20 Ιουλ 2008

Αιέν Πλευριτίδειν

20 Ιουλ 2008 , 10:50 μ.μ.
1 ῾Αποκάλυψις Πλεύρη Αθανάσιου, τὴν ὁποίαν ἔδωκεν εἰς αὐτὸν το Press-gr, διὰ νὰ δείξῃ εἰς τοὺς Λαοσίτες αὑτοῦ ὅσα πρέπει νὰ σαπωνοποιηθοῦν ταχέως, καὶ ἐφανέρωσεν αὐτὰ ἀποστείλας διὰ τοῦ ἀλτέριου δελτίου εἰς τὸν κομμουνιστήν Μπογιόπουλον, 2 ὅστις ἐμαρτύρησε τὸν λόγον τοῦ Λένιν καὶ τὴν μαρτυρίαν τοῦ Γερμανού καὶ ὅσα ἐπούλησεν. 3 Μακάριος ὁ ἀναγινώσκων καὶ οἱ ἀκούοντες τοὺς λόγους τῆς συκοφαντείας καὶ φυλάττοντες τὰ γεγραμμένα ἐν αὐτῇ· διότι ὁ καιρὸς της σαπωνοποιήσεως εἶναι πλησίον.


Ο μη φλώρος Θανασάκης Πλεύρης, ο μεγάλος καταδρομέας του Μεγάλου Πεύκου, την ώρα που το πεύκο πέφτει και τον πλακώνει. Ο αντρίλας και βαρβατίλας Θανασάκης Πλεύρης, ο κληρονόμος της ιδεολογίας του τεταρτοαυγουστιανού μπαμπά του, την ώρα που εξευτελίζεται σε πανελλήνια μετάδοση. Μαγική εικόνα που ο ερωτιδεύς λαγός του εθνικισμού Θανασάκης -μα τον αδριάντα- Πλεύρης επικαλείται σαν πηγή ένα παραδημοσιογραφικό και κουτσομπολίστικο μπλογκ το οποίο είχε μηνύσει παλιότερα για συκοφαντική δυσφήμηση! Θα ήταν αστεία αν δεν ήταν τόσο τραγική η εμφάνιση του Θανασάκη Πλεύρη, όχι ως γιός του μπαμπά του αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος μιας μερίδας ανθρώπων που τον έστειλε στο Κοινοβούλιο. Έχουμε ξαναπεί κι άλλες φορές ότι δεν επιτρέπεται η Βουλή να γίνεται ένα θέατρο σκιών, που συχνά γίνεται θέατρο από τους βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά η πολιτική είναι σκληρή και τιμωρεί αβέρτα τον απροετοίμαστο κι ασυνείδητο επίδοξο βουλευτή. Ο "άντρας του Μεγάλου Πεύκου" έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο, παρασύρεται από την αλαζονεία και την υπεροψία του και κατακρημνίζεται με βιβλικό πάταγο στην διακωμώδηση του εαυτού του.

Δεν χρειάζεται κανένας Μπογιόπουλος να τον εκθέσει, ούτε καν Χατζηνικολάου, μόνος του τα λέει, μόνος του εκτίθεται. Του έτυχε η κακιά ώρα που έκανε έναν πολύ κακό υπολογισμό για τα αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά των πολιτών, μόνο που ξέχασε ότι το ημερολόγιο δείχνει 2008 μΧ κι όχι την περίοδο των γερμανοτσολιάδων και του Εμφυλίου. Δεν έχουν καταλάβει τόσο αυτός όσο και η μικρή μερίδα των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. ότι η ελληνική κοινωνία αλλάζει σταδιακά και απεμπολεί τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Η πολιτική κρίση σε συνδυασμό με τις δημοσκοπήσεις δείχνουν πόσο ξεπερασμένη και μισαλλόδοξη γλώσσα χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι του ακροδεξιού εθνικιστικού φάσματος όσο και τη γενική έκπωση των πολιτικών αξιών.

"Πηγή το Press-gr για τα πρακτικά της Βουλής", μα είναι φοβερό! Τόμπολα! Ποιός έχρισε σαν "πηγή" ένα μπλογκ γεμάτο ανακρίβειες και κίτρινες ειδήσεις και όχι τα ίδια τα πρακτικά της Βουλής, τα οποία είναι προσβάσιμα στον καθένα κι όχι μόνο τους βουλευτές. Μα μόνο ο Θανασάκης. Γι αυτό φοβερέ και τρομερέ άντρα, που θέλεις να είσαι ο φόβος και ο τρόμος του υπολοίπου 95% που γύρισε την πλάτη του στο καταπληκτικό κόμμα σου, όταν θες να αποκαλείσαι βουλευτής και να έχεις το σεβασμό των αντιπάλων σου, να είσαι έντιμος. Γελάσαμε με τον Άδωνη Γεωργιάδη όταν τον άδειασε ο Χατζηνικολάου, ρίξαμε ένα κύμα συμπάθειας στον Κυριάκο Βελόπουλο που τον πήρε φαλάγγι πάλι ο Χατζηνικολάου, αλλά κι αυτή τη φορά δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε ικανοποίηση όταν τρίτωσε το κακό από το ίδιο δελτίο. Γιατί οι άλλοι ανήκουν σε ένα θέατρο σκιών, αλλά εσύ, φοβερέ και δεινέ άντρα, αξίζεις κατά γράμμα τους ακριβοδίκαιους χαρακτηρισμούς του Μπογιόπουλου εναντίον σου: ψεύτης και γκεμπελίσκος. Θέλαμε να γελάσουμε κι αυτή τη φορά μαζί σου αλλά δεν γίνεται πια. Διότι είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα βελτιώσεις ποτέ τον χαρακτήρα σου, τουλάχιστον ο Μάκης Βορίδης με τα τσεκούρια του κάνει την προσπάθεια κι έχει εκτιμηθεί από μεγάλη μερίδα του χώρου σας όσο κι έχει αρκετά συγκρατημένη παρουσία ανάλογα με την τσεκουράτη εθνικιστική ιδεολογία του στα δελτία ειδήσεων.

Που κι ο χώρος αυτός τώρα πνέει μένεα κατά του Πλευριτάκου, οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν απογοητευτεί κι έχουν απόλυτο δίκιο. Είναι αποκαλυπτικό το βαρύ κλίμα μέσα στο neos-forum και βλέπουμε πως αυτοί που πιστεύαμε από την αρχή είναι οι πιο σοβαροί επιβεβαιώνουν τις καλές μας εντυπώσεις. Στη θέση του Θανασάκη θα τα καταφέρνανε απείρως καλύτερα. Όλοι ανεξαιρέτως περιμένουμε από τον βουλευτή που ψηφίζουμε όχι να είναι ο άριστος και ο υπεράνθρωπος, αλλά να είναι συνεπής. Ο Θανασάκης απέδειξε πως δεν του αξίζει καν να αποκληθεί ερασιτέχνης.

Ορίστε η "πηγή" του Θανασάκη. Να και η οργή των μελών της ΝΕ.Ο.Σ. τόσο κατά του Θανασάκη όσο και του Βελόπουλου, του Γεωργιάδη και την έτερη πανωλεθρία του Καρατζαφέρη, πάλι στο ίδιο δελτίο του Χατζηνικολάου! Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να εκθέσουμε, ο Θεόφραστος και ο omoios λένε, προς τιμήν τους, τα πράγματα με το όνομά τους. Πώς γίνεται ένα κόμμα με ασοβάρευτους βουλευτές να έχει μερικούς σοβαρούς ψηφοφόρους, είναι από τα άγραφα!

Τελικά, πιο σοβαρός πολιτικός θα ήταν ο θρυλικός Αρμάνδος Δελαπατρίδης (στην πάνω εικόνα δεξιά):
Όταν τoν ρωτoύσαν τι θα έκανε αν εκλεγόταν πρωθυπoυργός, απαντoύσε:
«Πρώτα απ’ όλα θα βγάλω τα συρματoπλέγματα από τo Δαφνί και θα τα βάλω στα ελληνικά σύνoρα. Γιατί δεν επιτρέπεται να υπάρχoυν Έλληνες διαβιoύντες εκτός συρματoπλέγματoς».

Τέτοιους χρειάζεται το ΛΑ.Ο.Σ.

ΥΓ. Το βιβλικό παράθεμα είναι φυσικά μια παρωδία της Αποκάλυψης του Ιωάννη.
ΥΓ2. Σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε επίτιμο μέλος του Jungle Report τον Νίκο Χατζηνικολάου. Για τώρα ας αρκεστεί στην παχυλή επιταγή από τον Soros, τα μεγαλεία θα έρθουν αργότερα :-P



_____________________________

Παλιά σχόλια (140)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή