22 Ιαν 2010

βαρόνος Άδωνις Γεωργιάδης - Μιά από τα ίδια..

22 Ιαν 2010 , 8:19 μ.μ.
Το φαινόμενο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει κάποτε να απασχολήσει και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Αν μη τι άλλο, χρήζει σοβαρής επιστημονικής ανάλυσης η ευκολία και ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Γεωργιάδης παραποιεί και διαστρεβλώνει τους πάντες και τα πάντα.

Είμαστε στην τελευταία εκπομπή του Χατζηνικολάου, με θέμα το μεταναστευτικό, όπου έλαβε μέρος και ο κ. Γεωργιάδης. Δε θα σχολιάσουμε το λαοτιανό φιάσκο σε αυτή την εκπομπή, όπου ο κ. Γεωργιάδης πήγε με τα γνωστά καφενειακά επιχειρήματά του και με τις απαντήσεις που πήρε αναγκάστηκε να αγγίξει το ρεκόρ κωλοτούμπας του προέδρου του, αλλά θα σταθούμε σε ένα απόσπασμα της εκπομπής, όπου μια Αλβανίδα μετανάστρια λέει τα ακόλουθα ..ανατριχιαστικά:



Δεν ανατριχιάσατε ακούγοντάς την να βγάζει τόσο μίσος για την Ελλάδα;
Τι μας κρύβει η Αλβανίδα που δε θα μας έκρυβε αν ήταν Ελληνίδα;
Άρα λοιπόν, βάσει όλων αυτών που υπονόησε η Αλβανίδα, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε για τα καινούρια μας αφεντικά, τους Αλβανούς, που θα μας εξουσιάζουν.

Φυσικά, διαβάζοντας αυτά που μόλις έγραψα, θα με ρωτήσετε, και με το δίκιο σας, αν είμαι βλαμμένος, αν έχω σώας τας φρένας ή αν έχω κάποια μακρινή συγγένεια με τον βαρόνο Μυνχάουζεν ή τον Ιωσήφ Γκαίμπελς.

Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δε συμβαίνει, γιατί εγώ απλά προσπάθησα να στηρίξω τον βαρόνο Γεωργιάδη, που στο ιστολόγιό του μετέφερε τα λεγόμενα της Αλβανίδας μετανάστριας ως εξής:



Ο φόβος και ο πανικός είναι το καλύτερο όπλο για κάθε δημαγωγό πολιτικάντη.
Κοιτάξτε να φοβηθείτε λοιπόν όλοι με τα ασύστολα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις που ακούτε τον τελευταίο καιρό από τον χώρο του Λά.Ο.Σ.
Φοβηθείτε όσο χρειάζεται για να τρέξετε να υπογράψετε για δημοψηφίσματα και τα τοιαύτα, γιατί αν δεν κινητοποιηθείτε, ετοιμαστείτε να σας εξουσιάζουν οι Αλβανοί.

Δεν τα λέμε εμείς, η Αλβανίδα η μετανάστρια τα είπε...

________________

Αυτό ήταν άλλο ένα, από τα άπειρα παραδείγματα, ώστε να κατανοηθεί για το πόσο αξιόπιστα και σοβαρά πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν όλες αυτές οι κωμικοτραγικές κινδυνολογίες περί των μεταναστών, που εκσφενδονίζονται αμετροεπώς από τον βαρόνο Γεωργιάδη και το χώρο του Λά.Ο.Σ. γενικότερα.






Άσχετον αλλά προφητικόν:

Είδαμε τις τελευταίες εκπομπές του βαρόνου Γεωργιάδη για την αρχαία Ελλάδα και τον Ισοκράτη, και τόση οργή είχαμε να νιώσουμε από τον καιρό που ο Μπους βομβάρδιζε το Ιράκ.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε.. είναι αδιανόητο το τι ανελέητο, ανερμάτιστο βιασμό κάνει στην αρχαία ελληνική γραμματεία αυτός ο άνθρωπος. Τον έφαγε λάχανο το "δάσκαλο".
Ο Πλεύρης μπροστά του είναι ένας έγκριτος νηφάλιος ιστορικός.

Πάνω σε αυτό θα πέσει το χειρότερο καμουτσίκι στον βαρόνο, σε επόμενο άρθρο μας. Χειρότερο ακόμα και από αυτό που έπεσε στο θέμα με τη Θ. Δραγώνα.

Την αρχαία Ελλάδα, και ειδικά τον Ισοκράτη, θα τον καπηλευθεί μόνο πάνω από τα πτώματά μας.

Προσεχώς τα σπουδαία..


ΥΓ: Λίγο ακόμα και θα μας έβγαζε τον Ισοκράτη ηγέτη του Γ' Ράιχ...
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή