11 Μαρ 2010

Η τρομοκράτηση των μαρτύρων της Πανόρμου και οι γερμανοτσολιάδες του ΛΑ.Ο.Σ.

11 Μαρ 2010 , 9:46 μ.μ.
Αναδημοσιεύουμε το χθεσινό άρθρο της Ελευθεροτυπίας για να λάβετε γνώση του περί τίνος πρόκειται και μετέπειτα ακολουθούν οι αποκαλύψεις.
(οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Τρομοκρατούν τους μάρτυρες

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ

Δεν έφτανε ο τραυματισμός τους από ακροδεξιούς, ενώ διαδήλωναν ειρηνικά στην πλατεία Πανόρμου, τώρα στοχοποιούνται δημόσια για να τρομοκρατηθούν. Προσωπικά δεδομένα παθόντων και μαρτύρων, στοιχεία της δικογραφίας που αφορά τη σύλληψη 45 μελών ακροδεξιάς ομάδας, κατηγορούμενων για κακουργηματικές πράξεις, διέρρευσαν σε ιστοσελίδες και έντυπα, γνωστά για τις ακροδεξιές τους απόψεις, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθούν οι 13 μάρτυρες κατηγορίας, οι οποίοι μετά τον ξυλοδαρμό τους τώρα απειλείται και η ζωή τους!


Από τη φασιστική επίθεση ομάδας ακροδεξιών στην ΠανόρμουΣτις 23 Ιανουαρίου, κάτοικοι των Αμπελοκήπων και μέλη της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό», δέχτηκαν τη δεύτερη επίθεση ακροδεξιών, ενώ μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια για τα δικαιώματα και την ιθαγένεια των μεταναστών. Τους κύκλωσαν 50 κουκουλοφόροι και τους χτύπησαν με ρόπαλα κι άλλα αντικείμενα, τραυματίζοντας αρκετούς από τους συγκεντρωμένους.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν 45 άτομα, εκ των οποίων οι 13 είναι ανήλικοι -οι τρεις μαθητές του 16ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων. Παραπέμφθηκαν με τις κατηγορίες πρόκλησης σωματικών βλαβών, απειλής, οπλοκατοχής και χρήσης κουκούλας. Προφυλακισμένος παραμένει μόνο ο Δημ. Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος».

Χθες, δεκάδες ιστοσελίδες και έντυπα της Ακροδεξιάς γέμισαν με τα προσωπικά δεδομένα των μαρτύρων κατηγορίας. Με τις φωτογραφίες τους, το ονοματεπώνυμό τους, τις διευθύνσεις τους, τις ιδιότητές τους, την όποια πολιτική δράση τους αλλά και λεπτομέρειες από την προσωπική και κοινωνική τους ζωή, που φιγουράρουν μαζί με απειλές («δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ») και κρεμάλες «διανθισμένες» με ελληνικές σημαίες... Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτησή τους επισημαίνουν ότι με τη δημοσιοποίηση αυτή απορρήτων στοιχείων της δικογραφίας (βρίσκεται στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης) και τις διατυπούμενες απειλές καθίσταται απροστάτευτη η ιδιότητα του μάρτυρα.

Για την υπόθεση διενεργείται τακτική ανάκριση από τον κ. Ζαγοριανό, επισημαίνει ο Π. Ζώτος, συνήγορος των μαρτύρων και καταγγέλλει: «Τους στοχοποίησαν προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν αυτούς και άλλους μάρτυρες. Με προφανή στόχο να αποτρέψουν τις εναντίον τους ματυρίες».

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι «οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους έχουν δικαίωμα να παίρνουν μια φορά το μήνα αντίγραφο της δικογραφίας, συνεπώς η διαρροή προέρχεται από τους ίδιους τους κατηγορουμένους». Κατά νόμο όμως, υπενθυμίζει, «η ανάκριση είναι μυστική και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να διαρρέει στοιχεία. Δεν επιτρέπεται ούτε στους ίδιους τους κατηγορούμενους να δίνουν στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του μάρτυρα ή το περιεχόμενο της κατάθεσής τους. Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο η δημοσιοποίηση στοιχείων των μαρτύρων. Μόνον ένα στόχο έχει αυτό, την τρομοκράτησή τους».

Για τα προσωπικά δεδομένα μαρτύρων που δημοσιοποιήθηκαν (φωτογραφίες, πολιτική δράση κ.ά.) απαντά πως «τα μοναδικά στοιχεία που δίνει ο μάρτυρας στον ανακριτή είναι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, ηλικία. Η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα και συστηματική παρακολούθηση των μαρτύρων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους. Είναι πραγματική η αίσθηση της απειλής και του κινδύνου που διατρέχουν».

Ο κ. Ζώτος γνωστοποίησε ότι του καταγγέλθηκε πως «κάποιος από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση, επιτέθηκε σε νεαρό του οποίου ο γονέας είναι μάρτυρας. Δηλαδή, ότι τιμώρησαν τον γιο για τον γονέα».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου του ΛΑΟΣ στον προφυλακισμένο δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», Δημ. Παπαγεωργίου, είπε ότι σημαίνει ευθεία πολιτική κάλυψη στο πρόσωπο και τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δεδομένου ότι ο Παπαγεωργίου δεν βρισκόταν εκεί με τη δημοσιογραφική ιδιότητα. Κατηγορείται ως μέλος της ομάδας που επιτέθηκε και συγκεκριμένα «για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες τις οποίες διέπραξε με καλυμμένο πρόσωπο».

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=140066


Για να μην τα πολυλογούμε, η έρευνα που κάναμε με τη βοήθεια της google απέδειξε πως ο πρώτος, βάσει ημερομηνίας δημοσίευσης, που ανήρτησε στο blog του το κείμενο με τα ονόματα και τα υπόλοιπα προσωπικά δεδομένα των μαρτύρων για τα επεισόδια της Πανόρμου, είναι ο KARATHEODORIS. Πρόκειται για μέλος στο φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. και στέλεχος της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού (Φ.Ο.Σ.) της Παντείου.

Διατηρεί τα μπλογκς: http://gkaratheodoris.blogspot.com και http://fospanteion.blogspot.com

(επίσης το μπλογκ του φιλοξενείται και στους συνδέσμους της σελίδας του Μάκη Βορίδη "Ελληνικές Γραμμές")

Το εν λόγω ρουφιανοκείμενο το ανήρτησε στις 15 Φεβρουαρίου 2010, τα ξημερώματα, στο μπλόγκ του, αλλά μετά από μερικές μέρες, πιθανόν όταν είδε τα πράγματα να σοβαρεύουν, αφαίρεσε την ανάρτηση.
Για κακή του τύχη όμως η google το κράτησε προσωρινά αποθηκευμένο, χάρη στην υπηρεσία της google-cache, και έτσι η προσπάθεια να σβήσει τα ίχνη του δεν επέφερε καρπούς.

Θαυμάστε το κείμενο αυτό. Θαυμάστε την κυπατζίδικη έρευνα με χαφιεδικού τύπου λεπτομέρειες, που αγγίζουν επίπεδα γερμανοτσολιαδισμού. Θαυμάστε επίσης την χαιρεκακία και το πως σχολιάζονται εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος εις βάρος των μαρτύρων από ακροδεξιούς (ξύλο, μαχαιρώματα κλπ).


(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγή*: http://...cache:...gkaratheodoris.blogspot.com/2010/02/blog-post_15.html

*αν και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε καλύπτουμε τα προσωπικά στοιχεία των μαρτύρων, χάριν της αξιοπιστίας του παρόντος άρθρου αναγκαζόμαστε να βάλουμε και τις αυθεντικές πηγές, οι οποίες ευχόμαστε να φανούν χρήσιμες στους συνηγόρους των μαρτύρων και στη Δικαιοσύνη.

Αλήθεια που τα βρήκε τα προσωπικά στοιχεία των μαρτύρων ο KARATHEODORIS;
Υπάρχουν μόνο 2 περιπτώσεις. Ή ήταν κι αυτός ένας από τους νεοναζί τραμπούκους που συνελήφθησαν στην Πανόρμου, ή ήταν κάποιος φίλος του και του τα έδωσε.
Γιατί, επαναλαμβάνω, μόνο οι κατηγορούμενοι μπορούν να έχουν τις σχηματισθείσες δικογραφίες με τα στοιχεία των μαρτύρων.


Την ίδια μέρα, δηλαδή στις 15 Φεβ. 2010 και μερικές ώρες αργότερα, τη σκυτάλη της "ενημέρωσης", δηλαδή της διάδοσης του εν λόγω χαφιεδοκειμένου, πήρε ο εξαιρετικής "νοημοσύνης" και περίσσειας "σοβαρότητας", τέως πρασινοφρουρός και νυν ..αγωνιστής του ΛΑ.Ο.Σ., Αργύρης Σιδέρης, ο οποίος διατηρεί πολλά ιστολόγια. Δύο από αυτά, είναι τα: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com. και http://karagkiozides.blogspot.com (για αυτοκρίτική ο τίτλος ταιριάζει χάρμα).

Αυτός ο Αργύρης ο Σιδέρης λοιπόν, καταενθουσιασμένος για την αποκάλυψη, αναδημοσίευσε το παράνομο αυτό κείμενο στο "Καραγκιόζηδες", αναφέροντας στο τέλος της δημοσίευσης και την αρχική πηγή που, όπως θα δείτε, δεν είναι άλλη από το στέλεχος της Φ.Ο.Σ. Παντείου KARATHEODORIS:
(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγή: http://karagkiozides.blogs.../2010/02/...t.html


Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον Αργύρη τον Σιδέρη, γιατί έπρεπε σε κάθε νεοφασιστική και νεοναζιστική γωνιά να μαθευτούν τα προσωπικά δεδομένα των μαρτύρων. Έτσι την άλλη μέρα, στο άλλο του ιστολόγιο "Σκεφτόμαστε Ελληνικά", αλλά χάριν αντικειμενικότητας "Σκεφτόμαστε Φασιστικά / Γερμανοτσολιαδικά/κ.ο.κ.", ενημέρωσε το ακροδεξιό κοινό του για την παράνομη αποκάλυψη των προσωπικών στοιχείων των μαρτύρων παραθέτοντας σύνδεσμο που οδηγεί σε έναν άλλο ομόσταβλό του, δηλαδή ατόφιο ιδεολογικό απόγονο των γερμανοτσολιάδων της Κατοχής, τον HellenicRevenge (ή πιο αντικειμενικά IdioticRevenge -η εκδίκηση του ηλιθίου). Ο οποίος ..εκδικητής αναδημοσιεύει το κείμενο του KARATHEODORIS που διαβάσαμε στην αρχή.


(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγή: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/02/....html


Για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

Το ψευτοπολιτικό αυτό σκουπίδι ονόματι Αργύρης Σιδέρης, είναι ο Γραμματέας Οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ. και ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών.

Του οποίου το μπλογκ (Σκεφτόμαστε Ελληνικά) χιλιοδιαφημίζει ο Άδωνις από τις εκπομπές του παροτρύνοντας τον κόσμο να το επισκεφθεί.

__________________________

Και για να θυμηθούμε για ποιο πράγμα αφήνιασαν οι του ΛΑ.Ο.Σ. και προέβησαν στη τρομοκράτηση των μαρτύρων δια μέσου δημοσίευσης των προσωπικών τους δεδομένων, ο λόγος είναι η σύλληψη των 40 ροπαλοφόρων νεοναζί που επιτέθηκαν σε μια ειρηνική εκδήλωση κατά του ρατσισμού. (περισσότερα εδώ και εδώ)

Δηλαδή ακριβώς αυτών εδώ που χαιρετούν ναζιστικά:


Και έχουν το θράσος, όλα αυτά τα ημιβάρβαρα ακροδεξιά κοπρόσκυλα που αναδημοσίευσαν το ρουφιανοκείμενο αυτό, να αποκαλούν ρουφιάνους αυτούς τους ανθρώπους που κατέφυγαν στη δικαιοσύνη γιατί επιχείρησαν κάποια αληταριά να τους σπάσουν το κεφάλι, ενώ παράλληλα συμπαραστέκονται στους νεοναζί, δηλαδή στους κατεξοχήν ρουφιάνους, στους αυθεντικούς ιδεολογικούς απογόνους των ρουφιάνων της Ελλάδος στην Κατοχή.


Ο άλλος λόγος είναι η προφυλάκιση ενός από αυτούς, του δημοσιογράφου των ακροδεξιών και φιλοχουντικών εφημερίδων "Ελεύθερη 'Ωρα" και "Ελεύθερος Κόσμος", Δημήτρη Παπαγεωργίου (περισσότερα εδώ). Ενός σεσημασμένου αλητοτραμπούκου με πλούσιο "δημοσιογραφικό" βιογραφικό:
Γι αυτόν εδώ πήρε τηλέφωνο ο Καρατζαφέρης στον Χρυσοχοΐδη και έτρεξε να τον επισκεφθεί στη φυλακή για να του εκφράσει τη συμπαράσταση του κόμματος.
Γι αυτόν εδώ ουρλιάζει ο Άδωνις στην εκπομπή του και στη βουλή, μαζί με τους άλλους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ..

__________________________

Τι αυγά του φιδιού, εκκολάψεις και κουραφέξαλα... γέμισε δεινόσαυρους ο τόπος..


Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα μας, αφού διερευνάται αυτή η υπόθεση από τον Εισαγγελέα, για να μη χάνει πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας για ενόχους, ας στείλει από μιά πρόσκληση στην Φ.Ο.Σ. Παντείου, στον πρόεδρο της Φ.Ο.Σ. και στον Αργύρη Σιδέρη.
Σίγουρα θα μάθει περισσότερα..

Διαβάστε επίσης:
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή