3 Απρ 2014

Η σημερινή πρωινή κωμωδία Γεωργιάδη: «Το βίντεο είναι επαινετικό για το Σαμαρά»

3 Απρ 2014 , 11:34 π.μ.


Αν δεν ξεκινούσε εύθυμα η μέρα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, με ποιόν θα ξεκινούσε;

Ο αποκαλούμενος και ως υπουργός Υγείας χάρισε και σήμερα απλόχερα το γέλιο στη σημερινή πρωινή κωμωδία που έστησε στα γρήγορα στην εκπομπή των Οικονομέα και Καμπουράκη.

Μετά τις ξεκαρδιστικές παραστάσεις του των τελευταίων μηνών, με τίτλους όπως «Είμαστε ήρωες όσοι ψηφίσαμε το μνημόνιο», «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σαμαράς και έσωσε τη χώρα», «Πείτε μου κι ένα μπράβο για το έργο μου στην Υγεία», σήμερα είχε σειρά η παράσταση «Το βίντεο (με τον Μπαλτάκο) είναι επαινετικό για το Σαμαρά. Μπράβο στο Σαμαρά για το βίντεο».

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων αστείων:
«Ο κ. Μπαλτάκος λέει σ' ένα βίντεο ότι ο Σαμαράς είναι σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής. Κακώς είναι ο Σαμαράς σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής; Άρα λοιπόν το βίντεο είναι και επαινετικό για το Σαμαρά. Μπράβο στο Σαμαρά για το βίντεο. Που είναι το πρόβλημα;»
Πρόκειται φυσικά για μπαρούφες, γιατί χθες δεν είδαμε κανέναν από την κυβέρνηση να πανηγυρίζει για την «επιτυχία του Σαμαρά» με το βίντεο, παρά μόνο πανικόβλητους νεοδημοκράτες που δεν τολμούσαν να βγουν από τις τρύπες τους -με αυτόν ακριβώς τον τρόπο βαφτίζονται ως επιτυχίες και τα κατορθώματα του Σαμαρά στην Οικονομία 

Γιατί από το βίντεο προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο ένας και μοναδικός λόγος που ο Σαμαράς παριστάνει τον δημοκρατικά ευαίσθητο πολέμιο του ναζισμού είναι επειδή η Χρυσή Αυγή του κόβει ψήφους. Μπράβο λοιπόν στον  Σαμαρά που δρα "αντιναζιστικά" με μοναδικό γνώμονα το δημοσκοπικό του συμφέρον. 

Πρόκειται για τη γνωστή πολιτικάντικη τακτική που εφαρμόζει πάντα ο Γεωργιάδης όταν προσπαθεί να ξελασπωθεί από δύσκολες καταστάσεις. Διαστρεβλώνει και παραποιεί συνειδητά τα γεγονότα και, με υψηλούς τόνους, γίνεται φανατικός υπέρμαχος του παραλόγου εμφανίζοντάς το ως λογικό. Έτσι ώστε, με βασικό του εργαλείο την εξαλότητα και τους άκυρους παραλληλισμούς, να δοθεί τεχνηέντως η αφοπλιστική εντύπωση ότι τον πνίγει το δίκιο.

Τελικά το βίντεο με τον Μπαλτάκο, εκτός από τις υπόγειες σχέσεις μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις και για την «ποιοτική» στελέχωση της κυβέρνησης από την πρωθυπουργική κατάντια που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Όταν ένας σάπιος τύπος σαν τον Μπαλτάκο επιλέγεται για γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, δηλαδή δεξί χέρι του πρωθυπουργού, τότε είναι λογικό επακόλουθο την Υγεία να τη διαχειρίζεται κάποιος σαν τον Γεωργιάδη.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή