20 Δεκ 2008

Το παρακράτος είναι γυμνό

20 Δεκ 2008 , 4:28 μ.μ.

φωτο από ΠρέζαTV


"Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε μια κατοχή οποιασδήποτε ιδεολογικής μειονότητας η οποία κατορθώνει να απαντλήθεί με την βία. Θυμίζει μέρες του 1933 στην Γερμανία... Θα είμαστε έρμαια πλέον δυναμικής μειοψηφίας, η οποία έχει αποδείξει ότι έχει συμπεριφορές Ναζί... Χρειαζόμαστε έναν Πούτιν. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ο οποίος να είναι ηγέτης και να βγει να μιλήσει με πόνο σε αυτό τον λαό."

Ο Μεγάλος Πατριώτης (με au de toilette Liako)
Χρήστος Γιανναράς,
στον ΣΚΑΙ

Οι επιβεβαιώσεις για την ύπαρξη παρακράτους πίσω από στημένα επεισόδια είναι πλέον καθημερινές. Για πρώτη φορά, το διαδίκτυο ξεγυμνώνει το κράτος της καταστολής και της βίας για να φανούν οι παρακρατικοί μηχανισμοί, με φωτογραφίες και βίντεο που λίγες φορές αναμεταδίδονται στα ΜΜΕ. Τελευταίο παράδειγμα, η αποκάλυψη του tvxs.gr. Αστυνομικός των ΕΚΑΜ τα λέει μια χαρά με τους "αναρχικούς" που φοράνε κράνη και κουβαλάνε λοστούς. Η εικόνα είναι αποστομωτική για τους κυβερνώντες που προσπαθούν να πείσουν για την απατηλή εντιμότητα της Αστυνομίας.

Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα ουσιαστικά είναι έρμαιο των προβοκατόρων και των μπαχαλάκηδων που έχουν συμφέρον να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη με την κρατική βούλα.

Το βίντεο τα λέει όλα. Το κατεβάσαμε και το συνδυάσαμε με το βίντεο που έδειξε ο Λάκης Λαζόπουλος τις προάλλες.



Αυτά είναι τα "δεκαπεντάχρονα" που τα σπάνε, κύριε Παυλόπουλε;

Το κάψιμο των εμπορικών μαγαζιών έγινε όντως από τους "αντιεξουσιαστές" των Εξαρχείων, αγαπητέ νοικοκυραίε του καναπέ;

Κι εσύ φασίστα και χρυσαυγίτη, νομίζεις ότι μπορείς ακόμα να είσαι πιστευτός; Δεν βλέπουμε όλοι τα χάλια σου τώρα; Μην νομίζεις ότι δεν σε αναγνωρίσαμε κάτω από παλαιστινιακό μαντήλι που φοράς για να στήσεις τις προβοκάτσιες σου.

Η συγκάλυψη απέτυχε, η αλήθεια είναι πλέον αποδεδειγμένη.

Δεν υπάρχουν πια φήμες, αλλά οι εικόνες. Οι δικές σας πράξεις.




_____________________________

Παλιά σχόλια (29)

.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή