26 Αυγ 2010

Στην εντατική ο Κώστας Πλεύρης

26 Αυγ 2010 , 10:17 μ.μ.
Στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από σήμερα το απόγευμα ο γνωστός θεωρητικός του ελληνικού και γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Δρομοκαΐτειο, σήμερα η ώρα 17:30, ύστερα από έντονες ενοχλήσεις εντός της κρανιακής κοιλότητας.

Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη συνέχεια καθισμένο στο προσκεφάλι του, κάνοντάς του αέρα στο πρόσωπο με το μεγάλου σχήματος βιβλίο του νοσηλευόμενου "Οι Εβραίοι, όλη η Αλήθεια".

Οι έντονες ενοχλήσεις άρχισαν ύστερα από την ανάγνωση του ακόλουθου δημοσιεύματος από το ιστολόγιο SalataTV:


Δύο Βέλγοι, ο δημοσιογράφος Jean Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren έψαξαν, βρήκαν και πήραν δείγματα DNA από 39 διαφορετικούς συγγενείς του Αδόλφου Χίτλερ με σκοπό να ανακαλύψουν τις ρίζες του. Το αποτέλεσμα; Ο μεγαλύτερος αντισημίτης του 20ού αιώνα ήταν... Εβραίος!

Αναλύοντας δείγματα από το σάλιο 39 συγγενών του Αδόλφου Χίτλερ, με πιο "κοντινό" τον ξάδερφο του, έναν αγρότη από την Αυστρία, οι δύο Βέλγοι παρατήρησαν ότι και στα 39 δείγματα βρέθηκε ένα κοινό γονίδιο που ονομάζεται Haplogroup E1b1b1, και που εμφανίζεται συνήθως στο Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, αλλά και σε κοινότητες Εβραίων! ΓΙα την ακρίβεια, όπως αναφέρουν στην έρευνά τους, το εν λόγω χρωμόσωμα βρίσκεται σε ποσοστό 20% σε Εβραίους Ασκενάζι και στο 30% των Σεφαραδίτικων Εβραίων!

Το περιοδικό Knack που δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποστήριξε ότι τα τεστ έγιναν κάτω από εξαιρετικά αυστηρές συνθήκες. «Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος σκότωνε τελικά τους ίδιους του τους συγγενείς», σχολίασε ο Ρόνι Ντεκόρτ, γενετιστής από το Πανεπιστήμιο Leuven.

Πράγματι, η θεωρία της εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ υπάρχει εδώ και καιρό, καθώς πιστεύεται ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και ενός 19χρονου Εβραίου. Η επιστήμη ήρθε να δώσει λίγη περισσότερη εγκυρότητα σε αυτή την εκδοχή.

Δε σε χάλασε, Πλεύρη!

Πηγή: http://www.salata.tv


_________________Διαβάστε επίσης: O Άδωνις και το αγαπημένο του βιβλίο

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή