9 Ιαν 2010

Κάλλιο αδωνόδενε παρά αδωνογύρευε..

9 Ιαν 2010 , 6:31 π.μ.
Ο λόγος, για την επερχόμενη απάντηση του Αδώνη Γεωργιάδη για τα ψεύδη που διέσπειραν αυτός και το κόμμα του σχετικά με τα γραφόμενα της κ. Δραγώνα.

(διαβάστε και το σχετικό άρθρο από τα ΝΕΑ: "Τι είν' η πατρίδα τους")

(διαβάστε και τη σχετική έρευνα του Ιου: "Υπόθεση εθνικής πλαστογραφίας" )

__________________________________







Τελικά όπως βλέπετε θα πάρει θέση τη Δευτέρα ο κ. Γεωργιάδης, διότι, εκτός του ότι πρέπει να διαβάσει επιτέλους και το βιβλίο της κ. Δραγώνα, προέχει και το σοβαρό (sic) ζήτημα του δημοψηφίσματος που ευελπιστούν να γίνει, και έτσι επιβαλλόταν στις 2 τελευταίες εκπομπές να συνεχίσει τον αγώνα του με την κατατρομοκράτηση του κόσμου για να "σώσει" την Ελλάδα από τους μπαμπούλες μετανάστες (ακούς εκεί που θα δοθούν και δικαιώματα στους μετανάστες, λες και είναι άνθρωποι..).

Όχι κ. Γεωργιάδη, τι σχέση έχει η Μπουμπουλίνα με την κ. Δραγώνα; Από πότε γίνεται κάποιος Μπουμπουλίνα μόνο εκ του γεγονότος που αποκαλύφθηκαν ψεύδη ειπωμένα εις βάρος του;
Η Μπουμπουλίνα είστε σαφέστατα εσείς με τον εθναπελευθερωτικό αγώνα που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Και πολύ καλά κάνετε βεβαίως εσείς και το κόμμα σας με αυτή την εκστρατεία που διοργανώσατε. Διότι είναι ιδεολογική σας υποχρέωση να επιζητείτε απλουστευτικούς τρόπους για επιλύσεις κοινωνικών ζητημάτων -που αφορούν δηλαδή ανθρώπινες υπάρξεις- με μονολεκτικές απαντήσεις.
Με ένα "ΝΑΙ" ή ένα "ΟΧΙ" αντιμετώπιζε πάντα η πιο παραπέρα Δεξιά ότι έχει να κάνει με ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια, οπότε κι εσείς (ως κόμμα) οφείλετε να μείνετε συνεπείς και να δείξετε τον ..σεβασμό που ιστορικά φημίζεστε να δείχνετε πάντα σε αυτά τα δύο.

Πάντως αργήσατε κατά πολύ να διοργανώσετε αυτή την ξενοφοβική εκστρατεία. Λογικά θα έπρεπε να το κάνετε αυτό προ τριετίας περίπου ενάντια στον ίδιο τον αρχηγό σας, όταν αυτός σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ πάρα πολύ σωστά δήλωνε:


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 27/03/2007
(κ. Γεωργιάδη, σας προτείνουμε να μη κάνετε το λάθος και διαβάσετε τη Δευτέρα στην εκπομπή σας αυτή τη δήλωση του αρχηγού σας, αν δε θέλετε, φίλοι και εχθροί, να σας μουτζώνουν με χέρια και με πόδια..)

Εν ολίγοις, για να κατανοηθεί το τραγελαφικό και οξύμωρο της όλης υπόθεσης, το ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη στιγμή τρέχει πανικόβλητο στους δρόμους και μαζεύει υπογραφές για δημοψήφισμα, για να καταπολεμήσει αυτό ακριβώς που υποστήριζε ο Καρατζαφέρης προ τριετίας.

Δείτε για παράδειγμα τι γράφει εν πλήρει συγχύσει και πανικώ ο κ. Γεωργιάδης στο μπλογκ του:



"Όταν αυτές οι θέσεις του νέου Πρωθυπουργού έγιναν γνωστές, όλοι μας βρεθήκαμε προ μεγάλου φόβου."
Μα καλά κ. Γεωργιάδη, όταν τις ίδιες ακριβώς θέσεις γνωστοποιούσε ο αρχηγός σας δεν φοβηθήκατε καθόλου; Μια μικρή τρεμούλα έστω; Ένα απαλό ρίγος;

Αυτά απλώς για να καταλάβετε για ποιό λόγο το ΛΑ.Ο.Σ. δεν λαμβάνεται υπόψιν ως σοβαρό κόμμα και γιατί η ΝΔ αποφεύγει να συνεργαστεί μαζί του, όσο και αν την παρακαλάει γονυπετής ο Καρατζαφέρης.

Και κάτι άλλο..

Σχετικό με το μεταναστευτικό κι αυτό, που το διατυμπανίζει εδώ και χρόνια η ακροδεξιά, είτε ως ερώτημα, είτε ως επιχείρημα. Όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε, στο ίντερνετ, στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα, θα πεταχτεί κάποιος του ΛΑ.Ο.Σ. και θα εκτοξεύσει το τάχα κρίσιμο ερώτημα:

"Πόσους μετανάστες χωράει αυτή η χώρα;"

Και μετά από αυτό το "κρίσιμο" ερώτημα, ακολουθεί συνήθως το μετά εξυπνακίστικου υφακίου ποιηματάκι: "Πείτε μας εσείς ένα αριθμό! 3%;, 5%;, 15%; Πόσους αντέχει η οικονομία μας; Πείτε μας έναν αριθμό να τελειώνουμε!"

Και το δυσάρεστο είναι, ότι μετά από αυτό κάθονται οι παρευρισκόμενοι και τους κοιτάνε σαν χάνοι, και δεν βρίσκεται ένας να τους πει:

Αφού διαλαλείτε πως δεν είστε ρατσιστές και το μεταναστευτικό δεν είναι για σας ζήτημα ρατσιστικό αλλά οικονομικό, τότε πείτε μας εσείς πόσους κατοίκους χωράει αυτή η χώρα;
Πόσους κατοίκους αντέχει η οικονομία μας; 10εκ.;, 15εκ.;, 40εκ;
Πείτε έναν αριθμό και ποσόστωση στους κατοίκους τώρα.
(και τσιμουδιά για το δημογραφικό εννοείται -αφού είναι οικονομικό το ζήτημα και δεν είστε ρατσιστές)

Σχετικά με το μεταναστευτικό και το ΛΑ.Ο.Σ., για όσους δεν το έκαναν ως τώρα, προτείνουμε να διαβάσετε οπωσδήποτε το σχετικό μας άρθρο, όπου αποδεικνύεται και πάλι μια πληθώρα ψεμάτων του ΛΑ.Ο.Σ. επ' αυτού, με αποκορύφωμα τη διάψευση της βρετανικής κυβέρνησης στα ψεύδη του Καρατζαφέρη:



====================================

Τα παραπάνω αποτέλεσαν απλώς μερικές σκέψεις για την πανικόβλητη αυτή εκστρατεία κατά των μεταναστών που διοργανώνει το ΛΑ.Ο.Σ., για την οποία ως τώρα δεν γράψαμε κάτι και έτσι αδράξαμε την ευκαιρία να τα προσθέσουμε εδώ.

Ο κύριος σκοπός αυτής της δημοσίευσης, όπως μαρτυράει και ο τίτλος της, είναι προς αποφυγήν περιπετειών, μιάς και έχουμε ήδη μια κάποια εμπειρία με τις απαντήσεις που μας δίνει ο κ. Γεωργιάδης μέσω τηλεοράσεως.
Αναφέρομαι στη υπόθεση με το θέμα του Ισοκράτη, όπου χρειάστηκε να γράψουμε τρία κατεβατά και να μας απαντήσει σε 2 εκπομπές για να παραδεχτεί επιτέλους ότι ο Ισοκράτης στον Πανηγυρικό του όταν μίλούσε για "αυτοχθονία" δεν εννοούσε όλους τους Έλληνες (όπως διαστρεβλωδώς υποστήριξε αρχικά), αλλά μόνο τους Αθηναίους.
(για όσους δεν γνωρίζουν: 1, 2, 3)

Για να μη κάνουμε λοιπόν πάλι τη διαδρομή Κολωνάκι-Σύνταγμα μέσω Τόκιο, και βλέποντας όλες αυτές τις μέρες διάφορους γλείφτες και χειροκροτητές να αντιπαραβάλουν κάτι κωμικοτραγικά αντεπιχειρήματα του τύπου "δεν αναφέρονται αυτά στο βιβλίο αλλά αυτά εννοεί επειδή είναι προοδευτικιά", διευκρινίζουμε επακριβώς πάνω σε ποιά πράγματα περιμένουμε, αλλά και έχει την υποχρέωση, να απαντήσει:



Άδωνις Γεωργιάδης:
  1. Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν ένα εθνικιστικό παραλήρημα, το οποίο χάλασε την αρμονική συμβίωση των λαών της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  2. Η επίκληση στο μεγαλείο του Παρθενώνος αποτελεί εμμονή στο παρελθόν.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  3. Εμείς δεν είμαστε Έλληνες και φαντασιωνόμαστε πως είμαστε Έλληνες.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  4. Είναι ρατσισμός να επικαλείσαι την ελληνική σου ταυτότητα, διότι δεν είσαι Έλλην ούτε κι εσύ, οπότε γιατί το επικαλείσαι;
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  5. Είναι ντροπή να μιλάμε για τη θρησκεία μας, για τις παραδόσεις μας και οτιδήποτε άλλο στην Ελλάδα και ότι πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες στις μειονότητες, στους μετανάστες πάσης φύσεως για να πάρουν όσα γίνεται περισσότερα από όλους εμάς τους γηγενείς.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  6. Η διάκριση σε μετανάστη και γηγενή είναι αισχρή.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  7. Η επίκληση στο αρχαίο μεγαλείο είναι προϊόν αρχαιοπληξίας και προγονοπληξίας.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)

Καρατζαφέρης:
  1. Δεν είμαστε Έλληνες, μας έκαναν Έλληνες.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  2. Η Επανάσταση του 1821 ήταν επεκτατική εθνική πολιτική.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  3. Οι Έλληνες είναι ρατσιστές και ο νεοελληνινός πολιτισμός βασίζεται στον τούρκικο πολιτισμό.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
  4. Η εθνική και ρατσιστική ταυτότητα των Ελλήνων ενισχύεται από την αποσιώπηση της ιστορίας και του μεγαλείου της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
    (πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)

Επίσης, οφείλει να δώσει απάντηση και στο που ακριβώς αποδεικνύονται τα γραφόμενα του λερναίου ψευδολογικού κειμένου, που έχει διαδώσει παθιασμένα ο χώρος του σε κάθε γωνιά του διαδικτύου, που μέρος του οποίου διάβασε ο αρχηγός του στη Βουλή και που με αφορμή το περιεχόμενό του κατέβηκε ο ίδιος με τη νεολαία του κόμματός του σε διαδήλωση: http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=15202

Να μας πεί δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης τις πραγματικές σελίδες στις οποίες αναφέρονται όλα αυτά, όπως και το πραγματικό βιβλίο, διότι σε αυτό που κρατάμε δεν τα βλέπουμε ούτε ως υπονοούμενα, όσο και να αφήσουμε τη φαντασία μας να οργιάσει..

Έντιμο βεβαίως θα ήταν αν έπαιζε και το προηγούμενο βίντεο στην εκπομπή του, όπου βρίσκονται μαζεμένες οι δηλώσεις τους για την κ. Δραγώνα, για να γίνει κατανοητό πάνω σε τι ακριβώς απαντάει και όχι να δώσει απάντηση στο στυλ "τώρα απαντάω στο JUNGLE-Report και λέω ότι μου καπνίσει" (μιλάμε εκ πείρας).
Ακόμα πιο έντιμο δε, θα ήταν μια γραπτή απάντηση στα όσα τους καταλογίζουμε, όπου θα απαντούν ακριβώς σε κάθε σημείο του σχετικού μας άρθρου. Δηλαδή σαν αυτήν ακριβώς τη γραπτή απάντηση που δεσμεύτηκε να μας δώσει ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα του Ισοκράτη και ουδέποτε είδαμε.

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε από την αρχή ως το τέλος ολόκληρη την απάντησή του -όπως άλλωστε πράττουμε πάντα.

Ελπίζουμε με τα παραπάνω να έχουμε συνεννοηθεί.


.
.
.
.
.

ΥΓ1: Τώρα τελευταία το ΛΑ.Ο.Σ. έγινε ..μαρξιστικό. Οι αφοί Γεωργιάδη άρχισαν να θαυμάζουν και να διαφημίζουν διαρκώς ένα μαρξιστικό βιβλίο και υποσχέθηκαν να το έχουν πάντα μαζί τους για να το διαβάζουν και στους υπολοίπους. Πάνω σ' αυτό διαβάστε την ανάλυση στο ιστολόγιο "οπορτουνιστική παρέκκλιση": http://parekklisi.wordpress.com/2010/01/08/marx-metanastes/

ΥΓ2: Δεν είναι παράξενο που οι του ΛΑ.Ο.Σ. ξαφνικά σταμάτησαν στις εκπομπές τους να αναφέρονται στα "ανθελληνικά γραφόμενα" της κ. Δραγώνα, ενώ προηγουμένως δεν υπήρχε εκπομπή που να μην διαβάσουν τουλάχιστον 2-3 από αυτά;

ΥΓ2: Δεν είναι κωμικό να βλέπουμε στελέχη και οπαδούς ενός κόμματος να ενίστανται και να ωρύονται για πτυχία άλλων, όταν οι μεν προτείνουν και οι δε ψηφίζουν για Πρωθυπουργό κάποιον που δεν έχει τελειώσει το 6τάξιο Γυμνάσιο;
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή