9 Φεβ 2011

Κερατέα: ζώνη στρατιωτικής κατοχής των εργολάβων

9 Φεβ 2011 , 6:07 μ.μ.
Αυτές τις μέρες κυριαρχεί στα ΜΜΕ μία λέξη: ανομία. Η διογκούμενη αγανάκτηση των πολιτών βαφτίζεται λοιπόν "ανομία", Κανάλια και εφημερίδες προωθούν συστηματικά μια άνευ προηγουμένου στήριξη των πιο ανελεύθερων μέτρων που πήρε ποτέ κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με σκοπό την καταστολή των αντιδράσεων κατηγορώντας τους πολίτες για απείθια. Το όφελος για την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ δεν έχει πάντα πολιτική απόχρωση αλλά κατά βάθος η διαπλοκή με τους υπεργολάβους φανερώνει τη διαχρονική εξάρτηση της εξουσίας με την οικονομική ελίτ. Στην Κερατέα τα πνεύματα οξύνθηκαν ξανά και τις τελευταίες μέρες είχαμε καινούριο γύρο βίαιας καταστολής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενεργούν πλέον ως στρατός κατοχής. Το βίντεο που βγήκε χτες κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά τα ΜΜΕ δεν μας εκπλήσσουν που κωφεύουν και αποσιωπούν συστηματικά τα γεγονότα.

EDIT: αυτή την ώρα ένα από τα βίντεο της Κερατέας λογοκρίθηκε από το YouTube με την αιτιολογία πως:

This content may contain material flagged by YouTube's user community that may be inappropriate for some users.

Μόλις ανέβηκε από άλλο χρήστη οπότε προλάβετε να το σώσετε.



Η αφορμή, αν μπορεί να δοθεί ο χαρακτηρισμός αφορμή σε μια συνεχιζόμενη και εκτεταμένη κατοχή με όρους πολέμου περιοχή για τα συμφέροντα των υπεργολάβων, δόθηκε καταχρηστικές έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια και παράνομες συλλήψεις με κατασκευή ενοχοποιητικών στοιχείων για να επεκταθεί αργότερα το γιουρούσι των ΜΑΤ. Η θρυαλλίδα είναι αυτή η αποκαλυπτική φωτογραφία που τράβήχτηκε έξω από ένα σπίτι που ερευνούσαν οι αστυνομικοί και δείχνει έναν αστυνομικό να στοχεύει απευθείας στους πολίτες.




Το σχετικό βίντεο μόλις αναρτήθηκε στο YouTube.




Οι επίσημες δικαιολογίες, όπως παρουσιάζονται από το ΒΗΜΑ, δεν πείθουν βέβαια κανέναν. Η πίεση στους κατοίκους στην Κερατέα είναι προσχεδιασμένη έτσι ώστε η κυβέρνηση να βρει πάτημα για εκτεταμένη επέμβαση εξωθώντας τους στα άκρα.

Όμως, ένα άλλο βίντεο αποκαλύπτει κάτι ζοφερό, ο στρατός ετοιμάζεται και "προπονείται" παρουσία αξιωματούχων του ΝΑΤΟ σε καταστολές διαδηλώσεων. Το ωραίο είναι πως οι "διαδηλωτές" φωνάζουν "Freedom" και "we want peace" πριν ο "στρατός" τους "επαναφέρει στην τάξη".



Όμως το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο συνταγματάρχης ε.α. Α. Μυλωνάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΜΕGA αποκαλύπτει ότι η χρήση του στρατού σε βάρος διαδηλωτών είναι εντεταλμένη από το ΝΑΤΟ.



Χαρακτηριστικό είναι ένα γεγονός που αποκαλύπτεται από το ΒΗΜΑ και πάλι.

Να έλθει σε επαφή με ομάδες που δρουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων και η «Χρυσή Αυγή», επιχειρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των βιαιοτήτων, όπως έκανε γνωστό στην Βουλή ο κ. Χρήστος Παπουτσής.

Ενημερώνοντας τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο υπουργός είπε συγκεκριμένα ότι «προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ και με άλλες ομάδες που υπάρχουν εκεί ώστε να μην προβαίνουν σε βιαιότητες», ωστόσο σημείωσε ότι οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν αποδώσει.

«Περιττό να σας πω ότι δεν έχουμε βρει ευήκοα ώττα», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «θεωρούν τον Άγιο Παντελεήμονα περιοχή μεγάλης πολιτικής συμβολικής αξίας».

Είναι εκπληκτική η χυδαιότητα και το θράσος του υπουργού που αντιμετωπίζει τις συμμορίες ναζιστών και μαχαιροβγαλτών ως... συνομιλητές! Η σημειολογία της ακροδεξιάς βίας ως πολιτική πράξη απονέμεται πλέον θετικά με κρατική έγκριση. Εξάλλου ένας άλλος παμπόνηρος πολιτικός δήλωσε δημόσια πως ο ΛάΟΣ είναι ο μόνος σοβαρός συνομιλητής. Ο εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου.

Προχτές διαβάσαμε πως «στα δικαστήρια θα οδηγούνται σύντοµα οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας που θα επιβιβάζονται στα µέσα µαζικής µεταφοράς χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο»!

Σήμερα διαβάζουμε:

Προφυλακίστηκε τελικά η 27χρονη Γερμανίδα, Φ. Μάγιερ, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό της ίδιας και της οικογένειας της, από αστυνομία και ΜΜΕ, μετά από την απουσία στοιχειών η Φ. Μαγιερ προφυλακίζεται με μόνο στοιχείο τις προσωπικές και φιλικές της σχέσεις.

Ας θυμηθούμε τον τρόπο που η ενημέρωση είναι "αντικειμενική":



Δείτε λοιπόν ποιο μέλλον σχεδιάζεται στα άδυτα της εξουσίας μέσα από το λογοκριμένο πολλές φορές στο YouTube βίντεο του Ρομέν Γαβρά.


M.I.A, Born Free from ROMAIN-GAVRAS on Vimeo.

Η Κερατέα δείχνει το μέλλον της Ελλάδας.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή