15 Φεβ 2008

Μία δικαστής, ένα μπουρδέλο μα πέρα και πάνω απ' όλα η ΚΥΡΙΑΚΗ

15 Φεβ 2008 , 10:43 π.μ.

1. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι "μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο
Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των
παραπάνω θεμάτων.

Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή
φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω
βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο αρχικά δεν επιτρεπόταν (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request") αλλά σύντομα προστέθηκε αντίγραφο του βίντεο με δύνατότητα ενσωμάτωσης.


2. Οι πορείες της 13ης Φεβρουαρίου 2008

Την περασμένη Τετάρτη, ακινητοποιήθηκαν τα πάντα. Η καθολικότητα της απεργίας ήταν καταφανής, πλην όμως ο αγωνιστικός παλμός στις πορείες δεν ήταν σαν εκείνο του Δεκέμβρη.
Ίσως η πολυδιάσπαση των εγωνιστικών μετώπων
Ίσως το κρύο (!!!)
Ίσως ο μικρότερος βαθμός συντονισμού
να συνετέλεσαν στον μειωμένο αγωνιστικό παλμό, αυτό όμως δεν αφαιρεί το νόημα της ημέρας, το οποίο πρόσθεσε ένα ακόμα ΔΕΝ στα τρία προηγούμενα του Καραμανλή.

1. Δεν θα θιγούν συντάξεις
2. Δεν θα αυξηθούν εισφορές
3. Δεν θα αυξηθούν όρια ηλικίας

4. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

φωτό: athens.indymedia.org

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολλών "μπάχαλων" παράλληλα με την πορεία εργαζομένων του κύριου μπλοκ Τίποτα το βίαιο δεν συνέβη. Οι εργαζόμενοι περιφρουρήσαμε την πορεία μας σωστά, αλλά και οι "preatores urbanus" το σκέφτηκαν καλύτερα. Ίσως αν τους παρότρυναν οι φίλοι τους (λέγε με Χρυσή Αυγή) να μην το σκεφτόντουσαν καθόλου.


3. Η Κυριακή 17/2/07

Λίγος λόγος γίνεται για την Κυριακή που μας έρχεται. Τουλάχιστον εδώ. Στην Ελλάδα που ζει στην εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ της. Την ίδια ώρα ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις προεδρικές εκλογές της Κύπρου. Η επίσημη γραμμή η από Ελλάδος εκπορευόμενη, θέλει την αντικατάσταση του Τάσσου Παπαδόπουλου. Είναι ώρα για τον κυπριακό λαό να δείξει πως έχει ακόμα εκείνο το αισθητήριο της αληθινής πολιτικής και την ίδια αγάπη για τον τόπο του, όπως όταν ψήφιζε το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.




Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή