αντιηλιακό να σώσουν την Ελλάντα από βέβαιο μαύρισμα…

Ομάδα Μαύρων Λαθρομεταναστών ( πρώην gate32)


Gravatar ****
****
****

Ήθελα να 'μ' αναρχικός
μα θα φταίει ο παλιόκαιρος
αν εγώ είμ' Αλβανός
ο FrapDigo είν' ρινόκερος



Edited By Siteowner


Gravatar @Γατάκι32: Δεν το πιστεύω... δεν έχω κάνει τίποτα που να αξίζει την αναφορά μου σε πόνημά σου, αγαπημένε μου ποιητή! Αλλά όχι, ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω τις επιλογές σου!

Με δάκρυα στα μάτια σε ευχαριστώ για αυτήν την τιμή που μου κάνεις!

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή