8 Απρ 2008

Αγαπητές Σκοπιανές και αγαπητοί Σκοπιανοί...

8 Απρ 2008 , 7:59 π.μ.
Photobucket


Αγαπητές Σκοπιανές και αγαπητοί Σκοπιανοί,

για το δικό σας το καλό και μόνο, θα ήταν καλό να σταματήσετε να διεκδικείτε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας.

Όχι μόνο λόγω του τραυματισμού της όποιας ιστορικής αλήθειας, αλλά πολύ περισσότερο λόγω του ότι ακόμα και αν εντέλει καταφέρετε να κερδίσετε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, αυτό δεν θα σας επιφέρει απολύτως κανένα όφελος όσον αφορά την ανάπτυξη και την πρόοδο του νεοσύστατου Κράτους σας.

Δείτε για παράδειγμα τη γείτονά σας χώρα, την Ελλάδα.
Η οποία αν και έχει το όνομα και την ιστορία ενός από τους πιο λαμπρούς πολιτισμούς στην ιστορία του Ανθρώπου, σήμερα αποτελεί ένα παράδειγμα προς αποφυγήν για κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα.

Από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς.

Είτε δηλαδή πρόκειται για τον τωρινό της πολιτισμό, είτε για την πολιτική της, είτε για τα γράμματά της, είτε για τις υποδομές της, είτε για την οικονομία της, είτε για την παρηκμασμένη και διεφθαρμένη κοινωνία της.
Μόνο η φυσική ομορφιά της έμεινε, αλλά και εκεί γίνονται γοργά και μεγάλα βήματα για την ανατροπή.

Και όχι μόνο, αγαπητές Σκοπιανές και αγαπητοί Σκοπιανοί, δεν θα σας επιφέρει απολύτως κανένα όφελος το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας, αλλά, πολύ πιθανόν, το "πλεονέκτημα" αυτό να μολύνει και εσάς με τον "νεοελληνικό ιό" και με όλες τις επακόλουθες επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτός.

Η επίδραση του "νεοελληνικού ιού" κάνει τον άνθρωπο τεμπέλη και κουτοπόνηρο, που αντί να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του με αυτογνωσία -αντί να δει κατάματα την ανεπάρκεια και την αμορφωσιά του, αντ' αυτού προτιμάει να κρύβεται, επικαλούμενος κάτι που δεν κατέχει.

Το μεγαλείο των Αρχαίων.

Δηλαδή την προ χιλιετιών πολιτισμική ανωτερότητα των Αρχαίων, ώστε υπό το πέπλο της να καλύψει τη σημερινή ελεεινή του κατάσταση.


Εκτός αυτού, αγαπητές Σκοπιανές και αγαπητοί Σκοπιανοί, με τις μη διεκδικήσεις σας, του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, θα μειωθούν και οι πιθανότητες ώστε να έχουμε την ατυχία να αντικρίζουμε σε πατσαβούρια (μερικοί ηλίθιοι τα αποκαλούν και "πατριωτικές εφημερίδες") τον κάθε λογής στοκόμυαλο και ανήθικο αληταρά -υπό την επιρροή κάποιας νοητικής αναπηρίας ονόματι "εθνικισμός"- να ασχημονεί με τον πιο χυδαίο και ανθελληνικό τρόπο κατά κάθε θεμελιώδους κανόνα Ηθικής και Αξιοπρέπειας:

ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"!
Τελικά όλα εδώ πληρώνονται, σε αυτή τη ζωή! Ο "αρχηγός" της σκοπιανής προπαγάνδας στην Ελλάδα, τον οποίο έχουν διαφημίσει όλοι οι εγχώριοι θολοκουλτουριάρηδες (με πρόσφατο παράδειγμα τον μεγαλοδημοσιογράφο Θεοδωράκη!) Παύλος Βοσκόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας, μετά απο εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ σοβαρή και φαίνεται ότι του... στοίχισε το "βέτο" της Ελλάδας στη... γυφτοσκοπιανία, που άλλωστε θεωρεί και πατρίδα του! Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του πράκτορα των σκοπιανών συμφερόντων είναι τόσο σοβαρή που εάν συνέλθει να αναφωνήσει... η Μακεδονία είναι Ελληνική!
Το δικό μας σχόλιο είναι ένα και μοναδικό. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!




Γι αυτό αγαπητές Σκοπιανές και αγαπητοί Σκοπιανοί, αφήστε τα ονόματα και τις ιστορίες σε εμάς τους "ανώτερους", που όπως βλέπετε τα αξίζουμε και με το παραπάνω.

Ξεκινήστε καλύτερα να φτιάξετε από το μηδέν τη δική σας ιστορία και όπου ακούτε για ελληνικά μεγαλεία και πολιτισμούς, να τρέχετε λες και τρέχετε για τη ζωή σας.
Γιατί σίγουρα δε θα θέλατε ποτέ στο μέλλον να καταλήξετε στην κατάντια των Νεοελληνέζων.


Εμάς αφήστε μας στην "ανωτερότητά" μας...


...ή βρείτε μας κανένα άλλο όνομα μήπως και σωθούμε.



(Εδώ η αγγλική μετάφραση από τον blogger



ΥΓ:
Φυσικά και ορισμένοι γνωστοί αλητήριοι του ΝΕ.Ο.Σ. φόρουμ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τη χυδαιότητα του Στόκου: http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=8432&postdays=0&postorder=asc&start=0

Αυτό θα πει Ελληνικό Ήθος;


Να δούμε αν θα παρέμβουν ο πρόεδρος ή ο τέως πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.
Έστω και πίσω από τα ψευδώνυμά τους, με τα οποία είναι αρκετά ενεργοί εκεί μέσα.




ΣΧΟΛΙΑ(228)




teleio...



Πολύ σωστές οι συμβουλές.

Και να φανταστείς ότι οι δικοί μας πατριώτες, σε κάθε έκφανση του "πνευματικού" και "πολιτιστικού" επιπέδου τους (βλ. π.χ. αρχαιοελληνικό επίπεδο στόκου), επικαλούνται και τον Σωκράτη, τον Περικλή, τον Αριστοτέλη κ.ά. ανθρώπους του πνεύματος.

Φαντάσου τι κακό (στον εγκέφαλο) έχουν να πάθουν οι Σκοπιανοί, αν επικαλούνται μόνο το Μεγαλέξανδρο, έναν (μεγαλοφυή όντως) άνθρωπο, ο οποίος:

- Έκανε πράξη το σύνθημα "όλους εμάς ενώνει η Ελλάς", ενώνοντας ειρηνικά τις ελληνικές πόλεις, για το καλό (πάντα) των πολιτών τους, κι όχι για ιδιοτελείς σκοπούς.

- Πραγματοποίησε εκστρατεία με στόχο τον "εκπολιτισμό" των βαρβάρων (τύφλα να'χει το κίνημα του Διαφωτισμού).

- Καθιέρωσε την (κατ'επίφαση) νομιμότητα του πολέμου, βάση του κληρονομικού δικαιώματος της αντεκδίκησης. Αιώνες αργότερα, το ίδιο επιχείρημα θα προβάλει και ο "εκπολιτιστής" Μπους: "this guy[ενν. Sadam] tried to kill my dad" (βλ.http://archives.cnn.com/2002/ALLPOLITICS/09/27/bush.war.talk/).



Χμμ ενδιαφέρουσα προσέγγιση! Ντάξει, δεν είναι πρώτη φορά που ο "Στόκος" δίνει ρεσιτάλ μισανθρωπίας... Αναρωτιέμαι πως συνδιάζεται αυτή η μισανθρωπία με ένα προκαθήμενο της Εκκλησίας, που τον έχουν κάνει logo τους πλέον!

Σχετικά με τα αρχαία μεγαλεία και τον νεοελληνικό ιό, είναι έτσι και χειρότερα. Μπορεί στο σύγχρονο πολίτισμο να έχουμε καταφέρει λίγα πράγματα, αλλά... "όταν έμεις χτίζαμε Παρθενώνες, οι άλλοι τρώγανε βαλανίδια".

Το γενικότερο μου συμπέρασμα (για το παράδειγμα του Στόχου), είναι ότι όσο συμβαίνουν τέτοιες κρίσεις, οι εθνικισμοί εκατέρωθεν γιγαντώνονται και βρίσκουν και "πάτημα". Κι αυτό δε συμφέρει κανέναν από τους δυο λαούς.



Gravatar Αν έχουν προσβληθεί οι Πρώην Γιουγκοσλάβοι Δημοκράτες της Μακεδονίας από τον νέο-ΕΛ-ληνέζικό ιό;

Μα είναι ήδη πολύ αργά. Βρήκαν στον Μ. Αλέξανδρο ένα πλασέμπο για να παρηγορηθούν για την ανυπαρξία τους σε διεθνές επίπεδο.

Συμπτωματικό ότι προτίμησαν έναν στρατηλάτη και όχι τον φιλόσοφο Αριστοτέλη;

Καλά πέρα από το ότι ήταν θολοκουλτουριάρης είχε γράψει και πολλές ελληνικούρες και δεν τους πολυέπαιρνε να λαμογιάρουν...

Άσε που ένας στρατηλάτης γίνεται πολύ ευκολότερα αποδεκτός από ότι ένας φιλόσοφος από την πλέμπα…

Τους δίνει το αίσθημα ότι μπορεί τώρα να είναι από ισχύ μηδέν αλλά πριν από χρόοοναι εμεις…. Μπλα μπλα μπλα καραμαλκίες….

Βέβαια χωρίς στήριξη από τις ΗΠΑ δεν θα το τραβάγαν τόσο αλλά τεσπα...

Αναμένω τον Σλαβομακεδόνα Λιακοπουλόφσκι που θα μιλάει για τους Μακ από τις Πλειάδες, την κουφάλα γη, τους Ελληνίμ, και το γονίδιο Μ (όπως μαλακία).

Πάντως η απλή αλήθεια είναι η εξής:

Οι άνθρωπες ένιαι Σλάβοι κάτοικοι του γεωγραφικού χώρου της Μακεδονίας, μετά από 1300 -1400 χρόνια παρουσίας φυσικά και μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους Μακεδόνες, ΑΛΛΑ δεν έχουν καμία αποκλειστικότητα στο όνομα, τον γεωγραφικό χώρο, και φυσικά ουδεμία σχέση με την Αρχαία και Ελληνόφωνη του κερατά Μακεδονία.

Αν μιλούσαν κάποια ελληνόμορφη διάλεκτο ίσως, αλλά τώρα...



Gravatar το θεώρησα πραγματικά καλό το αρθράκι και σκέφτηκα αφού απευθύνεται σε σκοπιανούς θα ήταν καλό να υπήρχε και μεταφρασμένο στα αγγλικά (αν και εδώ που τα λέμε πολλοί σκοπιανοί ξέρουν ελληνικά). Μια προσπάθεια:

Dear Skopjans
Only for your own sake, it would be good to stop claiming the name and the history of Macedonia.
Not only do you injure any historical truth, but far more even if you finally manage to gain Macedonia ’s name and history, this fact will bring no benefit on you as far as your newly founded State’s development and progress are concerned.
Take a look your neighboring country, Greece, for example.
Although it has the name and the history of one of the brightest civilizations throughout man ’s history, it is an example not to be copied for every civilized European country.
From any point of view someone sees it.
Either it s about its current culture, or its politics, or its humanity, or its infrastructures, or its finance, or its decayed and corrupted society.
Only natural beauty has left for her, yet big steps are rapidly realized for reversing of this situation.
And not only that, dear Skopjans, it would bring absolutely no benefit Macedonia ’s name and history, but, it is more likely that this “advantage” infect you too with the “neohellenic virus” and with all consequent repercussions that it could have.
The neohellenic virus ’ effect makes human idle and dodgy, who instead of dealing with his problems with self-knowledge –instead of looking his inadequacy and illiteracy straight in the face, instead of those above he’d rather hide, claiming something he owns not.
The glory of Ancients.
Namely ancients ’ cultural superiority thousands of years ago, so as to curtain his current pathetic situation.
Besides that, Dear Skopjans, your no claiming of Macedonia ’s name and history will even reduce possibilities of unluckily facing rags (some fools call them “patriotic newspapers”) stuccoman and unethical son of a bitch of every sort – under the influence of some mental handicap called “nationalism” – to vulgarly and anti-Hellenicly commit indecencies towards every fundamental rule of Ethics and Decency:
Brain attack had Voskopoulos of the “Ouranio Tokso”!


Finally, every fox must pay his fur to the furrier! The “leader” of the Skopjan propaganda in Greece, who has been advertised by all domestic cloudy-intellectual snobs (with a recent example of star-journalist Theodorakes!), PavlosVoskopoulos is hospitalized at Florina, after a brain incident. His situation is too grave and it looks like… Greece’s “veto” against… gypsyskopje, which considers as his homeland, cost him! According to information, the situation of the Skopje interests’ agent is so grave that if he recovers he will exclaim… Maced



Gravatar Η συντεταγμένη αλητεία στο φόρουμ του ΝΕΟΣ τα ίδια λέει. Υπάρχουν εκεί μέσα μερικοί με μυαλό στο κεφάλι τους και κάποια παιδεία –από όσα διαβάζω- αλλά σιωπούν όταν οι συναγωνιστές τους εκφράζουν την χουλιγκανίστικη αντίληψη τους. Και δεν αντιλαμβάνονται αυτοί οι λίγοι πως με τη σιωπή τους στις ασχήμιες των άλλων τους δίδουν πεδίο δόξης λαμπρό και στο τέλος αυτοί και μόνο αυτοί θα προσδιορίσουν το ΛΑΟΣ και θα αναδείξουν το πραγματικό του πρόσωπο.



Gravatar ? where is my fuckin avatar?



Gravatar Ακουσε να δείς, θολοκουλτουρίαρη κουμουνιστή, πράκτορα του Στάλιν και του Μάο Τσε τουνκ!!! Οταν οι Σκοπιανοί χτίζανε βαλανίδια, εμείς τρώγαμε Παρθενώνες! (Η άνάποδα τα είπα; Είμαι και κάποιας ηλικίας ή γυνάικα.)

Εγω είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και ζω στην χώρα που γέννησε εναν Καρατζαφέρη, έναν Πλέυρη, και έναν Άνθιμο! Άντρες δηλαδή με άρχίδια και νιότη! Αντρες που αγαπάνε την χώρα τους και δεν θα την αφήσουν στο έλεος του ένός και του άλλου, αλλα στους δύο και σε εμας!

Ντροπή σας που δεν χρησιμοποιήτε την αρχάια γκριγλική γλωσσα του Αριστοτέλη, του Πιθαγόρα και του Αδωνι!
Χτ-φού σας!



Gravatar Ενώ αρχικά το κείμενο δίνει το σωστό στίγμα, μετά καταλήγει σε γελοιοποίηση της Ελλάδας και των Ελλήνων δυστυχώς.

Μακεδονία και Μακεδονισμός είναι έννοιες που έχουν να κάνουν μόνο με τους Έλληνες και την ιστορία που τους ανήκει και μόνο σε αυτούς ανήκει. Οι Σλάβοι ήλθαν στην περιοχή μετά τον 6ο αιώνα μΧ και η μόνη τους σχέση με τη Μακεδονία έχει να κάνει μόνο με τους Βαλκανικούς πολέμους στις αρχές του 20αιώνα και με την πτώση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δε μπορεί όμως αυτή τους η "εμπλοκή" να τους κάνει με τον οποιονδήποτε τρόπο να ιδιοποιούνται την Μακεδονική ιστορία ως προς την καταγωγή και προέλευση αν θέλετε. Οι Τούρκοι ήλθαν στον Ελλαδικό χώρο, τον κατέλαβαν επί 500 χρόνια και σήμερα βρίσκονται στην Ιωνία η οποία ήταν και αυτή ιστορικά Ελληνικός χώρος. Ποτέ δεν είπαν όμως οι Τούρκοι ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ιώνων (αν και υπάρχουν και τέτοιοι παραχαράκτες και κλέφτες) ούτε φυσικά προσπάθησαν να μετονομάσουν τη χώρα τους σε Ιωνία. Ο στοιχειωδώς έστω παιδευμένος άνθρωπος τα γνωρίζει αυτά.

Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση όμως η ιστορία μιας χώρας με την παρακμή και την αποσάρθρωση που προήλθε σε αυτή πολύ αργότερα για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι ανάγκη να τους αναφέρω τώρα. Εάν ήταν έτσι τότε και οι Αιγύπτιοι θα έπρεπε να αποποιηθούν την ιστορία τους και να τη χαρίσουν στους Ισραηλινούς που λέει ο λόγος, μιας και οι Εβραίοι από την Αίγυπτο ξεκίνησαν μάλιστα και Αιγυπτιακή ουσιαστικά ήταν η καταγωγή τους... Αντίθετα οι ψευτομακεδόνες των Σκοπίων μάλιστα ούτε καν Μακεδονική καταγωγή δεν έχουν…..

Τέλος δε ξέρω πως αντιλαμβάνεστε την ανωτερότητα αλλά σίγουρα ανωτερότητα υπάρχει στους έλληνες �



Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
έναντι των περισσοτέρων άλλων εθνών. Και αυτή η ανωτερότητα δεν έχει να κάνει φυσικά με τη βιολογική ανωτερότητα η οποία είναι μία εντελώς γελοία θεώρηση αλλά έχει να κάνει με την ανωτερότητα που προσδίδεται σε μία χώρα με ένδοξη ιστορία και πολιτισμό που έδωσε τα φώτα της σε όλο τον σύγχρονο κόσμο, επιστήμη και πολιτισμό και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν τουλάχιστον γνώστη και καλοπροαίρετο άνθρωπο στον πλανήτη. Για αυτή την ανωτερότητα μάλιστα οι Σκοπιανοί έχουν σκυλιάσει γιατί μόνο κράτη με ιστορία ένδοξη και προσφορά στον πολιτισμό μπορούν να επιβιώσουν στο πέρασμα των αιώνων και ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε και έρχονται. Ανωτερότητα λοιπόν υπάρχει αλλά όχι αυτή που εννοείτε εσείς αγαπητοί φίλοι. Είμαστε πολύ ανώτεροι σαν Έλληνικό Έθνος ιστορικά πάντα και όχι φυσικά βιολογικά και σαν προσφορά στον σύγχρονο πολιτισμό, από όλους τους λαούς σχεδόν και από τους Σουηδούς και από τους ¨Άγγλους και από τους Γάλλους και από τους Γερμανούς και από τους Αμερικάνους και πολύ περισσότερο από τους Σλάβους που προσπαθούν να κλέψουν τη δική μας ταυτότητα για τη γαμημένη αυτή ανωτερότητα που σας λέω. Δε φταίει η Ελλάδα που η ελεύθερη Ευρώπη έζησε το διαφωτισμό και την αναγέννηση, η Ελλάδα ήταν υπόδουλη σε σκοταδιστές επί πολλές εκατονταετίες. Επίσης μερικοί γελοίοι άρχοντες και κυβερνήτες που αποσάθρωσαν τη νεότερη Ελλάδα δε μπορούν να καταστρέφουν τη συνολική εικόνα και προσφορά της χώρας ούτε την ιστορία της. Μη τους κάνετε το χατίρι λοιπόν να χαίρονται κάποιοι κοινοί κλέφτες που οι έλληνες γελοιοποιούν τον εαυτό τους. Μέχρι και μετάφραση είδα, ήμαρτον….



Gravatar @Νάσος
"this guy[ενν. Sadam] tried to kill my dad"

(!!!)
Αυτό πρώτη φορά το ακούω

@george
"Ντάξει, δεν είναι πρώτη φορά που ο "Στόκος" δίνει ρεσιτάλ μισανθρωπίας... Αναρωτιέμαι πως συνδιάζεται αυτή η μισανθρωπία με ένα προκαθήμενο της Εκκλησίας, που τον έχουν κάνει logo τους πλέον!"

Όπως συνδυάζεται και το ιερατείο με την αγάπη κ. Γεώργιε.

@sty
Ασφαλώς και δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία της Μακεδονίας κ. Στάη.
Και καλό γι αυτούς, είναι να μην αποκτήσουν και καμία σχέση γιατί θα το φάνε το κεφαλάκι τους.

@Firfos
Έξοχα κ. Φίρφο!
Αν το ανεβάσετε στο βλογ σας, θα σας λινκέψουμε στο ποστ.

@Shy
Την λαοτιανή αλητεία μόλις την ανέβασα σε ΥΓ κ. Συνεργάτα

@Κυρα Φλαντζενα
Αγαπητή Γιαγιά, μη συγχύζεσαι. Όλα αυτά για πλάκα τα γράφουμε.
Παιδιά είμαστε και κάνουμε αστεία.

@IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, ο σκοπός και το ύφος του άρθρου δεν είναι να γίνουν ιστορικές αναλύσεις και προσεγγίσεις. Αυτά όλοι λίγο-πολύ τα ξέρουμε.
Το θέμα είναι να μη πάρουν οι Σκοπιανοί τα ονόματα και τις ιστορίες μας και τις ανωτερότητές μας και φάνε στο μέλλον με αυτά το κεφάλι τους.
Κρίμα οι άνθρωποι να καταστραφούν πριν ακόμα καλά-καλά δημιουργήσουν το κράτος τους.



Gravatar "ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΩΡΑ για να μη τυραννιέται ο άνθρωπος


σωστα...
οχι τιποτα αλλο αλλα να μη χρειαστει να τον σφαξουμε οταν "ερθει η ωρα""

http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=69183#69183

Μετα παραπονιουνται κιολας τα καταπτυστα κοπροσκυλα οταν τους αποκαλουν φασιστομουτρα.
Μονο για φτυσιμο ειναι οι βρωμιαρηδες και για τιποτα αλλο.



Gravatar i vlakeia tou stoxou einai aperioristi..eimai melos tou laos kai katadikazo tin apithmeni vlakeia tis sigekrimenis filladas..to na evxesai thanato akomi kai ston xeirotero exthro sou se katatasei sta zoa..lipame gia opious apo to komma mas simerizode teties apopseis alla na kserete oti i pleiopsifia katadikazei teties skepseis tou stil eftixos tha pethanei..ta atoma pou grafoun pados sto forum den ekfrazoun to sinolo tis neolaias oute tou kommatos pou einai katheta antitheto sto na evxetai thanato akomi kai ston pio megalo anthellina..



Gravatar episis tha ithela na sas po oti epidi lete oti asxoleiste mono me osous einai''ratsistes'' opos lete kai akrodeksioi'' perimeno video sas sxetika me ta akrodeksia stoixeia pou iparxoun polla mesa stin xrisi avgi,stin nd kai ligotero sto pasok..gia na eiste adikeimenikoi..giati den einai pronomio mono tou enos kommatos i xorou i akrodeksia nootropia kai o xountikos traboukismos..perimeno loipon analoga satirika video..



Gravatar @Anonymous
κ. Ανώνυμε το λινκ που βάλατε δεν υπάρχει. Μάλλον θα σβήστηκε αυτή η δήλωση (κάτι είναι κι αυτό).

@emperor
κ. Εμπέρορ, βλέπουμε καλά πόσο σφοδρά αποδοκιμάστηκε στο ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ αυτή η αηδία του Στόκου... Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΕ.Ο.Σ. έχουν βαρεθεί να την αποδοκιμάζουν...

Όσο γι αυτό:
perimeno video sas sxetika me ta akrodeksia stoixeia pou iparxoun polla mesa stin xrisi avgi,stin nd kai ligotero sto pasok..gia na eiste adikeimenikoi..

Τα είπαμε και τις προάλλες. Αν μας βρείτε υλικό όπου γίνονται από στελέχη άλλων κομμάτων δηλώσεις ακραίες και ρατσιστικές, σαν αυτές των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ., τότε θα τα ανεβάσουμε κατευθείαν. Αυτό είναι υπόσχεση.

Για τη Χ.Α. γιατί κάνετε λόγο;
Γι αυτούς έχουμε ανεβάσει μέχρι και ολόκληρο ντοκυμαντέρ



Gravatar sas parapempo stin ekompi tou maki triadafilopoulou opou kanei anafora gia ton k.vrentzo tou pasok pou ipirkse vasanitsis epi xounts kai en mia nikti vsistike to amartolo parethlon tou kai egine dimokratikos pasokos..episis kalo tha itan na psaxete diloseis tou kiltidi kai tou mixaloliakou pou eksimnoun tn akroadeksia..min mou peite oti ta leo afthereta..psaxte kai seis ligo parapano..edo ksefournizete ekopmes pro dekaetias apo to tileasti kai katagrafete oles tis ekompes tou georgiadi..den sas exo gia toso xazous oste na min boreite na psaksete pia einai ta xountoskila mesa stin nd kai to pasok..episis mia pou les gia tin xrisi avgi den eida kanena satiriko video enantion tou mixaloliakou i melon tis xrisis avgis pou vlepoume sixna stin tv..perimeno loipon gia na do tin antikeimenikotita..parepiptodos tin kinisi gia dianoiksi tou odofragmatos stin kipro xairetise o proedros o firer opos ton lete kai malista pige kai o idios prosopika kai sinexari prosopika ton xristofia gia avti tou tin kinisi..alla avta den sas noiazoun profanos..exete tiflo misos..



Gravatar osi grafoun mesa sto forum den einai aparaitita stelexi tis neos..dld an grapso ego enan kalo logo gia sas eimai evraiompolsebikos kai anarxikos kai an diafoniso eimai xountikos nazistis?episis oson afora tous ratsistes pou exoun ta alla kommata min ksexnate tin dilosi tou alogoskoufi se ena sinedrio opou leei ''kiries kai kirioi edo adi gia enan anthropo exi enan arapi''..kai avto sas ksefige??mou kanei ediposi to poso adikeimeikoi eiste..egi tha perimeno alla mallon mataia..



Gravatar @Spy
Έξοχον.

@imaginos
Πως εννοείται ο "Μακεδονισμός". Πως μπορεί να υφίσταται ως έννοια και τι τέλος πάντων μπορεί να περιγράφει;

@Sty
... και μετά θα διεκδικούν και τα Μακ Ντόναλτς ως στέγη των θεών της μυθολογίας τους, απ' όπου ο Big Mac έκλεψε τη φωτιά και την έδωσε στους ανθρώπους.

από το δοκίμιο του κου Λιακοπουλόφσκι



Gravatar @emperor
Αν βρούμε ντοκουμέντα για ακροδεξιούς, ρατσιστές και εθνικιστές οποιουδήποτε κόμματος, να είστε 100% σίγουρος κ. Εμπέρορ ότι θα τα βγάλουμε στη φόρα.
Όμως χειροπιαστά ντοκουμέντα θέλουμε, όχι απλά φιλολογίες.
Σαν κι αυτά για παράδειγμα που έχουμε βγάλει για όλους τους ακροδεξιούς και τους ρατσιστές που έχουμε σχολιάσει ως τώρα.
Με τη Χ.Α. δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ, γιατί είναι στο περιθώριο. Αν ήταν η Χ.Α. στη βουλή και το ΛΑ.Ο.Σ. εκεί που είναι τώρα η Χ.Α., ούτε καν που θα το δίναμε σημασία.

Με τα συγχαρητήρια του Καρατζαφέρη στον Χριστόφια δεν ασχοληθήκαμε, όπως δεν ασχοληθήκαμε και με την ομιλία του Άδωνι στη βουλή για το ασφαλιστικό.
Δεν είμαστε το επίσημο site του ΛΑ.Ο.Σ. για να ασχολούμαστε με το καθετί. Ασχολούμαστε ως επί το πλείστον με ότι έχει να κάνει με ακρότητες.

Για τα περί αντικειμενικότητας κλπ.. μπορείτε αν θέλετε να μας κάνετε ένα πλάνο, όπως το φαντάζεστε εσείς, για το πως θα φαντάζαμε πιο αντικειμενικοί.
Αφού όμως πρώτα μας εξηγήσετε πάνω σε ποιό πράγμα δεν είμαστε αντικειμενικοί.



Gravatar Στα περί του φόρουμ:

κ. Εμπέρορ, δε μιλάτε με άσχετους. Μέσα από το φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι μέλη, ποιοί είναι στελέχη, ποιοί είναι απλοί ψηφοφόροι και ποιοι είναι οι πρόεδροι της νεολαίας.

Εκτός αυτού, επίσημο φόρουμ νεολαίας κόμματος είναι. Όσο και να μην αντιπροσωπεύουν τα γραφόμενα εκεί μέσα το ίδιο το ΛΑ.Ο.Σ., για την εικόνα του φόρουμ είναι υπεύθυνα τα μεγαλοστελέχη τα οποία έχουν άμεση σχέση και επικοινωνία με την ηγεσία του κόμματος.

Και η εικόνα που δείχνει αυτή τη στιγμή το επίσημο φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., είναι η εικόνα ενός άκροδεξιού, ρατσιστικού και φασίζοντος όχλου.
Εδώ πιστεύω να συμφωνούμε.
Αν δεν συμφωνείτε, είμαι έτοιμος να σας παραθέσω για αρχή καμιά εκατοστή λινκς από το φόρουμ που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου.



Gravatar ******************************
******************************
******************************..........

Edited By Siteowner



Gravatar den einai katholou filologies i ekpompi tou triadafilopoulou gia ton vgentzo tou pasok pou einai vasanistis tis xoudas..oute kai to ratsistiko sxolio tou alogoskoufi se sinedrio..psakse mesa sto youtube kai tha ta vreite..kai min mou peite oti den boreite..edo exete ekpompes apo to tileasti pou exoun ginei prin 10 xronia..psaxte ta kai tha ta vreite..me tin xrysi avgi lete den asxoleiste giati einai sto perithorio kai den einai stin vouli..malista..eseis omos to site sas to exete ftiaksei prin bei to komma mas sti bouli opos kai polla apo ta video ta exete anevasei prin ena me enamisi xrono pou to komma mas den eixe toso megali apixisi ,eixe pososta kato tou 3% kai den itan stin vouli..ara mallon den stekei avto pou les..profanos oute oi fasistes epitheseis ton xrisavgiton sas pirazoun pou dialioun ta pada mazi me touw anarxikous alla sas pirazei ena komma pou oute nazistikes sigedroseis kanei,oyte plakonete sto ksilo me tous anarxikous kai oute anemizei zvastiges..pos einai dinaton na lete oti eiste enantioi ston fasismo kai ton ratsismo kai na min enoxliste kan me tin x.a. pou tosa xronia einai i epitomi tou nazismou stin ellada?o stoxos sas einai profanis..thelete me epaggelmatiko tropo na pliksete ena koinovoulevtiko komma ,pou eklethike dimokratika kai simfona me tin diakiriksi tis 11is avgoustou katharizei se megalo pososto to komma apo ta ipopsifia meli pou anikoun stin akrodeksia..tha sas simvouleva loipon na deite oti o laos mazi me to syriza einai ta mona kommata pou exoun kommatiko organo ipethino gia ton adiratsismo,xoria oti an deite sta forum tis x.a.(me tin idia logiki pou anafere oti avtoi pou grafoun sto diko mas forum kathorizoun kai tin tavtotita tou kommatos mas)vrizoun me ton xeirotero tropo to komma mas kai pragmatika avto apotelei timi mas..tora gia to oti den eiste adikeimenikoi fenetai apo to olo pnevma tou site sas kai ton video afou parousiazete o laos os to megalitero kako tis xoras pou ftaiei gia ta pada..se polla video episis den askeite sovari kritiki xrimopiodan klanies,vrisies kai ivristika sxolia pou meionoun tin poiotita ton video..lete episis oti den asxoleiste me tin stasi tou kommatos stin protovoulia xristofia pou ondos einai thetiki tin epikrotisame kai einai ena proto digma adelfopioisis metaksi ton tourkokiprion kai ellinokiprion..kanonika to ratsistiko laos den tha eprepe na kratisei arnitiki stasi?tora pou kratise thetiki stasi den kanate anafora s ena thema pou einai sxetiko me ton ratsismo opos ton adilanvaneste eseis den kanate kamia anafora..an omos kaname to aditheto tha eisastan oi protoi pou tha kanate video ivristiko enadion tou kommatos..oson afora de kai ta video sas den anaferodai ola se themata ratsismou apo tin diki mas meria alla exete polla ivistika kai xioumoristika video pou den exoun sxesi me tin kritiki pou prepei na ginete apo esas..tha ithela episis na po oti den boro ego na kathoriso to ti prepei na grafete kai ti oxi..diko sas einai to site kanete oti thelete..kalo tha itan omos n



Gravatar κ. Εμπέρορ αφού σας απάντησα πιο πάνω, γιατί μου γράφετε πάλι τα ίδια και τα ίδια;
Και το κακό είναι ότι ποτέ δε γράφετε που ακριβώς διαφωνείτε.

Φυσικά και θα επικεντρώσουμε την κριτική μας περισσότερο στο ΛΑ.Ο.Σ. από ότι στη Χ.Α. μιας και το ΛΑ.Ο.Σ. είναι η μεγαλύτερη ακροδεξιά δύναμη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλη ακροδεξιά παράταξη την πολιτική σκηνή.
Θέλει πολύ μυαλό αυτό για να κατανοηθεί;

Τη Χ.Α. φυσικά δεν την αφήσαμε ανέπαφη, εδώ πχ δυο λινκς στα γρήγορα:
http://jungle-report.blogspot.co...og- post_07.html
http://jungle-report.blogspot.co...og- post_23.html

Να και ένα λινκ για τους ακροδεξιούς που είχαν τα άλλα κόμματα:
http://jungle-report.blogspot.co.../blog- post.html
και τη μπούρδα του Αλογοσκούφη την είχαμε σχολιάσει στα σχόλια κάποιο ποστ.
Εκτός αυτού, τα όποια ακροδεξιά στοιχεία σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι μεμονωμένες περιπτώσεις χωρίς ουδεμία επιρροή στη γενική εικόνα.
Ενώ στο ΛΑ.Ο.Σ. τα ακροδεξιά στοιχεία, είναι ο κανόνας.

Όσο για τα βίντεό μας, όλες οι κριτικές και τα επιχειρήματα βρίσκονται στα κείμενα που τα συνοδεύουν, τα οποία ουδέποτε αντικρούστηκαν. Ούτε από εσάς, ούτε από κάποιον άλλον.
Εκεί είναι που θα μας αποδείξετε ότι δεν είστε αυτά που σας καταλογίζουμε. Με αερολογίες δεν κάνετε τίποτα.



Gravatar Πάντως αν δε θέλετε να ασχολούμαστε με το κόμμα σας, πετάξτε έξω όλα τα ακροδεξιά, φιλοχουντικά και ρατσιστικά στοιχεία ξεκινώντας πρώτα από τον πρόεδρο και την κοινοβουλευτική σας ομάδα και δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σας.
Απορώ γιατί τόσο καιρό δεν τους πετάει έξω το όργανό σας που είναι υπεύθυνο για τον αντιρατσισμό..
Στο φόρουμ έχετε τέτοιο όργανο αλήθεια;

Τις αφορμές πάντως για να ασχοληθούμε, μας τις δίνει το κόμμα σας, δεν τις επινοούμε από μόνοι μας.
Από το ΛΑ.Ο.Σ. εξαρτάται και όχι από εμάς.



Gravatar katarxas den nomizo oti grafo ta idia kai ta idia..tonizo kapoia pragmata kai ta epanalambano mipos kai ksekollisete apo tis logikes tou stil..afou exoun avton kai ton allo sto komma ara oloi xountikoi einai..eseis etsi skepseste kai den boro na to allakso avto ego..tora to pios einai akrodeksios kai pios oxi den to kathorizete apoklistika eseis oute eiste krites ton padon..to kako einai oti o opios sxoliasmos sas gia ratsistika fainomena kai se alla kommata ginetai sta grigora xoris na katheste perispoudasta kai na kanete analiseis epi analiseon vgazodas dika sas kai mono siberasmata afthereta gia mas kai ftiaxnotas video ena soro se antithesi me olous tous allous..oso gia ta krousmata ratsismou ara kai vias pou anaferate oti einai kanonas se mas kai mono pou to lete mou prokalei gelio...prepei omos na omologiseis epitelous oti to fasistiko opos les laos ekane mia esto thetiki kinisi me avti tin epitropi pou dimiourgithike me edoli tou idiou tou proedrou kai ton melon tou pou simainei oti gia na dimiourgithei simainei oti i kommatiki igesia tou kommatos mono akrodeksia den einai gia na kanei tetoies kiniseis..kai telos katigoreis emena oti aerologo kai leo oti nanai pragmata alla koitakse ti les esi..les na petaksoume ekso oli tin koinovoulevtiki omada epidi einai xountiki kai akrodeksia..ade gia ton boridi na to dexto alla kai gia tin arapoglou ton aivalioti ton rodouli kai olous tous ipoloipous den boro na po oti einai xitlerikoi..opos katalavaineis exei kai ta oria tis i laspologia..kai mono pou tous tsouvaliazeis olous me tetoio tropo kai zitas apo mena na min aerologo isos tha eprepe kai esi na psaxteis ligo perissoterokai den sta leo avta me kakia filika pada..



Gravatar Emperor autos pou aerologei eisai mono esu. Tous akrodeksious tou Laos tou exoun kseskepasei edw apo ka8e meria kai me oles tis apodeikseis kai ta stoixeia. Alla ekei kanenas apo esas de milaei. Oloi boubaineste monomias kai kanete tis papies. Mono eks apostasews milate gia au8aireta symperasmata, otan einai epi ths ousias to bazete oloi sta podia.
Mh paristaneis loipon ton xazo kai pas me fthnes dikaiologies na mas bgaleis to Laos antiratsistiko komma enw ola miloun enantion tou. Kalutero anekdoto den eixes na mas peis? Kai mono to oti olo to opadomani tou Laos apoteleitai apo 8aumastes tou Pleyrh ta leei ola.
Mh pate na mas koroidepsete xrhsimopoiontas ta fthna kolpakia tou Karatzaferh me tis taxa antiratsistikes tou diakurhkseis kai thn taxa anektikothta tou. Eseis an 8elete na ta fate, fate ta. Emeis den ta trwme. Oloi kseroume polu kala ti megalo ratsistomoutro einai kai autos kai o Adwnis kai o Boridhs kai o mpompiras Pleurhs kai ta upoloipa asteria tou.
Mh upotimate th nohmosunh mas opws kanete me ta upoloipa koroida.
An synexiseis na les gia antiratsistika paramy8ia tou Laos 8a psaksw sto blog gia ta video pou milaei kata twn metanastwn kai kata twn ebraiwn kai tote 8elw na se ksanadw.



Gravatar ok patrike me tin logiki sou ola ta kommata einai gia ta mpaza afou ola eksapatane tous psifoforous tous me diaforous tropous..alitheia esi ti komma eisai?tora esi eksapolieis ivreis kata padon legodas mou gia ton plevri sinexeia pou den einai kan sto komma edo kai 6 xronia..ithela na kano dialogo mazi sas alla distixos ginete ena me tous xrisavgites kai seis..gineste avto akrivos gia to opio tous katigorite..tiflomenoi apo misos kai tsouvaliazodas tous pades..



Gravatar Ela emperor: http://jungle-report.blogspot.co...og- post_18.html
Ksekiname to dialogo.



Gravatar Ta kalutera links 8a er8oun meta. Auto htan mono gia pro8ermansh.



Gravatar TA EXO DEI OLA TA VIDEO SAS KAI EILIKRINA SE LIGA EXETE NA PEITE KATI SOVARO..ta perissotera einai satirika kai sas tetoia adimetopizode apo olous



Gravatar To post auto de eixe kanena video. Oute kan episkefthkes to link. Apo ekei fainetai poso pro8umos eisai gia dialogo. Den exeis epixeirhmata file na diapseuseis tipota apo ola auta pou grafoun ta paidia edw.
An pas na peis kati gia na sthrikseis to anti8eto apo auta pou lene edw na ksereis oti 8a se 8apsoun kateu8eian me ena megalo ogko apo stoixeia kai apodeikseis. Asto kalutera giati 8a xaseis. Sto lew epeidh eimai apo tous paliwterous episkeptes edw mesa kai exw diabasei sxedon ola tous ta post kai se kanena den milane sthn tuxh. Oti kai na poun to apodeiknuoun. Gi auto asto kalutera.....



Gravatar Emperor
ithela na kano dialogo mazi sas alla distixos ginete ena me tous xrisavgites kai seis..gineste avto akrivos gia to opio tous katigorite..tiflomenoi apo misos kai tsouvaliazodas tous pades.

Γνωστή μορφή δήθεν επιχειρηματολογίας, μηδενισμού της άποψης του άλλου συγκρινόμενη με κάτι αντικειμενικά κακό στα μάτια του συνομιλητή σου.

Και αλήθεια ποια είναι η γνώμη σου για την Χρυσή Αυγή?



Gravatar tora kai si milas aorista..an imoun tiflomenos apo misos opos kapioi apo esas den tha egrafa edo..thelo ton dialogo kai exo dei ola ta video tis zougklas alla kai ta arthra ton sintakton tou site..ego pados dilono laos kai den eimai oute thavmastis tis xountas oute tou plevri..oso gia tin kritiki pou askise stirizete se video periexoun klanies,vrisies kai parousiazete ta ragmata opos sas simferei kai to kserete..den sas katigoro omos giati exete tiflo misos..ego aditheta kai tin kaloproaireti kritiki tha dexto kai opou kano lathos tha to paradexto..



Gravatar i apopsi mou gia tin xrisi avgi einai i xiroteri ..atoma kollimena pou xrisimopioun via berdevoun ton patriopismo me ton xitler kai ton nazismo einai padelos kammena kai epikindina..opos vrepete enas kakos ''xoudikos tou laos'' vrizei tin x.a.i diki sas gnomi gia tous anarxikous??



Gravatar Δεν θα μπω καν στη διαδικασία σύγκρισης δύο εκ διαμέτρου αντίθετων ιδεολογιών που προσπαθείς να μας βάλεις.

Το μόνο που θα πω είναι ότι η μία ιδεολογία μιλάει για ανωτερότητα της φυλής τους ενώ η άλλη για κόσμο χωρίς σύνορα και ανθρώπους ίσους μεταξύ τους.

Υπό αυτή την έννοια οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης γίνεται για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και τίποτα παραπάνω.



Gravatar @emperor
gia tin kritiki pou askise stirizete se video periexoun klanies,vrisies kai parousiazete ta ragmata opos sas simferei kai to kserete


κ. Εμπέρορ, όποιος έχει αυτιά μόνο για να ακούει κλανιές, τότε ακούει μόνο κλανιές.

Όσο για τα υπόλοιπα:
Ναι βγάζουμε αυθαίρετα και λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι γράφουμε για το ΛΑ.Ο.Σ.
Όμως έχουμε πάντα ανοιχτά τα σχόλια μπας και έρθει κανένας χριστιανός να μας διορθώσει και να μας δείξει τα λάθη μας σε αυτά που γράφουμε. Κανείς όμως δεν το κάνει.

Δυστυχώς ούτε και εσείς κ. Εμπέρορ. Τόση ώρα που είστε εδώ και με όλα όσα γράψατε, ακόμα δυστυχώς δε μας έχετε πει τίποτα απολύτως.
Λυπηθείτε μας και δείξτε μας τα λάθη μας.
Το κάθε λάθος μας όμως που βρίσκετε να μας το υποδεικνύετε και με το αντίστοιχο λίνκ για να μπορούμε να πάμε να το δούμε κι εμείς.

Είστε σύμφωνος;



Gravatar den mou apadas..ti gnomi exeis gia tous anarxikous?dld oi anarxikoi pou spane kai pou dialioun ta pada tha feroun tin eirini kai tin agapi ston kosmo??oraio anekdoto..einai to idio anekdoto pou akouo se forum xrisavgiton pou mou lene oti mono emeis noiazomaste gia tin xora oloi oi alloi eiste apatrides..me tis logikes agiopisis tis mias plevras kai perithoriopiisis tis mias kai mono ousiastika apodexese gia ton eavto sou oti anikeis stin mia plevra avti ton anarxikon..



Gravatar spy otan den theloume na apadisoume se kapios tou leme oti leei aerologies..sou eipa gia ton vrentzo tou pasok na kaneis ivrisiko videaki gia ton alogoskoufaki na kaneis akomi ena..oso gia tis klanies pou les oti akouo logiko einai afou se ola ta video mazi me ta fovera mondarismena dokoumenta sas vazete kai diafora ixitika opos to eisai xomenos sta skata i klanies kai ousiastika to opio dikio exete to xanete parousiazodas mia tetoia eikona..kai den mou les kai i arapoglou kai o platidis kai o rodoulis kai o apostolatos einai kai avtoi xoudikoi??xoria oti ksero atoma mesa sto komma se kairaies theseis proin kommounistes kai pasokous..



Gravatar Εχείς δίκιο. Στην ουσία αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι κακέκτυπο αυτού που κάναμε εμείς πριν 200 χρόνια.

Αν δεν είσαι ικανός να φτιάξεις το παρόν και το μέλλον σου, τι να τις κάνεις τις φανφάρες περί παρελθόντος;



Gravatar Περιμένω τα λινκς των άρθρων κ. Εμπέρορ με τα λάθη μας και τα ψέματά μας. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο.
Μη προσπαθείτε να ξεφύγετε με ασχετοσύνες.

Αποδείξτε ότι είστε ικανός να στηρίξετε αυτά που λέτε.

Τα λίνκς...



Gravatar ikanos eimai propagandistis den eimai..kai poso mallon epaggelmatias sto eidos..doste mou eseis ena link diko sas pou parousiazete adikeimenika kai oxi mono apo tin diki sas skopia tin alitheia gia ena thema pou katigoroumaste..spy vlepo mou ta exeis kratimena apo tote pou bike i psifoforia sto forum e?



Gravatar Όχι, όχι. Δεν κρατάω καμιά κακία κ. Εμπέρορ. Ειδικά σε εσάς που είστε και από τους πιο μετριοπαθείς εκεί μέσα.

Απλά από τη στιγμή που μας κατηγορείτε για κάτι και μας ασκείτε κριτική (και καλά κάνετε), με ενδιαφέρει να δω που ακριβώς είναι τα σημεία όπου λέμε ψέματα και κατηγορούμε δίχως λόγο.

Αν δε μου δείξετε τα σημεία αυτά και δεν υποδείξετε τα λάθη μας, τότε δε με βοηθάτε καθόλου. Ούτε εμένα, ούτε τους υπόλοιπους αναγνώστες.
Γι αυτό και επιμένω να μου παραθέσετε κάποια λινκς για να βγάλουμε και κάποια άκρη. Αλλιώς τσάμπα μιλάμε..



Gravatar @Emperor

Φίλτατε Emperor γνωστή τακτική αυτή που ακολουθείς. Ο Πατρικός σε στρίμωξε και εσύ άρχισες να ρωτάς τη γνώμη μας για...τους αναρχικούς και τα "ακροδεξιά στοιχεία" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Έλα φίλε Emperor, πάρε ξανά το link του Patrikoss. Θυμήσου, το ΛΑΟΣ μπήκες να υπερασπιστείς, λέγοντας πως δεν έχουμε επιχειρήματα, και ότι έχουμε τυφλό μίσος. Για να σε δώ. Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο από αυτά που λες προς το παρόν. Προέχει ο λόγος για τον οποίο ήρθες.



Gravatar den akoloutho kamia taktiki frapdigo..kai den me strimokse kanenas..ego ekana anafora sta akrodeksia stoixeia pou iraxoun se ola ta kommata kai sto oti apo to misos pou exete gia to komma mas mas tsouvaliazete olous..kai o filos pio pano an deis rotise ti gnomi exo gia tin xrisi avgi tou eipa tin xioteri kai aitiologisa giati kai meta ton rotisa ti gnomi exei gia tous anarxes kai mou eipe oti ousiastika den ton pirazoun kai einai ta kala paidia..



Gravatar Αγαπητοί φίλοι της Ζούγκλας. Μιας και μάχεστε το φασισμό απ' όπου και εάν προέρχεται αυτός όπως δηλώνετε, σας δίνω αυτό το λινκ http://hygropyr.blogspot.com/200...- post_4595.html για να πάρετε θέση, αν θέλετε.

Σας Ευχαριστώ.



Gravatar Γνωστή η τακτική του συμψηφισμού και της ισοπέδωσης των πάντων και στις παρερμηνείες της αντίθετης άποψης.Νομίζω ότι οποιοσδήποτε διάλογος πάνω σε τέτοια βάση είναι ασύμφορος.



Gravatar @IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, αν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος, όπως περιγράφεται στο κείμενο, τότε είναι φασιστικό και καταδικαστέο.

Όμως θα ήθελα και την επίσημη απόφαση για την ενέργεια αυτή, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Μόνο τα λεγόμενα της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., δε μου αρκούν για να σχηματίσω κάποια άποψη και δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά γιατί ασφαλώς και θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους ως αδικημένο. Είτε είναι, είτε δεν είναι.

Θέλω επίσης και τους κανόνες περί των εκλογών του φοιτητικού συλλόγου της Νομικής Αθηνών, Δηλ. πότε διαγράφεται μια φοιτητική παράταξη από τις εκλογές κλπ...



Gravatar @Emperor: Δεν απαντάς και πάλι. Για να μην το χάσεις, σου το ξαναδίνω. Σχολίασε αυτό. Για αρχή τουλάχιστον. Επίσης, όχι, προσωπικά δεν τρέφω μίσος για κανέναν. Το μόνο που μου προκαλεί ο λαϊκισμός και ο ψηφοθηρικός καιροσκοπισμός του κόμματος που υποστηρίζεις είναι ελαφρύ γέλιο. Δε με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός ούτε για τη ΧΑ ούτε για τους αναρχικούς.

@Imaginos: Συνεχίζεις, έτσι; Δε σταματάς ποτέ; Θα σας πω λοιπόν μια ιστοριούλα, εσένα και τον Emperor, από τα ανέμελα και ευτυχισμένα παιδικά μου χρόνια.

Είχαμε έναν συμμαθητή στη τάξη που ήταν ο πιο φασαριόζος από όλους (συμπαθητικό παιδί κατά τ'άλλα). Κάθε φορά που γινόταν μια κουτσουκέλα στην αίθουσα η δασκάλα έβλεπε αυτόν και (ωωω τί παράξενο)..είχε πάντα δίκιο. Αυτός γινόταν έξαλλος για την "αδικία" και φώναζε "Μα γιατί λέτε μόνο εμένα; ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!".

Ατακτούληδες...



Gravatar (..και το κατοικίδιο να μη νομίζει ότι δεν το πήραμε χαμπάρι)



Gravatar @Imaginos
Ένα μικρό (εντελώς off-topic) σχόλιο. Αφού ήταν ομόφωνη απόφαση όλων των φοιτητικών παρατάξεων, που κολλάνε οι "τραμπούκοι της άκρας αριστεράς" κλπ κλπ κλπ?

Σοβαρά, η είδηση περί αποκλεισμού του Φ.Ο.Σ μου φαίνεται παράξενη από όλες τις απόψεις... θα περιμένω κι εγώ λοιπόν να ακούσω όλες τις απόψεις, πριν βιαστώ να καταδικάσω. Σίγουρα, αν είναι όπως τα περιγράφεις, είναι καταδιακαστέα πράξη,



Gravatar εξαιρετικο!


γελασα πολυ!

φιλακια



Gravatar frapdigo kai go gelao poli me to avatar sou re:perimenoume arthro gia tin fasistiki apagorvsi tis kathodou tis fos pados an kai kseroume oti eseis asxoleiste me pio sovara themta kai oxi me laikistes kai gelios tipous pou theoreite olous emas..



Gravatar τεστ...χιχιχιχι



Gravatar τεστ2



Gravatar @emperor
Και εμείς περιμένουμε απαντήσεις από εσάς κ. Εμπέρορ, αλλά μάλλον θα περιμένουμε για πολύ ακόμα.
Η δεσποινίς Λολιτάκη με τα τεστ της πιο πολλά μας είπε απ' ότι εσείς :P



Gravatar @Emperor: "frapdigo kai go gelao poli me to avatar sou re"

Γειά σου ρε Emperor με τα αστεία σου!Χαίρομαι που γελάς φίλε μου, το γέλοιο είναι το καλύτερο πράγμα στον μάταιο τούτο κόσμο.

Α...πάρε κι ένα δωράκι.

Να μην ξεχνάμε και το λόγο που ήρθες δηλαδή.



Gravatar Πάντως τα καναμε πάλι το σχόλια... Εεεε;

Πάλι με τα μούτρα μεσα στο θέμα είμαστε, όπως πάντα..
Και εγώ πρώτος και καλύτερος (μ' αρέσει μετά που παραπονιέμαι κιόλας..)

Ο Emperor τα φταίει όλα. Προσπαθεί να μας καταστρέψει το μπλογκ και να μας διχάσει κάνοντας μας να μαλώνουμε μεταξύ μας.
Γι αυτό προτείνω ψηφοφορία για να τον διώξουμε :P



Gravatar Την είδηση περί αποκλεισμού της ΦΟΣ την έμαθα σήμερα το πρωί.

Μιας και υπήρξα φοιτητής της Νομικής Αθηνών και ενεργό στέλεχος στην ΚΝΕ τρομάρα μου τότε, θυμάμαι ότι οποιοσδήποτε μπορούσε να κατέβει είτε σαν συνδυασμός - παράταξη, είτε και μόνος του ακόμα, στις εκλογές αρκεί να ήταν φοιτητής της Νομικού η του Οικονομικού η του Πολιτικού τμήματος της Νομικής. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΡΗΤΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ KAI ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

Για να έλθουμε τώρα στα γεγονότα. Αναφέρεται ότι κάποιος φοιτητής του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε σε χώρο όπου είχαν λέει συμβεί έκτροπα μεταξύ ακραίων. Μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω διαβάσει. Προφανώς και φοιτητές της ΔΑΠ, Πανσπουδαστικής, της Αριστερής Ενότητας, του ΕΑΑΚ, του Δικτύου κλπ έχουν εμφανιστεί σε έκτροπα μεταξύ ακραίων αλλά οι παρατάξεις τους δεν αποκλείστηκαν από τις εκλογές.

Επίσης δε μου λέει τίποτα εάν ομόφωνα οι άλλες παρατάξεις απέκλεισαν την ΦΟΣ. Είναι γνωστόν οτι κανείς τους δε χωνεύει τη ΦΟΣ για τους δικούς τους λόγους. Αλλά και πάλι είναι αυθαίρετος και παράνομος ο αποκλεισμός αφού και ένας μόνο φοιτητής μπορεί να κατεβαίνει μόνος του ως υποψήφιος και υπάρχουν και τέτοιοι. Φανταστείτε δηλαδή να «συνωμοτήσουν» οι νεολαίες κάποια στιγμή και να αποκλείσουν ομόφωνα την Αριστερή Ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ η την οποιαδήποτε άλλη νεολαία. Φανταστείτε τι θα γινόταν! Είναι εντελώς γελοίο δηλαδή αυτό που είπε κάποιος παραπάνω ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα!!!

Τι να συζητάμε τώρα, πρόκειται για καθαρό φασισμό και αίσχος πρ�



Gravatar Spy, θα σε μαλώσω. Γι αυτό προτείνω ψηφοφορία για να τον διώξουμε.

Γι αυτό προτείνω δημοκρατική ψηφοφορία για να τον διώξουμε!

Έξω ο πράκτορας Emperor από το Jungle-Report! (Τα υπόλοιπα με φωνή Leonidas από το 300 και ορχηστρική ελληνορθόδοξη μουσική Έρχεται σπίτι μας με προσβολές, ύβρεις και συκοφαντίες να μας διχάσει.

Emperor, δυστυχώς δεν έχω πηγάδι πίσω σου να σε κλωτσήσω να πέσεις μέσα. Έχω όμως μπέρτα. Αν θέλεις πέσε λίγο μόνος σου να ολοκληρωθεί το dramatisation.

Α, ξέχασα. Απειλώ με αποχώρηση.



Gravatar @ Emperor

Αν μου επιτρέπεις (γιατί δε θέλω να νιώσεις ότι όλοι σου την πέσαμε!), η ουσία του διαλόγου εστιάζεται σε ένα σημείο, και είναι απλή.

Είπες στους ζουγκλορεπόρτερ: exete polla ivistika kai xioumoristika video pou den exoun sxesi me tin kritiki pou prepei na ginete apo esas

Επίσης είπες: les na petaksoume ekso oli tin koinovoulevtiki omada epidi einai xountiki kai akrodeksia..ade gia ton boridi na to dexto alla kai gia tin arapoglou ton aivalioti ton rodouli kai olous tous ipoloipous den boro na po oti einai xitlerikoi..opos katalavaineis exei kai ta oria tis i laspologia

Η θέση σου λοιπόν είναι ότι κάποιες φορές η ζούγκλα αποδίδει (άδικα) θέσεις και χαρακτηρισμούς, σε ανθρώπους που δεν τους αξίζουν (τους χαρακτηρισμούς). Από την πλευρά της η ζούγκλα σού ζητάει να το αποδείξεις.

Νομίζω ότι έχεις μόνο δύο επιλογές:

Επιλογή Α) Να τους πεις: "Κύριοι, ορίστε οι αποδείξεις ότι ορισμένες φορές λασπολογείτε και αποδίδετε σε κάποιους άδικους χαρακτηρισμούς: α (λινκ), β (λινκ), γ (λινκ) κλπ."

Επιλογή Β): "Κύριοι, έκανα λάθος και ανακαλώ".

Νομίζω ότι και η Β επιλογή είναι το ίδιο έντιμη και αξιοπρεπής με την Α.

Φιλικα,



Gravatar Νάσο, γνωστέ - άγνωστε, αμέσως έτρεξες να συμμαχήσεις με τον οχτρό ε;

κρμ κρμ, σοβαρά τώρα, Emperor, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο Νάσος. Να προσθέσω μόνο κάτι για να σε βοηθήσω στην ανασκευή των επιχειρημάτων του Jungle Report. Να έχεις ένα σημείο εκκίνησης ρε αδερφέ, αν επιλέξεις τελικά το "Α".

Νάσο προδότη, μη νομίζεις ότι σε ξέχασα. Οργανώνω ψηφοφορία για να μπαναριστείς. Και για να μπανιαριστείς, πράγμα που θα σε διαχωρίσει μόνιμα από εμάς τους άπλυτους.



Gravatar Ωχ, τώρα είδα ότι ξεκίνησε δημοκρατική ψηφοφορία.

Σπάααααυ

πώς μπορώ να βάλω παχιά κόκκινα γράμματα; Και μια φώτο με σκατά, αν είναι εύκολο!

Να φύγει, το μπλογκ ανήκει μόνο σε ανθέλληνες θολοκουλτουριαραίους. Μας ήρθε ο πληρωμένος του Λεπέν να σπείρει τη διχόνοια ( )



Gravatar @ frapdigo

ελπίζω με το πάνω μου σχόλιο να εξιλεώθηκα και να γλυτώσω το μπαν

( χίλια συγγνώμη για τα απανωτά μου σπαμ, αλλά νομίζω ότι το σηκώνει το κλίμα! )



Gravatar Άσε τώρα τις μετάνοιες Νάσο! Έρχεται το Timotei και το Fa "αιθέρια έλαια"! Θα πλυθείς και ποτέ ξανά θολοκουλτούρα δε θα δοκιμάσεις! Και Body Lotion Καρύδα θα προτείνω να βάλεις!

Προδότη κρυφο-πεντακάθαρε Νάσο. Σε λίγο θα αποκαλυφθεί ότι φοράς και αποσμητικό. Και μη νομίζεις ότι δεν ξέρω για τις μπατονέτες. (Πού είναι τα "very evil" smilies και τα bold κοκκινο-μπλέ γράμματα



Gravatar @IMAGINOS
Μιας και υπήρξα φοιτητής της Νομικής Αθηνών και ενεργό στέλεχος στην ΚΝΕ

κ. Ιμάτζινε, σας φαντάζομαι να ουρλιάζετε στα συλλαλητήρια, να κολλάτε αφίσες και να μοιράζετε αιτήματα..



Gravatar ΌΟΟΧΙ! ΟΧΙ αιθέρια έλαια! Ό,τι άλλο εκτός απ' αυτό! Σεβάσου το άπλυτο παρελθόν μου!!! Μόνο μία φορά φόρεσα axe αλλά ήταν γάμος, δικαιολόγησέ με!



Gravatar "Μόνο μία φορά φόρεσα axe αλλά ήταν γάμος, δικαιολόγησέ με!"

Σιγά σιγά ξεσκεπάζεται η αλήθεια, αγαπητοί συνάπλυτοι! Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε και για κρέμες χεριών.

LOL, Νάσο, ελπίζω να μην ήταν ο δικός σου γάμος, γιατί με το Axe πιθανότατα θα έληξε άδοξα και επεισοδιακά! :P

Πάντως οι οχτροί μας κατάφεραν να μας διχάσουν. Του κάκου όμως!

Όλους εμάς ενώνει ο Ιδρώταc!

+ Λυγδιάρισον και ΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΣΤΕΙC+



Gravatar "Με ομόφωνη απόφαση όλων των φοιτητικών παρατάξεων του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της Νομικής Αθηνών (ΔΑΠ–ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΔΙΚΤΥΟ, ΕΑΑΚ), απαγορεύτηκε η κάθοδος της Φ.Ο.Σ. Νομικής στις εκλογές της 9ης Απριλίου."

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει μέλος της νεολαίας του ΛΑΟΣ που θα παραπονεθεί για αυτό!
Στο φόρουμ τους μας απέδειξαν με κάτι ψηφοφορίες για τον Spy και τον Sly ότι είναι όλοι τους είναι υπέρμαχοι κάτι τέτοιων "ομόφωνων αποφάσεων".

ΚΑΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΣ;;

Ψιθυρίσατε τίποτα;
Καμιά άχνα μήπως;



Gravatar @SPY
" κ. Ιμάτζινε, σας φαντάζομαι να ουρλιάζετε στα συλλαλητήρια, να κολλάτε αφίσες και να μοιράζετε αιτήματα.."

Αυτά μόνο? Μη πω και άλλα γιατί θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα...
Εδώ κύριε SPY δεν μπορώ να φανταστώ εγώ σήμερα τις μαλακίες που έχω κάνει στο παρελθόν, θα τις φανταστείτε εσείς?




Gravatar @funEL Knight
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε. Μπορεί να σου το επιβεβαιώσει ο SPY.



Gravatar paidia vlepo oti maxeste gia to pios tha simmaxisei mazi mou omos makria apo mena giati eimai enas kakos mavros xountikos me dontia drakoula pou roufaei to aima tou kathe tholokoultouriaraiouelpizo na txo evnoikis adimetopisis kai na exo toulaxiston dikaioma epilogis meta tin psifoforia anamesa stin kremala(tou kakou fasista)kai sto konservokoutitora na pame ligo sta sovara..kapioi lete oti eimai praktoras tou lepen oti prepei na dialekso anamesa se mia aksioprepi eksigisi kai se mia ligotero aksioprepi..sas leo loipon oti kai mono pou tsouvaliazete tous pades to komma kai akomi kai tous asxetous me tin akrodeksia tous vaftizete akrodeksious afto ta leei ola..giati an thelate na eiste timioi tha legate avtoi einai oi akriaoi mesa se avto to komma avtoi den einai..alla fisika den to kanate..tora gia to paidi pio pano pou leei oti allo i varitita mias apofasis se ena forum opou kalita o spy kai o sly kai oli sas na ksnaepanelthete kapia stigmi kai allo i fasistiki apofasi ton ipoloipon kommaton mesa se ena panepistimio pou sigoura einai ena poli pio sovaro gegonos kai borei na ksanaepanalifthei sto mellon..pados exete plaka edo mesa kai den to leo me kakia mou ftixnete to kefi ores ores..funel exo dei kai ta videakia sou gia ton el-liakoura kai polla apo avta mou aresan



Gravatar @funEL Knight

Οσο για την "ομόφωνη απόφαση" των ΔΑΠ–ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΔΙΚΤΥΟ, ΕΑΑΚ κλπ τι θα πείτε εάν του χρόνου υπάρξει "ομόφωνη" απόφαση των ΔΑΠ–ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, να "αποβάλλουν" την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ " Αριστερή Ενότητα" η άλλη νεολαία από τις εκλογές? Θα λέτε τότε τα ίδια? Αυτοί οι αποκλεισμοί είναι πολύ δυσοίωνα δείγματα που δηλώνουν μόνο φόβο και εμπάθεια.
Και φυσικά το να μπλέκετε τις πουτσ… ε συγνώμη, τα φόρουμς με τις φοιτητικές εκλογές, καταλαβαίνετε από μόνος σας πόσο εκτός πραγματικότητας είστε.



Gravatar @funEL Knight
Πως γυρίζει όμως αυτή η ρημάδα η μπάλα ε;


κ. Ιματζίνε, ξέρει τι λέει ο Συνιππότης.
Στο φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ. έγινε για μας -άνευ λόγου και αφορμής- μια ψηφοφορία για να γίνουμε μπαν, ενώ δεν είχαμε παραβιάσει κανέναν απολύτως κανόνα.
Γίναμε φυσικά μπαν -διότι πρόκειται για ένα άκρως δημοκρατικό φόρουμ- και ακόμα δεν μάθαμε το λόγο. Ίσως μετά από μερικά χρόνια να μας τον πούνε.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με την ΦΟΣ (αν είναι βέβαια αληθή αυτά που ισχυρίζονται στο δελτίο τύπου τους).

Εγώ καταδικάζω ρητά και απερίφραστα τον αποκλεισμό της ΦΟΣ (αν λένε αλήθεια), όμως οι νεοτιανοί να μη μιλάνε καθόλου όταν οι τακτικές τους εφαρμόζονται πάνω τους.

ΚΙΧ!


********
Και δεν έχει καμία διαφορά κ. Εμπέρορ αν πρόκειται για φοιτητικές παρατάξεις ή φόρουμ. Αφού σας αρέσουν αυτές οι μέθοδοι και τις θεωρείτε δίκαιες, τότε εννοείται πως είστε σύμφωνοι με την οπουδήποτε εφαρμογή τους.
Εκτός κι αν είστε έτοιμοι να ομολογήσετε την αδικία που έγινε στο φόρουμ σας...



Gravatar και παλι τεστ για να μην ξεχνιομαστε!



Gravatar kamia adikia den egine sto forum..kapioi ondos ithelan para poli na figoun o spy kai o sply kai alloi na meinoun..etsi apofasistike epitelous na ginei psifofofria gia na vgei mia apofasi..dld an legame na meinete tha eimaste dimokrates eno tora den eimaste?kai sto kato kato tis grafis sto ameso mellon pou kserete borei na epistrepsete..kai spy ksereis poli kala oti den efages ban giati den tirouses tous kanones alla gia tin oli drasi sou enantion tou kommatos ekso apo to forum..dld esi an eixes enan filo kai pigainate kai sto spiti tou kathe mera kai mathenes oti vrizei tin oikogeneia sou dimosia otan den eisai esi paron kai sou zitouse na ksanavrethite sto spiti sou esi kserodas to ti leei tha ton kalodexosoun??



Gravatar lolita ena dio testttttttt



Gravatar Ιμάτζινε.
Για άλλη μια φορά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση ως ανόητος, λοβοτομημένος και από άλλο κόσμο.

Αν κατέβαινε στις φοιτητικές εκλογές παράταξη με την ονομασία "Ουράνιο Τόξο" ενώ τα μέλη της είναι παιδεραστές και εμπρηστές, θα ήταν δημοκρατικό να συμμετάσχουν κανονικά?Αυτό λέτε?



Gravatar @spy

************************************
************************************...

**********************************
***********************************
*********************************
**********************************
*********************************.

Edited By Siteowner



Gravatar @BioLogos
Ως ανόητος, λοβοτομημένος και από άλλο κόσμο επίσης θα σου απαντήσω ευχαρίστως.

Τα μέλη των φοιτητικών παρατάξεων του ΕΑΑΚ και του ΔΙΚΤΥΟΥ αποτελούνται από εμπρηστές, μολοτοφόρους και κουκουλοφόρους (παιδεραστές δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα) αλλά δεν ξέρω κανέναν να έχει φέρει αντίρρηση συμμετοχής τους στις φοιτητικές εκλογές από τη ΦΟΣ η γενικά τη νεολαία του ΛΑΟΣ. Δε πα να κατέβει και το ουράνιο τόξο και η νεολαία του Χότζα? Σε ότι αφορά πάντως την υποτιθέμενη φοιτητική παράταξη των παιδεραστών που ανέφερες δε φαντάζομαι κάποια άλλη νεολαία, η οποιαδήποτε, να τους έκανε δεκτούς πάντως... Εγώ πάντως σε διαβεβαιώνω ότι και αυτούς θα τους δεχόμουν γιατί είμαι ανόητος, λοβοτομημένος και από άλλο κόσμο.
Αλλά μέχρι τώρα αλήθεια σου έχω δώσει την εντύπωση οτι προσπαθώ να φιμώσω κανέναν η προσπάθησα η επιθύμησα τον αποκλεισμό κάποιου? Μπορεί να μη χωνεύω πχ τους Αλβανούς η τους Τούρκους για τους όποιους δικούς μου λόγους και λάθος να είναι και φανατισμός ρατσισμός εθνικισμός επίσης, χαρακτήρισε το όπως θέλεις, αυτό το παραδέχομαι, όμως προσπάθησα ποτέ ακόμα και αυτούς να τους φιμώσω πουθενά? Σου κάνω αυτή την ερώτηση γιατί έχω την εντύπωση οτι με έχεις για τύπο που θέλει να εξοντώσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο του για να ανταπεξέλθει. Αρχή μου ήταν πάντοτε να έχω απέναντι μου τον "αντίπαλο" δυνατό και ισότιμο έναντι εμού. Αποκλεισμός και φίμωση ακόμα και του χειρότερου εχθρού μου είναι άγνωστες έννοιες για μένα. Θα πήγαινα κόντρα με νύχια και δόντια και στους συντρόφους μου εάν συμπεριφέρονταν έτσι στους «αντιπάλους» και «εχθρούς». Το ότι δε συμμετέχω καν στο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΥΜ εδώ και καιρό, στους δικούς μου δηλαδή, �



Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ
, το ότι έχω εναντιωθεί επίσης στο παρελθόν μαζί τους για την συμπεριφορά κάποιων από αυτούς απέναντι στον ιδεολογικό αντίπαλο αποδεικνύει τα όσα λέω.
Θεωρώ μεγάλη μαλακία να αποκλείεις τον αντίπαλο γιατί έτσι του δίνεις και απρόσμενη γι αυτόν δύναμη και δίκιο και χάνεις και την παραμικρή ευκαιρία να του επιβληθείς η και να αναγνωρίσεις τα λάθη σου που θεωρώ ότι είναι μέγιστη αρετή για τον άνθρωπο.

ΥΓ @Λολίτα

Μας ζάλισες τον έρωτα (τουλάχιστον), το ξέρεις? Εάν έχεις να πεις κάτι πες το, χαζομάρες και εξυπνάδες μπορούμε και εμείς να κάνουμε και μάλιστα πολύ πιο εύστοχα από εσένα. Παίξε με τις κούκλες σου τώρα και άραξε στα κιλά σου.



Gravatar **********************************
********************************

**********************************
********************************

**********************************
********************************

(Μανωλάκης)

Edited By Siteowner



Gravatar Imatzine
Διαφωνούμε στα πάντα και είναι γνωστό, τους τελευταίους πόσους μήνες εδώ μέσα.
Και δίχως να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν θέλω να πω 2 πράγματα.
Όταν έχεις στη βουλή ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα, με βουλευτές που μια μερίδα συμπολιτών μας τους έβαλε εκεί για τον οποιοδήποτε λόγο τότε μιλάμε όλοι για δημοκρατία εν εξελίξει.Μπορεί να μην μου αρέσει το ΛΑΟΣ εκεί και θα χαρώ να μην εκλεγεί ποτέ ξανά αλλά ψηφίστηκε.τέλος.

Το πανεπιστήμιο όμως έχει άλλους νόμους και κανόνες.Μπορεί και να συμφωνούσα μαζί σου ως προς το σκέλος φίμωμα, αλλά επειδή έχω πάψει να είμαι ρομαντικός και δεν μου αρέσουν τα λεκτικά πυροτεχνήματα, ξέρουμε ότι η παρουσία της ΦΟΣ στα συνδικαλιστικά θα νομιμοποιούσε την παρουσία εξτρεμιστικών παρουσιών στο πανεπιστήμιο που θα οδηγούσε σε μπάχαλο και ρήξη.Θες ένα πανεπιστήμιο που θα παίζουν ξύλο όλη μέρα και θα τα καίνε?Θες χρυσαυγίτες να κυκλοφορούν με λοστούς μέσα στο πανεπιστήμιο με την κάλυψη της ΦΟΣ?Αυτό θα ήταν το τελευταίο βήμα προς μια απαξίωση του πανεπιστημίου καθώς θα εντείνονταν το χάος και η συγκρουσιακή διάθεση που ήδη υπάρχει.

Βέβαια μια ομόφωνη απόφαση δεν μπορεί να κριθεί από την άλλη αντιδημοκρατική όσο κι αν δεν συμφωνώ στο τυπικό.Αλλά το δηλώνω ξεκάθαρα συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό με το οποίο λειτούργησε ο αποκλεισμός της ΦΟΣ.

ΥΓ.Άντε με κόλλησες σεντονίτιδα.



Gravatar Χαιρετώ κα πάλι λοιπόν μετά από μερικές μέρες χαλάρωσης διαλογισμού νηστείας και προσευχής!

@emperor

"sas leo loipon oti kai mono pou tsouvaliazete tous pades to komma kai akomi kai tous asxetous me tin akrodeksia tous vaftizete akrodeksious afto ta leei ola"

Το ΚΚΕ ονομάζεται "κομμουνιστικό" γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του είναι κομμουνιστές,το ΣΥΡΙΖΑ "αριστερό" γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του είνια αριστεροί,το ΠΑΣΟΚ "αριστεροκεντροδεξιό" γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του είναι αριστεροκεντροδεξιοί,η ΝΔ "κεντροδεξιοακροδεξιό" γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του είναι κεντροδεξιοακροδεξιοί,το ΛΑΟΣ ονομάζεται ακροδεξιό γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του είναι ακροδεξιοί.Είναι μια απλούστατη εφαρμογή της λογικής πάνω στην εξαγωγή συμπερασμάτων και σε μια απλή,όχι όμως καιαυθαίρετη κατηγοριοποίηση.

@imaginos

" Παίξε με τις κούκλες σου τώρα και άραξε στα κιλά σου."

Ηρέμησε ρε άντρα..

http://91.186.18.43:8000



Gravatar Tropikosss εδώ



Gravatar ****************************
*******************

****************************
*******************

****************************
*******************

(Μανωλάκης)



Edited By Siteowner



Gravatar Λόγω της ιδιότυπης (κατά μία άποψη) απόφασης αποκλεισμού της ΦΟΣ, θα ήθελα να θέσω και εγώ έναν προβληματισμό σχετικά με το κατά πόσο είναι δίκαιο ή άδικο τελικά, να εφαρμόζονται στην πράξη οι άμυνες ενός δημοκρατικού θεσμού.

Αναφέρομαι βέβαια στο ιδεολογικό υπόβαθρο των παρατάξεων που μετέχουν στη συγκρότηση φοιτητικών συλλόγων και φυσικά σε αντιδιαστολή με τα όσα κομιζει η ΦΟΣ (όπως και το χύμα ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΥΜ)

Η μήτρα των ιδεών που επενδύουν μία οργάνωση που εφάπτεται του Λάος, δεν μπορεί να απέχει από τις πολιτικές (ας πούμε) γραμμές του μητρικού κόμματος.

Άρα, η ΦΟΣ δεν είναι άλλο παρά το όχημα του μικροαστισμού αλλά και της εθνικής εσωστρέφειας, για την είσοδο τους στον κόσμο των φοιτητών και επίσημα, αποκτώντας φωνή. Να ανοίξει δηλαδή η πόρτα του μέλλοντος για να δεχτεί το.... παρελθόν. Ασύμβατο και σαν φράση ακόμα.

Νομίζετε πως σε έναν κόσμο που διεκδικεί το αύριο (έστω και αν χωλαινει σε αρκετά σημεία) χωράει η μικροαστική και φοβική λογική των Λαοτιανών; Για να υπενθυμίσω για ποιους μιλάμε (αν το ξεχάσατε) σας παραπέμπω στον Ροϊδη και σε ένα παλαιότερο ποστ του
http://roides.wordpress.com/2007/01/21/palia4/

Οι δημοκρατικές άμυνες του χώρου λειτούργησαν (είναι ακόμα ενεργές) και απέκλεισαν την "παράταξη" της οπισθοδρομησης και της εσωστρέφειας. Ακόμα και αν τελευταία παρατηρήσαμε φοιτητικές παρατάξεις να οργανώνουν επισκέψεις σε σκυλάδικα, ο αποκλεισμός της ΦΟΣ για εμένα ήταν δείγμα υγείας και ένδειξη πως τα ΑΕΙ και ΤΕΙ διεκδικούν τν τίτλο του τελευταίου οχυρού της πολιτικής στη χώρα μας. Της πολιτικής που ξεχείλωσε τόσο στις μέρες μας, που δέχτηκε ένα κόμμα με μηδέν θέσεις, μηδέν ιδεολογία, προσκολλημμένο σε ενστικτώδεις αν



Gravatar ..ενστικτώδεις αντιδράσεις και πλήρη παραγκωνισμό της λογικής.

Ενός κόμματος του ΕΓΩ. Του ΥπερΕΓΩ ενός κομματάρχη



Gravatar Μου μετέφεραν την άποψη ενός νομικού για το τι αναφέρεται στο καταστατικό:

Οι παρατάξεις οι οποίες επιβουλεύονται την ανατροπή του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος δεν λαμβάνουν μέρος στις εκλογές.
Η δημοκρατία δεν επιτρέπει την ανατροπή της: ακόμα κι αν ο λαός επιθυμεί την ανατροπή του πολιτεύματος αυτό δεν επιτυγχάνεται μέσω των εκλογών, αλλά μέσω επανάστασης ή πραξικοπήματος.


Αλλά βέβαια εδώ υπάρχει απόσταση μέχρι την "υποψία" ότι ένα μέλος του ΦΟΣ εθεάθη σε επεισόδια.



Gravatar και μη λέτε τη ΦΟΣ ακροδεξιά ούτε και το Λάος γιατί.....
http://roides.wordpress.com/2008/04/07/laos7mar08/



Gravatar ...εντάξει SKY, θα το λέμε "κεντροδεξιό κόμμα με ροπή να περπατάει στην άκρη του γκρεμού"



Gravatar Εγώ φίλε λώ να το λέμε απλά ΓΙΩΡΓΟ (Καρατζαφέρη) ή λιγότερο απλά Γιωργάνθιμο. Ο γκρεμός εμφανής (ο Ανθιμος)



Gravatar Πραγματικά με εκπλήσσετε αρνητικά. Τι αρνητικά δηλαδή, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...

Η δημοκρατία ποτέ δεν εκφράζεται με αποκλεισμούς ακόμα και των ακραίων εάν ήταν διαφορετικά, η μισή αριστερά θα ήταν στο μπαλαούρο γιατί οι εκδηλώσεις της μόνο ακραίες είναι.

Οι θέσεις σας δε συνάγουν με δημοκρατικά ήθη αλλά με καθαρό ρεβανσιστικό φασισμό του χειρίστου μάλιστα είδους και ωμότητας. Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν για να μη παρεξηγούμαστε γιατί σέβομαι όλες τις απόψεις ότι και να εκφράζουν αυτές, αλλά φίλοι μου είστε τραγικά λαθεμένοι τελικά σε όσα πιστεύετε. Αυτά που ενστερνίζεστε είναι ακριβώς τα ίδια με τα οποία μάχεστε. Μία από τα ίδια δηλαδή, μηδέν αποτέλεσμα, καμία διαφορά.

Τρομάζω πραγματικά όταν υποτίθεται δημοκράτες άνθρωποι αποκλείουν την οποιαδήποτε φωνή μέσα στα πανεπιστήμια. Για ποιο φοιτητικό κίνημα μου μιλάτε ρε παιδιά ότι θα χαλάσει εξαιτίας του ΛΑΟΣ? Και ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε τι είναι το φοιτητικό κίνημα και σε ποιους ανήκει, αν ανήκει που δεν ανήκει? Και τι θα κάνει λέει άμα μπει το ΛΑΟΣ στα πανεπιστήμια? Θα πέφτει ξύλο και θα τα καίνε και θα καλύπτονται οι λοστοί των ακροδεξιών και θα απαξιωθεί το πανεπιστήμιο? Δηλαδή σήμερα χωρίς το ΛΑΟΣ στα πανεπιστήμια, δεν πέφτει ξύλο, δεν τα καίνε, δεν κυκλοφορούν λοστοί και στειλιάρια και δεν απαξιώνεται το πανεπιστήμιο…. Μάλιστα, τι άλλο δηλαδή θα διαβάσω.. Για σας φαίνεται έχει διαφορά το ποιος καίει, το ποιος δέρνει, το ποιος κρατάει λοστούς και το ποιος απαξιώνει και ρίχνει στο χάος το πανεπιστήμιο. Δε σας ενδιαφέρει στην ουσία δηλαδή το ίδιο το ξύλο, οι εμπρησμοί, οι λοστοί, το χάος και τελικά δε σας ενδιαφέρει καθόλου το πανεπιστήμιο. Οι δικοί



Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ
μας ας τα κάνουν όλα αυτά, δε πειράζει νέοι είναι που βράζει το αίμα τους και ανήκουν στο φοιτητικό κίνημα αυτό που εμείς κατασκευάσαμε για την πάρτη μας , οι άλλοι είναι οι επικίνδυνοι, οι γλοιώδεις, τα τσογλάνια, οι τραμπούκοι και οι κακοί και πρέπει να τους αποκεφαλίσουμε γιατί το χάος και η απαξίωση που θέλουν να φέρουν είναι χειρότερο από αυτό που φέραμε εμείς. Συγκλονιστική ομολογία, δε λέω..
Αυτό που καταλαβαίνω φίλοι μου είναι ότι φοβάστε, φοβάστε ότι θα χάσετε το κουμάντο και το νταβατζηλίκι της φυλακής γιατί έτσι ακριβώς μου παρουσιάζετε το πανεπιστήμιο. Μία εγκλωβισμένη μικρή κοινωνία όπου αποκεφαλίζει όποιον έχει άλλη άποψη και χαλάει το νταβατζηλίκι και θέτει υπό τυχόν αμφισβήτηση έτσι το κουμάντο, την εξουσία δηλαδή στη… φυλακή… Και μετά μας φταίει ο Ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία και η Ελληνική ανωτερότητα για το σημερινό μπουρδέλο κράτος της Ελλάδας. Μα εσείς αγαπητοί φίλοι κυβερνάτε, εσείς κάνατε μπουρδέλο το κράτος! Ποιος κυβερνάει ο Καρατζαφέρης ή η Χρυσή Αυγή? Έχετε δει πουθενά αλλού και σε οποιοδήποτε άλλο κράτος όμοιες εικόνες στα πανεπιστήμια σαν αυτές στην Ελλάδα? Ποιος τα έκανε έτσι? Ο Καρατζαφέρης και η Χρυσή Αυγή η εσείς οι ίδιοι που κόπτεστε για το φοιτητικό κίνημα και εξουσιάζετε τα πανεπιστήμια?

Και θα χαρείτε εάν το ΛΑΟΣ δε ξαναμπεί στη βουλή γιατί δε θέλετε το ΛΑΟΣ στη Βουλή, μάλιστα. Η φυλακή εδώ μεγαλώνει. Ο εγκλωβισμός στις ορέξεις μεταφέρεται ευρύτερα στην κοινωνία, στον λαό τον ίδιο, ο οποίος δε μπορεί να έχει γνώμη διαφορετική και να εκλέγει τους αντιπροσώπους του στη Βουλή γιατί έτσι αποφασίζετε και διατάζετε. Σας θυμίζω ότι εσείς είστε αυτοί που υποστηρίζετε ότι έ�



Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ
έστω και ένας να θίγεται με τον οποιονδήποτε τρόπο στη δημοκρατία, αρκεί αυτό για να αρθεί το όποιο δικαίωμα της πλειοψηφίας που τυχόν προσβάλλει το δικαίωμα του θιγόμενου.
Οι διαφωνία και η διαφορά μας φίλε βιολόγε κλπ είναι όντως χαώδης και χαίρομαι πολύ γι αυτό, πραγματικά σου το λέω.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, να είστε καλά.
ΥΓ Λολίτα
Ναι ξέρω, τσεκ και αρχίδια καπαμά…



Gravatar @Imaginos
Οι θέσεις σας δε συνάγουν με δημοκρατικά ήθη αλλά με καθαρό ρεβανσιστικό φασισμό του χειρίστου μάλιστα είδους και ωμότητας.

H δικιά μου θέση.Οι άλλοι έχουν την άποψή τους.Αν έβγαλες το δημοκρατικόμετρο χαίρομαι που στην κλίμακά σου είμαι αντιδημοκράτης.Φασίστες δεν μπαίνουν στο ελληνικό πανεπιστήμιο ούτε τώρα, ούτε ποτέ.Ήμαρτον.Μέχρι και η ΔΑΠ ενάντια είναι (και για τους δικούς της λόγους ασφαλώς).

Δες τί σου έγραψε ο Σλάυ παραπάνω.

¨Οι παρατάξεις οι οποίες επιβουλεύονται την ανατροπή του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος δεν λαμβάνουν μέρος στις εκλογές.
Η δημοκρατία δεν επιτρέπει την ανατροπή της: ακόμα κι αν ο λαός επιθυμεί την ανατροπή του πολιτεύματος αυτό δεν επιτυγχάνεται μέσω των εκλογών, αλλά μέσω επανάστασης ή πραξικοπήματος.¨



Gravatar @emperor
kamia adikia den egine sto forum..kapioi ondos ithelan para poli na figoun o spy kai o sply kai alloi na meinoun..etsi apofasistike epitelous na ginei psifofofria gia na vgei mia apofasi..dld an legame na meinete tha eimaste dimokrates eno tora den eimaste?


Άρα καμιά αδικία δεν έγινε και με τη ΦΟΣ. Δε σας ήθελαν να μετέχετε στις εκλογές και αποφασίστηκε δημοκρατικά να σας πετάξουν έξω. Όλες οι φοιτητικές παρατάξεις ήταν σύμφωνες γι αυτό. Δηλαδή αν σας επέτρεπαν να λάβετε μέρος στις εκλογές θα ήταν δημοκράτες, ενώ τώρα είναι φασίστες;

Μη παραπονιέστε καθόλου. Φάτε την ίδια σας τη δημοκρατία στα μούτρα και μη βγάζετε άχνα.


@IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, λίγο πιο ήρεμα με τους ζαλισμένους σας έρωτες.
Τα "τεστ" της Λολίτας δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν στα σχόλια, παρά μόνο με κάτι αστείο που έγινε στα παρασκήνια και αφορά εμένα.
Την επόμενη φορά καλό θα ήταν να ρωτάτε πρώτα.



*********
Ό Μάνος το κατοικίδιο θα σβήνεται ασυζητητί με όποια μορφή και αν μας παρουσιάζεται. Είτε ως "Τόλαρος", είτε ως Ανώνυμος από κάτω που προσπαθεί να θολώσει τα νερά.
Άκου "Τόλαρος"...
Μύρισε βρεμένος σκύλος στα σχόλια πάλι...

+no passaran+



Gravatar @imaginos

" Ποιος κυβερνάει ο Καρατζαφέρης ή η Χρυσή Αυγή?"

Κυβερνάει ο μικροαστισμός,η μοιρολατρεία,η μικροπολιτική,η ξενοφοβία,η εσωστρέφεια,οι θρησκοληψία και χίλια μύρια ακόμα και χωρίς να κυβερνάει ο Καρατζαφέρης και το συνάφι του.Που να καναν και κουμάντο τι θα γίνονταν.

" Και ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε τι είναι το φοιτητικό κίνημα και σε ποιους ανήκει, αν ανήκει που δεν ανήκει? "

Δηλαδή ποιός είναι πιο αντικειμενικός κριτής,κάποιος που εκ πεποιθήσεως δεν θέλει να πορώνεται με καμία ομάδα γιατί έχει κριτική σκέψη και βλέπει πως παίζεται το παιχνίδι ή κάποιος που διαρηγνύει τα ιμάτιά του για ένα κόμμα και δη ακροδεξιό,με πολεμοχαρείς στρατόκαυλους,νοσταλγούς της χούντας,του Μεταξά,του Χίτλερ κ.α. μπουμπούκια της ανοχής,του ορθολογισμού και της δημοκρατίας;

Αν είναι δυνατόν δηλαδή ένας άνθρωπος να είναι ο πιο δημοκράτης απ όλους και να είναι και οπαδός του ΛΑΟΣ,Σχιζοφρενές είναι αυτό εντελώς τελείως.



Gravatar @Biologos
" Οι παρατάξεις οι οποίες επιβουλεύονται την ανατροπή του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος δεν λαμβάνουν μέρος στις εκλογές.
Η δημοκρατία δεν επιτρέπει την ανατροπή της: ακόμα κι αν ο λαός επιθυμεί την ανατροπή του πολιτεύματος αυτό δεν επιτυγχάνεται μέσω των εκλογών, αλλά μέσω επανάστασης ή πραξικοπήματος."

ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ έβγαλε επίσης το ανατροπημόμετρο του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος? Εγώ πχ πιστεύω ότι εκ της θεωρίας αλλά και εκ της ιστορίας η αριστερά επιθυμεί την ανατροπή του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Πειράζει? (Θεωρία: Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατά τον Μάρξ δε στηρίζεται στον πολυκομματισμό όπως ξέρετε. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ) (Ιστορία: Το ΚΚΕ στον εμφύλιο προσπάθησε να ανατρέψει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και να φέρει τον ολοκληρωτισμό της δικτατορίας του προλεταριάτου μετά από διαταγή της κομμουνιστικής διεθνούς και της ΕΣΣΔ.)
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ γιατί απλά στην Ελλάδα κανένα κόμμα δε μπορεί να συσταθεί χωρίς πρώτα να έχει δηλώσει γραπτώς με σχετική δήλωση στον Άρειο Πάγο σεβασμό, προσήλωση και υπακοή στο Σύνταγμα της Ελλάδος τους Νόμους και τις Αρχές του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος το οποίο με τη δήλωση του αυτή οφείλει να το προστατεύει και αποδέχεται αυτή την προστασία..
Το ΛΑΟΣ εάν δε το ξέρετε το έχει πράξει αυτό. Επομένως μη μου παρουσιάζετε και επικαλείστε γελοία φιρμάνια για τάχα επίδοξους ανατροπείς πολιτευμάτων. Χάνετε κάθε σοβαρότητα νομίζω και το ξέρετε και οι ίδιοι.



Gravatar Αν και φοβούμαι ότι ο σχολιασμός μου θα είναι άκαιρος...νομίζω ότι το μόνο κοινό των αρχαίων ελλήνων με τους νεοέλληνες είναι η αντίληψη "πας μη έλλην βάρβαρος" . ακόμα, το γεγονός ότι και τότε και τώρα, αράζουν και μιλάν με τις ώρες για πολιτική ενώ έχουν δούλους (τότε) ή εργάτες (τώρα) να δουλεύουν αντί για αυτούς... κατά τα άλλα συνεχίστε την κουβέντα σας



Gravatar Σωστά τα λες Ιμάτζινε.Γι αυτό και το πολίτευμα ανατράπηκε το 68 από το ΚΚΕ.



Gravatar Αυτό το γελοίο φιρμάνι, κύριε Ιματζίνε, είναι άποψη νομικού. ΝΟΜΙΚΟΥ. Που σπούδασε στην ίδια σχολή από όπου ξαπέστειλαν σήμερα τους ΦΟΣτήρες σας. Και όπως ξαπέστειλαν και το τσεκουράτο είδωλό σας Μάκη Βορίδη πριν δυο δεκαετίες.



Gravatar Kαι που είσαι Ιμάτζινε.Μην τρέχεις να γράψεις για ανιστόρητους κτλ.Διορθώνω εδώ το σχόλιο μου.Προφανώς το 67 εννοούσα.



Gravatar @Biologos
To πολίτευμα το 68 ανατράπηκε από τη Χούντα σαφώς. Απλά η Χούντα πρόλαβε το ΚΚΕ....
Πάντως ένα έχω να πω επί του θέματος. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα του σήμερα, μία νίκη του ΚΚΕ το 47. Η Ελλάδα και εσείς οι ίδιοι θα ήσασταν αγνώριστοι. Εγώ ο ίδιος θα ήμουν... μπορεί να είναι και κακό αυτό, δεν ξέρω… χαχαχα

@SLY
Δεν αμφισβήτησα πουθενά οτι νομικός υποστήριξε αυτό το φιρμάνι. Βέβαια υπάρχουν και γελοίοι νομικοί γιατί αυτός ο νομικός που επικαλείται τη δήλωση στον Άρειο Πάγο, (γιατί το φιρμάνι αντιγραφή της δήλωσης κουτσουρεμένη κάπως είναι) που υπογράφουν όλα τα νέα κόμματα στη σύσταση τους και την μπερδεύουν με τις φοιτητικές εκλογές και χουντικές μεθόδους αποκλεισμού, μόνο γελοίος πρέπει να είναι.

Όσο για το Βορίδη δεν είναι είδωλο μου γιατί δεν παίζει σε κανένα συγκρότημα της Gothic Metal.



Gravatar Βιολόγε να που με παρέσυρες και μένα βραδιάτικα με τα 67 και 68. Πάλι καλά που δε φτάσαμε στο 69

Night.



Gravatar Πάντως θα συνιστούσα ψυχραιμία στα παιδία της ΦΟΣ και να μην ενεργήσουν αψυχολόγητα και εν θερμώ.

Μη δούμε πάλι τίποτα τάνκς μέσα σε σχολές... :P



Gravatar κ. Ιματζίνε, εδώ κάπως αλλιώς μας τα λένε αυτοί: http://athens.indymedia.org/ fron...ticle_id=853699

Βέβαια το ιντιμίντια δεν το θεωρώ και από τα πλέον αξιόπιστα, από την άλλη όμως, για να ψηφίσουν όοολες οι παρατάξεις (όχι μόνο οι τσύριζες) ομόφωνα τον αποκλεισμό της ΦΟΣ, τότε μάλλον δε μας τα λένε καλά οι νεοτιανοί με το δελτίο τύπου τους..



Gravatar ok ok vazoume sto idio tsouvali tin psifoforia pou egine gia na meinoun dio meli sto forum mas pou kseroume ti polemo mas kanoun kai mas sikofadoun kai tin kathodo tis fos sti nomiki pou pote den prokalese oute kai zitise pote tin anatropi tou politevmatos opos lene kapioi diki sas fostires..sto katastatiko tou kommatos mas den leei tipote tetoio ..psaxte to kai vreite to kai min aerologite stirizomenoi sta kollimata sas..exete mia tasi na mas lete xoudikous kai na mas tatasete stin akrodeksia xoris omos na mas anaferete pou akrivos sto programma tou kommatos kanei anafora gia anatropi tou politevmatos..episis pote kaneis den sinergastike me tin xrisi avgi se adithesi me tis neolaies tou kke kai tou syriza pou kai simmeteixan se epeisodia polles fores sto parethlon..episis min ksexnate oti sto katastatiko tou kke kanei anafora se anatropi tou poitevmatos kai se mia idiotipi egathidrisi tis diktatorias tou proletariatou...kata ta alla eimeis eimaste oi fasistes..logiko episis na mas apokleisoun oles oi politikes dinameis..i aristera mas exthrevetai kai exei toulaxiston treis pataraskeis mesa sta panepistimia pou pernoun toulaxiston to 40 me 50% stis sxoles kai i dap pou den thelei me tipota tin fos pou sigoura tha anatrepsei ta dedomena kai tha tis parei megalo kommati apo tous psifoforous tis sta panepistimia..



Gravatar kai re paidia ksekolliste epitelous dld akouo kati vlakeies ores ores o enas leei den theloume thavmastes tou metaksa kai tou xitler...o allos oti tha paroume ta tanks kai tha eisvaloume..avta einai ta epixeirimata sas?lete tou allous grafikous alla i diki sas grafikotita den exei oria..dld oi kkedes an einai etsi einai thavmastes tou mao,tou lenin tou marks kai tou stalin kai theloun na egathidrisoun diktatoria kokkini analogi me tin kommounistiki kina kai tin palai pote sovietiki enosi..kai afou psevdos lete oti oloi oi psifoforoi mas einai xoudikoi oi adistoixoi tou kke pou itan paranomoi epi dekaeties ti akrivos einai??



Gravatar Άκου θέση: To πολίτευμα το 68 (διόρθ το 67) ανατράπηκε από τη Χούντα σαφώς. Απλά η Χούντα πρόλαβε το ΚΚΕ....

Τι είναι τούτο; Η a la Λάος θεώρηση της ιστορίας;

Αλλά και τούτο: Θεωρία: Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατά τον Μάρξ δε στηρίζεται στον πολυκομματισμό όπως ξέρετε. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Μάλλον θα εννοείς τον Στάλιν αφού ο Μαρξ δέχεται την πάλη των τάξεων (που ενίοτε αντιπροσωπεύονται από κόμματα)

Μάλλον θα έφταιγε η νύχτα (ή η νύστα)



Gravatar spy τελικά μάλλον σου πειράξαμε τους φίλους σου του Λαος και σβήνεις μηνύματα!
Είμαι ο Μάνος??????Είμαι ο Τόλαρος?????

Δεν με νοιάζει για σένα ας είμαι οποιος θέλεις.

Για τους άλλους είμαι ο μαλακοζουράρης



Gravatar @Anonymous | 10.04.08 - 7:21 am |
κ. Ανώνυμε, μη κάνετε τον ανήξερο και το παίζοντάς το ντεμέκ αδικημένος.
Όλα αυτά για τα οποία σας κατηγορούμε τα έχουμε σε δεκάδες άρθρα επαρκέστατα τεκμηριωμένα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αν διαφωνείτε κάπου, εδώ είμαστε.
Αυτό με το τάνκς ήταν φυσικά χιούμορ και το ξέρετε.

Σχετικά με το περιστατικό με τη ΦΟΣ, η απάντησή μου είναι στα προηγούμενά μου σχόλια.
Αλλά σήμερα θα ανεβάσουμε άρθρο για αυτή ακριβώς την περίπτωση. Το ψάξαμε λίγο και έχουμε μερικές καλές πληροφορίες.

@Anonymous |10.04.08 - 7:30 am|
κ. Μαλακοζουράρη αν έσβησα σχόλιό σας, τότε μάλλον από λάθος θα έγινε. Βλέπετε τι πανικός γίνεται εδώ μέσα...

Το καλό είναι, ότι έτσι απέδειξα επιτέλους ότι δεν είμαι τέλειος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά όλοι επέμεναν για το αντίθετο και παραλίγο να το πιστέψω κι εγώ..



Gravatar ok perimeno na anevasete ena tekmiriomeno kai adikeimeniko arthro kai oxi me piges to indy i kapoia akroaristeri foititiki organosi pou parousiazei opos thelei na gegonota..den sas leo na parete to diko mas meros aplos na parousiasete adikeimenika ta gegonota..ksero oti den prokeitai na eisakousto kai pali tha ta parousiasete opos thelete legodas oti apagorevete i simmetoxi stis ekloges fasistikon neolaion opou ondos isxiei alla sto katastatiko tou kommatos den anaferei kamia anatropi tou politevmatos oute proprepei kanenan na xrismiopiisei via gia tin epivoli ton apopseon tou..episis gnorizo oti kserete prosopika kai polla paidia apo tin neolaia mas pou grafoun mesa sto forum kai exoun kai arxigikes theseis mesa sti neolaia kai den boroun na theorithoun fasistes(ermis,beredimas,tilemaxos,alkys,leonidas)



Gravatar Μην προτρέχετε ανώριμα κ. Ανώνυμε και βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να έχετε δει ακόμα τίποτα, γιατί μπορεί και να μετανιώσετε αργότερα αυτά που λέτε τώρα..
Κρατήστε τις ορμές σας για μετά.
Υπομονή..



Gravatar Και βάλτε ένα ψευδώνυμο όπως χθες αν θέλετε.



Gravatar Ανώνυμε γιατί τόση λαχτάρα να μπείτε σε ένα περιβάλλον που το βρίζετε συνέχεια.Συνέχεια μιλάτε για τα κομματόσκυλα των ΑΕΙ και ΤΕΙ και εκτός αυτού είστε οι μεγαλύτεροι υποστιρηκτές της κατάργησης του ασύλου.

Το καταστατικό του κόμματος δεν έχει σημασία άλλωστε και ο χίτλερ με δημοκρατικές διαδικασίες μπήκε στη βουλή.Σημασία έχουν οι απόψεις σου.Έβαλες 5 ονόματα καλών παιδιών, εγώ όμως μπορώ να σου βάλω πολλαπλάσια ονόματα κακών παιδιών.



Gravatar avto pou les isixei omos den to vrizoume opos les alla tou askoume kritiki giati an einai etsi opos ta les kai to kke kataggelei tis dio megales paratakseis gia to olo perivallon pou epikratei stin padia genikotera opos gia tin anavathmisi ton dimosion panepistimion tin afksisi ton xrimatodotiseon gia tin paidia kai alla polla..emeis den kritikaroume to oti iparxoun kommatikes organoseis mesa sto panepistimio alla to oti apagorevoun fasistika se mia kommatiki neolaia na simmetexei kai avti stin askisi avtis tis kritikis..den omiloume gia katargisi tou asilou pou me toso kopo kataktithike apo olous tous fitites alla gia arsi tou asilou se periptosis opou prepei na paremvei o eisagglaies afou oi diaforoi anarxikoi krivodai mesa sta panepistimia meta apo poreies i diadiloseis katastrefodas ta pada i ginetai xrisi narkotikon..den nomizo na diafoneis oti tha borouse na ginei arsi tou asilou se eidikes periptoseis..simfono oti prpei na voithisoume stin anavathmisi tis paideias alla den borei o kathe akraios na katastrefei tin periousia tou ellinou laou (giati avto einai stin ousia)..episis les oti den exoun simasia ta katastatika ton kommaton..kai meta lete oti ego aerologo den stirizoume pouthena kai stirizomai se fimes kai ipotheseis ..ego milao simfona me tis episimes theseis tis neolaias kai tou komatos kai si exodas mia proideasi arnitiki enadion mas eks'arxis stirizete se ipotheseis.. episis eseis kanate anafora sto arthro sas oti ipsila kommatika stelexi dika mas kai me edoni parousia sto forum(profanos anafereste me avtous tous 5)an tha paremvoun kai tha paroun thesi sxetika me to thema tou voskopoulou..piran thesi..tou eipan perastika parolo to gegonos oti den sibathoume to ouranio tokso kai tous skopous pou eksipiretei..telos ksereis para poli kala se ena forum akomi kai edo mesa iparxoun kai kakovoula atoma pou mas vvrizoun kai kalovoula pou mas koitan me sibathia paroli tin ideologiki avisso pou mas xorizei..ego irthe edo gia dialogo kai eimai etoimos na dextho kai tin kalovouli kai tin kakovouli kritiki



Gravatar Ανώνυμε, θα ζητήσω δύο πράματα:

1. Ένα αναγνωρίσιμο νικ, αν δεν θες να παρουσιαστείς με το κανονικό σου.
2. Oxi alla greeklish! Den exete sto neos-forum sxetiko topic kai avstires ypodeikseis na min xrisimopoieite avti thn an8elliniki grafi?

Από κει και πέρα, είσαι πάντα ευπρόσδεκτος να γράφεις.



Gravatar ειμαι ο εμπερορ αγαπητε και μπαινω απο αλλο υπολογιστη απο το δικο μου γιατι τωρα δεν δειχνει το νικ μου..γιατι ομως τοσο πολυ θελετε τοο νικ?για να με φακελωσετε κακοι σιωνιστες?δεν ειδα οτι εχετε κανονα να γραφουμε μονο στα ελληνικα γιαυτο και χρησιμοποιησα γκρικλις..περιμενω παντως απαντησεις με αυτα που γραφω χωρις παρωπιδες και χωρις να απαξιωνουμε τον αλλο λεγοντας του οτι λεει οτι ναναι..



Gravatar @ Ανώνυμο 9:52 am

Έχει ενδιαφέρον που μερικά άτομα από το φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ. (που έχουν ακόμα το μυαλό τους στη θέση τους) χρησιμοποιούνται ως άλλοθι απενοχοποίησης της συνολικής εικόνας του εν λόγω φόρουμ, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών μελών εκφράζει με το χειρότερο τρόπο φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις (πες μου έναν αριθμό να σου δώσω ισάριθμα λινκς). Και συνήθως οι "απόψεις" αυτές (που το γνωστικό τους επίπεδο φτάνει μέχρι την ανάγνωση βιβλίων του Πλεύρη)καπελώνουν κάθε αντίδραση (όποτε -και αν- υπάρξει), και δίνουν το στίγμα της συγκεκριμένης νεολαίας.

Άσε που στην ουσία αμφισβητούν την (τουλάχιστον επίσημη) γραμμή του προέδρου τους (π.χ. μετανάστες, ομοφυλόφιλοι).

Με δυο λόγια λέω: ένα χελιδόνι δε φέρνει την (δημοκρατική) άνοιξη. Σαφώς και δεν πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, το στίγμα όμως του φόρουμ ΝΕ.Ο.Σ. είναι (πώς να το κάνουμε) ακροδεξιό.



Gravatar αυτο το λες εσυ..εγω που εχω θεωρηθει απο τον σλαι ως τροχονομος και ακροδεξιος τραμπουκος απο τον σπαι χαρακτηριζομαι ως μετριοπαθης και μη ακροδεξιος..απλως δεν μπορειτε να διανοηθειτε οτι δεν ειμαστε ακροδεξιοι γιατι εχετε φαει τοσο καιρο την προπαγανδα της ζωης σας..οπως και πολλοι απο εμας για εσας..εγω δεν εχω σκοπο να βριστω με κανεναν σας γιατι ετσι τιποτα δεν κερδιζουμε και πιστευω οτι απο την συνθεση των ιδεων και απο καποια σημεια που συμφωνουμε μπορει να βγει κατι καλο..μην γινουμε σαν τους προηγουμενους που μας χωριζαν με δεξιους και αριστερους..εγω για αυτο ειμαι στο κομμα αυτο ..γιατι δεν ξεχωριζει τους ελληνες..ειδα το αρθρο σας το σχετικο με τα σκοπια..συμφωνω απολυτα με οσα λετε και τα επικροτω..δεν ειμαι στειρος αρνητιστης και δεν ξερω εχθρικα ολα οσα λεει ο αλλος..τωρα για τα ατομα που ειναι στο κομμα μας και για την ακροδεξια που λες ασε να ξερω εγω καλυτερα που ξερω πραγματα μεσα στο κομμα..το κομμα οντως ειχε στην αρχη καποιους ακραιους αλλα εφοσον αυτοι αποδεχονται τις δημοκρατικες αξιες μενουν μαζι μας..οσοι δεν μπορουν φευγουν αμεσως..και στο συριζα και στο κκε υπαρχουν ακραιοι μαρξιστες και αναρχικοι ομως αν αποδεχονται τις δημοκρατικες αξιες ειναι καλοδεχουμενοι στα κομματα τους και αυτο δεν ειναι κακο..ας ανοιξουμε λοιπον το μυαλο μας και μην αναλωνομαστε στην στειρα αντιπαραθεση και στην ταμπελωποιηση των παντων



Gravatar Aγαπητέ Έμπερορ.Πριν κανά μήνα ήμουν στην πατρίδα και χτυπάει το κουδούνι.Πάω να ανοίξω και ήταν δύο συμπαθέστατες κυρίες που θέλαν να με προσκαλέσουν σε μία εκδήλωση της Εκκλησίας του Ιεχωβά.Αφού τις ευχαρίστησα τις ζήτησα συγνώμη λέγοντας ότι δεν πιστεύω στη μυθολογία...η αντίδρασή τους ήταν να αρχίσουν να μου λένε ότι έχω υποστεί πλύση εγκεφάλου, έχω καταπιεί την προπαγάνδα και ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως ακούγονται κτλ.

Κατάλαβες?Και στην περίπτωση του ΛΑΟΣ θα απαντούσα ότι δεν πιστεύω στη μυθολογία.Πώς θα επέτρεπε το ελλ. πανεπιστήμιο να βάλει στους κύκλους της την συμμορία ατόμων με καταστροφικές τάσεις, που μισούν τους πάντες?Γιατί μπορεί για ξεκάρφωμα να βάζαν μπροστά τους image makers με πουλόβερ και χωρίστρα στο πλάι και οι λοιποί του ΦΟΣ θα ξεκινούσαν τα εμβατήρια και τα χουντοβασιλικά.



Gravatar να υποθεσω λοιπον οτι εγω ειμαι ο ιματζ μεικερ που καλυπτω τους χουντοβασιλικους?ο καθενας ειναι οτι δηλωνει..συμφωνουμε πιστευω σε αυτο σωστα?εμεις δηλωνουμε οτι δεν ειμαστε ακροδεξια..εσεις επιμενετε οτι ειμαστε..δικαιωμα σας αλλα οχι και να απαγορευετε να υπαρχουμε..και αφου ειμαστε ακροδεξια γιατι η .χ.α μας βριζει και μας λεει οτι δεν ειμαστε εθνικιστες?το ιδιο μπρω να πω καλιστα και γιατι τις υποτιθεμενες δημοκρατικες δυναμεις του πανεπιστημιου..οι της δαπ ξερεις πολυ καλα οτι πισω απο τοα παρτακια και τις πρωτιες εχει και τους τραμπουκους που πλακωνονται μαζι με αυτους τις πασπ..και φαντασου αυτες ειναι οι κυριαρχες δυναμεις στο πανεπιστημιο και δινουν αυτο το παραδειγμα..το ιδιο κανουν και ολες οι δυναμεις της αριστερας..μην μου πεις οτι δεν ισχυει..λενε τα ωραια επαναστατικα τους λογια και το παιζουν ειρηνιστες αλλα πολλοι απο αυτους ειναι σημαντικη μεριδα των αναρχικων που πλακωνονται με τους χρυσαυγιτες..αρα και αυτοι δινουν το κακο παραδειγμα..προς το παρον δεν εχουμε δει πως ενεργει η φος μεσα στα πανεπιστημια..αν δουμε να πλακωνονται με τους αναρχικους να τους καταδικασουμε.προς το παρον δεν βλεπω ομως κατι τετοιο..



Gravatar @emperor
Αφού η Χ.Α. σας βρίζει (που όντως ισχύει), μπορείς να μου πεις γιατί διατηρήσατε στις τάξεις των υποψηφίων σας το Σεπτέμβρη του 2007 δέκα μέλη της Πατριωτικής Συμμαχίας, που ως γνωστόν αποτελεί "πολιτική μετάλλαξη" της Χ.Α.; Και μη μου πεις ότι εν ενεργεία χρυσαυγίτες "αποδέχθηκαν τις δημοκρατικές διαδικασίες"!



Gravatar σου απαντησα πιο πανω!καλοδεχουμενοι σε μας ειναι ολοι ανεξαιρετως δεν μπορουμε να εμποδισουμε καποιον να συμμετεχει σε ενα κομμα..εχει υπογραφει η διακηρυξη της 11ης αυγουστου που εμποδιζει πολλες ακραιους να συμμετεχουν και δεν βλεπω να κανετε αναφορα θετικη οτι οντως αυτο βοηθησε να απαλλαγουμε και απο τον πλευρη και απο πολλους ακραιους..δεν βλεπω ομως το αντιστοιχο και απο το κκε και το συριζα που δεν τους νοιαζει αν θα εχουν στις ταξεις τους αναρχικους που ειναι η αλλη οψη του νομισματος της βιας..αν καταδικαζουμε τους χρυσαυγιτες καταδικαζουμε και τους αναρχικους σωστα?



Gravatar "να υποθεσω λοιπον οτι εγω ειμαι ο ιματζ μεικερ που καλυπτω τους χουντοβασιλικους?"

Ναι ναι, αυτό λέω!!

Σοβαρά τώρα, η άποψή σου "ο καθενας ειναι οτι δηλωνει" είναι απολύτως σωστή. Μία οργάνωση όμως θα την χαρακτηρίσεις από την κατεύθυνση που χαράζει η πλειοψηφία της. Κι η πλειοψηφία των ενεργνών μελών της ΝΕ.Ο.Σ. αντιμετωπίζει τους Αλβανούς σαν υπάνθρωπους εχθρούς, τους αριστερούς τους χαρακτηρίζει άπλυτους, προδότες κλπ., για να μην αναφέρω το πόσο φιλικά και αμερόληπτα υποδέχεται την αντίθετη άποψη. Χώρια η αναπαραγωγή αστικών μύθων προς τόνωση του μίσους (π.χ. http://www.neos-forum.com/viewto...opic.php? t=6295 και η διάψευση: http://www.iospress.gr/ mikro2007...kro20071215.htm ).

Κι αυτά δεν "τα λέω εγώ", τα λένε οι ΊΔΙΟΙ.

Και στο κόμμα του Χίτλερ, δεν ήταν όλοι καθάρματα. Αυτό όμως δεν απέτρεψε το κακό που έγινε.

Πρόσεξε, μιλάω για την πλειοψηφία. Αποφεύγω όσο μπορώ να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, και θεωρώ πως ο νηφάλιος διάλογος με την αντίθετη άποψη είναι ό,τι πιο ευχάριστο (έχω αφιερώσει ειδικό ποστ σ' αυτό το θέμα στο μπλογκ μου, πέρνα να το δεις άμα δε βαριέσαι, να μου πεις και τη γνώμη σου).

Αν υπάρχει σημείο που δε σε κάλυψα, ανάφερέ το μου.



Gravatar @emperor
Κι όμως, δε μου απάντησες

Για τους Χρυσαυγίτες υποψηφίους που είχατε, σου αναφέρω συγκεκριμένο παράδειγμα. Αν μου βρεις και συ ανάλογα συγκεκριμένο παράδειγμα για ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι γενικολογίες και αοριστίες, απλά ανέφερέ το. Η λογική του "μα όλοι τα ίδια κάνουν", δεν έχει νόημα.

Να σου θυμίσω επίσης ότι η διακύρυξη της 11ης Αυγούστου χαρακτηρίστηκε "ανυπόγραφη" και δεν βγήκε ΚΑΝΕΝΑΣ από το ΛΑΟΣ να το διαψεύσει; Στο συνέδριο σας, η διακύρηξη απλώς "εγκρίθηκε δια βοής". Και μην κοροϊδευμαστε ρε συ ότι οι χρυσαυγίτες πριν την 11/8 ήταν αυτό που όλοι ξέρουμε, και ως δια μαγείας μια μερά μετά μεταμορφώθηκαν σε "αντιρατσιστές".



Gravatar @emperor
Κάνεις ένα λογικό σφάλμα.Συνεχώς αναφέρεσαι σε όποιον σου πει κάτι αντίθετο ως "εσείς" και αντιπαραβάλλεις το εγώ σου.Παραπάνω σου μιλάω ως ένας εδώ και χρόνια απόφοιτος κι όχι ως πρωτοετό για να τσιμπήσει από τεχνητά ψευτοδιλήμματα του τύπου "φίμωμα", "δεν αφήνουν την ΦΟΣ" κτλ.Σου λέω την άποψή μου για άλλη μια φορά και πρόσεξε.Μην βλέπεις παντού συνομωσίες.Δεν είμαι εκπρόσωπος κάποιας παράταξης.Είμαι μεγάλο παιδάκι και μπορώ να τα λέω και μόνος μου.Λοιπόν, πρέπει να καταλάβεις ότι η ΦΟΣ είναι μια επικίνδυνη και ευκαιριακή ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων του "πατριωτικού" χώρου, με μηδενική προσφορά και προτάσεις στο χώρο του Πανεπιστημίου, που προέκυψε λίγες μέρες πριν τις εκλογές για να κάνει ντόρο στα πρότυπα του Φωστήρα Καρατζαφέρη.Με γενικόλογες προτάσεις, μέλη-χούλιγκανς,αντιδημοκράτες και σωβινιστές το πανεπιστήμιο δεν θέλει να συνδιαλέγεται αγαπητέ.Και τα επιχειρήματα του τύπου κι οι άλλοι τα κάνουν δεν πείθει κανέναν.Τα ίδια και τα ίδια.Δεν χρειάζεται το πανεπιστήμιο ανθρώπους που κοιμούνται με την εικόνα του Παπαδόπουλου και του Παττακού στο προσκεφάλι τους.Μας πήρε χρόνια για να τους βγάλουμε από αυτό, τώρα θα τους αφήσουμε να μπούνε?



Gravatar παιδια ενας ενας γιατι δεν μπορω να απαντησωκαταρχα να απαντησω στους χαρακτηρισμους του βιολογου..ξερω οτι δεν εισαι ουτε αμαθο παιδακι ουτε κανεναν τυχαιος αλλα φαινεσαι ψαγμενος πολιτικα..ομως μου λες οτι η φος ειναι μια ομαδα θαυμαστων του παπαδουλου και του πατακου και λες οτι βλεπω εγω παντου συνομωσιες..να σε ρωτησω κατι?ξερεις προσωπικα τα ατομα του κατεβαιναν στις διαφορες σχολες και λες τετοιυς χαρακτηρισμους?κατανοω οτι εχεις μια πολυ αρνητικη σταση απεναντι μας ομως ο φανατισμος και η αρνητικοτητα που τυφλωνει ειναι κατι καο κατα τη γνωμη μου..λες για μελη χουλιγκαν αντιδημοκρατες και σωβινιστες?πες μου με στοιχεια σε ποιθα πραξη βιας εχουν συμμετασχει κκαι μην μου φορτωνεις τις πραξεις των χρυσαγιτων γιατι και εγω μπορω ανετα να φορτωσω χωρις στοιχεια πραξεις αναρχικων στο συριζα..λες επισης οτι ειμαστε μια ευκαιριακη ομαδα με γενικολογες προτασεις και επικυνδυνη..αφου ειμαστε τοσο επικινδυνοι οπως λες γιατι δεν βλαζεις εξω και ολη την ακροαριστερα απο τα πανεπιστημια που εχουν συμμετασχει εκατομμυρια φορες σε πραξεις βιας??αφηστε μας να μπουμε μεσα στα πανεπιστημια και αν κανουμε μια πραξη βιας αναλογη με αυτη της ακροαριστερας να μας διαλοστελουν..οσο για το ευκαιριακη και με γενικολογες προτασεις νεολαια επιτρεψε μου να σου πω οτι η φος δεν εχει δημιουργηθει τωρα απο εδω και 5 περιπου χρονια και εχει κατεβει στις εκλογες και σε αρκετα τμηματα..και φυσικα βρες μου μια πραξη βιας που εγινε στις σχολες που συμμετειχαμε..τωρα για το προγραμμαμας και τις θεσεις μας ασε να τις κρινουν οι φοιτητες και αν κρινουν οτι δεν ειναι σωστες δεν μας ψηφιφζουν αν ειναι σωστες μας ψηφιζουν..οσο για το τι εχει προσφ



Gravatar στο νασο τωρα να απαντησω..λες οτι στα δυο αριστερα κομματα δεν εχουμε αναλογα παραδειγματα..ο κοροβεσης που θεωρειτε απο τους θεωρητικους του αναρχισμου δεν ειναι ενα παραδειγμα χαρακτηριστικο?η απο το κκε ο κολοζοφ παλιοτερα η ο καζακος που ειναι σκληροι πρωη μαρξιστες?να μην αναφερω και αλλους..και μην μου ππεις οτι τα λεω απο μονος μου γιατι και συ το ιδιο κανεις για εμας..την πλειοψηφια των φηφοφορων του λαος δεν την καθοριζει ενα φορουμ..και σε πολλα θεματα πολλοι εχουμε εκφρασει την αντιθεση μας και την αηδια στον χιτλερ..να ξεκαθαρισουμε ομως οτι και ο σταλιν ειναι αντιστοιχος φαιστας με τον χιτλερ?επισης δεν κοροιδευουμε κανεναν ισα ισα εφυγαν απο το κομμα οσοι ηταν με την χ.α. αυτοι οι λιγοι που επιμενετε να τους λετε πολλους..η διακηρυξη αυτη εχει επικηρωθει απο το συνεδριο του κομματος και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι κομματι απο το προγραμμα του κομματος ..το ξερω επειδη ειμαι μεσα στο κομμα και ξερω οτι ισχυει η διακηρυξη οντως..και ρε παιδια ελεος δεν μπορω να απολογουμε συνεχεια για την χ.α. δεν ειμαστε μαζι με την χ.α. ουτε συνεργαζομαστε αν εχουμε καποια ελαχιστα πρωην μελη δλδ ειναι επικυνδυνο ενω το οτι μια συνιστωσα πολιτικη του συριζα ειναι ενα καθαρα ακροαριστερο κομαμτιδιο που υποστηριζει την αναρχια και την ανεξαρτητη δημοκρατια της μακεδονιας αυτοπι γιατι δεν απολογουνται δλδ?και μην ξεχνας οτι η πολιτικη ηγεσια του λαος αποφασισε την διακηρυξη,αυτοι οι ακραιοι χ.α. που λες εσυ..αρα μαλλον η πλειοψηφια που αποφασιζει μεσα σε μας δεν ειναι φιλοχουντικη..αντιθετα στο συριζα η ηγεσια του αποφασισε να συνεργαστει με τους αναρχικους..



Gravatar παντως χαιρομαι οι συμφωνουμε στον νηφαλιο διαλογο και στο οτι δεν αναλωνεστε πολλοι απο εσας σε ανουσιους χαρακτηρισμους



Gravatar Κοίταξε ανώνυμε βρέθηκαν φωτογραφίες με άτομα της Φος που συμμετήχαν σε πορεία της Χρυσής Αυγής.

ΥΓ Πέτα την καραμέλα με τους αναρχικούς πια, ήμαρτον δηλαδή.



Gravatar @emperor
Κι εγώ χαίρομαι για το νηφάλιο διάλογο, και πιστεύω όλοι το ίδιο

Όμως, έχω πάλι αντιρρήσεις:

" ισα ισα εφυγαν απο το κομμα οσοι ηταν με την χ.α. αυτοι οι λιγοι που επιμενετε να τους λετε πολλους"

ΔΕΝ έφυγαν, αυτό σου λέω παραπάνω. Είχατε 10 υποψήφιους της ΠΑΤΡΙ.Σ, ναι ή όχι;

" η διακηρυξη αυτη εχει επικηρωθει απο το συνεδριο του κομματος"
Αυτό είπα κι εγώ. Είπα όμως, ότι αρκετοί βουλευτές σας δεν την υπέγραψαν. Η Ελευθεροτυπία αναφέρει τους Θ.Πλέυρη και Βορίδη πρώτους-πρώτους, και δεν το διαψεύσατε ποτέ! Ισχύει αυτό;

Εξακολουθείς και τις γενικολογίες όμως. Ποιες γενικολογίες; Μισό λεπτό!

" αντιθετα στο συριζα η ηγεσια του αποφασισε να συνεργαστει με τους αναρχικους.."
Παράδειγμα;; Υπαρκτό παράδειγμα όμως.

" να ξεκαθαρισουμε ομως οτι και ο σταλιν ειναι αντιστοιχος φαιστας με τον χιτλερ"
Είπε κανένας ότι ο σταλινισμός δεν είναι ολοκληρωτικό καθεστώς; Ή μήπως το ΚΚΕ και ο Σύριζα είναι σταλινικά κόμματα;

" ο κοροβεσης που θεωρειτε απο τους θεωρητικους του αναρχισμου"
Απο ποιον θεωρείται ο Κοροβέσης θεωρητικός του αναρχισμού;

Εν τέλει βρε συ Emperor, αντί να απαντάς σε ό,τι σε ρωτάμε όλοι, κάθεσε και ανακατεύεις ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/Αναρχικούς/Στάλιν/Κοροβέση... Απλά πράγματα ρωτάμε.



Gravatar emperor με λενε φιλε..δεν συμμετειχε κανενα μελος της φος στις πορειες..βρεθηκε ενα ατομο της φος που περνουσε απο τον χωρο δεν συμμετειχε..και γω εχω περασει απο πορειες της αριστερας και της χ.α. αν με τραβηξει καποιος φωτογραφια μπορει να με χαρακτηρισει αναρχικο η ακροδεξιο?αυτα ειναι αστεια επειχηρηματα..εγω να ρωτησω κατι?αφου τραβηξαν φωτογραφια και ξερουν και τα στοιχεια του καθε ατομου που συμμετειχε εκει πρεπει να ηταν παρων στη συγκεντρωση η με την πλευρα των αναρχικων η με την πλευρα των χρυσαυγιτων..πως ειναι δυνατον λοιπον οι ακραιοι της μιας η της αλλης πλευρας να κατηγορουν?δεν εχω κμαια καραμελα..εσεις εχετε την πορωση σας με την χρυση αυγη και τους μισειτε γιατι χρησιμοποιουν βια,το κομμα μου καταδικαζει και την χρυση αυγη και τους αναρχικους..και εγω προσωπικα καταδικαζω ποιο πολυ τους χρυσαυγιτες γιατι βλαπτουν το κομμα μου απο την στιγμη που ερχεστε εσεις και τσουβαλιαζετε ο λαος με την χ.α.περιμενω απαντηση σε ολα αυτα που ειπα πιο πανω και περιμενω καταδικαση και των δυο πλευρων..



Gravatar ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! (Από τη γνωστή ταινία - άσχετο)

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. επίσης είναι νόμιμο κόμμα επίσης είτε το θέλουν είτε όχι πάλι κάποιοι και με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μάλιστα.

Όπως μπορεί να υπάρχει το ΕΑΑΚ που αποτελείται από αναρχοαντιεξουσιαστές που μισούν επίσης όλον τον κόσμο καίνε και καταστρέφουν μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια, (χθες το βράδυ έκαψαν αντιπροσωπείες της FIAT και ALFA ROMEO και ιταλικά αυτοκίνητα ξέμπαρκα άγνωστο γιατί, ίσως σε κανέναν από αυτούς έπεσα βαριά η Καρμπονάρα που έφαγε στο "LA PASTA" στο Κολωνάκι και επιτέθηκαν και σύντροφοί τους στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έκαψαν τις κάλπες και παραλίγο να καεί και το κτήριο όλο εάν δεν "παραβίαζε" το άσυλο το Πυροσβεστικό να πάει να τη σβήσει) όπως λοιπόν μπορεί να υπάρχει το ΕΑΑΚ και το ΔΙΚΤΥΟ κλπ που μισούν καταστρέφουν και καίνε έτσι μπορεί να υπάρχει και η Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ και ο Πλεύρης εφόσον υπάρχει ο Δημητράς και Βοσκόπουλος.

Τα πανεπιστήμια δεν ανήκουν στις φοιτητικές παρατάξεις ανήκουν στους φοιτητές τους και δεν είναι μόνο οι ακροαριστεροί φοιτητές, είναι και οι ακροδεξιοί φοιτητές επίσης.

Και μου κάνει εντύπωση που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Εάν η αριστερά σήμερα είναι δυνατή αυτό συμβαίνει γιατί κάποτε ήταν καταδιωκόμενη. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός που καταδιώκεται μετά από λίγο θα γυρίσει δυνατότερος και πιο αποφασισμένος και θα κερδίσει και την κοινή γνώμη γιατί αυτή πάντα παίρνει το μέρος του αποκλεισμένου και καταδιωκόμενου? Γι αυτό μιλώ για ρεβανσισμό στην αριστερά σήμερα και υποκρισία. Ιδεολογία? Κάτω του μηδενός στην πράξη. Στη



Gravatar ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στη θεωρία όλοι καλοί είναι ακόμα και ο Χίτλερ που έπεισε ότι θα σώσει τη Γερμανία από την εκμετάλλευση των ηττημένων Γερμανών από τους νικητές συμμάχους, ακόμα και ο Στάλιν που έστειλε 40 εκατομμύρια στον τάφο μέσα σε 20 χρόνια....
Με τις θεωρίες δε βγαίνει τίποτα, με τους αποκλεισμούς και την απομόνωση επίσης βοηθάς τον αντίπαλο σου να ξεσπάσει σε λίγο πάνω σου και που σε πονεί και που σε δέρνει μετά...



Gravatar και σεις απο την αλλη μπερδευεται χρυση αυγη με λαος..να σου απαντησω στα λλα λοιπον..μπορει και να τους ειχαμε στα ψηφοφδελτια σου ειπα δεν αποκλειουμαι κανεναν εφοσον αποδεχεται την διακηρυξη του κομματος ουτε και στα αλλα κομματα γινεται αυτο..τον ζαφειροπουλο γιατι δεν τον αναφερεις και τοπν πλευρη που απαγορεψαμε να κατεβουν?για το οτι δεν την υπεγραψφαν κανεις ενα λαθος..αν δεν την υπεγρεφαν αυτοματως δεν κατεβαιναν υποψηφιοι και το ξερω απο μεσαα αυτο..επισης μην μπερδευεις τον πατερα με τον γιο πλευρη..δεν ειναι το ιδιο πολιτικα..τελος να σου παντησω και για την αριστερα..ναι υπαρχει παραδειγμα..συνιστωσα του συριζα ανηκει στην ακροαριστερα και εχει μπει στον ιντερνςετ χαρακτηριστικη εικονα που αναγνωρισζει κιολας δημοκρατια της μακεδονιας!το κκε εχει ενα παρελθον και μην μου πειτε οτι δεν κρινεται για αυτο γιατι ειναι υποκρισια αν δεν το κανετε..οπως εσεις μας λετε χουντικους για το οτι ειχαμε τον πλευρη στο κομμα ετσι μπορουμε να πουμε και σταλινικο κομμα το κκε που ειχε απαγορευτει η συμμετοχη του στην βουλη πριν την χουντα με αποφαση του καραμανλη και του γεωργιου παπανδρεου που δεν νομιζω οτι ειναι και αυτοι φαφιστες το ειχαν χαρακτηρισει κομμα του εγκληματος και της προδωσιας και μαλιστα ο φλωρακης ηταν πρωτοπαλικαρο στο εαμ στον εμφυλιο και εσφαζε κοσμο..αργοτερα ομως μπηκε στην βουλη και ηταν και αρχηγος του κκε!φαντασου τον πλευρη η τον παττακο να κατεβαζουν τωρα κομμα,να μπαινουν στην βουλη σαν τριτο κομμα και κανεις να μην μιλαει πλεον για το αναρτωλο παρελθον τους..εξωφρενικο δεν ειναι?ο κοροβεσης δεν ειναι ο θεωρητικος του αναρχισμου?θα μας τρελανεις?διαβασε δηλωσεις του η συνεντευθεις του και �



Gravatar Πρώτον:
Για τα συγκεκριμένα παραδείγματα που αναφέρεις θα σου απαντήσω ευθέως: δε γνωρίζω, αλλά ούτε και καταλαβαίνω τι εννοείς (ποιο το παράπτωμά τους). Αυτό που ξέρω όμως, και χωρίς να είμαι μέλος ούτε του ΚΚΕ ούτε άλλης οργάνωσης, είναι ότι ποτέ και κανένα αριστερό κόμμα στην Ελλάδα δεν άσκησε κριτική με βάση την καταγωγή κάποιου, το χρώμα, τη θρησκεία κλπ. Εκεί εστιάζω. Τα όποια λάθη τους είναι άλλη κουβέντα.

Δεύτερον, γνωρίζω τη διακήρυξη του ΛΑΟΣ, και είπα ότι τα περισσότερα ενεργά μελη της ΝΕΟΣ δεν φαίνεται (από τα λεγόμενα των ΙΔΙΩΝ) να την αποδέχονται (δεν απάντησες ).

Τρίτον, εάν η διακήρυξη είναι ειλικρινής,σημαίνει ότι η ηγεσία αναγνωρίζει και αποκυρήσσει μετά βδελυγμίας το ρατσιστικό παρελθόν της. Συγγνώμη που δεν τους πιστεύω (κι όσο θα διαφημίζουν βιβλία του Πλεύρη, και θα παραδέχονται ότι οι ξένοι είναι "χολέρα" και μάς "κλέβουνε" το βιος, μάλλον καλά κάνω).



Gravatar Βρε συ emperor δε σε καταλαβαίνω. Προσπαθείς να πεις ότι στο ΛΑΟΣ δεν υπάρχουν ακροδεξιοί, ότι το ΛΑΟΣ αποποιείται τους Χρυσαυγίτες κλπ
Με συγχωρείς αλλά γιατί όλα αυτά? Στο ΛΑΟΣ υπάρχουν και ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες γιατί απλά δεν έχουν άλλο κόμμα με προοπτική παρουσίας στη Βουλή να ψηφίζουν. Και τι έγινε δηλαδή? Και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακροαριστεροί, εξτρεμιστές, 17Νοεμβρίτες, τραμπούκοι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές κλπ. Ποτέ όμως το ΣΥΡΙΖΑ δεν αποποιήθηκε όλους αυτούς, γιατί θα πρέπει λοιπόν ο ΛΑΟΣ να απολογείται εάν υπάρχουν η όχι Χρυσαυγίτες στο κόμμα? Υπάρχουν και καλά κάνουν και υπάρχουν. Σιγά μην αφήσουμε τους αναρχοτέτοιους χωρίς αντίπαλον δέος να κάψουν και αυτά που έχουν μείνει. Φασισμός στο Φασισμό. Σιγά μη κατεβάσουμε και τα βρακιά μας στον Τσίπρα και τους αναρχοκουκουλωτούς ναζί. Πολύ αέρα έχει πάρει η αριστερά και θα ξεφουσκώσει απότομα. Αντε γιατί μου βγαίνει το χιτλερικό μου τώρα και καλά κάνω ειδικά όταν διαβάζω τον Βιολόγο που θα πρέπει να ήταν στην προηγούμενη ζωή του ο Γκέμπελε..



Gravatar Ο Μέγκελε, ήθελα να πω



Gravatar @emperor

Με κάλυψε ο Νάσος αρκετά, αλλά να προσθέσω μερικά πραματάκια (κάναμε τα σχόλια saloon πάλι, αλλά αυτά έχε ι η κουβέντα )

" εφοσον αποδεχεται την διακηρυξη του κομματος"
Μη κοροϊδευόμαστε τώρα βρε emperor.. Οι πρώην μαχαιροβγάλτες έγιναν αντιρατσιστές εν μια νυκτί;

" τον ζαφειροπουλο γιατι δεν τον αναφερεις και τοπν πλευρη που απαγορεψαμε να κατεβουν?"
Ο ίδιος ο Κώστας Πλεύρης χαρακτήρισε την μη κάθοδό του, "κίνηση τακτικής", θα θυμάσαι την εκπομή του ΣΚΑΙ. Για τον Ζαφειρόπουλο, ο ίδιος είπε ότι απέσυρε τη υποφηφιότητά του μόνος του. Να σου πω; Προτιμώ την ειλικρίνεια των (απεχθέστατων) απόψεων του Ζαφειρόπουλου από τα πολιτικά μασκαρέματα.

" για το οτι δεν την υπεγραψφαν κανεις ενα λαθος"
Αν υπάρχει λάθος, δεν είναι δικό μου, είναι της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, 14/10/07. Διάβασέ τη. Πάντως επίσημα δε το διαψέυσατε.

" χαρακτηριστικη εικονα που αναγνωρισζει κιολας δημοκρατια της μακεδονιας"
Αυτό πάλι τι σχέση έχει; Αυτά είναι τα άσχετα που σου λέω.

" θα μας τρελανεις?διαβασε δηλωσεις του η συνεντευθεις του"

Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία του Κοροβέση, αξιόλογος συγγραφάς κατ'εμέ, αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί "θεωρητικός του αναρχισμού"

Όσο για τον εμφύλιο, είσαι εντελώς εκτός θέματος, και δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια κουβέντα, βαριέμαι. Διάβασε απλά και κάνα άλλο βιβλίο ιστορίας εκτός από του Πλεύρη, γιατί αναφέρεις τρομερές ανακρίβειες
Άσε που είναι τραγικό να συγκρίνεις τον Παττακό με το Φλωράκη... αλλά θα μου πεις, το έκανε ο πρόεδρός σας δημόσια! (να, παρασύρθηκα κι είπα και για τον εμφύλιο! φτου! )



Gravatar εγω ομως ειμαι μελος κομματος και ξερω καποια πραγματα απο μεσα οσον αφορα το δικο μας κομμα..δλδ μονο και μον οεπειδη καταδικαζουν τον ρατσισμο σβηνουμε ολο το παρελθον τους και δεν ασχολουμαστε αν μελη τους κατηγουρουνται με στοιχεια για πραξεις βιας?ειναι υποκρισια νομιζω αυτο..οπως ασχολουμστε τοσο πολυ με το δικο μας παρελθον και κανουμε και μεις ακομη αυτοκριτικη στον εαυτο μας ετσι να κανετε κριτικη και σε αυτους και αυτοι στους εαυτους τους..μιλησες για τους βουλευτες..δεν μιλησες για την νεος..η διακηρυξη αφορα πρωτιστως αυτους που κατεβαινουν υποψηφιοι με το κομμα και δεν νομιζω πολλοι να κατεβηκαν με την νεος υποψηφιοι αρα δεν υπεγραψαν και μην ξεχνας και δευτερεοντως και ολα τα μελη του κομματος..πολλοι που γραφουν μεσα στο φορουμ της νεος δεν ειναι γραμμενοι στο κομμα αρα λογικο να μην την εχουν υπογραψει..δεν αναγνωριζει κανενα ρατσιστικο παρελθον προσπαθει να προφυλαξει το κομμα απο τους ακραιους γιαυτο και η ηγεσια αποτελειται κατα μεγαλο ποσοστο απο ατομα σαν εμενα..δικαιωμα σου να μην τους πιστευεις παντως..ο αδωνις παντως που λες οτι διαφημιζε το βιβλιο του πλευρη εχει διαφημισει διαφορα βιβλια και αριστερων και δεξιων και τελος παντων δεν μπορουμε να απολογουμαστε συνεχεια για τον πλευρη..



Gravatar Xexexe
Παίζει Ιμάτζινε να ήμουν Ο Ιωσήφ...παιδιά σας παρακολουθώ αλλά έχει πέσει δουλειά στο εργαστήριο.Πάω να κάνω κανά πείραμα σε κάτι εβραιόπουλα που έχω στο υπόγειο.



Gravatar @Nάσος

Νάσο το ΚΚΕ δεν έχει υπογράψει καμία διακήρυξη υπακοής σεβασμού και προσήλωσης στο Σύνταγμα και στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα το ξέρεις?
Πως λες λοιπόν οτι το ΛΑΟΣ έχει υπογράψει την διακήρυξη αλλά δε φαίνεται να την αποδέχεται? Από που φαίνεται αυτό, από μερικούς ηλιθίους? Τα άλλα κόμματα δεν έχουν ηλιθίους?
Λες ότι κανένα κόμμα αριστερό δεν άσκησε ποτέ κριτική σε ΑΛΛΗ φυλή, θρησκεία και καταγωγή, όντως, αλλά όλα τα αριστερά κόμματα μαζί αμφισβητούν και ασκούν κριτική στη φυλή, την καταγωγή και τη θρησκεία των Ελλήνων. Επίσης καίνε και καμιά σημαία για να πάει το παλιάμπελο κάτω. Επομένως γιατί κατακρίνεις τους μεν ενώ τους άλλους όχι όταν κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και χειρότερα (δεν έχουν καν υπογράψει τη διακύρηξη που συζητάμε).



Gravatar Για τη ΝΕΟΣ μίλησα, αλλά τώρα το είδα, με μπέρδεψες με τον george



Gravatar η ακροδεξια στην ελλαδα ειναι περιπου κοντα στο 1-1,5 % αρα ειναι αδυνατον να εχουμε την χρυση αυγη και την ακροδεξια μαζι μας..επισης κανεις αναφορες στην βια λεγοντας οτι ο πλευρης δεν ειναι σαν τον φλωρακη και μιλας και για τον βοριδη..καταδικαζεις την βια του βοριδη αλλα δεν καταδικαζεις την βια του φλωρακη..τον ζαφειροπουλο τον εδιωξε το κομμα αφου δεν αποδεχεται την διακηρυξη και αυτο δειχνει ποση δυναμη εχει αυτη η αδυναμη οπως χαρακτηριζεις κινηση που διωχνει μεχρι και μελλοντικους υποψηφιους..για το οτι δεν την υπογραψαμε προσωπικα επειδη ειμαι μεσα οτι ολοι οι υποψηφιοι την υπεγταψαν αλλιως δεν κατεβαιναν και πλεον ειναι στο καταστατικο του κομματος..ωραια αυτο που λεω για την δημοκρατια της μακδονιας δεν χαρακτηριζει το τι ειναι το γεγονος οτι μονο η ακροαριστερα αναγνωριζει δημοκρατια της μακεδονιας και το ουρανιο τοξο μαζι δεν λεει τιποτα??και γω επισης εχω διαβασει αρθρα του κοροβεση αλλα και του πλευρη και εχουν χαρακτηριστει απο ολα τα πολιτικα φασματα ως η θεωριτικοι του αναρχισμου και του φασιμου αντιστοιχα και δεν εχουν αρνηθει και οι ιδιοι τους χαρακτηρισμους αυτους..στον εμφυλιο ξερω οτι και οι αριστεροι και δεξιοι εσφαξαν κοσμο και μαλιστα εχω και στην οικογενεια μου και δυο παπουδες που ο ενας ηταν αριστερος και ο αλλος δεξιος και κυνηγηθηκαν απο το εαμ και τον εθνικο στρατο..δεν εχω διαβασει βιβλια του πλευρη μονο βιντεο του εχω δει και καποια αρθρα του..νομιζω οτι το να διαβαζει κανεις τον οποιονδηποτε δεν ειναι κακο..οσο για την συγκριση πατακου και φλωρακη ειναι τιμια γατι ο ενας εσφαξε κοσμο απο το 40 μεχρι το 50 και ο αλλος απο το 67 μεχρι το 74..δεν μπαινω σε συγκρισεις γιατι για μενα εστω και ενα�



Gravatar βιολογε μην ξεχασεις να παρεις και τον πλευρη να σε βοηθησει ρε



Gravatar Plevris says: Hallo meine kleine Juden!
Δουλειά τώρα.Θα γκρινιάζει ο Σπάεις για χαμό στα σχόλια.

Ιμάτζινε Φλωράκης=Παττακός?Έλεος.



Gravatar Αχαχαχαχα έχουν πλάκα όμως οι φασίστες η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια.



Gravatar @ IMAGINOS

Όχι, δεν το ήξερα, αλλά ξέρεις κάτι; Συμφωνώ. Ο κοινοβουλευτισμός είναι παρωδία της δημοκρατίας. Πώς γίνεται 300 να "εκπροσωπούν" 10.000.000 και να λέμε "πωπω τι δημοκρατία είναι αυτή", δεν το ξέρω. Το θέμα είναι τι προτείνεις: διεύρυνση των εξουσιών, ή συγκεντρωτισμό. Όσο για το Σύνταγμα, όταν αναθεωρείται προς όφελος μιας μειοψηφίας, θα το αμφισβητώ (παρόλο που όσο θα ισχύει θα το σέβομαι ως πολίτης).

ΟΙ "ηλίθιοι" που λες τυχαίνει να είναι και βουλευτές του ΛΑΟΣ. Για το "δεν φαίνεται να την αποδέχεται" ψάξε εδώ στη ζούγκλα να βρεις τα σχετικά βίντεο. Για τον Άδωνι και το αγαπημένο του (ρατσιστικό) βιβλίο κάνε κλικ στο σχετικό τεύχος του Nationalism. Με το "αέρα να φύγει η χολέρα" ελπίζω να το θυμάσαι, μη με βάλεις στον κόπο να ψάχνω.

Για την αμφισβήτηση στην ελληνική φυλή, θρρησκεία, κλπ. κάντο μου πιο λιανά να σε καταλάβω. Αν και είναι άσχετο με το θέμα μας.



Gravatar @Imaginos:

Αυτό που κάνεις είναι καθαρή προπαγάνδα, Ιμάτζινε. Τόσο επειδή αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, όσο και επειδή αφήνεις και τα αστήρικτα, άσχετα σχόλια, στη λογική του "ρίξε λάσπη, ρίξε, ρίξε, στο τέλος θα μείνει έστω και ένας λεκές".

Τα σχόλιά σου είναι γεμάτα "αναρχικούς που καίνε", Τσίπρες, κακόγουστα αστειάκια για τα ΕΑΑΚ που καίνε κι αυτά γιατί τους έπεσε βαριά η καρμπονάρα. Ξέρω, ξέρω, οι "αναρχοαυτόνομοι της Εκάλης" και πάει λέγοντας. Αυτά όλα πού κολλάνε με το θέμα μας όμως;

Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε ο Emperor για διάλογο σχετικά με το ΛΑΟΣ. Έχεις να πεις τίποτα σχετικά με το ΛΑΟΣ και αυτά που γράφονται στα posts αυτού του blog εδώ, ή θα υπερασπίζεσαι το ΛΑΟΣ λέγοντας μόνο αοριστίες και αναφορές από βιβλία του Πλεύρη ( αυτός δεν είπαμε ότι απομακρύνθηκε από το ΛΑΟΣ; Γιατί χρησιμοποιείς πηγές του για να το υποστηρίξεις; ), επιτιθέμενος απλά σε άσχετες με τη συζήτηση ομάδες (ΕΑΑΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικούς);

Πάντως να επισημάνω ότι δε με παραξενεύει η προπαγανδιστική στάση σου. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανες έγκληση στους Spy, Shy & Sky να μην κράζουν τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα στο Internet γιατί...μας βλέπουν οι "εχθροί" μας...

Φιλικά όλα αυτά, αν και ολίγον εκνευρισμένα.



Gravatar Επίσης προτείνω ένα ποστ για την ομοιότητα στον τρόπο γραφής των ΛΑΟτιανών.Έλεος μ αυτά τα σεντόνια,αυτά που γράφετε σε 15 σειρές γράφονται σε 4.Τι έχθρα είναι αυτή με τη λακωνικότητα;Αλλά έτσι γίνεται όταν δεν υπάρχει μια ευθεία γραμμή λογικών συνειρμών,άσχετες παρεκβάσεις και αναμάσημα.



Gravatar Ααα κι επειδή με αυτές και άλλες μπούρδες δεν απάντησα και στο θέμα του ποστ να πω ότι ευτυχώς υπάρχουν κι αρκετοί Σκοπιανοι-FYROMίτες-Μακεδόνες-ήόπωςαλλιώςδενμενδιαφέρεικαθόλου που δεν ασχολούνται με την προπαγανδιστική προσπάθεια δημιουργίας μακεδονικού έθνους απ τους αντίστοιχους πατριωτικούς παραμυθατζήδες.Ας μου πει κάποιος του τύπου "Δε χωνεύω τους Σκοπιανούς" τι με χωρίζει εμένα μ αυτούς και γιατί δεν πρέπει να πίνουμε μαζί μπύρες(όπως και γίνεται);
( Το παράδειγμα είναι απλοικό αλλά αρέσουν πολύ στους υπερπατριώτες/ρατσιστές αυτά)



Gravatar αντιστοιχα σεντονια τροπικε γραφετε και σεις..αναγκαστικα γραφω σεντονια γιατι με ρωτατε ενα σωρο πραγματα..και φυσικα στο δικο μας φορουμ αν δεις κατηγορουμαι οτι γραφω πολυ λιγα σε καθε ποστ φαντασουγια την ταμπακερα δεν βλεπω να λετε τιποτα απλως απαξιωνεται τον αλλο αποδιδωντας του χαρακτηρισμους..τωρα για τους βουλευτες του λαος που λετε ηλιθιους προφανως να αναφερεστε και στην αραπογλου που ειναι ατομο με ειδικες ικανοτητες και για ολους τους αλλους που δεν ειναι εθνικιστες..και με την λογικη σας αφου ειναι οι δικοι μας ηλιθιοι ολοι οι 300 ειναι ηλιθιοι..αλλα απο οτι βλεπω επειδη δεν μπορειτε να απαντησετε και δεν παραδεχεστε οτι και ο χωρος σας κανει αναλογα και με χαρακτηριζετε ως φασιστας(πριν ημουν ο μετριοπαθης και ο μη φασιστας)καλο θα ηταν να αποχωρησω..



Gravatar ο προεδρος σου παντως τροπικε συνεχαρη τους αντιστοιχους υπερπατριωτες-ρατσιστες των σκοπιων για την σταση τους οσον αφορα το μακεδονικο και εκανε και δημοσια επισκεψη για να τους συνχαρει..τι εχεις να πεις για αυτο?



Gravatar "για τους βουλευτες του λαος που λετε ηλιθιους προφανως να αναφερεστε και στην αραπογλου που ειναι ατομο με ειδικες ικανοτητες και για ολους τους αλλους που δεν ειναι εθνικιστες"

Το "προφανώς" από πού προκύπτει; Γιατί είναι χοντρή αυτή η (παντελώς άδικη) κατηγορία.

"καλο θα ηταν να αποχωρησω"

Αν και δεν είμαι ο οικοδεσπότης εδώ μέσα, ελπίζω να το λες για πλάκα. Αν ναι, θα απαντήσω στο ίδιο πνεύμα: περίμενε να κάνουμε ψηφοφορία πρώτα



Gravatar @Ανώνυμο που αν κατάλαβα καλά είναι ο Emperor

"και με την λογικη σας αφου ειναι οι δικοι μας ηλιθιοι ολοι οι 300 ειναι ηλιθιοι"

Για ρίξε λίγο μια εξήγηση, γιατί από πουθενά δεν το έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.

αλλα απο οτι βλεπω επειδη δεν μπορειτε να απαντησετε και δεν παραδεχεστε οτι και ο χωρος σας κανει αναλογα και με χαρακτηριζετε ως φασιστας

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μιλάς εσύ τώρα για αποφυγή απάντησης; Θες να σου ξαναλινκάρω το post το οποίο αποφεύγεις να σχολιάσεις από την αρχή που μπήκες και ζήτησες διάλογο; Με αγάπη από τον Patrikosss και εμένα να επαναλαμβάνομαι. Άντε λοιπόν! Περιμένω! Επίσης, πες μου ποιός σου ζήτησε να αποχωρήσεις και ποιός σε αποκάλεσε φασίστα, όπως λες. Μπήκες για διάλογο και όταν κάναμε την αρχή έγινες καπνός, αλλάζοντας θέμα! Και τώρα λες ότι αποφεύγουμε να απαν΄τησουμε σε κάτι, απολογούμενοι για αόριστες ενέργειες ομάδων με τις οποίες ποτέ δεν δηλώσαμε σχέση;

Α, και Emperor, ποιός ακριβώς είναι ο πρόεδρος του Τροπικού; o Santana??

Φιλικά, πάντα. Για να μη μου πεις ότι σε λέω κι εγώ...φασίστα.



Gravatar οχι δεν ειναι ο σαντανα μαλλον ο αλαβανος ειναι..γιατι ειπε οτι λεει και ο αλαβανος για το μακεδονικο και δικαιωμα του..δεν εγινα επισης ποτε καπνος γιατι δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες το 24 εδω μεσα και να απανταω σε χαος ερωτησεων απο 10 ατομα συνχρονως..ειναι λιγο αδυνατο ξερειςοσο για τον χαρακτηρισμο φασιστα ενας χρηστης πιο πανω αν δεις ενω λεμε οτι κανουμε συζητηση πεταγετε και λεει εχετε πλακα εσεις οι φασιστες με τις προπαγανδες σας..σε ποιον αναφεροταν?η σε μενα η στον ιματζινο?τελικα οπως βλεπεις οι αγριοι και γραφικοι δεν βρισκονται μονο στον δικο μας χωρο..φιλικα παντα



Gravatar @Emperor: "δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες το 24 εδω μεσα και να απανταω σε χαος ερωτησεων απο 10 ατομα συνχρονως"

Έλα μωρέ εντάξει, πες το. Από ότι φαίνεται πάλι δεν είδες το link γιατί -κιχ- δεν έβγαλες. Πάρ'το λοιπόν πάλι για να μη χαθεί στον ωκεανό σχολίων: Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

Όσο για το "φασίστες" του ανώνυμου, δεν ξέρω ούτε ποιός είναι, ούτε ποιόν αποκάλεσε έτσι. Κανένας "επώνυμος" δεν σε χαρακτήρισε πάντως κάτι, έτσι; Κάνω λάθος; Όσο για τον "πρόεδρο του Τροπικού", πουθενά δεν είδα να το λέει αυτό που λες, έψαξα όλα τα σχόλιά του. Σε περίπτωση που μου ξέφυγε δείξε τό μου.

Για να μη ξεχνιόμαστε, περιμένω να κάνουμε το διάλογο για τον οποίο μίλησες όταν μπήκες. Θα συνεχίσω να σου δίνω το link. Όχι γιατί πιστεύω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις, αλλά επειδή σέβομαι ότι δεν μπορείς να είσαι εδώ 24/24 όπως λες, και θέλω να σε διευκολύνω για να μην το ψάχνεις στα σχόλια.

Φιλικό ΥΓ: Τα σχόλια εδώ δεν έχουν "very evil smilies", και νομίζω ότι έχεις χάσει τη δύναμή σου.





Gravatar Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...αχαχαχα

Γενικά το είπα δεν εννοούσα κανέναν, είμαι ψυχασθενής.



Gravatar Άντε φτάνει τόσο εδώ...
Ανέβηκε νέο παιχνιδάκι :P



Gravatar ανωνυμε 4:02 θα με ενδιεφερε πολύ να μου πεις πώς χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου. Φιλικά παντα



Gravatar @frapdigo

Ο Santana!Χαχαχαχαχ!Έχεις κολλήσει εε;!

@emperor

Είμαι αρκετά ευφυής για να με πορώνει και με εκμεταλλεύεται ο κάθε κομματάρχης.

@petroula

Αυτό ακριβώς θέλω συνέχεια να ρωτήσω και το ξεχνάω.



Gravatar @Tropikosss: Ο Santana! Χαχαχαχαχ!Έχεις κολλήσει εε;!

Ε ν τ ε λ ώ ς ! ! !







Gravatar Λοιπόν μόλις πήρα τα χάπια μου και μπορώ να μιλήσω πλέον σαν πολιτισμένος άνθρωπος.

Ο άμοιρος Frapdigo έχει παραθέσει πάνω από 10 φορές ένα λινκ και περιμένει μια απάντηση από τον κύριο ανώνυμο-σεντονάτο.Αντί για αυτό μας έχει πει για τον Αλαβάνο,τον Φλωράκη, τους αναρχικούς, το ΚΚΕ, για τον Στάλιν, τον Μαρξ, μόνο για τη θεία μου τη χίπισσα δεν μίλησε.

Περιμένω γρήγορα μια απάντηση πριν περάσει η επήρεια των φαρμάκων και αρχίσω να χάνω πάλι τα λογικά μου.



Gravatar εγω θα απαντησω στο ποστ που λες εσυ θα απαντησεις στα αλλα που σε ρωτησα η θα τα χαρκτηρισετε σεντονια της ακροδεξιας και δεν θα ασχοληθειται καν με αυτα που λεω?..για τον χαρακτηρισμο παντως του ανωνυμου δεν νομιζω να αναφεροταν σε καποιον απο εσας αυτο ειναι το μονο σιγουρο..δεν νομιζω οτι εχω χασει τις δυναμεις μου παρολο η αναλογια ειναι ενας προς 10 και απο οτι φαινεται "οι φασιστες δεν εχουν θεση εδω μεσα'"..χαιρομαι παντως ανωνυμε οτι κατανοεις οτι εισαι ψυχασθενης και οπου θες μπορουμε να σε βοηθησουμεπαντως για να απαντησω και στην κοπελια πιο πανω τον εαυτο μου τον χαρακτηριζω πατριωτη και δεν μπαινω στα στεγανα της δεξιας η της αριστερας που χωριζουν τους ελληνες..αν το πασοκ ειχε κρατησει τον πατριωτικο χαρακτηρα του και δεν ειχε διαλυσει τον δημοσιο τομεα και το κρατος ολοκληρο μπορει να στηριζα και το πασοκ..



Gravatar πριν ξαναπαρεις τα χαπια σου μιλα μας πρωτα εσυ για ολα αυτα που ρωτησα για ολους αυτους που αναφερεις και θα μιλησω και γω για το ποστ του frapdigo..εσυ εισαι ο ανωνυμος εμενα με λενε εμπερορ το εχω πει χιλιαδες φορες μην επαναλαμβανομασε



Gravatar @Emperor: "εμενα με λενε εμπερορ το εχω πει χιλιαδες φορες μην επαναλαμβανομασε"

Δεν είναι δύσκολο να βάζεις ένα nickname. Όχι τίποτα άλλο, να μην αναγκάζεσαι κι εσύ να το λες χιλιάδες φορές και ξεστρατίζεις από το σκοπό σου..ο οποίος είναι:

Για να μην ξεχνιόμαστε: Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

Emperor, αυτό δεν μπήκες να κάνεις; Από την αρχή αποφεύγεις να απαντήσεις, γράφοντας σεντόνια, και τώρα μας λες ότι για να έχουμε την τιμή της απάντησής σου, θα πρέπει να απαντήσουμε εμείς πρώτοι στα σεντόνια - ψευτοαπαντήσεις σου;

Τς τς τς...

Φιλικά πάντα ( Η Φιλική Εταιρεία μπροστά μας είναι εχθρική... )



Gravatar @emperor

Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει τον τόπο του(όποιον νιώθει έτσι),χωρίς βέβαια να τον θεωρεί ανώτερο απ τον δίπλα(όποιον δίπλα),θέλει την πρόοδο αυτού του τόπου,οφείλει να γνωρίζει την ιστορία αυτού του τόπου όσο γίνεται αντικειμενικώς κι όχι εθνικά ορθώς,διότι όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην πραγματικότητα τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην πρόοδο του τόπου σου,και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω,ίσως γιατί μου είναι αυτονόητα και δεν καταλαβαίνω πολλές φορές ότι για τους άλλους δεν είναι.



Gravatar ωραια....γιατί κι εγώ δε μπαίνω σε στεγανά τύπου αριστερή ή δεξιά; "Πατριώτες" είμαστε όλοι, γιατί θέλουμε να βλέπουμε τις ζωές μας να γίνονται καλύτερες και τον τόπο που ζούμε να ευημερει. Η ειδοποιός μας διαφορά λοιπόν για να σου απαντήσω είναι ότι εσύ θες να πας μπροστά βαδίζοντας προς τα πίσω. Για να το κάνουμε λοιπόν πιο σαφες μιλάμε για οπισθοδρομικό πατριωτισμό. Κάνω λάθος;

Παντα φιλικά



Gravatar Ρε παιδιά, μην την πέφτετε όλοι στον Ανώνυμο-Emperor... το παιδί έχει κάθε καλή διάθεση να απαντήσει στο post που του παρέθεσε πρώτα ο Patrikoss και μετά εγώ (γύρω στις 10 φορές, μάλλον έχω Parkinson στο χέρι που χειρίζεται το mouse)...κι εσείς πάλι τον αποπροσανατολίζετε;

Ποιό post? Αυτό: Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-





Gravatar Ανώνυμε-σεντονάτε ή emperor ή ψυχίατρέ μου δεν είμαστε 10 άτομα εναντίον 1 αλλά ακόμα και αν είμαστε η ερώτηση είναι μία : ποιο είναι το σχόλιό σου για το ποστ που παραθέτει σε link ο FrapDigo.



Gravatar καλα ανωνυμε, επειδη δε θελω να είμαι μια απο τους 10, αμέλησε το ερωτημα που εθεσα. Θα σε ρωτήσω ξανα στο μελλον



Gravatar πετρουλα οπισθοδρομικος πατριωτισμος ειναι για σενα..δεν βλεπω κανενα στοιχειο πατριωτισμο στα αλλα κομματα τα οποια εχουν μετατραπει σε νεοφιλελευθερα και νεοταξικα εδω και μια δεκαετια περιπου..απο την εποχη σημιτη το πασοκ μεταλλαθηκε πολιτικα και ακολουθησε η νδ τα τελευταια χρονια.κατανοω οτι δεν θες να εχεις σχεση με το δικο μας κομμα αλλα ειλικρινα πες μου ποιος ειναι ο πατριωτισμος αυτος που δεν ειναι οπισθοδρομικος η ποιες πολιτικες δυναμεις πανε την χωρα μπροστα,οι λεγομενες προοδευτικες δυναμεις που εχουν κατι να προσφερουν..



Gravatar Καλώς τον Emperor τον ανώνυμο που ακόμα δεν θέλει να βάλει το όνομά του στο κουτάκι! Emperor, να σου θυμίσω το λόγο που μπήκες (σύμφωνα με τα δικά σου λόγια πάντα), γιατί από ότι είδα πάλι πάνε να σε αποπροσανατολίσουν αυτοί, και θα έχεις δίκιο πάλι να τους κατηγορείς ότι δεν σε αφήνουν να απαντήσεις.

Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-





Gravatar ανωνυμε-emperor τότε μάλλον το ερώτημα είναι τι είναι πατρίδα για σένα. Και επιπλέον αν μπορείς να είσαι πατριώτης υποστηρίζοντας ένα κόμμα σαν το ΛΑΟΣ όπως φαίνεται στο λινκ που έχει θέσει παραπάνω ο φανκυ FrapDiogo



Gravatar *FrapDigo παρντον



Gravatar ειπα οτι γραφω απο αλλο υπολογιστη που δεν ειναι δικος μου και με λενε σκετο εμπερορ..αν εχεις σκοπο να με χλευασεις οπως ενας αλλος φιλος σας εδω μεσα που με αποκαλεσε φασιστα και ενας αλλος που μιλησε για τα σεντονια της ακροδεξιας χωρις φυσικα να απαντησει σε τιποτα απο οσα ειπε στα σεντονια οπως τα χαρακτηριζει..καταρχας δεν ειναι το λαος ειναι ο λαος..γιατι στο τελος θα χρειαστει να κανετε εντανικα μαθηματα για τα αρθρα..το συγκεκριμενο ποστ βασιζεται σε κομμενα και ραμενα αποσπασματα απο διαφορες αντικειμενικες πηγες οπως ο ιος της ελευθεροτυπιας η το ιντυμιντια αρα δεν τα θεωρω αξιοοπιστες πηγες..οπως και εσυ δεν θα θεωρουσες αντικειμενικες πηγες τον στοχο η τον ελευθερο κοσμο ετσι και γω δεν τις αποδεχομαι..το κομμα μου καλα κανει και απειλει με μηνυσεις το συγκεκριμενο πανεπιστημιο και καλα κανει και θα σοπυ πω ακριβως γιατι..ο συγκεκριμενος καθηγητης/τρια σε μια δημοσια διαλεξη αποκαλεσε το κομμα φασιστικο..την συγκεκριμενη την πληρωνει το ελληνικο κρατος εγω εσυ η πετρουλα ο σλαι ολοι..δεν μπορει λοιπον ενα κομματι που πληθυσμου που την πληρωνει να τω βριζει αποκαλωντας τους φασιστες..ας ελεγε φασιστα τον καρατζαφερη η ενα μεμονωμενο προσωπο..οχι ομως τον κοσμο ενος κοινοβουλευτικου κομματος(οσο και αν δεν σας αρεσει)...προσωπικα με προσβαλει και δεν ειμαι καθολου φασιστας και το ξερεις..το ιδιο θα ελεγα αν εβριζαν το συριζα και καλως θα τους μηνυε αν τους ελεγαν ας πουμε ανθελληνες και επικινδυνο κομμα..τετοια συμπεριφορα δεν εχω δει παντως απο τους πανεπιστημιακους..αντιθετα μαζι με την απαγορευση της φος στην νομικη και ακομη ενα περιστατικο στη θεσσαλονικη οπου ενας καθηγητης που δεν ειναι του λαος ειπε



Gravatar Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...



Gravatar @Emperor: Κατ' αρχήν κανένας δεν σε χλεύασε. Άσε τα κολπάκια Έμπερορ! Δες ξανά τα σχόλια. Πάμε τώρα ένα ένα:

1)"καταρχας δεν ειναι το λαος ειναι ο λαος..γιατι στο τελος θα χρειαστει να κανετε εντανικα μαθηματα για τα αρθρα"

Αμάν! Είμαι ένας συκοφάντης! Κινδυνεύω με μήνυση από τον "ΛΑΟ"; Δε μου λες, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν απευθύνομαι στο κόμμα σας στην αιτιατική, αυτόματα χάνεται η λέξη "Συναγερμός" από τα αρχικά του. Κινδυνεύω μήπως και εδώ για μήνυση; Να πάω για μαθήματα άρθρων ή να πάω πρώτα σε δικηγόρο;

2)"το συγκεκριμενο ποστ βασιζεται σε κομμενα και ραμενα αποσπασματα απο διαφορες αντικειμενικες πηγες οπως ο ιος της ελευθεροτυπιας η το ιντυμιντια αρα δεν τα θεωρω αξιοοπιστες πηγες"

Σοβαρά μιλάς Έμπερορ; Άντε, για το Ιντυ πάει στο διάολο, αλλά η Ελευθεροτυπία είναι μια από τις 2-3 ελληνικές εφημερίδες με την μεγαλύτερη κυκλοφορία! Σας λασπώνει λοιπόν η Ελευθεροτυπία και το αφήνετε αυτό έτσι? Μήνυση γρήγορα! Όσο δεν τους μηνύετε, εγώ θα τους θεωρώ αξιόπιστη πηγή!

3) Αλήθεια, με τη μήνυση κατά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τί έγινε; Θάφτηκε η υπόθεση ρε παιδιά, έχετε κανένα νέο;

4) Για να δούμε ρε Εμπερορ...σου ζήτησα να σχολιάσεις το άρθρο στο link και εσύ μου είπες...ότι δεν θεωρείς αξιόπιστες τις πηγές του, και ότι είναι κομμένο-ραμμένο!Έχεις να μου υποδείξεις πού ακριβώς συνέβη το ράψιμο; Ή μήπως... θα μιλήσεις πάλι για Συριζα και δε συμμαζεύεται; Ή μήπως θα αναλώσεις πάλι το μισό σου σχόλιο παραπονούμενος ότι σε...χλευάζουν κάποιοι;

Μέχρι τότε...



Gravatar Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

Emperor...τείνεις με τα λεγόμενά σου όλο και περισσότερο προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου...Emperor, πρόσεχε, θα φας μήνυση από τον ΛΑΟ! (πού είναι ο "Συναγερμός"; ΟΕΟ?)



Gravatar στις κοροιδιες δεν απανταω γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου ουτε θελω να δημιουργησω αρνητικο κλιμα στη συζητησ μας γιατι θεωρω οτι εισαι σοβαρος χρηστης και σαν τετοιο σε αντιμετωπιζω..δεν ειπα ουτε οτι θα φας μηνυση ουτε κατι τετοιο αν θες να μην χρησιμοπιεις την ελληνικη γλωσσα σωστα οκ δικαιωμα σου..για το πανεπιστημιο μακεδονιας απαντησα αλλα επειδη εγραψα πολλα δεν φανηκε ολο το μηνυμα μου..η ελευθεροτυπια το εθνος τα νεα μπορουν να λενε οτι θελουν για "το λαος" οπως θες να λες..γιατι απλουστατα ανηκουν σε συγκεκριμενα κομματικα και επιχειρηματικα ιδιωτικα συμφεροντα αρα δεν τους πληρωνουμε εγω και συ και μπορουν να λενε οτι θελουν..και συ μπορεις να μας λες χουντικους και γω εσας ακροαριστερους δικαιωμα μας ειναι..



Gravatar αλλα ο καθηγητης ενος πανεπιστημιακου ιδρυματος που πληρωνουν ολοι οι ελληνες πολιτες(και οι κακοι φασιστες του λαος)δεν μπορει να βριζει δημοσιως σε συνεδριο μαλιστα ενα κομματι του ελληνικου λαου που εβαλε το κομμα στη βουλη και ταυτοχρονα πληρωνει την συγκεκριμενη κυρια να τους λεει φασιστες ..γιατι μην κοροιδευομαστε οταν μιλαει για το λαος δεν μιλαει μονο για τον καρατζαφερη η για τον βοριδη η τον πλευρη αλλα και για τους ψηφοφορους του...η συγκεκριμενη κυρια μπορει να λεει οτι θελει ιδιωτικα αλλα να βριζει δημοσιως ενα κομματι του κοσμου που την πληρωνει δεν εχει δικαιωμα..το ιδιο θα ελεγα αν ο συριζα μηνυε ενα καθηγητη που ελεγε οτι το κομμα υτο ειναι επικινδυνο και ανθελληνικο..δεν θα ειχε το δικαιωμα..για να ειμαστε αντικειμενικοι..τωρα ηρεμησες??



Gravatar @Emperor:

Emperor, με συγκινείς. Όταν ρωτάω αστειευόμενος αν κινδυνεύω με μηνύσεις αναφέρομαι στην φράση σου: "το κομμα μου καλα κανει και απειλει με μηνυσεις το συγκεκριμενο πανεπιστημιο και καλα κανει και θα σοπυ πω ακριβως γιατι"

Βέβαια, στην εν λόγω διημερίδα παραβρέθηκα, οπότε πίστεψέ με, πρόσεξε καλά τι λες γιατί μπορώ να σου απαντήσω ακόμα καλύτερα (πιο καλά από όσο φαντάζεσαι). Προς το παρόν απάντησέ μου σε μια 2η ερώτηση: Τί γίνεται με τη μήνυση κατά του ΠΑΜΑΚ από τον...ΛΑΟ, Emperor? Πώς πηγαίνουν οι εξελίξεις;

Τί; Ποιά ήταν η πρώτη ερώτηση;

Αυτή: Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

Να επισημάνω επίσης ότι από τη στιγμή που το ΛΑΟΣ μοιράζει μηνύσεις, πολύ μεγάλη εντύπωση μου προκαλεί το ότι δεν μοίρασε και καμία στην Ελευθεροτυπία που όπως λες ανήκει σε αντίπαλά σας συμφέροντα και σας συκοφαντεί. Emperor, μέχρι να τους μηνύσετε και να δικαιωθείτε, εγώ θα τους θεωρώ αξιόπιστους.





Gravatar περιμενω την απαντηση σου στο θεμα που ειχε αναφερθει απο τον σπαι οτι ο λαος κατεθεσε μηνυση εναντιον της καθηγητριας που ειθπε οτι το λαος ειναι ακροδεξιο..εδωσα την απαντηση μου και ελπιζω να μου απαντησεις επαρκως και χωρις να με απαξιωσεις..



Gravatar και οσο για την ελευθεροτυπια σου ειπα δεν ανηκει στο δημοσιο η εφημεριδα η συγκεκριμενη ουτε αυτη ουτε καμια ..οπως και ολα τα καναλια..οσοι δεν ανηκουν στον δημοσιο τομεα μπορουν αν βριζουν το κομμα οσο θελουν..αυτους που πληρωνουν ολοι οι ελληνες ομως δεν εχουν δικαιωμα να βριζουν..η συγκεκριμενη καθηγητρια ειπε η δεν ειπε το λαος ακροδεξιο??πες μου μιας και ειπες οτι ησουν και παρων και θα μοθ απαντησες καλα οπως ειπες..αν το ειπε δεν εχει δικαιωμα να το πει αφου το πανεπιστημιο ανηκει στο ελληνικο δημοσιο και οι καθηγητες του μαζι..αν δεν το ειπε να αναιρεσετε την προπαγανδα οτι το λαος φιμωνει τους καθηγητες..



Gravatar @Emperor: Βρε Emperor...βρε Emperor...θα σε μαλώσω! Τόση ώρα περιμένω να μου απαντήσεις στην ίδια ερώτηση που σου κάνω σαν κολλημένο βινύλλιο και εσύ τώρα μου λες ότι περιμένεις εσύ μια δικιά μου απάντηση σε κάτι άλλο; Τσ Τσ Τσςςς...

Πρόσεχε, Emperor, σου μιλάω με καθαρό ενδιαφέρον τώρα. Αν παρακολουθεί τη συζήτηση κανένα μέλος του ΛΑΟΣ τώρα, θα καταλάβει ότι αποφεύγοντας να απαντήσεις σε αυτό:

Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

δέχεσαι σιωπηρά ότι το ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιό κόμμα! Emperor, πρόσεχε, κινδυνεύεις με μήνυση από το ίδιο κόμμα που ήρθες να υποστηρίξεις και ξεκινήσαμε αυτό το παιχνιδάκι με τα links (...θυμάσαι. Μην αλλάζεις θέμα λοιπόν, γιατί θα πέσει επάνω σου το βαρύ χέρι της Δικαιοσύνης, προερχόμενο κιόλας από τον BodyBuilder Καρατζαφέρη!





Gravatar δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα και χαιρομαι ειλικρινα που δεν απαντας..με ρωτησες πριν δυο πραγματα μια για το λινκ που εδωσες και μια για την μηνυση που κατεθεσε ο κομμα εναντιον του πανεπιστημιου..σου απαντησα στην μια ερωτηση περιμενω απαντηση για να σου απαντησω και στην επομενη..εκτος αν δεν μπορεις να απαντησεις..οσο δεν απαντας εσυ λοπον διαλογος δεν γινεται..και φυσικα μην ξεχνας οτι στον διαλογο δεχομαστε και ερωτησεις..εσυ θα απαντησεις σε καμια αφου μου πεις και τι κομμα εισαι πρωτα??



Gravatar @Emperor: XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

Όπα και μαθήματα διαλόγου ο Emperor! Χαίρεσαι που δεν απαντάω ε; Εγώ να δεις πώς χαίρομαι που δεν απαντάς, Emperor!

Έχουμε και λέμε, από τον Πατρικό ξεκινώντας:

"Ela emperor: http://jungle-report.blogspot.co...og- post_18.html
Ksekiname to dialogo.
Patrikoss | 09.04.08 - 12:31 pm |"

Ρε Emperor, από προχθές στις 12:31 μ.μ. σε λιβανίζουμε να κάνουμε διάλογο! Και έρχεσαι εσύ τώρα να μου πεις "εκτος αν δεν μπορεις να απαντησεις..οσο δεν απαντας εσυ λοπον διαλογος δεν γινεται..και φυσικα μην ξεχνας οτι στον διαλογο δεχομαστε και ερωτησεις.."???

Ναι ρε Emperor, τις δεχόμαστε τις ερωτήσεις, αλλά τις απαντάμε κιόλας, έτσι; Για δες (πόσοι) από προχθές πόσες φορές σε ρωτήσαμε το ίδιο πράγμα και εσύ γυρνούσες τη συζήτηση αλλού; Μέχρι και την Ελευθεροτυπία βάφτισες αναξιόπιστη για να μην απαντήσεις!





Gravatar εμπερορ δεν είχα σκοπό να σε χλευάσω και λυπάμαι πολύ που το πήρες έτσι. Σε διαχώρισα από τους υπόλοιπους ανώνυμους. Παραβλέπωντας λοιπόν το μεγάλο βαθμό ευθιξίας, παραβλέπω και το σχόλιο για τα άρθρα. Αρνούμαι καθ' οποιονδήποτε τρόπο να μπερδέψω το ΛΑΟΣ με το λαό. Θεωρώ οτι λέω "το κόμμα ΛΑΟΣ" και παραλείπω το "κομμα". Αν είναι να μένουμε σε αυτές τις λεπτομέρειες χάνοντας την ουσία, λυπάμαι.



Gravatar δεν νομιζω πετρουλα οτι εσυ εκανες αυτο το ορθογραφικο λαθος αλλα και να το εκανες οκ δεν τρεχει τιποτα..οπως βλεπεις παντως ηρθα να μιλησω μαζι σας οχι με τσεκουρια και σιδερογροθιες οπως νομιζετε για ολους μας..



Gravatar σε ξαναρωταω θα απαντησεις για αυτο που ειπα για το θεμα της μηνυσης στο πανεπιστημιο μακεδονιας?μου εκανες δυο ερωτησεις απαντησα στην μια και περιμενω να μου απαντησεις και συ για αυτο που ειπα για την πρωτη ερωτηση..οσο για την αλλη σου ειπα αν το αρθρο αντιστοιχα το εγρραφε ο στοχος η ο ελευθερος κοσμος και κατηγορουσε το συριζα θα θεωρουσες αξιοπιστες τις πηγες μου??οταν μου παραθεσεις πηγες πλην του ιου και του αναρχικου ιντιμεντια που εχει κριθει παρανομο σου παπαντω και στην αλλη ερωτηση παρολο που εσυ δεν απαντας σε αυτο που σου εγραψα για την πρωτη..



Gravatar Emperor αγόρι μου καλό αν συγκρίνεις για άλλη μια φορά την Ελευθεροτυπία με τον Στόχο και τον Ελεύθερο Κόσμο, εκτός του ότι θα πάθω έμφραγμα από τα ασυγκράτητα γέλια, θα αναγκαστώ να σου παρουσιάσω τις κυκλοφορίες των τριών εν λόγω εφημερίδων, καθώς και ονόματα που γράφουν σε αυτές τις τρεις. ΟΚ; Σε παρακαλώ, μη σπαταλήσεις το χρόνο μου. Αυτός που δεν απαντά είσαι εσύ. Για να τελειώνουμε:

Απάντησες πρώτον ότι η Ελευθεροτυπία είναι αναξιόπιστη. Άκυρο και αστείο επιχείρημα. Ετσι εγώ μπορώ να σου αποδείξω πολύ φαντασμαγορικότερα πράγματα, όπως πχ ότι ο ουρανός είναι ροζ ελέφαντας και ζούμε όλοι πάνω σε ένα μαγικό μανιτάρι.

Μετά (εκτός θέματος...) γύρισες τη συζήτηση στην διημερίδα του ΠΑΜΑΚ, για την οποία προφανώς παπαγάλισες 2-3 πραγματάκια από τη σελίδα του ΛΑΟΣ.

Άσ'τα αυτά ρε Emperor... και ερχεσαι μετά και μου λες ότι εγώ αποφεύγω να απαντήσω στις δικές σου ερωτήσεις. Λοιπόν πρόσεχε, αν δεν απαντήσεις σοβαρά σε αυτό που σε ρωτάμε από προχθες που μπήκες να κάνεις διάλογο με αντιπαράθεση επιχειρημάτων, θα ειδοποιήσω τον Καρατζαφέρη ότι οπαδός του δέχεται σιωπηρά ότι το ΛΑΟΣ (το κόμμα ΛΑΟΣ, όπως σωστά παρατήρησε η Πετρούλα, που είχε την υπομονή να καθήσει να σου εξηγήσει τα αυτονόητα), είναι ακροδεξιό. Και θα σου κάνει μήνυση, και θα βρεθείς στο ίδιο κελί με τον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ!





Gravatar Ωραια γιατι δεν ειχα καταλαβει σε ποιον απο ολους εμας τους 10 απευθυνεσαι. Τα πρωτα για το αρθρο τα καταλαβα, τα υπολοιπα δεν πολυ καταλαβα οτι τα απηυθυνες σε εμένα.
Γενικά μιλώντας, τις αποκαλύψεις τις κάνουν όχι οι φιλικά κείμενες εφημερίδες, αλλά οι εφημερίδες που δε συμμερίζονται τις απόψεις σου. Εκτός αν μιλάμε για του Τριανταφυλλοπουλου την εφημεριδα οπότε δε μετράει αν είναι κάποιος φιλικά κείμενος. (παραδειγμα χάρην αστεϊσμού). Δεν έχει νόημα να αποκλείεις μια αποκάλυψη μόνο και μόνο γιατί διαφωνείς ιδεολογικά με αυτόν που κάνει αποκάλυψη. Σημασία έχει να ψάξεις την αλήθεια που αυτή δεν έχει κομματικές αποχρώσεις. Αν κλείσεις τα μάτια επειδή απλά δε θες να ακούσεις την αλήθεια από το συγκεκριμένο στόμα, ε τότε βάζεις παρωπίδες (το β' ενικό είναι χάρην γενίκευσης)



Gravatar δεν παπαγαλισα τιποτε απολυτα και στο ορκιζομαι οπου θελεις..περιμενω σοβαρη απαντηση ουσιαστικη αν εκανε καλα το λαος που μηνυσε καθηγητη πανεπιστημιου που πληρωνουμε ολοι και αποκαλεσε μερος αυτους που την πληρωνουν φασιστες..θα μου απαντησεις σε αυτο ποτε?παραδεξου οτι εχεις λαθος δεν ειναι κακο..το ιντιμεντια ειναι αξιοπιστη πηγη για σενα??μιλησα για τον ιο της ελευθεροτυπιας και συ μου λες οτι ειμαι αστειος επειδη συγκρινω στοχο με την ελευθεροτυπια..ο στοχος και ο ελευθερος κοσμος εχουν κολλημα με το κκε και το συριζα και ο ιος και το ιντιμεντια με το λαος..απλα τα πραγματα και ενα μωρο παιδι τα καταλαβαινει..τα λεμε αργοτερα γιατι με εχεις κουρασει βρε



Gravatar Χεστήκαμε για το ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως το πάτε εσείς θα κάνετε ακόμα και τους κομμουνιστές να το συμπαθήσουν.



Gravatar οκ πτερουλα εσυ δλδ αν η εφημεριδα της χρυσης αυγης η ο στοχος μιλουσε για το συριζα και για το τι εγινε π.χ. σε μια συμπλοκη μεταξυ των συριζαιων και των χρυσαυγιτων πως θα την παρουσιαζε ο στοχος και η φυλλαδα της χ.α. και πως ο ιος και το ιντυμεντια?η μεν ως επιθεση φασιστων οι δε ως επιθεση αριστεριστων?σωστα?προσωπικα δεν δεχομαι ουτε την εφημεριδα της χ.α. ουτε τον στοχο ουτε και τον ιο και το ιντιμεντια ως αντικειμενικα μμμε



Gravatar κυριε μλκζουραρη δεν μας ενδιαφερει το συριζα αυτοι ασχολουνται μαζι μας..οι του κκε ειναι πιο αξιοπρεπεις ανθρωποι ωστε να αναλωνονται σε ανουσιους πολεμους..



Gravatar δε μπορω να μιλήσω υποθετικα με "αν"



Gravatar @Emperor: Πόσο αργότερα θα τα πούμε ...βρε? Μη μ'αφήνεις, Emperor! Μη! Καλέ με ξεφτίλισες!

Σε ενημερώνω ότι κανένας δεν αποκάλεσε κανέναν φασίστα στο συνέδριο, σε ολόκληρο το δίωρο που κράτησαν οι δυο ομιλίες για την άκρα δεξιά.

Η λέξη φασίστας δεν ξεστομίστηκε από κανέναν, εκτός και αν κάποιος την ψιθύρισε στο αυτί κάποιου άλλου με...λάγνο τρόπο. Αχ! Emperor! Θα σε μαλώσω ρε Emperor!

"δεν παπαγαλισα τιποτε απολυτα και στο ορκιζομαι οπου θελεις"

Ορκίσου ρε! Πες "να τρώω σπανάκι 4 χρόνια αν παπαγάλισα!"

"το ιντιμεντια ειναι αξιοπιστη πηγη για σενα??μιλησα για τον ιο της ελευθεροτυπιας και συ μου λες οτι ειμαι αστειος επειδη συγκρινω στοχο με την ελευθεροτυπια"

Βρε Εμπερορ, πότε μίλησα εγώ για το Ιντυμίντια; Ε; Εδώ κι εσύ στα προηγούμενα σχόλιά σου μιλούσες για την Ελευθεροτυπία και τώρα μου το γυρίζεις στον "Ιό".

Α, Emperor...μη ξεχάσεις:

Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

Πρόσεχε Emperor! Αν δεν απαντήσεις ο Καρατζαφέρης θα σου κάνει μήνυση!





Gravatar αρα αφου δεν εγινε καμια αναφορα σε ολο το συνεδριο γιατι ξεσηκωθηκε ο σπαι οτι το φασιστικο λαος απαγορευει στους ελληνες πολιτες να το αποκαλουν οπως θελουν?παραδεχεστε δλδ οτι λετε ψεμματα και πουλατε προπαγανδα στη συγκεκριμενη περιπτωση και χαιρομαι που επιτελους το κανετε!επισης μιλησα για τον ιο της ελευθεροτυπιας εκτος και αν ο ιος ειναι ξεχωριστο κομματι της ελευθεροτυπιας!να ξερεις παντως οτι εγω σε αγαπω περισσοτερο και δεν γουσταρω να μαλωνουμε και το λεω ειλικρινα γιατι φαινεσαι οκ ατομο



Gravatar @Emperor: "φαινεσαι οκ ατομο"

Για να ξέρεις, δεν είμαι αυτός στην φωτογραφία.

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο, λες: αρα αφου δεν εγινε καμια αναφορα σε ολο το συνεδριο γιατι ξεσηκωθηκε ο σπαι οτι το φασιστικο λαος απαγορευει στους ελληνες πολιτες να το αποκαλουν οπως θελουν?

Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό το έγραψες υπό την επήρεια ψυχοτροπικών, γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες. Ποιός ξεσηκώθηκε; Αποδεικνύεις ότι δεν έχεις ιδέα περί του συνεδρίου...Πάρε μια ιδέα:

Ο ΛΑΟΣ έκανε μήνυση στο ΠΑΜΑΚ, επειδή σε ημερίδα για το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, υπήρχε ομιλία για την Άκρα Δεξιά, στην οποία οι ομιλητές αναφερόντουσαν στο ΛΑΟΣ. Απλά για να ξέρεις, η αμέσως προηγούμενη ομιλία ονομαζόταν "Άκρα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ". (Λεπτομέρειες υπάρχουν άφθονες στο site του ΠΑΜΑΚ. Από εδώ βρίσκεις και το αναλυτικό πρόγραμμα.)

παραδεχεστε δλδ οτι λετε ψεμματα και πουλατε προπαγανδα στη συγκεκριμενη περιπτωση και χαιρομαι που επιτελους το κανετε!

Ποιός; Τί; Πού; Πότε;

Ελπίζω με την συνεχόμενη παράθεση του link που περιμένω να σχολιάσεις από προχθές να μην έπαθες επιληψία.

...Ποιού link?? ...Αυτού: Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-

(Όχι, θα σ'άφηνα! :lol



Gravatar τον Φραπ τον αγαπας κι εμενα οχι;...



Gravatar καταλαβα...



Gravatar



Gravatar μη γελάς!... τα θελγητρα σου ηταν πολλά. δε μπορεσε να αντισταθει στο μπλε των χειλιων σου. Θα το πλερωσεις αυτο Φραπ...



Gravatar Κάπου εδώ θα μπεί η δικιά μου να δει τί έγραφα στο Jungle-Report και της καθυστέρησα τη συνάντηση...Να με δεί να πολεμάω την ακροδεξιά ρε αδελφέ! Να γράφω φλογερά κείμενα, ξεσκεπάζοντας τους πατριδοκάπηλους!

Και μετά... θα καταλήξω gay, θέλω-δεν θέλω, αφού θα γίνω πρωτοσέλιδο στο www.don't-date-this-guy.com .





Gravatar Ο Καρατζαφέρης αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία στη Βουλή lol, τι έχεις να πεις για αυτό emperor?



Gravatar μαλακοζουραρη μαλλον υπο την επιρροια ναρκωτικων βρισκεσαι.. Ανανέωση πολιτικού προσωπικού και μετα-υλιστικές αξίες στον ΣΥΡΙΖΑ..αυτη ειναι η προσβλητικη αναφορα στο συριζα?χαχαααα..ελοε ρε ελεος..fragdigo μην χαιρεσαι δεν θα ενδωσω στις ανωμαλες ορεξεις μου προτιμω να στειλω φιλακι στην πετρουλα και να την αγαπησω περισσοτερο απο σεναμου το επιτρεπεις φανταζομαι?



Gravatar θα παιξουμε ένα παιχνίδι: όποιος βρίζει λιγότερο θα κερδίζει καραμέλα (βουτύρου....στις 10 νίκες ω!-μάμμυ)



Gravatar στο αλλο θεμα ηθελα να το ποσταρω αλλα οκ

εμπερορ εληφθη το φιλι, ανταποδίδω



Gravatar @Emperor:"αυτη ειναι η προσβλητικη αναφορα στο συριζα?"

E? Ποιά προσβλητική αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιός μίλησε για προσβλητική αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ; Εγώ απλά σου ανέφερα ότι η προηγούμενη ομιλία ήταν για την άκρα αριστερά και μιλούσε για το ΣΥΡΙΖΑ, και κανείς τους δεν είπε ότι ενοχλήθηκε, σε αντίθεση με εσάς που κάνατε μήνυση! Και κυρίως σου το είπα αυτό για να σου δείξω ότι όποιος έχει τη μύγα...μυγιάζεται! (το "όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω" είναι σούπα πλέον).

Το θέμα μας είναι άλλο όμως. Αν θέλεις εξήγησέ μου τί εννοείς με εκείνες τις ψυχεδελικές προτάσεις που σου παραθέτω 2-3 σχόλια πιο πάνω.

Για να σου πώ και ορισμένα πράγματα τώρα λίγο πιο νηφάλια. Λες ότι δε γουστάρεις να μαλώνουμε. Ξέρεις, εσύ με ενημέρωσες ότι μαλώνουμε! Μάλλον δε με έχεις δει να μαλώνω, ΧΑχΑχαΧα! Την τελευταία φορά που κάποιος μπήκε μπροστά μου στην ουρά για το τόστ ήταν τότε που έλεγαν για τα μεγάλα κύματα στον Ινδικό. Σύμπτωσή;

"fragdigo μην χαιρεσαι δεν θα ενδωσω στις ανωμαλες ορεξεις μου προτιμω να στειλω φιλακι στην πετρουλα και να την αγαπησω περισσοτερο απο σενα"

... Πετρούλα, νίκησες αυτή τη φορά! Ok, ok...good game! It's just a battle, not the war!



Gravatar @Emperor: Emperor μη φεύγεις! Μην πιστεύεις τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα της Πετρούλας! Σε έχει τυλίξει και σε κάνει ό,τι θέλεις!

Emperor, αγάπα εμένα!

Όσο με φτύνεις για την Πετρούλα εγώ θα κολλάω!

Δεν μπορώ να πώ "αντίο", Emperor! Είναι δύσκολος ο χωρισμός!



Gravatar Α...πριν φύγεις και 'γώ μείνω μόνος...με μια χούφτα τραγούδια και αναμνήσεις...να σου πώ κάτι τελευταίο...

Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; -click-





Gravatar @frapdigo

" Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό το έγραψες υπό την επήρεια ψυχοτροπικών, γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες."

Ψυχοτρόπων frap,ψυχοτρόπων,ψυχοτροπικός είμαι εγώ!!Καληνύχτα!!



Gravatar ηρεμα ρε παιδια ηρεμα τοσο πολυ σας ελειψα?οσο για το συνεδριο φυσικα αυτο λεω με την φραση μου καμια προσβλητικη αναφορα στο συριζα απο την στιγμη που αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο τους ως ακροαριστερα..που ειναι το περιεργο?απο την στιγμη που δεν θεωρουμε τον εαυτο μας ακροδεξια ουτε ο κοσμος που εκπροσωπουμε και πληρωνει την εν λογω κυρια δεν ειναι φασιστες εχουμε καθε δικαιωμα να τους μηνυσουμε..



Gravatar Δεν έχεις δικαίωμα να μηνύσεις κάποιον που εκφράζει πολιτική άποψη.Είτε σας πει ακροδεξιό(που είστε) είτε σας πει ακροαριστερό κόμμα.Η μύνηση για πολιτική άποψη είναι το νόμιμο φασιστικό μέτρο σε καιρούς δημοκρατίας.Τακτικές του Πλεύρη που ακολουθείτε πιστά.Και ο Καραμανλής σας είπε ακροδεξιούς μήνυση δεν του κάνατε όμως.

Και όταν σου μιλάω βλάκα σοβαρά δεν θα μου λες αν πήρα τα ναρκωτικά μου, κατάλαβες???

ΥΓ Ο πρόεδρος σου είπε στην Βουλή τα σκόπια Μακεδονία, τέλος!



Gravatar @Emperor:"απο την στιγμη που δεν θεωρουμε τον εαυτο μας ακροδεξια ουτε ο κοσμος που εκπροσωπουμε και πληρωνει την εν λογω κυρια δεν ειναι φασιστες εχουμε καθε δικαιωμα να τους μηνυσουμε.."

Πάμε πάλι ένα-ένα:

1)Emperor, σχετικά με το διάλογο που ζητάς για το ΛΑΟΣ: Χαρακτηρίζω το ΛΑΟΣ ακροδεξιο, βασιζόμενος σε αυτό το post. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτά που λέει, ή αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό για τον οποίο το κόμμα σου απειλεί με μηνύσεις; Μόνο μην βγάλεις πάλι την Ελευθεροτυπία αναξιόπιστη για να αποφύγεις να απαντήσεις! -click-

2) Πληρώνετε την κ. Γεωργιάδου, η οποία θεωρείτε ότι σας βρίζει ε; Εγώ τί να πώ που πληρώνω 10 ακροδεξιούς βουλευτές και άλλους τόσους που είναι μαζί τους, 6700 ευρώ το μήνα βουλευτική αποζημίωση; Ε; Και θα τους θεωρώ ακροδεξιούς μέχρι να απαντήσετε στο παραπάνω link.

3) Στην τελική, Emperor, γιατί κάθεστε και μας ζαλίζετε τον έρωτα; Τρείς μέρες σε κυνηγάμε να μας απαντήσεις στο ρημάδι το link και εσύ έχεις κάνει διάφορα: Από το να συγκρίνεις την Ελευθεροτυπία με τον Στόχο και τις Ελληνικές Γραμμές, και να τη βγάζεις αναξιόπιστη και "έρμαια συμφερόντων" (γιατί δεν τη μηνύετε αν είναι έτσι;), μέχρι να μας κατηγορείς ότι σε χλευάζουμε και σε λέμε φασίστα. Γιατί δεν πηγαίνετε το θέμα στη Δικαιοσύνη να τελειώνουμες; Να εισηγηθείς στις γνωριμίες σου στο ΛΑΟΣ να πάτε στα δικαστήρια το συντομότερο, και για το ΠΑΜΑΚ, και για τον Τρίκαρδο και τη ΦΟΣ, και για την Ελευθεροτυπία που σας "συκοφαντεί". Άντε να σας δώ.

Μέχρι τότε εγώ θα σας αποκαλώ ακροδεξιούς και, πάνω από όλα, καιροσκόπους, απατεώνες και λαοπλάνους.

Την καλησπέρα μου.



Gravatar Sorry για το spam, αλλά μόλις είχα ιδέα προς όφελος του Emperor. Emperor, αν σου κάνει μήνυση ο Καρατζαφέρης που αποδέχεσαι το ΛΑΟΣ σαν ακροδεξιό, από τη στιγμή που δεν απαντάς εδώ και 3 μέρες στο link, μπορείς να τους απαντήσεις κι εσύ με μια μήνυση που αποκάλεσε την FYROM ως "Μακεδονία".

Αν ισχυριστεί ότι απλά μπερδεύτηκε, θύμισέ του τί έλεγε για όσους "απλά μπερδεύονται με αυτό το θέμα". Μπορείς να μηνύσεις και τον Άδωνη Γεωργιάδη, αν δεις τί λέει κι αυτός στο τέλος του βίντεο.

Μη μασάς Emperor, αν φοβάσαι να παραδεχτείς ότι το ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιό, για να μη φας μήνυση από τον Καρατζαφέρη, να ξέρεις ότι τον έχεις άνετα. Emperor vs Karatzaferis σημειώσατε 2-1!





Gravatar



Gravatar fragdigo dikaioma sou na mas les opos thes sto thema tis kathigitrias sou apadisa kai epidi den ikseres ti na apadiseis mou les oti papagalizo tis theseis tou laos..me enan anthropo pou einai kollimenos,den borei na paradextei esto kati den borei na ginei sizitisi..les gia deka akrodeksious voulvtes..plin tou boridi pes mou me stoixeia poio einai to akrodeksio parethlon ton ipoloipon 9..allios les arloubes..i kiria georgiadou borei na ginei politikos an thelei na politikologei..tora an asxoloumaste me ton io tis elefterotipias kathe toso den tha eixe kamia aksia..sinexeia avto kanoun avtoi..xaraktirizoun kai laspologoun..meta i oli katastasi katada gelia..gnorimies sto laos den exo,kai den ksero ti tha kanei se ola avta ta themata alla to mono sigouro einai oti den boroume na asxoloumaste me ton kathe gelio akroaristero tipako tis elefterotipias..oso gia to an me eipate fasista to kanate dio fores kai iparxoun ta post(den me evrises esi alla dio anonimoi)kai den prokeite na bo stis dikes sas logikes pernete apo to forum ms dio fraseis kai lete na pioi einai oi xoudikoi tis neos..



Gravatar @Emperor: "sto thema tis kathigitrias sou apadisa kai epidi den ikseres ti na apadiseis mou les oti papagalizo tis theseis tou laos.."

Emperor, τα "δεν ήξερες τί να απαντήσεις" ξέρεις πολύ καλά πού να τα πείς. Το θέμα μας δεν ήταν η καθηγήτρια, απλά εσύ κατέφυγες εκεί, αφού εσύ έχεις στριμωχτεί, από τη στιγμή που δεν έχεις απαντήσει ακόμα στο θέμα για το οποίο μπήκες να συζητήσεις.

Θέλησες να υποστηρίξεις ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι ακροδεξιό, λέγοντας στις 09.04.08 - 10:51 am τα εξής: "ade gia ton boridi na to dexto alla kai gia tin arapoglou ton aivalioti ton rodouli kai olous tous ipoloipous den boro na po oti einai xitlerikoi". Ο Πατρικός σου απάντησε με ένα post του Jungle-Report, κι εσύ άρχισες να τα μασάς. Άρχισες να λες ότι δεν ασχολείσαι με τα Posts, γιατί "είναι γεμάτα μίσος", ότι δεν ασχολείσαι με τα videos "γιατί είναι γεμάτα κλανιές" κλπ. Όποιος αμφιβάλλει ας κοιτάξει τα σχόλια, που όπως λες υπάρχουν εδώ.

Μετά στο έδωσα εγώ 666 διαολεμένες φορές το ρημάδι το link και μου γύρισες τη συζήτηση άλλες τόσες. Με ρωτούσες για το ΣΥΡΙΖΑ, για το ΠΑΜΑΚ και έλεγες ότι...αποφεύγω να απαντήσω!

Emperor, έλεος. Αν έχεις να πεις κάτι σοβαρό πες το. Προσπάθειες εντυπωσιασμού τύπου "den ikseres ti na apadiseis", απλά σε φέρνουν σε πιο δύσκολη θέση.



Gravatar @Emperor: "i kiria georgiadou borei na ginei politikos an thelei na politikologei"

Δεν έχεις όρια! Η Γεωργιάδου είναι επίκουρος καθηγήτρια πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και έχεις το θράσος να της κανεις και υποδείξεις για το αν θα μιλά για πολιτική, Emperor? Αν ήταν εδώ η Γεωργιάδου, και αντιμετώπιζες αυτήν, θα το φυσούσες και δε θα κρύωνε.

Κανείς δεν σε είπε φασίστα, απλά εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι. Απλά περίμενες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο ανώνυμος που έγραψε τη λέξη αμέσως διευκρίνησε ότι μιλούσε γενικά και δεν αποκάλεσε εσένα έτσι. Εσύ όμως ήσουν μέσα στη χαρά που νόμιζες ότι σε αποκάλεσαν φασίστα και δεν κατάλαβες τίποτα.

Θέλεις στοιχεία για τους υπόλοιπους βουλευτές του ΛΑΟΣ, Emperor? Να κάτσω να σου βρώ ή πάλι το χρόνο μου θα χάσω, να σε κυνηγάω να απαντήσεις; Μόνο μη μου πεις πάλι επίτηδες για τους 3 πιο μετριοπαθείς (Ροντούλη, Αράπογλου, Αϊβαλιώτη), γιατί όλοι ξέρουμε πως δεν χαρακτηρίζουν αυτοί το ΛΑΟΣ, απλά η προεδράρα σας τους έβαλε για να ρουφήξει ψήφους και από ευρύτερο κοινό. Για να αραιώσει το ακροδεξιό δηλητήριο των υπολοίπων. Μη μου πουλάς φούμαρα τώρα!

Δώσε σήμα λοιπόν και σου βρίσκω ότι θέλεις. Μόνο μην ξανασπαταλήσεις το χρόνο μου ή την υπομονή μου.



Gravatar Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι, για τον Αποστολάτο είναι δύσκολο να πώ κάτι κακό. Εδώ έχεις δίκιο, Emperor, νομίζω ότι ο Αποστολάτος δεν είναι ακροδεξιός. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, γιατί μιλά στην Βουλή κυρίως για την αγάπη, τα λουλούδια, τον έρωτα, διαβάζει ποίηση και άλλα παρόμοια, που με κάνουν να τον συμπαθώ κάπως. Αναρωτιέμαι όμως γιατί να μην είμαι εγώ στη θέση του, να λέω μια-δυο πίπες που λέγαμε στις γκόμενες μικροί (νομίζοντας ότι είναι ηλίθιες σαν εμάς και θα πέσουν), και να τσεπώνω την βουλευτική αποζημίωση κάθε μήνα.

Λοιπόν, Emperor, άκυρο! Παίρνω πίσω όσα είπα για το ΛΑΟΣ, από αύριο πάω να γίνω υποψήφιος για λαοτιανός βουλευτής!





Gravatar καλο το χαλαρο στυλακι και η ισοπεδωση των παντων αλλα οταν ζοριζεστε να απαντησετε ακριβως αυτο το στυλακι χρησιμοποιειτε για να αποφυγετε την ουσια της ερωτησης..περιμενω να φοβερα στοιχεια που θα μου αποδειξετε οτι εχουν ακροδεξιο παρελθον οι 9 βουλευτες πλην βοριδη..αλλα τσαμπα θα περιμενω φυσικα..και αφου οι ψηφοφοροι μας ειναι χουντικοι γιατι ψηφισαν αυτους τους μετριοπαθεις και δεν ψηφισαν τους αλλους σκληροπυρηνικους χουντικους υποψηφιους οπως λετε?αλλα παει και το επιχειρηματα για ακροδεξιο ακροατηριο..εγω επισης δεν εχω κανενα θρασος εσυ που πσο αγαπας και υποστηριζεις την γεωργιαδου φερτην μας μια μερα εδω να υποστηριξει με ακραδαντα στοιχεια αυτα που λεει για μας και μετα να πολιτκολογει απο μια θεση που κατεχει και πληρωνεται και απο τους κακους φασιστες του λαος..



Gravatar @Emperor: Είναι μεγάλη εμπειρία να μιλάς εσύ για χαλαρό στυλάκι. Είναι ακόμα πιο μεγάλη εμπειρία να σε ακούω να μιλάς για αποφυγή ερωτημάτων. Εσένα. Πάμε, λοιπόν, και καλή μας τύχη.

Αλλά μη τυχόν και:

α)Μου βαπτίσεις πάλι ό,τι σου δώσω συκοφαντικό, ανθελληνικό και άλλες γεύσεις.

β)Αρχίσεις πάλι, μη μπορώντας να απαντήσεις για 3-4 μέρες και βάλε να με ρωτάς για το ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, το ΕΠΣΕ, την Ένωση Ελλήνων Κυνηγών και δε συμμαζεύεται.


1)α. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καιροσκόπος και ΨΕΥΤΗΣ ακροδεξιός.

β. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καιροσκόπος και ΨΕΥΤΗΣ ακροδεξιός.

Πριν γράψω το επόμενό μου σχόλιο, να απαντήσω στην ερώτησή σου για το "γιατί ο κόσμος ψήφισε τους λιγοστούς μετριοπαθείς βουλευτές σας". Τους ψήφισε όχι γιατί ο πυρήνας των ψηφοφόρων σας δεν είναι χουντικός και ακροδεξιός, αλλά γιατί το ΛΑΟΣ τράβηξε μερίδα ψηφοφόρων διαμαρτυρίας από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (όπως ειπώθηκε και στο συνέδριο στο οποίο καταθέσατε μήνυση). Αν δεν είχε φέρει ο Καρατζαφέρης και αυτούς, θα παίρνατε όσο σας αξίζει: 1-1,5%, και ο Καρατζαφ και η παρέα του δεν θα κατάφερνε αυτό που ήθελε: ΛΕΦΤΑ.



Gravatar Συνεχίζουμε με τα links που ζήτησες:

2)α. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι τηλε-μαϊντανός απατεώνας και ακροδεξιός και δεν έχει καμία θέση στη Βουλή.

2)β. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι τηλε-μαϊντανός απατεώνας και ακροδεξιός και δεν έχει καμία θέση στη Βουλή.

3)α. O Καρατζαφέρης και η ακροδεξιά παρέα του είναι καιροσκόποι απατεώνες, κρυφοί οπαδοί του Κ.Πλεύρη



Gravatar 3)β. Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του είναι ακροδεξιοί και έχουν για πνευματικό τους πατέρα τον Πλεύρη. Το κρύβουν, αδέξια βέβαια, μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν όσους το χάψουν, για να πάρουν ψήφους. Κοινώς, είναι απατεώνες και καιροσκόποι.

Με την ησυχία σου, Emperor. Μόνο, σου θυμίζω, μην κάνεις εκείνα τα δυο που σου είπα στο προηγούμενο σχόλιο και αποδείξεις ότι χάνω το χρόνο μου μαζί σου. Καλή τύχη, την χρειάζεσαι. Να επισημάνω ότι είναι πολύ πιο αντρίκιο να παραδεκτείς ότι έχεις άδικο και να φύγεις από το ΛΑΟΣ όσο είναι καιρός, από το να λες ψέματα τύπου "frapdigo δεν απαντάς, frapdigo παραδέξου ότι έχεις άδικο, δεν είναι κακό". Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.



Gravatar Άκρα του τάφου σιωπή, στον κάμπο βασιλεύει...τσάμπα έκατσα ο άμοιρος και έπλεκα σεντόνια. Τελικά μάλλον ο φίλτατος emperor παραδέχεται ότι όλοι αυτοί είναι ψεύτες, καιροσκόποι ακροδεξιοί. Τίποτα καινούριο, βέβαια.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή