16 Φεβ 2012

"ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι μας είναι πεντακάθαροι" - Το video μας, που ενόχλησε και λογοκρίθηκε από τον ΣΚΑΪ

16 Φεβ 2012 , 4:03 μ.μ.

Προχθές έφτιαξα ένα σατιρικό βίντεο-παρωδία με βάση τα διάφορα διαφημιστικά σποτάκια που παίζει τώρα τελευταία ο ΣΚΑΪ, όπου παρουσιάζει τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους-μαριονέτες του ως το άκρον άωτον της έντιμης και ειλικρινούς δημοσιογραφίας. Εν ολίγοις, ο σουρεαλισμός στο κόκκινο.

Το ότι το βίντεο αυτό έγινε τόσο δημοφιλές και διαδόθηκε πάρα πολύ μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αυτό δεν το περίμενα. Προφανώς εξέφραζε τον κόσμο, γιατί έλεγε αυτά ακριβώς που σκέφτονται και οι περισσότεροι γι αυτό το φιλομνημονιακό διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο κανάλι.


Όλα αυτά σίγουρα δεν άρεσαν στον ΣΚΑΪ, που αντέδρασε καταγγέλλοντάς το στο youtube για "παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων", με αποτέλεσμα το youtube να το κατεβάσει από τον λογαριασμό μου.
Η επίκληση των πνευματικών του δικαιωμάτων είναι φυσικά πράγμα γελοίο, αφού στο youtube παίζουν ανενόχλητα, εδώ και χρόνια, εκατοντάδες βιντεάκια/αντιγραφές από τον ΣΚΑΪ, μέχρι και ολόκληρες πολύωρες εκπομπές... ...όμως ο ΣΚΑΪ συγκινήθηκε μόνο για το ενός λεπτού βιντεάκι μου.

Για να μην τα πολυλογούμε, το βίντεο αυτό το ανεβάζουμε ξανά, σε άλλο σέρβερ, και προσθέτουμε και ακόμα ένα βίντεο-bonus, ως μπουρμπουάρ για τον Αλαφούζο, σαν ανταμοιβή για το νέο ταλέντο που ανέπτυξε, αυτό του λογοκριτή της σάτιρας.

{είναι η τρίτη φορά που ανεβαίνουν, το ΣΚΑΪ τα ξαναέριξε μία περίπου ώρα αφ' ότου δημοσιεύθηκε αυτό το άρθρο}

"ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι μας είναι πεντακάθαροι (Part1)" [το λογοκριμένο]:



"ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι μας είναι πεντακάθαροι (Part2)" [το μπουρμπουάρ]:

(big thanks στους πεινασμένους εκφωνητές)
____________________

Αν τα βίντεο σας αρέσουν και προτίθεστε να τα αναδημοσιεύσετε, τότε μην το κάνετε με τα ήδη ανεβασμένα που μόλις είδατε, γιατί είναι πιθανόν να μας τα ξαναρίξουν και να εξαφανιστούν πάλι.

Προτείνουμε να τα κατεβάσετε στον σκληρό σας δίσκο και να τα ανεβάσετε στους διαδικτυακούς χώρους όπου διαθέτετε λογαριασμό  (facebook, blogger, youtube κ.λπ.).

Όσες περισσότερες φορές, τόσο το καλύτερο.

Στο ίντερνετ είναι καλό να μην περάσει κανενός μεγαλοκαναλάρχη ο τσαμπουκάς.

Στα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνά τους μπορεί να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ανάλογα με το συμφέρον τους, μπορεί να διαπλέκονται με τους πολιτικούς εις βάρος μας και προς όφελός τους, μπορεί να προπαγανδίζουν ανενόχλητα αποκρύπτοντας την αλήθεια, προβάλλοντας ότι τους συμφέρει και  τρομοκρατώντας τον κόσμο για να περάσουν οι πολιτικές που ευνοούν τις επιχειρήσεις τους..

..όμως το ίντερνετ είναι δικό μας .-
____________________


Download links για τα δυο βίντεο

VIDEO 1: http://www.mediafire.com/?pi0pvkipub7282w
VIDEO 2: http://www.mediafire.com/?g5xnwtf3y2tbxx2

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή