6 Απρ 2013

Αγωγή στο UNFOLLOW από τον Δ.Μελισσανίδη ...διότι είναι άσχετος με την Aegean Oil

6 Απρ 2013 , 11:17 μ.μ.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την αγωγή και για το αποκαλυπτικό άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου σχετικά με το εκτεταμένο λαθρεμπόριο πετρελαίου που έκανε η Aegean Oil. Για όλα αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε στο σχετικό δημοσίευμα  του UNFOLLOW και στους συνδέσμους που παρατίθενται εκεί.

Αυτή η μικρή δημοσίευση είναι μόνο για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας στο αξιοζήλευτο ταλέντο  του Δημήτρη Μελισσανίδη να ξεγελάει επί δεκαετίες τα ΜΜΕ (δημοσιογράφους, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά), τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες παριστάνοντας τον πρόεδρο της Aegean Oil, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της.

Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί, ξεγελούσε ακόμα και τις κυβερνήσεις.

Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε, το 2007, να έχει χωθεί μαζί με τη σύζυγό του, τελείως αυθαίρετα, στην πρώτη γραμμή των εγκαινίων της πετρελαϊκής εγκατάστασης της Aegean Oil στον Ασπρόπυργο. Ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα κρυστάλλινων πολιτικών και επιχειρηματιών: του Πέτρου Μαντούβαλου, του Αναστάσιου Νεράντζη (τότε υφυπουργού Ανάπτυξης), του Πέτρου Δούκα (τότε υφυπουργού Οικονομικών), του Μιχάλη Σάλλα (τρ. Πειραιώς) και του Μητροπολίτη Σεραφείμ.


Αλλά και τώρα πρόσφατα, το 2012. Όταν ο τότε υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρήστος Παπουτσής, σε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, βράβευε επιφανείς επιχειρηματίες για την προσφορά τους στα σώματα ασφαλείας, εμφανίστηκε πάλι τελείως αυθαίρετα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πήρε ένα βραβείο, παριστάνοντας τον πρόεδρο της Aegean Oil.


Και η πλάκα είναι, ότι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο Δ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil, και ακόμα τον αναγράφουν στην ιστοσελίδα τους ως πρόεδρο της εταιρείας:



Όλες οι πλάκες φτάνουν όμως κάποτε και στο τέλος τους. Και στην περίπτωση αυτή ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κληθεί να αποδείξει στη Δικαιοσύνη, ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, και σε δεκάδες άλλες, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την Aegean Oil.  Ήταν απλά περαστικός και, δια πλαστοπροσωπίας, εξαπατούσε τους παρευρισκόμενους εγκαινιάζοντας και λαμβάνοντας βραβεία για μια άσχετη με αυτόν εταιρεία. 


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή