11 Νοε 2008

Το κουαρτέτο της αδιαφορίας

11 Νοε 2008 , 10:01 π.μ.


Κάτι έγινε, λέει, προ ημερών με κάτι απελπισμένους ανθρώπους, συγνώμη Πακιστανοί ήθελα να πω, όπου στα πλαίσια της χορήγησης ασύλου, κάμποσα αδέρφια Σέρβοι, συγνώμη Πακιστανοί ήθελα να πω, συνωστίσθηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης, συγνώμη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στο Ρουφ ήθελα να πω, κάτω από την ισχυρή πίεση των Τούρκων, συγνώμη των ΜΑΤ ήθελα να πω, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ένας Έλληνας Πατριώτης, συγνώμη Πακιστανός ήθελα να πω, και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι από τους οποίους, υποτίθεται, εξέπνευσαν άλλοι δύο Περήφανοι Αγωνιστές του Μελιγαλά, συγνώμη Πακιστανοί ήθελα να πω, στο νοσοκομείο. Δεν ακούσαμε τίποτα στα ΜΜΕ αλλά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες. Ξέρει κανείς να μας πει τι έγινε τελικά, αληθεύει τίποτα; Να ρωτήσουμε την Μαρία Ρεπούση; Συγνώμη, στους μεγαλοδημοσιογράφους και τους πολιτικούς ήθελα να αναφερθώ.

Ενδεικτικά λινκ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=49314000
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=918909
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=922448
http://prezatv.blogspot.com/2008/10/2_27.html



Το χαρούμενο ιουδαιοχριστιανικό παπαδαριό σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο αγάπης κι έρωτα επάνω στον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ. Τα σχόλια από μας περιττεύουν.






Δεν πουλήθηκε στη δημοπρασία η Ρολς Ρόις του Κ. Καραμανλή. Μην μου πείτε!!! Καήκαμε, βγήκαμε έξω από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, πως θα ζήσουμε εμείς η γενιά των 700.000 ευρώ, η πώλησις της Ρολς του Καραμανλή ήταν μια κάποια λύσις. Πολιτισμός σου λέει μετά το in.gr...

Όπως "πολιτισμός" είναι και το poll που κάνει αυτές τις μέρες:


Αν θυμάμαι καλά, ο Ρότζερ Μουρ καταθέτει λουλούδια στον τάφο της γυναίκας του σε μια ταινία.



Και η Στιγμή (ταρατατάααα) της Αλήθειας (drum roll) έφτασε!



ΥΓ. Να το κάνω κουιντέτο με κάτι ανάξιες λόγου ειδήσεις για κάτι αποβράσματα που έχουν το θράσος να ράβουν τα στόματά τους, μπα δεν πάει... δεν είναι το Jungle Report για τέτοια θέματα, δεν ασχολούμαστε με τους σύγχρονους Καιάδες της Ελληνικής Δημοκρατίας.



_____________________________

Παλιά σχόλια (15)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή