9 Μαρ 2014

Η Χριστίνα Σιδέρη και τα συγκοινωνούντα δοχεία ΝΔ και Χρυσής Αυγής (photos)

9 Μαρ 2014 , 7:13 μ.μ.
Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τακτική των τηλεοπτικών συχνοτήτων της Digea να αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά γνώμες και απόψεις βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Για παράδειγμα ο βουλευτής Καστοριάς Διαμαντόπουλος του Σύριζα μιλάει για "Γουναράδικα" και τα φερέφωνα πολυτελείας των καναλιών του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Αλαφούζου πέφτουν με λύσσα να τον φάνε διαστρεβλώνοντας ανατριχιαστικά το νόημα των λεγομένων του. Ομοίως και με τον βουλευτή Μπάρκα και πάλι του Σύριζα. Απόψεις βουλευτών, στελεχών και απλών φίλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης περνάνε από κόσκινο, αναλύονται, ξανα αναλύονται και επιδιώκεται να ξεζουμιστούν μέχρι να βγάλουν αυτό το οποίο θέλουν να βγάλουν ο Πρετεντέρης, ο Πορτοσάλτε και οι παρέες τους με εντολή των αφεντικών τους βεβαίως βεβαίως.

Το τάδε μέλος της τοπικής Χαλκιδικής έγραψε αυτό στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το άλλο πρώην μέλος της τοπικής Δωδεκανήσου έγραψε αυτό για την 17Ν πριν από 12 χρόνια και κάποιος α' ξάδερφος της γυναίκας του γραμματέα του τάδε υποψηφίου βουλευτή Κομοτηνής, είπε αυτό την ώρα που έτρωγε ποπ κορν και έβλεπε στα Village την ταινία "The Baader Meinhof Complex" για την RAF και την δράση της.

Πριν από περίπου 2 μήνες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστογιάννης ούτε λίγο ούτε πολύ μας πληροφόρησε μέσω τηλεοπτικού πάνελ ότι η Χούντα ήταν επανάσταση και ότι οι περισσότεροι την αγαπούσαν και την ήθελαν. Καμία αντίδραση από τους Πρετεντεραίους και τους Πορτοσαλταίους.



Η Χριστίνα Σιδέρη δεν είναι ούτε μέλος τοπικής, ούτε ξαδέρφη της γυναίκας γραμματέα υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, και Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ. Η Χριστίνα Σιδέρη έχει συλληφθεί και στον Άγιο Παντελεήμoνα μαζί με άλλους "αγανακτισμένους" νεοναζί στις γνωστές ιστορίες που γίνονταν πριν από 2 χρόνια. Η Χριστίνα Σιδέρη έχει και γνωστές παρέες με ευυπόληπτους ακροδεξιούς φίλους του Σαμαρά, όπως τον Άδωνι Μπουμπούκο Γεωργιάδη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Κανείς ποτέ δεν έχει σχολιάσει από τους Πρετεντεραίους και τους Πορτοσαλταίους τις απόψεις της Χριστίνα Σιδέρη. Δεν τις έχει σχολιάσει ποτέ και η ίδια η ΝΔ. Υποθέτουμε λοιπόν ότι τις υιοθετεί αυτούσιες.

Ας θαυμάσουμε κάποιες από αυτές...

















































































































































ΠΗΓΗ: Project-Revolt
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή