15 Μαρ 2014

Στηρίζουμε Β. Μασσέλο, αγοράζουμε βρακιά “ΝΟΤΑ”

15 Μαρ 2014 , 8:50 μ.μ.


Έκλεψε τις εντυπώσεις σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ υποστηρίζοντας τις μαζικές απολύσεις, την κατάργηση των δώρων, και άλλα πολλά.
Βέβαια, ο άνθρωπος το συμφέρον του κοιτάει, σου λέει ας καταργηθεί ο κατώτατος μισθός να δίνω εγώ λιγότερα, και ας φροντίσει το δημόσιο τους πολίτες του που θα ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Ο κ Μασσέλος, εκτός από διευθύνων σύμβουλος στην “NOTA lingerie ΑΕ” (εντελώς τυχαία ο μπαμπάς και η μαμά του ίδρυσαν την εταιρία) , αρθρογραφεί για θέματα γαστρονομίας στα περιοδικά της Καθημερινής, είναι μέλος των Chaine des Rôtisseurs & Confrérie des Chevaliers du Tastevin.
Λατρεύει τη συμφωνική μουσική και την όπερα ενώ έχει πάθος για το κρασί & τη γαστρονομία.
Οπότε είναι ο πλέον κατάλληλος για τα εργασιακά, και είναι απορίας άξιο πως τέτοιο ταλέντο δεν έχει ακόμα αξιοποιηθεί σε κυβερνητικό πόστο.

Εμείς εδώ ως υπέρμαχοι της πλήρης απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας και κατάργησης όλων των εργασιακών δικαιωμάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη να έρθει στην χώρα, υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο του ΣΕΠΕΕ Β. Μασσέλο.
 Καλούμε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν έμπρακτα τον πρόεδρο και την εταιρία “ΝΟΤΑ”, αγοράζοντας μαζικά τα προϊόντα της.

Όλοι βρακιά “ΝΟΤΑ” συνέλληνες!


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή